Kedves Kryon!

Van egy „megrögződésem” a szövéssel kapcsolatban. Tudom, hogy őseink gyakran festették le a Föld Istennőjét (vagy Anyját) tartva egy orsót (a fonó fonalhoz valót) és egy vetélőt (a szövéshez). Erős kötődést érzek a Földdel és a spiritualitással, amikor a szövőszékemnél ülök. Szeretném tudni, hogy vajon Kryon mit gondol, a szövésnek van-e spirituális jelentősége?

Kedvesem, nincs spirituális jelentősége a szövésnek. Amit te érzel, az egykori vigaszunk kényelme egy másik inkarnációban. Ez „táplál” téged és feleleveníti az érzéseket benned, amelyek különlegesek voltak sok életidőn át, ahol ezzel foglalkoztál és a legtöbbet jelentette számodra.

Ehhez hasonló sokféle dolog van napjainkban az emberiség létezésében. Ez „meglovagolja” a DNS-ed interdimenzionális rétegeit és ilyenkor észreveszed magadon, hogy látszólag nem logikus tevékenységekre vagy szenvedélyekre reagálsz, amiket nem tudsz megmagyarázni. Ez kimondottan igaz azokra, akik imádják az állatokat, főleg azokra, akik a lovakért rajonganak.