Kedves Kryon!

Most olvastam az Interneten a 2001. novemberi New England-i közvetítést. Pontos időbeli adatokkal szolgáltál Atlantiszról és hozzátetted, hogy vitathatatlan, kézzel fogható bizonyítékok léteznek Arkansas-ban Atlantiszról. Ez nem az, amit a 9. könyvben olvastam. Tárgyi leleteket említettél! Nem tudom, milyen embercsoportról beszéltél, de azt gondoltam, hogy meglehetősen vitatott dolog lehet, mivel nem részletezted. Részleteznéd most?

Más:
Vízközelben élek, egy tó közelében, mely egy tengerparti régióhoz tartozik. Már régóta madarakat látok körbe-körbe repülni, a tó teljes átmérőjének szélességében. Szokatlan?

Ne gyárts feltételezéseket a múltról! Először is, Atlantisz nem egy város (ahogy sokan gondolják), hanem nemzet, életfilozófia és tudatosság. Íme, a szimpla tények. Kapcsoljátok ezeket össze bármivel, aminek hívni akarjátok, de ne korlátozzátok azzal a mítosszal, amit most Atlantisznak hisztek.

Vannak a földön bizonyítékok 10 ezer éves kultúrákról. Leletként létezik a bolygótokon. Néhány közülük a felszín közelében van, Arkansas-ban. Ez a lelet nem jelöli meg a konkrét helyét, mivel a Föld megváltozott, amióta az eredeti civilizáció ott élt. Ehelyett bizonyítékot ad… kézzelfogható bizonyítékot arra, hogy a jelenlegi történelmi ismereteitek hiányosak és hogy nem értettétek meg igazán, hogyan keletkezett az emberiség. Földdarabok csatlakoztak, vallások és nemzetek keletkeztek, amiknek nem adtok hitelességet és a tudomány messze túlhaladta azt, amit most valószínűnek tartotok.

A világ irányítását teljes mértékben értették és a naprendszer fogalmát is ismerték. Az előkerülő leletek be fogják ezt bizonyítani. Néhányat már megtaláltak és most elzárva tartják őket. Ha ez így folytatódik, semmire nem fog fény derülni. A rejtegetés oka a félelem, semmi más.

Vitatható? Teljes mértékben! Mások is meg fogják találni ezeket a leleteket, akik meg fogják mutatni a világnak és nevetségessé fognak válni, köszönhetően annak a szörnyű előítéletnek és torzításnak, amit tanítottak nektek. A bizonyítékokkal más utat fognak keresni. Várjátok csak ki a végét és értsétek meg, hogy amikor elég sok ember megismeri az igazságot, az felül fog kerekedni. Mindig ez történik. És aztán a tankönyveket átírjátok.

A madarakról:
Össze vannak zavarodva. A költözési szokásaik a régi hálót követik, ami már nem létezik. Építsetek nekik menedéket, különben nem fogják túlélni. Egyszerűen nem tudják, merre repüljenek.