Kedves Kryon!

Nagyon negatív paranormális aktivitást éltem át. Tudom, hogy azt mondtad, hogy a „szellemek” a mienktől eltérő dimenzióban léteznek. De szeretném őket jobban megérteni. Nem hiszek a gonoszban. Úgy gondolom, az csak a szeretet hiánya, de miért tűnik mégis olyan erősnek a sötétség ereje?

És ...ha az idegenek az „erőink” miatt érdeklődnek irántunk, akkor a gonosz lelkek is ugyanabból az okból kifolyólag?

Ismét olyasmit szeretnél tudni, amihez szükség van arra, hogy az univerzális realitás koncepciójától teljesen eltérően gondolkodj. Képes vagy rá? Ez egy próba. Amikor átlépsz a fátyol másik oldalára, nincs lineáris idő. Minden egyszerre történik és nincs az a struktúra, amit várnál vagy ami logikus lenne a 4D tudatodnak. Amikor egyfajta „kísértést” tapasztalsz, tulajdonképpen egy esemény energiáját tapasztalod egy másik dimenzióban, ami úgy tűnik, hogy a köreidben mozog... Amikor azt tapasztalod, hogy valami újra meg újra megtörténik, tulajdonképpen egyszer történik meg. Valóságos ez? Igen. Bármit is tapasztalj a történtekkel kapcsolatban, nagyon különbözik azokétól, akik résztvettek az eseményben.

Gyakran hangzik el az a kérdés: „Ezek az egykori Emberek egyfajta börtönbe ragadtak, újra és újra ismételve dolgokat?” Tulajdonképpen ez egy nagyon vicces kérdés! Neked vannak korlátaid! Örökre benne rekedtetek a mono-realitásba az idő egy hihetetlenül gazdag spektrumában. Egy fekete-fehér időben léteztek miközben a létezés látványos szivárványszíne vesz körül benneteket....Ezért, amikor fekete-fehéren látsz valamit a gyönyörű színárnyalatok helyett, akkor csak a realitás igen kis darabját láthatod és nem fogod megérteni azt.

Ha tényleg találkozol egy entitással, aki úgy tűnik, hogy újra és újra csinál valamit, ez számukra csak egy alkalommal történik. Így néz ki a MOST egy lineáris megfigyelő szemszögéből. Ez történik az univerzális idő pillanatában, számodra viszont úgy tűnik, hogy „megrekedtek”. Talán felteszed a valódi kérdést: „Ki is akadt meg valójában?”

A „kísértő” gyakran egy szituáció, ami egy interdimenzionális energia-maradványt hagyott hátra....Érzed, látod és ez félelmetes. Néha céllal jelenik meg. Néha tudatosnak tűnik. Ismétlem, ez a megfigyeléseidtől függ. Mivel tudattal rendelkezel, az esemény valóságát megváltoztatod. Mondtam nektek, hogy ezt bonyolult lenne megérteni. Más szavakkal élve, az esemény a te szemszögednek megfelelően változik. Visszatérünk az ebben a sorozatban feltett első kérdésre ugye, ahol a realitás definíciója azokkal függ össze, akik ott vannak és látják...

Nem létezik „gonosz-lélek”. Bolygótok leghatalmasabb gonosz ereje az Emberi tudatokban és szándékokban található. Sötétséget hozhatnak létre, akárcsak te, képes vagy fényt teremteni. Korábban is beszélgettünk már erről (bővebben 9. Kryon könyv) épp ezért folytatod a saját realitásod teremtését... a rosszat és az angyalit egyaránt...

Végül is ...ti vagytok az egyetlen, szabad választás jogával rendelkező bolygó.