Kedves Kryon!

El tudnád magyarázni, hogy mi a párhuzamos élet? Úgy gondolom, ez egy olyan személy, aki valahol máshol él ezen a földön és éppen olyan mint én, de ebben nem vagyok biztos.

Minden lélek egyedi és nincs senki, aki pontosan úgy néz ki, mint te és aki a te életedet éli. Amire utalsz, számos dolog lehet. Vannak, akik azt képzelik, hogy valahol van egy lelki társuk, aki pontosan ugyanazt csinálja, amit ők. Ez valójában nagyon is intuitív, mert ez egyenesen a Felsőbb-Énedhez vezet, akire pontosan illik ez a leírás!

Máskor az az elképzelés, hogy valahol vannak mások, akik azt csinálják amit te, talán egy másik Univerzumban. Ez interdimenzionális intuició, de az agyad, ami különálló és lineáris, nem érti meg, hogy mi az valójában. Az nem egy másik Ember, aki párhuzamos életet él. Inkább te vagy az, aki nincs tudatában, hogy olyan életerővel van körülvéve, amelyen a saját neve áll és ami egyáltalán nem különálló, hanem a te részed, éppen ott, ahol most állsz. Tehát, valóban van egy energia, amelyik párhuzamos életet él veled, de ez a „maradék részed”.

Vajon azt mondtam, hogy könnyű lesz? (Kryon mosolyog)