Kedves Kryon!

Van egy Fénymunkás barátom, aki már korábban megkapta Kryon információt, mint ahogy Lee könyve kiadásra került. Mikor kérdéseket tettem fel neki látási problémaimról (látási problémáim vannak, annak ellenére, hogy folyamatosan kérem az isteni egészséget), erre ő egyszerűen csak azt válaszolta, hogy túl sok fény áramlik ki a szemeken át, ezért a szemeknek problémájuk van ezzel a dimenzióval – (ahelyett, hogy koncentrálnának, hogy láthassák az adott felületet, szemüveget viselünk, hogy segítsük a szemet fókuszálni az olvasásra.)

Számomra ez felveti a kérdést – már jó ideje itt vagyok és egész életemben tudtam, viszont számomra logikus megoperálni az összes testrészemet, ha szükség van erre ebben a dimenzióban, hogy működhessenek függetlenül a vibrációs szintemtől. Szóval... ez a jelenség másokkal is megtörténik, vagy van egyfajta belső drámám, amiről nem veszek tudomást, pedig fel kéne ezt fedeznem és dolgoznom rajta? Valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy szükségem van egy gépi eszközre, hogy javítsam a látásom. Mit gondolsz te erről?

Kedves Kryon!

Mostanában szédülési sorozatban volt részem. 84 éves vagyok és szinte egész életemben nagyon jó egészségnek örvendtem. A szédülési tapasztalat óta, több idős hölgytől hallottam ugyanezt a problémát. A gyógyszerek segítettek, de még mindig vannak pillanataim, amiket csak úgy tudok leírni, mint óceáni érzés, egyfajta lebegés a vizen. Van ennek bármi köze ahhoz, hogy a fizikai emberi lény szén alapúról kristály alapúra változik?

Kedveseim, ez sokkal egyszerűbb, mint amennyire bármelyikőtök is leírta volna. Ne próbáljátok meg felosztani egyik vagy másik aspektust. Amikor az emberi lény megtapasztalja még a leghalványabb interdimenzionális váltást is, sok dolog változik. A szorongás, a kábultság, fókuszálási problémák, a fül eseti csengése, sőt még néha előforduló „fény játékok” helytelen érzékelése, ezek mind az alap érzékek átalakulásai. Amikor a változások egy egész színspektrumát tapasztalod meg, nem tudod azt mondani, hogy az egyik színről a másikba mozdulsz. Helyette egy teljesen új palettát fejlesztesz ki.

Ez túllép a 4D-n és nagy hatással van minden életre. Egy ideig használhatsz gépi eszközöket segítségként, még akár kémiai vagy természetes anyagokat, hogy újra egyensúlyba kerülj. De igazából arra kérünk alakítsd át a dimenzionális váltást és a saját változásodnál állj ott az előbb említett eszközök nélkül. Te magad jelölted ki, hogy „ebben a dimenzióban” élj. Pontosan mit érzel, mi számodra „ez a dimenzió”? A 4D-ben születtél és ezen lépsz túl most. Ezért a számodra „normális” változásban van. Lehetséges, hogy egyensúlyba hozd magad, hogy kiegyenlítődj? Igen! Lehetséges-e a sejtrendszerednek, hogy „beszélj hozzá”? Igen... Ezt már évek óta mondjuk neked. Most már tudjátok, hogy miért adjuk nektek ezeket a leckéket. Most talán elkezdhetitek megérteni a fontosságát, hogy jobban elválasszátok magatokat a testi létetektől.