Kedves Kryon!

Nemrég született egy kisunokám, aki a következő hetekben kapja meg első védőoltását. Mi történik a csecsemőkkel, amikora kötelező védőoltás során olyan mérgező anyagokat juttatnak be a szervezetükbe, amelyek a DNS-en keresztül az endokrin rendszerre hatnak? Te mit gondolsz erről a témáról?

Először is tudd, hogy a védőoltásokkal kapcsolatos tudást Isten adta az emberiségnek, mert kiérdemeltétek. Kipróbált és bizonyítást nyert homeopatikus módszeren alapul, melyet évek óta használtok. Valószínűleg te is kaptál kiskorodban védőoltásokat és ezek hatásosak is voltak. Három válaszunk van:

Isten nem légüres térben van. Még az az ember is képes a későbbiekben módosítani és újraírni DNS-ét, aki védőoltásokat kapott. Itt nincs időkorlát és nincs szabály, mely azt mondaná: „Ha már kaptál oltást, akkor örökre tönkretettek.”

Ha olyan életkorban kaptok oltást, amikor már tudatossággal rendelkeztek, a következőt mondhatjátok, miközben az oltást kapjátok: „Semmi káros dolog ne kerüljön szervezetembe.” – ezzel egy tudatos utasítást adtok sejtrendszereteknek (ez így működik a kineziológiában és a homeopátiában is) és sejtjeitek csak azt használják fel, amire szükségük van, minden más távozik.

Végül pedig a csecsemőkről: az utóbbi időben erősödött a nyomás a tudomány részéről, hogy egyszerre több betegség ellen is adjanak védőoltást. Tanácsos olyan orvosokat keresnetek, akik csak az utóbbi 40 évben ismert alapbetegségek ellen akarják beoltani gyermekeiteket. Hagyjátok ki az újabb betegségek ellen való védőoltásokat, így marad hét – vagy nyolcféle – azok, amelyeket már évek óta alkalmaztok. Tudományotok eddig még nem számolt az oltóanyagok kombinálásának következményeivel. Ilyen esetekben fellép egy probléma, mely egy idő múlva általatok is felismerhető lesz. Maradjatok meg az alapvető védőoltásoknál.