Kedves Kryon!

A legutóbbi közvetítés végén arra kérted a fénymunkásokat, hogy küldjenek fényt a világ különböző régióiba, megemlítve azt a helyet, ahol én is élek, Portugáliát. Megdöbbentett, de hálás is voltam, egyszerre. Az elmúlt nyolc évben egy kis csoportban követjük Lee Carroll és a Kryon csapat munkáját, hálásak vagyunk, nem lehet rá szavakat találni. Néhányunknak sikerült Spanyolországba is elutazni és ez egészen nagyszerű élmény volt. Megértettük, hogy az akkori üzenet a mi spanyol családunknak lett címezve (márciusi robbantások), habár – és ezt most egy kissé önzően mondom – én azt vártam, hogy pár szóban az én hazámra vonatkozóan is adsz tanácsot, mert úgy érzem, lefelé tartó spirálban mozog. Olyan gondolatok forognak a fejünkben, hogy elhagyjuk Portugáliát és hogy olyan helyen éljünk, ahol több fény van, de a szívünk azt mondja, maradjunk. Kedves Kryon, mit kellene tennünk? Szükségünk van, illetve nekem, néhány jótanácsra. Köszönöm! Liszabon, Portugália

Kedves Kryon!

A legutóbbi üzenetedben: „A kihívás, amit linearitásnak hívunk” azt mondtad: „Kedves Világítótornyok, a cél, a béke a Földön. Nagyon sok olyan mesterre lesz szükség, akik hosszú ideig itt élnek, hogy ezt létrehozzák. Olyan helyekre kell, hogy küldjék a fényt, mint Afrika, Szudán, Irak, Palesztína, Izrael, Argentina, Portugália, Oroszország”

Én portugál vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy miért említetted Portugáliát? Persze, nem gondolom, hogy nincs szükségünk a fényre – persze, hogy szükségünk van. Mindenkinek szüksége van rá. Csak a többi országokhoz hasonlítva kicsit talán jobban állunk pillanatnyilag, mivel nincs háború, és nincs annyi szenvedés. Vagy tévedek? Valami történni fog nálunk a közeljövőben?

Valóban, az üzenet Spanyolországban, Spanyolországnak szólt, mint általában, amikor más kultúrák területén vagyunk éppen, az üzenet mindig az adott országnak szól. A társammal még el kell látogatnunk Portugáliába.

Portugália hatalmas, szunnyadó tudatossággal rendelkezik. Minden, amit az országoddal kapcsolatban érzel ebben a pillanatban, csalódást kelthet benned. Országod kormánya tétovázik és nem tudja eldönteni, hogy ki parancsol. A jelentős, gazdag európai örökség, amivel rendelkeztek, úgy tűnik, egy másik korszaknak a része. Áhítoztok a stabilitásra és a bőségre.

Ami a te országodban történik, nem sokban különbözik attól, amit némelyek a dél-amerikai családból megélnek. Argentina is hasonló helyzetben van és vannak még mások is. Sokan a bolygó kormányzati vezetői közül, úgy tűnik, figyelmen kívül hagyják a józan észt, félresöprik a történelmet és ki nem próbált mintákat követnek. Ismerősen hangzik? Ez mindenkire érvényes, még a bőségben élő Észak-Amerika sem kivétel.

Érzéseddel nem vagy egyedül! Ez része a Tél a spiritualitásban folyamatnak, amit említettünk. A Földön nem volt olyan békeszerződés, amit komolyan vettek volna, még ha majdnem minden világhatalom pontosan tudja is, hogy mik a problémák. Egy befelé fordulás történik, ahelyett, hogy látnátok a „nagy képet” és a hősök, akiket kerestek az országotokban, sajnos hiányoznak (észrevettétek?). Ez mind része a pihenő időszaknak, mielőtt megkezdődik az ébredés.

A 2008-as év elindít egy ciklust, ami a változások kezdete. Ezeknek nagy része békés változás lesz és örömmel fogadjátok majd a drámák és a nyugtalanság idején. Portugáliának és Spanyolországnak egyformán fontos szerepe van ebben. A nem régen Spanyolországban történt kormányzati átrendeződés miatt (az 1936-39-es forradalomról beszél és a jelen stabilitásról), ők sokkal inkább készek a továbblépésre. De Portugália a következő és nincs szüksége egy polgárháborúra, vagy 50 évre, hogy megvalósítsa. Az új energia ezt előre fogja mozdítani.

Ne hagyjátok csak úgy sorsára azt a területet. Hadd tegye a fényed a dolgát, és aztán figyeld és érezd, ahogy működik. Az országod egy nagyon ígéretes terület! Az emberek készen állnak – egyre inkább – hogy újraélesszék ezt a csodálatos országot. Gaiának szüksége van az együttműködésre és a segítségre, hogy országod újra stabillá és ígéretessé váljon, és ne kiábrándítóvá. Ez csak akkor történhet meg, kedves világítótorony, ha maradsz és árasztod a fényed.

Ne feledd, a te fényed segíti a többieket, még a kormányzati vezetőket is, hogy jobban lássanak, bármerre is járnak. Ezt tanítjuk minden Világítótoronynak a Földön... még a családod izraeli és palesztin tagjainak is, ahol a probléma magja megoldatlanul hever. Képzeld el, mit éreznek ők naponta a jövőjükkel kapcsolatban.

Nem vagy egyedül ebben.