Alcím:

Földanya és az emberiség kapcsolata

LEE CARROLL ELŐSZAVA

Egy pillanatig mindannyian félelemmel vegyes csodálattal álltunk ott. A levegő szokatlanul mozdulatlan volt, ám a dél-amerikai Andok Aconcagua nevű hegycsúcsának csípős lehelete hamarosan elért bennünket. Csendben néztük az előttünk elterülő fenséges látványt. Ez az Andok legmagasabb csúcsa – szinte meg tudtuk érinteni a szürreális, hósipkás hegyormot, amely ott ragyogott előttünk a napfényben. Azután a hűs szellő lágyan végigsimította az arcunkat, mint egy finom, szent masszázs, ami kifejezetten a mi kis csoportunknak szánódott.

Leültem egy sziklára... és egy röpke szünet után belekezdtem... „Üdvözöllek, Kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!”

Az aznap elhangzott Kryon-üzenet megtalálható itt, ennek a könyvnek a lapjain, csakúgy, mint sok más egyedi Kryon-üzenet, amelyek eddig még sosem jelentek meg nyomtatásban. Közülük több a bolygó legszentebb helyein került átadásra. És ami közös bennük, az az, hogy Monika Muranyi mindegyik üzenet elhangzásakor személyesen jelen volt.

Monika teljes szakmai életét a természetnek szentelte, parkőrként dolgozott az ausztrál kormánynak. A spiritua-litás és az ezoterikus témák iránti érdeklődésének felébredése ahhoz vezetett, hogy többet akart megtudni Gai-áról, vagyis a bolygó tudatosságáról. Amikor találkozott Kryonnal, zöld utat kapott ehhez. Monika valami olyasmitszeretett volna csinálni, amit addig senki: egy könyvet szeretett volna írni, amelyben összegyűjti az összes, Gaiával kapcsolatban elhangzott Kryon-közvetítés üzeneteit. Válaszokat akart kapni annak a Gaia-energiának a csodálatos működésével kapcsolatos kérdéseire, amellyel olyan szoros kapcsolódást érzett.

Mi a Kristályrács és hogyan került ide? Mi is a valódi teremtéstörténetünk, és Gaia tudatossága mikor került tudatába az emberiségnek? Mit gondol a Szellem a fajok kihalásáról? Mi a portál, a nullpont, a vortex, a vortál és mi is a „felemelkedett hely”? Monika számtalan mélyen-szántó kérdést tett fel. Ebben a könyvben több tucat olyan, Kryonnak szóló kérdésre találhattok választ, amelyek korábban még nem hangzottak el.

A bolygónkon hatalmas változás zajlik, és a 2012-es őslakos próféciák megjósolták, hogy Dél-Amerika lesz az egyik olyan hely, ahol ezek a változások a leginkább érezhetőek. Így a könyv megírására készülve Monika Ausztráliából Chilébe költözött, eléggé megtanult spanyolul ahhoz, hogy egy teljes évet ott éljen, és elkezdte összeállítani azt a könyvet, amelyet most a kezetekben tartotok. Pontosan ott akart lenni Gaia megváltozó energiájának középpontjában!

Több száz Kryon-közvetítés hangfelvételeit hallgatta meg, amelyek nagy része még sosem lett átírva. Elolvasott minden olyan Kryon-könyvet, amelyben esetleg fellelhető volt bármilyen, Gaiára vonatkozó információ, és részt vett a legtöbb dél-amerikai Kryon-eseményen. Munkája csúcspontját 2012 végének Kryon Kundalini Körútja jelentette. A 19 napos körút során olyan szent energiahelyekre látogattunk el, mint az Aconcagua-hegy, a Machu Picchu, valamint a Titicaca-tón található Nap-sziget.

Az alatt a 23 év alatt, amióta Kryont közvetítem, még sosem jelent meg egyetlen olyan összefoglalás sem, amely egybegyűjtötte volna az egy témára (bármelyikre is) vonatkozó közvetítéseket. A 23 nyelvre lefordított 15 különböző Kryon-könyvvel a hátam mögött még sosem szerkesztettem egy olyan összefoglalást sem, amely egy témát járt volna körbe. Most a kezetekbe foghatjátok azt a könyvet, amelyet én soha nem tudtam megírni.

Monika, köszönöm Neked ezt a tökéletesen összeállított információcsokrot a mi csodálatos bolygónkról!

Lee Carroll

Ha megvásárolni kívánod, akkor itt kereshetsz rá: Kryon - Az élő Gaia

2013