Kryon Mester, Lee Carroll közvetítőn keresztül, több alkalommal beszélt a magyarokról, a magyarságról, a földi életben való szerepéről. Ezen az oldalon összegyűjtve teszem közzé a tanításait.

I. rész

Miért vagytok itt magyarok? Van esetleg arra esély, hogy nagyon hosszú időn keresztül, a magyaroknak volt arról egyfajta kulturális intuíciójuk, hogy mit kéne csinálniuk. Egy kvantum intuíciótok. Amely azon alapult, hogy mit ad nektek a rendszer. Van erre esély? Lehetséges, hogy valami olyasmit kéne csinálnotok, amit még nem vittetek végbe? Az a jövőbeli potenciál amit én látok, bármilyen hatással van rátok? Nem azt kérdezem, hogy azért vagytok-e itt, hogy a Földnek segítsetek. Ennél ez még sokkal egyszerűbb. Azt kérdezem tőletek, hogy milyen intuícióval jöttetek ide? Öreg lélek, nézd az egészet, tekints az egészre! Látsz valamit? "Kihez beszélsz most Kryon? Hiszem sokan vagyunk ma itt. Lehet, hogy nem is kéne magyarként beszélned hozzánk." Most ne intellektuálisan közelítsétek meg ami következik.

A ti magyarként történő besorolásotok nem úgy értendő, ahogy az elmúlt idők háborúi korlátok és határok közé szorítottak benneteket.

(Legyél nagyon óvatos társam, jól fogalmazd most ezt meg!)

Jelent nektek valamit az a szókapcsolat, hogy Kárpát-medence? Az én társam azt sem tudta, hogy mi ez. Ez nem egy nyugati üzenet. Ez arról szól, hogy van ennek a földnek egy energiája, amit mindenki érez, aki most itt ül. Olyasmiről szól, amit elérhettek majd. Hatalmas változás zajlik most a bolygón és ezzel tisztában kell lennetek. Mert ez az elmúlt 20 évben megteremtette a szabad magyar fogalmát, fél évszázad után először újra. Immár szabad továbblépnetek a spiritualitás egy következő szintje felé. Talán egy olyan szint ez, amelyet már éreztek is. Néhányan annyira erősen érzitek már, hogy szinte teherként élitek meg, hogy tennetek kell valamit azonnal. Nyugodjatok meg, merthogy kvantumról beszélünk, van idő. Értitek? De most átadom nektek az igazságot.

Változás zajlik most a bolygón és ez elválasztja egymástól a régi és az új gondolatot. Ez nem egy nyugati üzenet. Mert az igazságot hozta el nektek. A társam még csak nem is sejti ezt. A ti Akasha feljegyzéseitek, rengeteg szenvedéssel teli életet tartalmaznak. Rengeteg ezekben a csalódás, árulás és halál. Az európai tudat sokszor azt érzi, hogy csak szenvedésre született. Nem számít mi történik, ti mindig áldozatok vagytok. Ez az uralkodó nézet, de ez már régi és semmi köze nincsen a spirituális jövőtökhöz. De még mindig teherként él és tudjátok, hogy igazam van. Mit tanítottak nektek a szüleitek? Tudjátok, hogy igazam van! Mindegy mi történik, mindegy mit hoz a történelem. Mindig csak azt érzitek, hogy ez ugyanaz mint a múlt, nem rendelkeztek igaz befolyással. Csak szenvedésre születtetek.

Most elmondom nektek, ahogy látom magam előtt a családnak ezt a részét, hogy egyszerűen nem igaz ez a korábbi gondolat. Mi az, amit szintén éreztek? Úgy érzitek, hogy szenvedés közeleg? Hát nem látjátok, hogy ott a fény, ott az ígéret?

Lesznek majd, akik döntést hoznak. Úgy döntenek, hogy új magyarként gondolkodnak ezen túl. Megszabadulnak a régi terhektől, a régi szenvedéstől, a szüleik energiájától. Ez nem tiszteletlenség, merthogy ők lettek volna az elsők, akik boldogan ünnepelték volna a szabadságot, a gondolat szabadságát. Hogy mehessetek és azt tegyétek, amit tennetek kell. "Kryon, mi az amit tennünk kellene?"

(Lee ekkor a lábával véletlenül felborított egy gyertyát a színpadon)

Hát semmiképp nem az, hogy feldöntsetek egy gyertyát. Hadd áruljam el. Egyre izgatottabb leszek.

Ezen a helyen, egy spirituálisan fejlett nép előőrse gyűlt össze. Mindenki egy evolúciós lény. Spirituális bélyeget hagytok Európán, amely új folyamatokat indít be, új közvetítéseket, új gyógymódokat hoz el. Mind itt van mindez. Mind megtalálható abban a tudatformába, aminek a neve Magyarország. Milyen érzés ez? Igazán igaznak vélitek ezt? Néhányan ezzel az intuícióval születtek. "De Kryon, mégis milyen lesz mindez és milyen hamar jön majd el?" Hát ez rajtatok múlik. Azon múlik, hogy hogyan tudjátok félresöpörni a régi energiát. Hogy mit fogtok tanítani a gyerekeiteknek és ha már a gyereknél tartunk, ők nem fogják elfogadni a régi gondolkodást! Problémáitok lesznek velük! Ők már nem ismerik a régi módszereket. Ők már csak a potenciált látják. Ők nem fogják elfogadni a régi bevált módszereket. Talán már észre is vettétek ezt. Rendben. Lenne nektek egy tanácsom.

Hogyha azt szeretnétek, hogy ez minél előbb bekövetkezzék, akkor először is szabaduljatok meg a régi gondolkodásmódtól! Mert az már nem ti vagytok. Nem vonatkozik már erre az egész területre, erre az egész országra, erre az egész portálra és egyszerűen csak útban van. Útjában áll annak az Akasha feljegyzésnek, amelyről tudjátok, hogy potenciált rejt. Vessétek el ezt a gondolkodást. Úgy érzitek, hogy ez veletek született, túl erős ahhoz? Túl késő lenne? Túl öregek volnátok? Nem! Oh, bárcsak láthatnátok, amit én látok! Mert ott rejtőzik az igazság a ti intuíciótokban, arról, hogy kik vagytok valójában.

(Most ezt csak lassan mond el társam, mert fontos, hogy jól fogalmazd meg!)

Szeretném, ha ugyanúgy közelítenétek meg ezt a kérdést, ahogy a szeretet kérdését. Amit elmondtam nektek, az intuícióitok arról, hogy kik valójában a magyarok és kik lehetnének, nagyon is helytállóak. Különben nem is lennének ilyen intuícióitok. Nem arról van itt szó, hogy mit csináltatok idáig, arról van szó, hogy kik vagytok. Nem a történelmetekről szól, hanem a kvantum potenciálról szól, hogy kik lehettek.

Hogyha a szeretet jellemzőit alkalmazzátok erre, akkor könnyen megy majd. A szeretet első számú tulajdonsága, hogy csendes. Ehhez a kérdéshez is csendben, alázatosan forduljatok. Csendes, alázatos módon közelítsetek a kérdéshez. Csak nézzétek meg, hogy kik ennek a bolygónak a mesterei. Soha nem kiabáltak. A mesterek soha nem üvöltötték, hogy: "Én mesternek hiszem magam!" és azt sem, hogy: "Tudnotok kéne, hogy én mester vagyok!". Tehát akkor ráírom a homlokomra nagy betűkkel: "Mester". A mesterek sosem cselekedtek így. Csak nézzétek meg a valódi mestereket. Ők csendben jöttek. Az hogy mesterek, éppen ebből derült ki.

Hogyha a magyaroknak van valami tanítása Európának, akkor Európa észre fogja azt venni. Anélkül, hogy a homlokotokra írnátok. Tudjátok? Vajon ez most zavaros?

A szeretet soha nem fuvalkodik fel. A szeretet nem büszkélkedik, hogy van nekem valamim, ami neked nincs. A mesterek úgy jöttek erre a bolygóra, hogy nem mondták: "Nézd mi mindenre vagyunk képesek!" Egyikük sem tett így. Ők egyszerűen csak cselekedtek, csak cselekedtek. Most már tisztul a kép?

Mi lehet az amit a magyarok tehetnek itt? Talán valóra válthatják ezt a csodálatos elgondolást, hogy egész Európa tudata megváltozhat. Úgy terjedhet ez a változás, minthogyha ragályos volna. Terjedni fog, egyszerűen azért mert örömteli. A magyarok lehetnek azok, akik megtörik a szenvedő európaiak paradigmáját. Nem érzitek? Hisz az intuíciótokban is ott van.

Ez a föld, erről az üzenetről beszél. Néhányan pontosan tudják, hogy miről beszélek. Látjátok, ez nem egy nyugati üzenet. A mesterlétről szól. A szeretet alázatos, a szeretet nem fuvalkodik fel. A szeretetnek nincs hátsó szándéka. "Mikor következik ez be Kryon? Szeretném a naptáramban bejelölni." Hát ne tedd! Engedd, hogy csendben fejlődjék. Nem kell mindent megszervezni! Higgyétek el, nem kell mindent előre megszerveznetek! Mert a megszervezése, már önmagában egy hátsó szándék volna és akkor majd ráerőltetitek másokra. Ismertek olyan mestert, aki ráerőltette volna a szeretetét bárkire? A mesterek ezen a bolygón mindig csak álltak és az üzenetüket azért fogadták el, mert az igaz volt.

Milyen szervezkedést láttok ti most a bolygón az ezoterikus társadalomban? Láttok ti központi egyházat? Nem! Van valamilyen doktrína? Nem, nincs! Van próféta, akit dicsőíteni kell? Nem, nincs! Léteznek iskolák, ahol ezt tanítják? Nem, nincsenek sehol a világon, sehol a városokban, mégis tudjátok mindezt. Egyszerűen lehet, hogy Isten hatalmasabb, mint gondoltátok! Nem kell semmilyen szervezkedés, amikor a DNS-etekben már ott van a mesterlét.

A szeretet negyedik tulajdonsága, hogy megvan benne a bölcsesség, hogy megértse a másik hármat. Ez most zavarosan hangzik? "Kryon, azt mondtad másképp kell gondolkodnunk! Hogy legyünk csendesek, senkinek ne beszéljünk semmiről és ne szervezkedjünk!" Pontosan így van! Ezek kvantum utasítások. Meg tudjátok csinálni vagy nem? Ha meg tudjátok csinálni, akkor valami történni fog. Az energia majd felépíti önmagát. Az információ majd csak árad és az az evolúciós lény akik vagytok, majd felemelkedik. Már rájöttetek, hogy működik a rendszer és már el tudjátok kezdeni használni, hogy kiegyensúlyozzátok a lelketeket. Ez majd kiegyensúlyozza az Akashát és majd megtestesül az, amit ezáltal teremtetek.

Elküldöm hát nektek ezt az üzentet, ami azt jelenti, hogy mostantól azt kezdtek vele, amit csak akartok. Átadtam nektek. Minden további magyarázat nélkül. Ezentúl majd a hármas nyelv végzi majd a maga munkáját. Néhányan, jó néhányan megkaptátok most azt, amiért idejöttetek. Nem az üzenetet amit vártatok, nem az általatok várt nyugati üzentet.

Áldott legyen mindenki a közönségben, aki megértette és tudomásul vette amit most mondtam! Tehát a kvantum bölcsességet fogjuk használni, hogy megkezdődjék a lassú eltolódás a régi paradigma felől és a magot most itt vetjük el. Pontosan ezt éreztétek.

Kedves magyar családom. Már nagyon hosszú ideje vagyok veletek. Láttam a sok zavart, ami itt támadt. Láttam szüleitek és nagyszüleitek idejét. Azoknak az ősöknek a korát, akik itt éltek. Hát nem érdekes, hogy ők is ugyanezt érezték? A különbség köztük és köztetek, az az, hogy ti most azon a helyen vagytok ahol változást érhettek el. Küszöbön áll a változás!

II. rész

Talán több vagy, mint gondoltad volna. Mi van ha örökkévaló vagy? Hát nem érzed? Nem érzed a Magyarországban rejlő bölcsességet? Hát nem ismered a saját történeted? Nem látod a csakrát? Nem hallod a jóslatokat? Itt az idő, ez az amire vártál! Most pont a megfelelő helyen vagy, hogy még többet tudj meg.

Mi veszíteni valód van kételkedő? Meg tudod nyitni a szíved, csak egy kis időre. Hallgasd ami itt elhangzik, érezd az energiát. Isten szeretetében nincsenek trükkök, csak információ. Nincs szervezet, amihez csatlakoznod kell. Nincsen doktrína, amit meg kell tanulnod, csak egyetlen gondolat, amit el kell fogadnod, hogy talán – mondom, csak talán – örökkévaló vagy és a lelkedben ott van a teremtő egy darabja. Mi volna ha ez így lenne?

Változás történik most a bolygón, érzitek? Sokan azt mondják, hogy ez egy 13.000 éves ciklus – a félidő –, de itt többről van szó. Ez egy 26.000 éves ciklus kulminációja, amely pontosan az energia középpontjába helyez téged, ahol döntést kell hoznod. Hiszen kezd megmutatkozni. A társam többet is fog mondani erről, de már most is mindent tudsz, hiszen nagyon régóta vársz már erre. Többet fogok nemsokára mondani. Most csak azt kérjük, hogy ülj itt és érezd, hogy itt van a Szellem, itt vannak az őseid. Azok is itt vannak, akiket nemrégiben veszítettél el. Néhányan sámánok és részei a Földnek. Mi volna, ha ez igaz lenne? Mi van akkor, hogyha most is itt vannak a szeretteid? Érzed a jelenlétüket? Én érzem. Én látom őket. Semmi nem az aminek látszik! (Kryon nevetés)

III. rész

A DNS aktiválásával az emberiség olyan képességre tesz szert, amivel megcsapolhatja az Akashát, hogy a régi korok bölcsességét előhívja, hogy azokat a spirituális tulajdonságokat tudja használni, amelyekkel sámánként valaha tisztában volt.

Ebben a helyiségben is vannak Lemúriaiak, vannak itt Atlantisziak. Mindannyian készen álltok arra, hogy ezt elérjétek. Az energiákat, amelyekről beszélek, van aki ismeri, van aki nem. Ez része annak, akik vagytok. Éppen most ébredtek fel és elkezdtek magasabban rezegni, de ez nem fog gyorsan történni. Merthogy 36 évnyi lehetőségetek van a kezdetre. A 36 év még mindig csak a kezdet lehetősége, de már a felén túl vagytok és még mindig van 18 év arra, hogy felismerjétek ezeket a lehetőségeket, aktiváljátok őket és a felszínre hozzátok őket. Annyi minden van még, de már csak egy valamiről tudok beszélni, de annyi minden van még.

A tudósok sosem foglalkoztak azzal, hogy hogyan kommunikál a DNS veletek. Mindaz a 100 milliárd molekula a testetekben, mind-mind egyéni, mind csak rátok jellemző, de mindegyik pontosan megegyezik egymással. Pontosan ugyanolyan a DNS a fejed búbján, mint a talpadon és hogy tudjanak kommunikálni, egy kvantummezővel kell rendelkezzenek. A tudomány éppen ebben az évben kezdte ezt el felfedezni, hogy a DNS molekula nem kvantum részecske, mert ahhoz túl nagy, de a DNS beszél a kvantum részecskékhez. A kvantumvilágban megfigyelhető az atomok perdülete. Most arra is rájöttek, hogy a DNS meg tudja változtatni ezt a perdületet. Ez a kocka cinkelésének a folyamata. Az első tudományos bizonyíték, hogy a DNS megváltoztatja a Föld kvantum természetét. Mit tud 100 milliárd DNS molekula tenni egy mezővel? Még nagyobb mezőt hoz létre, amely akár 8 méteres is lehet. Ez az emberben lévő DNS kvantum mezeje. Elizeus ezt úgy nevezte: az emberi Merkaba. A tanító Peggy Dubro úgy nevezte ezt el: a háló. Remélem már ti is kezditek megérteni. Remélem értitek, hogy ti is hatással lehettek rá.

Azok az öreg lelkek, aki itt ülnek a teremben, figyeljetek! A szándékotok hatalmas, ne foglalkozzatok szabályokkal, listákkal, folyamatokkal, inkább a megértést keressétek. A cselekvést a szándékon keresztül. Keressétek a legmagasabb rendű energiát, amely csak él az emberben. Keressétek az együttérzést. Tudom, hogy jó helyre jöttem, hogy az együttérzésről beszéljek. Azért jöttem Magyarországra. Ti is tudjátok, a magyarok mindent tudnak erről.

Most itt az ideje az ébredésnek. Lassacskán bekövetkezik, merthogy a DNS nem csak kémia. Mert legbelül a központjában ott van a mindenható Isten. Hogyha Istennek van többdimenziós része, akkor azt te hordozod magadban! A Föld legrégebbi vallásai, már réges-régen átadták ezt az információt nektek. A hinduknak nem okoz gondot ezt felismerni. Mindig is itt volt a Földön annak a gondolata, hogy vannak előző életeitek, hogy a régi lelkek többször visszajárnak, hogy fel lehet emelkedni halál nélkül a Földről. Ezek a gondolatok benne vannak a DNS-etekben.

Itt vannak az instrukciók kedveseim. Öreg lélek, hagyatkozz a saját spirituális ítélőképességedre, hogy ez megfelelő információ-e vagy sem! Lehetséges-e, hogy a korok bölcsességét hordozod? Lehetséges-e, hogy magadban rejted a saját gyógyulásodnak a magvait? Igen, az!

Ne lepődj meg, hogyha másképp hagyod el ezt a helyet, mint ahogy érkeztél. Ne lepődj meg, hogyha később úgy emlékszel majd vissza erre a napra, mint ami megváltoztatta az életedet. Mert ezen a helyen a tudás és a bölcsesség kerül átadásra. Gaia maga osztotta ezt meg velünk. Engedélyt kaptatok arra, hogy átérezhessétek ezt. Kérlek ítéljétek meg saját tudásotok szerint. Szeressétek az információt. Ti döntsétek el és lássátok, hogy mennyire helytálló és igaz.

IV. rész

Pontosan tudom, hogy ti kik vagytok. Néhányan távoli helyekről jöttök. Néhányan Magyarországról jöttök és néhányan olyan távoli helyekről jöttök, amelyek Magyarországgal egyenlőek.

Amikor ezekről az energiákról beszélek nektek ebben a pillanatban, akkor nem úgy látom az ország határait, ahogy a térképen meg vannak rajzolva. Hiszen a határokat valójában energia és családi csoportok rajzolják. Eredetileg így születnek a határok. Később lesznek csak belőlük hivatalos határok. Később kapják csak meg a nevüket az országok. Én most olyan Magyarországról beszélek, ami több mint 100 évvel ezelőtt volt. Arról, amelyik sokkal nagyobb, mint amilyen ma. Sokkal nagyobb energiát foglal ez magában, mint amiről tudtok.

Rengeteg cél van ebben az országban. A próféciák. Amikor legutóbb jártam itt, a társammal beszéltem nektek a próféciáról. Lehetséges, hogy ez a hatalmas terület amiről beszélek, nem más mint a spirituális víz kútja, amely több kilométer mély? Lehetséges ez, hogy őseiteknek sámáni energiái voltak? Hogy ismerték a Föld energiáját? Talán még az eljövendő időfraktálokat is? Mi más lenne a prófécia, ha nem valami, ami megjósolható? Lehetséges, hogy az őseitek adták tovább azt a potenciált, ami most bennetek rejlik? Lehetséges, hogy azok, akik egy ilyen teremben ülnek olyan Akasha feljegyzéssel rendelkeznek, amely igen mély és rengeteg spiritualitás rejlik benne? Figyeljetek!

A bolygót nem úgy teremtették, hogy mindenhol egyenlő legyen az energia. Mindig voltak és mindig is lesznek portálnak nevezett helyek, amelyeket erőteljesen érzékelnek azok az emberek, akik azon a területen élnek. Sokszor a víz mellé ülnek. (Kryon nevetés) Sokan talán tudják, mire akarok most célozni. Lehet, hogy vannak területek a Földön, amelyen nem rendelkeznek annyi energiával, vagy annyi befolyással, mint ez az itteni. Nem feltétlenül a népességet értem az erő alatt, nem a népsűrűséget értem ez alatt és nem azt, hogy mennyi ideig élnek itt az emberek, hanem sokkal inkább azt, hogy ez a hely kapcsolatban van a bolygóval. A nagyobb Magyarország Európa közepén van és hatalmas a spirituális lenyomata.

Most egy új energia felé nyújtjuk ki a kezünket, amely már nem lineáris. Általában amikor tanítunk valakinek valamit, akkor az egy ember felé irányul. Lehet, hogy ő aztán valaki másnak is megtanítja. Lehet, hogy geometriai értelemben fejlődik a tudás, de ez még mindig csak lineáris.

A kvantumenergia példája, az az, amikor egy sötét helyen vagytok és hirtelen felkapcsolják a villanyt. Hirtelen az egész hely sokkal világosabb lesz. Mindazok, akik azon a helyen járnak, részesülnek a fény áldásából. Talán nem tudják honnan jöttek. Szükség van valakire, aki felgyújtja ezt a fényt. Ezek mind metaforák, próbálom elmagyarázni nektek.

Én tudom ki vagyok és az nem véletlen, hogy most ide jöttünk. Nem véletlen, hogy itt vetjük el a tudás magvait. Minden amit teszünk már most is ismert, mert az őseitek számítottak erre a mostani időre. Mert vannak itt a teremben sámáni energiák, hatalmas, egész életekre visszanyúló bölcsesség raktárak. A ti csodás földeteken érnek össze Szent György vonalai. Itt a pulzálás és ez olyan, mintha a bolygó szíve verne itt. Ez csak metafora, de remélem minden magyarhoz elér, hiszen nektek célotok van a bolygón, az, hogy együttérzést teremtsetek. Itt vannak azok, akik majd a végső időkben tartják a fényt. Talán Európa nem is tudja, hogy honnan jön ez a fény, de ti felelősek vagytok a kvantum energiáért. Ez többet fog tenni annál, hogy megváltoztassa a ti földeteket.

Ezt az őseitek nagyon jól tudták és el is mondták és most itt van! Nagyon fontos hogy meghalljátok! Fontos, hogy itt vagytok, szeretném ha ezt átéreznétek! Ha igazam van… és igaz, akkor ők most is itt vannak, körbeveszik ezt a teret. Mosolyognak rátok, megtapsolnak benneteket, hiszen olyasmit tesztek, amire senki nem számított. Elvetitek a béke magvait a Földön, hogy ne legyen több háború.

Talán kíváncsiak vagytok, hogy miért szenvedett ennyit ez az ország? Talán tudni szeretnétek, hogy miért? Miért vált annyiszor darabjaira, hogy miért volt annyi év, amikor annyi volt a szomorúság? De hát ki tudná jobban terjeszteni az együttérzést a Földön, mint ti? Hiszen olyan helyen ültök, ahol tudjátok milyen érzés. Amikor elnyomnak, meghódítanak, feldarabolnak benneteket. Amikor szenvednek a családok, mert nem láthatják egymást többet. Hát ki tudhatná nálatok jobban?

Ezzel az együttérzéssel meggyújthatjátok a fényt, hogy aztán az az egész kontinenst bevilágítsa. Ehhez minden eszközötök megvan. Óh bölcsek, tudom, hogy hol vagyunk. Tudom, hogy ki van itt.

V. rész

Ez egy különleges terület, már beszéltem erről korábban. Beszéltem már a Kárpát-medencéről. Beszéltem már azokról a csodás öreg lelkekről, akik magyarok. Már elmondtam, könyörgöm ne úgy fogjátok fel, hogy egy széken ülő férfi adja át ezt az üzenetet. Ne úgy fogjátok fel, hogy egy amerikai, aki angolul beszél, mert én használom a tudatát és az intelligenciáját. Kryon pedig vagyok és én ismerlek benneteket. Ismerem az erő csomópontokat itt, tudom, hogy mi is történt itt. Ismerem és érzem azoknak a lelkeknek a gyengédségét, amik itt élnek. Itt különleges öreg lelkek laknak. Egy olyan karmikus csoportba érkeznek meg, amelyet úgy nevezünk, hogy magyarok. A legtöbben újra és újra ezen a területen születnek ujjá. Figyeljetek. Ti vagytok a saját őseitek. Ti hordozzátok az összes bölcsességet és tudást. A kérdés az, hogy mit is kezdtek most ezzel az új energiában? Erről is fogunk egy kicsit ma este beszélni. Tudom, hogy kik vagytok. Tudom, hogy miért ültök ezekben a székekben. Érzitek, hogy milyen édes ez az energia? Ez egy csodálatos hely ma a gyógyulásra. El tudjátok engedni magatokat? Felejtsétek el egy pillanatra a gondokat. Üljetek itt ebben a szeretetben. Tudjátok, hogy hogyan tekint rátok Isten? Hogyha nem, akkor talán most megvilágíthatom nektek. Ti vagytok a családom, mert Isten bennetek él. Részben egy fizikai test vagytok, de a másik részetekben ott van Isten. Ez azt jelenti, hogy ti egy család vagytok velem. Az összes üzenet, amit ma átadok, az a szeretet szellemében fogant meg. Egy olyan családnak szól, amely felemelkedik. Itt az ideje, hogy megmutatkozzék a magyar Szellem, hogy végre ne legyen eltemetve, mivel itt megvan annak a lehetősége, hogy az európai spirituális evolúció kapuja legyetek. Sokan ezt mindig is tudták.

VI. rész

Szeretnék egy történetet mesélni nektek. A bolygó változóban van és ezek a változások, amelyeken keresztül megy olyan jellegűek, amelyek mindenhez kapcsolódnak, amit most a társam munkatársa kifejtett itt. Hadd fessek le nektek egy képet. Miről is szól a Föld története annak alapján, amit idáig tudtok? Sokan hódító Földnek nevezték. Mondhatjuk azt, hogy az ember megfizette ennek az árát, mert a régi túlélő energiában a férfiak adják az életüket, azok akik a csatába mennek. Ennek a bolygónak az északi féltekéjét a férfiúi féltekének hívják. A történelem mindig azt mutatta, hogy a hódítók, valóban ebből az irányból jöttek. A déli félteke pedig, – ami nem kifejezetten női, sokkal inkább anyai félteke – valamit rejtett. Most azt szeretném, hogy a társam lassítson le, mert olyasmi hangzik el, ami még nem lett korábban átadva. Mindkét félteke között egyensúlyi pontok találhatóak, az egyik itt van. Nézzük csak, hogy mi történt itt. Ti magyarok, akik most itt ültök a székben, tudjátok, hogy hányszor rajzolták át az országotok határait a hódítók. Mit tettetek ezügyben? Visszahódítottátok őket? Nem. Itt olyan tudatosság van jelen, amely különbözik a titeket körülvevőktől. Egyfajta szövetség van eközött a hely között és a föld déli féltekéje között. Méghozzá egy édes szövetség. Egy olyan fejlett tudaté, amely soha nem lenne képes leszúrni valahová a zászlaját és azt mondani, hogy: "Ez itt az enyém!". Az ősök megjósoltak egy olyan időt, amikor a féltekék majd összeolvadnak a tudat birodalmában. Amikor a túlélő tudatból olyan emelkedett tudat lesz, amelynek a béke az alapja. Ennek érdekében a déli féltekének kell nagyobb szerepet játszania. Az ősök még azt is elmondták, hogy a bölcsesség India és Tibet területéről dél felé mozdul majd el. Más jóslatok pedig a kundaliniről beszéltek. A kundalini egyfajta társteremtőről ismert, új energia születik meg általa. Az észak és a dél nem egyesülhet könnyedén. Szükség van valamiféle olajra ahhoz, hogy megkönnyítse a dolgot. Ezek vagytok ti. Már elértétek ezt, már készen álltok a változásra. Ez nem csak Dél-Amerikában történik meg. Ez az egész Földet érinti. Az egész Föld gyengédebbé válik és kilép végre a hódító üzemmódból. Végre egy kicsit meglágyul az északi félteke is. Olyan országok lépnek szövetségre, amelyek eddig sohasem tették és ezáltal békét teremtenek a bolygón. Akkor ott van még Magyarország. Ti már ott vagytok. Ti annyira készen álltok. Ma este beszélek nektek azokról a csapdákról, amelyeket fontos, hogy elkerüljetek kedveseim. Nagyon is készen álltok már arra, hogy olyan hely legyetek, amely fényt sugároz és békét kölcsönöz a Földnek. Amikor a határokat újrarajzolták és családokat szakítottak szét nem is olyan régen, akkor mit tettetek? Ma már beszélhetünk toleranciáról, megbocsátásról, gyűlölködés nélküliségről… nem szálltatok háborúba senkivel. Látjátok, ez már egy női jellemvonás. Ez az az édesanya, aki más soha nem küldené a fiait a háborúba. Ez Magyarország. Ti mások vagytok. Tudjátok, hogy ez így van. Történik itt valami, amely majd növekszik és virágba borul és kapcsolatot teremt a déli féltekével. Ez majd a bolygó egyensúlyát szolgálja. Ez különleges dolog. Fontos, hogy a bolygó egyensúlyi energiájának a részei vagytok. Hányan éreztétek, hogy valóra válik egy jóslat? Hányan mondtátok azt, hogy sohasem jön el ez az idő. Majd erről is beszélünk ma este. Amíg sokan csak ülnek és várják, hogy valami végre ideérjen, szeretném, hogyha tudnátok, hogy már ide is ért. Érezni fogjátok, mert már itt van a változás.

VII. rész

5 olyan tulajdonságról szeretnék beszélni, amely a magyaroknak különösen fontos, mivel nem minden Kryon közvetítés érhető el a nyelveteken. Néhányatok számára talán ez ismétlésnek hathat, de a legtöbben most hallanak erről először. Szeretném ha ezt nagyon világosan hallanátok. Azt szeretném, hogyha a nyelveteken is igaznak csengene. Ezért mégegyszer elmondom.

Ez nem a nagyapáitok ezotériája, mivel a bolygón most zajló változás pontosan az, amire számítottatok. Igen mélyreható. Az a jelenség határozza meg, amelyről a társam gyakran beszél napéjegyenlőségek precessziója címen. Egyszerűsítsük ezt most le egy kicsit. Az ősöknek megvoltak a maguk naptárai. Legtöbbször a csillagok alapján írták őket. A Föld ingadozása 26.000 évet tesz ki. Amikor az ősök az égre tekintettek és a csillagokat kutatták, akkor nagyon lassú változást láttak. Látták, hogy a Föld a saját tengelye mentén ingadozik és ez így is van. Egy 26.000 éves ciklus végén tér vissza a kezdetekhez. Ez azt jelenti, ahogy ennek az ingadozásnak a fele az pont 13.000 évet tesz ki. Jónéhány naptár 13.000 évre lett megtervezve. Az ősöknek volt egy jóslata. Amikor ez az ingadozás kitesz egy teljes ciklust és 2012 december 21-én eléri ennek a felét, akkora az emberiség vagy elpusztítja már önmagát, vagy pedig felkészül a következő lépésre. Lehet, hogy itt más sokan vagy 20 éve hallanak az új energiáról, mint a nagyapáitok is. De ez most egészen más dolog. Ez az a döntési helyzet, amiről már hallottatok. Sok ősi jóslat úgy írja le ezt a választási helyzetet, mint 5. és egyben utolsó döntési pontot. Rámutattak 4 olyan pontra az emberi civilizáció történetében, amikor választani kellett aközött, hogy elpusztítja-e önmagát az emberiség, valahogy mégis túlél. Ez volt tehát az 5. az utolsó lehetőség. 40 évvel ezelőtt, a jóslat úgy tűnt, hogy megtörténik. A legnegatívabb esemény. Ezzel a negatív jóslattal nőttetek fel ti is, a III. Világháború ígéretével. Ez lett volna az utolsó csata, amely elpusztította volna az emberiséget anélkül, hogy megadatott volna az újrakezdés lehetősége. De nem így történt. A történelem elkezdett megváltozni az 1980-as évek vége felé. A hógolyó elkezdett gurulni. A lehetősége igen magas volt annak, hogy a civilizált világ megváltoztatja a tudatosságát. Ekkor érkeztem meg én is, hogy segítsek ezeket a folyamatokat elősegíteni. Ha ismeritek a csillagászatot, akkor tudjátok, hogy milyen évek játszottak ebben fontos szerepet. 18 év 2012 mindkét oldalán. Ez képviseli azt, hogy hány év előzte meg a változást és hány lesz még a vége felé. Most itt vagyunk 2014-ben, jóval túllépve már a középponton. Már új naptárakat használunk és a világ még mindig itt van. Ez az az idő, amiről beszéltünk. Ezért születtetek meg. Ezért olyanok az energiák, amilyenek. Ti pedig itt vagytok. Szeretném, ha ezt megértenétek. Ez egészen új. Azt mondtuk, hogy a legfontosabb tulajdonság, amit kereshettek ebben az új energiában, az a változás. Azok a jelek, akiket idáig kaptatok az ezoterikusságról (Kryon nevet) már kezdik megváltoztatni a frekvenciájukat. Gyógyítók, médiumok, közvetítők, hányan éreztétek ezt? Néhányan féltek közülük, mert látszólag megszűntek a képességeik. De a jelek nem szűntek meg, csak megváltoztatták a frekvenciájukat, de erősebbek lettek. Az átkalibrálás arról szól, hogy az emberi lény rátaláljon erre az új frekvenciára. 9 ember is ül ebben a teremben, akinek nagy szüksége volt arra, hogy ezt hallja. Ezért a kijelentésért jöttetek el. Akkor most ünnepeljük meg, mert most már végre értitek, hogy mi is történik, ugye? Ne úgy távozzatok innen, mint ahogyan jöttetek! Ez a 9 ember is végre átélheti, hogy mi jelent az átkalibrálás egy erőteljesebb élet felé. Az erősebb kapcsolatot jelenti Istennel. Semmi baj nincs veletek. Ez az első számú. Fontos, hogy ezt a saját nyelveteken halljátok.

Másodsorban azt szeretném, hogyha ráébrednétek valamire. Itt nem hagyományos dolgokról beszélünk. Azt tanultátok, hogy egyike vagytok a Föld állatainak. Talán az evolúció csúcsán álltok, de azért csak egy vagytok a sok állatfaj közül és bebábozódva éltek itt a bolygón. Lehet, hogy ez a bolygó veszélyes, soha nem lehet tudni, hogy mikor találja el egy aszteroida. Nem tudjátok, hogy mit is nem tudtok. Itt van az igazság. Ez a bolygó értetek lett megteremtve és ti is itt voltatok, amikor ez megtörtént. Nem emlékeztek? Együtt néztük végig és azt mondtuk, hogy itt leszünk. Nem is tartott hosszú ideig, mert nincs is idő. Amikor azon az oldalán vagy a fátyolnak, ahová tartozol, akkor nincs olyan, hogy kezdet és vég. Kortalanok vagytok. Erre lett teremtve a Föld, ezért a pillanatért. A terv mindvégig az, hogy megtudjuk, hogy az emberiség átlépi-e az túlélési állapotot és hogy képessé válik-e arra, hogy összerakja a dolgokat ahelyett, hogy szétszedné őket. Ti vagytok az oka annak, hogy létezik a Föld, mert a legfontosabb dolog ezen a bolygón a bennetek lévő Isten. A Föld tökéletesen a céljaitoknak megfelelően készült. Sok tudós azt mondja, hogy minden valószínűségnek ellentmond az, hogy a Föld olyan, amilyen. Sok statisztikus azt mondja, hogy a Föld nem jöhetett létre véletlenül. Már a számok is ezt kezdik bizonyítani. Tehát a második dolog, amit szeretném ha hallanátok itt ma magyarok az az, hogy ti nem az áldozatai vagytok ennek a bolygónak. Ez pedig a harmadik dologhoz kapcsolódik.

Itt fény van. Ez egy hasonlat. Új tudatosság születik. Látni fogjátok a TV-ben az interneten. Spirituális evolúció. Lehet, hogy itt gyorsabb, mint bárhol körülöttetek más helyeken a bolygón. Mivel az öreg lelkek már készen állnak rá itt. Ez az első év. Két dolog állíthatja csak meg ezt. Nektek szabad akaratotok van. Nincs olyan, hogy eleve elrendelés. Két dolgok állíthatja meg a fényeteket. Tudnotok kellene, hogy mik is azok. Mindkettő nehéz a magyarok számára, mert arra építitek a jövőt, ami a múltban történt. Ez az egyetlen dolog, amit tenni tudtok. A múltba tekintetek. Mindig a tragédiákat, a sok nehézséget, a szenvedést látjátok. Nézitek a híradót és olyan dolgokat láttok, amelyek félelmet keltenek bennetek. Az Akashátok telítve van olyan dolgokkal, amiket a hírekben láttok. Láttatok mostanában bármilyen barbár dolgot a hírekben? Ez visszanyúlik a korábbi életeitek feljegyzéseihez és megnyomja a gombot. Tudom, hogy így van. Átéltétek. Látszólag, most újra ugyanez következik. Tehát mit is tesztek? Féltek. Amikor egy emberi lény fél, akkor minden fény kialszik. Tudtátok ezt? Minden fény. De ha van nálatok egy gyertya, akkor az gyönyörű. Rátehetitek a bennetek lévő Isten oltárára és akkor eltűnik a félelem. A félelem csak még több félelemhez vezet. Hányan félnek közületek? Itt vagytok, eljöttetek erre a helyre. Itt az ideje, hogy a megvilágosodók munkába álljanak. Ne engedjétek, hogy a félelem az utatokba álljon! Ne engedjétek, hogy bárki megtévesszen benneteket és azt mondja, hogy ez a jövő! Ti vagytok a jövő. Egy új kontinens, amely gyönyörű, toleráns, megbocsátó és szelíd. Ez a jövő. Ilyenek vagytok. Már évek óta gyakoroljátok ezt. Annyira azért ne legyetek szelídek, hogy a félelem elkapjon benneteket! Nem vagytok agresszív emberek. Nálatok van az igazság kardja. Ez nem egy fegyver. Az igazság nem egy fegyver. Az igazság fény. Ezért nem érhet el hozzátok a legnagyobb sötétség sem. A második dolog ennél csak egy kicsivel bonyolultabb. Milyen információt adtok tovább a gyerekeiteknek? Van egy olyan hagyomány, amely azt mondja, hogy egyenlők vagytok a múltatokkal. Nem tudtok ezen túljutni és sosem fogtok. A világ lehagy majd benneteket és azt tesz veletek, amit csak akar. Ez a szüleitek tudatossága. Az áldozattá válás. Tudjátok, hogy igazam van. Tudjátok, hogy igazam van. Mit fogtok ezzel kezdeni? Elhiszitek, vagy sem? Ez az, ami megállíthat benneteket most. A bolygó áldozatai vagytok? Olyan energiában ültök, amelyet nem tudtok irányítani és ezért féltek tőle? Halljátok, amit a szüleitek azt mondják, hogy így van? Hibáztatjátok őket azért, amiért ezt mondják? Mindazok után, ami itt történt? Egyszerűen csak úgy tűnt, hogy ez így van, nem igaz? De magyarok, nem ez a jövőtök! Mit fogtok mondani a saját gyerekeiteknek Magyarországról? Mit fogtok mondani a jövőről és a lehetőségekről… arról a csodás földről, amely békés lehet, szelíd és képes a szeretetre? Talán sokkal inkább, mint bárki más a világon. Van néhány olyan ország körülöttetek, amely szintén rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Hiszen az átjárók nem tartják tiszteletben az országhatárokat. Tehát nem csak rólatok van szó, vannak mások is. Nekik is ugyanazt mondanám el, amit most nektek. Mégpedig, hogy mit fogtok mondani a gyerekeiteknek? Hogyan fogjátok elmondani nekik, hogy a hógolyó már elgurult a béke irányába? Hogy az itteni tudatnak is nagy szerepe van ebben? Azt, hogy pozitív dolgok állnak előttetek? Remélem, hogy ez így van. Ez a szabad választásotokon múlik. Ez volt a harmadik dolog.

A negyedik dolog a jó hír. Új folyamatok jönnek, amelyek ezoterikusak. Felerősödnek majd a régi folyamatokhoz képest. Az ebben a teremben ülő gyógyítók új szintre lépnek majd. Az itt lévő Akashából kiolvasni képesek egyének és az intuitív gyógyítók közül néhányan már érzik is, hogy ez így történik, ugye? Egészen újfajta módja ez a cselekvésnek. A gyógyulások ezért sokkal nagyobbak lesznek, az olvasók sokkal mélyrehatóbban tudnak majd kiolvasni. Figyeljetek, tudom, hogy kik vannak itt. Tudom, hogy sámáni energiák vannak a teremben. Ismerem az Akashátokat. Sokatoknak mondom, hogy készüljetek, mert a dolgok jó irányba változnak. Ha a munkátok bármilyen módon is mások megsegítése, akkor most erős hátszelet kaptok hozzá, nem pedig ellenszelet. A dolgok sokkal gyorsabban és simábban fognak működni, mert olyan új valóság és új tudatosság van jelen, ami a fényt támogatja. Nem szeretek még csak beszélni sem a sötétségről, mert már nem sokáig lesz itt. Nem fogja megnyerni ezt a csatát. Beszéljünk inkább arról, hogy mi jön utána. Nagyon sok újdonság van a számotokra. Ez mind-mind jó hír. Ez volt a negyedik.

Az ötödik, az utolsó. Talán még nem értitek meg. Néhány héttel ezelőtt, a társam az Egyesült Királyságként hívott helyen ült. Egy olyan helyen, ahol nagyon sok titkot őriznek. Ennek is megvan az oka. A Földön lévő különböző helyeknek, más metafizikai és ezoterikus funkcióik vannak, a csomópontoktól és nullpontoktól függően. A céljaik megváltoznak. A britek titoktartók voltak, misztériumiskolákkal rendelkeztek. Nagyon sok információjuk volt a fényről. Szeretném, hogyha ti is felidéznétek a történelmet. Nem is volt olyan régen az, hogyha bárkinek is beszéltetek a belül lévő Istenről, akkor azt az életetek is bánhatta. Ezek voltak az igazán sötét, barbár korszakok. Jobban tudtátok, hogy mit is kell tennetek, nem mutattok ki a fényeteket. Tehát a titkok őrzői a misztikus iskolákban megtartották az információikat és azok pedig nagyon értékesek voltak, így titokban maradtak. Hogyan érhetnénk el azoknál, akik 1.000 évig őrizték a titkokat, hogy ne őrizzék tovább őket? Ez az idő, amikor fel kell szabadítani a titkokat. Ez volt az üzenetem. Ha az Egyesült Királyságban feloldják a titkokat, akkor nem csak ott fognak kiderülni. (Kryon nevet) Ez a tudatosságról szól. Ez kvantum dolog, ha valahol felszabadítják őket, akkor mind kiszabadul. Amikor a bolygóért imádkoztok, akkor rajta van a Földön élő mind a 7 milliárd ember neve? (Kryon nevet) Ránéztek mindegyikre? Nem. Pontosan tudjátok, hogy mit csináltok, mert egy csoport tudata, mindenkire hatással van. Ha a misztériumiskolák felfedik a titkaikat, akkor a többi társaság is feltárja majd a maga titkait. Az egész világ látni fogja azt, amit ti már most tudtok. Sokkal nagyobb világosság lesz. Most figyeljetek, ez az ötös számú. Ez az egész emberiségnek szól, nem csak keveseknek. Azok, akik eddig is a fény őrzésével foglalkoztak, azok pontosan tudják, hogy mire is kell azt használniuk. Jobban, mint azok, akik nem fektettek erre figyelmet. Az emberiség egy része egyáltalán nem is fogja ezt látni, de néhányan pontosan tudni fogják majd, hogy mit kezdjenek vele. Számotokra ezek a dolgok nem rejtélyek. Tudjátok, hogy hogyan kommunikáljatok a belső Istennel. Azt, hogy hogyan bányásszátok ki az Akashátokat és hozzatok vissza előző életekbeli információkat. Tudjátok, hogy hogyan nyúljatok vissza azért a bölcsességért, amit már megszereztetek előző életeitekben. Azt, hogy hogyan gyógyítsátok meg a saját testeteket. Azt, hogy hogyan terjesszétek ki az életkorotokat. Azt, hogy hogyan hozzatok örömöt az életetekbe, ami most nem feltétlenül van meg benne. Azt, hogy hogyan változtassátok meg a szokásaitokat. Ezek azok a rejtélyek, amelyek ezidáig titokban maradtak. Minden, de minden sámán tudta, hogy mik is ezek. Lehet, hogy más ünneplés övezi őket, de mindenütt ugyanazok. Kérdezzétek meg a sámánt, mert ő tudja, hogy milyen kapcsolatban is van Gaiával! Milyen tanulnivalótok van ma Gaiárol? Rengeteg megszentelt föld található meg itt. Sokan úgy vélik, hogy itt van a Föld szívcsakrája is. Ez nem teljesen így van, de ennek a régiónak a szíve itt dobog. Ti már készen álltok. Ez a mai üzenetem. A magyaroknak szól és még néhányaknak a titeket körülvevő területeken. Ismerem a történelmeteket, a társam nem. Én itt voltam. Veletek voltam. Minden életetekben veletek voltam és tudom, hogy milyen érzés volt. Ezért tudom azt, amit tudok. A hírek jók, a hírek nagyon jók. Nem érzitek? Nem érzitek a szépségét? Ez értetek van ám. Soha ne engedjétek, hogy bárki azt mondja, hogy ez csak a kevesek kiváltsága! Nem lehet béke a Földön, ha csak néhányan élnek békében. A béke mindenkié. Nektek nagy részetek van ebben. "Mennyi időt fog ez igénybe venni Kryon?". Az embereknek szabad akaratuk van, de nem vagytok túl türelmesek. Szeretném, ha tudnátok ezt: a teremben lévő minden öreg ott lesz, hogy a részese legyen. Ez elég jó? Minden öreg lélek ott lesz, hogy a résztvevője legyen. Nagyon erőteljes karmikus származás van itt jelen. Ez azt mondja, hogy a következő életeteket is itt fogjátok eltölteni. Nem feltétlenül működik ez a rendszer mindenkinek, de a magyaroknak igen. Sok tennivaló van itt és lehet, hogy ehhez még számos életet kell itt eltölteni. Gondoljatok arra, hogy mennyire mélyenszántó is ennek a gondolata. Mosolyogjatok! Vegyetek mély lélegzetet és legyetek örömteljesek!

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2009, 2011, 2014, 2016