Kedves Kryon!

Mi emberek, képesek leszünk-e valaha az érzék-alapú nyelvezet használatára, hogy érzéseket fejezzünk ki egymás számára szavak nélkül (lélek beszéd)? Mondhatom azt: „Szeretlek”, de én szeretném ennek az érzését átadni neked. Most nem arra célzok, amit meditáció vagy ima segítségével adhatunk másoknak, valami fizikaibbra utalok ezzel. Ahelyett, hogy ötoldalnyi esszét próbálunk az érzéseinkről átadni valakinek, hogy megértse azokat, át tudjuk-e neki adni az „érzés érzését”, amit annyira nagyon próbálunk verbálisan elmagyarázni? Számomra itt a lényeg az, ha ki tudnám fejezni az esszenciát számodra most rögtön, amihez nem lenne szükség egyetlen szóra sem, te tudnád az érzésből, hogy mit kérek.

Olvasd a válaszom a fenti kérdésedre. Amikor te és a szerelmed egymás szemébe néztek, ott nincs szó esszéről. Energiaátvitel van, ami jelen van ekkor és ez különböző a szeretet különböző megnyilvánulásaiban. Ez ugyanaz, ami közted és a szüleid, gyermeked, állataid és igen, lélekcsaládod között is van. De ez egyfajta átvitel szavak nélkül, teljesen igaz és megértitek.

Szóval felejtsd el a szavakat és csak „legyél”. Szeretetnek ez a módja. Érezhető anélkül, hogy bármit is mondana az ember és megvan minden képességetek hozzá, hogy „érezzétek”, bármilyen messziről is kapjátok. Ne elemezgesd ezt tovább, amikor valaki azt mondja neked, hogy szeret. Csak vedd észre, hogy így van és ünnepeld ezen fénytől jövő isteni ajándék erejét. Nincs szükség rá, hogy ezt vizsgáljátok vagy fejlesszétek. Ez egyik az emberiség alapigazságának, már a kezdetektől. Ez, minden közül, az isteni létezésetek bizonyítéka.