Alcím:

A fátylon túli világ titkai

ELŐSZÓ

Az űr határtalanságának titokzatossága és látványos, eddig fel nem fedezett csodái hívogatnak bennünket. A bolygó óceánjai is bővelkednek rejtélyekben, még annyi minden a meglátni- és felderítenivaló a mélységben. Magának a történelemnek az újrafelfedezése zajlik, ahogy rájövünk, hogy a civilizációnk jóval idősebb annál, mint azt mi gondoltuk. Amit nem tudunk, az sokkal nagyobb kérdéssé válik, mint azt bárki valaha is sejthette volna.

Ám ebben az új földi energiában semmi sem nyújt nagyobb teret a felfedezés számára, mint az Emberi Lények ezoterikus részei. Az Ősi Lelkek azok, akik erre az elképzelésre a leginkább ráébrednek. Annak a valószínűsége, hogy Ősi Lélek vagy, igen nagy, hiszen most e sorokat olvasod. A jelenlegi energia iránti érdeklődésed vezetett el erre a lapra.

Tehát, Ősi Lelkek, ha kezetekbe vettétek ezt a könyvet és kíváncsiak voltatok rá, hogy mit is rejthet, most elmondjuk nektek, hogy az Emberi Lélek olyan, mint egy felfedezésre váró ország. Nagyon keveset tudunk arról, hogy mi az tulajdonképpen, vagy hogy hol is van, és a működése is teljes rejtély. Ráadásul Kryon azt is elmondta, hogy nem is igazán nevezhetjük „Emberi Léleknek”! (Persze mi akkor is így hívjuk.)

Jelenleg hatalmas változás zajlik a bolygón, amely elkezdi megváltoztatni magát az emberiség tudatosságát is. Elindultunk kifelé a háborúskodó, túlélő üzemmódból egy bölcsebb hely felé, ahol teljesebben fogjuk tisztelni az életet és egy jótékonyabb társadalmat fogunk felépíteni. Ez egy lassú folyamat, de 2015 valóban egy új időszámítás kezdete, és ugyanakkor az Ősök naptárainak alapja, amelyek mindegyike változást jósolt a jelenre. A lényeg az, hogy a lélek felébred, és elkezdi egyre teljesebben megmutatni magát.

Ez a bizonyos könyv elkezdi megvizsgálni mindazt, amit Kryon az elmúlt három évben átadott nekünk az emberi lélekkel kapcsolatban. A kedvetekért mindent összegyűjtöttünk egy helyre, tehát a könyv egyedi és jelenleg igen aktuális. Nem csupán a lélek jellemzőit tárja fel, hanem a teljes Emberi Lénnyel kapcsolatban tesz kinyilatkoztatásokat.

Ami megkülönbözteti ezt a könyvet egy átlagos Kryon-könyvtől, az az, hogy ebben szövegmagyarázatokat is találtok Kryon üzenetei mellett. A szerző gyakran elmagyarázza az üzenetek értelmét. Ez az ő specialitása: összefésüli az elszórt információmorzsákat, így a világ különböző részein néha nem is időrendi sorrendben elhangzó üzenetek kezdenek értelmet nyerni. Ráadásul Murányi kisasszony gyakran fizikálisan is jelen volt a közvetítések elhangzásakor. Ez rálátást nyújt neki bizonyos rejtett, ki nem mondott dolgokra és olyan, érzékeken keresztül érkező információkra, amiket Kryon számtalanszor átad a közvetítések során az úgynevezett harmadik nyelven keresztül.

Amikor ezt a könyvet olvassátok, fontos, hogy értelme legyen számotokra. Bármelyik doktor megmondhatja, hogy nem lehet csupán a test egyetlen szervéről megtanulni mindent, még ha az is lesz az ember szakterülete. Meg kell értenetek mindent, amit az egész testről és a vele kapcsolatos kémiáról tudni lehet. Szóval sok mindenről szó esik a könyvben, ami Kryon szerint szükséges számunkra ahhoz, hogy jobban megértsük az egész rendszert. Minden abban fonódik egybe, amit Kryon a „lélek levesének” hív. Ez a kifejezés visszakapcsol az általa rendszeresen használt leves metaforához: nem tudjátok csupán egy leves egyetlen összetevőjét vizsgálni, meg kell értenetek az egész levest. Ugyanez igaz a lélekre is: semmi nem áll egymagában a multidimenzionális jellemzők kirakójában.

A lélek egyszerre van mindenhol és sehol, ám a lélekkel kapcsolatos fogalmak felrajzolhatók, taníthatók és tanulhatók. Ehhez az kell, hogy megismerjétek a legújabb Kryon-tanítást „az Emberi Lény kilenc jellemzőjéről”, valamint több nemrégiben elhangzott közvetítést. Kryon elkezdi kinyitni a lélek pontos mibenlétéről szóló tudás palackját, és megmutatja, hogy miért látjuk ezt sokkal különlegesebbnek a tudatosságunk evolúciójának ezen időszakában.

Lehetséges, hogy a lélek sokkal több, mint azt hittük? Tudunk vele kommunikálni? Részünk avagy különáll tőlünk? Lehet, hogy a lélek valahogy széthasadt, és mi nem a teljes lelket hordozzuk? És ha így van, akkor hol a lelkünk többi része? Ez itt néhány olyan kérdés, amelyekre Kryon elkezdi megadni a választ, és EZ a könyv az, amely a válaszokat összegyűjti!

Lee Carroll

Ha megvásárolni kívánod, akkor itt kereshetsz rá: Kryon - Feltárul az emberi lélek

2015