Kedves Kryon!

Mit tudnál mondani nekünk a születés folyamatáról, a fátyol túloldaláról szemlélve? Milyen lépéseket kell egy léleknek bejárni, hogy újra inkarnálódjon?

Ez egy olyan nagyszerű folyamat, amit el sem tudsz képzelni. Emlékezz, Embernek lenni nem a természetes állapotod! Amikor „otthon” vagy, a földre születés olyan utazás, mint amikor reggel „munkába mész”. Néha nagyon rövidnek tűnnek a napjaid, mégis készségesen, szeretettel mész a legnagyobb rendben.

Még azok is, akiknél fennáll a lehetőség, hogy korán vagy tragikus körülmények között halnak meg, készségesen és örömmel mennek. A halált nem tekintjük többnek egy átmenetnél… kinyitni egy ajtót és becsukni egy másikat. Embernek születni lenyűgöző próbatétel és alig várjátok, hogy újra „beszálljatok a játékba.”

Hát, mondtam, hogy nem értenéd meg. Meghaladja az érzékelésed kereteit. Vedd el az időt, a teret és a linearitást és megkapod, amit ti mennyországnak hívtok. Amikor eljöttök a Földre, minden megváltozik arról, amit valóságnak „gondoltok”.