Kryon - Monument Valley, 2017. április

Kryon 2017. áprilisában, Monument Valley-ben a következő témákról beszélt

Őslakosok próféciái

A körút megkezdése előtt, Kryon bevezető üzenetet adott át, amiből egy részlet:

“(…) Kedveseim, szeretném, ha tudnátok, hogy az őslakosok nem birtokolták a földet, az ilyesmi idegen, túl lineáris számukra, talán gyerekes is, persze ilyet nem mondanának Nektek, mert ez sértő, és nem áll szándékukban sértegetni Benneteket. Ők nem tudják mi az, hogy tulajdonjog. Ha eltekintettek a távolba, az egész horizont hozzájuk tartozott, és ha volt köztük nézeteltérés, még akár háború is, az a forrásokról szólt, és nem tulajdonjogról. Ők értették, hogy Gaiai Partner, egyenlő volt velük, nem birtokolták. Nem rajzoltak vonalakat mondván „ezt át ne lépd át”, „enyém”, „tied”, nem osztották fel parcellákra, hogy feljegyezzék valami jegyzékbe. Úgyhogy amikor a hódítók megérkeztek, a kérdés, hogy kinek mi a tulajdona, nem volt érthető az ő tudatosságuk számára, ez komoly nehézséget okozott nekik, mivel alacsonyabb tudatosságszintről volt szó.

Én most kimondok valamit, amit ők nem igen mondanak el: a hódítókban barbárokat láttak. Barbárok, akik magasabb szintű technológiával rendelkeznek – így hívták őket. Mert a barbároknak nem volt fogalmuk arról, mi az, hogy a Föld dicsősége, és szépsége, egy olyan Földé, amit senki sem vehet birtokba. Szeretném, ha ezen elgondolkodnátok, mert ennek következménye a 3. szem fokozatos bezáródása, s hogy ez a föld szomorú. Nincsenek fájdalmai, csak szomorú.  A kristályhálóban szomorúság van, ahogy végig néztek ezen a helyen és szemetek meglátja ezt a fenségességet. Képzeljétek el, ha ti lennétek őslakosok, akik azt hirdették, hogy ez a hely mindenkié. Ami itt történt szomorúságot hozott.

Felhívás mindenkinek, aki hallgat, aki idefigyel, ideje ezt átírni a változásokban, hogy ünneplés lehessen belőle, belecsempészve a megbocsátást, együttérzést, hogy felrázzuk a szomorúságot, átírjuk a Kristályhálót, bárhol sétáltok. Emiatt a működésforma miatt vagytok itt. Tudom nem mindenki a csatornázás miatt jött, tudom, ki mindenki van itt.

El szeretném mondani, hogy mi csakis egyszerű dolgokról beszélünk. Ti döntésetek elhiszitek-e vagy sem, az üzenet azért érkezik, hogy elgondolkodjatok rajta. Isten szeretete itt van, ismeri a neveiteket, tudja mi történt itt, és készen áll arra, hogy felgyorsítsa az energiát bármilyen fokra, amit csak szeretnétek. Egyszerű. Nem kell sehova belépni, nem kell senkihez csatlakozni. Nincsenek dogmák. Nincs haszon. Csakis üzenetek, szépség a Teremtőtől, akire most is néztek. Ezzel az üzenettel indítjuk az utazásunkat. Ez jó üzenet! Folytassuk! És ez így van!”

Lee Carrol bevezető szavai:

“Talán nem vettétek észre, a változások egész ötlete, annak ötlete, ami épp végbemegy a bolygón, nem New Age hullám, nem én találtam ki. Ez a történelem, és az teszi méllyé, hogy azok, akik a próféciákat adták, az őslakosok voltak. Nem azok, akik akkor jósolgattak, mikor felnőttetek. Abból, amit az őslakosok mondtak, semmit sem találtok szent írásokban, a Szent Bibliában, vagy Nostradamus írásaiban, vagy bármely modern kori próféta írásaiban. Egyszerűen ott nincsenek. Azok, akik megjósolták a nagy változásokat, a csillagokat kémlelték, generációkon át.

Eredetileg pont ez kezdett el érdekelni, hogy mit mondtak, és elmentem Mexikóba, hogy ellenőrizzem, és ott találtam a majákat. Minden a maja naptárról szólt. Ekkor kezdtem el tanulni erről: mit mondtak, mit értettek rajta, és utam során eljutottam maja őslakosokhoz, és beszélhettem velük, és ugyanolyan dogon próféciáik voltak, pedig nem ismerték egymást. Azután eljutottunk a hopikhoz, a hopi indián kő egy kő, amire rávésték a jóslatokat, és beszélnek a Pólusváltásról, döntésekről a sötétséget és fényt illetően, és ez szinte olyan, mintha a Föld megállna, és mindenkinek meg kellene hoznia egy döntést, és erről szólnak Kryon üzenetei! Azt mondja, nem lehet többé a kerítésen ücsörögni, mivel tényleg minden a sötétséghez és fényhez érkezik, látjuk a Közép-Keletet, látunk egy hadsereget, egy ördögi hadsereget határok nélkül, még közös országuk, nyelvük sincs, amit mind értenének, ez az ördögi hadsereg, benne van minden próféciákban, amit az őslakosok megmondtak. Benne vagyunk.

A maják azt mondták, ha túljutunk 2012-n, ha túljutunk a középpontból kibillenésén, a Pólusváltáson, egy új játszma fog kezdődni, ami a tudatosságról fog szólni. Ezért vagyunk itt! Nincs is ennél jobb hely erre. Mikor Kryon azt mondta, menjünk a Monument Valleybe (Emlékhelyek Völgye), az első dolgom az volt, hogy megkérdezzem: Miért? Nem esett le. Nem értettem. De itt van a középpont. Nem a négy sarokról van szó, hanem a középpontról. Ez a nagy őshonos amerikai sivatag, ez az a hely, ahol az ősi próféciák megszülettek! Mi lehetne hát jobb hely? Megtisztelő, és az energia, mit itt van és megjósolta mi lesz, anélkül, hogy szerepelne bármely olyan írásban, vagy szent írásban, amivel mi Nyugatiak rendelkezünk, merthogy a mi írásainkból semmi sem valósult meg, belegondoltatok? Egyik sem valósult meg. Ha a mi szent írásainkat tanulmányozzuk, ott azt írják annyi nekünk. Már 2000-re megjósolták az Armageddont, az utolsó csatát, a nukleáris háborút, meg mindenfélét, de nem történt meg! Túljutottunk rajta 16-17 évvel, és nem történt meg, és vannak, akik még mindig várják, mert nem veszik észre, hogy elmaradt, csak azt olvasták, hogy meg kell történnie.

Most viszont valami egészen újhoz értünk el. Ha szeretnétek belenézni, hogy mi fog történni, hogy mit mondtak erről, tanulmányozzátok az őslakosokat! Ők azok, akik mindezt megjósolták. Ezért ülök most itt, és nem puszta New Age hullámról van szó, nagyon is régi dolog. Ezért van itt Kryon, ezek miatt az üzenetek miatt, hogy felébressze bennünk a múlt dolgait, hogy végre megláttassa velünk az értelmét, ne csak rózsaszínű felhők közt bolyongjunk, hogy lássunk gyakorlati dolgokat, hiszen munkába kell járnunk. Úgyhogy ezért vagyunk itt.

A csatornázások rövidek, és mind az ünneplésről szól. Mindig megtisztelő a hely, ahol érkezik az üzenet, és az emberek, akik ott vannak. Még sohasem voltam itt, így izgatott vagyok. Izgatott vagyok, hogy ez a regény része, hogy láthatom, láthatom a békéjét. Kezdjünk hozzá!

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól. A Partnerem mindent elmondott. Itt ültök a Próféciákkal és Gaiaval. Ezt nem fogom ennyiben hagyni. Szeretném, ha megértenétek egy tudatosságszintet, ami sokkal magasabb, mint legtöbbetek tudatosságszintje, akik hallgattok. Ez olyan tudatosság, ami pont itt van, itt fejlődött, melynek szövetsége volt, olyan erős, hogy tulajdonképpen nem volt különbség a Szellem, a Teremtő Forrás, és Gaia között. Gaia táplálta és öltöztette mindőjüket. Az őslakosok rendelkeztek ezzel a szövetséggel.

Föld Anya. Erről beszélgessünk először. Van bármilyen gyakorlati érzet Bennetek? Valami, ami nem ezoterikus, hanem gyakorlati síkon mozgó érzet, amikor a Föld szeretetére gondoltok? Beszéljetek fákat ölelgetőkkel, amikor átölelnek egy fát, a fa visszaöleli őket? A válasz mindig igen lesz. Ugyanis van egy eszencia, ami a Földből árad, ha magatokhoz engeditek, érzitek.

Vannak olyan földterületek – amiről már beszéltünk – ahol a hálók eltérőek. Ezeken a helyeken másként árad ez az eszencia. Írországban, ahova a Partnerem megy innen, épp ennek példája van, ahol Gaia szinte érintetlen, és nagy fokon magából, amit évszázadokon át alig látott embert. A megnyilvánulások szó szerint Gaia szeretetét adják és a kommunikáció ezeken a földterületeken a Földtől érkezik. És itt, ebben a sivatagban, megint csak másmilyen. Csendes, gyönyörű, derűs szeretet, ez árad itt a bolygóból a maga nyugalmában. S azok, akik leülnek és átadják neki magukat, érezhetik.

Tegyétek gyakorlati síkra! Ha Gaiara gondoltok, ha belegondoltok,” Mi a Föld velem való kapcsolata?” Ha megteszitek, számíthattok eredményekre, társra lelhettek, akár a hátsó udvarotokban is. El sem hiszitek, de ez az a szövetség, ami elveszett.

Ennek újra ébresztése egyfajta meghívás, hogy az életetek teljesebb lehessen spirituálisan, úgy, ahogy esetleg korábban nem is gondoltatok rá. A nyugatiak gyakran ülnek le meditálni, közvetlen kapcsolatot keresnek a Forrással, vagy bármi is az, a Szellemmel, Istennel, és teljesen kihagyják a Földet. Nem értik, hogy a Föld Partner, és készen állva várja, hogy felerősödhessen a kapcsolat Köztetek és Isten között. Micsoda szövetség, szinte már természetfeletti! Igenis természetfeletti. Rátalálni a természetfelettire szerintetek meghaladja a normákat. Azért, mert a nyugatiakban nincs meg szükségszerűen az a tudatosságszint, ami az őslakosokban megvolt.

Az őslakosok teljes együttállásban éltek a bolygóval, erősen kapcsolódtak vele. Ha valamire szükségük volt, szertartásokat végeztek az együttálláshoz, amiket esőtáncnak nevezhettek. Ezek a szertartások segítettek nekik, hogy felzárkózzanak a bolygóval való együttállás állapotához úgy, hogy amikor ételre volt szükségeik, Kedveseim, hadd mondjak Nektek valamit, még a Vének is felejtettek már ebből, mert 300 éves tudás volt. Szóval, ha élelemre volt szükségük, előfordult, hogy a bivaly, vagy más állat egyszerűen besétált a táborukba, mintha sorakoztak volna, és az állat minden részét felhasználták, tisztelték, szertartást tartottak, mert Gaiatól kapták. Az állatok együttállásban voltak Gaiaval, az őslakosok pedig Gaival kapcsolódtak. Ezért látunk néha állatokat a vadonban, és nem tudjuk eldönteni, mit is látunk: Gaia az? Egy állat az? Mivel teljes együttállásban vannak. Ez a szövetség! Erről beszélünk.

De van több is, ha arról beszélünk, hogyan támogatja Gaia az emberiséget, még ma is, és bele sem gondoltok. Azt mondjátok, na és? Az akkor volt. Ma élelmiszer csomagokat szállítanak nekünk, és néha még finom is. De mi van az akkorral, és mi van a mosttal? Létezhet még ma is, amire már nem gondoltok? Ha elvisztek egy gyermeket az erdőbe, a vízeséshez, a gyermek érzékelni fogja, hogy van ott valami különleges, érezni fogja, hogy frissebb a levegő. Összekapcsolja elméjében, ha erdőbe megyünk, ott a levegő frissebb, és jó, ezért újra és újra oda akar menni, pedig fogalma sincs arról, hogy mi a fotoszintézis. A fák ontják a legtisztább oxigént! A vízesések adják a negatív ionokat, hogy jobban érezhessük magunkat. Feltűnik a következő lélegzetvétel? Ő Gaia, úgy tervezve, hogy oxigénnel lásson el Benneteket, úgy tervezve, hogy beszívja mindazt, amit ti kilélegeztek. Ha ez nem partner kapcsolat, akkor minek neveznétek? Ez a szövetség! Szükségetek van egymásra. Olyannyira szükségetek van egymásra, hogy annak már mélysége van, és még csak nem is gondoltok rá.

Felkérlek Titeket, bárkit, aki hallgat, hogy végezzetek el egy kis szertartást, akár naponta, ami csak 30 másodperc. Esetleg mikor felkeltek reggel, vagy este, lefekvés előtt, ahogy nektek jobban megfelel, és mondjátok el: “Köszönöm Gaia, hogy társunk vagy, lehet, hogy nincs a lábam a koszban, de tudom ki vagy. Legyen áldott ez a nap, melyen társak vagyunk.”

Egy következő csatornázásban, szeretnék leírni nektek egy forgatókönyvet, ami ellentmondásos lesz. Korábban már elmondtam belőle egy kis részt, de majd szeretném elmondani földtanilag mi történt itt. Hadd nevezzem földtannal ellenesnek, mert nem elfogadott. Elnevezem a nap nagy geológiai keresztkérdésének, elmondom, hogy mit gondolnak rosszul. Mert történt itt valami nagyszabású dolog, olyan időkeretben, amire senki sem számít. A Föld viszont kiabál róla, azt mondja igen! igen! Amikor elmondom majd, sokan más szemmel fogtok nézni.

És ez így van.

Az Akasha átírása

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

(…) A sötét és fény harca az egész Földet felöleli, de globálisan nem olyan erős, mint amilyen erővel megjelenik az egyén életében. Igazán, valóban támadásnak vagytok kitéve! A támadás pedig saját Akashátokon keresztül érkezik.

Az Akashátokban lévő sötétség, mindaz, amitől féltek, mindaz, amit gyűlöltök, próbál hömpölyögni és harcolni, mivel a yin és jang bele van épülve. A dualitás, amiről beszéltünk, megbeszéltük, hogy minden egyes emberben jelen van, belétek van építve. A harc pedig a következő: elmentek erről a helyről (Monument Valley), és akkor kezdődik el a harc, mely megkérdőjelezi az érvényességét, a valóságát mindennek.  A nyugatias taníttatás, amit kaptatok, miközben felnőttetek utatokba állhat, és mindaz, amit tettetek, amit tanítottak Nektek, miután a barátaitok ezt-azt mondanak, amivel együtt éltek, ezt-azt hoz, megszületik a kérdés Bennetek, hogy vajon mindez valós volt-e.

Szeretném, ha ezt rögtön felismernétek, mivel az a részetek, mely a duális rész, a sötét rész, nem akarja, hogy magasabb tudatosság szintet érjetek el. Ez a részetek annak örül, ha ugyanolyanok maradtok, amilyenek korábban voltatok. Van, hogy a túlélés az, ami nem változik. Sokszor tekintenek a változásra úgy, hogy az veszélyes, mivel nem tudni előre mi következik. Ezért mindig részetek a sötét rész. Azt sugallja „Ne mozdíts semmin, ne változtass meg semmit, minden maradjon csak úgy, ahogy van! Igen, félj továbbra is mindattól, amitől eddig is féltél, mert az vagy te” – ez a következő dolog, amiről beszélni szeretnék Nektek.

Hajlamosak vagytok arra, hogy definiáljátok önmagatokat. „Ez vagyok én, mindig is ez voltam én. Ettől félek, ezzel foglalkozok. Ezek az esélyeim, hogy megromlik az egészségem, ezt fogom elkapni.” Szeretném, ha ezt átírnátok, mivel része a gyógyításnak, amit korábban végeztünk, mivel a sötét oldal leránt a félelmek mélységeibe, és pont akkor teszi ezt, amikor a legkevésbé számítotok rá, az álmaitokban. Kivetíti magát, amikor nem számítotok rá, a hangotokba, ezért kezditek utána megfogalmazni szavakban a többi embernek a félelmeiteket, és ilyenkor elfelejtitek, hogy Fénylények vagytok, hogy a Fény mindig, mindig győzedelmeskedik!

Ha álmodtok, és az álmotok leránt az éjszaka közepén, megkérlek Benneteket, hogy álljatok fel, mozogjatok, sétáljatok egy kicsit, térjetek vissza, és értelmezzétek át magatokban, hogy kik vagytok. Ne hagyjátok, hogy egy rossz álom emlékei olyan helyre rántsanak le, ami ráütheti bélyegét a következi napra. Értelmezzétek át, nyújtsátok fel kezeiteket, ha kell az ég felé, és kérjétek vissza ragyogásotokat, és mondjátok ki: „Bennem lévő sötét oldal, vissza a hátsó ülésre, nem vezethetsz többet!” Mert ezt teszi. A sötét oldal irányítja az életeteket. El sem kell ezt mondanom Nektek, hiszen néhányan már tudatában vagytok. Keményen próbálkoztatok egész életetekben, de valahogy mindig elcsúszik arra, amerre nem akarjátok.

Legyen ez a magyarázat arra, miért fordul ilyesmi elő, de ebben az új energiában, aminek nekifuttok, működni fog. Értelmezzétek át, kik vagytok, írjátok át, utaljatok rá máshogy. „Ez és ez vagyok – itt jön a nevetek – és fényképezzétek le, kik vagytok, és olyan képet kaptok, amely sokban eltér attól, akik esetleg tavaly voltatok, vagy előtte. Így kezdjétek „Megvilágosodó vagyok. Ördögi dolgok távozzatok tőlem, mert bárhova lépek, a fénygömb, ami vagyok, félretolja mindazt, ami nem felel meg ragyogásomnak.”  Ennyi a történet.

És az fog történni Kedveseim, hogy ahogy átértelmezitek önmagatokat és megvilágosodottságotokat, és a tudatosságot, amivé váltok, az szó szerint belevésődik az Akashátokba, és mikor visszatértek, onnan indultok újra útnak. Semmit sem kell újratanulnotok. El tudjátok képzelni? Ha egész életetekben rettegtetek, ha sok mindentől féltetek, ha szenvedtetek, ha mindezt kitisztítjátok ez alkalommal, ahogy ez alkalommal zár a Lelketek, következő alkalommal onnan indul tovább. És ez más működés, mint a Változások előtt volt.

A Változások előtt folyton olyan szituációba kerültetek bele, ahol újra- és újra kellett tanulnotok valamit. De most az Akasha energia elkezdett fejlődni, és ahogy halad a fejlődésében, olyan dolgot hoz létre, ami új. Ezt nem először mondom el Nektek! De újra kell hallanotok. Amit most tesztek, az tartós marad, és amikor újra jöttök, csak folytatjátok tovább, de nem félelmekkel. Azzal folyatjátok tovább, amit hátra hagytatok magatoknak, ez pedig a megértés, átértelmezése annak, akik vagytok.

Mindezekből van, ami már most történik. Láthatjátok a fiatalokban, akik leszületnek, és nem feltétlenül járják azt az oldalt, amit a szüleik mondanak „Ettől tarts, ez az ellenséged. Ez fog történni, ha azt csinálod”. A fiatalok lázadoznak, mivel ők jobban tudják. Mert bennük már működik az Akasha átírás. Láttatok már ilyet. Saját csoportokat hoznak létre, hogy elkerüljék a múlt energiáját.

Ilyen az új Ember. Ez új szituáció. Innen induljatok ki, és értsétek meg, hogy nem kell visszacsúsznotok a régi működésekbe! Azok, akik gyógyultak tegnap a csatornázás során, nem kell tartanotok tőle, hogy lekopik rólatok, hogy újra jön a betegség, ahogy rossz napok is jönni fognak. Ez lineáris gondolkodás! Megváltoztatjátok maguknak a sejtjeiteknek a tudatosságát azáltal, ha átértelmezitek kik vagytok, miközben beléptek egy újfajta fénybe, és életetek további része jobb lesz.

És akkor, Kedveseim, ahogy újjászülettek, olyan emberi lényt fogtok megtestesíteni, aki sokkal többet tehet, mint amikor olyan állapotban születtetek le, amilyenben a régi energiában voltatok. Ez mély értelmű!

Igen, van sötét oldal. Van sötét oldala a bolygónak, Nektek, mindennek. Ez a dualitás! Az őseink tudtak erről, így voltak rá szertartásaik, amivel távol maradtak tőle. Voltak szertartásaik arra, hogy átformálják a saját törzsüket, hogy pozitívan álljanak az élethez.

Mik a hagyományaitok? Miért nem írjátok meg most rögtön átértelmezve, átírva, hogy amikor elmentek erről a helyről, azzal az energiával menjetek tovább, amit létrehoztatok, és az Veletek is maradjon.

És ez így van.

A földtani időszámítás átértelmezése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Szeretném, ha éreznétek a nyugalmat. Nem gyakran érezhető ily módon! A kövek figyelnek. Ha azt mondanám Nektek, Kedveseim, hogy a kövek élnek, mit mondanátok rá?

Nos, a kövek nem felelnek meg tudományos értelemben vett élőlénynek, de már mondtam nektek, hogy eljön a nap, amikor meg kell változnia az élet, az élő definíciójának, és a tudomány beleegyezik ebbe, egyfajta keresztező felismeréssel, amint kezdik figyelembe venni a multidimenziós síkokat, sikerül értelmezniük mi is az, és képesek lesznek arra, hogy mérjék. Ha elérik ezt, látni fogják mindazt a természetben, a kövekben, fákban, ami átértelmezi, hogy mi is élő, és mi nem. Így ha azt mondom nektek, hogy a kövek figyelnek, hallgatnak, bizonyos értelemben azt teszik, de nem úgy, ahogy ti gondoljátok.

Szeretnék a tudományról beszélni, úgy, mintha kiegészítés lenne, de valójában ez csak a látszat. Ennek a bolygónak a tudománya az, ami lehetővé teszi, hogy felfedezzétek azt, ami igazolni fogja a Szellemet. Úgyhogy belekezdek, és tudományosan teszem.

A jelenkori tudományban előítéletek vannak. Először erről szeretnék beszélni, utána pedig arról, ami itt van előttetek. Sokféle tudomány létezik. A tudományban van egyfajta fegyelem is, és különféle tanulmányok. A tudósok el tudják mondani Nektek, hogy valójában két csoport van. Az egyik csoport azokat a dolgokat igyekszik tanulmányozni, amik vannak, és próbálják azokat megmagyarázni. A másik csoport pedig próbálja megragadni azt ami van, és kivetíti jövőbeli okozati viszonyba. Ez azt jelenti, hogy ők lesznek azok, akik felfogják fedezni azt, amit a jövőben fogtok használni.

A különféle típusú tudományban különféle bizonyítékok vannak. Sok tudományágnak nincs elég bizonyítéka, így gépeket hoznak létre, amik majd meghozzák a bizonyítékokat, vagy a kísérletek mutatják majd meg őket. Így a gépek hozzák létre azt, amit utána majd megvizsgálnak, és ezt tartják bizonyítéknak a teremtésen keresztül.

Aztán van a másik oldal, ahol folyton töméntelen bizonyíték létezik, ilyen a csillagászat, a bizonyítékok mindig rendelkezésre állnak tanulmányozásra. Ez a típusú tudomány dönti el, hogy mi történt, mikor történt, és hogyan történt. Ez már nagyon olyan, mint a geológia. A geológusoknak rengeteg bizonyítékkal kell szembenézniük, melyek egybe torkollnak, melyek olyan elképesztően nagyszerűek, hogy gyakran nem is tudják mivel állnak szemben. És nem csak ennyi a dolguk, ugyanis az évszázadok megváltoztatták azt, amire épp néznek.  Ezért, ha mondjuk elkezdenek megvizsgálni valamit, pont az a valami homályosítja mindazt, ami évszázadokkal korábban történt azzal, amit épp vizsgálnak.

Szeretnék beszélni azokról a megtévesztő dolgokról, amik előfordulnak. A tudományban elvárják, hogy valami legyen friss, és a tudományos módszereknek olyannak kell lenniük, melyek kizárják azokat a dolgokat, amik nem fontosak, és kizárnak olyan dolgokat, amik fontosak.  A tudománynak olyan módszernek kellene lennie, mely nem elfogult. Csakhogy a tudomány nagyon is elfogult.

Vegyük példának azt, amelyikről gyakran beszélek. A tudósok, szakembereik szintjén, abban hisznek, hogy tudnak bizonyos dolgokat arról, amit tanulmányoznak. És ezek a tudni vélt dolgok összegyűlnek, és emiatt hiszik azt, hogy tudják, hol keressék a következő felfedeznivalót. Így a meggyőződésükre hiszik azt, hogy azt kell keresniük. Ekkor megtervezik a kísérletet, ami majd bebizonyítja a meggyőződésüket, és nem valami meglepőt keresnek, hanem olyasmit, amit várnak, és így épül fel a kísérlet. Ennek klasszikus példája volt a hulladék DNS kutatás.

Erről már beszéltem korábban. Több, mint 30 éven át lebegett a szemetek előtt a DNS kémiája, és nem tudtátok megfejteni. Magának az életnek a kémiájának 90%-a rejtély volt. Rögtön a Modern Kor után, 2012-ig megoldhatatlan rejtélynek számított, még az is, amit hulladéknak neveztetek el. Mert nem volt cél, amit láthattak volna, és azért volt olyan megtévesztő, mert élettudománnyal foglalkozó tudósok tanulmányozták, kémikusok, biológusok, akik kódokat kerestek, olyasmit kerestek, amire számítottak, arra alapozva, amit a múltban láttak, és azon járt az agyuk, hogy itt kell lennie, de megnézték és ott nem találtak semmit. Aztán később a nagy felfedezés nyelvészektől érkezett, akik szó mintázatokat tanulmányoztak. Ugyanis abban a 90%-ban egy nyelv, információ van. Klasszikus, ami történt.

A másik, amiről még nem beszéltünk, de fogunk pár hét múlva, az a Nagy Hadronütköztető. Óriási energiát fektetnek bele, hogy a hidrogén atomokat összetegyék, és szinte fénysebességgel ütköztetik őket, és felveszik a robbanásokat, és látják még több száll el. Több millió fényképük van arról, ami elszáll. Ezt hogyan elemzitek úgy, hogy értelme legyen? Azt mondják, hogy programokat terveztek, olyan programokat, amik azt keresik, amiben hisznek, hogy ott van. Kedveseim, fognak találni olyasmit, amit keresnek, de pont azt nem fogják megtalálni, ami valóban ott van, mert a programjukba nem tervezték bele, hogy ez utóbbit keresse. Látjátok, még a legmagasabb szintű fizikában is vannak előítéletek arról, hogy szerintetek hogyan működhetnek a dolgok, és eköré állítják a kísérletet.

A geológia nagy tévedése is emiatt van. Kedveseim, azóta, hogy ember él itt ezen a bolygón, a földtani folyamatok lassan haladnak. Ezért él az a félrevezető gondolat, hogy minden földtani folyamatnak borzasztóan lassúnak kellett lennie. Ha valamit megláttok a horizonton, azon gondolkodtok, mennyi időbe telt, hogy azzá legyen, ami, és belekapcsoljátok azt, amiről azt hiszitek, hogy igaz: az eróziós tényezőket, a kő típusokat, a keménységet és lágyságot, mindezt egy nagyon lassú folyamatba helyezve. Ez pedig Kedveseim teljesen helytelen.

A geológusok nem számítanak arra, hogy amikor a Föld kialakult több millió évvel ezelőtt, hatalmas felfordulás volt, és hihetetlen mennyiségű folyamat zajlott. Az újonnan kialakult Földön hihetetlen mennyiségű víz jelent meg. A dolgok sokkal gyorsabban történtek, mint gondolták. Csak pár geológus van, aki megértette, hogy a robbanásokkal szétolvadt a St. Helens hegység, és így látták be, hogy amire azt gondolták, hogy több száz éven át történt, egyetlen éjszaka alatt leforgott. Rájöttek, hogy a vulkánok folyamatai olyasmit eredményezhetnek, amire nem számítottak, mindezt olyan időtartamok alatt, miről sohasem tanultak az iskolában.

Hadd beszéljek arról, ami itt van előttetek, és hadd hozzam párhuzamba azzal, amit a Grand Canyonban láthattok. Nehéz mindezt leírni, és nem is geológiai terminusokkal fogom megtenni, érthetően mondom el. Amit itt láttok, most, az több ezer éves szél erózió sajátossága. Van egy minta a szél erózióra, és eső erózióra. Tulajdonképpen erre láttok itt mintát. De ez alatt, Kedveseim, ami remekül elrejtőzik, és nem látható úgy, ahogy van, az óceán van, ami itt volt. Nem pusztán egy óceán volt, Kedveseim, hanem egy mozgásban lévő óceán. Ezt hogy mondjam el Nektek? Majdnem az amerikai vízválasztóig, amit Nyugati Egyesült Államoknak neveztek, több fontos változás ment végbe, ami hagyta, hogy az óceán ki-be járjon, és visszamossa a földet, amit elvitt. El tudjátok ezt képzelni, ahogy egy teljes óceán elmegy és visszajön? Teljes erejével talán több száz évre elvonult, majd újra visszajött. Elmondom Nektek, hogy a Grand Canyon kevesebb, mint 300 év alatt lett kivágva a természetből egy bősz óceán által, ez olyasmi, ami ezen a bolygón mostanában nem láthattok, hiszen ez a bolygó most békés. Ilyen földtani jelenséggel jött mindez létre, ilyen óriási mennyiségű mozgással jött létre rövid időtartamok alatt, a Föld ilyen volt.

Ha ezt láttátok volna, megértenétek, hogy az alatt, amiről azt hiszitek, hogy szél erózió, víz erózió nyoma, láthatjátok mi áll itt az egykori óceán medrében, valamikor szigetek voltak. Hullámok szabdalták őket, erodálták őket mindazzá, amit ma láttok itt. Ez volt a kezdet, ez volt a termőföldje annak, amit ma láttok itt, ami később tovább erodálódott, a szél és az esők által. Mindenfelé tengeri kagylókat találhattok. Itt egy óceán volt. Nem egy nyugodt óceán volt, hanem egy mozgó óceán, olyan hely volt ez, amely felemelt, megfordult és felemelt, arrébb nyomott, több mozgással járt, mint amennyit valaha láthattatok, többel, mint amennyire bármelyik geológus számít. Gyors, bősz, vad mozgások. Ezek okozták a kemény vágásokat, amiket mindenhol láthattok, fent és lent. Sokkal több, mint amit több milliós szél és eső létrehozhatna.

Úgyhogy szeretném, ha ebbe belegondolnátok. Szeretném, ha emlékeznétek erre a napra, és elmondom még egyszer, hogy eljön az az idő, amikor a geológusok azt fogják mondani, igen, most már elfogadjuk ezt. Ez volt a tudományos tanítás mára.

Szeretném, ha ezekre a dolgokra más szemmel néznétek, mint eddig. Szeretném, ha látnátok a természet összefolyását, mely a szépséget létrehozta, ami a mai sivatag. És szeretném, ha szétnéznétek, és meglátnátok az óceán medrét magatok előtt. Képzeljétek el a csapkodó hullámokat, egy olyan óceánét, mely sohasem volt nyugodt, mely mindig mozgásban volt, ahogy évszázadokon, évezredeken át jött és ment. Ez az oka annak, hogy a Grand kanyon mindkét oldalán van delta, mivel hol az egyik, hol a másik irányba haladt, miközben kivágta mindazt, amit itt láttok, ilyen fenséges módon, ahogy ma láthatjátok. Ellentmondásos? Persze.

És ez így van.

A kövek beszélnek

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Úgy fogjuk kezdeni ezt az üzenetet, mint az előzőt. Szeretném, ha csendben lennétek és figyelnétek. Lesznek, akik azt mondják „De hát nincs mit hallani!” De ez a csend szent, mivel a semmiben benne van minden. A földtanról szóló csatornázást úgy kezdtem, hogy azt mondtam Nektek, hogy a kövek élnek. Azt is mondtam, hogy nem a ti definíciótok, vagy normáitok szerint, hanem ezoterikus, metafizikai értelemben véve, túlmutatva mindazon, amiben általában hinnétek. Élők!

Azt is elmondtuk, hogy a kövek figyelnek. Ez metafora, ami azt jelenti, hogy az energia, amit kiadtok, felvételre kerül bizonyos módon a föld által, ahol vagytok. Észrevettétek, a példabeszédből, a beszélgetésünkből, hogy a szertartásokat azért végezték, hogy hamóniába kerüljenek a földdel, a családdal, a törzzsel? Ez magas szintű tudatosság Kedveseim! Olyan tudatosság, ami próbál harmonizálni maga körül mindent. Ahelyett, hogy elvenne belőle, vagy ellenállna vele szemben, ez olyan felfogás, ami még mindig nincs itt. De van még több is.

Elmondtam Nektek, hogy a bolygó, melyet ti Gaiainak neveztek, egy partnerkapcsolat. Hadd vigyelek Benneteket vissza! Lépjünk vissza 400 évet, ugyanitt. Ez kétszerese az országotok fennállási időtartamának. Itt. 400 éve. A kövek nem csak figyelnek és hallgatnak, a kövek beszélnek. Ha partner kapcsolatban vagytok a Földdel, elengedhetetlen, hogy legyenek olyanok, akik hallják, mit mondanak a kövek.

A kialakult kövek, ahogy körbejárjátok ezt a völgyet (Monument Valley), ma neveket viselnek. Korábban azonban nem nevekkel, hanem energiával, személyiséggel rendelkeztek, és az energiákban volt férfi és volt női energia, volt közte szent energia. Van olyan kő, amelyikhez nem mentetek oda. Akkor is létezett a yin és jang. Akkor is létezett a polaritás. De a sámán, akit most ezen a földön gyógyító embernek, gyógyító nőnek hívtok, ismerte a folyamatokat, amivel megtanulhatta, amivel bölcsességre tehetett szert, ami nagyon sok időt vett igénybe, hogy meghallja, mit mond a föld.

Biztosan tudjátok, hogy már akkor régen is, amikor nem ismerték a kémiát, rendelkeztek gyógyító italokkal. Azokat a gyógyító italokat közvetlenül a föld, a növények, néha az állatok adták együttműködésben, harmóniában az emberekkel. Az egyik segítette a másikat. Teljesen evidens, miért akarták az őslakosok szertartásokkal „meghálálni” a Partnernek, hogy oly sokat adott nekik. Minél nagyobb harmóniába tudtok kerülni a földdel, és mindazzal, ami körbevesz Benneteket, annál tovább éltek. Minél hasznosabbak vagytok mások számára, annál több együttérzést tudtok megosztani.

A kérdések: honnan tudta a gyógyító ember, milyen bogyókat, mely állatok, mely részét kell felhasználja ahhoz, hogy gyógyítani tudjon? Volt laboratóriumuk? A válasz: a föld mondta meg neki. A kövek mondták meg neki. Mert tudjátok, a kövek beszélnek. S ha a tudatosságotok együttállásban van a bolygóval olyan mértékig, hogy képesek vagytok eggyé válni vele, meg fogjátok érteni, mit mondanak a kövek.

Ami itt láttok, az csatornázás, és ez a mai szavunk. Talán az őslakosok eléggé nyitottak és elmondják Nektek, régen hogy hívták ezt, merthogy régen is csatornáztak. Csak a Vének. Csakis egy bizonyos korban, bizonyos származásúak tudtak így beszélgetni a kövekkel. De ha megnézitek az Emlékműveket, ahogy most nevezitek a köveket, ezeket a gyönyörű természetes szobrokat, megértitek, hogy mindegyiknek volt személyisége. Még most is van, ha megkérdezitek a Véneket. EZ a partnerkapcsolat. Kedveseim, ez az, ami hiányzik!

Végül hadd mondjam el, hogy kétirányú útja van a bolygónak. Ha a bolygó tudja, hogy igyekeztek megbecsülni, reagál rá. Tudja, kik vagytok, mivel a partnerkapcsolatnak így kell működnie. Ez ma sokkal személyesebb mivel a változás, a Pólusváltás, az ősök jóslatai mostanra kezdenek megvalósulni.  Megint elmondom, hogy van egy híres vésett kő, amit hopi indián kőnek hívnak, melyen beszélnek erről a mostani időszakról, ahol az emberiség útja kettéágazik, és a ti döntésetek, hogy merre tartotok. A hopik jóslata ugyanaz a jóslat, mint a majáké, a peruiaké, és sokan mások is megmondták, hogy most jön el az idő, amikor kelet, nyugat, észak és dél megértésben találkozik. Akár van együttérzés, akár nincs, akár a megértés előtt, akár nincs is megértés egy nagyon lassú újjászületése lesz a tudatosságnak a Földön. És ennek megtanulásának folyamatában az ősökhöz fordultok, mert ők ismerték az igazságot. A bolygó tudja, hogy keresitek és válaszolni fog.

És ez így van.

Lehetnétek ti magatok a béke

„(…) számotokra mindez azonban nehéz, mivel Benneteket nem vesz körbe ilyen csoport. A Szellem azonban tudja ezt. A tanítás a következő, Kedveseim:

A harmónia, amit ti képviseltek, amit az itt élő törzsben is láthattok, amit megtanultatok, oly értékes és szépséges! Magatokban hordozzátok, és ki kell bontanotok magatokból mindazt az együttérzést, amit itt is láttok, ott ahol ti vagytok, a törzs nélkül. Ez aztán a munka! Ezért vagytok megvilágosodók!

Hordoznotok kell magatokban a saját tradícióitokat, Isten együttérzésének és szépségének tradícióját, ezzel a bolygóval való kapcsolatotokat, ami sokkal több, mint bármi más; mint amit a nyugati világ értékel, ért, amivel számol.

És itt vagytok, megélitek, lehet csak magatokban, ha nem vagytok szövetségben a partneretekkel, a családotokkal, magatok élitek meg.  De a jó hír az, hogy a Pólusváltással járó különlegesség, hogy szó szerint feljön a béke, és az emberek felfigyelnek rá. Azt is mondhatjuk „ragadós”, és akik eljönnek hozzátok, észreveszik milyen békében vagytok és rákérdeznek: „Hogy csináljátok?” És elmondhatjátok nekik kedvesen, hogy felfedeztetek valamit a szívetekben, ami békét ad nektek, ami segít az aggódásoknál, a napi problémáknál. Harmonizálódtok a bolygóval, és ebben a folyamatban ténylegesen hozzátok fel mindezt magatokból úgy, hogy mások is meglátják.

Sokszor elmondtam már, hogy ennek a bolygónak a Mesterei ahogy itt jártak, nem azért leltek követőkre, mert ezt tették, vagy azt tették, hanem mert az emberek velük akartak lenni.

Hallgassátok a csendet! Ez a hely békés, igaz? Jó érzés belehallgatni. Jó érzés megérezni. Ez a hely ti magatok is lehetnétek! Ha a város közepén álldogáltok is, ahol körbevesznek a zavargások, az idegesség, a napi élettel járó dolgok, ami nyomja felfelé a stressz szint kijelzőjét mindannyiótokban. Beléphetnétek ebbe (a békébe) és előkereshetnétek az Igazságot, amit itt tanultatok. Ez a nehéz része! Ezért vagytok itt. Ezért lett ez a hely kiválasztva, hogy láthassátok a mintát, hogy lássátok a követendő modellt, hogy visszaléphessetek hozzá, és létrehozhassatok valamit, amit korábban nem hoztak létre: és ez a béke a Földön. Azonnal! Ragadós, ezen azt értem, hogy szinte vonzása van, olyan, mint a nevetés, szépség, szépművészet, zene. Az emberek körülöttetek szeretnének lenni, kérdéseket tesznek fel. Garantálom, hogy jönni fognak hozzátok, és meg fogják kérdezni, mi az ami nektek van, és békét ad? Ez a harmónia ideje, amikor végre arról beszélhettek a benneteket körülvevőknek, hogy nem kell stresszben lenniük.

Kedveseim ez az üzenet, és ez lesz továbbra is az üzenet itteni körúton. Mert ez itt erre a minta, amit mind hazavihettek, és gyakorlatba tehetitek. Sohasem vagytok ténylegesen egyedül, a bolygó tudja mit csináltok, a Szellem tudja mit csináltok,  sohasem vagytok egyedül.

28 évvel ezelőtt fogtam bele ebbe a folyamatba a Partneremmel (Lee Carroll) egy bizonyos fokon, ami fokozatosan eljutott ide, s ha létezik egy szlogen, egy mondás, bármi, ami folyton ismétlődött ezekben az években, az így szól:

Tudjátok ezt értelmezni? EL tudjátok hinni olyan mértékig, hogy magatokkal vihessétek ezt? Fogunk még erről beszélgetni. Addig is, a hátralévő napokban, szeretném, ha éreznétek, amit csak érezni tudtok, mert ehhez a legjobb helyen vagytok, a legjobb időben. Érezzétek a nyugalmat,  a békét, ami itt van. Ehhez semmi sem hasonlítható, és hazavihetitek, megtarthatjátok magatoknak, és adhattok is belőle másoknak, amennyit csak tudtok, amennyit csak akartok.

És ez így van!

Megváltozik az energiák működése

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

(…) A prófécia az ősöktől ered, a Csillagokból, ti pedig itt ültök a modern világban, magán a prófécián belül, Kryon tanításai pedig napra kész állapotba hoznak Benneteket, friss információkkal látnak el Titeket, felgyorsítanak nem csak a próféciákkal kapcsolatban, hanem azzal kapcsolatban is, hogy mi a következő lépés.

Hogy néz ki az energia megváltozása? Hogy néz ki a tudatosságszint megváltozása?

Nos, már régóta tanítjuk, hogy az emberi tudatosság együttállásba van állítva a természettel. Beszéltünk Nektek a tudományról, már jó régen. 28 évvel ezelőtt meséltünk már Nektek a mágneses hálóról, a föld tudományainak egy részéről, a partnerkapcsolatról, amivel az ősök rendelkeztek.

Tudtátok, hogy voltak vadászhálók? Tudtátok, hogy voltak olyan helyek, ahova odamentek az álltatok intuitívan, ezek voltak a háló vonalai, amiről az ősök tudtak, hogy segítsenek az ősöknek vadászni? Ez a partnerkapcsolat, amiről beszélünk. Ez mai is folytatódik. Mai megfogalmazással azt mondhatjuk, hogy együttállásban vagytok a mágneses hálóval, a kristályhálóval, a vadászhálóval, az összes hálóval – amiről az ősök tudtak – a mai napig. Azt fogom nektek most elmondani, hogy az ősi próféciák szerint ezeknek az energiája fog elmozdulni és megváltozni.

A korábbi csatornázásokban beszéltünk Nektek az együttállás bizonyítékáról, a mágneses mező kiterjedéséről és a tudatosságról. Adtunk információkat arról, hogy a dolgok úgy elmozdulnak, ahogy nem is számítotok rá. Hadd beszéljek most egy ilyenről. Ez az első Monument Valleyban adott csatornázásunkhoz kapcsolódik. Hosszú lesz, de csak egy kicsit lesz tudományos.

A pólusokról, polaritásról szeretnék beszélni, és arról, hogy hogyan kezdenek kimozdulni, felülmúlva mindazt, amit el tudtok képzelni. Egy része ennek kémia, egy része fizika. Egyelőre azt szeretném definiálni, pusztán példaként, amit úgy neveztek, hogy ozmózis (átszivárgás). Erre talán ez lehet technikai definíció: az oldószer molekulái keresztüljutnak egy féligáteresztő membránon egy koncetráltabb területről egy kevésbé koncentrált területre. Magyarul mondva, ahol valamiből több van, átfolyik oda, ahol kevesebb van belőle, mivel a természet nem szereti az üres teret. Ez az ozmózis. Úgy is definiálható általánosságban véve, hogy valami, amiből sok van, átáramlik oda, ahol kevés van belőle. Az emberek erre mondhatják, ha nem értjük mi van a könyvben, akkor tegyük a párnánk alá, és átáramlik hozzánk a tartalma egy éjszaka alatt az ozmózison keresztül. (nevet) Tehát többféle értelmezése van. De ez maga a polaritás, nem de? Ez az, ami egyensúlyoz. Ez az, ami egyensúlyoz a természetben, a kémiában, a fizikában.

A legmélyebb értelmű ebben, ahogy a mágnesességben van, az, ami az elektronokkal és atomokkal történik, amint megpróbálnak harmóniát, egyensúlyt kialakítani. Ha láttok valamit, ami mágneses, annak a szilárdságát adó atomjaiban vagy túl sok, vagy túl kevés elektron van. A mágneses erő eképpen vagy taszítja, vagy vonzza.  Ez valóban példa az ozmózisra, csak ez statikus, és megmarad. Ennek a túl sok, és túl kevés elektronhoz van köze. Ez a mágneses vonzás, ez a polaritás, ez a természet, mely egyensúlyra törekszik. De vannak dolgok, melyek kivételek.

Érdekesnek találhatjátok, az egyik dolog, ami sohasem követi ezeket a szabályokat, ami valóban nem így működik, az a fény. A sötétséget gyakran definiálom úgy, mint a fény hiánya. Azt gondolhatnátok, ha van valami fényes és sötét; akár metaforikus, akár valós; a fény igyekszik bejutni sötét helyekre, pedig nem. Ezért marad a sötét és fény aránya a bolygón ugyanolyan, mert nincs, ami harmonizálja, nincs, ami áramoltassa egyik irányból a másikba. A tudatosság ugyanilyen.

Már mondtam Nektek, Kedveseim, az előző életek forgatókönyve, amelyeken keresztül mentetek, még akkor is, ha ezt magas tudatosságszinttel tettétek, nem alacsonyabból indult ki fejlettebb felé haladva. Nem volt valós polarizálódás. Ha lett volna, akkor ez a föld (Monument Valley) sohasem került volna a hódítók kezére, mivel az őslakosok nagyon magas tudatosságszinttel rendelkeztek. Együttállásban éltek a bolygóval, míg a hódítók viszont nem. Mondhatnátok tehát, hogy a sötétség szállta meg ezt a helyet, és a korábbi csatornázásban elmondtam, hogy emiatt az emlékező képességgel rendelkező Kristályháló szomorú volt ezen a helyen. A völgyben szomorúság volt, és az ősök, akik maradtak tovább, ahogy Szellemük itt maradt, könnyeket sírtak az esőbe a szomorúság miatt, ami még mindig itt van. És most szeretném elmondani a jó hírt!

Ha meg tudom tenni nem tudományosan, úgy, hogy mindannyian érthessétek, kérlek Benneteket, hogy ünnepeljétek a földet, hogy felülíródjon a szomorúság. Elfogadtátok! Hogyan érhetne el ilyesmit kevesebb, mint 50 ember, hogy fölülírják azt, ami évszázadok óta itt van a kövekben, a földben, a fákban, a Szellemekben. Nos, a következő a jó hír, amit az ősök is tudtak:

Ha átlépitek a 2012-es ”mérföldkövet” – benne van a Csillagokban – ha átlépitek ezt az időpontot, továbbra is emberek lesztek, de képesekké váltok arra, hogy átírjátok azt, ahogy a Földön az energiák polaritása működik és kezd harmonikusabbá válni. A fény azonnal kezd úgy működni, ahogy az ozmózisnak megfelel, és elkezd, ahogy csak tud befolyni oda, ahol kevesebb a fény. Egy valós változás ez, nem a fizikában, hanem az ezotériában, a tudatosság, ami magas szintű volt, győzni fog az alacsony tudatosságszint felett.

Mondtuk Nektek, hogy a fény és sötétség harcban fog állni ezen a bolygón, és ennek már tanúi is voltatok. Azt is mondtuk, hogy a fény győzedelmeskedik. Most pedig, íme az oka: annak folyamata, hogy mi, mi felé áramlik kezd megváltozni. A Kristályháló átvesz egy kicsit abból, amit adtok neki, és emiatt az új jelenség miatt kezdi átírni mindazt, ami korábban volt itt, a szomorúságot. Amikor elmentek erről a helyről, ez a hely Veletek marad. Emlékezni fogtok rá, és az is emlékezni fog Rátok, és bárhol is lesztek a bolygón, emlékezetből folytatni fogja önmaga átírását.

Amit ma elkezdtek, az elveti a fény magjait, az ünneplés magjait, a boldogság magjait itt,  a jó dolgokra való emlékezés magjait és kezdi szétszórni, terjeszteni és terjeszteni, mint a mag, amit a tudatosság és a fény vetett, ami nem olyan, mint amilyen a váltás előtt volt. Ez majdnem olyan, mint az ünneplés fertőződése.

Akik itt élnek, már támogatják mindezt. Azok, akik itt élnek, mindazzal, ami történt, gyakorolják, és most ti is gyakorlatba tehetitek. Ez a harmónia. Mindazok, akik halljátok ezt az üzenetet szerte a bolygón, ha csak egy pillanatra is, akár most rögtön, ha megértitek ezt a folyamatot, tudni fogjátok, hogy ahogy ezekre a dolgokra gondoltok, és ünneplitek a sziklákat és a földet, ami itt van, ragadós lesz, terjedni fog, és a föld, mely a partneretek, látni fogja, mivel próbálkoztok, megérti, és együtt fog vele működni, mert a fény győzedelmeskedik. A szomorúság pedig teljesen át fog alakulni harmóniává és megértéssé. Mindaz, amit kértetek – csak egy pár ember, itt meg ott, akinek van szíve, tudása és megvilágosodottsága, és partnerkapcsolat megértése és tisztelete képes megteremteni a változásokat.

Az őslakosok tudtak valamit. Tudták, hogy amikor a váltás meg fog történni, elárulják a titkaikat, mert már biztonságban lesznek. És tényleg biztonságban vannak.  Míg a tradíció szabályai azt mondták „Tartsátok meg magatoknak” „Tartsátok meg a törzsön belül”, ma megosztják. Megosztják, mert látják Bennetek, hogy tisztelitek a földet, értitek a földet, és készen álltok arra, hogy megkapjátok. Eddig a kérdés nem merült fel, hogy ki tanít kit.

Kedveseim, újra elmondom: most, ezek a sziklák, beszélnek hozzátok a csenden keresztül, aminek akkora ereje van, hogy mind meg is halljátok. Azt mondják: „Köszönjük mindazt, amit tesztek”. Azt is mondják, hogy több mindent fogtok elvinni innen haza, mint amire számítotok. Újra elmondom, ez a megfelelő hely, a megfelelő idő, mikor úgy tesztek, mintha turisták lennétek, pedig aligha vagytok azok…

És ez így van.

A semmi ereje

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

(…) Most hozzátok szeretnék szólni, azokhoz, akik hallgattok, és azokhoz, akik itt vannak, ebben a falmélyedésben. Amit kimondtok, azt meghallja a testetek, a Föld körülöttetek, az éteren, az oxigénen keresztül. Nem volt még idő, amikor amit hangosan kimondtatok, amit cselekedtetek ennyire mély lett volna.

Hallottatok már engem korábban erről beszélni, de ez követi az előző csatornázást, és ti, személy szerint, megteremthetitek magatoknak a gyógyulás győzelmi forgatókönyvét. Mit mondtok ki hangosan? Ez egy új korszak. Ez új időszámítás, ugyanakkor ez az idő az, amikor az ősi igazságok jobban kelnek életre, mint valaha bármikor máskor. Mit gondoltok magatokról? Nem arról, hogyan néztek ki, nem arról milyen idősek vagytok. Érdemesnek érzitek magatokat arra, hogy itt ülhettek, ahol az ősök ültek? Ha a válasz nem, szakítsunk időt arra, hogy felidézzük, milyen csodálatosak vagytok.

Életben vagytok és kiválasztottak vagytok arra, hogy részei legyetek ennek a partnerkapcsolatnak a bolygóval, Istennel, és mindennel mi létező, az élettel magával. Nem vagytok különválasztva minden mástól, ahogy születésetekkor tanították Nektek. Semmi rosszat nem tettetek, Már születésetekkor csodálatosnak érkeztetek, és viszitek magatokkal valahogy az érzést, amivel mindezt megkérdőjelezitek. Itt az idő. Mikor lenne jobb időzítés, minthogy itt vagyunk ezen a csodás, misztikus helyen, hogy lerendezzétek azt az adósságot, amivel tartoztok magatoknak, azáltal, hogy megbocsájtotok magatoknak, mindent, amiről azt hiszitek, hogy elkövettétek, vagy azokat az éveket, amiket azzal töltöttetek, hogy kételkedtetek magatokban, hogy tudatában legyetek, hogy tiszták vagytok, hogy részei vagytok a partnerkapcsolatnak, és a bolygó ismer Benneteket, Isten ismer Benneteket.

Vannak, akik kételyeket és félelmeket cipelnek magukkal, magával a halállal kapcsolatban is, vagy azzal kapcsolatban, hogy nincs is adósság. Folyamatos megújulás van. Hogy tudtatok ebben kételkedni? Amikor a természetben, amikor a Földön látható a megújulás, megújulás és megújulás. Azt gondolni, hogy Ti ennek nem vagytok részei, nem sok spirituális értelemmel bír. A megújulás garantált, a lelketek örökre a tietek!

Vannak köztetek talán olyanok, akik félnek annak egészségi állapotától, amiket cipeltek magatokkal, vagy az érzékenységtől, ami hatással lehet az egészségetekre. Tudtátok, hogy ha hangosan kimondjátok, azt, amik vagytok, a testetek meghallja, és együttműködik vele, s ha hangosan kimondjátok, hogy féltek, hogy félelmeitek vannak, hogy nem érdemeltek meg valamit, a testetek és minden, mi körbevesz benneteket meghallja és együtt fog működni teljességgel? De ha azt mondjátok, hogy nagyszerűek vagytok és kéritek azt, ami tiétek, beleértve az egészséget, amit megérdemeltek, ámulni fogtok, vagy akár meg is fogtok döbbenni, hogy milyen gyorsan kezdenek meggyógyulni a dolgok. Legyen akkor ez egy gyógyító szertartás!

Milyen gondolataitok vannak épp most arról, hogy kik vagytok? Nem a holnapról kérdem, nem az érdekel épp mit csináltok, hanem hogy kik vagytok. Elmondom nektek, mit mond a Szellem arról, hogy kik vagytok: az egész részei vagytok. Megérdemlitek, hogy itt legyetek, ismer Benneteket a bolygó, a Szellem teljességgel, név szerint. Semmi sem történt Veletek véletlenül, az sem véletlen, hogy itt vagytok. Így ez azt jelenti, hogy kihúzhatjátok magatokat és legyetek tudatában, hogy bármi  lehetséges, és jobban, mint valaha ebben az új energiában, Kedveseim, amit gondoltok, azzá lesztek. Soha még ilyen időszak nem volt, ahol a kijelentések ilyen erősek lettek volna, mint most; amikor a tiszta szándék és gondolat ilyen erős lett volna.

Milyen szokásokat cipeltek magatokkal édesanyátoktól, édesapátoktól átvéve, akiket nagyon szerettek, akik a régi energiákban voltak, mikor adták azokat, ahol amit mondtak, ahol a tradíciók meglehet akkor megfelelőek voltak, de most hirtelen, ti változni kezdtek, hogy együttállásba kerüljetek egy új bolygó szépségével. Olyan tradíciók fognak létrejönni a saját generációtokban és az azt következőben, melyek sokkal másabbak, mint  a felmenőitek tradíciói. Az új tradíciók olyan nagyszerűek lesznek, hogy kezet fognak rázni az ősökkel, új módon fogjátok kimondani a régi dolgokat, hiszen az igazság mindig igazság.

Egy nap múlva elmentek innen, mennyien fogtok emlékezni erre a percre, ahogy visszhangzik a hang a falbemélyedésben, ahol lehetőségetek van most, itt hagyni valamit, amikor felkeltek, és itt hagyjátok ezt a helyet. Mi lenne, ha itt hagynátok a betegséget? Mi lenne, ha itt hagynátok a kételyeket és félelmeket? Néhányan olyan gondokkal jöttetek ide, amikről senkinek sem beszéltetek, de a sziklák tudnak róluk. Én is tudom, mik azok. Miért nem hagyjátok ezeket is itt?

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, Kedveseim, és jelenleg úgy állnak a dolgok, hogy megértek a gyógyulásra, kimozdulásra, változásra, ragyogásra, hiszen ezek vagytok Ti. És most mi lesz a következő lépésetek, ugyanis a szándékotok a kulcs. Még sohasem volt jobb időszak az életetekben, mint ahol ültök most, itt ezen a szent helyen, ebben a rejtélyes völgyben, hogy itt hagyjatok mindent, amit nem tartotok megfelelőnek, helyesnek. Ti magatok, a most nyugalmában. Halljátok a csendet? A semmi ereje a legfensőbb. Ez Gaiai, az itt lévő csend szépsége.

És ez így van.

Példabeszéd az összes Wo-nak

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

(…) Szeretném, ha vizualizálnátok valamit velem. Az emberek jó sztorizók, szeretik a történeteket. Minden idők legnagyobb történet mesélői mindig a Vének voltak, mivel ők rendelkeztek a legtöbb bölcsességgel, és információval.

Ma egy egyszerű, egészen rövid történetet szeretnék átadni. Egy olyan szereplőről szól, akit gyakran használunk példabeszédekben. A szereplő neve Wo. Valahányszor használjuk ezt a szereplőt, elmondom nektek, hogy Wo nemtelen, Wo egy „Wo-Man” (angol szójáték, benne férfi és nő egyaránt szerepel) férfi is, és nő is. Ahogy lennie is kell, mivel ez az üzenet az egész emberiségnek szól. Ha viszont történetté akarjuk tenni, férfit csinálunk belőle, most legalábbis.

Wo spirituális ember volt. Egy átlagos ember. Egy ember, aki a városban lakott, mint sokan ti is. Jó munkája volt, és egész életében azzal próbálkozott kitartóan, hogy emelje a rezgéseket önmaga és Isten között. Wo jó ember volt. De minden erőfeszítése ellenére, úgy tűnt, nem tudja elérni azt, amit a barátai elértek. Úgyhogy bölcsen megkérdezte:

  • „Mit tehetek, hogy ugyan olyan élményeim legyenek, mint nektek van? Tudom, hogy vannak látomásaitok.”-  Azt válaszolták:

  • „Vannak bizony!”

  • „Hogy csináljátok?”

  • „Wo, Istenen kell tarts a szemed. Meditálnod kell, és imádkoznod, de úgy, hogy mindig elérhetővé teszed magad a látomásoknak, amik jönnek; telítve égből jövő fénnyel”.

Wo persze próbálkozott vele, sokszor, hogy legalább egy kicsit magasabb szintre érjen, mint amilyenen volt. Vizualizált fényeket, ahogy jöttek a felhőkből, és még magasabbról, Mindenek Teremtőjétől, talán attól, aki a Szent. Hallotta a barátainak a látomását, amit meditációban kaptak, vagy hogy testen kívüli élménykor  elvitték őket az angyalok, és fentről néztek le mindenre, és látták annak arcát, aki a Szent, ettől nagyon irigy lett, aztán rájött, hogy ez nem helyén való, de Wo is annyira akarta ugyanazt!

Wo nem igazán hitt abban, hogy ő is megérdemli, de tudta, hogy a barátai megkapták. Tanácsot kért az Egyháztól, és az Egyháza szerette őt, és jó tanácsot adott neki.

  • „Wo, meg kell töltsd magad Őszentsége együttérzésével. Wo, talán egy kicsit tovább kell térdelned. Vedd kicsit komolyabban, és neked is menni fog.”

Ez egy szeretetteljes tanács volt. Jó tanács volt, ami segíthetett Wonak, hogy túl tudjon lépni önmagán, és magasabb rezgésszintet érhessen el. Meg is próbálta. Sok mindent megpróbált. Kapott tanácsot barátoktól is, de így sem sikerült. Wo úgy gondolta, végülis ez nem is probléma. Tudta, Isten szereti őt. Elfogadta. Rájött, hogy ebben a világias létben, amilyen ő volt, ennyit kaphat, és ez elég jó volt neki. És akkor megtörtént!

Amikor nem számítotok rá, gyakran akkor történnek meg dolgok veletek, mert akkor sikerült elengednetek azt, amire azt gondoltátok szükségszerű, vagy a bűntudatot, vagy a csalódást. Wo is elengedte mindet. Épp késő éjjel volt, amikor jól hallható a hang.

  • „Wo, gyere ki!”

Óh, tudta, mi volt ez a hang.  Tudta, hogy valami nagyon különleges fog vele történni. Épp csak éjjel nem számított rá. Kilépett, és a hang folytatta.

  • „Wo, szeretnénk találkozni veled.”

Óh, tudta, hogy ez lesz! De aztán körbenézett, és nem számított arra, amit látott. A lábai alatt a talaj vibrált, mintha rengeteg aranydarabka lenne a napsütésben. Tudta, egy látomás indul el számára, de arra nem számított, hogy alulról fog jönni. Hirtelen meglátott vagy több ezernyi gyertyával egyenlő fénysort, ami az erdőhöz vezette, ami a háza mögött volt. Sokszor járt már ebben az erdőben, de ez a fénysor most nem ahhoz vezette, amihez szokva volt, most egy vízióban volt. Apró embereket látott maga körül, ahogy körülötte elsuhantak, és megkérdezte:

  • „Kik vagytok? Mi történik? – és azt felelték:

  • „Mi vagyunk az erdő dívái, mi segítünk végig a vízión, gyere Wo, menj végig a fény útján!”

És Wo ment. Az út vitte magával, egy nagyon sűrű erdőbe, nem abba, amihez szokva volt. Ez az erdő az elképzelhetőnél is fenségesebb volt, ki volt világítva, mindenfelé táncoló fények vették körbe, és úgy tűnt egyre több a díva, talán tündérek is jöttek, akik repülni tudtak. Fény volt mindenhol, zene is szólt, vagy valami olyasmi, ünneplés volt! Hallotta, érezte, benne volt ebben a vízióban, és gyönyörű volt! Tetszett neki, ami körülötte történt, épp csak annyira másmilyen volt, mint amilyennek gondolta.

Elvezették egy körhöz. A kör jól meg volt világítva, megtöltötte a fény. Ekkor vette észre, hogy az erdő fái kezdtek összegyűlni körülötte. Érezte az ágakat, odahajoltak hozzá, megérintették lágyan a leveleikkel, és ahogy hozzáértek, úgy érezte áram futott át rajta. Óh, micsoda látomás volt ez! Valahányszor hozzá értek az ágak, úgy érezte a Mennyországban van, és akkor meghallotta az összes fa hangját együtt, és soha nem fogja elfelejteni:

  • „Köszönjük Wo, hogy megérinthettünk, téged, aki a Szent vagy!” – és azt mondták – „Ahogy fent, úgy lent”, – majd folytatták „Benned van a Teremtő, Wo. Ezért neveztünk úgy, hogy „a Szent”, mert ilyennek látjuk az egész emberiséget. Áldottak azok, akik ismerik a Föld szeretetét. Nekik szól.”

Itt fejezzük be a történetet. Wo megkapta a látomását, és kapott egy üzenetet is: nem mindig fentről érkezik. Nem az, amire számítotok. Ahol lábatok érinti a Földet, a Föld ismer titeket ugyanúgy, mint azt, aki a Szent. Az őslakosok ismerték ezt a történetet. Most már ti is ismeritek.

És ez így van.

Intuíció egykor és most

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

(…) Az ősi tibeti numerológiában megkülönböztettek számokat, és a számok mellé jelentést rendeltek. Nem tartjátok érdekesnek, hogy oly messze, Tibetben, egy olyan helyen, amiről nem tudtak az itteni őslakosok, a 4-es számot kapcsolták össze a Földdel? És pont a 4-es szám olyan gyakori azok számára, akiket ma Navajo indiánoknak hívtok? Nem csak gyakori, de szent is. Részét képezi a Teremtés történetüknek, benne van a táncaikban, benne van a dalszövegeikben, minden ilyen dologban. Szerintetek ez mázli, vagy véletlen egybeesés, hogy a tibetiek külön számot adtak neki, és hogy ez pontosan arról szól, amit mi tanítunk?

Ez a 11. csatornázásunk Monument Valley-ban, micsoda véletlen! A 11-es az első mesterszám, ez a kivilágosodás, a befejezés szépsége, azt is mondhatnátok, a dupla 1-es. Kedveseim, ez a Kapcsolat mindenhol létezik! Akkor Bennetek miért nincs meg? A válasz: dehogy nincs! Megvan.

Az ébredések, amit a megtapasztalásaitok mutatnak Nektek, ugyanazok, mint amiket itt fedeztetek fel, amikről én is beszélek a csatornázásokon keresztül, és a valós felébredés az, amikor működtetitek a Kapcsolatot. Nem csak Gaiaval kapcsolódtok, hanem az Igazsággal.

Mi ennek, és ezt megelőző napoknak az igazsága? Szerintetek mi történt itt? Mikor elmentek erről a helyről, szeretném, ha emlékeznétek ezekre az igazságokra, és különösen azt szeretném, ha kifejeznétek tiszteleteteket az intuíciótok iránt. Ugyanis ez az intuíció ugyanaz az intuíció, amivel az egykor itt élő őslakosok is rendelkeztek. Ez az intuíció kapcsolta őket össze a bolygóval. Ugyanezzel az intuícióval rendelkezik a gyógyító nő, vagy a gyógyító férfi, ez segített nekik összeválogatni a növényeket, a bogyókat, hogy gyógyítani tudjanak. Mint már mondtam Nektek, nem rendelkeztek laboratóriummal, hogy kísérletezhessenek, vezetve voltak. Ugyanez az intuíció Bennetek is megvan. Magatokkal hoztátok a modern világba, hogy rájöjjetek, mik azok a dolgok, amikre nektek van szükségetek a túléléshez.

Mit mond az intuíciótok arról, hogy mi fog történni, mikor hazaértek? Lehetséges, hogy hazaviszitek az együttérzést, és ott hagyjátok az aggódást, ahova tartozik, talán a piszokban? Hadd vegye magához Gaiai! Lehetséges, hogy többet ne féljetek bizonyos dolgoktól, mert bennetek van az intuíció, ami képes vezetni titeket?

Maga az intuíció az, ami beszélt a tibetieknek a 4-es számról, amit itt ünnepelnek. Ugyanez az intuíció adta ugyanazt az információt a Pólusváltásról az égen megjelenve mindenkinek. Gondoljatok ebbe bele egy pillanatra! Ha őket jól vezette, Nektek is megfelelhet, nem?  Ez a felébredés! Felismerése annak, hogy az intuíció Bennetek is megvan, nem vagytok elkülönítve tőle, sőt, ha szeretnétek tanulmányozni azt, amit az Akasha Krónikátoknak neveztek, meglehet, hogy ez a körutunk még valami mást is hozott Nektek, és a többieknek. Lesz, aki tudni fogja, miről beszélek.

Kedveseim, ha igaz, hogy idős lelkek vagytok, az azt jelenti, hogy ti voltatok az őslakosok. Úgyhogy a feladat, hogy újra felébresszétek mindazt, amit már megtapasztaltatok, amiről tudjátok, hogy igaz, és bevezessétek a modern világba, azokra a helyekre, ahol éltek, ahova mentek, abba, amit csináltok.

(…) Gratulálok azoknak, akik döntéseket hoztak meg ezekben a napokban a csatornázásoknak köszönhetően. Bárcsak tudnátok tartani őket. Ez a terv. EZ a terv.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2017. 04.
Témakör