Kryon, Írországban, 2017. 04-05 hónapban az alábbi témákról beszélt

Szükségünk van egymásra

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez az első csatornázás arról, amit úgy hívunk körút a csodálatos szigeten, ezen a zöld szigeten, amit Írországnak hívtok. Kedveseim, aki spirituális ember, az gyakorlatias. Ez itt egy szent hely, azért, mert akik körbevesznek, azzá teszik. Ez, mint első csatornázás, megkíván egy kis magyarázatot azoknak, akik hallgatnak minket. Hallgassátok meg a pár hónappal ezelőtti csatornázást, Corkból  (2016. szeptember), és rá fogtok jönni, miért történhetnek meg itt olyan dolgok, amik más helyen nem történnek meg. Még arról is meséltem nektek, hogy az itt termelt gabonák különlegesek a termőföld, a föld miatt, olyan orvosság van bennük, ami természetes gyógymód a testetek számára, ugyanis Gaia a társatok, de ez a hely nagyon más, a hálók miatt, amiről beszéltem korábban.

Kedveseim, a fületek hallatára, itt ebben a csoportban szeretnék elmondani valamit. Mivel itt másmilyen a háló, amiatt, ami itt történt, bármerre sétáltok, különleges energiát találtok, és ez a különleges energia ragadós, azaz egy-két napon belül érezni fogtok valamit, s akkor rájöttök, hogy olyan dolgokra lehettek képesek, vagy olyan dolgokat láthattok, magatok számára, a spiritualitásotok, a tudatosságotok számára, ami máshogy nehéz lenne. Igen. Lehettek városokban, nem számít, mivel az itteni Gaiai energia, mint partneretek mélységes. Ha a megfelelő módon ráztok kezet az energiájával, úgy, hogy elengedtek minden olyan dolgot, amit idehoztatok magatokkal, úgy tud szólni hozzátok, mint semmilyen más hely a bolygón. Így lett tervezve. Az energia ömlik a földből, és Gaiai, mint partneretek, szeretné, ha részei lennétek.

Mit hoztatok magatokkal? Van, amit szeretnétek megváltoztatni, vagy lerakni, esetleg magatok mögött hagyni? Ez egy olyan hely, ami  megfelel erre. Úgyhogy ebben a rövid, első számú csatornázásban, Írországban, meghívunk Benneteket, hogy érezzétek meg ezt az energiát úgy, hogy az lehetővé tehesse, hogy olyasmit tegyetek, amit nem is terveztetek. Ez nem csak egyszerűen a portálok érzékelése, vagy a varázslat észrevétele. Engedjétek meg, hogy tegyenek valamit értetek, Veletek.

Ez az üzenet, később visszatérünk rá, mint mindig. Kryon vagyok, aki szereti az Emberiséget, aki szereti az örömöt, ami vár rátok ezekben az időkben. Meghívunk Benneteket, hogy átéljétek, hogy a Szellemetek táncra perdül.. és ez így van!

Üdvözöllek Benneteket! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól. Itt vannak, ahogy én nevezném őket, energiák. Időbe telik, hogy érezni lehessen őket. De Nektek, akik hallgattok, akik még sohasem voltatok itt, adnék valamit, hogy gondolkodjatok el rajta. A Partnerem (Lee Carroll) bejárta a Földet, sok helyen megfordult, többször is, de ez a föld úgy meglepte őt pár hónapja, hogy vissza akart ide jönni. Ez a föld táplálja őt, mert az energia, ami itt ömlik a földből, olyan valami, amivel egyetért, amit érez, amit szeret. Úgyhogy meghívok mindenkit, hogy érezze az energiákat, amik itt vannak.

Lehetséges Kedveseim, hogy itt valami plusz energia van számotokra, amire nem számítottatok? Ennél még több is van. Régebben csatornázásban beszéltem egy erdőről, ahol a fák szabadon állnak, gyönyörűek. Olyan, mintha mindnek különálló életforrása lenne, mind független lenne, talán van még saját nevük is. Ám ha lehetőségetek lenne betekinteni a földréteg alá, láthatnátok, hogy egy gyökér rendszer köti őket össze. Tehát egymástól függetlenül állnak, de a föld alatt össze vannak kapcsolódva. Az egyik gyökér hozzá ér a másikhoz, abba újabb csatlakozik bele, oly módon, hogy mindnek szüksége van egymásra, pedig úgy néz ki, hogy önállóan léteznek.

Az Emberiség pontosan ilyen! S a gondot, ha van egyáltalán, a történelem hozta létre: a fák azt hiszik magukról, hogy különállóak, talán mert a föld felszíne felett néznek szét, ez a valóságuk, és nem egymással kapcsolódónak látják magukat, hanem különállónak. Nem értik, hogy az, ami összeköti őket, az maga a Föld. A Föld az anya. A Föld táplálja mindőjüket, de magukban álldogálnak, mintha nem értenék ezt, nem vennék észre, nem érzik iránta a tiszteletet, nem is tudnak róla.

Jelenleg a bolygó spirituális rendszerei is nagyon így működnek. Egymástól függetlenek, egyedül álldogálnak, egymástól elkülönülnek, mint a bolygó mester szakácsai és séfjei, akik étel után kutatva bolyongnak, és nem veszik észre, hogy mind a konyhában vannak. EZ Kedveseim meg fog változni a bolygón, és végre tiszteletnek fog örvendeni az, ami összeköti az embert az emberrel. Ha mind ugyanazzal a Forrással vagytok kapcsolatban, van bennetek valami közös, nevezhetitek ezt úgy, ahogy akarjátok, de Gaiai együttérzést teremt, és ezt lehet érezni világszerte, ahogy összekapcsolja az egyik embert a másikkal. Meglehet az emberek ezt nem veszik észre, hogy ez a kapcsolódás a Földön keresztül vezet, hogy ez az, ami a közös, hogy minden ember közös Anyja a Föld.

Kedveseim, ez az, ami végül ráveheti a bolygót, hogy békét teremtsen. Először azok között, akiknek van spirituális hitük, akik kezdik megérteni az Anyát, az egy Istent, aki mindegyikőjükre egyformán tekint. Ezután jönnek újabb dolgok, amik ugyanígy kezdenek megoldódni. KÖZÖSség, megértése annak, hogy van egy EGYség, de nem feltétlenül értik meg, hogy a közösség (közös mivolt) a földből ered – pedig onnan jön. A gyökerek kezdenek közelíteni egymáshoz, az emberek megértik, hogy kapcsolódnak egymáshoz, világot átfogó méretekben, mivel a bolygó maga a világ.

Ez a kezdő üzenete a körútnak. Szeretném, ha belegondolnátok abba, mit tartotok a zöld sziget szépségének. Itt ülünk Blarney kertjeiben, itt sok történelem van, sok itt a dualitás, de az, ami mindet összekapcsolja, az a Föld. Ez a partnerkapcsolat, ami mosolyog Rátok, ami mindig jótékony hatású, mindig készen áll az ölelésre és megértésre. És ez így van.

Az egészséghez vezető titok az egyensúly, és a Föld maga

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól.

Egy mezőn vagyunk, ahol a legnagyobb megalitkör található Írországban. És mielőtt elkezdenénk, ezen a csatornázáson belül szeretnénk beiktatni egy meditációt, amit egy ír hölgy fog vezetni.

Jane Írországból: “A valósággal együttállásba kerülés az egy körkörös mozgás, a végtelenség körkörös mozgás, a természet áramlásával haladás, mely saját ritmusára, saját ütemére, saját hangjaira mozdul, a természet követése egy körkörös mozgás egy körkörös mozgásban, egy körkörös mozgáson belül.”

Mint észrevettétek, belevettem a csatornázásba egy meditációt, mivel az egy csatornázás a csatornázáson belül, és Jane-t már korábban is hallhattátok meditációt vezetni, és amikor legközelebb fogjátok hallani, a következő csatornázásban, szeretném, ha már tudatában lennétek, hogy ez is egy formája a csatornázásnak. Egy olyan személy kapcsolódása itt a földdel, aki itt született, és ezeket a dolgokat a Partnerem (Lee Carroll) nem ismeri.

Ez életről szeretnék beszélni. Egy kissé máshogy fogok róla szólni, mint ahogy korábban tettem. Ez a csatornázás kapcsolódni fog a következőhöz úgy, hogy mire eljutunk oda, már evidens lesz a kapcsolódás. A következő csatornázás a tengerparton lesz, úgyhogy majd ott meglátjuk.

Az életet… Kedveseim… nem feltétlenül arról lehet felismerni, ami. Ezekben a modern időkben az emberiség folytatja önmaga különválasztását minden mástól. A Föld az emberiség számára erőforrás. Mi viszont azt mondjuk, a Föld szülő, valós szülő. Az emberek még az állatokra is, és minden élőlényre úgy tekintenek, mint erőforrásra, ami azért van, hogy ők életben lehessenek. Kryon gyakori témája, hogy az ősök értették az egységet, de a modern ember nem feltétlenül látja ezt így, és a civilizáció, ahogy ma ismeritek, sem így látja. Szeretném ezt felfrissíteni azon keresztül, hogy az életről beszélek.

Kedveseim, ezen a bolygón végtelenül egyszerű módon alakult ki az élet. Ebben a galaxisban bolygóról bolygóra haladt. Ha megfelelőek az elemek, megfelelő a hőmérséklet, és a keverék megfelelő, akkor létrejön az élet. Nos, ez ellentmondásos, mivel vannak, akik spirituálisak, akik azt mondják, hogy az élet szikrája olyasmi, amit kifejezetten Isten hozott létre. Az Istenre használt definíciótok segíteni fog Nektek, hogy megértsétek, miről beszélek. A Teremtő teremtette a bolygót, ami azután segített megteremteni az életet.

Pár évtizeddel ezelőttig ez nagyon ellentmondásos volt, mostanság azonban sok tudós kezd úgy tekinteni rá, hogy pontos. Volt egy időszak, nem túl régen, amikor elterjed volt az a nézet, hogy egyedül vagytok, hogy valahogy csak itt alakult ki élet, és sehol másutt. Több milliárd csillag és bolygó között, szerintetek ez volt az egyetlen, melyen élet alakult ki. Az elmúlt pár évtizedben azonban már tudósok is eljutottak oda, hogy bárhol lehetséges élet. Elmondtuk Nektek, hogy a galaxis hemzseg az élettől. Még azt is elmondtuk, hogy ti vagytok az újoncok, akik késve érkeztek. Rengeteg korábban kialakult életforma létezik más bolygókon, más, a tietekhez hasonló naprendszerekben. Szeretném Nektek elmondani, hogyan működik ez, csak hogy tudjátok, és a bizonyíték rá tudományos lesz.

Mára már értitek, hogy ha megfelelő kémiai keverék van jelen, és ehhez hozzáadunk egy kis elektromosságot, akkor élet jön létre. Ha megfelelő aminok és savak vannak jelen, és megfelelő az elektromosság, akkor életet kapunk! Mindez természetes úton történik az elemekkel az egész galaxisban. Egyszerű, kiszámítható. Azok, akik tanulmányozták a  bolygót, és az életet ezen a bolygón, láthatják, hogy ötször kezdett kialakulni élet, és négy alap biológiával rendelkező életciklus ért véget. Ha az élet kialakítja a fotoszintézist, ettől kezdve fenn tudja magát tartani. Négy másik alkalommal jelent meg az élet, és halt ki, mielőtt fenn tudta magát tartani. Nem mutatja ez, hogy az élet természetes módon alakul ki az elemekből? De igen, és a kérdés: Ti kik vagytok? (nevet) Ti hogy jöttetek létre? A teremtés valóban Istentől jött, és a Földön keresztül jött, és pontosan az elemeken keresztül történt az élet kialakulása. Így jött létre az élet, amit most éltek, mint modern emberek, magas tudatossággal, amit úgy definiálhatunk, hogy tudatosság, mely képes önmagát intellektuálisan megvizsgálni. Ti emberek fennmaradtatok a fáknak, bokroknak, a fűnek köszönhetően, amik még ma is jelen vannak.

Látjátok? Az élet sohasem volt különválasztva Gaiaitól. Ti magatok is részei vagytok a porhanyó földnek, a kémiának, a növényeknek, innen jöttetek, mindannyian. Mit fogtok kezdeni ennek ismeretével? Hadd segítsek, hova tudunk ezzel kilyukadni. Minden ember által ismert betegség megszüntethető Gaia-n, a tudatosságon, keresztül. Oly módon lettetek tervezve, hogy saját magatokat képesek vagytok egyensúlyba hozni, de az emberiség elveszítette ezt a tudást, azt a tudást, hogy a földben megtalálható minden orvosság, mindenre.

Az öl meg oly sok embert jelenleg, hogy egyensúlytalanság van. Az egyensúlytalanság egy része a tudatosságban, egy része a kémiában van. Még az őslakosok is tudták ezt, hiszen rájöttek, hogy megölik magukat az egyensúlytalansággal (egyensúly elveszítésével). Az emberek pedig ezt csinálják, egyensúlytalanságot teremtenek. Csakhogy az őslakosok visszafordultak a bolygóhoz, ahol elérhetőek az alap gyógynövények, orvosságok, amiket ha megfelelően kevertek össze, hosszabb életet, egészséget tudtak elérni.

A Partneremet (Lee Carroll) emlékeztették erre egy egészen elszigetelt helyen, a Csendes-óceán közepén, a Rapa Nui nevű helyen, amit néhányan Húsvét-Szigetnek hívtok. Ott elmondták a sámánok, hogy azon az elszigetelt területen, ahol önmagukon, és saját szigetükön kívül, mely egy kihunyt vulkán kráterében van, semmi másról nem tudtak, volt egy kertjük. Ez a kert tartotta őket életben, és a Rapa Nui emberek átlag életkora 120 év volt. Rátaláltak az egészséghez vezető titokra, és azt termesztették, saját földjeiken.

Bátorítunk arra, hogy találjatok rá újra, és megint elmondjuk, hogy Írország megérett ilyen felfedezésekre. Nem csak növénytanilag. Mindenféle orvosság nő itt, ami telítve van élettel, és sehol máshol nem termeszthető. Olyan, mint Rapa Nui.

Oly sok minden van itt, amiről tudni kell, ami rólatok szól, ami a gyógyításról szól. Mára a csillagászok készen állnak, hogy bárhol felfedezhetnek életet, mert ismerik annak kémiáját, ahogy itt kialakult az élet. Ott számítanak rá, ahol van víz, ahol megfelelő hőmérséklet van, ahol van elektromosság, és az van mindenhol. Már arra is számítanak, hogy saját Naprendszereteken belül is bukkanhatnak életre máshol is. Keresik a mikrobákat, és igazuk van. A természet pontosan innen indult ki, a porhanyó földből. Kedveseim. Csak később lettetek telítve azzal, amit úgy hívtok lélek. A Teremtés 2. felvonása volt, hogy olyan emberek legyenek, mint akiket ma láttok. Úgyhogy az élet Gaiaból indult ki, és a lélek később lett beletéve, amikor szükségetek lett rá. Most mindkét dologgal rendelkeztek, rendelkeztek a lélekkel, és a biológiával, melyek együtt működnek, de ne feledjétek el, honnan eredt igazán az élet. Folytatni fogjuk a csatornázást nemsokára. És ez így van.

Gondolataink hatással vannak sejtjeinkre, egészségünkre

Jane bevezető szavai: Add fel magad, hogy együttállásba kerülj a földdel a mindennapokban! Találj különböző módjaira, de tartsd meg egyszerűségét! Találd meg a földet, az agyagot, a piszkot, bárhogy nevezed, hadd fusson keresztül ujjaid között, és engedd meg a lényeknek, akik a földben élnek, hogy segítsék egészségedet, mert ha az egészséged rendben van, minden rendben van, minden könnyebben megy. Ha a test, az elme és a szellem együttállásban van, minden amit akarsz, minden amire vágysz, minden amire szükséged van könnyebben jön. A boldogság könnyebben jön, az öröm könnyebben jön, az áramlás könnyebben utat tör. Innen ered a bőség.


Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól.

Ha látnátok most minket, a füvön vagyunk, a parton, mely az óceánra néz, és megintcsak lehengerlő a természeti elemek szépsége, s ahogy Jane már mondta, az elemekkel együttállásba kerülés hozza meg a békét az embernek. Szeretném folytatni az előző csatornázást, ami az életről szólt. Szeretném átismételni: a Föld a szülőtök, biológiai szülőtök. Közvetlenül a földből jöttetek létre, és minden olyan dologból, ami egyre csak fejlődött az évek során, és azzá tett Benneteket, akik vagytok. A sejtszerkezetetek, amit annyira szerettek, a földből jött létre. Több millió évbe telt, hogy létrejöjjön az az „eszköz”, amiben most éltek.

Egyszer, amikor megfelelővé vált rá a helyzet, és ez nem is olyan régen volt, az emberiség megkapta a Lélek Szikrát, így most két részből álltok. A biológia részetekből, mely a földből jött létre, és a spirituális részetekből, mely a csillagokból érkezett, és ezeknek a részeknek együtt kell működniük. A spirituális rész is a Teremtőtől ered, hiszen a Teremtő hozta létre azt, ami a szülő rész, ami a föld, és az együttállásba kerülés, amit kérünk, az a tudatosság, és a piszkos föld együttállásba hozása, így is mondhatjuk. Ez egy olyan partnerkapcsolat, ami nem csak békét ad, hanem egészséget is. Bizony!

Szeretném, ha most gyógyulásra szánnánk egy kis időt, ahogy korábban is tettük már, egyfajta tudatossággal, ha készen álltok rá. Kedveseim, a betegségek, amiket cipeltek magatokban, bárminek is nevezitek őket, bárhogy címkézitek fel őket, az az egyensúlytalanság (egyensúly hiánya). Ez nem olyasmi, amit feltétlenül elkaphat egyik ember a másiktól. Ez olyan valami, ami önmaga ragad magához, az egyensúlytalanságon keresztül. Ahogy a rák elhatalmasodik a bolygón, sokatoknak vannak érintve barátaitok, vagy ti magatok, ez az egyensúly hiánya.

Mondhatjátok, hogy „Várj egy percet, tudjuk, hogy állatok is lehetnek rákosak”. Kedveseim! Amennyiben egyensúlytalanság áll fel, ők is megkapják. Magán az egyensúly hiányán keresztül kapják meg. Olyanok, mintha keresnék az egyensúlytalan állapotot, és ragadnak az egyensúlytalanhoz, és nem tévedtetek nagyot, Kedveseim, nem számít, mi van odabent, ami nincs egyensúlyban, mindegy minek nevezitek, két területről ered, vagy a tudatosságban nincs harmónia, vagy a kémiában, és Kedveseim, mindkettő helyrehozható. Mindkettő megoldható.

Néha az állatoknál amiatt alakul ki, amivel etetik őket az emberek; van, hogy valami „véletlenül” kerül hozzájuk, mivel az emberek hatással vannak rájuk, de akkor is az egyensúly hiányáról van szó. Vannak másfajta egyensúlytalanságok is, amit nem betegségnek neveztek, hanem félelemnek és aggodalomnak, vagy akár önértékelés hiányának.

Azt gondolom, hogy minden idők egyik legnagyobb betegsége, ami jelenleg jelen van ezen a bolygón, az az önértékelés hiánya, hogy kishitűek vagytok. Ez valóban betegség, mivel ez nem természetes állapota az emberi lénynek. Az emberi lényeket úgy tervezték, hogy nagyon sokáig éljenek, de ti ezt egyáltalán nem tudjátok megvalósítani.

Fogtok sokáig élni! Ahogy ebben az új energiában az egyensúly hiánya kezd felismertté válni, ahogy azok, akik a betegségeiteket gyógyítják kezdenek abba az irányba fordulni, mely felöleli mind az elme tudását, mind a szülő tudását, mely a föld gyógyító képessége. A Föld készen áll!

Kedveseim, a Föld szó szerint táplál Benneteket, és azt is megadja, ami meg fog gyógyítani Titeket. A hosszú élettartamnak garantáltnak kell lennie olyan ember számára, mely egyensúlyban van. Körülöttetek mindenfelé oly sokan enyésznek el, egy ember találmánya miatt, ha így akarjátok nevezni, ami az egyensúlytalanság. Magatokban hordozzátok a tudás magjait, és tudtok magatoknak segíteni, belekerült az Akashátok bölcsességébe, hogy legközelebb a testetek emlékezzen rá, és ezt kellene most tennetek.

Hadd kérdezzem meg: Mit hoztatok ma a körbe? A hallgatónak (jelen esetben olvasónak), annak, aki itt van, ugyanaz a kérdés: Mit hoztatok ide? Olyasvalamit, ami teljességgel egyensúlytalan? Vannak olyan dolgok, amik még mindig irritálnak Benneteket, amitől féltek, hogy utatokba áll, és nem fértek hozzá a bőséges, örömteli csupa jó élethez? A válasz, nyilvánvalóan sokatoknak vannak gondjai, együtt jár a modern életformával, együtt jár a dobozokkal, amikre azt mondták legyetek bennük, mind pszichésen, mind spirituálisan, kémiailag. Akik nagy városokban élnek, ki kell mozdulniuk valahova, hogy olyasmit találjanak, ami egészséges étel.

Mondtuk nektek már jó régen, hogy a tudatosságotok sokat tud változni. Tudtátok, hogy a tudatosságotok képes arra, hogy átrendezzen molekuláris szerkezeteket? Tudatában voltatok annak, micsoda erővel rendelkeztek? Tudtátok, hogy ha leültök valami étel elé, fejetek meghajtása, vagy kezetek étel fölé helyezése, vagy ha áldást mondotok az ételre, egyfajta rituálé, mely azon képességetekre van alapozva, hogy át tudjátok rendezni az étel molekuláris szerkezetét, hogy ne maradjon benne semmi olyan, ami ártalmas lehetne számotokra, ami felboríthatná az egyensúlyt? Elhiszitek ezt?

Ha azt hiszitek, hogy ez csak amolyan kitalált feltételezés, nos, eljön a napja, amikor a tudományaitok be fogják ezt mutatni olyan kísérleteken keresztül, amik bizonyítják majd, hogy milyen a megáldott étel, nem megáldott étellel szemben; lesz ilyen!

De már most hadd mondjam el Nektek, hogy Ti magatok, azok is, akik városban élnek, hatással vagytok arra, ami bekerül a testetekbe. Hatása van annak, amit gondoltok, arra, hogy mi fog történni, annak alapján, amit közöltök a testetekkel. Mindezek a dolgok kezdhetnének egyensúlyt teremteni, de nem éltek vele.

Mi van veletek épp most? Mi van veletek, amit szívesen itt hagynátok a tengerparton? Bármi, amit itt hagynátok, leraknátok ide, és soha többet vissza sem fordulnátok? Hogyan éreztek önmagatok iránt? Úgy sétáltok, hogy kevesebbnek tartjátok magatokat annál, aki mellettetek sétál? Milyen titkokat hordoztok magatokban, amit csak Ti és Isten ismertek? Mik azok az egyensúlytalanságot okozó dolgok, amik nem felelnek meg a nagyságotoknak? Idős Lelkek, ti hallgattok engem, és ez a ti döntésetek. Komolyan gondoljátok? Elég komolyan gondoljátok, akár annyira, hogy az elég legyen ahhoz, hogy nektek is legyen saját megalitkörötök, amit ti magatok csináltok, amibe beállhattok, és azt mondhatjátok: ez a hely szent számomra, és ezen kívül hagyok minden olyan dolgot, mely nem részem, itt a természeti elemekkel, az óceánnal hadd gyógyuljanak meg! Végeztem minddel!

Ahogy összeszeditek magatokat, ahogy csak azzal foglalkoztok, ami a dolgotok, megkönnyebbültök, és kezditek érezni, hogy letettétek a betegségeket, az allergiákat, az önértékelési problémákat, bármit, ami nem teremt egyensúlyt önmagatokkal. Bármit itt hagyhattok! Elmondom Nektek, hogy a gyógyulás a tiétek, és ténylegesen elérhetitek a szándékotokkal, a képességetekkel, azáltal, hogy tudatosítjátok magatokban ezt az igazságot, hogy hisztek ennek igazságában.

Testetek minden egyes sejtje egyet ért most Velem, mind! Bárcsak hallanátok a kórusukat, ahogy azt kiáltják: igen! igen! igen! Ez nem az Új Kor eszköze, ez Minden Idők eszköze! Ez adott, és mindig adottnak kellene lennie, de csak most jött el az ideje, hogy nyíltan, és szabadon kezdhettek élni vele, ezt nevezzük a bolygón megtalálható gyógyszernek, és a tudományaitok kezdik ezt meglátni. Kezdik majd megérteni, hogy minden műtét előtt a páciensnek találkoznia kellene azokkal, akik műteni fogják, és együtt kellene akár meditálniuk, akár énekelniük közösen. El tudtok ilyet képzelni? A válasz: igen. Lesznek olyanok az egészségügyi intézményekben, akik megértik ezt, és a gyógyulási mutatójuk óriásit ugrik felfelé, mert az emberek bízni fognak abban, hogy meggyógyulnak, ahogy bemennek és kijönnek. Sokan lesznek, akik nem kerülnek be ilyen intézetbe, nem kell ilyen intézményekbe járniuk életük során, mert megértik az egyensúly miről szól, mert az édesanyjuk és édesapjuk megtanította őket arra, hogy a szülő a piszkos föld, és amint kezdenek együttállásba kerülni az elemekkel, ezek a dolgok letisztulnak bennük, és kezdenek nagyon hosszú életeket megélni.

Anyák és apák, halljátok ezt? Tudatában vagytok annak, mit taníthattok meg a gyermekeiteknek már most, amit hordozni fognak magukban örökre? Megtaníthatjátok, hogy amit gondolnak, az fog történni; hogy teremtők, és ha hallgatnak azokra, akik körülöttük azt szajkózzák, hogy elkapod ezt vagy azt, vagy hogy ilyen gyógyszer kell erre, meg arra, és beszállnak ebbe a rendszerbe, akkor nem lesz hosszú életük. Ehelyett legyenek tudatában, hogy magukban hordozzák az élet fáklyáját, mely azt mondja „Vagyok, aki vagyok”, és „Képes vagyok uralni saját biológiámat”, „Meg van bennem, a föld, a szülőm, mi lehetne jobb számomra”.

Úgyhogy azoknak, akik itt vannak körülöttem a gyepen azt mondom, távozhattok innen másként, mint ahogy idejöttetek. Lerakhattok itt sok mindent. Ez a hely erre való, Kedveseim, az összes hely közül, ahol voltunk, elértünk ahhoz, mely oly nyitott, ahol az energia oly érett, hogy meghallgasson, és a kommunikáció készen áll. Ez remek alkalom!

Amit mondok, igaz. Fogok róla még beszélni újra és újra. Ez a vérvonalatok, az örökségetek, a privilégiumotok. Miért nem éltek vele? Ne hagyjátok, hogy olyan elképzelések, amikben a múltban hittetek ilyen nagy isteni igazság útját állják, ami sokkal magasabb, mint amiben az emberek bármikor is gondolkodtak! Itt van, készen, mindannyiótok számára. Micsoda nagyszerű idők vannak most ezen a bolygón! Szakítsatok rá időt, hogy belehallgassatok a természet hangjaiba; az óceán, a madarak, mind egyetértenek mindazzal, ami elhangzott. Eljött a Ti időtök! És ez így van.

Intuíció, és még több…

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól.

Szeretnék a valós kommunikációról beszélni Nektek, és nem arról, amit gondoltok róla; nem arról, amiről hiszitek, hogy képesek vagytok rá; hanem arról, ahogy valóban működik.

Legyünk gyakorlatiasak! „Kryon, kaptam egy üzenetet. Tudom, mit kell tennem, de nem tudom hogyan, hol, vagy mikor, minek kell lennie.” A válasz mindig ez: Ne könyvhöz fordulj! Ne az intellektuális részedhez fordulj, hogy kiokoskodd! Mondunk ezzel kapcsolatban több mindent is nemsokára, példákat is hozva.

Az intuíció az okos kommunikáló. A sejtek azon részéből dolgozik, mely a tobozmirigyhez van kapcsolva, a sejtek azon részéből, amit akár úgy is nevezhetünk, hogy Isten, mivel van Bennetek egy ún. csatorna, pont a multidimezionális résznél, mely olyannyira – azt mondanám – érthetetlen számotokra. Emberek! Nem fogtok lineáris síkon értelmezhető válaszokat kapni, még akkor sem, ha lineáris síkú kérdéseket tesztek fel. A Fátyol másik oldaláról egy komplex létforma szeretne átadni Nektek dolgokat, olyan módon, hogy azt meg is tudjátok érteni, de blokkoljátok a Bennetek lévő sztereotípiákkal. Ilyesmikkel: „Szellem (Isten), mikor csináljam?” És megjelenik benneteket egy naptár képe, és kéritek, hogy Isten mutasson rá a napra, mikor fogjatok hozzá, mikor fog majd megtörténni valami, mikor fog majd kitisztulni az élethelyzet, mikor fog majd valami elkezdődni. És minden ember arra számít, hogy ilyesmikre választ kaphat. Mi lenne, ha azt mondanám, a Szellem sem tudja. Erre azt mondanátok: „Na egy pillanat! Isten mindent tud!”

Kedveseim, híreim vannak számotokra, mely így szól: szabad akaratotok van! Ezért a dolgok időzítése belőletek, a körülöttetek lévőkből, és abból indul ki, ami a társadalmatokban, a bolygótokon történik, továbbá a fejlődésetektől függ. Kaphattok ti egy nagyon erős intuitív jelet, hogy mit kellene tennetek, de sohasem fogtok győzni.

Lehetnek köztetek, akik közvetlen kapcsolatot éreznek magukban. Mondhatok Nektek valamit? Nem mindig a Szellemtől jön a kapcsolat. A kapcsolódás saját tudatosságotokból ered, ami azt akarja, hogy gyorsan csináljátok meg azt, amire utasításokat kaptok. Elmondom újra. Ha apukátok azt mondja, takarítsátok ki a szobát, mikor kell kitakarítanotok? Ez belétek ívódott a szüleitektől kezdve, a tanáraitokon, a munkában felettek állókon keresztül. Jönnek, és megmondják, mit akarnak, ti pedig megadjátok nekik. Amikor a Szellem kezd beszélni hozzátok, a maga kedves módján, elmondja mi az életetek célja, elmondja, hogy ezt fogjátok érezni, ezt fogjátok csinálni, ti pedig rögtön egyfajta reflexszel reagáltok, hogy rögtön meg akarjátok csinálni. Ez a hozzáállás azonban nem feltétlenül mindig helyes.

Az üzenet, amit ma adtam, amit Alcazar adott ma, az az, hogy az okos test az, ami kapcsolatban van a Szellemmel. Ő az, ami meg fogja adni az időzítést, és ez intuíción keresztül fog érkezni. Az intuíció nem agyi folyamat. Az egy szív-tobozmirigy folyamat. Még ennél is több. Az intuíció a kapcsolatotok saját Magasabb Szintű Énetekkel. Ennek pedig nincs köze az intelligenciátokhoz, csakis a tudatosságotokhoz. Ez a lelki kapcsolat. Azért jöttetek, hogy ezt megtanuljátok, nem?

„Kedves Kryon! Hogyan tudok jobban kapcsolódni?” A válasz mindig ugyanaz: lazíts, engedd el, hagyd, hogy áramoljon, és a válaszok lépésről-lépésre fognak érkezni, ahogy szükségetek lesz rájuk! Nincs semmiféle nyomás, hogy bármit tennetek kellene. Még akkor sincs, ha erős intuitív gondolatot kaptok, hogy mit kell tennetek. Ez csak az első rész. A megnevezés. De ez át is alakulhat, megváltozhat azok miatt, akik körbevesznek. Ezt megtanulni is nagyon, nagyon nehéz! Mert amikor egy emberi lény instrukciókat kap a Szellemtől, „Ezt kell tegyem” az bevésődik, és arra korlátozódik rögtön minden, és ha később újabb üzenet érkezik, ami a korábbin túlmutat, azt válaszoljátok, „Oh, köszönöm nem, én az elsőt kell csináljam”. Nem értitek, hogy ezek a dolgok változhatnak, nagyobb dolgot szolgálókká lehetnek, vehetnek más irányt, még azelőtt is, hogy az első dologba belefoghatnátok. Féltek az ilyen változástól?

A legtöbb ember egy jelző táblát akar, egy órát akar, vagy egy térképet, és majd akkor megcsinálja, amit kell. Ilyen a lineárisan működő ember. A Szellem (Teremtő) bármi, csak nem lineárisan működő. A Szellem végtelen szeretetet táplál Irántatok, és hajlandó megadni Nektek az intuíciót, hogy felkészüljetek rá, de azt nem mondja meg, hogy mikor. Ez persze nem tetszik egyes embereknek, mert ez ellentmond annak, ahogy nevelkedtetek a tekintélyelvűségben.

Mi van azzal, amikor partnerekként nőnek fel valakik? Ilyenkor megbeszélik a dolgokat, igaz? És megváltoztathatnak dolgokat, igaz? Ideje megértenetek, hogy a partnerkapcsolat a Szellemmel valóban ilyen. Ez azt jelenti, hogy lazíthattok ezeket a dolgokat illetően. Vannak megírásra váró könyvek ebben a teremben, amit még nem kezdtek el megírni. Vannak rejtőzködő gyógyítók, akik tudják, meg tudják csinálni, csak még nem álltak elő vele. Vannak olyan projektek, amik beindításra várnak, ezek is olyanok, amik a változások előtt nem tudtak működni. Még rá kell vennetek magatokat, meg kell találni hozzá a bátorságot, hogy újra nekifussatok.

Elmondjuk Nektek Kedveseim, hogy ezek mind intuitívan működnek. Ott ültök, és bólogattok, és tudjátok, hogy tudom kik vagytok, tudom mi minden van folyamatban. Vannak itt jelen olyanok, akik problémákkal érkeztek, de senkinek nem beszéltek róla. Mi lenne, ha mostantól elkezdenétek átértelmezni őket, hogy megszűnjenek, hogy megoldódjanak? És azt mondhassátok, igen, igen, igen, igen, ezért jöttem ide! Elfogadnátok ezt, hogy ezért jöttetek? Elfogadnátok az időzítést, amit nem ti szabtok meg? Hááááát, talán (nevet).

A Fátyol  túloldaláról varázslat érkezik felétek, felmérhetetlen szeretettel. Ha ezt attól, ha hangosabban mondanám jobban megértenétek, megtenném, kiabálnék. Isten nem úgy gondolkodik, mint az ember. Isten nem időszakaszokban gondolkodik. Istennek nincs olyan személyisége, mint Nektek. Isten nem személyre szabott, mint Ti. Istennek nincs olyan arca, mint amilyennek ti elképzelitek. Isten Minden létező hatalmas központi Teremtője, elsődlegesen pedig maga a Szeretet és Jóindulat, ragyogás és együttérzés. Írd le milyen Isten! Nincs semmi más. Nincs rangbeli nézeteltérés a Fátyol Túloldalán. A rangbeliség emberi gondolat, emberi építmény, emberi rendellenesség. Ezek sohasem tulajdoníthatóak Istennek.

Szeretnék Nektek példákat adni arra, hogy mennyire korlátozó a jelenlegi Ember tudatossága, hogy megmutassam milyen gyönyörűséges az intuíció, ami eltörpít minden mást. Csak üljetek és figyeljetek, hogy mit mond Nektek Isten a gondolatok közti szünetekben; azokban a pillanatokban, amik az ébredés és alvás között vannak. Ilyenkor legerősebb az intuíció.  Ekkor vagytok tudatában, hogy angyalok vesznek körbe Benneteket. Ekkor vagytok tudatában, hogy Isten szeret Benneteket. Gondolkodjatok el ezen egy kicsit!

Ültök egy asztalnál, szeretnétek valamire rájönni. Az asztalt pénzügyi adatok borítják be. Számlákat kell befizetnetek. Mintha egy puzzle-t akarnátok kirakni. Számolgattok, akár otthon, akár a munkahelyen, és megjelenik egy kisgyerek. Egy olyan gyerek, aki tudja, kik vagytok. Talán a hátatok mögött jelenik meg, látja, mit csináltok. Merevítsük ki ezt a képet! Miért van ott a gyerek? Azért van ott, hogy segítsen a számításokban? Azért van ott, hogy beleszóljon, hogy jaj, ezt rosszul számoltad, vagy ez tényleg helyes, vagy hogy megmondja, hogy ezt át kellene csoportosítanotok? A válasz, hogy természetesen nem. Ugyanis egy gyerek tudatosságának megvan a maga teljes világa, benne van, hogy mi tetszik neki, mi nem tetszik neki; mit tart vidámnak, mit nem. Hogy mi minden történik körülötte, arról semmi elképzelése nincs. Lehet, hogy elfoglaltak vagytok, a gyerek világa mégis körülöttetek mozog, és lehet odajön, és meghúzza a ruhátok ujját, ti pedig mit tesztek? Megfordultok, gyakran elmosolyodtok, lehet kézen fogjátok, lehet megölelitek, hogy megmutassatok neki valamit, ami számít: szeretetet.

Ez az a különleges dolog, ami az alacsony tudatosság fátyla, és egy magasabb tudatosság fátyla között van. Értitek hova fogok ezzel kilyukadni? A gyerek nem akart mást, csak együttérzés, szeretetet, mosolygást. Mindez azonnali, és tudta, hogy tudjátok ezt, és ettől leomlottak a falak. Nem kell, hogy segítsen nektek az anyagiak számítgatásainál.

Gondoljatok egy híres festőre! Legyen, mondjuk Picasso. A festés közepén van, olyasmin dolgozik, ami egy nap felbecsülhetetlen értékű lesz, és megjelenik egy kisgyerek egy krétával, és szeretne segíteni egy kicsit. A gyereknek nincs tudatossága, hogy egy géniusz festő dolgozik előtte. A Kryon üzenetek mindig ilyenek: az alacsonyabb tudatosság nem érti a magasabbat. A bolond nem tudja magáról, hogy bolond. A gyerek csak szorongatja a kis krétáját, és készen áll, hogy rajzoljon, hogy segítsen a festésben, és amikor a mester ezt meglátja, elneveti magát, mivel tudatában van azzal, hogy a gyermek világában nincs jelen, hogy mi is történik ott valójában. De mindketten érzékelik a szeretetet. Ennek elismerése, vagy el nem ismerése benne van az érzelmekben. Ez az, ami átjut a magas és alacsony Tudatosság Fátylán is.

Lehet, hogy van egy nagyon intelligens háziállatotok. Vannak olyan állatok, és madarak, amikről azt mondják, intelligensek. Nem intellektuálisak, hanem intelligensek, egy 3-4 éves gyerek szintjének megfelelően. És az állat megjelenhet mögöttetek, csóválja a farkát, miközben ti a számításaitokon dolgoztok. Fog segíteni az állat az összeadásban? Nem. De az állat a maga intelligenciájával és bölcsességével, boldogságával, keresi az elismeréseteket, várja, hogy megsimogassátok a fejét, vagy felvegyétek egy kicsit. Elég okos ahhoz, hogy tudja, ez milyen jó. Elég okos ahhoz, hogy ennek örüljön.

Kedveseim! Nem akarom kritizálni az emberiséget, csak azt szeretném elmondani, hogy minden, amit ma adtam nektek, Rátok és Istenre példa. Olyannak képzelitek el Istent, amilyennek ti gondoljátok, pedig olyanok Ti vagytok. Isten valahol részese az Univerzum teremtésének, Ti meg itt ültök és azon aggódtok, hogy megfelelőn vagytok-e felöltözve, Isten kedvébe járó-e. Annak a tudatosságnak, amivel Ti rendelkeztek fogalma nincs, hogy ki Isten, mégis van valami, ami közös bennetek. Képesek vagytok érzékelni, ahogy közelébe kerültök, annak, ami a nagyszerű teremtés, érzitek, hogy a szeretet nektek érkezik. Ahogy Isten karjaiba vesz Titeket, és átölel Benneteket, és azt mondja, “semmi baj, jól van, nem csak jól van, hanem ide tartozol”. S Ti érzitek, ahogy ömlik rátok a szeretet.

Nem kell segítenetek Istennek az Univerzum teremtésében. Nem kell segítenetek mesteri képek megfestésében, mert úgysem tudtok. Vannak olyan intellektuális emberek, akik vitatkozni fognak ezzel. Akik azt fogják mondani, hogy az emberi agy képes bármit elképzelni, intellektualitásának határa a csillagos ég, nincsenek határok! Ők csak nem tudják, hol van a plafon, és higgyétek el nekem, nagyon-nagyon közel van. Ez azt jelenti, hogy a tudatosság nem ismeri saját határait. Nem tudjátok mi nincs jelen, nem tudhatjátok, mit nem tudtok.

Így azt mondjuk, hogy a megoldás az intuíció. Mert annak nincsenek az intellektussal járó korlátai. Az intuíció, amivel ma rendelkeztek, vagy ha idősebbek lesztek, az ugyanaz marad. Benne van abban a hangban, mely a Teremtő Forrásból érkezik, mely multidimenzionális, ezért össze tud zavarni. Melyben nincs időértelmezés, ezért össze tud zavarni. Mely változhat, ezért össze tud zavarni. De mindig jelen van benne a szeretet. A szeretet mindig együtt jár a Teremtő Forrással.

Én a Fátyol túloldalán vagyok, onnan szólok most Hozzátok. Tudom, kik vannak itt, tudom, milyen gondokkal érkeztetek ide, tudom mit terveztek, mikor innen elmentek, mivel felfeditek mindezt a Teremtő előtt. Azt is tudom milyen „dobozok” vannak itt képviseltetve. Jelen van a hitetlenség, az is tudom, ki részéről van jelen a hit, ki az aki, tényleg meghall, és tényleg érzi a székben ülve Isten Szeretetét, Istenét, aki szeretne átölelni és elmondani hogy minden, ami miatt aggódtok, olyan apróság ahhoz képest, akik valójában vagytok. Isten a nagyságotokat látja. Jelent bármit, amiből a képét megalkottátok? Lehetne női alak is. Az embereknek nemük van. De Isten nemtelen.

Isten képére lettetek megalkotva. Mit jelent ez számotokra? Azt jelenti, hogy ha a tükörbe néztek, úgy néztek ki, mint Isten? Vagy ennél többet jelent? Gondoljatok bele ebbe! Mi van akkor, ha azt jelenti ez, hogy Isten képe bennetek van! Valahogy belétek került  az Isteni szeretet, ott van Bennetek készen, hogy kezet rázzatok a partneretekkel, a bolygóval, a csillagokkal, hogy eltöröljétek az aggódás és  egészségügyi problémák minden formáját, és ami a legfontosabb, nagyobb élettartamot kellene megélnetek. Nem jöttetek még rá, mert a sírba aggódjátok magatokat. Még nem jöttetek rá arra, hogy ha kezdtek a Szellemmel kapcsolódni már életetek elején, nagyon sokáig élhetnétek. Erre mondják, hogy „így gondolod te, ezt te mondogatod.” Pedig valóban, több száz évig élhetnétek. A testetek képes rá, ehhez „készült”, képes regenerálódni, csak még nem tudjátok hagyni neki, hogy tökéletesen, vagy legalább jól regenerálódhasson amiatt, ahogy a tudatosságot blokkoljátok a testeteket illetően, vagy Istent illetően. Más szavakkal élve, a tudatosság a kulcs a hosszú élethez!  A vidámság drámaian növeli az élettartamot. A mosoly, a jóakarat, drámaian meghosszabbítja az életet öregedés, betegség nélkül.

Minél vidámabbak, minél együttérzőbbek, minél szeretet teljesebbek tudtok lenni a hétköznapom során, annál  messzebb fog szaladni minden betegség tőletek! Nem tud rátok ragadni. A tudatosság a király! Az intuíció pedig az autópálya. Ez a gyors út ahhoz, hogy tudjátok hol legyetek, és ahhoz is, hogy tudjátok épp hol vagytok. Kedveseim! Ez a jelentése az életnek: itt lenni egy helyen, ahol egyensúlyban vagytok, és boldogok vagytok, ahol tiétek a vidámság, hiszen Isten vidám Isten. Ezt teszi a szeretet.

Úgyhogy, ha legközelebb arról hallotok, hogy valaki nem kerülhet a Mennyországba, csak mert nem értett egyet valamivel, kirekesztették, vagy azt mondják, egy nap még megégetik – szeretném, ha erre mindre úgy tekintenétek, hogy ez emberi, és nem Istentől jön. Isten sohasem tenne ilyet! Ez már majdnem olyan, mintha gyerekek dönthetnének úgy, hogy lefestik Istent, és magukat festenék le. Ez ugyanaz. Isten irántatok érzett szeretetének nagysága felülmúl mindent, aminek el tudjátok képzelni. Most is épp felétek nyúlik egy kéz, mely azt üzeni: ebben az energiában, ebben az átalakulásban, ezekben az időkben itt az ideje, elfogadni ezt a kezet, és takarítsatok el mindent, ami nem felel meg a nagyságotoknak. Szabaduljatok meg a félelmektől, aggodalmaktól, a haragtól, a betegségektől, ez mind csupa emberi, csupa lineáris síkú, és nem kellene jelen lennie.

Lehetséges, hogy most azonnal, hogy elkezdjétek a folyamatot, és nap mint nap látni fogjátok, hogy kezdtek fejlődni. Azok, akik résztvettek ezeken a találkozókon, akár Csillagkapun, akár Kryonon keresztül, tudatában vannak, hogy valami történik. Valahányszor eljöttök, máshogy távoztok, mint ahogy érkeztek. Elmúlnak allergiáitok, megszűnnek félelmeitek, volt, aki teljesen gyógyultan sétált ki az ajtón, pedig itt senki sem árul gyógyszereket! Mindez benne van az emberi lények tudatosságában.

Számotokra mi a következő lépés? Elhiszitek? Szép gondolat marad, vagy következő lépésetekké teszitek saját életetekben? Ez a szabad döntés lehetősége, amivel minden egyes ember rendelkezik, minden alkalommal, amikor csatornázok. Szeretném, ha ebbe belegondolnátok!

Szeretném, ha nyitottabbak lennétek az intuícióra. Instrukciókat adok át Nektek, melyek elmondják mi itt vagyunk! Ti hol vagytok? Mi mindig is itt voltunk, de az átalakulás idején nagyobb számban vagyunk itt, több a jóindulat, készen a segítségre, de falakkal veszitek magatok körbe, abból építve, hogy mit tanítottak nektek igaznak, és mit hamisnak. Le tudjátok ezt tenni, és tudtok más valóságot találni, olyat, ami túlmutat azon, amit mondtak Nektek, ami nagyobb, mint amit tanítottak Nektek, és tudtok mosolyogni végig?

Megvilágosodók vagytok. A munka abban áll, hogy itt vagytok egy 3 dimenziós bolygón, körbevéve másokkal, akik csinálják, amit csinálnak. De ti tudjátok magatokat kontrollálni, és ami eddig volt megváltozhat. Ez Kryon üzenete, ami körbejárja az egész bolygót. Lesznek, akik kisétálnak, egy nagyot nevetnek, és csak meresztgetik a szemüket, és lesznek, aki kisétálnak, súlyos betegségből gyógyultan, EZ kedveseim, a döntés szabadsága, és az emberi lényekben lévő erő, hogy képesek irányítani saját életüket ezekben az időkben. Soha még nem volt ezen a bolygón ilyen energia, mint ez a mai! Soha! Éljetek vele! Nézzétek meg, fedi-e azt, amire azt mondtam, lehetséges. Ne komplikáljátok túl! Fogadjátok be, ami szabadon áramlik most Hozzátok, amit ezekben a pillatokban együtt élvezhetünk.

Érzitek? Érzitek mi vesz körbe benneteket? Érzitek az a megjelenő szeretetet, ami rátok ereszkedik, és azt mondja „tudom, kik vagytok”. És ez így van.

Célba érő üzenetek

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól.

Sokan vannak a teremben, akik még sohasem tapasztalták meg, milyen egy élő csatornázás. Azok pedig, akik rendszeresen hallgatnak, unni fogják ezt az üzenetet, de el kell hangozzon.

Kedveseim! A csatornázás mindig felhasznál egy emberi lényt. Használja az emberi lény bevonhatóságát, intelligenciáját, kultúráját, személyiségét, mert ez a módja, ahogy a Szellem az emberi lényekhez szól. Bármely üzenet, amit az emberiség valaha a Teremtő Forráson keresztül kapott, embereken keresztül érkezett.

Mondhatjátok „Na és a szentírások?” És az, amit Isten igéjének hívunk?” Kedveseim, minden szentírást férfiak, vagy nők írtak le csatornázás hatására. Ez a módja. Azok, akik a legmagasabb egyházi beosztásokban üzeneteket adnak át, összejönnek az emberek és elmondják „Ez ma nem én voltam. Én teljesen mást terveztem elmondani, mint amit mondtam.” Ők is csatornáznak. Minden egyes emberi lénynek megvan a képessége, hogy csatornázza az Isteni szeretetet, akár saját maguk, akár mások számára.

Vannak, akik első alkalommal hallanak ilyet. Figyelnek rám, és azt mondják, „Ez az ember csak okoskodik, és úgy tesz, mintha csatornázna, és közben üzletet épít rá.” Mi azt feleljük, szabad választásotok van. Meg van a képességetek ítélkezni, Kedveseim, de ez a képességetek nem lesz elítélve. Mindenki szabadon azt gondolhat, amit akar. Aki akar, nyugodtan falakat húzhat azzal, amiben hisz, és nem kötelező kimászni a “dobozból”, amibe beleraktak Benneteket. Erről is beszéltünk már Nektek korábban. A Teremtő, az irányotokba áramló Isteni Szeretet nem ítél el senkit, bármit is tesztek, és ezt nehéz megérteni. Fogunk is erről később beszélni. Az emberi tudatosságban folyton jelen van a büntetés. jutalmazás, és nincs értelmezve a feltétel nélküli szeretet, amivel Isten rendelkezik. S ha ma, mikor elmentek innen (jelen esetben mikor elolvassátok ezt), azt gondoljátok, hogy ez nem volt igaz, ebből egy szót sem hisztek el, ugyanannyi gyönyörű angyal fog követni titeket, mint azt, aki rögtön megértette. Ez a Teremtő, az Isteni szeretet feltétel nélküli része, amit az emberek iránt érez.

Megkérdezhetitek, miért van ez így? Miért mondtak nekünk teljesen mást? Ez azért van így, mert Isten nem emberi lény. Isten nem úgy gondolkodik, mint egy ember, nincs olyan személyisége, mint egy embernek van, semmi emberivel nem rendelkezik. Viszont, mindannyiótokban ott van a Teremtő egy darabkája.

Elgondolkodtatok valaha is azon, miért van 23 kromoszómátok 24 helyett? Amikor a fejlődési láncolatban benneteket megelőző állatok közül mindnek 24 kromoszómája volt, nektek miért 23 van? Soha nem merült fel bennetek, hogy ti valahogy mások vagytok? Soha nem gondoltatok arra, hogy a hiányzó kromoszóma lehet, hogy csak kívül esik azon a dimenzión, amit láthattok, amit tanulmányoztok, amit érezhettek? Belegondoltatok abban valaha is, hogy az emberi DNS teljesen más, mint bármilyen más DNS a bolygón, és az eltérés olyan módon jelentkezik, ami számotokra nem látható? A ti DNS-etek képes megteremteni olyan szituációt, melyben elérhetővé válik számotokra az Akasha Krónika, az Emlékezés arra, hogy kik voltatok.

Nagyon különlegesek voltatok, mégis lesznek olyanok, akik úgy mennek el innen, hogy azt mondják. „Nos, szépen beszélt, de nem vagyok biztos abban, amit mondott.” Úgyhogy azt mondom Nektek Kedveseim, hogy kijönni a „dobozotokból” egy olyan területre, amiről elhitették Veletek, hogy az rejtély, mert ha csak egy pillanatra is kiléptek, felismeréseitek lehetnek, nos, hogy a „dobozból” kilépjetek, ahhoz egyfajta elszántságra van szükség. Ugyanis egy, a dobozon kívül található felismerés éreztethet, megláttathat Veletek olyan dolgokat, amire nagyon nem számítottatok, de ha épp nem tetszik, amit a dobozon kívül találtok, nincs olyan szabály, ami szerint ne mászhatnátok vissza a dobozba, és ne maradhatnátok ott. Nincs előírt egyirányúság, hogy ne fordulhatnátok vissza oda, ahol kényelmesebb volt. Ez teljesen szabad választásotok. Spirituális szabad döntés, hogy elfogadjátok-e ezeket a dolgokat, vagy sem. Az első kérdés: igaz, amiket mondunk? Mivel lehetne bizonyítani számotokra úgy, hogy ráadásul mind különbözőek vagytok?

Lesznek, akik azt kérik, mutassuk meg. Azt fogjuk erre felelni: „Kimásztok ehhez a dobozotokból, hogy meg tudjuk mutatni?” Merthogy addig, amíg a hitetlenség dobozában vagytok, nem tudjuk megmutatni. Mások azt fogják mondani: ”Én már most érzem!” Van itt egy olyan „légkör”, amely dolgozik mindannyiótokon, mivel tudjuk, kik vagytok. Bennetek van az Isteni Szikra, ami szó szerint egy darabja az interdimenzionális Teremtésnek. Mindannyiótokban benne van. Ez volt minden Mester üzenete, azóta, hogy a bolygóra kezdtek járni. az üzenet szerint, ha befelé fordultok, rátalálhattok a könyvre, a tanokra, Minden Létező igazságára, és mindegy merre vagytok magán a bolygóm, bárki, aki befelé fordul, ugyanazt fogja megtalálni.

A bolygón az őslakosok nem ismerték egymást. Nem volt telefonjuk, vagy internetük. Évezredekkel ezelőtt megkapták a próféciát, mely a mostani időkre szólt, s ha elkezditek összegyűjteni a bölcsességeiket, a bolygó szinten minden kontinenséről hasonló dolgokra fogtok találni. S ez a közös hasonlóság azt mondja, hogy a Pólusváltás átalakulást hoz mindenben. A bolygó tudatossága kezd felnőni, kezd megérni, és kezdünk kilépni az úgy nevezett tudatosság játszóteréről, kezdünk felnőni. Ez az információ nem csak egy helyről származik, hanem sok mondja ugyanezt, úgy, hogy nem voltak egymással kapcsolatban, de volt bennünk valami közös, mind ugyanabból a Forrásból kapták a próféciát, onnan, amiről ma beszélgetünk.

Ez az üzenet. Valami készülődik. Valami történik. Mindegy, hol vagytok a bolygón, bárhonnan láthatóak a változások. Feltűntek mostanában időjárásban beállt változások? Az is része ennek. Mondtuk, hogy lesznek ilyen változások. Elmondtuk már az első Kryon könyvben, 1993-ban, hogy lesznek ilyen változások. Most meg, hogy ideértek, mindenkit sokkolnak. A meteorológusok is jelezték Nektek, hogy jönnek a változások. Olyan változások ezek, amikre számítani lehetett, amik jó okkal történnek. Mindezek a dolgok kezdenek átalakulni, változni és megváltozik annak a potenciálja, hogy kik vagytok: mások lehettek. Kedveseim, ez mind jó hír idős lelkeknek, nincs itt semmi negatív, nincs miért aggódni! Mégis megdöbbenés van azok részéről, akik mindezt nem tudják.

Szeretném, ha elengednétek a feszültséget az Igazságot ismervén, tudván, hogy ez mind várható volt. Szeretném, ha felengednétek annak köszönhetően, ami itt van Írországban, ezen a bolygón, mely pihentető földrész, mely szintén tudta, hogy mindez eljön, és partneretek benne. Az emberi lények hajlamosak a stresszre, amikor valami megváltozik. Nem értitek, hogy pont emiatt születtetek le. Nem véletlen, hogy épp most vagytok itt.

Vannak köztetek, akik szemtanúi voltak mások halálának, talán olyan frekvenciában, amire nem számítottatok. A Partneremre (Lee Carroll) ugyanez vonatkozik. A halál nem szükségszerűen csak időseket érint, és felmerül Bennetek, mi van itt? Mi ragadja el annyi barátotokat, rokonotokat, a szeretteteket, esetleg a párotokat?

Nos, Kedveseim, elmondok Nektek valamit, ami nagyobb dolog, mint amire valaha gondoltátok, hogy eszetekbe juthat. Mi van akkor, ha azt mondom Nektek, hogy azért kellett elmenniük, hogy gyorsan vissza tudjanak jönni, hogy friss lehessen az Akasha ismeretük és bölcsességük, hogy mindezeket a dolgokat megtaníthassák a bolygónak egy jobb módon? Jobban éreznétek magatokat, ha tudnátok, hogy haláluk nem volt meglepetés, életük nem lett elvesztegetve, csak mert korán elmentek? Visszajönnek, és segíteni fogják a bolygót, nagyon sokan! Jó ezt tudnotok?

Vannak olyan elveszített szeretteitek, akik így szólnak most hozzátok! Vannak, akik még érzik is őket. Azoknak, akik most hallgatnak (jelen esetben olvasnak) tudniuk kell ezt, bárhol is vannak. Van egy hatalmas terv, ami még azokra a dolgokra is kiterjed, melyek stresszt okoznak az embereknek. Arra kérünk Benneteket, hogy a megértésetekben fejlődjetek, és bátorítunk Titeket, hogy üdvözöljétek, és ünnepeljétek ezt a helyzetet! Hiszen ez olyan dolog, amiről egy idős lélek tud. Tudjátok, hogy ezzel nem ér véget, visszatértek! Tudjátok, hogy valami nagyszerűbe kezdtetek bele.

Hogy is tudnám ezt elmondani Nektek? Szükségünk van az érettségetekre ezen a földön, hogy megértsétek, mi van folyamatban, és megfelelő  jeleket küldjetek a fiatalok felé, hogy legyenek tudatában, hogy van valami, ami folyamatban van, ami túlmutat egyetlen életen, és nem fog elpusztulni a bolygó, nem lesz világvége. Ha nincs vég, vége sem lehet a folyamatnak. A történelem érzékelése viszont kezdi megváltozni az életeket. Az emberek vissza fognak tekinteni, hogy mi is történt, és amit meglátnak, az nem lesz befolyással arra, hogy mi fog történni. Ezt tanítjuk. MINDEN kezd átalakulni az eddigi normálisnak tartotthoz képest. S aki idős lélek, az megtartja az egyensúlyt, és ő nyugtatja majd a körülötte lévőket is, hogy minden rendben van. Tudjátok, hogy ezt megjósolták? És tényleg rendben is van, minden. Furcsának tűnhet, de mindez elvezet egy olyan tudás forráshoz, mely békés, mely jótékony hatású, mely lenyugtatja az embereket, és segít velük megláttatni az egyensúlyt rajtatok keresztül. Így van elrendezve.

Később folytatjuk egy másik üzenettel, mely egyértelműs lesz, amiről korábban máshogy már beszéltünk, aminek témája Isten szeretete napjainkban. És ez így van.

A tudás fái

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól.

A mai csatornázást úgy fogjuk elnevezni, hogy “fa csatornázás”. Ennek oka az, hogy az üzenet középpontjában az a bölcsesség és tudás lesz, ami egyes csodálatos fákban van, amiket pont emiatt szuper fáknak neveznek.

A csoport most egy ilyen fa tövében üldögél, Innisfallen szigeten, és ennek a helynek a történetéről tanul. A Partnerem (Lee Carroll) elhozott már erre a helyre korábban is, és már akkor beszéltem valamiről, amiről újra szólni fogok, és ki is egészítem. Ez a sziget eltér más helyektől. Olyan energiája van, amire felfigyeltek az őslakosok, és fent is tartották ezt az energiát, így nem változott meg. Bárki élt itt, annak élete a tudásról és tanulásról szólt. A tó maga is, mely a szigeten található, a „tanulás” nevet kapta. Ez egy lehengerlően bölcs, spirituális, és tudással átitatott hely.

Szeretnék valamin átfutni Veletek Írországgal, és Írországban található különleges helyekkel kapcsolatban. Szeretném újra elmondani Nektek, hogy itt nincs kristályháló, és azok számára, akik ezt nem igazán értik, elmondom, hogy a kristályháló egy ezoterikus háló, melyről már sokszor beszéltem. Ez egy úgy nevezett gyorsított útvonal az Emberi lények számára, mivel ez a háló képes emlékezni dolgokra, úgy hogy ha van bármi, ami lendíteni képes az emberi tudatosságon, az belekerül ebbe a hálóba. Ezért amikor a kisbabák megszületnek, és fejlődő szakaszba ér a tudatosságuk, a háló segít nekik emlékezni arra, ami korábban történt. A háló nélkül folyton újra kellene tanulni mindent. Itt azonban nincs ilyen háló!

Úgyhogy megint megkérdezem: Hogyan lehet az, hogy ilyen mélységekkel, érzéssel, emlékezéssel rendelkező helyet találhattok ezen a szigeten, és hogy lehet az, hogy bárki, aki itt járt, a tanulás iránt tett elhivatottságot? A válasz, Kedveseim, megint, hogy a bolygó elementáljai képesek maguktól energiát létrehozni, a kristályháló nélkül. Ez az energia található meg itt, amit aztán tovább vittek, újra és újra az emberek, akik itt éltek. Ezt érezték meg generációkon keresztül, és ebben kezdett el működni az Akasha.

Ahogy itt ültök, megkérdezem az itt lévő csoporttól: Nincs olyan érzésetek, hogy emlékeztek itt valamire? Nem azt kérdezem voltatok-e már itt. Beindul-e bármi emlék? Ugyanis az emlékezés az energiája az emlékeknek. Van itt valami, ami más, mint bárhol máshol. Kedveseim, a kristályháló szinte már meghatározó, ahogy végigvonul a földön, és emlékszik a múltra. De ahol nincs jelen, az maga a tiszta Gaia. A természet elementáljai meg tudnak szólalni tisztán, a háló nélkül, és az emberi tudatosság megmarad. Szeretnék erről beszélgetni kicsit, hogy mi is történt itt, ami más volt.

Nem találjátok érdekesnek, hogy ha az Emberi lény magára marad, akkor gyakran összekapcsolja a spiritualitást és Gaiat? És itt, ezen a helyen, pontosan ez történt! Nem csak egyszer, hanem újra és újra! Az itt élő szervezetek, szerzetesek tanulmányozták Gaiat, könyveket írtak, jó nehezeket, elindították a gyógynövények ismeretének tudományát, megfigyelték, a növényeket, definiálták, kategorizálták, tanulmányozták őket. Nem találjátok érdekesnek, hogy a múltban, ha magára maradt az ember, az ősök gyakran kapcsolták össze a spiritualitást és sámánkodást a bolygóval? Erre mondjuk azt, hogy az embereknek meg kellene tanulniuk, ez az, amihez vissza kellene térniük, mivel a mai spiritualitás nem tanulmányozza a Földet, nem veszi számításba sem, nincs együttállásban vele.  A mai kor spiritualitását kitölti az emberek egymás közti viszonya, és kimarad Isten Földön keresztüli visszatükröződése.

Úgyhogy Kedveseim, amit itt éreztek, nem csak a tudatosság, az elementálok, hanem az együttállás a Szellem, a Tudás, a Bölcsesség és Köztetek. Ettől más, amikor felkerestek ilyen helyeket!

Na most, mind, akik ebben a csoportban vagytok, üljetek egy fa tövébe! Mi sem könnyebb ennél egy emberi lény számára! Itt mégis van különbség. A fák, ezen a nagyszerű helyen, főleg az egészen idős fák, amelyek már időtlen idők óta itt vannak, olyan életforrást hordoznak magukban, mely sugározza, kik ők, a háló nélkül. Nem csak üldögéltek itt, hanem tanulhattok is a fáktól! Persze vannak olyanok, akik ezen nevetnek, és azt mondják „ez egy túl misztikus dolog, és velem ilyen sosem fordulhat elő”. Pedig előfordulna, ha itt lennél. Mert ez a hely más. Ezen a területen másmilyen a Föld, a Szellem mintázata.

Elmondom újra, hogy a Partnerem (Lee Carroll) vissza akart jönni ide, gyorsan, mert olyan üdítő volt ezeken a helyeken, területeken csatornázni, ahol nincs háló, ami beleszólna, ahol az elementálok tisztán szólnak arról, milyen értékes az emberek, Isten és a Föld együttállása próféták, dogmák, minden nélkül, ami a tisztaság útjába állhatna, ami közétek és a Mindenség közé állhat.

Azok akik hallgatnak (jelen esetben olvasnak), és nincsenek itt velünk, meghívlak Benneteket, hogy érezzétek mindezt! Érezzétek ennek a helynek a vidámságát, ahol az energia szó szerint ömlik a földből és felmerül bennünk, hogy az, amin sétálunk tudja, kik vagyunk. Jelen van egy érzet, hogy „köszöntünk itt újra” még akkor is, ha valaki nem is járt itt, mert a Föld tudja kik vagytok, ismer Titeket, hiszen a Földön éltek, a Föld pedig EGY.

Azok, akik itt vannak, szánjatok rá időt, és nézzétek meg, van-e mondanivalója számotokra a fáknak. És ez így van.

A Nagy Triád

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól.

Könnyen lép a csatornázás állapotába a Partnerem (Lee Carroll), mivel máris benne van ebben az állapotban, felkészült, ahogy ül a földön, ami maga Gaiai. Kedveseim! A Partnerem számtalan helyre elvisz a bolygón, színpadokra, megvilágítással; készen álló hallgatósághoz, ahova idős lelkek jönnek el nagy távolságokból, de ezek a kedvenc helyei, s ha a Szellemnek lehetne kedvence, neki is ez lenne az: hallgatni a Fátyol túloldaláról érkező üzeneteket, ilyen helyeken, melyek gyönyörűek.

Glendalough földjén üldögélünk. Ez egy gyönyörűséges nyilvános hely, ahova sokan eljönnek ezen az ünnepen. Itt vannak. Eljönnek, hogy megnézzék a fákat, élvezzék a füvet, sétáljanak ott, ami ősi, és gyönyörű. Elhozzák gyerekeiket, a háziállataikat egy szabadnapon, hogy érezhessék, amit ti is éreztek most. Előbújt a Nap, Gaiai köszönt Benneteket, és nem mindig ugyanúgy teszi és most kellemessé teszi számotokra ezt az üzenetet, mely az utolsók egyike, innen a Smaragd szigetről.

Ez egy ismerős üzenet, de most szeretnék belehozni valamit, ami talán új lesz.

Réges-régen volt, amikor átadtam Nektek egy üzenetet a Triádról. Kedveseim, a Triád egy energiákból álló háromszög az emberben, amiről elmondtam Nektek, hogy energiák kereszteződésének kellett lennie. A Triád a szívből, az agyból és a tobozmirigyből, vagy Magasabb Énből áll.

Néhányan úgy fognak erre tekinteni, és úgy értelmeznék, hogy Kryon az elméről-testről és lélekről beszél, de hadd mondjam el, hogy nem arról beszélek. Én a Triádról beszélek. Ha valamit a részei által jellemzel, ha megnevezed a részeit, akkor az emberi lények elakadnak a részeknél, és nem jutnak el az egészig. Elmondtuk, hogy a Triád szükségszerű kereszteződése energiáknak, ahhoz volt szükséges, hogy az ember egyensúlyban lehessenek, bárhol voltak. Lehettek városban, vagy vidéken, vagy egy hegy tetején, bárhol voltak, mindig rendelkezésükre áll mindhárom. Ez volt a tudatosság egyensúlya. Most a másik háromról szeretnék beszélni.

Ahogy tapasztaltabbak lesztek, kezditek megérteni, hogy a tudatosságnak rétegek vannak, az egyensúlynak rétegei vannak. És az, ami a múlt hétnek témája volt, 13 csatornázás, az maga Gaiai. Most szeretnék adni egy másik Triádot. Ez nem helyettesíti az elsőt, hanem ez annál kifinomultabb, ha nem is tűnik annak, akkor is az.

3 része van az emberi megtapasztalásnak, azon túl, ami a Triád, amiről most elmondjuk Nektek, hogy életek részei kell legyenek. Ezek a részek, ahogy itt ültök, egészen kézenfekvőek. Itt van a biológia. Ez az első része a Triádnak magától értetődően. A biológia ugyanis az emberi lény sejtszerkezete, ide tartozik minden sejtetek. Ez tesz Benneteket emberré. Második részként rendelkeztek azzal, ami multidimenzionális-spirituális, ami kívül esik a biológián. Ezen a földrészen, itt, ez a rész több, mint tradíció. Magában foglalta az összes energiát, az összes kört, de nem itt van jelen ezen a földrészen legyen. A bolygó ezoterikus tanairól beszélünk, ami a tiétek, bárhol vagytok. Ez a Szellem. Ez a második rész. Nincs olyan rész, ami fontosabb lenne a másik kettőnél, így ez egyszerűen a második rész. Tehát van az alap biológia, van a spirituális rész, ez az a rész, mely érzékel minden multidimenzionális dolgot, és a harmadik rész a Partneretek, Gaia.

Ahhoz, hogy teljes egyensúly legyen, nem csak magatokon belül, hanem a környezetben is, amit élettereteknek neveztek, meg kell értésétek ezt a három részt. Ne feledjétek, hogy a 3-as a számmisztikában katalizátor. Sok hármassal fogtok találkozni. Benne van a mitológiában, spirituális rendszerekben, fontos. És ebben az esetben is ugyanilyen. Ennek a háromnak a katalizálása az emberi lény egyensúlya ott, ahol van, a környezetében, amit Föld bolygónak nevezünk. A Triád volt a bennetek lévő, a testeteken belüli egyensúly, de ez a másik világos kell legyen számotokra, mert ezzel már úgy beszélünk Rólatok, hogy nem csak magatokon belül, hanem a környezetetekkel együtt is egyensúlyban kell legyetek. Ez egy kicsit több gyakorlást igényel!

Ezen a körúton végig a Föld bolygóval együttállásba kerülésről, a vele való partnerkapcsolatról beszéltünk Nektek. Elmondtuk Nektek, hogy az őslakosok, az elsők, akik a bolygón éltek, teljes tudatában voltak ennek, és volt egy másik Triádjuk. Az ő Triádjuk, Hármasuk magában foglalta önmagukat, az őseiket és Gaia-t. Rájöttek, hogy ezzel  a hármassal rendelkezésükre állt a múlttal való spirituális kapcsolat; a bölcsesség, ami bennük volt, hogy gyógyítani tudjanak, hogy fenn tudják tartani magukat; és a hármas harmadik tagja volt a bolygó maga. Ez ugyanúgy egy Triád.

Most más helyzet van, mivel sokan városokban éltek, még itt a Smaragd szigeten is vannak, akik csak városokban élnek, láthatóan folyton betonon sétálnak, van aki nem is a földszinten lakik, Gaiai fölé emelkedtek, és megkérdezhetitek: „Mit tegyek Kryon, ha városban élek, hogy kapcsolódni tudjak a földdel, hogy együttállásba tudjak kerülni a földdel?” A következőt szeretném mondani Nektek. A Partneretek, ez a bolygó, Veletek vannak, mindegy milyen magasan vagytok, mindegy mennyi beton van a talpatok alatt. Gyönyörű érzés mezítláb a homokban járni, mezítláb érezni a füvet, vagy élvezni a napfényt, de hadd mondjam el, hogy ha olyan helyen vagytok, ahol egyszerűen nem tehetitek meg, Gaiai fog eljönni Hozzátok! Mivel az elemek ismernek Benneteket. Keresnek Benneteket.

A fákat átölelők értik a visszajelzést, ami a bolygótól jön. A fa visszaöleli őket. De ha az irodában vagytok, és rossz napotok van, nehéz hirtelen fákat ölelgetni. Így hadd mondjak valamit. Ha gondolatban megvan a késztetés, hogy elmétekkel útra induljatok és végig sétáljatok a tengerparton a homokban, vagy a fűben, vagy mellé álljatok egy tündér fának, azt a Szellem, és a biológiátok érzékeli, látja, és megkapjátok, amire vágytok, az jön el hozzátok. Még ha csak egy pillanatra is, az egyensúly szükségszerű. Nem élhetitek az életeteket a bolygóval való együttállás nélkül, legalábbis nem egyensúlyban.

Oly sokan járják ezt a bolygót frusztráltan, telítve vagytok aggodalmakkal, stresszel, hogy mihez kezdjetek, és csak ültök és semmi válaszotok nincs. Sokan felelik, menj csak le a tengerpartra, menj sétálj egyet, menj a homokos partra és vedd le a cipődet, és megjönnek a válaszok! És tudjátok, hogy így van. Most azt is elárultam Nektek, hogy anélkül is megkaphatjátok, hogy odamennétek.

Gaiai szeretné, ha kapcsolódnátok. Létezik egy barátság, ismeri a neveteket, mint ahogy a Szellem is ismer Titeket. Itt most mindez egyszerű. Épp sétára készültök, hogy élvezzétek a vizet, a patakot, a természeti elemeket, az elementálokat, akik itt vannak, az energiákat, amik itt vannak, itt, most könnyű ezeket éreznetek. De nem mind tudjátok ezt megtartani hosszú időre. Vissza kell mennetek az irodába, a lakásba, a városba. Íme az ajánlatom! Vigyétek magatokkal, ami itt van. Az elementálok kiabálnak Nektek, hogy haza akarnak menni Veletek. A bolygóról nem léphettek le, legalábbis nem egykönnyen (nevet) ha csak nem vagytok űrhajósok. Még ők is tudják, mi hiányzik, amikor elmennek.

A piszkos, porhanyós föld alattatok van, bizonyos fokon, valahogy, mindegy hol vagytok, a bolygó mely részén. Ha tengerészek vagytok, ha élvezitek az óceánt, az egyik természeti elemben lebegtek. S azok, akik az óceánon dolgoznak, szeretik az óceánt, egyik legjobb barátjuk. Még akkor is, ha néha problémás is lehet, ha viharok jönnek, de így is szerelmesek belé. Ez az ő vonzódásuk. Számukra ez az együttállásba kerülés a bolygóval. Ti miben találjátok meg az együttállást? Haza tudjátok vinni? Értitek, hogy ennek a háromnak az energiájának a kereszteződése, amit a Nagy Triádnak fogunk hívni elkerülhetetlen az emberiség jövője szempontjából?

Nem élhettek magatokban csak saját biológiátokkal, még akkor sem, ha úgy érzitek kapcsolódtok Istenhez. Szeretném, ha hallgatnátok az itteni földrészt. Halljátok, ahogy a kövek, a fű beszél hozzátok? Tudjátok, hogy ők nem szükségszerűen beszélnek. Megvan a saját nyelvezetük, amin köszöntenek Benneteket. Belélegzitek a levegőt és emlékeztek rá, hogy a fáktól kaptátok. Ezzel köszöntenek titeket. Hazamentek, üldögéltek az irodában, vagy a lakásban, ők még akkor is mondogatják, hogy üdvözlünk! Akkor  is a lábaitok alatt vannak. Ez az együttállás egyensúlyt fog adni nektek. Szól hozzátok, segít megteremteni a szinkronicitást az életetekben. Ez a kritikusan szükséges egyensúly. Isten része ennek, és ez az egyensúly része Istennek. Ti is részei vagytok Istennek. A rendszer akkor teljes, amikor mindhárom jelen van.

Pár órán át itt lesztek. Szeretném, ha most másként tekintenétek erre a helyre. Minden egyes lépésetek köszöntve lesz. A Partneren (Lee Carroll) csatornázásokat ad, és ez itt könnyen megy. Nem mindenhol vannak ilyen segítő energiák ott, ahova elvisz engem, a színpadokon, külföldi országokban, ahol nem az ő nyelvét beszélik, és nehézségei vannak, ahol félelem van, ahol aggódás van, szinte minden széken. Itt viszont nyitottság, hajlandóság van és eltökéltség. Miért nem viszitek magatokkal ennek az energiáját?

Nem tudjátok, mi mindenetek van, míg le nem veszítitek. Ma mindenetek megvan! És ez így van.

Az új igazság

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól.

Szeretném tovább folytatni a korábbi csatornázást.  Egy ősi kunyhóban vagyunk, ahol sok-sok évvel ezelőtt még élet volt. Egy körben vagyunk. Folytatjuk a korábbi üzenetet, mely a szabadságról szól.

Szeretném, ha egy kicsit elgondolkodnátok azon, hogy vajon éltetek-e már korábban is? Vagy ez túl furcsa elképzelés? Be tudjátok fogadni annak gondolatát, hogy a lelkek számára van egy rendszer? Szerintetek annak van értelme, hogy egy léleknek egy élete van, melyben leszületik erre a bolygóra, aztán elmegy innen? Aztán jön egy újabb lélek, és az is elmegy; majd megint egy, és az is elmegy innen? Vagy lehetséges az, hogy van egy rendszere a tudásnak és bölcsességnek, mely lehetővé teszi a tanulást, életeken keresztül, s az egész rendszer, és a mellette szóló érvek arról szólnak, hogy a Lelkek emberi testeket ölthetnek, életeket leélve egymás után, melyek során tapasztalatokat, azaz bölcsességet gyűjthetnek?

Kedveseim, ez egy egészen jótékony hatású rendszer, olyan rendszer, aminek akkor vagytok tudatában, amikor épp nem a Földön vagytok. Ezért szeretnék felvetni egy témát az Akasha szabadságáról. A korábbi csatornázásban kértük fogadjátok el annak lehetőségét, hogy korábban talán szenvedésen mentetek keresztül, hogy lehet, hogy mindenki – aki itt van a körben, és azok is, akik hallgatnak (jelen esetben olvasnak) – olyan Akashával rendelkezik, amiben régi energiák vannak, olyan dolgokkal teli, amik már nem fognak megtörténni ugyanúgy a bolygó lakosságának nagy részével, de valamikor normális volt, hogy ilyesmik történtek. Rövid életek voltak, volt, akinek nem is sikerült. Folyton háborúk, megszállások, szenvedés és éhezés volt, ti pedig részei voltatok ennek.

Az elmúlt években ennek a bolygónak az energiája teljes újra kalibráláson ment keresztül. Itt indult el. A generációk, akik belőletek fognak születni, friss földre, friss energiába fognak megszületni, az idős lelkek, akikhez most épp beszélek pedig arra kapnak lehetőséget, amit úgy nevezek, hogy az Akasha felszabadítása. Ez a szabadság lehetősége, amivel bármit lerakhattok, ami teli van régi energiával, vagy szenvedéssel.

Voltunk az éhezők házaiban, hogy láthassátok saját szemetekkel, hogy megértsétek, hogy ezek a dolgok frissek, nagyon frissek. S hogy a régi energiából az emberiség úgy tűnik nem sokat tanult. Beszéltünk erről újra és újra. A tudatosság lesüllyedt, nem fejlődik, csak ugyanazt a funkciót tölti be újra és újra. Így nehéz bármerre haladni, nehéz a fejlődés felé lépni.

Most ez hirtelen változni kezd! Ezért van az, hogy a bolygón most sok minden furcsának tűnik, vagy a régi energiára csak most láttok rá, és ez korábban nem sikerült. A személyes szokások kezdenek átfordulni, megváltozni, sok Ember, főleg az idős Lelkek, kezdik megkérdőjelezni kik is voltak ők, mit csináltak, miért csinálták? Hívhatjátok ezt ébredésnek is.  Mi azt mondjuk egyszerűen, hogy frissesség, fény érkezett. Ezt tapasztalják meg sokan, talán azok közül is, akik ezt hallgatják (jelen esetben olvassák). Olyan ez szinte, mintha kisütne a nap egy olyan helyen, ahol korábban egyszer sem tette. Ez egy lehetőség az Akasha frissítésére, felszabadítására.

Most van itt az ideje, hogy kezdjétek el megérteni, hogy az Akashátok mintázatában az is benne van, hogy kik vagytok.

Folyton stresszeltek? Vannak olyan dolgok, amiket a múltban lehet nem tapasztaltatok meg, de mégis olyan, mintha megéltétek volna? És ez valahogy mintha agyonverne benneteket, mintha rátok nehezedne, lehet, hogy elveszi a jókedveteket, nem hagyja, hogy békében legyetek, holott mások körülöttetek megélhetik? Ez is mind ott van benne, életről életre gyűlt a szenvedés, az elvárása olyasmiknek, amiből Nektek kevesebb adatott meg.

Az Akasha szabadság számotokra azt jelenti, hogy tényleg lerakhatjátok ezeket a dolgokat, annak tudatában, hogy nem fog többet megtörténni Veletek. Ez egy új energia, mely összemérhetőbb energiát teremt Ember és a bolygó, Ember és Ember között. Ez valóban új. Ez annyira új Kedveseim, hogy a tanulási körforgások is folyamatban vannak még, a régi és az új közötti ugrálások is fennállnak továbbra is, a kerítésen is ücsörögnek még, amiről beszéltünk korábban, de itt az ideje egy hatalmas változásnak, és még többet is fogtok látni belőle, nem csak saját életetekben, de saját országotokban, a politikában, és mindabban, ami a világotokban folyik. Ez új. Látni fogjátok mindenfelé.

Látni fogjátok, hogy az idősek közül lesznek, akik azt mondják, hogy már sohasem fognak változni, ez ezért lesz, mert csak a régi felé néznek. Az újat néha be sem jelentik, mert nem mindig szükségszerűen látványosan más, mint ahogy korábban történt, most viszont kezd folytonos lenni a megjelenése. Kezd előtérbe kerülni egy olyan integritás, ami korábban nem volt. Az emberek kezdenek megérteni dolgokat, olyan dolgokat, amiket korábban nem értettek, megjelennek bölcs gondolatok. Ez az Akasha felszabadulása!

Tehát, ha olyasmikre gondoltok, amiken keresztülmentetek, szeretném, ha úgy tekintenétek rájuk, hogy ezek kisebbednek az Akasha feljegyzéseitekben, és szeretném, ha olyasmikre kezdenétek gondolni, ami a múltban ünneplés volt, és most fog következni, álmodni fogtok róla, és meg fog történni az életetekben is. Ez a bölcsesség ígérete.

A bölcsesség jobb életet eredményez. Nem fogjátok elkövetni a korábban elkövetett hibákat újra és újra. Jobban át fogjátok látni a dolgokat, és ezt nevezzük Mesteri fellépésnek, vagy Mesteri személyiségnek, amikor abbahagyjátok az aggódást, amikor a világra másként néztek rá, hiszen már nem tartjátok veszélyesnek, mert tudjátok uralni. Képessé váltok uralni mindazt a szeretetet és együttérzést, ami körbevesz titeket saját életetekben.

Lesznek, akik azt mondják: „Nos, Kryon, ez nagyszerűen hangzik! De nem irányíthatom a körülöttem lévőket.” Én pedig megkérdezem: Mért szükségszerű irányítani azokat, akik körbevesznek titeket? A saját békétek belőletek fakad és nem tőlük kell érkezzen. S amint megértitek, hogy ezt megérdemlitek, akkor kezditek megérteni, hogy magatokban hordozzátok saját napfényeteket, és magatokkal viszitek saját fényeteket, bárhova mentek, és azok, akik körülöttetek ezt nem értik, akik esetleg negatívak, rajtatok keresztül fogják meglátni a fényt, és kezdenek megváltozni, mert ti példát tudtok mutatni nekik, meg tudjátok mutatni a békét, az egyensúlyt, hogy milyen aggódás, stressz nélkül élni.

Ilyen az új ember. Innen indul. Most indul. Itt vagytok egy ősi helyen, ami emlékeztet, ami tiszteletét fejezi ki mindaz iránt, amin az emberek keresztülmentek, azért, hogy most itt állhassatok, hogy megélhessétek ezt az életet. Ezért álltatok itt meg, ezért tisztelitek a történelmet. A Föld kezet ráz veletek, mosolyog és tudja, várta ezt.

A Föld, Kedveseim, Gaia, ma sokkal együttműködőbb, mint valaha, hogy tudjatok előrébb lépni egy másmilyen energiával, mint amivel valaha rendelkeztetek. Ez valós! Ez a Föld új igazsága. Arra kérlek Titeket, hogy érezzétek, ahogy Gaiai bólint, és kezet ráz Veletek, és ontja a tiszta energiát, pont erről a helyről, mely annyi mindent látott. Gondoljatok bele, mi mindent láthat, pont itt, ahogy itt álltok. Ezt nevezitek ti úgy, hogy modern idők, amikor elkezdődik a bolygón az átalakulás, és kezd kialakulni az Új Ember. És ez így van.

Esőtánc filozófia

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól.

Itt ülünk egy ősi megalitkörben, és kifejezzük tiszteletünket iránta. De szeretnék visszhangként megismételni valamit, ami emlékeztet egy alapelvre, amiről sokan megfeledkeztek, és szeretném kibővíteni pár információval.

Épp csak pár nappal ezelőtt, a Partnerem (Lee Carroll) és én a sivatagban üldögéltünk, és azoknak csatornáztunk, akiket érdekel az Amerikai őslakosok tradíciója és követik azt. Ezek az őslakosok, akiket most indiánoknak neveznek, ugyanazokkal a dolgokkal rendelkeztek, mint amiket itt megtaláltok. Szövetségben éltek a Földdel. Ott, akkor, elmondtuk Nektek, és elmondtuk már korábban is, hogy amikor az indiánok esőtáncot jártak, azt nem azért tették, mert esőt kértek, nem esőre vágytak, nem valami homályos szabályt követtek, ami előírta volna, hogy milyen módon kell táncolni. Vezetve voltak, hogyan tudnak együttállásba kerülni a bolygóval. Ennek a filozófiája így hangzik.

Minél közelebbi együttállásba kerül valaki Gaiaval, annál több együttműködésre számíthat Gaiatól. Ez hozta meg az indiánoknak a táplálékot és az esőt. És azt mondom, nem csinálták volna ezt az őslakosok évszázadokon át, ha nem járt volna eredménnyel! Rendellenes működés lett volna, csakhogy lettek eredményeik! Ha sikerült koncentrálniuk az együttállásukat a bolygóval, akkor a dolgok megtörténnek. Ez a tanítás. S most itt vagyunk a zöld szigeten, pontosan ugyanezzel a filozófiával.

Az ősök ezt a filozófiát használták eszközként, amit szertartásokkal értek el, amiket azért végeztek, hogy együttállásba kerüljenek a bolygóval, azért, hogy megkaphassák mindazt, amit a partnerkapcsolat jelent Ember és a Föld között. Megértették, hiszen a környéken számtalan megalitkör létezik, az ősidőkben ez volt a tiszteletadás. Legutóbb, amikor a Partnerem (Lee Carroll) itt ült ezen a területen, nem engedtem, hogy csatornázzon innen, amíg legalább egyszer körbe nem ment a köveken. Most megint itt van, visszajött. Ilyen korábban nem fordult elő, és még most is azon tűnődik, mire volt jó. Most elmondom.

Nincsenek szabályok. Helyette tisztelet adás van. Vannak, akik arra éreztek késztetést, hogy háromszor járják körbe  a köveket. Hadd mondjam el, hogy a 3-as szám fontos. A 3-as szám univerzális. Ha megvizsgáljátok miért van 3 ebből, vagy miért kell ezt vagy azt 3-szor megcsinálni, még az ősi tibetiek, is, akik nem jöttek el ide, tudtak erről a számmisztikájukban, ez a szám mozgást kiváltó szám, vagyis egy olyan szám, ami katalizál. A 3-as további dolgokat hoz létre.

Ha 3-szor körbejárjátok a köveket, megteremtitek azt, ami tradicionális, ami tiszteletet fejez ki azok számára, akik felépítették, és az iránt is, amit csináltak, és amiért csinálták, vagyis kifejezitek tiszteleteteket a partnerkapcsolat iránt.

Ne feledjétek, Kedveseim, ez partnerkapcsolat. Nem kell csinálnotok semmit a Földnek azért, hogy kapjatok valamit tőle. Együttállásba kell kerülnötök vele. Vagyis az őslakosokkal is együttállásba kerültök, ha kifejezitek tiszteleteteket irántuk,  hiszen ők is a partnerkapcsolat részei.

Még ennél is több minden elmondandó van. Vannak, akik érezték, hogy ez a megalitkör, ahol vagyunk, rengeteg női energiával rendelkezik, és lehet szeretnétek tudni, miért lenne ez így? Tényleg így van, vagy csak valami modern dolog ilyesmit mondani? Ezt mondom erre: minél messzebb haladtok időben visszafelé, ellentétben azzal, amit a történészek mondanak, annál inkább fogtok női sámánokkal találkozni az egyensúlyban lévő társadalmakban.

A ti társadalmatok rendellenesen működik ezekben a modern időkben, s ha elég messzire mentek vissza időben, rátalálhattok arra, milyen volt az egyensúlyi állapot a férfi és a nő között, aminek nagyon is volt értelme. Ráadásul, az intuitív emberi lény, a nő volt az, aki a szellem világgal kapcsolatot tartott, aki elsődlegesen kapcsolatban állt a földdel, és a nő volt az, aki a többieket vezette. Így működött ez sok-sok évszázaddal ezelőtt itt is.

A Partnerem (Lee Carroll) elvitt másokat többször is, egy innen nagyon messzire lévő helyre, majdhogynem a Föld aljáig, egy olyan helyre, amit úgy hívnak Machu Picchu, és ott elmondtuk, hogy ott női energia van jelen, majdhogynem anyaméh energia, ahogy odamentek, mert ott a Machu Picchu több száz éves létezése során egy olyan civilizáció élt, mely tisztelte a nőket, olyannyira, hogy az az energia a mai napig megmaradt ott.

Visszatérve ehhez a megalitkörhöz, ugyanez a helyzet itt is. Nem tudjátok mi történt itt. Nem igazán tudjátok. Látjátok, hogy itt vannak a kövek, kormeghatározással próbáljátok beazonosítani őket, igyekeztetek belőni mennyi évesek. Hadd mondjam el, hogy régebbiek, mint ahogy gondoljátok. Ezért, ha valaki itt van, ha körbejárja a köveket, vagy csak meghallgatja ezt a csatornázást (jelen esetben elolvassa), az nem csak az őslakosok felé fejezi ki tiszteletét, hanem a női energia iránt is.

Jó alkalom szétnézni itt, érezni az itt lévő gyógyulás lehetőségét. Miért gyógyító ez a hely? A válasz: azért, mert egyensúlyban van Gaiaval. Ilyen az itt fennmaradt energia. Mondtuk Nektek, hogy a kristályháló nem túlzottan aktív Írországban. Így nincs olyan háló, ami emlékezne ezekre a dolgokra itt. Akkor hogyan lehetnek itt portálok? Hogyan lehet, hogy itt vannak olyan helyek, ahol több a csoda, ha fogalmazhatunk így, mint máshol, olyan dolgok, amit emberek is éreznek? Mit érezhetnek, ha nincs kristályháló? Én megmondom nektek: az őslakosokat érzik! Az őslakosok az itteni háló! Érezhetitek mi történt, főleg ilyen helyeken, ahol fennmaradt az egyensúly, az együttállás. Ezért vagytok itt.

Gondoljatok bele egy pillanatra mindabba, ami itt történt, hallgassátok a történeteket. Sok minden történt itt, ami gyönyörű és helyénvaló volt, és még mindig az.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 04-05.