Alcím:

Michael Thomas és a hét angyal

BEVEZETÉS

1996. december 8–án délután Kryon több mint 500 ember előtt ült Kaliforniában, Laguna Hillsben, és a bő egyórás közvetítés során megajándékozott minket Michael Thomas történetével – egy nagy utazás történetével, mely során a földi létébe belefáradt ember megtalálja spirituális családját és otthonát.

Már a főhős, Michael Thomas neve is jelzi, hogy tulajdonosa ötvözi Mihály arkangyal hittel telített szent energiáját, és a Hitetlen Tamás által képviselt régi energiát. Ez a fajta kettősség sokunkat jelképez, akikben szintén egyszerre van jelen a spirituális természetünkbe vetett hit, és a kétség, hogy képesek leszünk–e az új évezred által megtestesített spirituális követelményeknek és a félelmeinket érő kihívásoknak megfelelni, Michael kalandos útja hét színes házon, és a házakat lakó hét angyal útmutatásain keresztül vezet hazafelé.

Minden ház megfeleltethető az új korszak egy–egy sajátosságának, és sok bölcsességgel, tanítással, humorral szolgál, közben betekintést kapunk abba, vajon mi az, amit Isten szeretne, ha tudnánk önmagunkról. Vethetünk egy pillantást az új korszakkal kapcsolatos változásokra is.

A megindító és meglepő végkifejlet felé haladva Michael Thomas utazása egy olyan spirituális forrás szeretetteljes útmutatásait tárja elénk, mely folyamatosan arra vágyik, hogy mellénk térdepelve, „lábunkat megfüröszthesse”.

Ha valaha is kérdezted már Istent: „Mit akarsz, mit tegyek?” – TALÁN Épp EZT! Csatlakozz Michael Thomashoz izgalmas útján! Lehet, hogy emlékeztet a tiedre.

LEE CARROLL

Ha megvásárolni kívánod, akkor itt kereshetsz rá: Kryon - Hazatérés

1997