Kryon - Asheville, 2017. június

Kryon Asheville-ben átadott tanításai, 2017. júniusában

Még az égbolt is derültté válik

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Azoknak, akik még nem hallottak csatornázást, és vannak itt most olyanok, nem más ez, mint mikor az erdőben álltok, éreztek valamit, amit szeretnétek szavakba önteni a fáknak. Intuíció áramlás, mely a Bennetek lévő Forrásból, vagy rajtatok kívülről érkezik, ami megmagyarázhatatlan, ami csak bugyog föl, ha van valami mondanivalótok.

Hadd fessem le a képet azoknak, akik hallgatják (olvassák) ezt. Egy gyönyörű erdőben vagyunk, egy működő vízeséssel a hátunk mögött, amit hallhattok is a felvételen. Ez egy csodás nap! A hőmérséklet tökéletes, és szeretnék valami olyasmiről beszélni, amit még sohasem mondtam.

Vannak nálatok okos telefonok, amin felmehettek egy olyanra, amit úgy hívnak, hogy app. Azon megtekinthetitek, hogy milyennek kellene lennie az időjárásnak, ahol épp ültök. Az app azt mondja, vihar van. (nevet mindenki). Kedveseim, soha ne hallgassatok egy app-ra, ami az okos telefonotokon van, ha Kryon eseményre jöttök! (nevetés, taps)

Időtől időre kibújik a nap, pont annyi időre, ami elegendő a csatornázáshoz. Időről időre a megvilágosodók és idős lelkek energiája önmagában is elegendő, hogy megtisztítsa az égboltot. Hisztek ilyen dolgokban? Kedveseim, ez az, amit tanítunk Nektek! Hogy az emberiség tudatossága sokkal erőteljesebb, mint bármi, amit valaha is mondtak Nektek. Kollektívan pedig hatalmas ereje van!

Szeretnék a földről beszélni. Szeretnék felvázolni egy perspektívát. Olyan érzést, ami talán nincs meg, mikor sétáltok az itteni utakon. Vannak köztetek, akik erősen érzik Gaiat, ezért vagytok itt. Hívhatnánk Benneteket úgy is, hogy “a fákat ölelők”. Csak annyit jelent ez, hogy érzékenyek vagytok a föld szépségére, energiájára. Szeretitek, értékelitek, és látjátok, hogy partnerkapcsolatról van itt szó.

Jelenlegi modern kultúrátokban újra kell ébreszteni ezt a partnerkapcsolatot, egy bizonyos fokig eljuttatva. Mivel Gaiai egy Partner számotokra, mely valóban jelentőséggel bír, amikor eljönnek a változások. Szeretném, ha tudnátok, mi történt itt.

Ha szavakba kellene öntenetek, hogy mit éreztek itt, azon túl, hogy szépség, békesség, vagy fenségesség van itt, a szó, amit én fogok ma használni a “tisztelet”. Kedveseim, ez nem feltétlenül Tőletek jön. Azoktól az emberektől jön, akik az ősök voltak, köztük voltak akik őslakosok voltak, és voltak, akik nem, ez egy olyan puzzle, amit a történészeitek majd egy nap megfejtenek.

Ha visszaléptek időben 500 évet, inkább 6-ot, akkor fogjátok azt látni, amit tulajdonképpen őslakosságnak neveztek. Mondták Nektek, hogy tíz őslakos törzs létezett, akik otthonukká tették ezt a helyet, a történelem különböző időszakaiban. Közülük kiemelkedő név a Cherokee, ami már ismert történelem. Ezt ismeritek abból, amire rábukkantatok. Élnek még Vének néhány őslakos törzsből, akik kezükben fogták a Beszélő Botot, és érzékelték, és be is számoltak arról, amit ők tanultak a saját őseiktől, és azok őseitől. Így lehet elképzelésetek arról, mi történt itt. De ez még nem minden!

Ez a terület termékeny, és azok az őslakosok, akik keresztül vonultak itt, nem telepedtek le egy konkrét helyen sem hosszú ideig, hanem vándoroltak. Emiatt nincsenek hatalmas struktúrák, amit felfedezhetnétek, de lesznek olyasmik, amiket felfedeztek, csak nem olyan dolgok, mint amiket más kontinenseken találtatok.

Azért álltak odébb olyan gyakran, mert követték a vadászvonalat. Követték azt, ami táplálta őket. A környék pedig gazdag volt mindehhez. Ahogy az évszakok váltakoztak, mindig a legjobb helyre mentek halászni, vadászni. Ezt a helyet tisztelet övezte, mert minden őslakos ismerte a Gaiaval való partnerkapcsolatot. Mind! Ezért volt olyan sok szertartás a partnerkapcsolat tiszteletére, az időjárás tiszteletére, mindaz iránt, ami megadta nekik a magokat az élelemhez, amire szükségük volt; az állatokat, a halakat, és végül a terményeket. De ez már modern történelem. Nagyon modern kori.

Mondtuk Nektek korábban, hogy van egy kultúra, egy civilizáció ezen a bolygón, mely nem változott 40.000 éven át: az aboriginek (bennszülöttek). Bizonyíték arra, hogy az emberi lény már legalább olyan régen jelen van, az általatok számított történelem mégis megáll 9-14.000 évvel ezelőtti időkben. Kedveseim, szerintetek mi volt itt 20.000 vagy 10.000 évvel ezelőtt? Megmondom Nektek. Civilizációk voltak itt, nem feltétlenül bennszülött őslakosok. Őseik közül sokan jöttek más helyekről. Nem merül fel ilyenkor a kérdés? Volt itt civilizáció a tiéteket megelőzően? Volt itt civilizáció Amerikában, a tiéteket megelőzően? A válasz pedig igen.

Az árulkodó nyomok nem emlékművekben, vagy épületekben keresendőek, hanem annak módjában, ahogyan forrásaikhoz hozzájutottak. Keressetek olyan kivájt helyeket, amelyek túl régiek, mert ott voltak; keressétek bizonyítékát európaiaknak, akik 10.000 vagy talán 15.000 évvel ezelőttiek! Ezt a helyet ismeri a bolygó, az ősök és az őslakosok. Ti vagytok az új rendezők, ti csak 200 éve vagytok itt.

Ahogy itt ültök, ezen a helyen, látjátok, rendezés alá lett vonva, tisztelet övezi, meg lett változtatva, hogy élvezni tudjátok. Ez a jele egy fejlett tudatosságnak, és ez folytatódni fog.

Kedveseim, vannak köztetek aktivisták, akik biztosítani akarják, hogy legyenek ilyen helyek, mint ez is, ami továbbra is eredeti formájában maradhat, hadd mondjam el, a munkátok könnyebb lesz, mert olyan tudatosság közeleg, mely kezdi meglátni a partnerkapcsolatot a földdel.

Vannak már iskolai kirándulások ide, hogy a fiatalok, a gyerekek saját maguk is láthassák ezt a helyet, és a jövőben lesznek, aki teljesen megváltoznak, még abban is, ahogy sétálnak, vagy ahogy ülnek a vízesés alatt, és Gaia beszélni fog hozzájuk az új energiában, ahogy még sohasem szólt hozzátok, ők pedig érezni fogják, és elmondják a barátaiknak, akik szintén érezni fogják. Így a föld tisztelete vissza fog térni. Nem gyorsan, hanem generációkon át, és nem egyre rosszabb, hanem jobb lesz a helyzet.

Beszéltünk már Nektek erről, de vannak, akik vitatják. Azt mondják “Kryon, nincs semmi, ami ennek bármi jelét adná.” Én pedig azt mondom, azért, mert épp folyamatban van, a dolgok közelednek, és meg fogják mutatni magukat. Olyan tudatosság jön, melyben mindenki egyet fog érteni azzal, hogy ezt a helyet eredeti formájában kell megtartani, tisztán, tisztelettel tekintve rá, hogy idevonzzuk az ősök sámánjait, akik még mindig erre vannak, és hagyjuk nekik elmondani, miről beszél a föld, hogy hallhassátok tőlük, azoktól, akik tudják.

Ennyi elég mostanra. Ez még nem minden.

És ez így van.

Lee Carroll mesél

Lee Carroll: Szeretnék Nektek elmesélni egy történetet. A történet pedig Gaiai energiájáról szól. Oly sok helyen megfordultunk már a bolygón, és a föld energiáját sokszor megtapasztalhattuk. Megfordulhattunk számtalan spirituális helyen. El kell mondjak valamit, ami köztudott. Én nem vagyok energiákra érzékeny. Tudjátok mi az, hogy valaki “érző”? Rendben. Érző/látó az, aki azonnal érzi az energiákat, akár színeket is lát, és tudatában van energiák jelenlétének, akkor is amikor azok keresztülvonulnak az aurájukon. Én nem vagyok ilyen. Sőt, rám pont az ellenkező érvényes. Az emberek vaknak neveznek. Nekem muszáj ilyennek lennem.

A munkám elején, és már 28 éve csinálom, a munkám elején csalódott voltam, hogy nem vagyok látó. Csatornázásokat végzek, és pont én nem érzem az energiákat, amiket a körülöttem lévő emberek viszont éreznek. Így azt kérdeztem Kryontól a zuhanyzóban – ott szoktam beszélgetni vele –  és néha egészen hosszúra nyúlik, úgyhogy jó tiszta leszek zuhanyzás után, azt kérdeztem, “Miért nem lehetek én is látó?” Kryon azt felelte: “Gondolj csak bele! Az utazás a munkád, minden éjjel másik hotelben szállsz meg, valóban látó szeretnél lenni?” Ekkor megértettem. A “vakságom” egyfajta védő pajzs, hogy ne érezzek túl sok mindent.

Beszélni fogok két helyről, ahol beszélt hozzám a föld. De ezekről csak a következő találkozásunkkor fogok szólni. Mónika és én most értünk végére egy 44 napos körútnak, amit az USA-ban kezdtünk el, átmentünk Európába, és megfordultunk hat országban. El kellett mennünk a föld különböző részeire, részt vettünk egy pár kiránduláson, és szeretnék egy kicsit beszélni arról, hogy mit éreztünk, mert a föld minden darabjának másmilyen az energiája.

Vegyük az ún. Gaiai hálót, ami a Föld Anya, és ez egyfajta energia. De van egy másmilyen, egy egyedi energia, ami az adott helyre jellemző. Mi történt ott, vannak-e ott portálok, vagy Ley-vonalak; vannak-e ott másfajta energiák, melyek találkoznak ott, milyen ereje van a mágneses hálónak? Mindezek a dolgok beletartoznak. Milyen a geológia, ami változtathat az energián? Mindez hozzájárul az egyediséghez.

Elmondok néhány titkot, vagy nem is titkot, vicces dolgot. Sok olyan helyen fordultunk meg bolygószerte, ahol nem sokat járkálnak az emberek, egyszerűen csak ott élnek. Nem nagyon utazgatnak. Ez jellemző Kelet-Európára is, és néhány más helyre azon a kontinensen, és van néhány nagy-nagyon egyedi hely, ahol a fülünkbe suttogták „Tudtátok, hogy ez a Föld szívcsakrája”? És mostanra már a Föld 14 szívcsakrájánál fordultunk meg. (Hallgatóság nevet) Az embereknek olyan erős érzeteik vannak, hogy azt hiszik, hogy másik ilyen hely nem létezik a Földön. Ezek az emberek érzékenyek (érzők). És előfordul, hogy néha hagyományok alakulnak ki ilyen helyeken. Hallottatok már Lourdes-ról? Ott gyógyulásokról szóló hagyományok vannak. Hogy ma is történik-e ott bármi? Ki tudja. Én nem jártam még ott személyesen, de feljegyzések vannak arról, hogy olyan hely, ahol meg lehet gyógyulni.

Mónika közbeszól: Jelen van ott Kryon mágnesessége is.

Lee Carroll: Igen, Kryon beszélt erről, köszönöm Mónika. Mónika a mi feljegyzéseink őre, archiváló és nem anarchista (nevet mindenki), Kryon tényleg beszélt a vízről, ami Lourdesban van, ami olyan forrásból érkezik, amit magnetizáltak. Gyakran fordul elő, amikor a víz feltör a földből, amit számtalan helyen láttunk, és az idegenvezetők elmondják, hogy több ezer évbe telt, hogy a víz eljusson a talajvíz szintig, feltörjön, felbugyogjon, és patak legyen belőle, és én ezt nem tudtam. Azt hittem, hogy egyszerűen csak elolvadt a hó, és víz lett. De vannak patakok, melyek a földből erednek, és hogy felérjenek, napvilágot lássanak, az nagyon-nagyon sok időbe telik, és az ilyen vízről azt mondja Kryon, hogy magnetizált víz. Az ilyen víz olyan helyekről ered, ahol mágnesvasérc van, jelen van a bolygó mágneses energiája, és a vízzel felszínre kerül. Ez valószínűleg az egyik oka, hogy gyógyulások történnek ott.

Hadd térjek vissza oda, ahol tartottunk. Életünkben először, Mónika és én elmentünk Elan-nel, a házigazdánkkal, Monument Valleyba (Emkékművek Völgye). (Ottani csatornázások leírása megtalálható a Blog áprilisi bejegyzéseiben). Volt ott bárki velünk? Mit tudtok Monument Valleyról? Láthattatok róla képeket, ez a vadnyugat. Ha valaki esetleg a keleti partokon lakik, azoknak mondom, nincsenek ott indiánok, kivéve azokat, akik üdvözölnek Benneteket, akik barátságosak. Az maga az abszolút vadon, ahol sok John Wayne film készült, de ami miatt érdekes, arra álmunkban sem számítottunk: nincs ott valós lombozat, nincsenek ott fák, csak sivatag, sivatag és sivatag kövekkel, sziklákkal, melyek úgy állnak, mint emlékművek. Ezért mikor fúj a szél, nem hallható, és amikor csoporttal vagytok, kivisznek oda, és minden nyugodt, fülsiketítő csend van.

Ez egy oximoron, értitek mit értek ezen? Olyan ez, amire nem álltok készen. Ha belegondoltok, mindig van körülöttünk valami hang. Még otthon is, ha más nem, zúg a hűtőgép, ki-be kapcsol, mindig van valami, ha körbevesz az elektromos háló. Vannak, akik érzékenyek még a zümmögésre is. De ha kimentek ebbe a sivatagba, ami ott van, olyat még soha nem tapasztaltam! Ez olyan Gaia volt, amit még sohasem éreztem. Azon a helyen történtek gyógyulások is, mert az a hely úgy szólított meg embereket, ahogy még soha.

Kryon úgy beszélt arról a földterületről, mint a földrész, melynek meg kellett gyógyulnia. Kryon mindig az energiákra fektet hangsúlyt, amiatt, ami ott történt Nyugaton. Onnan egy olyan országba mentünk (Íroszági csatornázások fordítása megtalálható a Blog májusi írásaiban), amiről a mai második találkozónkon fogok beszélni, de onnan is menjünk tovább. A következő azt hiszem Mont Blanc volt, a többit átugrom.

Mont Blanc Franciaországban található, amit Kryon csomópontnak nevez. Ha szeretnétek tudni a bolygó csomópontjairól és nullpontjairól, ez egy új információ, ennek semmi köze a portálokhoz, vagy Ley-vonalakhoz, ez olyan valami, ami 2012 óta fejlődött ki, és Mónika weboldalán megtalálható, hol vannak, mik is ezek, mi a különbség köztük, és mi a magyarázat rájuk, hogyan alakultak ki. Felmentünk a hegyre kirándulni, azt hiszem kb.3000 méter (11000 láb) magasra,  és természetesen volt ott hó, meg minden, hegymászók és síelők. Ezt a helyet éreztem, nem azért, mert hideg volt. Láthattok róla képeket a hangfelvételeknél a honlapunkon. Felvonóval kell felmenni, ami vicces. Mikor beszállsz, még nem fázol, de mire felérsz, mínusz fokok vannak.

Úgyhogy nincs felfelé vánszorgás, egyik percben ez van, másikban meg az. Ezt én is éreztem! Olyan eredeti volt, hogy amikor tónusokat énekeltünk, amikor csatornázás volt, egy nagyon rövid csatornázás, de az olyan erős, hogy a legtöbb ember sírt. És ez mutatja nekem, hogy ott olyan energia van, hogy az leírhatatlan, úgyhogy ez volt ez egyik hely, ami benne van a 44 napban.

Onnan visszajöttünk, és nem régiben végeztünk Yellowstoneban. Nos, Yellowstonenak is van egy másféle tulajdonsága, ugyanolyan tulajdonsága, mint a Hawaii nagy szigetének. Az mi? Geotermikus aktív vulkán. Yellowstone egy nagy aktív vulkán, ezért vannak ott gejzírek, vagy minek nevezzük, akár forró medencéknek. Szeretnék óvatosan fogalmazni, nem forró vizes medencékről van szó. (nevetnek). Voltak, akik belehaltak abba, hogy annak hitték. Geotermikus medencékről van szó, s h a megint csak láttatok az ott készült fotóinkból, látszik milyen fenségesek színeikben, és micsoda energiájuk van! Nyers, a nyers Föld, a Föld magmája csak pár mérföld mélységben van a lábunk alatt, ami nagyon-nagyon különleges, egyfajta forró pont. Ez pedig nagyon erős energiákat mozgat meg. Aki eljön oda, nem tud mozdulni onnan, ugyanúgy, mint a Hawaii nagy szigeten. Számtalan kirándulásunk volt Hawaii szigetén, és nem egyen az emberek olyannyira le voltak nyűgözve, hogy nem tudtak mozdulni onnan. A végén vettek ott földterületet és odaköltöztek.

Ez a Gaiai érzet. Hogy mi az? Ez a kapcsolat a bolygóval. Meg fog jelenni a honlapom egy írás “Az öt együttállás” címmel. Ezek egyike az együttállás a természettel. Erről beszél Kryon, mikor ezekre a helyekre eljön. És most szeretném Mónikát szóhoz juttatni kicsit, majd lesz egy rövid meditációnk, és utána lesz egy rövid Kryon csatornázásunk…

Korunk tanítása

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól.

A csatornázás az évek során valóban változott. Gyorsabb és egyértelműbb lett, több mindenről szól, és nem azért, mert a Partnerem (Lee Carroll) egyre jobb lett volna a csatornázásban, hanem mert ennek a bolygónak az energiája támogatja a csatornázást. Elmondom újra azok számára, akik a világ végének eljövetelére számítanak, akik abban hisznek, hogy a sötét oldal fog győzedelmeskedni, hogy maga a bolygó, és minden, ami történik rajta, de számotokra nem látható, mást irányt mutatnak.

Továbbra is azt mondom Nektek, amit 1993 óta mondogatok, hogy ez a bolygó olyan irányba fejlődik, amire nem számítotok, és a Változás, melyben jelenleg benne vagytok, időbe fog telni, ahogy minden, ami növekszik, beérik, időbe telik, és nagyon lassan fogtok az érettség irányába fejlődni, de fogjátok ennek jeleit látni, és jelei lesznek annak, hogy embercsoportok mit akarnak, ami nem feltétlenül esik egybe azzal, amit a vezetők fognak adni Nektek. De lassan a vezetőség is változni fog, mivel a vezetőség, mely jelenleg többnyire idősekből áll, akiket még a régi energiában képeztek ki,  át fogja adni azoknak a helyet, akik a Változáson keresztül érkeznek, és sokkal jobb ötleteik vannak, amit a választók akarnak. Meg fog jelenni az átláthatóság, őszinteség, integritás, cél és magyarázat… és kompetencia. Mindez nem olyan lesz, mint amihez szokva vagytok, és persze vannak, akik azt mondják, hogy ez nem fog szükségszerűen megtörténni, mert amit a múltban láttunk újra és újra, meg fog ismétlődni, mivel sohasem láttunk semmi változást.

Kedveseim, később beszélgetni fogunk a paradigmaváltásról, mivel ez a paradigmaváltás. Miért döntött úgy magától az emberiség, hogy ami a múltban történt a bolygón, az lesz szükségszerűen a bolygó jövője is? Mindig ugyanazzal indokolják, hogy még sohasem történt másként, ezért soha nem is fog. Az paradigmaváltás, nem, ha ehelyett azt mondjuk, hogy egy olyan Változáson megyünk keresztül, amit még sohasem láttunk, de útban van, és már látható is számunkra egy csomó apró dologban, amik nem feltétlenül kerültek be a CNN műsorába?

Már elhangzanak dolgok azon a nagy felületen, amit internetnek nevezünk. Már láthatjuk, hogy nagy vállalatok kereskedelmi vezetőségei, más országokban is, kezdik felfedezni az “együtt” tudatosságát, és azt, hogy hogyan csináljanak dolgokat új módokon. Lesznek persze olyanok, akik azt mondják, hogy lesznek felkapaszkodottak, de a kísérleteik sohasem fognak működni, mert az emberi természet nem fogja lehetővé tenni, pusztán mert korábban sem működött. Ilyenkor akartok elmosolyodni, és azt mondani, hogy korábban azért nem működtek, mert akkor még a régi energia volt érvényben. Ha ilyen hozzáállással végeznétek az iskolát, még mindig negyedikesek lennétek. Eddig számtant tanultatok, most meg megjelenik az algebra, és azt mondjátok, az algebra lehetetlen, mivel a régi számtani módszerek nem alkalmazzák. Dehogynem! Csak sokkal kifinomultabban, másként tekinthettek rá, mások a koncepciók, és a megoldások is sokkal kifinomultabbak. De még mindig lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy a régi fog uralkodni, mert mindig is csak az létezett.

Tehát vonatkozik a teremben lévőkre, nemde? Mihez akartok kezdeni az életetekben? Vannak köztetek, akik még az alapokig sem jutott el. Állítjátok, hogy tanultátok, elvégeztétek a tanfolyamokat, ezek akartok lenni, meg azok; gyógyítani akartok; ide, meg oda akartok elmenni, változni akartok, közben frusztráltak vagytok, mivel nem történik meg.

Kedveseim! Megmondom, miért nem történik  meg! Mert van az agyatokban egy hely, amelyik azt állítja, hogy nem történhet meg, csak mert nem felel meg a régi éneteknek, nem felel meg annak, akik vagytok. De elmondom nektek, mivel álltok szemben Kedveseim: egy dobozzal, amiből kitörhettek bármely pillanatban, ha akartok. Ebben a dobozban minden a múltra épül, és azt sugallja, hogy “nem fog működni, mert…”, “nem működött, mert…”, “nem működhet, mert…”, és a mert után mindig olyasmi áll, ami a múltban történt, és nem olyasmi, ami a jövőben fog történni.

Mi lenne, ha drasztikus változásokon mennétek keresztül? Mi lenne, ha a tudatosságotok, és itt jön a nevetek, el kezdene megváltozni? Mi van, ha máris egy új éneteket látjátok, ha magatokra néztek, és nem ismételhetitek a régit, nem húzhatjátok magatok után? Az egyetlen lehetősége, hogy a régiből legyen még nálatok, hogy megoldások kereséséhez elemzitek a régit. De nem állhattok azzal elő, hogy milyen volt, és nem rángathatjátok az új énképetekbe. Ez a mai tanítás.

Vannak a teremben olyanok, akik nagyon is jól tudják, hogy miről beszélek, és új emberként ülnek itt. A hiányzó hídról beszélnek, amiről korábban csatornáztunk, és olyan képtelen dolgokról beszélnek, amiken keresztülmentek, és gyógyultan üldögélnek a székben. A régi énjük sohasem tudott volna ilyesmiket megcsinálni.

Megérdemlitek? Igen! Fel lett készítve, aki idős lélek erre? Fel bizony! Oly sok tapasztaláson mentetek már keresztül a Földön, ne hagyjátok, hogy a Földön megélt múltbéli tapasztalások utatokat állják mindabban, ami vár rátok!

Jelenleg, minden egyes itt lévő emberi lény láthat egy demarkációs vonalat aközött, hogy kik voltak, és kikké válnak. Talán ez az, amit elértek, vagy ezek azok a félelmek, amiket szeretnétek lerakni, vagy a metabolizmus, amit szeretnétek megváltoztatni, vagy ez a gyógyulás folyamata, ami épp készül megtörténni, pont most, ha hajlandóak lennétek pecséttel lezárni azt, akik eddig voltatok, és beraknátok a dobozva, majd kidobnátok, mert már nem szolgál Benneteket!

Akik voltatok, az a múltban van, és régi energiában van. Ez a kezdet kezdete! És ez a Változás, amiben benne találjátok magatokat, az egyik legnagyobb dolog, ami valaha történt az emberekkel tömegesen, és különösképpen személyi szinten. Mondtam már korábban, hogy a Változás működni fog azok miatt az idős lelkek miatt, akik felfedezik mindazt, amiről beszélek Nektek. Rájönnek, hogy akik voltatok, az nem mérvadó abban, hogy kikké váltok.  A régiből az újba történő változás egyéni szintű, mert a teremben mindenki útja más. Minden egyes spirituális út különböző: kik voltatok, miket tapasztaltatok, mit hoztok ebbe az életbe, és merre tartotok – más és más. De hasonló mindannyiótok számára, hogy nem tudjátok felmérni, hogy mi közeledik abból, ami volt.

Kik vagytok? Mitől féltek? Épp most rajzoltátok le a múltat. Lesznek, akik azt mondják majd, hogy a Ki vagyok? az mindig a “Vagyok, akik vagyok” lesz. Nem, nem így lesz. Nem, nem így lesz. Ha úgy definiáljátok magatokat, hogy “Ez vagyok”, és el kezdtek arra hallgatni, hogy kik vagytok, úgy, mint “ebben vagyok jó”, “ettől félek”, “ezekre vagyok allergiás”, “ilyen az anyagcserém”. Ezek már nem ti vagytok. Egyszerűen nem ezek vagytok. Tegyétek bele a dobozba, és meg lehet tőlük szabadulni.

Az új énetek egy üres papírlap. “Úgy döntöttem, hogy ezeket a jó részeimet megtartom, hiszen még mindig jó vagyok ebben...” Igen, jó vagy. “Még mindig tehetséges vagyok ebben” Ó, igen, az vagy. “Félek attól, hogy...” Nem, nem félsz! “Allergiás vagyok a ..” Nem, nem vagy az! “Az anyagcserém…” Neeem! Nem számít anyukádnak, vagy a nagypapádnak mi baja volt. Azok a betegségek, amik a DNS-etiken keresztül érkeztek, elmúlnak, ha akarjátok. Nem léteznek predesztinált betegségek a megújult (új) idős lelkek számára. Hallotok? Képesek vagytok irányítani a DNS-eteket, tudjátok irányítani a biológiátokat. Ez új! Nagyon új! De nem lesz hihető, míg a régit ki nem dobjátok. A régi nem kerülhet bele az egyenletbe (számításba). Lapoztok és megjelenik a fény, ti pedig továbbléptek, és el kezdtek írni egy teljesen új papírlapra, hogy kik vagytok, milyen tulajdonságaitok vannak, hogy milyen sokáig fogtok élni… ide egy megfelelő kort fogtok számolni, mely elismeri nagyságotokat, egészségeteket. Ilyen sokáig fogtok élni.

Mit mondott a régi hívószava? Gondoljatok bele! Megnéztétek a diagrammot? Megfigyeltétek mondjuk a szüleitek milyen kort éltek meg, vagy mi mindent kaptak el, milyen betegségeik voltak? Ezek mind a régi papírlapon vannak, gyűrjétek össze, és dobjátok ki!

Van aki meghall most. Írjatok új papírlapra! Azok vagytok, ami arra kerül, és erre írjatok, egész életetekben. Végre! Mindez kivitelezhető az egyensúllyal, amit képesek vagytok megteremteni, Kedveseim, és nem abból, amiket tanultatok ebben a teremben, vagy belülről. Érzitek magatokban Istent? Ismerjétek fel, hogy a Teremtő Forrás teremtményei vagytok, nem véletlenül, és nem csak a fizikai test biológiája vagytok! Ez a kulcs! Ez adja Nektek az erőt, hogy képesek legyetek kontrollálni saját életeteket, saját biológiátokat, saját érzelmeiteket, saját félelmeiteket, hogy el tudjátok dobni azokat a szokásaitokat, amiket már nem akartok, és elkezdjétek újraírni az életeteket.

Nem mondanám Nektek ezeket, ha nem lennének igazak, ha nem lennének itt a teremben olyanok, akik már megcsinálták. Ez korunk tanítása! Most kezdődik, és egyre jobb lesz. Akik most hallják először ezt a csatornázást, és nem tudják miről beszélek, mondhatják hogy “de hát nem ezt látom a hírekben, nem ezt látom a bolygón“. (nevet) A Sötétség és Fény harca folyik. Ezt látjátok a hírekben. Ezt látjátok a bolygón. És hadd mondjak valamit, amit már tudtok: a fényről nem szoktak szólni a hírek. Vegyétek úgy, ahogy akarjátok, lehet itt az ideje, hogy ne nézzétek a híreket, ideje megértenetek, hogy a híreken keresztül csak a sötét oldalra kerültök, pedig oly sok itt a fény! Szembe fog szállni a sötétséggel és le is fogja győzni.

A sötétség és fény háborúja elkezdődött, jeleztük előre, hogy így lesz. Elkezdődött, és eltart egy ideig. Ezek a dolgok lassan történnek, ahogy egy gyerek is lassan fejlődik. Nem történik meg egy éjszaka leforgása alatt. Ha megnézitek az emberi természetet, biztos, hogy nem történik meg egy éjszaka alatt. Két lépést tesztek előre, aztán egyet hátra. Vannak dolgok, amiket tolerálnotok kell, ami okozhat stresszt, érzelmeket. De általánosságban véve, Kedveseim, Idős Lelkek, már túl vagytok rajta, tartsátok a szemeteket a fényen, és azon az üres lapon, amire el kezdtek írni! Ezek vagytok! Lesznek köztetek, akik még a nevüket is meg fogják változtatni. (nevet)

És ez így van.

A három paradigma

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól.

A ma esti üzenet még mindig egy további fejezet az Emberi Lény fejlődésében. Olyasmikről fogok most beszélni, amik részben már elhangoztak korábban, de így még sohasem beszéltem róluk, még soha így nem számoztam meg őket, és még soha nem beszéltem róluk ennyire nyíltan, mint ahogy most fogom tenni.

Kedveseim! Nem lennék itt, a székben ülő férfi csatornázásán keresztül, ha a Változás nem indult volna el. Máshogy fogalmazva: elkezdődött a Változás és én itt vagyok! Azért vagyok  itt, hogy vezesselek, emlékeztesselek Benneteket arra, hogy kik vagytok, mivé válhattok, hogy elmondjam mi is történik itt valójában ezen a bolygón. Talán adhatok egy áttekintést arról, merre tartanak a dolgok.

Ma reggel beszéltem Nektek egyfajta téves működésről, mely része az emberi természetnek, mely mindig is részetek volt. A téves működés lényege, hogy azzal próbáljátok felmérni a jövőt, ami a múltban történt, még úgy is, hogy a jövő energiája TELJESEN MÁS. Szeretnék erről bővebben beszélni, olyan további téves működésformákra való rámutatással,  amik változni fognak.

Sokat beszélünk a paradigmaváltásról. Paradigma az, ahogy a dolgok működnek. Egyfajta tervezet arra irányulóan, ahogy a dolgok működnek. Elképzelések, és annak módja, ahogy azok cirkulálnak. Paradigma. Valóság. Három paradigma van ezen a bolygón, ami változni fog. Mindhárom nagyszerű, mert mind a bolygó drasztikus változását fogja eredményezni. Három ilyen paradigma van. Hallhattatok már ezekről külön-külön beszélni, de együtt még nem. Nem fogom részletezni őket, csak felsorolom. Pár szót lehet, hogy szólok róluk, ahogy korábban is tettem, mert újra kell halljátok.

Hadd szóljunk az első paradigmáról! Ez a kapcsolat paradigmája, mely az emberi lény és Isten, a Teremtő Forrás között van. Szeretném, ha figyelnétek egy kicsit  ennek a paradigmának a történelmére, mivel változott az idők során, átalakult, és drasztikus változást hozott az átalakulása a bolygón. Ha emlékeztetlek is Benneteket arra, mi minden történt, és mi merre tart, szeretném, ha figyelnétek, mert van egy hiányzó láncszem. Ha megfigyelitek az Emberi lény hogyan gondolkodik Istenről, ha visszaléptek a történelemben, egy fura helyen kezdődik el, a hely pedig a kapcsolat milyenségére utal: sok Istennel kezdődik. Úgyhogy mondhatjátok, hogy az egyes számú az ember kapcsolata A Teremtővel, amit az Ember sok Istenként értelmez. Van ezzel valami gond. Valaminek meg kellett, hogy előzze ezt, amire nem bukkantatok rá, így nem létezett, ezért beszéljünk erről egy kicsit!

Ha meg akarjátok figyelni a kapcsolat fejlődését, azzal kezdődött, hogy az Ember nem vette észre, hogy akármennyi Isten lehet, de nem ez történt. Azzal kezdődött, hogy az emberek azt hitték, hogy van egy Teremtő Forrás, ami valamilyen, és talán több is van belőle, pedig ez az egész nyilvánvaló. Az Ember a Teremtés Történet után jelenik meg, ami lehet Ádám és Éva története, ha akarjátok, de bármi is a Teremtés Történet, az Ember megjelenik, és Istent azonnal definiálja: számban, működésben. Nem létezik Isten nélküli idő. Ez nem érdekes? Szeretném, ha ezen kicsit elgondolkodnátok, mert ennek semmi értelme, kivéve… kivéve ha van valami, amivel nem számoltok a kapcsolat fejlődésében, ez pedig a következő: Istennel önmagatokban érkeztetek! Ezért a kérdés az, ez hogyan működik, és nem az, hogy létezik-e Isten.

Az első szint az volt, hogy sok kívül álló Isten van, a második szint, hogy egy Isten van. Itt tartotok ma. Tulajdonképpen öt szint van. Felsorolok párat, hogy merre tartunk. A sok Isten elmélettől eljutottatok az Egy Isten elméletéig és elfogadásáig. A mai napig az Egy Isten az, amit a bolygó lát. A téves működés abban nyilvánul meg, hogy hogyan van kapcsolatban ez az Egy Isten Veletek. Mit kell tennetek ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljetek az Egy Istennel? Ez a téves működés! Amikor valaki azt mondhatja, hogy az én Istenem tele van szeretettel, mind ugyanabban hiszünk, de ha ti nem megfelelően hisztek benne, megöllek titeket. EZ helytelen működés!

Mi akkor a logikus következő lépés? Ez lenne az együttérzés és egység megengedése, hogy úgy imádkozhass, ahogy te akarsz. Ahol talán mindenkinek megvan a maga prófétája, de engedélyt ad arra, hogy más próféták is létezhessenek, azt mondván, hogy egy forrása van a szeretetnek, mely sok módon nyilvánul meg. Ez terjed el a bolygón, és semmi baj azzal, hogy ki, mit, hogyan csinál. “Én ezt választom, és engedélyt adok Neked, hogy te is válassz, és látom benned Istent a te választásoddal.”

Ez később tovább fejlődik valami még csodálatosabba. Egy új paradigma érkezik, egy teljesen új, a következő: Az Istenből érkező változás kívül van, Isten belül van. Ez a jövőben lesz, és nem jelen életetekben. De ez van a jövőben. Ez a természetes fejlődése az emberi lénynek, egy csoporton belül, mely szintén fejlődik. Megérkezik idővel, és nem törli el a vallást. Nem törli el a hitrendszereket. Mélyen megváltoztatja őket egy gyönyörű módon.

Kedveseim, az Egyház nem szűnik meg. Az Egyház forradalmasítva lesz. Az Egyház sokkal másabb lesz. Nincs olyan Angyal, aki majd leszáll, és eltörli azokat, amiket csináltatok. Az fog történni, hogy az emberi lényeknek lesz egy felismerése, egy tudatra ébredése, hogy Isten nagyobb, mint azt valaha is gondolták! És ezt meg is engedik, és el kezdik meglátni a bennük lévő Isten hatalmasságát, amit mind az összes Mester, aki járt ezen a bolygón megmondott. Isten Bennetek van. Isten képmására lettetek teremtve, és ez a képmás nem az, ami a tükörből köszön vissza rátok. Ez a képmás a szeretet! És egy nap ezt meglátjátok! Ez a fejlődés! Ez a paradigmaváltás! Ez az első paradigmaváltás.

Hol tartotok épp most ebben a változásban? A válasz: eléggé lent vagytok, a béke fenekénél. (nevet) De még csak most kezdtétek el a változást! Épp csak útra indultatok. Beszéltünk már Nektek erről. A változás még csak néhány éves, de a dolgok máris beindultak! Voltatok fültanúi annak, hogy vallási vezetők kiálltak és egymás bocsánatát kérték? Vagy hogy egy egész csoport egy másik csoport bocsánatát kérte, vagy elnézést kértek azért, ahogy a múltban bántak egymással? Ez új! El kezdődött, hogy csoportok megengedik egymásnak, hogy végre kimondják, rendben van, hogy az én prófétám, és a te prófétád ismerik egymást a szereteten keresztül. Ismerik egymást, kulturálisan különbözőek, ennyi. Ez lesz a mag, amiben azonosulni lehet, ez pedig a szeretet.

Remélem, ez megérinti a szíveteket, és felismeritek, hogy erre tart a fejlődés ezen a bolygón a Változással. Ezt rakosgatja össze a Mező. Egyre több emberi lény kezdi észre veszni azokat, akik már másmilyenek, és ismerik be, hogy nem is annyira másmilyenek. csak kultúrájukban mások.  A lényegük ugyanaz! Micsoda felfedezés! Micsoda forradalom! Jön! Ez az első paradigmaváltás.

A másodikról paradigmáról is beszéltünk már. Ez a határtalanság. A tudomány. Annyira büszkék vagytok a tudományotokra, ami egy annyira zárt doboz! A tudomány csodálatos ezen a bolygón, ezt mondjátok. A tudományos módszer aranyat ér, és ezt használjátok, ezzel értek el felfedezéseket. Elmondom Nektek, hogy körbe jártok. Régi gondolatok, régi felfedezések köreit járjátok, és nincs újfajta gondolkodás, nem igazán van. Az egyetemeken nincs újfajta gondolkodás, még nincs.

Kedves Emberi Lények, a tudomány olyan mint a főzés egy világklasszis séffel. Három lépésből áll: a séf megálmodja az ételt. Íme, miket fogok összerakni, hogy ez az étel csodálatos legyen. A séf elméjében benne vannak a hozzávalók. Ha most vesszük a tudományt, ez az, amikor a tudós azt mondja, “Szerintem ez történhet, ezt szeretném kikísérletezni. Van egy ötletem egy új fizikai törvényről. Szeretnék kísérletezni. Szeretnék felfedezést tenni, és kidolgozni.” Mi történik? Második lépés: a séf megfőzi az ételt. Gondosan. Szakértelemmel. A tudós nekifog a tudományos módszernek, elkezdi a kísérletezést, figyel rá, hogy fair legyen, figyel rá, hogy dupla biztosan átgondolt tanulmány legyen, figyel rá hogy legyen integritás a felfedezésben, a kísérletben, hogy mások lemásolhassák, úgy, ahogy ő kéri. Harmadik lépés, a séf tálalja az ételt, és megeszik. És élvezik! A tudósoknál a harmadik lépés, hogy a kísérletek azt mutatják, hogy a tudósnak valóban igaza volt, és a tudomány valósággá válik, és az emberek el kezdik alkalmazni a hétköznapokban.

Ebben a lefestett képben az első lépés hibás a tudományban. Azért hibás, mert így régi energiákat mozgattok annak megfelelően, hogy mit vártok el, miket fedeztetek fel már korábban, és minden akörül forog, amit már tudtok, ahelyett, amit nem tudtok, vagy amit tudhatnátok, vagy amit megtudhatnátok. Így a kísérlet nem működik, és a tudomány nem fejlődik. Adok egy klasszikus példát. Ez a harmadik alkalom, amikor részletekbe menően beszélek Nektek erről, mert szeretném, ha meghallanátok, és ha vannak köztetek fizikusok, akik hallgatnak, szeretném, ha újra hallanátok.

Vera Rubin elismert csillagász, aki nem régiben halt meg. Ő egy Jolly Joker lap, és még senki sem tudja, ugyanis amit ő fedezett fel, az forradalmi volt, átírhatta volna a fizika törvényeit, ha elismerték volna azt, amit felfedezett. Felnézett a Galaxisra és nagyon alapos munkát végzett. Dokumentálta a csillagok sebességét egy másik spirális galaxis középpontja körül, ami ugyanolyan galaxis, mint a tietek, és nem hitt a szemének. Ezért nem verte nagy dobra, tovább tanulmányozta. Egy évtized alatt arra a következtetésre jutott, hogy amit felfedezett valóságos és pontos, elutasíthatatlan. Bemutatta a felfedezését a tudományos közösségnek, akik arra jutottak, hogy amit felfedezett az helyes. Nos, itt van a főzés első lépése. Rubin felfedezte, hogy minden egyes csillag pontosan ugyanolyan sebességgel mozog egy spirális galaxis középpontja körül.

Ha megnézzük a felfedezést, attól elképesztő, hogy nem követi a Newtoni gravitációs elmélet törvényeit, vagy Keplerét, vagy a többiek elméletét, melyek azt mutatták be, hogyan viselkedik a tömeg és a gravitáció egy központi forgáspont körül. A Naprendszeretek példa arra, amit tudtok, Newtoni, ami szerint a tömeg egy bizonyos sebességgel, bizonyos távolságban halad a középpont körül a tömeg miatt, a gravitáció miatt, a forgáspont miatt, Vera viszont felfedezte, hogy a csillagok nem így viselkednek, egyáltalán nem úgy viselkednek, mint a Ti Naprendszeretek. Micsoda felfedezés! Milyen döbbenetes dolog! Mit fogtok kezdeni vele? Íme a tudományotok mit kezdett vele: megnézték, majd azt mondták, ez olyasmi, amire nem számítottunk, ezért belegyömöszöljük a Newtoni dobozba. Ez a doboz pedig azt jelenti, hogy mivel nem megfelelően mozogtak, biztosan voltak ott valami láthatatlan energiák, amik hatással voltak rájuk, amiről mi semmit sem tudunk, elnevezzük hát fekete anyagnak, amiről továbbra sem tudunk semmit. De ott kell, hogy legyen, mert Newton az Newton, és Kepler az Kepler, és amit Vera felfedezett, az úgy tűnik nem illik ebbe bele. Ezért kitalálunk egy új energiát. Kedveseim, Vera egy új fizikai törvényt fedezett fel, és egy nap elismerik, amikor nevetgélés lesz és zavarban lét, hogy ilyen sok időt töltöttetek el azzal, hogy megpróbáltatok valamit újat belepréselni egy régi dobozba, azok közé, amiről már volt megértésetek. Ezért nem haladnak előre a felfedezések, ezért nem jutott előre a tudomány, ezért nem fejlesztették ki az új fizikai törvényt, nem látták és nem értették. De meg fogják érteni!

Ez a tudomány paradigma, ami meg fog változni Kedveseim, és a fiatalokkal fog megváltozni, akik belépnek a tudomány világába és az lesz az elvük, hogy “nem tudjuk, mit nem tudunk“, ezért bármi is  kerül elénk, ami kívül esik a dobozon, amiben azok vannak, amikről már tudunk, gondosan meg fogjuk vizsgálni. De ez ma még nem létezik. Átlátjátok, hogyan tudja mindez megváltoztatni a világot?

Harmadik paradigma: Ti. (nevet) Ennek akkora mélysége van! Egy paradigma arról, hogy az emberek miért utasítják el azokat a dolgokat, amiket adunk. Korábban érintettük már ezt. Kedveseim, ez azért van így, mert “nem tartjátok magatokat rá érdemesnek” (önértékelési problémák) régi üledéke van rajta minden egyes emberi lényen. Eonokat töltöttetek el bajban, mert valahányszor felkapcsoltátok a fényeteket, bajba kerültetek. Hányszor kell ezt elmondanom? Nincs hallgatólagos ítélkezés, hogy elhisztek-e bármit ebből a csatornázásból, vagy hogy hisztek-e egyáltalán a csatornázásban.

Korábban beszéltünk már a “szekrényben” lévő megvilágosodókról, akik eltemetik magukat, és soha el nem jönnének egy ilyen találkozóra, mint ez, mégis tudnak mindenről. Ők nem jönnek el. Azért nem, mert nem akarnak újra nekifogni egy megvilágosodási útnak, hogy ugyanaz történjen megint, mint ami korábban történt. Nem akarják, hogy elvegyék az életüket, ahogy korábban történt. Azok az idős lelkek, akik hallgatják ezt a csatornázást, a bátrak, hiszen eonokat éltek már meg életről életre, ahol sorra nem fogadták el a fényüket, ahol tömegesen vették el az életüket. Szeretném megkérdezni, láttok ma ilyesmiket? Látunk, bizony, de nem úgy, mint régen. Kedveseim, jelen van a sötét hadsereg, ami próbálja kioltani a fényeteket. Ha követitek a Szeretet Mesterét, összetűzésbe kerültök ezzel a hadsereggel. A sötétség el akar pusztítani minden világítótornyot, legyen bárhol a bolygón, de nem lesz sikeres, most sem sikeres. Erről beszélek! Ezt tapasztaltátok meg újra és újra ezen a bolygón.

S mikor végre belekerültök egy ilyen energiába, a Változásba, nem csoda, ha nem hiszitek el, hogy érdemesek vagytok arra, hogy elkezdjetek valami olyasmit, amit még sohasem csináltatok: fellobbantjátok a fényt magatokban, aminek olyan fénye lesz, hogy mások is odajönnek hozzátok, és azt mondják “tetszel nekem, mondd el hogy lettél ilyen!” “Tetszik az egyensúly, amit benned látok” és ez nem tanításokról fog szólni, nem arról fog szólni valami vallásos-e, vagy spirituális-e, hétköznapi dolgokról fog szólni. Olyan dolgokról, amiknek értelme van, amik egyensúlyban vannak, ami a szeretet, együttérzés és integritás, amit mások meg fognak látni és, azt fogják mondani: “igen, látom benned, sohasem értettem. Namaste”. A bennem lévő Isten látja a benned lévő Istent. Koherencia jön létre, egyfajta összetalálkozás, megértés egyik és másik ember között. Mindegy kik ők, vagy milyen kultúrához tartoznak, szeretni fogják egymást. Szeretni fogják egymást, mert látják egymásban Istent, akár úgy is, hogy nincsenek tudatában. Mindez közeledik. Jelenleg az tart még vissza tőle Benneteket, hogy még működik a bizalmatlanság régi paradigmája, a halál Akasha tudatossága; a spiritualitás és fény még mindig bajt jelent.

Hogyan fogtok ezen keresztül jutni? Ez egy olyan régi paradigma, amivel ezen a bolygón minden idős léleknek dolga van jelenleg is. Az egyetlen dolog, amit mondani tudok Nektek, hogy ébredési folyamat van, ahol félre fogjátok tolni, meg fogjátok érteni és végre most, először, kiálltok a fénybe, mert most van először hátszeletek. A fizikában olyan Mező dolgozik, mely a dolgokat össze akarja rendezni, és nem szét akarja szakítani. Védelem alatt álltok, szeretve vagytok, érdemlegesnek tartjátok rá magatokat, és képesek vagytok előre sétálni a fényben, és soha többet nem kell félnetek a sötétségtől, hogy utánatok jönne. Mert most egyszerűn túlélésre van hivatva mindez. És évekre fentmarad Kedveseim.

Magányosan, boldogtalanul, próbálkozhatnak régiként megtartani a dolgokat, de nem lesznek meg a régiek. Úgyhogy a harmadik paradigmaváltás az emberi lény fénybeemelkedése, egyenként. Nem csoportosan, hanem egyenként. Látni fogjátok, érteni fogjátok, felfogjátok, érezni fogjátok, ahogy hullanak le rólatok a terhek, és megértitek, hogy ehhez kapcsolódik az egészség, a metabolizmus, a régi viszont nem kapcsolódik hozzá. Ez az a tudatosság, amit egyesével elértek.

Lesznek, akik úgy távoznak innen, hogy azt mondják, bárcsak nekem is sikerülne! Bárcsak rajtam lenne már a sor! Hadd mondjam el: fog! Hamarabb eljön, mint gondolnátok, és olyan okok miatt, amiket nem ismertek, mindez azért lehetséges, mert mindegyikőtöket ismeri a Teremtő Forrás névről, mert Isten képmására lettetek megteremtve, részei vagytok az egésznek, ismer titeket Isten, megérdemlitek és készen álltok, hogy előrébb lépjetek a Változásban. Ennek súlya van. Más szavakkal, van még valami Veletek, ami nagyon erős, ami vezetni fog Benneteket, már nem vagytok magatok. Kedveseim, van segítségetek! Fogjátok érezni is. Ne értelmezzétek félre, hogy mi az. Nem kívülről jött, hanem belülről. Ez a paradigma: egy külső forrásból belépni egy belső forrásba személyes erőért, békéért, megértésért.

Kik vagytok? Ki Isten? Lehetséges, hogy nincs köztetek különbség? (nevet) Mindez eljön. Apránként, fokról, fokra, és egy nap meg fogjátok látni, emlékezni fogtok ezekre a szavakra, látni fogjátok megtörténni, mert jelentések lesznek ezekről a dolgokról, amik nagyon úgy fognak hangzani, mint ez a csatornázás. Ne szomorkodjatok Kedveseim, hogy nem jön elég hamar! Értsétek meg, hogy ezek a dolgok időbe telnek! Ahogy ma reggel mondtuk, bármely emberi lélek számára időbe telik éretté válni. Tanulni kell hozzá. Kell az “aha” felismerés az érettséghez. Ezek azok a dolgok, amikről beszélni fogok Nektek továbbra is, mert látom, hogy az emberiség kezd felemelkedni szép lassan – ahogy meg lett jósolva. Az ősök tudták, hogy eljön a Változás, világvége nélkül, pusztítás nélkül, további olyan dolgok nélkül, amikről ma még mindig hallotok azoktól, akik nem hisznek benne, hogy megérdemlitek. Ennyi elég mostanra.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2017. 06.
Témakör