Kryon Budapesten – 1. nap

Első közvetítés

Szeretettel üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Úgy tűnik, ez a hang egy férfitól származik, de én pontosan tudom hol vagyok. Talán azt hiszitek a szinkronicitásról, hogy úgy működik, hogy a véletlen hozott bennünket itt most össze. Sokan vannak itt, akik csak azért jöttek, hogy lássanak, halljanak. De vannak olyanok is akik azért jöttek, hogy érezzék az energiát, akik tudják miért vannak itt.

De vannak mások is, vannak akik nem fogják elhinni amit látnak. Ők azt fogják mondani: „Isten nem ilyen!”. Azt fogják mondani: „A történelem nem így működik!”. Itt nem mutatkozik meg a történelem szentsége. Azt fogják mondani: „Nem ülhetnek férfiak és nők közönség előtt egy székben és Isten szava nem hangozhat tőlük!”. Sokan azt fogják hinni, hogy ez az emberi lény csak tetteti, hogy közvetít. Hadd beszéljek ezekről a kérdésekről, mert tőlem kell hallanotok a saját nyelveteken. Hallgassatok rám kedveseim. Ezen a bolygón minden szent iratot férfiak és nők írtak le. A leginkább megszentelt könyveket, amelyeket úgy emeltek föl, hogy: „Íme, ez itt Isten szava!”, azokat is férfiak és nők írták. Merthogy az emberek szava, de egy spirituális energia befolyása, hatása alatt. Sokszor ezek a szavak annyira tökéletesek, hogy valósággal kicseng belőlük, hogy ezek Isten szavai. Csodálatosak, megtölti őket a szeretet és igenis emberi kezek jegyezték le, de Isten befolyása és hatása alatt. Akár a legősibb iratokat tartjátok a kezetekben, akár az újabbak közül valamelyiket, akár a Bibliát, vagy a Koránt, mindannyit emberi kezek jegyezték le Isten hatására. Nem Isten ujja írta le őket. Tehát láthatjátok, hogy működik ez a folyamat. Így használja Isten az emberi lényeket, így működik mindez. Olyan sok példa van erre a múltból, hogy áldott emberi lények a barátaiknak írtak és aztán ezekből később szent iratok keletkeztek.

Most mit láttok? Ugyanazt, ami a folyamatnak ugyanúgy része. Ezúttal nem iratok lejegyzéséről van szó. Úgy láthatjátok, hogy ez talán kevésbé formális út, de a folyamat ugyanaz. Mert 20 éven keresztül ez az itt lévő emberi lény, velem volt kapcsolatban és amit most láttok itt, az maga a valóság. Vannak itt olyanok, akik ezt nagyon jól tudják, de vannak olyanok, akik nem hisznek neki. De vannak olyanok is, akik sámánok, akik gyógyítók és olyanok is, akik hosszabb ideje járnak az ezotéria útján, mint az én társam. Pontosan tudom kik ők. Áldottak vagytok ti az emberek között, amiért itt vagytok ma.

Tehát arra kérlek titeket, akiknek megadatott az ajándék, hogy lássátok mi zajlik előttetek a színpadon. Hogyha birtokába vagytok annak az ajándéknak, akkor lássátok a színeket. Érezzétek, amint az energia keresztülhatol a tömegen. Érezzétek, amit Kryon energiája belép közétek. Kryon nem egy entitás, hanem Kryon egy család, egy csoport. Ha olvastátok már valaha ennek a családnak a szavait Kryon név alatt, akkor talán éreztétek, hogy megérint benneteket a család. Mert ez a kommunikáció nem úgy működik, hogy tőlem származik nektek, nem nyugati üzenetet hozunk nektek, ez a szeretet kommunikációja maga. Itt arról van szó, hogy itt vagyunk mi és veletek együtt ülünk egy pillanatig és megérintünk benneteket egy pillanatra.

Talán ezért jöttetek ma ide. Mindenkit bátorítani szeretnék, aki itt van, mert csak néhány óránk van így együtt. Szeretném, hogyha a tanítás, a zene és a közvetítés eljutna hozzátok, mert hamar véget ér. Mit kezdünk ezekkel a közös órákkal? Karba tett kézzel ültök és ítélkeztek? Hagyjátok, hogy a gyógyulás, ami eljuthatna hozzátok csak elpárologjon, csak azért mert ti ítélkeztek? Vagy megoldásokért jöttetek ide? Megnyitjátok előttük a szíveteket? Felfüggesztitek az előítéleteiteket arról, hogy hogy működik ez? Isten szeretetében soha semmi nem lehet helytelen, semmi nem árthat itt nektek. Ez egy lehetőség. Mit kezdtek vele? Áldott legyen az az ember, aki megnyitja a szívét! Mert ebben a napban több lehetőség rejlik, mint annyi másikban. Itt a lehetőség, hogy másképp távozzatok, mint ahogy jöttetek. Mit kezdtek a lehetőséggel?

Ennek az első kommunikációnak a során, bemutatom nektek ezt az energiát. Mert Kryon szereti az emberiséget. A mágnesesség csak a DNS kommunikáció egy módja. A mágneses mester csak egy kifejezés, amely arra utal, hogy itt a szeretet folyamata zajlik. Elhangoznak ma tőlem olyan üzenetek nektek, amelyeket nagyon fogtok szeretni. Talán magyarázatot leltek számos dologra. Néhány információ praktikus lesz majd, de erről vagyok én ismert.

Ezt a termet megtölti Isten szeretete. Csodálatos hely, nagyon jó itt lenni. Megkötjük most itt az energiát. Csodálatos édes energia ez, ami egész hétvégén velünk marad. Ez az energia biztonságos. Mindenkinek, aki egyáltalán megérzi. Jó annak, aki majd gyógyultan távozik. De ahhoz is ugyanúgy eljut, aki az egészet kétségbe vonja. Hallgassatok rám! A teremben a legnagyobb kételkedő, az aki egyáltalán nem akar ebben részt venni, az aki később nevet majd mindezen, az is ugyanannyi angyallal fog kisétálni innen, mint amennyivel a sámánok. Mert minden egyes embert körbevesznek ők. Minden egyes ember készen áll arra, hogy aktiválja ez az energia. Ehhez csak az emberek szabad döntése szükségeltetik. Itt most senki fölött nem ítélkezünk. Üljetek most ezen a hétvégén biztonságban. Értsétek meg mi zajlik itt, mert rengeteget lehet itt érezni és tanulni.

Ismerlek benneteket! Hosszú ideje várom, hogy a ti energiátokban ülhessek, a társamon keresztül. Áldottak legyenek azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy ma fontos lépést tesznek életükben! Egész életükben emlékezni fognak erre a napra.

És ez így van!

Kryon

Második közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Lehetnek, akik kétségbe vonják, hogy ilyen gyorsan ideérhetek. Azt mondják: „Az emberi lénynek fel kéne készülnie!”. De mi van, hogyha az ember mindig készenlétben áll? Mi van, hogyha az ember egyik lába mindig a fátyol túloldalán van? Hogy hívnátok ezt az állapotot? A felvilágosodottság állapota és ezzel számos ember rendelkezik itt. Nem egyszerűen a képzelet kiterjesztéséről van szó, hanem a felsőbbrendű énünkkel, a legfelsőbb énünkkel egy pillanat alatt kapcsolatba léphetünk.

Ezt teszik a gyógyítók. Itt is sokan facilitátorként dolgoznak, ti tudjátok, hogy működik ez. Bementek a szobába, ott van előttetek egy másik ember és anélkül, hogy megérintenétek, érzitek az egyensúlyt. Tudjátok, hogy hol kell megérintenetek, hogy megkapják a megoldást, amiért jöttek. Érzitek, hogy a testük üzeneteket küld arról, hogy hol a hiba és mit tehettek, hogy segítsetek rajtuk.

Megkérdezném, mennyi ideig kell bemelegítenetek ehhez? A válasz, hogy semennyi ideig, mert van egyfajta állapot, amelybe már belehelyezkedhettek. Vannak, akik messzebbre akarnak jutni. Ezalatt a rövid közvetítés alatt, erről szeretnék nektek információt adni. Sokan már nagyon tisztán tisztában vannak ezzel.

A gondolatnak két területe van, már ami az ezoterikus kommunikációt illeti a fátyol túloldalával. Hadd beszéljek az elsőről. Először is ott van az intellektus. Nagyon fontos, hogy ne bonyolódjunk bele az érzelmekbe, mert az érzelmek elfogulttá tesznek. Fontos, hogy ragaszkodjunk az információhoz, amelyet ismerünk. Azt fogja mondani neked az intellektuális gondolkodás, hogy Isten áldotta ajándék, hogy a gondolkodással átgondolhatjuk magunkat a fátyol túloldalára. Ezt teljes pontossággal tehetjük, hiszen nem árnyékolja be az érzelem a gondolkodásunkat. Hadd mondjak erről valamit.

A másik gondolat a következő. Hogyha Isten szeretet és kivonjátok az életetekből az érzelmet, kivonjátok belőle Istent is. Mert a szeretet az egyik legfontosabb érzés, a legerősebb érzés az emberben. Mert a két ember közti szeretet, már hajóflottákat épített. Felépített és a földdel tett egyenlővé városokat. Csodálatos gyönyörű dolog, erős. Isten az emberiség iránt érzett szeretete, elképesztő, hogy mekkora erővel bír. Hogyha egy másodpercre megadatna nektek a lehetőség, hogy viszontszeressetek bennünket, akkor valóban megértenétek, hogy milyen átlépni a fátyolon.

Az igazság az, hogy mindkét megközelítés helyes, de össze kell őket kombinálni. Merthogy az intellektuális gondolkodók, a tiszta gondolatra koncentrálnak. Tiszta érzelmekkel kellene ezt kombinálni, nem elfogult, kiegyensúlyozatlan érzelmekkel. Közelítsetek a meditáció felé a tisztaságon keresztül és a szereteten keresztül, a csodálatos szereteten keresztül.

Mennyit éreztek ebből? Arra kértünk az első részben, hogy nyissátok meg a szíveteket. Most itt a második üzenet, itt van ez az üzenet. Nyissátok meg a szíveteket! Látjátok, hogy hogyan lehet egységbe hozni ezt a gondolattal? Megérti ezt az ember, merthogy Isten szeretete az elsődleges szeretet az Univerzumban. Az emberi lélekben és az elmében is tapasztaljuk. Így tudjátok szeretni a gyerekeiteket, hogy szerethessétek egymást, hogy tudjátok milyen a feltétel nélküli szeretet, hogy belenézhessetek egy másik ember szemébe és tudjátok, hogy viszont szeret titeket, hogy egy kapcsolat gyönyörűségeinek a tengerében úszhassatok és hogy hasonlóképpen adhassátok tovább a gyerekeiteknek. Ez gyönyörű! Hogy láthassátok ezt akár egy állat szemében és viszont szerethessétek őt. Hogy körülnézhessetek az erkélyről, hogy érezhessétek, ahogy Gaia és a fák ugyanezt a szeretetet sugározzák, amely Istentől ered. Az érzelem nem kiegyensúlyozatlanság, hanem éppen hogy a katalizátor, amely az intellektussal kombinálva elvezet a tiszta gondolkodásig. Mi történik, amikor egy emberi lény szabályokat állít fel Istenről, de ebben nincsenek érzelmek? Semmi sem történik ekkor. Nyissátok meg a szíveteket, mert az a kulcs!

Mit kell elérnünk a mai napon? Közvetítések következnek majd. Hallani fogjátok a mester hangját, amint eljátssza előttetek a szerzeményeit, amelyek mind a szívéből jönnek és mind közvetített lesz, hogy megérinthessen benneteket, hogy megmosolyogtasson, vagy akár meg is ríkasson. Mert a zene interdimenzionális forrásból származik és ezt a maestro el fogja nektek mondani. Az ő életében sem lehetett volna elérni szeretet nélkül. Ha a szeretet véget ér, minden véget ér. Nincs többé teremtés, nincs többé zene, mert az az ő teremtésének a magja.

Hogyha a maestro koncertje véget ér, akkor majd visszatérek és átadok nektek néhány információt. Nyissátok meg addigra a szíveteket, különben nem értitek majd meg. Mert megpróbáljuk átadni nektek annak a lényegét, amelyet mi a „harmadik nyelv”-nek nevezünk. Merthogy a 3D-ban hallott nyelven túl, néhányan egy érdekes érzelmet is tapasztaltok, amely szintén eljut hozzátok. Ez nem más mint a harmadik nyelv. Hogyha megnyitjátok a szíveteket a hármas nyelv előtt, elér hozzátok. Sokkal többet kaptok, mint az angolul vagy a magyarul elhangzó információ. Mert ez a hármas nyelv segít majd megérteni, hogy milyen bölcsességre van szükség ahhoz, hogy az üzenetet értelmezzétek.

Azért nevezzük így ezt a nyelvet, mert a numerológiában a hármas mint szám, önmagában is katalizátor. A katalizátor teszi lehetővé, hogyha két dolgot összekombinálunk, akkor azzá érhessenek össze, amik közösen lehetnek. Hogy valódi katalizátoros reakció játszódjon le, amely olyasmit hoz létre, amely korábban nem létezett. Pontosan ezt kérjük tőletek, a nap hátralévő részére.

Amikor visszajöttök és helyet foglaltok, akkor majd üzeneteket fogtok kapni. Néhány a zene nyelvén jut el hozzátok, néhány pedig az én szavaimon keresztül.

Áldott az ember, aki meghallja ezt a tanácsot és saját szabad akaratából megnyitja a szívét!

És ez így van!

Kryon

Harmadik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Megint el kell, hogy mondjam, ismerlek benneteket. Ez nem azt jelenti, hogy tudom a neveteket. Hanem pontosan tudom, hogy kik vannak itt. Hogy kik vagytok ti. Pontosan erről fogunk ma este beszélni. Talán olyasmi ez, amire nem számítottatok. Olyan üzenet, ami nem igazán nyugati jellegű. Számotokra talán ez zavarosnak tűnhet. Tehát kérjétek a hármas nyelv ajándékát. Elemezzétek gondosan a szavakat és érezzétek át azokat az érzelmeket, amelyek velük járnak.

Mert ezután az este után, megértitek majd, hogy mi a humanizmus magyarázata. Humanizmus, kiegészítve az Istenivel. Humanizmus, a mestertudattal együtt. Olyan humanizmus, amely egy bizonyos területre való. Ilyen jellegű üzenetet egy nyugati területen soha nem hallanátok. Merthogy Kryon nem egy nyugati lény. Van persze olyan, aki a nyugatról származó üzenetet hozza és ez azt jelenti, hogy ő a katalizátor. Egyszerűen csak feldob egy labdát és aztán az majd magától gurul tovább, csak ennyit tesz. Remélhetőleg ez a labda a megértést és a bölcsességet szimbolizálja és majd körbegurul itt a közönség soraiban. Talán azokhoz is eljut, akik hallgatnak bennünket, úgy hogy most nincsenek is itt.

Most pedig következzék az este első kvantum tanítása. Vannak olyanok, akik most hallják a hangomat, bár nincsenek itt a helyiségben. Azok számára, akik a teremben vannak, még játszódott le ez. Akik viszont most hallgatnak bennünket, mégis a mostban tapasztalnak mindent. Tehát akkor most döntsük el kedves emberek, hogy kinek a valósága, kinek a jelene valóságos? Vajon azé, aki most itt ül a székben, vagy azé, aki később hallja ezt az üzenetet? Tehát kedves emberek, ti mindannyian valaki másnak a múltja vagytok, aki a jelenben hallja ezt az üzenetet. Tehát a kérdésre az a válasz, hogy mindkettő valóságos most.

Ez az entitás a Kryon, látja, hogy kik vagytok ti, akik halljátok ezt a jövőben. Tehát kedveseim, akik később halljátok ezt az üzenetet, nektek is ugyanúgy szól. Titeket is ismerlek! Úgy ismerlek benneteket, ahogy a családtagokat. Olyan üzenetet hozok, ami összetett. Pontosan ebben a formában kell, hogy megtanítsam, hogy az igazi hatása kiteljesedhessék. Most ismét a DNS-ről fogok beszélni.

„Kryon!” mondta egyszer valaki, „Mi a fontos veled és a DNS-el kapcsolatban? Miért tanítasz te nekünk biológiát? Miért beszélsz te nekünk az emberi test molekuláiról? Mi szakrális utasításokért jöttünk és te itt a biológiáról beszélsz.” Amit mi most itt átadunk, már átadásra került korábban, bizonyos fokig, angolul, de még magyarul sosem. Most kell hallanotok, a saját nyelveteken kell hallanotok. Talán azoknak, akik itt ülnek és angolul beszélnek, ez csak ismétlés. De nem mindegyik része az. Csak a nyugati része az.

Most a DNS-ről beszélek. A következő Kryon könyv a 12-es könyv lesz. Én nem engedtem a társamnak, hogy idő előtt befejezze ezt a könyvet és most már azt is tudja miért. Abban pillanatban fogja megtudni, amikor ti meghalljátok. Mert minden számnak van energiája és ez egy 11-es év. 2009 egy 11-es év. A 11-es mesterszám és ez a felvilágosodást jelképezi. Összekombinálva 9-essel, ami a végén található, amely pedig a befejezés száma, méghozzá a felvilágosodás befejezéséé. Tehát ennek az évnek véget kell érnie, mielőtt a könyv befejeződik. Ebben az évben a DNS-ről szóló tanítás a fontos. Mert ez az emberi lények kvantumságának a feltárásához szükséges. Most szándékunkban áll átadni nektek ezt a tanítást. Természetesen nem a DNS teljes magyarázatát, hanem azt a részt, amelyről hallanotok kell. Tehát ezt fogom most elmondani.

A ti DNS-etek egy tervrajz, ezen alapul egész létezésetek a bolygón. Nem csak a biológia, nem csak a gének. Hatalmas mennyiségű szakrális információt is tartalmaz. Több trillió DNS molekulát, ami a testetekben találhatóak. Mindannyi egyforma, együtt dolgoznak, ez a legnagyobb egységes család, amellyel rendelkeztek. Ez vagytok ti.

Ebbe a DNS-be bezárva 90% az a rész, amely kvantum. Figyeljetek! A DNS molekula 90%-a megszentelt, szakrális. Csak 3-4, talán 5%-nak van bármi köze az emberi testhez. Az 5-ös és a 90-es szám között óriási a különbség. Tehát 90%-ban megszenteltek vagytok. Most arra utasítom a társamat, hogy ezt világosan fejezze ki, merthogy a kvantum mibenlét megmagyarázása nagyon nehéz.

Két dolgot szeretnék tisztázni ma este, mielőtt a következő részhez érkezünk, hallanotok kell ezt. A most következő magyarázat megszentelt, szakrális magyarázat. Örömteli a bemutatásában, merthogy elárulja nektek, hogy kik vagytok. Figyeljetek! Nem szükségszerűen várjátok el, hogy a történelem a DNS-etekben legyen található. De mégis van ott valami, valami hatalmas.

Ennek az első része maga a rendszer. Egy kvantum rendszer. Egy olyan kvantum rendszer, amely valósággal könyörög, hogy használjátok.

Meg kell, hogy értsétek, hogy minden, ami kvantum, nem rendelkezik meghatározott mérettel. Ti csak egy molekulát láttok, de a Szellem ezt akár hegység nagyságúnak is láthatja. Ez attól függ, hogy hogyan használjátok. Nincs annál nehezebb, mint egy lineáris embernek megmagyarázni, hogy hogy működik egy kvantum mező. Hatalmas erő rejtőzik a DNS-etekben. A társam holnapi előadása, részben fel fogja ezt tárni. De előtte szeretném elmondani nektek, hogy abban rejlik a rendszer és ezzel a rendszerrel összekombinálva található a második rész. Ez mindössze két rész abból a rengetegből, amelyről majd később fogunk beszélni.

A második rész az Akasha feljegyzés. Ott van összes élet, amelyet már éltetek. Az összes energia, amely felhalmozódott azon életek során. Az összes epifánia, az összes spirituális tanulás. Az összes tragédia. Az összes bántó esemény. Az összes öröm, az összes szeretet, az összes szerelem ott található kvantum állapotban és ezek hatással vannak rátok. Most erre próbálok rátérni.

Nem tudjátok elválasztani a rendszert, a kvantum Akasha feljegyzésektől. Nem tudjátok elválasztani a rendszert, amely kvantum önmagában is. A ti DNS-etek egyik legnagyobb áldása, az arra való képesség, hogy használhassátok az energia rendszert. Amellyel minden egyes emberi lény rendelkezik, aki erre a földre érkezik. Hogyha ezt a rendszert helyesen használják és az integritás szellemében fogják fel, akkor az ember megváltoztathatja a gondolkodását. Az ember átváltoztathatja a saját molekuláris felépítését a rendszer segítségével. Az embere megteremtheti a saját mesterlétét a rendszeren belül, merthogy mindig is ott rejtőzött a kulcs. Csakhogy egyedül most, a változások időszakában derül ki mindez. Csak most ébred rá az emberiség arra a képességére, hogy hogyan használhatja ezt a rendszert és hogyan férhet hozzá a saját Akasha feljegyzéseihez. Most következik a legnehezebb dolog, amit csinálni fogok...

Az a hiedelem, hogy az Akasha feljegyzések az emberek előző életeit tartalmazzák. Az az interdimenzionális rendszer, amelyet éppen most írtam le, úgy tűnik arra való, hogy valós időben használjuk. Most elmondok nektek valamit, amit senki nem fog megérteni a hármas nyelv használata nélkül.

A rendszert arra tervezték, hogy használjátok a mostban, a múltban és a jövőben is. Nem arra tervezték, hogy csak a jelenben használjátok, mert ez csak az Akasha feljegyzések egy pici részét jelentené. Ezt az életet, azt amelyet most éltek. Nem, a rendszert arra tervezték, hogy az Akasha feljegyzésekben szereplő össze életben használjátok. Arra született ez a rendszer, hogy a múltat is befolyásolhassátok és felhozzátok belőle a dolgokat, amelyekre a jelenben szükségetek van. Ezt nem értitek meg. A rendszer arra is született, hogy a jövőtöket befolyásolhassátok. „Kryon, hogyan tudnék befolyásolni valamit, ami még nem is létezik?” Hát persze, hogy létezik, de nem lineáris módon.

Ki vagy te? Vajon az, aki most itt ül a székben? Vagy csak egyetlen picinyke része vagy annak a száz életnek, amelyet látok az Akasha feljegyzéseidben. Ezek közül melyik vagy te? Én melyikőtöket válasszam amikor hozzátok beszélek? Figyeljetek! Ott ültök most előttem és a saját őseitek vagytok ebben a mai korban. Én kvantum állapotban vagyok. Melyik részetekhez beszélek? Most válik ez nehézzé...

Én látom a jövőben lévő potenciát. Látom a következő életeteket és az azutániban rejlő potenciált. Fogalmatok sem lehet erről, nem is tudjátok elképzelni mi lehet ott. Vajon melyik részetekhez beszélek most? Én az evolúcióra koncentrálok, amint benneteket nézlek. Evolúciós lényeket látok, ahogy titeket nézlek. Azt látom, hogy kik lesztek majd. Ez nem egy nyugati üzenet. Hogyha ezt is nehéznek találtátok, na most figyeljetek csak.

Az Akasha feljegyzések nem elmúlt életekről szólnak, hanem egyszerűen életekről. Merthogy kvantum állapotban nem létezik olyan, hogy múlt és nem létezik olyan sem, hogy jövő. Az az Akasha feljegyzés, amely ott él a DNS-etekben, tartalmazza a potenciált egy következő, majd egy azt követő, majd egy azt követő élethez. Most mondok két példát, hogy segítsek megérteni, hogy miről beszélek, hogy mit akarok kifejezni.

A társam ma bemutatott nektek az egyik ábrán egy sínt. Ez egy lineáris ábra, egyetlen irányba halad, előre. Ez szimbolizálja az időt. Az ugyanis a leglineárisabb dolog, ami csak van nektek. Hogyha ezt a fogalmat alkalmazzátok az Akasha feljegyzésetekre, akkor úgy kell elképzelni, hogy jelenlegi életetek a vonat motorja. A régi életeitek csak olyan kocsik, amit a mozdony után kötöttek. A ti korlátolt lineáris gondolkodásmódotokban, egy 100 vagy akár 300-al ezelőtti élet, nagyon-nagyon messze van ezen a vonaton. Gondoljatok csak bele, hogy a 300. kocsi már milyen messzeségben van. Így képzelitek el a régi életeteket. Most hadd mondjak egy másik példát.

Képzeljétek el, hogy kör alakú ez a pálya és mindössze 300 kocsinak van rajta hely. Tehát mindig körbe járnak. Most bármelyik élethez hozzáférhettek, hiszen körbe-körbe mennek. Ez egy kvantum vonat. Még csak fel sem hoztam a jövő kérdését, igaz? Szeretném, ha hozzászoknátok ahhoz, hogy mi másképp látjuk a régi életeteket. Egyszerűen csak egyetlen életre korlátozódik ez. A ti felsőbbrendű énetek ugyanaz volt minden egyes korábbi életetekben. Mi egyetlen léleknek látunk benneteket. Úgy látunk benneteket, mint egy öreg lelket számos inkarnációval. Nem úgy látunk titeket, mint itt a székekben ülő embereket. Nem úgy látunk benneteket kedves hallgatóság, mint egy-egy embert amint itt ül egy székben. Merthogy az Akasha kvantum és ezért aztán benne kell, hogy foglaltassék annak a potenciálja, hogy mi lehet belőletek.

„Miért mondod ezt most nekünk Kryon?” Azért mert minden egyes ember ezekkel a tulajdonságokkal érkezik és a tudatotok erre felel. Minden amit tettetek és a potenciál arra, hogy mi mindent tehettek, része annak, hogy kik vagytok. Tehát mi a ti kulturális beállítottságotok? Miért vagytok itt magyarok? Van esetleg arra esély, hogy nagyon hosszú időn keresztül, a magyaroknak volt arról egyfajta kulturális intuíciójuk, hogy mit kéne csinálniuk. Egy kvantum intuíciótok. Amely azon alapult, hogy mit ad nektek a rendszer. Van erre esély? Lehetséges, hogy valami olyasmit kéne csinálnotok, amit még nem vittetek végbe? Az a jövőbeli potenciál amit én látok, bármilyen hatással van rátok? Nem azt kérdezem, hogy azért vagytok-e itt, hogy a Földnek segítsetek. Ennél ez még sokkal egyszerűbb. Azt kérdezem tőletek, hogy milyen intuícióval jöttetek ide? Öreg lélek, nézd az egészet, tekints az egészre! Látsz valamit? „Kihez beszélsz most Kryon? Hiszem sokan vagyunk ma itt. Lehet, hogy nem is kéne magyarként beszélned hozzánk.” Most ne intellektuálisan közelítsétek meg ami következik.

A ti magyarként történő besorolásotok nem úgy értendő, ahogy az elmúlt idők háborúi korlátok és határok közé szorítottak benneteket.

(Legyél nagyon óvatos társam, jól fogalmazd most ezt meg!)

Jelent nektek valamit az a szókapcsolat, hogy Kárpát-medence? Az én társam azt sem tudta, hogy mi ez. Ez nem egy nyugati üzenet. Ez arról szól, hogy van ennek a földnek egy energiája, amit mindenki érez, aki most itt ül. Olyasmiről szól, amit elérhettek majd. Hatalmas változás zajlik most a bolygón és ezzel tisztában kell lennetek. Mert ez az elmúlt 20 évben megteremtette a szabad magyar fogalmát, fél évszázad után először újra. Immár szabad továbblépnetek a spiritualitás egy következő szintje felé. Talán egy olyan szint ez, amelyet már éreztek is. Néhányan annyira erősen érzitek már, hogy szinte teherként élitek meg, hogy tennetek kell valamit azonnal. Nyugodjatok meg, merthogy kvantumról beszélünk, van idő. Értitek? De most átadom nektek az igazságot.

Változás zajlik most a bolygón és ez elválasztja egymástól a régi és az új gondolatot. Ez nem egy nyugati üzenet. Mert az igazságot hozta el nektek. A társam még csak nem is sejti ezt. A ti Akasha feljegyzéseitek, rengeteg szenvedéssel teli életet tartalmaznak. Rengeteg ezekben a csalódás, árulás és halál. Az európai tudat sokszor azt érzi, hogy csak szenvedésre született. Nem számít mi történik, ti mindig áldozatok vagytok. Ez az uralkodó nézet, de ez már régi és semmi köze nincsen a spirituális jövőtökhöz. De még mindig teherként él és tudjátok, hogy igazam van. Mit tanítottak nektek a szüleitek? Tudjátok, hogy igazam van! Mindegy mi történik, mindegy mit hoz a történelem. Mindig csak azt érzitek, hogy ez ugyanaz mint a múlt, nem rendelkeztek igaz befolyással. Csak szenvedésre születtetek.

Most elmondom nektek, ahogy látom magam előtt a családnak ezt a részét, hogy egyszerűen nem igaz ez a korábbi gondolat. Mi az, amit szintén éreztek? Úgy érzitek, hogy szenvedés közeleg? Hát nem látjátok, hogy ott a fény, ott az ígéret?

Lesznek majd, akik döntést hoznak. Úgy döntenek, hogy új magyarként gondolkodnak ezen túl. Megszabadulnak a régi terhektől, a régi szenvedéstől, a szüleik energiájától. Ez nem tiszteletlenség, merthogy ők lettek volna az elsők, akik boldogan ünnepelték volna a szabadságot, a gondolat szabadságát. Hogy mehessetek és azt tegyétek, amit tennetek kell. „Kryon, mi az amit tennünk kellene?”

(Lee ekkor a lábával véletlenül felborított egy gyertyát a színpadon)

Hát semmiképp nem az, hogy feldöntsetek egy gyertyát. Hadd áruljam el. Egyre izgatottabb leszek.

Ezen a helyen, egy spirituálisan fejlett nép előőrse gyűlt össze. Mindenki egy evolúciós lény. Spirituális bélyeget hagytok Európán, amely új folyamatokat indít be, új közvetítéseket, új gyógymódokat hoz el. Mind itt van mindez. Mind megtalálható abban a tudatformába, aminek a neve Magyarország. Milyen érzés ez? Igazán igaznak vélitek ezt? Néhányan ezzel az intuícióval születtek. „De Kryon, mégis milyen lesz mindez és milyen hamar jön majd el?” Hát ez rajtatok múlik. Azon múlik, hogy hogyan tudjátok félresöpörni a régi energiát. Hogy mit fogtok tanítani a gyerekeiteknek és ha már a gyereknél tartunk, ők nem fogják elfogadni a régi gondolkodást! Problémáitok lesznek velük! Ők már nem ismerik a régi módszereket. Ők már csak a potenciált látják. Ők nem fogják elfogadni a régi bevált módszereket. Talán már észre is vettétek ezt. Rendben. Lenne nektek egy tanácsom.

Hogyha azt szeretnétek, hogy ez minél előbb bekövetkezzék, akkor először is szabaduljatok meg a régi gondolkodásmódtól! Mert az már nem ti vagytok. Nem vonatkozik már erre az egész területre, erre az egész országra, erre az egész portálra és egyszerűen csak útban van. Útjában áll annak az Akasha feljegyzésnek, amelyről tudjátok, hogy potenciált rejt. Vessétek el ezt a gondolkodást. Úgy érzitek, hogy ez veletek született, túl erős ahhoz? Túl késő lenne? Túl öregek volnátok? Nem! Oh, bárcsak láthatnátok, amit én látok! Mert ott rejtőzik az igazság a ti intuíciótokban, arról, hogy kik vagytok valójában.

(Most ezt csak lassan mond el társam, mert fontos, hogy jól fogalmazd meg!)

Szeretném, ha ugyanúgy közelítenétek meg ezt a kérdést, ahogy a szeretet kérdését. Amit elmondtam nektek, az intuícióitok arról, hogy kik valójában a magyarok és kik lehetnének, nagyon is helytállóak. Különben nem is lennének ilyen intuícióitok. Nem arról van itt szó, hogy mit csináltatok idáig, arról van szó, hogy kik vagytok. Nem a történelmetekről szól, hanem a kvantum potenciálról szól, hogy kik lehettek.

Hogyha a szeretet jellemzőit alkalmazzátok erre, akkor könnyen megy majd. A szeretet első számú tulajdonsága, hogy csendes. Ehhez a kérdéshez is csendben, alázatosan forduljatok. Csendes, alázatos módon közelítsetek a kérdéshez. Csak nézzétek meg, hogy kik ennek a bolygónak a mesterei. Soha nem kiabáltak. A mesterek soha nem üvöltötték, hogy: „Én mesternek hiszem magam!” és azt sem, hogy: „Tudnotok kéne, hogy én mester vagyok!”. Tehát akkor ráírom a homlokomra nagy betűkkel: „Mester”. A mesterek sosem cselekedtek így. Csak nézzétek meg a valódi mestereket. Ők csendben jöttek. Az hogy mesterek, éppen ebből derült ki.

Hogyha a magyaroknak van valami tanítása Európának, akkor Európa észre fogja azt venni. Anélkül, hogy a homlokotokra írnátok. Tudjátok? Vajon ez most zavaros?

A szeretet soha nem fuvalkodik fel. A szeretet nem büszkélkedik, hogy van nekem valamim, ami neked nincs. A mesterek úgy jöttek erre a bolygóra, hogy nem mondták: „Nézd mi mindenre vagyunk képesek!” Egyikük sem tett így. Ők egyszerűen csak cselekedtek, csak cselekedtek. Most már tisztul a kép?

Mi lehet az amit a magyarok tehetnek itt? Talán valóra válthatják ezt a csodálatos elgondolást, hogy egész Európa tudata megváltozhat. Úgy terjedhet ez a változás, minthogyha ragályos volna. Terjedni fog, egyszerűen azért mert örömteli. A magyarok lehetnek azok, akik megtörik a szenvedő európaiak paradigmáját. Nem érzitek? Hisz az intuíciótokban is ott van.

Ez a föld, erről az üzenetről beszél. Néhányan pontosan tudják, hogy miről beszélek. Látjátok, ez nem egy nyugati üzenet. A mesterlétről szól. A szeretet alázatos, a szeretet nem fuvalkodik fel. A szeretetnek nincs hátsó szándéka. „Mikor következik ez be Kryon? Szeretném a naptáramban bejelölni.” Hát ne tedd! Engedd, hogy csendben fejlődjék. Nem kell mindent megszervezni! Higgyétek el, nem kell mindent előre megszerveznetek! Mert a megszervezése, már önmagában egy hátsó szándék volna és akkor majd ráerőltetitek másokra. Ismertek olyan mestert, aki ráerőltette volna a szeretetét bárkire? A mesterek ezen a bolygón mindig csak álltak és az üzenetüket azért fogadták el, mert az igaz volt.

Milyen szervezkedést láttok ti most a bolygón az ezoterikus társadalomban? Láttok ti központi egyházat? Nem! Van valamilyen doktrína? Nem, nincs! Van próféta, akit dicsőíteni kell? Nem, nincs! Léteznek iskolák, ahol ezt tanítják? Nem, nincsenek sehol a világon, sehol a városokban, mégis tudjátok mindezt. Egyszerűen lehet, hogy Isten hatalmasabb, mint gondoltátok! Nem kell semmilyen szervezkedés, amikor a DNS-etekben már ott van a mesterlét.

A szeretet negyedik tulajdonsága, hogy megvan benne a bölcsesség, hogy megértse a másik hármat. Ez most zavarosan hangzik? „Kryon, azt mondtad másképp kell gondolkodnunk! Hogy legyünk csendesek, senkinek ne beszéljünk semmiről és ne szervezkedjünk!” Pontosan így van! Ezek kvantum utasítások. Meg tudjátok csinálni vagy nem? Ha meg tudjátok csinálni, akkor valami történni fog. Az energia majd felépíti önmagát. Az információ majd csak árad és az az evolúciós lény akik vagytok, majd felemelkedik. Már rájöttetek, hogy működik a rendszer és már el tudjátok kezdeni használni, hogy kiegyensúlyozzátok a lelketeket. Ez majd kiegyensúlyozza az Akashát és majd megtestesül az, amit ezáltal teremtetek.

Elküldöm hát nektek ezt az üzentet, ami azt jelenti, hogy mostantól azt kezdtek vele, amit csak akartok. Átadtam nektek. Minden további magyarázat nélkül. Ezentúl majd a hármas nyelv végzi majd a maga munkáját. Néhányan, jó néhányan megkaptátok most azt, amiért idejöttetek. Nem az üzenetet amit vártatok, nem az általatok várt nyugati üzentet.

Áldott legyen mindenki a közönségben, aki megértette és tudomásul vette amit most mondtam! Tehát a kvantum bölcsességet fogjuk használni, hogy megkezdődjék a lassú eltolódás a régi paradigma felől és a magot most itt vetjük el. Pontosan ezt éreztétek.

Kedves magyar családom. Már nagyon hosszú ideje vagyok veletek. Láttam a sok zavart, ami itt támadt. Láttam szüleitek és nagyszüleitek idejét. Azoknak az ősöknek a korát, akik itt éltek. Hát nem érdekes, hogy ők is ugyanezt érezték? A különbség köztük és köztetek, az az, hogy ti most azon a helyen vagytok ahol változást érhettek el. Küszöbön áll a változás!

Erről a helyről most másképp távozzatok, mint ahogy jöttetek. Mert minden, amit ma elmondtam igaz. Hadd mondja el ezt nektek az intuíciótok is. Hadd rázzon az intuíció kezet azzal, amit most elmondtam. Most keljetek föl a széketekből büszkébben, mint ahogy leültetek rá. Mert mindaz, amit intuitíve már megéreztetek, az lehetséges. Igen lehetséges! Végezzétek el azt a változást, amiért idejöttetek!

Ne lepődjetek meg, ha néhányan nem fogtok ma éjjel jól aludni! Vannak angyalok, akik majd kikísérnek benneteket az ajtón, amikor távoztok és velük majd a múlt, összevegyül a jövőről alkotott tisztánlátásotokkal. Ne lepődjetek meg, hogyha angyalok fognak nálatok bulizni a lakásban! (nevetés) Ez csak azért van, mert szeretünk benneteket. Különben miért is ünnepelnénk ezt az egészet? Ebben a bolygóban ott rejlik a változás lehetősége és én a változás előmozdítói előtt ülök most!

És mindez, amit mondtam, így van! Ennyit fogunk most csak elmondani.

És ez így van!

Kryon


Kryon Budapesten – 2. nap

Negyedik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mit visztek el abból, amit épp most láttatok? Az információt vagy az érzést? Hogyha az érzést, milyen érzés volt ez? Láttatok egy nőt, aki szereti Istent. Azok, akik a színeket is látják, láthatták a színeket, amint sugároznak belőle. Láthattatok egy szenvedélyes embert és láthattátok az örömöt. Olyasvalakit láttatok, aki meg akarta ezt osztani veletek. Mindezeket a dolgokat meg akarta osztani. Ezek mind a kvantum tanításból erednek. Így kell tenni, hogyha tovább akartok lépni, továbblépni a gondolkodáson.

Készen álltok arra, hogy megváltoztassátok az Istenről való gondolkodásotok paradigmáját? Hadd mutassunk be nektek valamit. Az igazságot mindenről, Kryon perspektívájából. Mindazoknak a perspektívájából, akik láthatatlan kísérettel érkeztek ide.

Azokról az energiákról van szó, amelyek itt vannak veletek. Néhányan érzitek is. Hiszen vannak, akik felkerestek bennünket a hétvége folyamán és néhányan érzitek az ő jelenlétüket. Nagyon érdekes az embereket illetően, hogy amikor egy angyal áll mellettük és sokszor ez így van, akkor mindig lesznek olyanok akik azt mondják: „Nem látom őket, nem hiszek ezekben a dolgokban! Ez túl furcsa, túl különös nekem!”. De amikor tragédia történik a családban, amikor a szenvedés áthatja a szívünket, amikor elveszítjük egy szerettünket, akkor persze már érezzük a jelenlétüket. Na most akkor nézzük, ki a hitetlen? Merthogy csak akkor lehet érezni őket? Miért van az, hogy a szívetek csak ilyenkor tapasztalja, hogy ott van körülöttetek ez az energia? Miért nem tudjátok ezt a finom energiát érzékelni akkor is, amikor nincs a szívetekben szenvedés? Merthogy érzitek őket!

Hadd mondjak nektek valamit röviden. Szeretnélek visszavinni benneteket, az azelőtti időkbe, hogy megkezdtétek ezt az életet, születésetek előttre. Szeretném elmondani, hogy hogy néz ez ki a mi nézőpontunkból. Merthogy akkor ti már nem valamifajta gőz vagytok, nem egy test nélkül lebegő lélek, hanem a Teremtő egy része vagytok. Pont olyanok vagytok, akárcsak én. Nincs különbség, a családomnak tekintelek benneteket. Ekkor készültök arra, hogy újra megtegyétek az utatokat a Földre. Ez számunkra csodálatos, mindig az, mert a fátyol túloldalán ott van a szeretet tudata. Bár Isten nem lineáris, nehéz leírni, az energiák mégis konkrétak. Ti is egy konkrét energiája vagytok a Teremtőnek és még egyszer készen álltok arra, hogy megérkezzetek ide a Földre. Ti választjátok meg hova mentek, hogy mennyit tanuljatok, talán még a családotokat is ti választjátok. Akkor rátok nézek és felteszem a kérdést: „Tényleg menni akartok?”. Akkor rám néztek és azt mondjátok: „Így van!” és én alig hiszem el. Mert talán tisztában sem vagytok azzal, hogy mit jelent mindez számotokra. Merthogy ez a ti Isteni csodálatosságotok, a Teremtő egy kicsiny darabja, készen áll arra, hogy majd itt széttépjék.

Abban a pillanatban, hogy megszületik az elkötelezettség, hogy megszülettek a Földön, rengeteg dolog történik. Az a rész, amely a legnagyobb részeteket teszi ki, a teremtő rész, széthasad. Ti úgy nevezitek ezt a széthasadt részt, hogy a felsőbb én. Megáll egy olyan helyen, ahonnan majd támogathat benneteket. De nagyon magányos lehet a felsőbb énetek, ha sosem beszéltek vele. Olyan interdimenzionális módon szóródnak szét különböző részeitek, amit le sem tudok írni. Úgy hívhatjátok őket esetleg, hogy vezetők és angyalok, de ők a ti részeitek. Ezek a részek mind szétszakadnak, de támogatólag állnak akörül az ágy körül, ahol aztán majd megszülettek. Aztán megszületik az emberi lény, a torzó, amely már annyi részre szakadt előtte. Mindezt azért, hogy emberek lehessetek és ez valódi áldozat.

Hát valóban erre határoztátok el magatokat? Erre azt mondjátok: „Igen! Alig várom, hogy visszatérjek és befejezzem, amit elkezdtem!” Azt kérdezem: „Tudjátok mivel jár ez?” Erre rámnéztek és azt mondjátok: „Hát persze!” Akkor mégis emlékeztetlek benneteket újra: „Amikor megérkezel a Földre kedvesem, akkor már nem fogsz engem ismerni. Azt is elfelejted, hogy a Teremtő része vagy. Talán úgy járod végig az egész életedet, hogy egyetlen elszakadt részeddel sem beszélsz többet. Talán az egész létezésedet megtagadod. Egészen a halálos ágyadig.”

Vannak ebben a teremben, akiket nem is érdekel, amiket most mondok. De ti is ugyanannyira Isteniek vagytok mint a többiek, tudtátok? Nem érzitek legbelül? Mit ártana az nektek, hogyha a legbelsőbb csendetekben néha megkérdeznétek, hogy: „Ott vagy?”. Mitől féltek? Attól féltek, hogy neadjisten megtaláljátok az Isteni részeteket? Mitől féltek, hogy talán jobb lesz az életetek? Mitől féltek? A megoldástól? Ezért van, hogy sokan nem teszitek meg ezt a lépést. Azt mondjátok: „Ez nekem túl fura!”

Belenézek a szemetekbe, alig hiszem, hogy ilyesmit megtesztek. Mert már mindannyiótok szemébe belenéztem. Mert én is annak a kíséretnek a része vagyok, amelyet utolsóként láttok a születés előtt. Annak a kíséretnek is tagja vagyok, akiket először láttok majd amikor visszatértek. Amikor távoztok, akkor hiányoztok nekünk.

Most elárulom a titkot, hogy miért úgy beszél Kryon az emberiséggel, ahogy azt teszi. Merthogy ti a tiszta szándék és a szabad döntés révén vagytok itt. Azelőtt engedélyt adtatok nekem arra, hogy majd később így szóljak hozzátok. Ez azt jelenti, hogy mindent elmondhatok nektek, amit csak akarok. Még akkor is ha mélyen belül nem értitek meg, hogy a testvéreim vagytok. De akkor is ezt mondom. Szeretlek benneteket és mindig is szerettelek és mindig is foglak, mint az Isteni részetek. Ezért van az, hogy ez az egész angyali kíséret olyan boldog amikor jöttök.

Végre változtassátok meg a paradigmát, hogy mit hisztek Istenről! Nem egy égben élő nagy hatalom, aki lenéz rátok és ítélkezik. Hanem a családotok egy része, akinek hiányoztok, mert idejöttetek, hogy elvégezzétek a munkát. Merthogy örökkévalók vagytok. Örökkévaló lények vagyok, sosem ér véget a létezésetek. Isten része vagytok és Isten örökkévaló. Sosem ér véget az élete. Ti midig is léteztetek és mindig is fogtok. Itt a Földön csak kevés időt töltötök és azt sem tudjátok kik vagytok. Akár hisztek nekem, akár nem.

Mit ártana ellenőrizni, hogy igazat mondok-e? Meritek? Meg meritek tenni, hogy ültök a székben mikor a legmagányosabbak vagytok és megszólítjátok a felsőbb éneteket? Felteszitek a kérdést: „Több van annál, mint amit idáig tanítottak nekem? Valóban lehetek a Teremtő része? Talán tényleg bennem él az Isten?” Olvassátok csak el a legősibb spirituális könyveket, amiket találhattok. Meg fogjátok találni ezt az információt, hogy minden egyes emberben ott él Istennek egy része! Ez intuitív tudás, valóság. Most ebben az energiában rendelkezésetekre áll, hogy használjátok.

Tudjátok miért szeretünk benneteket így? Hát nézzétek csak, hogy milyen feladatot vállaltatok. Vannak gondok az életedben? Problémák a testeddel? Nézzétek mit vállaltatok? Talán itt az ideje, hogy változtassatok. Semmi sem mondja ki, hogy ez állandó kell legyen. Az új energia révén mindent megváltoztathatunk. Amikor a Teremtő bennetek él, akkor bennetek van a lehetősége a csodának.

Most csak ennyit mondok, mert ez a szeretet üzenete, hogy egy kis betekintést adjak abba, hogy ki is valójában Isten. Hát ezért szeretlek benneteket úgy ahogy és mindig is így marad ez. Mindig is így marad ez.

És ez így van!

Kryon

Ötödik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez nem lesz egy hosszú üzenet. A társam a szinkronicitásól tanít, a tőle telhető legjobb módon. Néhányan azt mondják, nehéz lehet így közlekedni különböző állapotok között, ahogy a társam teszi. Mert amikor keresztül mész a hídon, amely a kvantum állapotba vezet, megváltoztatod a valóságot.

3D-s módon beszél, egy székben ül és aztán egy pillanaton belül máris kvantum állapotban van. Sokan azt mondják, hogy: „Ennek hosszabb időt kéne igénybe vennie! Sokkal hosszabb időt!”, mondják. A régi energiában még valóban több idő kellett. Megint elmondom, hogy mit tett az én társam, hogy olyan életet élhessen, amiben az egyik lába mindig a túloldalon van. Ez egy metafora. Egy másik metafora az volna, mindig kinyújtja a kezét a felsőbb én felé. Mindig ott van, mindig hozzáférhető. Ezért gyors lehet a közvetítés. De néhányan ezt végig tudtátok. Ő sokszor fog közvetítésbe miközben előadást tart. Azok, akik látják a színeket, látják ezt, hogy folyamatosan lép ki és be ezekbe az állapotokba. Képzeljétek el a dolgokat, hogy lássátok a folyamatot, mert pontosan ez a szinkronicitás folyamata. Hogyha időt szántok arra, hogy megértsétek és átérezzétek a rendszert, akkor mindig rá lesztek hangolva erre. Olyanok lesztek akár egy antenna, amely mindig veszi a szinkronicitást és pontosan tudjátok, hogy merre kell mozdulnotok.

Mit kezdtek ezzel az információval emberek? Legtöbbször nem vesztek róla tudomást, nem így van? Hányszor volt, hogy rossz irányba indultatok? A tudatotok legmélyén ilyenkor azt mondjátok: „Tudtam, hogy ez lesz!” De mégsem támaszkodtatok az intuíciótokra, ugye? Miért nem bíztatok benne eléggé? Mert azt hiszitek, hogy tőletek származik és akkor nem is lehet elég jó, igaz? Mert egész életetekben azt hallottátok, hogy az Isteni információ mindig máshonnan származik. Hány segítőre lesz még szükségetek életetekben, hogy végre rájöjjetek, nektek mit kellene csinálnotok? Most itt vagyunk és azt mondjuk nektek: „Isten bennetek van!”. Amikor a felsőbb énetek szól hozzátok, akkor azt csak intuíció révén teheti.

Pontosan tudom hol vagyok, én Kryon vagyok. Tudom, hogy mit tárt elétek a társam. A humor nem ért véget a parkoló angyal történeténél. Az angyalok is szeretnek nevetni. De ebben a példában mégis mélység rejlik. Milyen messzire vinnétek tovább ezt a folyamatot? Engednétek, hogy az intuíciótok átvezessen benneteket a következő fázisba, hogy megoldjátok gondjaitokat? Hogy ez végre segítsen megtalálni a megoldást, amelyről nem is gondoltátok, hogy közel van. Erről még beszélünk ma este, de ehhez a folyamathoz az kell, hogy tudjatok valamit. Ne csak higgyétek, hanem tudjátok is! Amikor szándékotokban áll valamit megtenni, – akárcsak a parkoló angyal esetében –, akkor a kvantum lét állapotába helyezitek a tudatotokat.

Akkor most vegyük azt, hogy egy parkoló angyalnál bonyolultabb példa áll elő. Tehát hosszabb idő is kell majd hozzá. Mert vannak dolgok, amelyeket a rendszer biztosít számotokra, de még nem következtek be. De a szándék már megvan és érzitek, ha látni nem is tudjátok még. Néha a rendszer lassabban kell működjön ahhoz, hogy a szinkronicitásban minden a helyére kerülhessen. Később találkoztok aztán azokkal, akikkel találkoznotok kellett volna, mert akkor vagytok jó helyen a jó időben! Találkoztok azzal, aki a megoldást elhozza. Ebbe beleértendők azok a megvilágosodott pillanatok is, amelyekben más emberek nem játszanak szerepet. Most hozzuk el ezt ebbe a helyiségbe.

Néhányan másképp távoznak majd innen, mint ahogyan jöttek. Amiatt, amit itt éreztek. Amiatt, amit itt hallottak. Amiatt, amit a hármas nyelvtől kaptak. De sokan, akár kételkedhettek is abban, hogy képesek lesznek ma itt lenni. De aztán az intuíciójuk azt súgta nekik, hogy itt kell ülniük és így is történt. Volt talán, akinek nem volt ezt egyszerű kiviteleznie. Pontosan tudom kik vannak itt. Minden egyes történetet ismerek. Minden egyes testvéremet ismerem, a család minden tagját. A hétvége erről a szinkronicitásról szólt számotokra. Ez a hétvége megváltoztatja, hogy mit tesztek legközelebb kedves embertársaim. Mert ez nem csak egy embertől származó előadássorozat, nem csak szép zene szól itt, hanem az életek, a szívek átformálásáról szól. Hát tekintsetek a következő fázisra.

Nagyon sokan vagytok itt a helyiségben. Hadd tegyek fel egy kérdést. Mi történik akkor, hogyha a ti kérdésetekre a választ, valaki más hozza el, aki itt ül ma. Mi van, hogyha pont azért jöttetek ide, hogy azzal az emberrel találkozzatok. Gondoljátok, hogy így van? Találkoztatok már azzal az illetővel? Hány olyan ember van akiről még nem is tudjátok, hogy kicsoda? Pontosan erről szól a szinkronicitás. Hallottuk az imádságaitokat, meghallgattuk a kéréseiteket, láttuk a könnyeiteket, a kétségbeeséseteket és választ adunk rájuk. A válaszok itt ülnek a teremben. Már találkoztatok az illetővel? Még előttetek áll a nap hátralévő része. Lesz egy szünet. Nézzetek a többiek szemébe, használjátok az intuíciót. Menjetek és mutatkozzatok be. Merthogy ott vannak, akikkel találkoznotok kell. Itt van a családotok. Mihaszna annak, hogyha csak azt hinnétek, hogy itt összegyűlt több száz olyan ember, aki ugyanazt hiszi, amit ti. Azt kell tudnotok, hogy Isten bennetek él. Az egész folyamat többről szól, mint gondolnátok. A kvantumról és a szinkronicitásról szól. Ez mindig is így volt igaz. Lépjetek túl azon, amit idáig helyesnek hittetek, tágítsátok ki a valóság határait. Lépjetek ki abból a buborékból, ami kényelmes számotokra és találkozzatok olyanokkal, akiket eddig nem ismertetek. Ekkor kezdődik a szinkronicitás!

Van még számotokra egy üzenetünk. Nyissátok meg a szíveteket! Mert mindez a kvantum dolgokról szól. Az üzenet nagyon praktikus dolgokról beszél majd. Megígérem nem a DNS-ről lesz szó. (Nevetés)

És ez így van!

Kryon

Hatodik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Érzitek, hogy milyen édes érzések kavarognak itt? Érzitek, hogy hogy felerősödik ez az édesség? Vannak talán, akik még mindezek után is kétségbe vonják, hogy valóságos-e mindez. Lehetséges-e, hogy ez a férfi csak tetteti, hogy közvetít? Mindezek után még mindig, még mindig kétségeitek vannak. Még egyszer megszólítanám azokat, akik látók. Figyeljék meg a színeket a színpadon, nézzétek azokat a színeket, amik most veszik körül társamat, mert itt sugárzik a szemetek láttára. Ezt az egész dicsőséget láthatják most szemeitek. Itt vannak az interdimenzionális színek. Bárki láthatja, aki az ajándék birtokosa. Vannak itt olyanok, akik ennek részese. Ezért van az, hogy a meghívás mindenkinek szól, hogy lássák mennyire valóságos mindez. Pontosan tudjuk, kik vannak itt.

Megint kijelentjük, hogy ezen a helyen gyógyítók vannak, munkások akik a fénnyel dolgoznak. Akik mindezt összetartják. Akik már hosszú ideje élnek ebben a városban és akkor is segítettek, amikor a város sötétségbe borult. Vannak itt olyanok, akiket az ezoterikus érzés, már hamarabb hatalmába kerített, mint a társamat. Akik már nagyon hosszú ideje munkálkodnak a bolygóért. Most őket ünnepeljük és azt mondjuk, tudjuk kik vagytok!

Nagyon nehéz nekünk, hogy tudjuk ez az utolsó közvetítés. Mert azt jelenti, hogy az a helyzet, amely most fennáll, soha többet nem lesz már ugyanilyen formában valós. Hiszen itt egy véges csoport van jelen, egy bizonyos különleges konkrét csoport és ők olyan energiát képviselnek, amely egyedi. Amikor leoltják a lámpákat ebben az épületben, akkor mindez eltűnik.

Mi történne ha bármikor újrateremthetnénk ezt, amikor csak akarjuk? Mi lenne ha ezt az energiát bármikor visszakaphatnánk, amikor csak akarjuk. Most nem egy felvétel lejátszásáról beszélek. Hanem ennek az energiának, ennek az érzésnek, ennek a szeretetnek a tökéletes újrateremtéséről. Ha megtehetnétek az igazi kvantum élmény volna, nemde?

A meghívás, az esemény kezdete óta arra szólt, hogy kvantummá váljatok. Hogy lassacskán elmozduljatok a lineáris felől, amit már annyira megszoktatok, a kvantum felé, ami maga az Isten. Az össze tanítás amit átadunk erről szól. Erről szól minden okításunk. A változás arról szól, hogy mások legyetek, mint amilyenek most vagytok. Hogy végre kezetekbe vegyétek a kvantum eszközöket és elkezdjétek őket használni. Hogy végre olyan dolgokat is észrevegyetek, amelyek már hosszú ideje rejtőznek előletek és most végre birtokba vegyétek őket. Ide tartozik az ami, amiről tegnap beszéltünk, hogy végre a rejtett hatalommal éljetek és teremtsetek a potenciál által.

Ezek nagyon széleskörű fogalmak. Tehát mit is szeretnénk most a tudtotokra adni ebben a záró közvetítésben? Néhány praktikus információt szeretnénk átadni. Tanácsot, hogy hogyan válhattok kvantummá. Most a tanácsot a saját nyelveteken kapjátok, hogy halljátok és megérthessétek. Hogy azon a földön halljátok a szavakat, ahol éltek. A ti időzónátokban, hogy pontosan tudjátok, nektek szól.

Ez nagyon praktikus tanács. Öt pontba szedtük nektek. Az a legfontosabb koncepció, hogy már másféleképpen fogjátok fel a Szellemmel való kapcsolatotokat. Egyfajta kvantum érzés, kvantum megértés veszi majd át minden lineárisnak a helyét. Lehet, hogy olyan fogalmakkal kell majd dolgoznotok, amelyek eddig ismeretlenek voltak számotokra és olyanokkal is, amelyeket már ismertek.

1989-ben, az első dolog amit mondtam nektek, az első kommunikációnk alkalmával, az néhány utasítás volt arra nézve, hogy hogyan tudtok megszabadulni a karmátoktól. Mielőtt a kvantum lét bármi más tulajdonságát megemlíteném, szeretném ezt még egyszer elismételni. A karma egy olyan időtlen jellemzőtök, amely az Akasha feljegyzésekben található. Valódi jellemzőtök. Olyasmi, amellyel együtt születtek meg. Része annak akik vagytok, de ez még a régi rendszert tükrözi. A régi energia régi rendszerét. Egy olyan rendszert, amelyet számos ember még a mai napig is használ. Egészen addig, amíg ki nem lépnek belőle és át nem lépnek az új rendszerbe. A változás azoké, akik vágynak a változásra! De sokan nem vágynak rá és ők továbbra is a karmát használják az élet rendszereként. A legősibb spirituális tanítók ezen a bolygón a karmáról beszéltek nektek. A karma fogalmáról és igazuk is volt.

De a fátyol túloldalán, már azokat a dolgokat látjátok, amelyeken dolgoznotok kell. Néhányatoknak vannak befejezetlen ügyei és ezért vissza kell térnetek. De ez nem mindig negatívum. Néhányan azért jöttök vissza, hogy egy olyan életet fejezzetek be, amely nagyszerű volt. Néhányan még olyan tehetséget is hoznak magukkal, amellyel korábban rendelkeztek.

A karma amelyről én most beszélek, az a fajta, ami a drámát szüli az életetekben. Igen, teljesen igaz. Ti választottátok a családot, amelyben éltek. Ez hihetetlen számotokra, nem? Néhányan arra vágytok, hogy végre egy más családban élhessetek. Arra vágytok, hogy egy kicsit idegesíthessétek egymást. Néhányan tudják, hogy miről beszélek. Merthogy a rendszer így működik, de ez a régi rendszer. Arra kényszerítitek egymást, hogy a megoldás energiáit hozzátok létre. Ez nem újdonság. Az az újdonság, hogy az új energia segítségével, megszabadulhattok ettől a karmától. Ugyanis ez kvantum minőség. Hiszen végül is mindig amellett döntötök, amire szükségetek van. Úgy is dönthettek, hogy megszabadultok valami olyan intuitív dologtól, amely veletek született. Mert ha nem, akkor megrekedtek a karmátokban. Csak játszadoztok egymással, karmikus játékokat. Ez befolyással van az életetekre. Néha csak sodródtok egyik helyről a másikra, úgy tűnik semmi befolyásotok az életetekre. Ez kizökkent titeket az egyensúlyból, de ez része a rendszernek.

Hányan vannak, akik azonosulni tudnak ezzel? Hogyha azonosulni tudtok, azt is tudjátok mit kell tennetek. Még nem tettetek semmit az ügy érdekében. Hogyha a karmától megszabadultok, az nem jelenti azt, hogy a családotokat is el kell, hogy hagyjátok. Hacsak nem akarjátok elhagyni őket. Az ugyanis már egy személyes jellemzőtök, amely megváltoztatja a ti reakcióitokat ő feléjük.

Egy pillanatra képzeljétek el, hogy egy elektronikus nyomógombok vannak a mellkasaitokon. Az édesanyátok az egyik gombot nyomhatja meg rajtatok, az édesapátok a másikat, a társaitok a többit... Tegyük fel, hogy ezek a gombok reakciókat idéznek elő. Akár dühöt, féltékenységet, frusztrációt... Átérzitek miről beszélek? De mindez átprogramozható. Ez a karma elhagyásának a kvantum nézőpontjával függ össze.

Egy pillanatig gondoljatok bele, hogy mi dühít fel titeket? Milyen helyzetek, milyen emberek gurítanak dühbe titeket? Mit csinálnak azok az emberek? Mi az a helyzet, ami mindig vissza és visszatér az életetekben? Mi lenne, hogyha hatástalanítani tudnátok ezeket a gombokat? Mi lenne, hogyha besétálhatnátok a családotok körébe, vagy a munkahelyetekre és már soha semmi nem tudna benneteket kihozni a sodrotokból?

Egy pillanatra idézzétek fel azt az embert, aki a legeslegjobban idegesít benneteket! Egy pillanatig se tegyetek úgy, mintha nem lenne ilyen ember, merthogy születésetektől fogva vannak ilyen emberek. Gondoljatok erre az emberre és idézzétek fel, hogy mi idegesít benne. Most képzeljétek el, hogy egyáltalán sehogy sem reagáltok erre! Semmi dráma, semmi érzés. Teljesen elszigetelődtök ettől. Most ti sem vagytok hatással másokra, csak magatokra. Képzeljétek el, hogy olyan családi konfliktusok során, amelyek eddig megoldhatatlanok, kényelmetlenek voltak, most már minden idegesség nélkül vagytok képesek nyugodtak maradni. Mert a karmikus gombok már nem csatlakoznak. Most már annyi időt töltötök az idegesítő emberekkel, amennyit csak akartok. Mert már nem lesznek képesek felidegesíteni, már másképp néztek rájuk. Ez egy igazi Akasha karmikus elszigetelődés. Ez is a kvantum.

Ennek a korhoz is köze van. Köze van ahhoz, hogy kik voltatok és kik lehetnétek. Köze van ahhoz, amit tegnap este mondtam nektek. Tehát most elismételjük még egyszer. Része a karmának, amellyel megszülettetek, a régi sötétség. Az állandó negativításra való felkészülés. A régi sötétség, amely azt mondja, hogy szenvedésre születtetek. Ezt az okozza, hogy időtlen időkön keresztül kell, hogy ismételjétek az életeteket itt. Ezáltal ez a karmikus tulajdonság mélyen gyökerezik bennetek és ezt a születéssel újra és újra magatokra veszitek. Most pedig azt mondjuk, szabaduljatok meg tőle!

„Kryon, hogy tudnánk ezt megcsinálni?” Ez nagyon egyszerű. A mai napon a társam elmagyarázta nektek mekkora erővel bír a tudat, hogy mi mindent vihet véghez egy ember, mindössze a tudat által. Még magát az anyagot is megváltoztathatjátok saját magatok körül. Csak le kell ülnötök és kérnetek kell a képességet. Kezdjetek el meditálni, hogy hasonló állapotba kerüljetek, mint amilyenben most vagytok. Mondjátok ezt: „Kedves Szellem! Szeretnék megszabadulni a karmától amellyel születtem. Kedves Szellem! Engedélyt kérek, hogy tovább tudjak lépni ebben az új korban, anélkül, hogy a múlt terheit tovább kellene viselnem. Szeretnék a fény felé indulni. Szeretnék azokon a dolgokon dolgozni, amelyekért a Földre jöttem. Ebben a pillanatban most el is dobom a karmámat, amellyel születtem.” Aki ezt mondja, az olyan ember, aki valóban befolyással bír a saját életére. Ez az első számú szabály. Ez a kvantummá válás igazi útja. Nagyon fura érzés övezi ezt. Nagyon nehéz ezt nektek elmagyaráznom, mert én nem ember vagyok, de látjuk, hogy hogy csinálják ezt az emberek és fantasztikusan megkönnyebbülnek.

Néha még a megkönnyebbülés folyamatát is megzavarja, valamifajta zavarodottság. Csak képzeljétek el egy pillanatra, hogy a családotok körében vagytok és egyikőtök sem tud felidegesíteni titeket. Mit gondoltok, hogy fognak ők erre reagálni? Megváltoztatok. Lehet, hogy kábítószereztek? Valami nem stimmel veletek. Még így is, bennük is ott rejlik a változás lehetősége. Néhányuknak ez tetszeni fog, néhányuknak nem. Semmi nem változtathatja meg őket, amit ti tesztek. Legyetek azzal tisztában, hogy a karmától való megszabadulás majd megváltoztatja az ő reakcióikat felétek. Mindennek megvan az ára. Néhányan majd elfordulnak tőletek, mert már nem vagytok hajlandóak a kicsinyes játszmáikat játszani. Azt mondják: „Szerettük, amikor visszaüvöltöttél nekünk.”.

Néhányan a teremben már maguk mögött hagyták az effajta családot. Néhányan már találtak is új családot, amely kedves és nélkülözi a drámákat. Áldottak legyenek azok az emberek, akik már megszabadultak attól a karmától, amellyel születtek! Mert ők már készen állnak arra, hogy belépjenek a remény egy új paradigmájába, egy új tudatba. Ez volt az első számú tanács.

Most pedig jöjjön egy nagyon praktikus tanács, annál is praktikusabb, mint az első. Mindannyinak az emberi tapasztalathoz van köze itt a Földön. Most megmutatom nektek a különbséget a linearitás és ennek az ellenkezője, a hiánya között. A Szellem igyekszik a legkülönbözőbb úton-módon kapcsolatba lépni veletek, különösen akkor, hogyha társteremtőnek hívjátok. Most felvázolom a klasszikus példáját annak, hogy a legtöbb ember mit kezd ezzel a kommunikációval.

Tegyük fel egy pillanatra, hogy imádkoztok és ezt kéritek: „Drága Szellem! Mutasd meg nekem mit kellene tennem!” Tegyük fel, hogy valódi kommunikáció indul el. Talán csak egy vízióban látjátok, de mégis annyira tiszta, hogy mit kellene tennetek. Talán egy könyvet kell írnotok, talán egy gyógyító központot kell létrehoznotok. Megköszönitek a Szellemnek az ajándékot. „Végre megkaptam a választ!” mondjátok. De mi történik legközelebb?

Az emberi előítélet továbbra is az marad, hogy ti lineárisak vagytok. Az idő mindig csak egy irányba tud működni, csak egyetlen egy vágányon tud haladni. Amint az emberek víziója véget ér, máris csak bizonytalanul próbálják megtenni, amit tenniük kell. Talán megírják a könyvet, talán megszervezik a gyógyító központot, de aztán az egész darabjaira esik szét. Senkinek nem kell a könyv, senki nem akar gyógyító központot építeni, nincs hozzá anyagi alap. A szervezetek között nem áll fent az a szinkronicitás, amire szükség volna. Azokkal az egyénekkel is problémák merülnek fel, akik részt vesznek mindebben. Akkor Te fénymunkás, frusztrációd közepette felteszed a kezed és aztán azt kérdezed: „Szellem! Elém álltál a vízióval, akkor mi romlott el?” Itt az én üzenetem. Mennyire lineáris ez tőletek! Ki mondta nektek, hogy vissza kell jönnötök és most kell mindezt megcsinálnotok. Értitek, hogy hol rejlik az előítélet. Kaptál egy üzenetet és annak szellemében cselekedtél. Ez lineáris gondolkodás. Ez lineáris.

Megkapod az üzenetet, aztán visszajössz és készülsz a szinkronicitásra. Azért jössz vissza, hogy a szinkronicitás kvantum rendszerére készülj. Nálad vannak már a magjai annak, amit tenned kell. Hát akkor legyetek türelmesek és várjátok ki, amíg megtaláljátok azokat az embereket, akik majd elvégzik az ehhez szükséges többi feladatot. Engedjétek, hogy minden természetesen, magától kerüljön a helyére. Várjatok azokra, akik majd segítenek nektek, hogy minden szép lassan a maga időre a helyére kerüljön. Gondoljatok csak az emberiség frusztrációira. Amikor kapnak egy üzenetet és próbálják a saját idejükben elvégezni a kapott feladatot. A saját lineáris módjukon, a Szellem kvantum és azok az üzenetek is amiket kaptok, kvantumok. Tehát nem tartozik hozzájuk időkeret, csak a szinkronicitásra való meghívás.

A következő fázisa mindennek, még misztikusabb. Mert tegyük fel, kaptál egy üzentet, annak szellemében cselekedtél és semmi sem történt. Tegyük fel, nagyon csalódott vagy emiatt, de aztán idővel történik valami. A szinkronicitás amelye soha nem számítottál igazán, egyszer csak megjelenik. Hirtelen felbukkan valaki és megkérdezi: „Mi is a helyzet ezzel a könyvvel? Mi a helyzet ezzel a gyógyító központtal?” és akkor mit felelsz nekik? „Jaj, megpróbáltam én, de hát nem működött.” Ezért aztán, soha nem is fog.

Ki mondta nektek, hogy tegyétek félre ezeket a dolgokat és gyszerűen azért ne törődjetek velük többet, mert először nem működtek? Az ember tele van előítéletekkel és állandóan az idő lineáris vágányán halad. Akkor próbálkoznak dolgokkal, amikor a szinkronicitás miatt nem kellene és belebuknak. Ezért aztán félre is teszik ezeket a dolgokat és örökre, soha többé nem is néznek feléjük. Néhányan ülnek itt a közönség soraiban, akiknek hallaniuk kell ezt az üzenetet. Mi is az amit így félretettetek? Mi volt az a jó ötlet, amelyet idő előtt próbáltatok megvalósítani?

Ez az új energia olyan lehetőségeket és olyan szinkronicitást biztosít nektek, amelyek soha nem léteztek korábban. Lehet, hogy már hosszú ideje cselekednetek kellett volna. Lehet, hogy valamit megpróbáltatok, de az nem működött. Azt szeretném ha újra megpróbálnátok. Azt szeretném ha körbenéznétek és elgondolnátok, vajon nem lenne-e helyes most cselekedni. Hiszen ez egy praktikus kvantum tanács, amely megmagyarázza, hogy mennyire nehéz is a kommunikáció egy olyan emberi lénnyel, aki lineáris. Ez volt a második számú tanács.

A hármas számú nagyon hasonló ehhez. Arról szól, hogy hogyan látja a Szellem az embereket, amelyek a fényben élnek. Vannak itt olyanok ma este és figyelnek is most, akik még mindig arra kíváncsiak, hogy mit kellene tenniük Istenért? „Kedves Szellem! Még mindig itt ülök és várok. Mert tudok, hogy amit most teszek az fölösleges, haszontalan dolog. Nem lehet ez a valódi küldetésem!” Mindig halljuk az ehhez hasonló hívásokat. Hát nem gondoljátok, hogy tudjuk miről van szó?

Az emberek más módon is megnevettetnek minket. Annyira lineárisak, hogy észre sem veszik, hogy az angyalok birodalma velük van. Azt gondolják, hogy az angyalok birodalma, – melyhez én is tartozom – távol van tőlük, egy másik helyiségben. Amikor elérkezik az ima vagy a meditáció ideje, halljátok azt, hogy mit hallunk mi. „Kedves Szellem! Köszönöm, hogy ott vagy. El se fogod hinni, hogy mi történt ma velem. Ez és ez és ez történt...” , „Kedves Szellem! Tennünk ként valamit ezzel a problémával, merthogy történt ma valami, ami megváltoztatta ezt és ezt a problémát.” Az emberek csak mondják a magukét ilyen lineáris módon, anélkül, hogy rájönnénk, hogy hát ott voltunk mikor mindez történt. Miért szűkítitek le a kommunikációtokat egyetlen kicsiny szeletre és tesztek úgy mintha nem lettünk volna ott, mikor a dolgok történtek.

Hisz mi mindig veletek vagyunk. Kvantum állapotban vagyunk együtt veletek. Nem számit mi történik. Azon a ponton amikor történik, ott vagyunk. Megváltoztat ez számotokra bármit? Már korábban is mondtuk ezt. Az egyik legjobb dolog, amit az ember tehet, hogyha míg meditál, leül és azt mondja: „Köszönöm szépen, hogy mindig velem vagy és ezért aztán tudsz is mindent amit én tudok. Kedves Szellem! Azt mutasd meg nekem, hogy nekem mit kell tudnom.” Akkor az emberi lény elcsendesíti az elméjét és érzi ahogy megkönnyebbül a problémák súlya alól. Jobb érzés ez? Hagyjátok már abba, hogy felsoroljátok mi mindent akartok! Ne tegyetek úgy, mintha a szellem azt nem tudná. Hisz pontosan tudja, hogy mik a gondjaitok, hiszen minden nap minden órájában veletek van. Szólítsátok meg Istent és kérjétek tőle, hogy tudjátok meg amit tudnotok kell. „Én fénymunkás vagyok és mégsem fénymunkáshoz méltó dolgokat viszek véghez.” Óh, valóban? Akkor most mondok neked valamit, amit hallanod kell.

Felfedezted már önmagadban Istent? Azok a dolgok, amikről ma beszéltem, már részeddé váltak? Már úgy járkálsz ezen a bolygón, hogy felvilágosult elméd? Vagy olyan vagy, aki már meg is szabadult a karmájától? Kereső vagy? Akkor pontosan ott vagy ma, ahova tartozol. Más szavakkal, pontosan ez a dolgod, hogy itt legyél a bolygón, ebben az állapotban. „Várj egy pillanatig Kryon! Tudom, hogy nekem cselekednem kell.” Ez csak a te véleményed a linearitásban. Talán azt mondod, hogy: „Ez nem tetszik igazán.”

Ha kvantummá válsz és megérted, hogy hogy zajlik az élet, akkor mindenhol ahol jársz, áthat majd a szenvedély. Nyugodj meg. Hadd ragyogjon belőled a fény bármerre jársz és akármit csinálsz. Amikor ezen a bolygón jársz, akkor ez a fény olyan formákban nyilvánulhat meg, amelyeket el sem tudsz képzelni. Ez nagyon praktikus kvantum információ. Nyugodj meg! Hagyd abba, hogy olyan dolgokat hajszolj, amiket Isten majd a jövőben eléd hoz és mindent megváltoztatnak. Ehelyett inkább neked kellene megnyugodnod és azt mondanod: „Jóban vagyok önmagammal!” Isten szeretete már jelen van az életemben, hát mi másra vágyhatnék még? Ehhez semmiféle szenvedésre nincs szükség.

Kedveseim, mi történik veletek ezután? Ez a bennetek kialakult egyensúly, majd megteremti a szenvedélyetek valódi megvalósulását és akkor sikerül megteremtenetek, amit szeretnétek. Ahelyett, hogy állandóan frusztráltan kérnétek Istent, hogy adjon nektek valamit. Hányszor halljuk ezt: „Kérlek Szellem! Áruld el, hogy mit kéne csinálnom! Kérlek, emelj a következő szintre.” De mi látjuk a fényeteket. Pontosan tudjuk, hogy kikre vagytok hatással, amikor a hétköznapi helyzetekben közlekedtek egyik helyről a másikra. Állandóan azt kéritek, hogy vigyünk benneteket máshová. De hát el tudjátok képzelni mi történne, hogy ha a fény kialudna egy bizonyos helyen? Akkor minden bezárulna, elsötétülne. Gondoltatok már erre valaha? Mi van, hogyha egyszerűen egy fény kirakós játék darabjai vagytok és pont ott van rátok szükség, ahol most vagytok. Éppen most. Ez nem jelenti azt, hogy midig ott kell lennetek. Hajlandóak vagytok erre?

Ezért hívják ezt munkának, tudjátok? Mert ha végre elkezditek kényelmesen érezni magatokat ott, ahol vagytok. Akkor azt mondhatjátok: „Mindez jó így, ahogy van!” és többé már nem fogtok könyörögni, hogy megtudjátok, hogy mit kellene tennetek. Ehelyett inkább nyugodtan mosolyogtok és azt mondjátok: „Majd én megteremtem a szinkronicitás által, amire szükségem van! Majd közlekedem egyik helyről a másikra és majd megtalál az, aminek meg kell találnia.” Mi a különbség? Az egyik lineáris tudat, a másik pedig a mesterek kvantum tudata. Ez a hármas tanács.

Most jön a negyedik. Ez egy fogalom, olyan fogalom, amelyet meg kell értenetek. Egy lineáris időkeretben, amelyről az iskolában is tanultok, kaptok valamiféle bizonyítványt a tanulmányaitokról. Leérettségiztek, lediplomáztok és tudjátok mindazt, amit tudnotok kell. Ez egy lineáris fejlődés. Hadd tegyek fel egy kérdést. Mi történne, hogyha az Akasha feljegyzések keretein belül vizsgálnátok ezt? Mi van, hogyha a korábbi életetekben, egy magas rendű spirituális lény voltatok? Mi van ha tanárok voltatok, vagy gyógyítók, vagy sámánok? Aztán pedig továbbléptek abból az életből és most ismét itt vagytok. Azt mondja a lineáris ember: „Hogyha újra sámán akarok lenni, mindent előről kell kezdenem.” Ez egy lineáris előítélet, merthogy nem így van. Az egyik legfontosabb tulajdonsága az Akashának, amelyet megígértünk, a következő. Minden, amit spirituális értelemben megtanultok, örökre bennetek marad a lelketek mélyén. Az összes sámáni információ, a gyógyító erő, mind ott van az Akashában. Itt, ahogy ültök, most is veletek van és még csak fogalmatok sincs erről. Olyan minthogyha egy befőttesüvegnyi spiritualitás csak arra várna, hogy végre levegyétek a fedelét. Ez kvantum információ.

Vannak, akik most itt ülnek és most először hallanak minderről. Nagyon izgalmas, nemde? Talán ez az első közvetítés, amelyre eljöttetek. Talán többet akartok tudni ezekről az ezoterikus dolgokról. Talán csak most kezdtetek könyveket olvasni, találkozókra járni. De valahol belül egy dolog, csak lökdös titeket előre az úton. Nem olyan érzés ez, mint hogy ha most leltetek volna rá valamire, amit már olyan hosszú ideje kerestek? Hadd mondjak el valamit. Vannak olyanok ebben a helyiségben, akik azt hiszik mindez újdonság. De semmi mást nem kell tenniük, csak kinyitni az üveget. Hogyha végre kinyitjátok azt az üveget, akkor rövid időn belül, a fedél alól előkerül minden majd, amit valaha is tudtatok.

Hányan olvastatok itt Kryon könyvet és aztán úgy csuktátok be, hogy azt mondtátok: „Én ezt már korábban is tudtam.”? Nem tűnik némely része ismétlésnek? Nem tűnik úgy, hogy csak visszaemlékeztek valamire? Hát ez az amikor kinyitjátok azt a bizonyos üveget. Gondolkozzatok el ezen! Minden amit valaha tanultatok, mindazok a spirituális információk, életről-életre veletek maradnak. Gondoljatok csak bele, hogy mit jelent mindez, öreg lélek? Lehet, hogy rangidős vagy ebben a helyiségben és egész életedben hasonlókon dolgoztál és titkon már kicsit bele is fáradtál, nem? Titkon halljuk, amint az elmédben bizonyos dolgokat mondasz. Mint például: „Már végeztem és hogyha mindig ilyen nehéz marad a dolgom, soha nem is jövök vissza!” Dehogynem... visszajössz, visszajössz!

Mondok valamit, amit tudnod kell. Amikor friss lélekkel térsz vissza a bolygóra, új biológiai felépítéssel, olyan lélekkel, ami alig várja, hogy folytasd a munkát, akkor ezt a bizonyos befőttes üveget olyan hamar nyithatod ki, amilyen hamar csak akarod. Az üvegből kiömlik minden, amit a jelenlegi életedben tanultál.

Mit gondolsz mit jelent ez Magyarországra nézve? Nem gondolod, hogy élnek itt gyerekek, akik éppen most ezt tapasztalják? Észrevettél rajtuk bármi szokatlant? Észrevetted, hogy a mai gyerekek viselkedése, attitűdje, a paradigmája mennyire más Magyarországon? Nem úgy értem, hogy nehezebben kezelhetőbbek, mint ti voltatok. Látjátok milyen szenvedély rejlik bennük? Tapasztaltátok már, hogy nem hajlandók elfogadni a szenvedés régi paradigmáját? Ők már kinyitották a saját üvegeiket. Csak gondoljatok ebbe bele.

Van egy kvantum paradigma, amit szinte senki nem ért jól. Néhányan talán tiltakoznak ellene. Lehet, hogy azok, akik most újonnan érkeztek ide, úgy döntenek, kinyitják az üveget. Magukra öltik egy tanár, egy tanító, vagy egy gyógyító alakját. Lehet, hogy lesznek olyan tanítók, akik rájuk néznek és azt mondják: „Ti még nem töltöttek el ehhez elég időt!” Jaj, mennyire lineáris megnyilvánulás ez. Hát dehogynem töltöttetek el ezzel elég időt, hiszen sok-sok életbe került mire idekerültetek. Hogy végre ebbe a székbe üljetek és felébredjetek. Hogy végre megragadjátok azt a szenvedélyt Magyarországgal kapcsolatban, amelyről most beszélek. Nem kell rajta sokat dolgoznotok, hiszen már most is a tiétek. Egy új paradigma. Nagyon praktikus. Ez volt a négyes számú tanács, a következővel fogjuk zárni.

Nem számítotok arra, amit most mondani fogok. Olyasvalami ez, amit egész életetekben hallgattatok. Két szó, de még soha nem tettétek őket egymás mellé. Azonnal elárul mik azok. Ez lesz ennek a programnak az utolsó pontja.

Egy pillanatra képzeljétek el, hogy gyerekek vagytok. Tekintsetek vissza a gyerekkorotokra. Emlékezzetek vissza arra milyen volt. Milyen dolgok miatt aggódtatok? Legtöbbször csak az izgatott benneteket, hogy meddig játszhattok aznap. Vagy az érdekelt benneteket, hogy mi van vacsorára. A legtöbb embernek ezzel nincs gyerekkorában gondja, a család gondoskodik erről. Vagy érdekelt titeket, hogy hogyan fizetitek ki a lakbért? Hát persze, hogy nem. Hiszen ez nem a gyerekek gondja. Aggódtatok amiatt, hogy honnan lesz pénz jövőhéten az ételre? Hát persze, hogy nem. Hanem a játékaitokra gondoltatok, hogy milyen élvezetes is velük játszani. Amikor elérkezett a lefekvés ideje, a legtöbbőtöknek meséltek valamit a szülei, szerettek benneteket, gondoskodtak rólatok. Vissza tudtok erre emlékezni velem együtt? Vissza tudtok oda lépni mentálisan? Talán azt kérdezitek: „Igen, de miért is kéne ezt tennem? Kryon, ez régen volt, most pedig most van. Kryon, már nem vagyok gyerek, már megváltozott a tudatom.”

Ez most kvantum! Mivel valaha már részetek volt ebben a tapasztalatban, az Akasha feljegyzéseitekbe mindörökre bevésődött. Nem tűnt el, még most is ott van, a mai napig. Bármikor előhúzhatjátok és alkalmazhatjátok ha szeretnétek. Neve is van. Úgy hívják, a belső gyermek. Még egyszer elmondom, talán már hallottatok erről. Ez egy kvantum fogalom, amely lehetővé teszi, hogy megbékéljetek az életetekkel.

Hányan vannak, akik le tudnak este feküdni és olyan békésen alszanak, akár egy gyerek? Ahelyett, hogy az agyatok állandóan azon járna, hogy mi miatt kell aggódni és hogy tudtok megoldani bizonyos problémákat, hogy mi fog másnap történni.

Szeretném ezt megosztani veletek. Az a gyermek, aki valaha voltatok a mai napig él, merthogy angyali kíséret vesz titeket körül. Van egy felsőbb énetek, aki ugyanúgy szeretne kézenfogva vezetni titeket, ahogy a szüleitek. Vannak olyanok, mint én. Akik szeretnék megmosni a lábaitokat, csak azért meg itt éltek a Földön. Szeretnék megtanítani nektek valamit arról, hogy hogyan viseljétek el a holnapot. Meg szeretném nektek mutatni, hogy hogyan tudjátok előteremteni a bérleti díjat, az ételt, bármit amire emberként szükségetek van. Mert Isten gyermekei vagytok. Szeretném ha ezt újra éreznétek. Hiszen hosszabb életűen lesztek, hogyha ez sikerül. Hát ki ne szeretne idegeskedés nélkül élni? Megtehetitek! Megtalálhatjátok a békét mindenben, amit csak csináltok.

Mi az utolsó dolog amire az elalvás előtt gondoltok? Gondoljatok arra, mennyire szeretnek benneteket és milyen gyönyörű az élet! Mit szóltok ehhez a gondolathoz? A sok értelmiségi nem szereti ezt az elképzelést. Azt mondják: „Kryon, a homokba dugod a fejed ha ilyeneket mondasz.” De én ezt válaszolom erre: „Jaj, milyen lineáris megnyilvánulás!” Egy kicsit próbálj kvantum lenni, jó? Nyisd meg a szíved! Képes vagy erre? Lásd, hogy milyen kiegyensúlyozott ember lehetnél és hogy léphetne be életedbe az öröm, mindentől függetlenül. Mindegy mi történik.

Ez volt hát az ötös számú tanács, ez volt az utolsó tanács. Nem örülök annak, hogy ez az utolsó. Hisz mikor lineáris módon számolsz, ez azt jelenti, hogy már végeztünk. Ez azt jelenti, hogy néhány pillanat múlva távozom és én nem akarok távozni.

Tehát halljátok az ígéretemet. Azt szeretném, hogy kvantum módon újra létrehozzátok azt ami most van! Mert ha megteszitek, én ott leszek. Hisz kvantum módon, mindig is ott leszek. Mindig ott leszek. Nem csak mint Kryon, hanem mint a Teremtő egy darabja.

Bármikor, amikor szükségetek van rá. Akkor újra teremthetitek ezt a biztonságot, ezt az örömöt, ezt a szeretetet. Ezt valóban meg tudjátok tenni. Képesek vagytok erre!

És ez így van!

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2009. 09. 12-13.