Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A csoport itt ül Szent Brigitta kútjánál. Ez egy közkedvelt turista látványosság, amiatt, ami itt történt, mivel hangsúlyozottá tették jobbuláshoz, gyógyításhoz. A rég múltban, most, és a jövőben az emberek idejárnak, hogy megszabaduljanak a bánatuktól, hogy félrerakják a fájdalmukat, hogy imádkozzanak, és meggyógyuljanak. Felvetem nektek a következőket: Ha ezek a dolgok nem történtek volna, az emberek nem járnának ide, vagyis mondhatjuk, hogy eredményeket lehet itt felmutatni, és erről szeretnék ma beszélni.

Ha elnevezhetném a mai csatornázást, így hívnám: Olyan együttállások, amikről nem tudtok, és több ilyen van, mint gondolnátok.

Vannak ilyen helyek világszerte, Kedveseim! Vannak nagyon híres helyek, és kevésbé ismertek, ahova járnak az emberek és az eredmények láthatóak, gyógyulások történnek. Láthattok mankókat, amiket otthagynak, sorba állítva, és az emberek saját lábukon távoznak, máshogy, mint ahogy odajöttek. Ennek elterjed a híre, így mások is elmennek oda, és elmondják, „Igen, voltam ott, és ezt meg ezt éreztem, igen segített”, míg ők megélték, mások meg látták a csodákat. Nem csak itt van ilyen.

Tegyétek fel magatoknak a kérdést: Mi az, ami képes ilyen szituációt teremteni, ami ilyen gyógyulást, javulást, szépérzést, megkönnyebbülést eredményez a Szellemnek?

Akik eljönnek, egyfajta szentélyt állítanak itt fel azoknak, akiket hiányolnak, azoknak, akik elhunytak, és kérik, hogy lelki fájdalmuk csökkenjen, és megkapják. Mások azért jönnek ide, hogy meggyógyuljanak, és megkapják. Megint mások hallanak róla, és csak terjed és terjed és gyorsan tradícióvá válik. Néha még mítosszá is kinövi magát.

És megint felteszem Nektek a kérdést: Mi az, ami gyógyít? Az épület? A kövek, amik itt vannak, amiknek sokan nekidőlnek, vagy rájuk ülnek? A Szent, akinek itt van előttetek a szobra? Elmondom Nektek, hogy egyik sem.

Az egész a hithez kanyarodik. Az emberek hite olyan hihetetlenül nagyon fontos, hogy ha hisztek abban, hogy valami meg fog történni, a sejtjeitek megérzik, meghallják, és a csodák elkezdődnek. Mások is hallanak róla és eljönnek, és azt mondják „Ha eljövök ide, meg fogok gyógyulni, meg fogok szabadulni a lelki fájdalmamtól! Ez egy jó hely, hogy megemlékezzek arról, akit elveszítettem. Odamegyek, és segíteni fog, ha odamegyek.” És fog is! Minél erősebb valakiben a hit, hogy ezen a helyen ezek megtörténhetnek, annál több eredményt fog elérni. S ennek semmi köze a kövekhez, vagy a szoborhoz, vagy Szent Brigitta nevéhez.

A világon számtalan helyen vannak ilyen helyek, Kedveseim, amit az emberi lények körbejárnak, ahova eljönnek, ahonnan megváltozva távoznak, ahol meggyógyulnak, és sohasem értik, sohasem tudják sohasem látják meg igazán, hogy az igazsággal együttállásba kerülés teremti ezt az egészet, nem az építmény, hanem a hit. Kedveseim, a hit felelős a spontán gyógyulásért, az eredményez egy csomó dolgot, ami ilyen épületekben, meglitköröknél, szentélyeknél történik. Az emberi lények pedig egyre csak jönnek ide.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam Nektek, hogy ez a Bennetek lévő Isten ereje, és amikor az emberek körbeveszik magukat tárgyakkal, az segít ebben a folyamatban. Ha meglátnak egy embert, mondjuk egy szentet, egy szerzetest, egy papot, egy lelkészt, egy sámánt, aki ezeket a dolgokat testesíti meg, az segít, mivel arra tudnak fókuszálni. Néha ez előny, de bármi is az, amire fókuszálnak, az alapja a hit, és az ember saját magát gyógyítja meg.

A következő lépés nyilvánvaló. Tegyétek meg ugyanezt a szentély nélkül! Tegyétek meg az épület, vagy a szobor nélkül!

Ezt kezdi felfedezni az emberiség! Kezditek felfedezni mi lakozik Bennetek, és hogyan alakul az együttállásotok a bolygóval, a természeti elemekkel, Istennel. Itt kellene hagynotok a mankóitokat! Hagyjátok őket a kétkedésetek ajtajában, hagyjátok annál a bejáratnál, amelyik az alacsony önbecsüléshez, kishitűséghez vezet. Ez itt egy gyógyító hely. Ez tényleg az! Most is sokan gyógyulnak meg itt.

Ha van bárki, aki hallgatja ezt a felvételt (jelen esetben olvassa), vagy itt van, és szeretne ebben a pillanatban meggyógyulni, valami aktuális betegségből, vagy olyasmiből, amit hozott magával erre a bolygóra, ez remek időzítés a gyógyuláshoz, remek idő tudatosítani, hogy meggyógyulhattok saját magatoktól, a Bennetek lévő Istennel. A tietek a képesség. Itt van. A Mostban van! Micsoda gyönyörűséges csillagüzenet ez azoknak, akik még sohasem hallottak ilyet korábban! Ez a mai csatornázás, ezért vagytok itt Szent Brigitta kútjánál, és ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 04.