Kedves Kryon!

Kérdésem a következő: mivel képesek vagyunk arra, hogy a Fény más teremtményeit közvetítsük a legmagasabb birodalmakból, ez azt jelenti, hogy Istent, a Teremtőt is tudjuk közvetíteni? Ha mi „Isten” vagyunk, ahogy mondtad, akkor voltaképpen önmagunkat közvetítjük? Belső arany angyalunkat? Úgy tűnhet, mintha csakugyan önmagunkkal beszélgetnénk. De hogyan lehetnek a válaszok, amiket „kapunk”, elfogulatlanok? Van ennek valami értelme?

Ez mind értelmet nyer, ha felismered azt, amivel kísérletezel. Először is a válasz: Igen.

A bolygó legjobb közvetítése az, amikor isteni válaszokat kapsz a hozzád legközelebb álló isteni forrástól – Felsőbb Énedtől. Sokan közvetítik saját Felsőbb Énjüket és nagyon alapos és mély információkat találnak nála. Elvégre, ahogy említetted, Ő Isten.

Az elfogulatlannak maradni kérdése valójában a kihívás. Ez az, amit egész idő alatt tanítottunk. Az új energia eszközei azok, amik engedélyezik azt, hogy hidat építs a dualitás és az isteni között. Ez egy olyan híd, ami lehetővé teszi, hogy kilépj a dualitásból Isten bölcsességébe és ez mindegyikőtökben ott van. Ez az alapja a „semleges lenyomatnak”, amit évekkel ezelőtt hoztunk el nektek… szándékotok lenyomata, hogy kiküszöböljétek a dualitás befolyását!

Tehát hívunk titeket, hogy találjátok meg az istenit bensőtökben és közvetítsétek magatokat. A folyamat során esetleg úgy tűnhet, mintha rátaláltatok volna egy csodálatos angyalra, aki rajtatok kívül áll, esetleg a neve is más. Ezt észlelitek, ha kiléptek egy olyan dimenzióból, amit az elkülönülés, az elfogultság és lineáris gondolkodásmód jellemez. Ám az entitás ti vagytok és kész arra, hogy válaszoljon nektek.

Áldottak azok az Emberek, akik bölcsességet találtak azáltal, hogy Önmagukat közvetítik.