Alcím:

Lépj be a lélek szobájába, megidézve Isteni Részed szeretetét!

A SZERZŐ ELŐSZAVA

Köszöntelek az ötödik Kryon-tanítás kézhezvétele alkalmából, mely a leghosszabb mind között. Örülök, hogy szemeid ezeket a sorokat pásztázzák, mert így személyes kapcsolatba kerülhetek veled.

Tudom, hogy számosan elolvastátok az összes eddig megjelent Kryon-kötetet. Bárcsak megállíthatnám az élet folyását, és mindegyikőtökkel találkozhatnék. Komolyan gondolom ezt, mert valóban érdekel bennünket, hogy kik olvassák kiadványainkat!

Ha ez az első Kryon-könyv, melyet a kezedbe veszel, önmagában is élvezhető és érthető. Ha kedvet kapsz az üzenetekhez, azt javaslom, ezután a kötet után Az Ember Isten társaként című negyedik tanítókötetet olvasd el, majd ha még mindig lart a lendületed, az első könyvet ajánlom, melynek címe: Az utolsó idők. Bár ez a legrégibb a sorozatban, mégis változatlanul az új energiájú üzenetek kezdetei iránt a legnagyobb az érdeklődés.

Ha a megjelenést követő első év eredményeit nézzük, a negyedik tanítókötet fogadtatása volt a legjobb, egy éven belül négyszer kellett utánnyomást készíttetnünk az igények kielégítésére. Ennek a könyvnek a hetedik fejezete az Indigó Gyermekekkel foglalkozott. Soha nem kaptunk még ennyi levelet és megjegyzést egyetlen más témával kapcsolatban sem. Szülők, óvodai pedagógusok, tanárok árasztottak el bennünket levelekkel afölötti örömükben, hogy „végre valaki észrevette, mi a helyzet”. És rögtön következett a kérdés is: „Mit tehetnénk?” Ez az igény egy különálló könyvet szült az Indigó Gyerekekkel kapcsolatos kérdésekről, hogy azoknak is segíthessünk, akik esetleg visszariadnának egy spirituális könyv kézbevételétől.

Ennek a kötetnek is a világszerte lezajlott élő közvetítések írásba foglalt változatai adják a gerincét. Előző kötetünk megjelenése óta jártunk Ausztráliában és Ázsiában is, a leglenyűgözőbb energiájú összejövetelre azonban Európában, Franciaországban került sor. A több ezer résztvevő mantrázásától, intuitív éneklésétől még a zokni is lecsúszott a lábunkról! Amikor Périgueux városában megpróbáltuk befejezni az összejövetelt, egyszerűen ülve maradtak a helyükön, és elkezdtek nekünk énekelni! Talán valamelyik könyvben egy külön fejezetet szentelek a találkozókon szerzett tapasztalatainknak.

Mint ahogy az eddigi könyvek elején, most is elmondom, hogy Kryon minden közvetítést tízperces, szeretettől áradó üdvözléssel kezd. Mindig vannak a résztvevők között olyanok, akik először vannak jelen Kryon-közvetítésen, és számukra a bevezetők hatalmas élményt jelentenek, ezeken az oldalakon azonban fölösleges lenne újra meg újra elismételni őket. Azokat a fontos közléseket azonban, melyeket Kryon is többször átad, én is megtartom a szövegben, mert újbóli elolvasásuk a teljesebb megértést szolgálhatja.

Köszönöm, hogy ennek a könyvnek az olvasása mellett döntöttél. Remélem, te is érzed majd azt a „szeretetzuhanyt”, amit én éreztem, amikor a világ különböző városaiban drága családtagok csoportjai előtt ülve felhangzottak a mára híressé vált szavak:

Üdvözöllek benneteket, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól...

Lee Carroll

Ha megvásárolni kívánod, akkor itt kereshetsz rá: Kryon - Levelek otthonról

1999