Kedves Kryon!

Azóta, hogy majdnem egy évvel ezelőtt kifejeztem szándékomat a semleges gondolatmintára, sok embert elvesztettem az életemben olyan okok miatt, amiket nem értek. Senki sem halt meg, de minden barátom, akit feltétel nélkül szerettem, akivel kedves voltam, hátat fordított nekem. Kihasználták a jóindulatomat és elfordultak tőlem, hogy bíráljanak. Nincs több energiám! Szünetre van szükségem.

Kifejeztem szándékomat új, megvilágosodottabb barátokra, ám egyelőre nagyon egyedül vagyok. A Szellemnek minden nap köszönetet mondok azért, hogy a vőlegényem és a családom még mindig velem van. Ám kezdek félni attól, hogy továbbra is ugyanolyan odaadó és szerető legyek azokkal, akik életem részei maradtak, mint korábban voltam. Nem akarok mást is elveszíteni. Mi az, amit rosszul csinálok?

Semmit sem csinálsz rosszul. Emlékszel, mikor 12 évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy lehetséges a semleges gondolatminta? (Lásd: A semleges gondolatminta (feloldás) igénylése) Emlékezz arra is, hogy pár évvel ezelőtt így definiáltuk: engedély arra, hogy a tudatosságodon belül egy emelkedett energiára tegyél szert. Ha ez a fajta energia van benned, a régi elhagy téged. Majdnem olyan ez, mint a régi bőr levedlése; a dolgok, melyek nem illenek az új energiádhoz, lassan távoznak… néha látszólag kellemetlen módon.

Tehát ahelyett, hogy megriadnál a távozástól, inkább ünnepeld! Ne rágd magad azon, mit tettél vagy mit nem tettél, hogy ezt érdemled. Az igazság az, hogy engedélyt adtál arra, hogy mások „meglássák” a sejtszintű változásodat. Az már rajtuk múlik, hogy maradnak-e vagy mennek, tekintet nélkül arra, mit gondolsz, mit tettél értük.

Az egyelőre rejtve van előtted, hogy barátoknak egy „új családja” vár arra, hogy találkozzon veled. Ők is felismerik az energiádat és szeretni fognak érte! Enélkül egy helyben maradsz, beleragadsz egy olyan állapotba, melyet negatívnak tartasz.

Értsd meg, mit kértél és akkor a változások sem lesznek olyan kellemetlenek. Ellenkezőleg, az ajándék, amit meg akartál kapni, rád vár. Az igazi családod tudja, ki vagy és ők maradni fognak. Ne félj szeretettel fordulni mások felé, mindenki felé… ez választja el a régit az újtól.