Kedves Kryon!

Mi az álláspontod a hagyományos angol Wicca (pogány boszorkánymesterség) tradíciójával kapcsolatban és mi a spirituális megközelítés azzal kapcsolatban, hogy egy Istennő és a Szarvas Isten legyen az Egység dualitása?

Nagyon nehéz elmagyarázni valamit ha egy kulturális skatulyába helyezed magad, mert az ellenkezhet a valós élettapasztalataiddal. Ha felmászol egy sziklára, vigyázol hová lépsz, köszönve a sok éves tapasztalatodnak a gravitációval. Ám egy olyan kultúra amelynek vannak szárnyai, nem aggódik. Vajon bolondnak vagy gonosznak neveznéd őket? Vagy keresnéd a szárnyaikat?

A pogányság nem az, aminek gondolod. Maga a szó azt jelenti, hogy „kívül a vallásos meggyőződéseden. „Vajon ördögimádat ez, vagy csak valamit ami nem keresztény? Közben az is lehet, hogy csak azt jelenti, „a természet megértése”?

Ugyanez igaz a boszorkány szóra is. Vajon a boszorkány egy nő (vagy férfi) aki frigyre lépett az ördöggel? Vagy ez csak egy olyan személynek adott név volt, aki több gyógyító erővel rendelkezett mint a többi Ember és akit ezért gonosznak tartottak azok, akiket úgy tanítottak? Vajon érted mire gondolok? Ezen a területen majdnem minden egy hagyomány része, amelyet istenfélő keresztények hoztak létre.

A Wicca alapja nem az amire gondolsz. Amit a nők és férfiak tettek vele, az egy más történet. És ez így van minden vallással a Földön. Ezért vizsgáld meg az eredetét, mielőtt eldöntenéd, hogy gonosz, vagy csak kultikus dolgokkal van tele. Lehet, hogy ők egy más kultúra fénymunkásai? Talán némelyiknek még szárnya is van?

Isten szeretete nem kisajátítható. Ő mindannyitokat mesternek tekint, függetlenül attól, hogy milyen címkéket ragasztasz arra amikor felfogod, hogy milyen módon működnek a dolgok. Képes vagy így látni te is ezeket a dolgokat?