Kedves Kryon!

Én Amszterdamban élek. Kérlek, magyarázd el nekem ezt a szabad akarat dolgot, illetve, hogy is van ez más bolygókon? Kíváncsi vagyok és szeretném megérteni.

Kedveseim, akárhányszor szóltam és akárhányszor fogok még mesélni nektek a Föld egyediségéről, sokan sohasem fogják igazán megérteni. Az Univerzumban nyüzsög az élet. Ti csak egy vagytok az intelligenciával, kultúrával és életerővel rendelkező sok világ közül. Azonban, a ti bolygótok olyan helynek lett tervezve, ahol valamilyen mélyenszántó dologról kell dönteni. Ez a rejtvény annyira fontos, hogy amikor nem itt vagy, úgy hívod „A nagy kérdés”. Hogy miért vagy itt és, hogy miről szól ez az egész, a válaszok a fátyol túloldalán vannak elrejtve, csakhogy a dualitásod nem hagyja, hogy meglásd. Azért van ez így, hogy annak, amit itt tesztek, sose legyen veszélyben a korrektsége. Ezzel a „nagy kérdéssel” mindannyian tisztában vagytok sejtszinten és minden alkalommal amikor átkelsz, az első kérdésed, hogy „most hogy állunk?”

Ez a forgatókönyv megköveteli, hogy a Föld egyedi legyen, ami az energiát illeti és olyan emberekkel legyen benépesítve, amelyek mind egyformák. (Erről találhatsz utalást a Kryon könyvekben… az emberiség teljesen ellentmond az evolúciónak abban, hogy csak egyfajta ember létezik). Ráadásul, amit ti „léleknek” neveztek, egy mennyei családból kell, hogy származzon azzal, amit ti Istennek nevezetek... és ez így is van.

A kivülállók fáradozásai, hogy megzavarják ezt a forgatókönyvet hiábavaló, habár sokan próbálkoznak. Ráadásul, ti jól el vagytok rejtve a saját Galaxisotokban. Egyszer talán majd tényleg felfedeztek más intelligens világokat. Amikor ez megtörténik, arra is rájöttök, hogy a legtöbb rendszerben két Nap van, hogy az élet a megfelelő formában fejlődhessen. A ti fejlődésetek a vonzás és a taszítás különböző folyamatain ment keresztül, hogy létrejöhessen a szükséges evolúciós felkészítés és a tervek szerint, mindezt úgy, hogy egy Napotok van. (lásd a Kryon könyvet, ahol a Föld fizikai és spirituális evolúcójáról beszéltünk) Ez azt jelenti, hogy nagyon kevesen fognak benneteket valaha is ebben az apró Naprendszerben keresni, a Galaxis szélén és ami a helyzetét illeti, a helyzete is nagyon átlagos.

A ti bolygótok teljes mértékben egyedi. Habár sok bolygónak az Univerzumban van „választása”, a tietek az egyetlen, amelyiknek szabad akarata van, hogy odáig fejlődjön spirituálisan, ahol már valóban szóba jöhet az isteni tulajdonság... szabad akarata, hogy egy lényekkel teli, teljes világot egy felemelkedett állapotba hozzon, vagy a megsemmisülésbe. Nincs másik olyan világ, amelyik ilyen mozgástérrel, vagy ilyen szerződéssel rendelkezik, vagy azzal a rendeltetéssel, mint ez a Föld. A tietek az egyetlen, amelyiknek szabad akarata van abban, hogy milyen magas vagy alacsony legyen a rezgésszáma! Úgyhogy, az a meghatározás, hogy „a szabad akarat egyetlen bolygója” sokkal többet jelent, mint ahogy ti azt gondoljátok. Egy napon majd megértitek, hogy a Föld egyedi... az egyetlen hely, ahol Isten a biológiában honol, amit emberi lénynek hívnak.