Kedves Kryon!

A rendőrségnél dolgozom, ahol van egy röntgennel rendelkező teherautónk (VACIS). Ahhoz, hogy szabályozni tudjuk a sebességét, van egy hatalmas mágnes a váltón, továbbá két ember szükséges a teherautóban egész nap. Egyfajta egyenetlenséget érzek mindig, bármennyi időt is töltök el a járműben. Már elértem, hogy ne kelljen ezt a munkát végeznem, de adódik alkalom, hogy helyettesítőként bele kell ülnöm.

A kérdéseim: Ennek a fajta technológiának milyen hatásai vannak a fizikai testemre és mit tehetek én, hogy megvédjem magamat bármilyen romboló hatástól? Vajon a Q-Link fülbevaló elég lehet?

Kedvesem, az egy nagyon veszélyes hely az ott tartózkodásra. A termék, amit említettél nem elég hatékony arra, hogy egy ilyen erős mágneses mezőt elhárítson. Ez inkább a szokványos környezet mágneses kihívásaira lett tervezve. Ha mégis dolgoznod kell ezzel a járművel, akkor az legyen rövid idejű és minél ritkább, amennyire csak lehetséges.

Azzal is legyél tisztában, hogy minél kevesebb időt töltesz ebben a járműben, a tested annál gyorsabban és jobban gyógyul majd. Szóval ne essél kétségbe, ha a munkád olykor megköveteli, hogy ebben a járműben ülj. Csak úgy, mint egy MRI gépnél, a tested is rendelkezik egy elképesztő emlékezettel az egyensúlyról és vissza is áll majd a mágneses egyensúlyának természetes állapotába, amikor elhagyod ezt a munkaterületet. Ez most csak azoknak szól, akik továbbra is ezen a területen maradnak, ők napról-napra valódi veszélynek teszik ki magukat. Amikor a testet folyamatosan megvonják a saját kiegyensúlyozó eszközeitől, az betegségekhez vezet, amik a korai halál fő okai.