Kedves Kryon!

A hírekben arról beszéltek, hogy nagyon kevés elpusztult állatot találtak a pusztító tsunami után, az India-óceán partvonalán. Azt is megemlítették, hogy láttak elefántokat, ahogy segítettek az áldozatoknak, kihúzták őket a vízből az ormányukkal. Kérlek, magyarázd el, milyen kapcsolatban vannak az állatok a Földdel, ami lehetővé teszi nekik, hogy megérezzék a tsunami közelgő veszélyét. És ha az elefántokról szóló információ igaz, kérlek, magyarázd el a viselkedésüket, ahogy a bajba került embereknek segítettek. Köszönöm!

Ismét, a kérdésedben már ott a magyarázat. Az állatok kapcsolatban állnak a bolygó energiájával a tiétekhez hasonló értelem nélkül. Fokozott érzékelő képességek fejlődtek ki náluk, különösen a hallásuk. Legtöbbjük intuició révén öröklődött – amit ti ösztönnek hívtok – tudták, mit kell tenni, amikor „hallották” a tengert közeledni. Emlékezz, a hallás a levegőben terjedő rezgés. A közeledő áradat, még ha láthatatlan is és a hallásodnak sem elérhető, létrehoz egyfajta rezgést a Föld talajában. 800 km/óra sebességgel közeledett és magát a Föld kérgét is megrázta, ahogy áthaladt rajta az a hatalmas súly. Ezt hallották az állatok és több tízezer éves ösztönük automatikusan azt mondta nekik: „Irány a hegyekbe!”

Az elefántoknak van egy nagyon fejlett érzéke, az „élethez tartozás”. Gyászolják a saját halottaikat, egy életre választanak párt, évekig emlékeznek barátokra és igen, még a bajba jutott embereket is felismerik. Sok vallásban tisztelik őket ezen tudatosságukért.

Az embereknek nincsenek ilyen fokozott, módosult érzékei. Soha nem is voltak. Az emberek evolúciós ösvénye egyedi volt, távol az Föld állatainak evolúciójától. Az első nagy emberi civilizáció (a Lemúriai) ehelyett interdimenzionális felfogással rendelkezett, de még az is elveszett. Most magatokra vagytok utalva, hogy használjátok az intelligenciát és az értelmet, hogy megteremtsétek magatoknak a biztonságot. Ahogy látjátok, ez egy felcserélt sajátság, köztetek és az állatok között.

Hogy mit tanácsolunk a következő alkalomra? Ha akarjátok, használhatjátok az erőforrásaitokat műszaki riasztó rendszerekre, de gondolkozzatok el ezen: Egyszerűen, kíséreljétek meg kapcsolatba kerülni az állatokkal? Tudatni fogják veletek, bármi közeleg – vulkánkitörés, földrengés, tsunami és általuk még a bajba jutott emberekről is tudni fogtok.