Kedves Kryon!

Egy nagyon is negatív, kellemetlen paranormális tevékenységet észleltem. Tudom, hogy azt mondtad, hogy a „szellemek” egy másik dimenzióban léteznek, de jobban meg kell őket értenem. Nem hiszek a gonoszban. Azt gondolom, hogy ez csak a szeretet hiánya, de vajon miért tűnik a sötétség ereje annyira erősnek?

Valamint... ha a földönkívüli lényeket érdeklik a mi „erőnk”, vajon a gonosz szellemek is ugyanezen okból jelennek meg?

Újra elmondom, hogy olyan információra vagy kíváncsi, ami megköveteli, hogy teljesen az egyetemes valóságodból fakadó koncepción túl gondolkozz. Képes vagy erre? Akkor itt van egy kis teszt. Amikor a fátyol túloldalára léptek, ott nincs lineáris idő. Minden az adott pillanatban egyszerre történik és nincs olyan felépítése, amelyet elvárnál vagy, ami logikus lenne a te 4D-s elmédnek. Amikor „kísértetet” érzékelsz, akkor valójában egy másik dimenzióban megtörténő esemény energiáját érzékeled, ami éppen „körödben” zajlik. Amikor újat észlelsz, ami újra és újra megtörténik, az igazából csak egyszer játszódott le. Vajon ez valódi? Igen. Viszont az érzékelésed arról, ami történik, az nagyon eltérő azon egyének valóságától, akik részt vesznek benne.

Néha ezt kérdezitek: „Ezek a korábbi emberek vajon beragadtak egyfajta börtönbe, ismételve a dolgokat újra meg újra?” Ez valójában egy nagyon vicces kérdés! Igazából ezt csak ti érzékelitek így, a korlátozottságotok miatt. Örökre be vagytok ragadva a mono-realitásba egy hihetetlenül gazdag idő spektrumon belül. A fekete-fehér korában éltek, mialatt körülöttetek minden a létezés elképesztő szivárvány színeiben tündököl. Ezért, amikor a fekete-fehér látásmóddal belekandikálsz a gyönyörűen színes világba, akkor csak egy nagyon apró szeletét látod majd annak, ami valóban ott van és nem fogsz erre rájönni.

Ha tényleg beleszaladsz egy entitásba, amelyik úgy tűnik mintha ugyanazt csinálná újra és újra, neki ez csak egyszer megtörténő esemény. Ez az, ahogy ti látjátok a mostot a lineáris rendszerben. Ez valójában az univerzális idő pillanatában történik, de nektek ők úgy tűnnek, mintha „beragadtak” volna. Talán rögtön feltennéd a kérdést: „Ki az, aki ’beragadt’”?

A „kísértet” gyakran egy szituáció, ami energiamaradványokat hagyott, amelyek interdimenzionálisak. Érzed és látod és ez rémisztő. Néha úgy tűnik, mintha szándéka is lenne. Néha, még az is valóságosnak tűnik, mintha lenne tudatossága. Ismét elmondom, ez a ti megfigyelésetek szerint tűnik annak! Mivel tudatossággal rendelkeztek, megváltoztathatjátok az esemény valóságát! Mondtam nektek, hogy ezt nehéz lenne felfogni. Más szavakkal, ahogy ránézel az adott eseményre, az megváltoztatja azt, amit valóban a szemeddel látsz. És most visszaérkeztünk az első kérdéshez, ugye, ahol a valóság meghatározásának azokhoz van köze, akik ott vannak és látják.

Nem létezik olyan dolog, hogy „gonosz szellem”. A legnagyobb gonosz erőt a bolygótokon az elmétekben és a szándékaitokban fedezhetitek fel. Sötétséget ugyanúgy képesek manifesztálni, ahogy fényt is. Ez egy olyan beszélgetés, amit már megejtettünk korábban (lásd Kryon IX. könyvét, amiben erről többet is olvashattok). Ezért tovább folytatjátok a valóságotok teremtését... gonosz vagy angyali.

Mindazonáltal... ti vagytok az egyetlen bolygó, amelyik szabad akarattal rendelkezik!