Kedves Kryon!

Hamarosan a spirituális gyógyítói és facilitátori hivatást kezdem gyakorolni és kissé vívódom a „gyógyítás” kérdését illetően – mégpedig a tekintetben, hogy milyen jelentős a betegségek, az érzelmi feszültségek, az eredménytelenségek, az erőtlenségek gyökerének a fölfedezése. A múltban sokat hallottunk már a gyerekkori sérülésekről, most pedig arról értesülünk, mennyire károsan hatnak az előző életbéli traumák. Személy szerint hiszek abban, hogy az „emlékezés” hozzásegíthet a negatív vagy terhes energiák elengedéséhez. Valahogy mégis úgy érzem, ez egyáltalán nem szükséges már a gyógyuláshoz. Lehet, hogy a „régi energiában” az volt? Szenvedélyesen szeretnék másoknak segíteni abban, hogy „emlékezzenek arra, kik ők” és ebben benne rejlik az öngyógyítás hatalma.

Utóirat: Hadd mondjam el, mennyire szeretem Kryon energiáját, szellemét és rendkívül hálás vagyok azért, amit Kryon entitása, szelleme, csoportja tesz az emberekért és Föld Anyáért. Lee Carrollt ugyancsak hőn szeretem és nagyra becsülöm a bátorságáért és az elszántságáért, hogy Kryon gyönyörű üzeneteit közvetíti. A szívem csordultig telik szeretettel.

Kedvesem, sokan kezditek felismerni, hogy amit tíz évvel ezelőtt mondtam, az előtérbe kerül. Igen, a sejtekben sok minden van, ami befolyásolja a gondolataitokat, a cselekedeteiteket. A dimenziók fölötti DNS-be is sok ismeret vésődött be, ami a múltatokat és ami a jeleneteket hordozza. Még mindig nagyon fontos arra „emlékeznetek”, kik vagytok és kik voltatok.

Ám amit most tanítok, aszerint nem szükséges többé egyenként beazonosítani ezeknek az emlékekben őrzött ügyeknek a pontos részeit. A Szellem új ajándékaként, az Emberi Lény új képességének a segítségével lerövidíthetitek, összesűríthetitek ezeket. Ebben az egészben a rács is szerepet játszik. Nem akarom alábecsülni az önismeret munkáját, de sokkal több tennivaló van azon kívül, hogy egy egész életidőt, az előző életidő felidézésével töltsetek! Ezért a „kozmikus rácsra való ráhangolódásról” és a „semleges” ajándékról kezdtem tanítani. Bátorítom az embereket, hogy olyan szintű rezgésben létezzenek, amelyben létrehozhatják azt a tisztítást, amiben a régi hullámok közömbösítődnek és a DNS fölébred. Így emelkedik fölül az ember a négy dimenzión... amiről oly sokat beszéltem újból és újból az elmúlt hónapokban.

Olyan fajta változást eredményez mindez az emberben, amit mindenki láthat körülötte. Gyarapodik a bölcsessége, az öröme és az egysége... erősödik az egészsége és még le is lassul ismét. A tiszta szándékról van szó és mindig is arról lesz. A tiszta szándék az együttérzés katalizátora, amely a sámánok és a guruk által is használt egyedülálló energiát hozza létre. Ez a hosszú, örömteli élet titka, a bolygó segítéséé. Ez szüli az igazi Fényadót.

Az emlékezésről szólva: az ember, aki saját magától próbál repülni, kudarcot fog vallani. Az ember, aki emlékszik angyal voltára, a mennyekbe szárnyal.