Kedves Kryon!

Honnan tudom, hogy egy válás helyénvaló-e vagy sem?

Akkor helyénvaló, ha a két fél energiája és tudatossága különböző szinten van és ez már láthatóan nem fog változni.

Ez sem a megvilágosodásra, hanem az egyéni útjaitokra vonatkozik. Bár annak ellenére, amit a társadalmatok, egyházatok szabályai elvárnak tőletek, esetleg amit családotok kíván számotokra, keresztülmentek úgynevezett „párkapcsolati fázisokon”, melyek helyénvalóak, de pusztán átmenetiek. Ilyen létrejöhet két megvilágosodott lélek között is, akik közös útjukat csak meghatározott időre tervezték.

Tehát ha egy párkapcsolatot szeretnél megszakítani, kérlek tedd tisztességesen. Alakítsd úgy, hogy barátság vehesse át a helyét. Tedd bölcsen és éretten. Soha ne csapd be az ajtót. Mindig adj esélyt a másik félnek megbocsájtásra és beszélgetésre, ajánld neki személyiséged érettségét életed hátralévő részében is.

Korod előrehaladtával végül látni fogod a fejlődés dinamikáját és hogy neked vagy neki miért volt szüksége erre az átmeneti kapcsolatra egyéni fejlődésetek útján. Néha ez egy mód arra, hogy egy bizonyos helyen vagy időben tartson, hogy valami más megtörténhessen. Minden út más és sokan választják, hogy együtt maradnak életük végéig majd a fátyol túloldalán fogják egymás kezét. És újra megteszik mindezt legközelebb is. Ne mondj ítéletet egyik irányba sem. Számtalan dolog lehet helyénvaló, amennyiben egy vagy mindkét részt vevő fél fejlődését segíti.

Mint már említettem, kultúrátok szabályai sokszor úgy terveztettek, hogy istentől valónak látszódjanak, de ezek gyakran csak emberek által alkotott előírások, akik a tőlük telhető legjobbat nyújtották anélkül, hogy tudatában lettek volna Isten nagyságának.