Kedves Kryon!

2003. október 28-án hatalmas méretű napkitöréseket észleltek pont a Föld irányába, majd pedig október 30-án csütörtökön egy kisebbet. Előtte volt néhány jelentősebb villanás is. Már amikor először hallottam ezekről, rögtön azt éreztem, hogy valami fontos dolog történik és hogy ezzel egy hatalmas ajándékot kap a Föld. Nagy örömérzet, boldogság és hála töltött el. Mondanál valamit erről a jelenségről és arról, hogyan érinti ez a Földet és minket az embereket, spirituálisán és fizikailag?

Gratulálok drága barátom! Rögtön össze is foglaltad mi történt. Sokan vannak, akikben a Napotokat illető ily hatalmas és látványos jelenség félelmet ébreszt. Te azonban igen helyesen azt feltételezted, hogy valami mélyebb dolog történt. Hadd adjak neked egy kis utalást arra vonatkozóan, mi is lehetett ez a valami. Tudósaitok szerint 1987-ben észleltek legutoljára hasonló naptevékenységet. Emlékszel mi történt akkor? A Harmonikus Konvergencia, amit ma úgy hívtok: a 11:11.

A mostani helyzetben a Harmonikus Összhangnak nevezett igazítást tapasztalhattátok meg. A Nap aktivitása megint csúcson van (ez egy 11 éves ciklus) és energiát közvetít felétek. Nem véletlen egybeesés tehát, hogy megint egy erős spirituális eseménnyel van összhangban. Már beszéltünk naprendszeretek mágnesességéről. Napotok a központ, amely információt sugároz a bolygók felé. A ti esetetekben közvetlen módon hat a mágneses hálóra mely egész létezéseteket áthatja, beleértve DNS-eteket is. így változik a bolygó energiája, emberi tudatosságotok változásától ösztönözve. Ha a dolgok a jelenlegiek szerint haladnak, hasonló jelenségekre számíthattok 2008 során.