Kedves Kryon!

Szerintem a Szent Szellem megmutatott valamit Joseph Smith számára (a Mormon hit alapítója), de talán nem értette igazán, hogy mit is látott. A mennyország 3 szintjének nyelvéről beszél. Vajon ez az igazság, vagy csak egy másik dimenziót látott és egyszerűen nem fogta fel, hogy mit is látott? Azt állítja, hogy az emberek nem léphetnek egyik szintről a másikra és én nem hiszem, hogy ez így lenne. Valamint, van-e arra vonatkozó bármilyen igazság, hogy szertartás keretében a családnak össze kell gyűlnie egy helyen miután mi elhagytuk ezt a Földet? Ha ez igaz, hogy mindannyian része vagyunk egy nagyobb egésznek, amikor nem itt vagyunk, akkor mi volt az igazsága annak, amit ez az ember látott?

Joseph Smith angyali segítséget kapott és minden, amit látott metaforikus volt. Ez a módja annak, ahogyan a Szent Szellem megmutatja az embereknek, a fátyol túloldali jellegzetességeinek interdimenzionális aspektusait. Nincs olyan ember, aki megértheti azt, amit lát, mivel az észlelésetek egyszerűen nem tud megbirkózni valamivel, ami kívül esik annak tapasztalásán.

Nos, Joseph megtette a tőle telhető legjobbat, hogy ezt összerakja és igen, interdimenzionális dolgokról beszél, amit aztán megkísérelt beilleszteni a 4D-be (ti dimenziótok). És ehhez arra is szüksége volt, hogy bővítse a szent iratot, véleménye szerint, hogy ezzel frissítse azt. Nem sok a különbség attól, ami iratot most láttok! (Kryon mosolyog).

Megmutattuk Joseph-nek, hogy milyen sok lélek vár a leszületésre... megmutattuk ezt a csodálatos képet, amit ti reinkarnációnak hívtok. Ő ennek csak az egyik oldalát érzékelte és sosem látta ezt egy körként, ami érzékelhető és túl van a 4D-n. Nos, azt mondhatod, a régi energiában, hogy megpróbálta a tőle telhető legjobbat, hogy megteremtse a 4D-s konstrukciót az ő saját víziójából.

Mint sok prófétát, őt is meggyilkolták a saját hazájában még mielőtt ki tudta volna igazítani a koncepcióit, vagy jobban tanulmányozza őket, vagy még több üzenetet fogadjon be, melyek ezáltal még jobban kikristályosodhattak volna. És... mint a legtöbb próféciát, de mindesetre egy olyat, aminek vannak követői, fél információra alapoznak, mely valójában egy teljeset kíván meg. Ez az üldözés egész vallássá fejlődött és milliók vesznek benne részt. És nincs különbség, hogy ez Iszlám, Kereszténység, vagy Judaizmus. Mindegyik csak egy része az igazságnak, és a fundamentalisták a teljes igazságként ünnepelik, akik nem látnak tovább a múltból származó információknál.