Kedves Kryon!

Valahol azt olvastam, hogy 49-50 éves kora körül az ember egy új életszakaszba lép, amit egyfajta beérési folyamatként értelmezek. Különféle ajtók nyílnak ki előttünk. Aztán eszembe ötlött, hogy Lee Carroll, Steve Rother és Ronna Herman (mindazok, akik információi igaznak „tűnnek” számomra) szintén 50 év felettiek. Ezen eltűnődtem, hogy talán mégiscsak van valami valós ebben a kor dologban. Ez azt is jelenti számomra, hogy „még nem késtem le a hajót”, ami amiatt néha aggodalmaskodni szoktam. Ez számomra csodás hír volna! Ez azt jelentené, hogy még nagyszerű és izgalmas dolgok várnak rám! Kérlek, oszd meg velem a nézeteidet a 49-50 éves korhatár kapcsán, hogy ez valóban mérföldkő-e (vagy sem) a spirituális fejlődésünk jelen állása szerint.

Lee-től: Remélem nem bánod, hogy ezt én fogom megválaszolni, mivel pontosan ugyanezt a kérdést tettem fel én is Kryonnak! Mostanra 60 éves elmúltam, de ébredésem 45 éves koromban történt. Korábban rákérdeztem Kryonnál, hogy miért van ez? Pontosan ezt kérdeztem Kryontól: „Nem lett volna bölcsebb korábban felvenni velem a kapcsolatot, amikor még több energiám volt? Miért most amikor nyilvánvalóan túlvagyok már egy átlagos életút félidején?”

Kryon hasonló választ adott ahhoz, mint amit te is tényként kezelsz. Azt mondta, hogy 50 éves kor után valami történik. Megváltoznak belső kémiai folyamatok, gyakran növekszik a bölcsesség és így tovább. Aztán az én esetemben Kryon az alábbi kérdést szegezte nekem: „Miért nem lassítod le a biológiai órádat, hogy ne öregedj olyan gyorsan? És amíg ezzel foglalkozol, miért nem társ-teremtesz több energiát, mint amivel valaha is rendelkeztél?”

OK, Kryon kesztyűjét fel kellett vennem (képletesen). Kryon azt is mondta, hogy a kor több szempontból is fontos – ezek egyike az a kihívás, hogy lássák az emberek hogyan dolgozok ezzel a feladattal én magam is, oly módon hogy az nyilvánvaló legyen számukra. Szóval... úgy érzem, hogy ha még nem vagy 50 éves, nézd a jó oldalát: először is azt, hogy Uram bocsá’, leszel egy nap 50 éves is! És amikor ez elérkezik, számíts valamiféle spirituális változásra, ha olyan helyen tartózkodsz, ami engedélyt ad azok bekövetkeztére.