Élénken érdeklődöm a computer technológia iránt. Merre tart a technikai fejlődésünk? Jó úton járunk a munkavégzésünket segítő gépek megalkotásával? Veszélyesek-e ránk nézve a számítógépek?

A számítógép technológiátok kifejlődése a legmesszebbmenőkig szükséges volt ahhoz, hogy előbbre léphessetek az új idők tudománya terén. Vegyétek csak szemügyre, milyen jelentős előrehaladásokat tettetek az utóbbi néhány évtizedben. Bármikor, ha a tudományos fejlődés ilyetén felgyorsulását tapasztaljátok, tudnotok kell, jó úton jártok. Amit viszont a tudással kezdetek, abban tanulásotok próbája nyilatkozik meg. Vajon mindig fegyverek gyártására fogjátok használni?... vagy inkább a környezet és az egészség érdekében vetitek be, ami oly sokak számára üdvös felfedezéseket hozhatna?

A computer technológia tekintetében a lehető legnyilvánvalóbb dolgot hagyjátok ki a számításból! Amikor a Föld legnagyszerűbb számítógépét látjátok működni a biológiai rendszeretekben, miért nem próbáljátok felülmúlni azt? Ezután már mindig csupán a technológia egy töredékét kívánjátok alkalmazni, vagy netán szívesebben vennétek a teljes technológia kibontakozását? A számítógépes technológiát a jelenleginek 10.000-szeresére fogjátok fejleszteni, mire végre ráébredtek arra, ami a kémia területén már régen világossá vált előttetek. Az elektrokémiai alapokon működő számítógép lényegében a világegyetemre nyíló kapu. Ez az út vezet a saját biológiai rendszeretek és a saját elmétek felé. Mikor fogjátok már végre a kettő vizsgálatát összekapcsolni?

Ennek semmi köze az élő sejtek kifejlődéséhez. Itt egyfajta technológiáról van szó, amely elektromos paramétereket kapcsol össze kémiai mutatókkal, annak érdekében, hogy minden képzeletünket felülmúló erőt és sebességet hozzon létre... hasonlót ahhoz, amit már régóta forgattok a fejetekben. Szeretnétek olyan számítógéppel rendelkezni, amely mindenre emlékszik, ami az elmúlt 50 év során vele történt és ezt a hatalmas emlékanyagot egy mogyoró nagyságú helyen raktározza? Számos technológiával kapcsolatos tudományos kérdésre választ nyerhettek azáltal, hogy megpróbáltok versenyre kelni mindazzal, amit a Szellem a Föld természetének keretein belül megalkotott.