Kedves Kryon!

A könyveidben, illetve a Kérdések és Válaszokban, nem találtam utalást az ősi Egyiptomról, vagy a piramisokról. Van néhány utalás arra vonatkozóan, hogy a híressé vált Feljegyzések Csarnokát a Szfinx alatt találták. Van-e bármi, amit elmondhatsz nekünk most az ősi Egyiptomról, a piramisokról, vagy a Feljegyzések Csarnokáról?

Ne keverd össze a „Feljegyzések Csarnokát” a Teremtés Barlangjával, ahol az Akasha krónikák találhatók. Habár fizikailag sosem találtok rá, mégis közel van Egyiptomhoz.

A Szfinx nem több annál, mint aminek látszik. Ami alatta van felfedezhető, de ez csak az Egyiptológusok számára lesz fontos. A piramisok talán érdekelhetnek, főleg a matematika és a Naprendszeri összekapcsolódás közötti kapcsolat. De ezek közül a legtöbb csak babona, az idő kulturális vallásai és egyfajta szórakozás azoknak, akik istenítik a Naprendszert. Adj ehhez valamit, ami nagyon misztikus, valamint néhány fontos és hiányzó darabot a történelmetekből és a kirakós szinte könyörög, hogy fedezzétek fel. Viszont vannak nagyon is alkalmas emberek, akik ennek a felfedési folyamatnak a részesei. A tanításaink ehelyett, a nagyon különböző képességű emberekre fókuszál a bolygón ebben az időben... rátok. Ezért van az, hogy az információnk nagyon keveset szólnak az ősi múltról.

Néhány dolog azok közül, amit megosztottunk veletek a történelmetekkel kapcsolatban, a saját hitrendszereteken keresztül juttattuk el hozzátok a megosztottságról! Néhányan kételyeket támasztottak Kryonnal szemben, összeméregették, amit korábban hallottak a múltról azzal, amit én felfedtem nekik. Az információm nem volt ugyanaz, ezért a régi információ „győzött”. Ezért „hajlottatok” annyian tisztelettel afelé, ami történt. A „spirituális kalapotokat” aszerint viseltétek, hogy ki mit mondott arról, ami történt, ezáltal leválasztva titeket a „most” paradigmájáról, valamint távol tartva titeket attól, hogy megtapasztaljatok új információkat, mi is történt valójában. Ez a hajlam van sokatoknál, hogy lehorgonyozzatok valami mellett, amiről azt hiszitek, hogy megtörtént. Ezért van az, hogy nem adunk gyakran információt arról, ami igazából történik. Ehelyett, azt kívánjuk, hogy nézzetek körül és tapasztaljátok meg, ami ma itt történik. Bátorítunk titeket arra, hogy vessétek el a régi félelmeket.

Engedjétek meg, hogy mindaz, amit most nektek elmondunk, lekösse a hiteteket. Látjátok minden, amit elmondtunk az elmúlt 10 évben, egybevág a Föld energiájának elmúlt 10 évével. Használjátok az értelmet, a logikát és az intuíciót együttesen, hogy meghozzátok ezt a döntést, ne pedig az alapján döntsetek, amit valaki elmondott nektek a múltról. A létezés egy teljesen új paradigmájában vagytok most. Egyik prófétátok sem beszéltek nektek arról, ami most történik, észrevettétek ezt? Ezért, lehetséges az, hogy még a spirituális valóságotok is megváltozott? Vannak-e közületek néhányan, akik annyira beleragadtak a régi energiában, hogy minden más információ csakis „trükk” lehet? Gondolkozzatok el ezen. Néhányatokat sokként érhet, ha megtudja, mi is az igazi történelmetek. Amikor valóban rájöttök, mit fogtok tenni – tagadtok majd minden bizonyítékot, ami előkerül a földből?

Ami az ősi történelmetekben megesett, többé már nem probléma. Ezt másra hagyjuk. Az egyetlen dolog, ami fontos ebben a pillanatban a munka, amit most fénymunkásként végeztek.