Kedves Kryon, szeretném megismerni a spirituális (vagy lelki) nevemet. Hogy találhatnék rá erre a névre?

Nem tehetsz semmit annak érdekében, hogy rátalálj erre a névre. Két dolgot szeretnék elmondani ezzel a témával kapcsolatban:

1. Egyetlen Földön élő személy sem ismeri az igazi „lelki nevét”. Lehet, hogy valakitől olyan információt kaptatok, hogy bizonyos hangokból vagy betűkből álló emberi név jobban illik személyes energiátokhoz, miközben utatokon haladtok. Ez azonban embertársatok spirituális segítsége és egyáltalán nem a lelki nevetek.

Felmerült bennetek, hogy egyesek miért kapják meg ezt a tudást, mások pedig miért nem? Emberi előfeltevés, hogy azok, akik megkapták, valamiképpen jobbak spirituális téren. Ez azonban tévedés. Nevükkel kapcsolatos ismereteket azok az emberek kapnak, akiknek szükségük van erre a többi ember felé megmutatkozó energiájuk megváltoztatásához. Ez az eszköz hozzásegíti őket az útjukon való haladáshoz egy különleges helyzetben. A legtöbb embernek nincs rá szüksége, ti azonban mégis eltérően vélekedtek erről.

Tehát ezek a „spirituális nevek” a Szellem ajándékai energiátok megváltoztatásához. További jellemzőjük, hogy nem állandóak! Rezgésszintetek változása során később más nevet kaphattok. Ez is mutatja, hogy ezek a nevek nem azok, melyeket a túloldalon viseltek (ahol nincs változás).

2. Korábban is elmondtuk már, kedveseim, hogy ne fecséreljétek időtöket olyan jellemzők vizsgálatára, melyek nem illeszkednek itteni feladatotok energiájába. Egész életeteket aggódva élitek le például azért, mert nem láttok bele testi funkcióitok belső szentélyébe? Nem. Ünnepelve fogadjátok a működésüket, megértitek, hogy létfontosságú részeitek  és hagyjátok működni őket. Ugyanez a helyzet a fátyol túloldalán viselt nevetekkel is. Semmi értelme nem lenne most megismernetek. Nem olyasvalamiről van szó, amit kimondotok a levegőbe, hanem energiáról, színről és üzenetről együttesen. Interdimenzionális tényező ez, mely erőteljes fényösszetevővel bír.