Kedves Kryon!

Mit gondolsz azokról a vezetőkről, akik elítélnek másokat, mert azt hiszik, hogy az ő „igazságuk” az egyetlen „Igazság”?

Erről már beszéltünk korábban... adjuk meg ezeknek az embereknek a saját tanaikat és hagyjuk őket ezek szerint élni, ha ők ezt kívánják. Te csak saját magadért vagy felelős és azért amiben szabadon hiszel, nem ő értük. A Felsőbb-Éned mit mond neked erről? Valóban azt érzed, hogy Isten elkülönül egyetlen csoporttól is? Gondolod, hogy az a kreatív erő ami benned él és amelyik az egész Univerzumot megteremtette, csak néz le fentről az emberiségre és várja, hogy meghajoljatok egy bizonyos irányelv előtt? Valóban úgy gondolod, hogy a spiritualitásod függ listáktól, amiket az Emberek neked találtak ki?

Az Isten aki benned él, egyetemes és megtalálható minden egyes Emberi Lényben ugyanolyan mértékben. Az Ember az, aki kategorizálja a Szentlelket, Isten szeretetének erőit és dobozokba rakja előírás szerint, hogy kontrollálni tudja. Légy bölcs és add meg a papoknak ami a papoké, hogy megtalálják a saját ösvényüket. Majd fordulj a saját Fényedhez és találj rá a saját utadra!