Kedves Kryon!

A kaliforniai Redding-beli közvetítés alkalmával említetted, hogy a „gyógyítás” hatásos módja lehet, ha a gyógyszert az egyik kezünkben tartjuk és szándékunk segítségével ráhangolódunk. Kérdésem a következő: az eljárás által kiküszöböljük a káros mellékhatásokat is? Biztonságos, ha Prozac-ot tartok a kezemben? Megtehetem ezt egy fájdalomcsillapítóval is anélkül, hogy negatív utóhatások jelentkeznének?

(ld. Kryon V. kötet, 74. oldal – Szándékkivonat)

Beszéltünk már erről évekkel ezelőtt. Emberi Lényként rendelkeztek azzal a képességgel, hogy összekapcsolódjatok sejtszintű intelligenciátokkal és ily módon hasznosítsátok a kezetekben tartott szer gyógyító erejét. Számotokra talán ez az egyik legkülönösebb Kryon tanítás. Másrészt viszont ez képezi a kineziológia alapját, valamint bizonyos tekintetben a homeopátiáét is. Mindkét esetben aktiváljátok a sejtszintű intelligenciátokat oly módon, amit nem érthettek meg, hogy kémiai változásokat idézzetek elő testetekben, esetleg válaszokat vagy üzeneteket kapjatok tőle.

Mondtuk nektek, hogy próbáljátok ki, hogy a kezetekbe fogjátok a gyógyszert, amelyre szükségetek van. A kineziológiához hasonlóan a testetek „tudni fogja”, mit tartotok kezetekben. Ezt különösnek találhatjátok, ám a tudományotok is kezdi megerősíteni, hogy a meditáció képes megváltoztatni a test bizonyos vegyi folyamatait. Ez azt jelenti, hogy a tudat hatással van a betegségre, valamint képes arra, amit a tudományotok is lehetségesnek tekint, hogy „pusztán a tudata segítségével képes az ember arra, hogy megváltoztassa a sejtszerkezetét.” *

Testetek ismeri szándékotokat és azt, hogy milyen szert tartotok kezetekben. Ennél fogva lehetséges, hogy sejtjeiteknek átadjátok az információt, hogy mi a célotok az adott szerrel. Igazából tehát nem a megszokott módon használjátok a szert, így nem kell tartani a mellékhatásoktól sem. A testetek érzékeli szándékotokat, hogy mit szeretnétek tenni az adott gyógyszerrel és „látja” a gyógyszer jellemzőit is.

Legyetek bölcsek, ha megpróbálkoztok ezzel. Meghaladja a normális valóságról alkotott elképzeléseteket, igaz? Ha megpróbálkoztok a módszerrel, legyetek nagyon óvatosak, amennyiben a gyógyszer fontos egészségetek szempontjából. Minden egyes emberre más hatást fejt ki, mivel a hatás függ tudatosságotoktól, valamint attól, hol tartotok utatokon. Ám működik az aszpirinnel és az inzulinnal is, bár teljesen különböző célokkal használjátok őket.

Vannak olyanok, akiknek idővel sikerült az inzulinadagjukat lényegesen lecsökkenteni. Még mindig be kell maguknak injekciózni egy adagot, ám ez töredéke annak, mint amennyit régebben kénytelenek voltak. A homeopátiához hasonló elven működik ez is, a „gyógyító anyag” jelenlétét a test még akár milliószoros hígításban is érzékeli. A test reagál szándékotokra, az anyagra, valamint a tudatosságra.

* A szerkesztő megjegyzése: Ha szándékotokban áll kipróbálni a módszert, akkor lassan tegyétek és szertartásosan. Ha nem működik, akkor ne erőltessétek! Ne legyetek felelőtlenek! Hallgassatok a józan eszetekre, ha kísérleteztek vele. Sokaknál működik azonban a módszer. Gondoljatok csak bele, egy doboz aszpirin akár évekig elég lehet!