Magyar reflexió

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Évekkel ezelőtt, ugyanígy megszólítottam a társamat, aki most itt ül ebben a székben, ezt mondtam neki és ő pedig továbbadta, mindez sok-sok évvel ezelőtt történt, és a társam elmondhatta nektek, hogy abban a pillanatban olyan öröm kerítette hatalmába, a könnyei is kicsordultak tőle, innen tudtuk, hogy ez valódi.

Folyamatosan a szeretet üzeneteit adom át, amelyek a Teremtő forrásból származnak. Magyarországon négy, vagy még több közvetítést fogok majd adni. Ezek mind a reflexió fogalmával foglalkoznak. A közvetítések majd megmutatják, hogy ennek több fajtája létezik. Reflexió az a visszatükröződés is, amelyet a tükörben láttok, ha belenéztek. Az egy valós idejű visszatükröződése annak, ami most történik. Mást is reflexiónak nevezünk. Például, létezik olyan, hogy a múlt reflexiói. Néha úgy fogalmazunk, hogy az életünkre is reflektálunk. Ez azt jelenti, hogy visszatekintünk az összes helyzetre, amit megtapasztaltunk, illetve az akkori gondolatainkra utólagosan is reflektálunk. Ezt a mostani közvetítésemet úgy fogom nevezni, hogy a magyar reflexió.

Nem mindenki Magyarországról jött, aki most itt ül. Ez most azoknak szól, akik igen. Nagyon sok kor van itt jelen a teremben. Sokan megtapasztaltak dolgokat, amelyeket ez az ország jól ismer, ők az idősebbek. Vannak fiatalok, akik a szüleiktől, vagy a nagyszüleiktől hallottak ezekről a dolgokról. A múlt egyfajta energiát hordoz Magyarország számára. Kedveseim! Nem volt az olyan régen. Éppen itt, amikor hosszú sorokban álltatok sorba ételért. Ez nem volt még igazán régen. Tegyük fel, hogy ott voltatok ezekben az időkben. Ez tehát egy olyan reflexió, ami ma is befolyásol titeket. Kedves fiatalember! Ha most itt ülsz, akkor lehet, hogy a szüleidtől, nagyszüleidtől láttad ezt, hiszen ma a bőség városában élsz. De azok, akik a korábbi időket is megélték, azt fogják mondani: légy óvatos! Soha nem tudhatod, hogy mikor fogy ki ismét az élelem. Talán nem is kellene annyit enned. Minthogyha még mindig kevés volna az ételből. Ez egyfajta reflexió, amely szokást alakít ki, amely veled marad. Bár új energiában és új időben élsz, a szokások, az emlékek, a reflexiók még mindig ott vannak.

Beszéljünk arról, hogy Magyarországról mi mindent mondtak nektek. Ismét azt kell, hogy mondjam, nem mindannyian éltétek ezt át. Lehet, hogy a szüleitek, vagy a nagyszüleitek igen. Talán hallottatok bizonyos dolgokat és ebből fakad, hogy azt mondjátok: szegény Magyarország, szegény Magyarország, annyi mindenen ment keresztül... Sok háború szörnyűségein, elvesztette területének nagy részét, elvették tőle, átrajzolták a határokat, – szegény Magyarország! Meghódították, oly sokszor, nem olyan régen, még itt voltak a hódítók. A háború alatt szörnyű atrocitások történtek, – ó, szegény Magyarország! Talán így hallottátok, hogy szó szerint, ez szegény Magyarország. Annyi minden történt vele és benne, de most hirtelen, nem úgy tűnik, mintha így volna. Észrevettetek valamit? Úgy tűnik, hogy kitört valamiféle fény… Új energia kavarja fel az öreg lelkeket, akik annyi mindenen mentek keresztül. Láthatjátok, ahogy előtört a fény, mintha úgy sütne erre a helyre, mint soha korábban. Észrevettétek már, hogy itt bőség van? Talán lassan a hozzáállás is megváltozik – észrevettétek? Nagyon lassan, de változik a gazdaság, nagyon lassan változik a politika, az emberek talán jobban érdeklődnek, az országban elkezdődnek a befektetések, – előjött a fény. Magyarország többé már nem szegény Magyarország.

Elmondom, hogy mit mondtam korábban és mit látok most. Van itt egy fényes pont, ami gyönyörű, – amiatt ilyen, amin keresztül mentek az öreg lelkek. Ebben az új energiában az összes bölcsesség feltör és spirituális ébredés zajlik. Lesznek, akik rád néznek és azt mondják: te ezt nem értheted, merthogy Magyarország a világ áldozata. Azt mondják majd: légy óvatos! Mindegy, hogy milyennek tűnik, merthogy ők egy sötét idő történelmére reflektálnak. Én azért vagyok itt, hogy elmondjam: ez a sötét idő egyszer és mindenkorra véget ért.

Ez az ország kisebb mint az első világháború előtt, de csak a határokat rajzolták át, amely az egész Kárpát-medencét érinti. Vannak, akik ráébrednek a nagyobb spirituális igazságra. Csináljátok meg a leckéteket és fantasztikus spirituális tudásra bukkantok majd a régi idők napjaiból. Mert az ezotéria mindig nagyon erős volt, mindig volt itt portál, a Ley-vonalak a folyó alatt mindig itt voltak. Csak arra vártak, hogy felébredhessenek. Megtölthessék az öreg lelkeket fénnyel, mindig is itt voltak… a szenvedések során, a hódítások során. Ti magyarok egyedül álltok már, senkinek nem álltok az árnyékában.

A régi határok közti magyarság kezd felébredni. Figyeljétek, hogy milyen sok igazság tárul fel ezen a Földön. Több lesz a gyógyító, több lesz a közvetítő, ennek így kell lennie. Talán lesz egy nap, amikor a világ minden tájáról sokan fognak utazni, hogy éppen egy öreg lélek magyartól származó mag-bölcsességet sajátíthassanak el. Ők a legtapasztaltabbak és éppen ébredőben vannak egy olyan Földön, amely már készen áll arra, hogy felébredjenek. Ha a szüleitektől, nagyszüleitektől azt halljátok, hogy: szegény Magyarország! – akkor ők a múltról beszélnek, nem az aktuális eseményekről.

Ez egy szakrális föld és előjön fölötte a Nap. Soha nem mondanék nektek ilyesmit, ha nem tudnám azt, hogy helytálló és igaz. Hallottatok a régi sámánokról, akik itt éltek? Titokban kellett tartaniuk a létezésüket. Annyi sok mélyen szántó ezoterikus metafizika van itt jelen… Itt az ideje, hogy maga a Föld is felébredjen, mert az a föld nem a Föld bolygó áldozata. Ez a föld, ez az ország segíthet a világot vezetni. Gyarapodásban és bölcsességben, – az emberek fel fogják ismerni, el fogják ismerni. Talán azért jönnek majd ide, hogy tanuljanak a mesterektől, az öreg lelkektől, akik most ébrednek fel. Ez a Ti örökségetek, ez a mai nap igazsága, – mindenki, aki a régi energiában élt, tudja ezt, a kíséretnek a teremben lévő tagjai is tudják ezt.

Kedves magyarok! Hagyjátok el ezt a helyet megváltozva, másként, mint ahogy ide jöttetek, mert ez az új energia a tiétek.

És ez így van.

Kryon


Akasha reflexió

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez most a második üzenetem abból a négyből, amelyet idén tartogatok Magyarországnak. Az első közvetítés témája a reflexió volt, méghozzá a magyarországi reflexiók, hogy mit is jelent magyarnak lenni. Mit jelent az, hogy ezoterikus tudása van valakinek. Mit jelent ez a múltra és jövő lehetőségeire nézve. A valódi téma az attitűdváltás volt, ami a mostani új energiákon alapszik. Ez a közvetítés is a reflexióról szól, most sokkal ezoterikusabbá válunk. Az üzenetem főként azoknak szól, akik most a hajón vannak. Mindenki másra vonatkozhat, aki majd később hallgatja, vagy olvassa. Ez valójában egy mindenkinek szóló üzenet, de megint csak az ország polgárai köré épül.

Az Akasha a lényege ennek, az Akashátokra adott reflexióitok. Azzal kezdjük, hogy elmagyarázzuk, mi az Akasha, mik az Akasha feljegyzések. Sokan már hallottak erről, de talán valami új is elhangzik. Talán újdonság abban, ahogyan működik, vagy a szépségében. Az Akashát általában úgy magyarázzuk, hogy előző életekről őrzött emlékeket jelent. Tehát az Akasha tulajdonképpen az összes eddig megélt életetek emlékeinek a keveréke. Amikor keverékről beszélek, én azt a szót használom hogy „leves”, ezért egyértelmű, hogy nem egy lineáris valami. Az Akasha emlékezet nem lineáris. Nem szükségszerűen eseményekről szólnak az emlékek, hanem azoknak az energiáiról. Itt egy újabb kifejezés: Akasha feljegyzés. Ez egy olyan hely, ahol rajtad kívül tárolódnak az emlékeid. Itt kezd összetetté válni. Az Akasha feljegyzéseidet az egész bolygó ismeri. A bolygón több különböző helyen őrzik. Ennek az az oka, hogy amikor visszatérsz a Földre, akkor megtaláld az emléket és folytatni tudd vele a munkát. Annak nincs értelme, hogy amikor valaki felemelkedik, vagy meghal, akkor az Akasha feljegyzését a lelkében tartsa, mert az a létezéshez tartozik, amelyet átéltél a Földön.

Kedveseim, amikor a lélek visszatér, akkor az Akasha feljegyzések visszatérnek bele. Beszéljünk egy kicsit erről az Akasháról. Kryon, ha ez nem eseményekről őrzött emlékek összessége, akkor hogy működik? Hadd magyarázzunk el valamit. Mondjuk, hogy jelen életedben félsz a víztől. Nem akarsz víz mellett lakni, nem akarsz úszni és nem szereted az óceán látványát, de még egy folyóét sem. Aki előző életekkel foglalkozik, diagnosztizálta, hogy ez azért van, mert az Akashádban hordozod az emlékét egy olyan életednek, amikor megfulladtál és behoztad jelen életedbe is és ez egy annyira rossz energia, hogy nem akarsz a víz közelébe menni. Idáig rendben is van, de ez azt jelenti, hogy bárki aki valaha is megfulladt, a következő életében mindig félni fog a víztől? A válasz: nem.

Amit ti nem tudtok, az az, hogy az Akasha feljegyzés ugyanolyan energiákból épül fel, mint amilyenek hatással vannak rád az életedben. Ha te valóban félsz a víztől ebben az életedben, akkor ez azt jelenti, hogy már legalább ötször fulladtál meg. Az energiák felerősítik önmagukat, ezért lehet, hogy azt hiszed, csak egy eseményről volt szó, – így működik az Akasha. Azok a dolgok, amelyek újra és újra megismétlődnek az életedben, sokkal nagyobb befolyást gyakorolnak majd a következő életedre. Persze nehéz, ha azt kérdezném, hogy mit mond mára az Akashátok. Csak rám néznétek és azt mondanátok: nem értem a kérdést. Ez azért van, mert az Akasha nem beszél hozzánk, hanem befolyásol minket.

Sok spirituális rendszer beszél az Akasháról, nagyon érdekesen. Például azt mondják, hogy ezek tettek, pozitívak, vagy negatívak, amelyeket magatokkal visztek a következő életetekbe és úgy hívják, hogy karma. Aztán azt mondják, hogy úgymond, a karmát ki kell javítani, hogy aztán képesek legyetek felemelkedni, vagy továbblépni. Ennek is köze van az Akashához, ugyanis múlt, előző életetekben történt dolgok. Tehát ha azt kérem, hogy reflektáljatok az Akashátokra, akkor azt nézzük, vagy azt nézzük, hogy mivel van gondotok, vagy azt, hogy min gondolkodtok, vagy hogy miről álmodoztok, akkor annak a mostani életetekre nem sok hatással van. Így működik az Akasha.

Akkor most felteszem a kérdést ezen a hajón, hogy milyen a reflexiótok az Akashátokra, magyarok. Hadd mondjak el egy újabb axiómát, vagy alapszabályt arra, hogy működik az Akasha. Az előző életek rendszere sodor benneteket ugyanabba helyzetbe újra és újra. Hadd mondjam el, hogy miért. Ez tiszteletadás az emberek számára, hogy visszatérhessetek ugyanabba a kultúrába, ugyanahhoz a nyelvhez. Sokszor a családtagjaitokhoz. Nem ritka, hogy az unokák majd visszaszülessenek a családba nemzedékekkel később. Így aztán sok szülő meglátja a gyerekeit és felismeri bennük a szüleit. Soha nem szokatlan, hogy valaki a saját családja vérvonalába szülessen vissza. Ez megint csak tiszteletadás az embernek, hogy ne legyen nehéz a visszatérés.

Valahányszor, amikor visszatértek erre a bolygóra, meg tanulnotok egy nyelvet a szüleitektől. Meg kell tanulnotok olvasni, meg kell értenetek a titeket körülvevőket. Még gyerekkorban kell felfedeznetek, hogy az élet hogyan működik. Akkor most már biztosan látjátok az értelmét annak, hogy mindig ugyanabba kultúrába tértek vissza. Tehát amikor sokszor azt mondjuk, hogy ti a saját őseitek vagytok, akkor most már értitek, hogy mire gondolunk. Tehát ennek tudatában, magyarok, mi az, amit ti személy szerint megtapasztaltatok? A válasz: szinte mindent. Az Akashátok annyi mindenen ment már keresztül és nagyon sokszor ezért félelmet hoz létre a mindennapi életben, félelem attól, hogy minden rosszul történik. Sokatoknak nagyon erőteljes Akashája van egy félelemmel teli életről. Féltek attól, hogy előrelépjetek, hogy észrevegyenek titeket. Lehet, hogy még attól is féltek, hogy hangosan nevessetek. Rájöttök, hogy ez honnan ered? Nem a mai kultúrából fakad, hanem reflexió a saját Akashátokra.

Tegyük fel, hogy már nagyon rég óta éltek a Kárpát-medencében. Ki emlékszik a törökökre? Milyen rég óta vagytok itt? Van egy olyan Akasha feljegyzésetek, amely egészen lenyűgöző és jól ismeri ezt a földet, szereti ezt a földet. Nem csoda, hogy vonzódtok ahhoz a portálhoz, ami felé közeledünk. Nem csoda, hogy felismeritek a Ley-vonalat a Duna alatt, merthogy az Akashátokban számos ilyen utazás van.

Mindenki, aki most itt van, már volt más nemű is. Nők, ti már mind voltatok harcosok a harcmezőn. Néhányan közületek ezt tudjátok is, mert még mindig megőrzitek a harcosok természetét. Férfiak, ti már mindannyian adtatok gyermeknek életet. Talán nem emlékeztek a fájdalomra, de emlékeztek arra a csodálatos pillanatra, amikor megszületett a kisbaba és rácsodálkoztatok az élet csodájára. Ez is benne van az Akashátokban. Miért mondom ezt? Mert vannak, akik úgy gondolják, hogy titeket teljes mértékben a múltatok határoz meg. Kryon! Én átéltem Magyarország történelmét. Milyen esélyeim vannak ma arra, hogy pozitívan gondolkodjak. Erről szeretnék most beszélni.

Új energia van most jelen ezen a bolygón, amely hatással van az ezoterikus elvekre és ez még az ezoterikus gondolkodásúaknak is ellentmondásos. Úgy érvelnek, hogy az ezotériának van kapcsolódási pontja a Teremtővel, – ez hogyan változhat meg, hiszen ez az emberi és az isteni tudat összekapcsolódása. Sokan azt mondják, hogy ez egy abszolútum és arra nem lehet soha azt mondani, hogy az megváltozna – kivéve, hogy igen. Ennek az az oka, hogy a ti tudatotok is változik. Tehát az emberi és az isteni tudat összekapcsolódása is megváltozik, ahogy a tudatotok változik. Itt van az igazi mondandója ennek a reflexióról szóló közvetítésnek. Ez az új energia tele van olyan eszközökkel, amelyek újak és olyan lehetőségekkel, amelyekre nem számítottatok.

Kryon! Mit értesz eszközök alatt?

– Áll egy ember és bámul egy kalapácsra. Megvan a szabad döntési joga, hogy felvegye a kalapácsot és használja, vagy ne.

A Lélek, a Szellem mindig a szabad akarat révén vesz fel kapcsolatot veletek. Isten nem terhel rátok dolgokat, nem kényszerít arra, hogy valamit csináljatok, hanem egyszerűen elérkezik a Szellem gyönyörű angyala és prezentálja nektek az eszközöket. Azt mondja az angyal: mindegy, hogy min ment keresztül az Akashátok, itt van egy eszköz, hogy elkerüljétek a negatívakat és felerősítsétek a pozitívakat, amik az idők során történtek veletek. Igenis volt olyan idő, amikor az egész éjszakát ébren töltöttétek barátokkal nevetgélve, szórakozva – vegyétek tehát ezt az örömöt is, ma újra érezzétek át, vagy a születés örömét, vagy az ehhez hasonló emléket. Megtölt benneteket örömmel – nemde? Milyen csodás egy újszülöttet először meglátni… Erre mindkét nembeliek emlékeznek, tudják, milyen érzés – ez is egy eszköz. A mai napon is helyezzétek bele az életetekbe ezt az örömöt és ezt a csodálatosságot.

De Kryon! Mi van azokkal a dolgokkal, amiken keresztül mentem, amikről beszélni sem akarok! Az összes szenvedéssel, amikor megöltek, amikor elszakítottak a családomtól

– Azt mondja erre az angyal: itt egy új eszköz. Ez az eszköz elveszi tőled ezeket a dolgokat és jó mélyre lenyomja, hogy ne kelljen emlékeznetek rá.

Képzeljetek el egy energiát, amellyel képesek vagytok manipulálni az Akasha feljegyzéseket. Hogy lehetséges ilyesmi? A válasz: az emberiség az új energiában megkapja a neki járó tiszteletet és újra át tudja élni a csodát. Gondolkodjatok el ezen!

Nagyon nehéz előre jutni az új tapasztalatokban hogyha mindig a régi dolgokat kell cipelnünk magunkkal és az Akashátok egy régi, negatív csomaggá válik. Most már elkezdhetitek egyszerűen elengedni… Mi lenne, ha csak a jó dolgokra emlékeznétek? – a bölcsességre, a gyarapodásra, az érésre. Ez a ti valódi örökségetek. Ezt már korábban is mondtam. Már kezd rátok sütni a nap. A magyarok öreg lelkek – ez egy metafora. Olyan energiák jönnek, amiket még nem láttatok korábbi életeitekben. Ez lehet talán az első élet, amelyben igazán szabad Magyarország. Gondoljatok csak bele, hogy mit hordoztok az Akashátokban. Azt mondja nektek az angyal: ez egy új energia, új képességek, új eszközök. Az Akashátok hadd emlékezzen az örömre, ez szabad akarat kérdése. Ez azt jelenti, hogy ti döntötök arról, fölveszitek a kalapácsot.

Felkeltetted az érdeklődésem Kryon, hogy kell akkor ezt?

– Hiszed, hogy Isten tudja a neved? – Ennél még sokkal többet is tud… Lehet, hogy kíséret vesz körbe, előrehajolva és figyelve és arra várva, hogy végre kimondd, „Mit kell mondanom, kedves Szellem?Azt, hogy fel akarom venni az eszközöket. Nem tudom milyen eszközök ezek, de tudom, hogy léteznek. Fogjátok a kezem és segítsetek, vezessetek. Így kell ezt csinálni. Hogyha kétségeitek vannak, akkor csak próbáljátok ki. Egyszerű, tiszta szándékkal… Gondoljátok komolyan és csak figyeljétek, hogy változik az életetek.

És ez így van.

Kryon


Reflexiók Istenről

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a harmadik üzenetem Magyarországnak. Visegrádon vagyunk, méghozzá egy múzeum belső udvarán. Rövid üzenetet szeretnék most átadni, de ez az eddigi legmélyebben szántó és Kryon egyik kedvence.

Miféle reflexióitok vannak Istenről? Mit mondtak, tanítottak nektek? Születésetek óta, ahogy reflektáltatok az életetekre, mit tanítottak, mit mondtak nektek? Hogy működik Isten? Ki Isten? Mik a szabályok Istennél?

Nagyon sok forgatókönyv létezik. Számotokra hadd foglaljam össze a legelterjedtebbet. Ezt mondták nektek a szüleitek, ezt mondták nektek a különböző szakrális szervezetek – azt mondták, hogy Istennek az emberéhez hasonló tudata van. Istennek még gondjai is voltak a mennyországban, mert a mennyországban is dúltak háborúk. Az egyik vezető például az egyik háborúban, egy bukott angyal volt. Belőle lett aztán Lucifer. Lucifer az, aki majd kínozni fog benneteket, ha nem viselkedtek jól. Bizonyos írások szerint, Lucifer még a gyermekeiteket is megkínozza a bűneitekért. Tehát ez egy ítélkező Isten. Valaki, aki adott esetben még jóvá is hagyja a lelkek sanyargatását. Ha ezt szeretnétek kiiktatni, akkor követhetitek a szabályokat és hihettek a prófétának és akkor ezek közül a dolgok közül nem történik meg semmi. Ez egyes számú forgatókönyv.

Sokan mondhatják, hogy ez egy gyerekmesének hangzik nekem. Kedveseim, mégiscsak sokan, a legtöbben így látják Istent a bolygón. Hadd tegyem fel a kérdést. Mint mindig… megtennétek ezt a gyerekeitekkel? Valóban elhiszitek, hogy az univerzum mindenható teremtőjének háborúk dúlnak a mennyországában? Tényleg elhiszitek, hogy a szerető Isten és a Teremtő környezetében ilyen szabályok érvényesülnek? Elhiszitek, hogy Isten megadta nektek a szabad választás lehetőségét és azonnal ítélkezik a választásotok felett? Gondoljátok, hogy a szeretet mindenható Istene egy ítélkező, bíráskodó Isten? Valamilyen konkrét módon kell viselkednetek, vagy pedig megkínozzák a lelketeket? Ez spirituálisan logikus? A válasz: nem.

Van egy másik forgatókönyv is. Van, aki körbenéz és azt mondja: ebből semmit nem hiszek el. Ők azt mondják, „Nincs Isten”. Nézzétek csak meg, hogy mi minden történt veletek, mi mindenen mentetek keresztül – Isten soha nem engedne ilyesmit. Mintha Isten valamiféle trónon ülne és azt mondaná, „ezt megengedem, ezt nem engedem meg.

Vannak még mások, akik körülnéztek és azt mondták: „Isten a szeretet Istene”. Annyival felette áll minden emberi értelemnek, hogy valóban gyerekmese azt feltételezni, hogy Isten bárkit megkínozna. Ezek a bolygón élő öreg lelkek voltak, akik tudták, hogy ők nem születtek mocsokban és számukra nem volt mindennek értelme.

Mindannyiótokra valamiféle nagyon régen elkövetett emberi hiba lehetett ilyen hatással. Milyen a reflexiótok Istenre nézve? Hadd adjam át nektek a végső igazságot, ami remélem majd felderíti a lelketeket. Remélem azt mondjátok majd, hogy csodásnak születtetek egy olyan Teremtőtől, aki maga a Szeretet. Ennek a Teremtőnek nincsenek szabályai, amiket követnetek kell, merthogy az az egyetlen szabály, hogy mindig ti hozzátok meg a döntést. Ha kezditek az Ő szeretetét magatokba szívni, akkor egy isteni szabály szerint fogtok élni. Tudni fogjátok, hogy mit tegyetek. Lesz majd szeretet és együttérzés természetes módon, nem azért, mert valahol meg van írva, nem azért, mert féltek attól, hogy mi történhet, hanem azért, mert meglátjátok magatokban Isten arcát. Ez az Isten, mint Teremtőtök, tudja a neveteket és nagyon szeret benneteket. Úgy, ahogy életetek utolsó napjáig szeretitek a gyermekeiteket. Akiknek soha nem kívánnátok semmi rosszat. A szeretet Istene ilyen. Készen áll arra, hogy fogja a kezeteket egész életeteken át anélkül, hogy bármihez csatlakoznotok kellene, hogy bármit kötelezően el kellene olvasnotok, – pusztán a szeretetről szól. Hallgassatok a prófétára, aki bennetek él, rá kell figyelnetek. Ez a ti magasabb rendű Én-etek, ez a bennetek élő Isten. Ti csodálatosnak születtetek és napjainkban bármi mást hinni, egy gyermekmese elfogadásával volna egyenlő. Az öreg lelkek ennél bölcsebbek, tudják a magasabb rendű igazságot.

Ez tehát Isten reflexiója. Ezt látjátok akkor is, amikor tükörbe néztek, hogy Isten szeret benneteket.

Úgy menjetek tovább erről a helyről, hogy másként gondolkoztok ezekről a dolgokról, mint mielőtt ide jöttetek volna.

És ez így van.

Kryon


A múlt bölcsessége a jövőben

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Talán akad aki azt mondja, hogy a közvetítőnek túl korán sikerül ráhangolódnia a közvetítésre. Isten hozott titeket egy új energiában. Azok akik már évek követik a közvetítéseket, tudják, hogy ez hogyan működik. Egy embernek fel kell készülnie arra, hogy eljusson a közvetítéshez szükséges állapotba, mert ez egy szakrális hely, amire fel kell készülni, hacsak már nem vagy eleve ott. Ez az új energia! Nagyon sok öreg lélek már eleve ott van. Tudtátok, hogy az intuíció is egyfajta közvetítési forma?

Szeretném, ha reflektálnátok az időzítésre az életetekben. A múltban mit próbáltatok, ami nem sikerült? Minden az időzítésről és a szerencséről szól. Kedveseim, ez már egy új energia, ahol a tudatosságotok alakítja a valóságotokat. Már mondtam a magyaroknak, hogy már rájuk süt a nap és még több is van ennél.

Szerte a világon, az öreg lelkek valami egész megdöbbentőt találnak. Olyan projektek, amik a régi energiában nem működtek, ma már működnek. Annyi álom van ezen a hajón… Olyan sokan vannak, akik annyi mindent szeretnének csinálni. Gyógyító központokat kell megalapítani, könyveket kell megírni. Ott vannak azok, akik tudják magukról, hogy gyógyítók, csak nem tudják, hogy mi legyen a következő lépés. Tudtátok, hogy kilenc közvetítő ül ezen a hajón? Biztos, hogy van aki, ezt meg tudná mondani.

Ez egy olyan idő, ahol valósággal berobban a megvilágosodás. Ne engedjétek, hogy ami a múltban történt, az megakadályozzon benneteket abban, ami a jövőben történhet. Hogyha a régi energiákra reflektáltok, az megállít titeket és azt mondjátok majd, „de hát ez nem történhet így, merthogy kell hozzá egy csomó ember és finanszírozás és vannak dolgok, amiket még nem tudok, pedig tudnom kellene. Minden esély az ellen szól, hogy valaha is összehozhatnám azt, amit szeretnék, a megfelelő emberek nélkül.

Mondhatok nektek valamit? Ma, öreg lelkek, a szél segít nektek és támogat benneteket. Hogyha azt a közvetített információt követitek, amit úgy nevezünk, hogy intuíció, akkor találkoztok majd minden egyes emberrel, akire szükségetek van ahhoz, hogy megvalósítsátok azt, amit szeretnétek. Ez minden létező esélynek és szerencsének ellentmond majd. Azt mondják majd a barátaitok, hogy szerencsések vagytok, el se hiszem, hogy sikerült megvalósítanod, amit akartál, mert pontosan a megfelelő emberekkel találkoztál. Akkor majd a szemükbe nézhetsz és azt mondhatod majd, hogy: „mert így terveztem. Persze, nem fogják megérteni, de mégis pontosan ezt tetted.

Hányatokban van meg a bátorság, hogy felemeljétek a kezeteket és azt mondjátok: „Szellem, ezekkel és ezekkel kell találkoznom. Nem tudom még kik ők, hogy mikor fogok velük találkozni, de állíts rá egy pályára, ami majd magától elvégzi a munkát.” Erre van egy másik elnevezés, ezt úgy nevezik, hogy eltervezett szinkronicitás. Eltervezett szinkronicitás… Úgy tűnik, mintha ezek ellentétek volnának, merthogy úgy tűnhet, hogy nem tudjátok megtervezni a szerencsét, – vagy igen? De ez nem szerencse, hanem a tudatotok, amely a vevővel találkozik és megteremti azt, amiért itt vagytok, hogy megtegyétek, megteremtsétek azt, amiért ide jöttetek. Vajon miért pont ebben az időben születtetek? Szerintetek az is véletlen?

Lehet, hogy valaki azt mondja: „Én már öreg vagyok az ilyesmihez.” Nem, nem… Gondoltátok, hogy ez lehet, hogy csak az első részlete valaminek, amit majd két, vagy három életen keresztül fogtok csinálni. Gondoltatok már arra, hogy amikor visszajöttök, akkor ugyanott tudjátok folytatni azt, amit abbahagytatok.

Nem érdekes, hogy annyi csodagyereket látunk hirtelenjében. Akik három évesen festeni tudnak, vagy négy évesen hegedülni, – professzionális szinten. Látjátok ezeket a dolgokat? Nem jöttök rá, hogy mi történik? Ők csak visszaemlékeznek arra, amit előző alkalommal csináltak. Ezt most vetítsétek magatokra. Amit ma elkezdetek, azt további életeken keresztül folytathatjátok. Ez az öreg lelkek öröksége és az új energiában egész máshogy működik.

Kedves fiatalember! Talán úgy gondolod, hogy túl magas a hegy, hogy megmászd, de nem így van. Ezek a dolgok egyszerűen az öletekbe hullhatnak. Ez a különbség a mai nap és a tegnap között. Fejezzétek be azt, hogy a régi energiára reflektáljatok, azzal foglalkozzatok, hogy ma, ettől függetlenül mit tudtok elvégezni. Szeretném, ha látnátok a szívetekben, hogy előjön a nap. Ez egy metafora egy új fajta energiára, ahol a múlt bölcsességét fel tudjátok használni a jövőhöz és jó helyen tudtok lenni a jó időben. Ez az új fajta időzítés szépsége. Ezt nagyon sokan kezdik felfedezni.

Veletek mi a helyzet? Tényleg nagyon fontos, hogy ne hagyjátok, hogy az határozza meg, hogy mi történik most veletek, vagy mi történt korábban a múltban. Ez az egész közvetítés legfontosabb leckéje. Ez az öreg lelkek leckéje, szerte a bolygón.

Ez volt tehát a negyedik közvetítés Magyarországon és jó ideig az utolsó. A mai napot gyönyörű öreg lelkekkel töltöttem. Itt az ideje, hogy ebben az országban is megteremtődjön egy fényes hely. Az összes magyar, aki most hallja ezt a közvetítést, pontosan tudja, hogy miről beszélek. Látjátok, hogy itt szinkronicitás van, nagyon sokan hallják most ezt a ti jövőtökben, ami számomra a jelen és ők is szerencse révén jöttek ezt most meghallgatni, – ugyebár? Merthogy jó helyen voltak, a jó időben, hogy csatlakozzatok hozzátok a MOST-ban, ezen a hajón. Ez a jövő ígérete.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2019. 09. 27-29.