Kedves Kryon!

Sokszor kifejeztem az igényemet arra, hogy a következő fokra lépjek, de nem vettem észre, hogy bármi is történt volna. Gondoltam arra, hogy fényt küldök bizonyos helyekre, ám azon tűnődöm, hogy történik-e valami. Hogyan tudnám növelni a tudatosságomat?

Hadd kérdezzek valami. Ha beveszel valamilyen vitamint, akkor van valamiféle testi reakció, ami megmondja, hogy a vitamin hat? Ha eszel, a tested vajon ad valami jelet, hogy ezzel jót tettél neki? A válasz mindkét esetben nem. Intuitívan tudod, hogy amit teszel, az helyénvaló és megfelelő, mivel a valóságotok ezen alapszik.

A tényleges spirituális valóság az, hogy amit teszel, változást hoz létre. Ne határozd meg, mit kellene érezned. Ne is próbáld meg meghatározni, szerinted hogyan lehetne mérni. Amit teszel, az olyan módon segíti a bolygót és téged, ami nem lehet ismert számodra a 4D-s érzékelésben úgy, ahogy szeretnéd.

Ehelyett tudd, hogy működik, ahogy azt is tudod, hogy táplálod a tested, ha eszel, vagy hogy a vitaminok erősítik az egészségedet. Ez több, mint hit. Saját valóságoddá kell tenned. Tehát hagyd, hogy a tudatosságod növekedjen attól a tudástól, hogy amit teszel, az változás okoz. Hidd el!