Kryon Vlagyivosztokban

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam félreáll. Ez egy olyan általunk használt kifejezés, ami azt jelenti, hogy még mindig itt van ugyan, de a tudata félreáll, és a tudatossága segítségével félreteszi a szűrőket, blokkokat, a saját kultúráját és megtisztítja az útját annak, amit most láttok. Amit most láttok, azt közvetítésnek nevezik. Ez nem egy új folyamat. A kezdetektől fogva a férfiak és nők ilyen módon beszélgettek a Szellemmel. Sok szentírás lett ilyen módon leírva, a közvetlenül az emberi testre ható intuitív tudáson keresztül. Ez a közvetítés – megszentelt, gyönyörű, és az emberi lénytől függően tiszta.

Tehát az üzenet, amit átadok, mentes az emberi előítéletektől. A ma esti üzenet, válasz arra a 6 konkrét kérdésre, amit ettől a csoporttól hallottunk – arra, amit kérdeztek. Tudjuk, hogy kik vagytok. A kérdésekre adott néhány választ lehet, hogy hallottátok már korábban, viszont nem a ti nyelveteken. Tehát, azt mondhatjátok, hogy a mai üzenet nektek szól. Nem feltétlenül azoknak, akik később fogják ezt hallani, habár ők is profitálnak belőle. Ez lényegében azokhoz szól, akik most itt ülnek. Akkor hadd világítsuk meg ezt újra.

Mit is jelent ez a mai nap itt? Mivel május 9-én beszélgetünk veletek, azon a napon, ami nemzeti szinten különleges. Ezen a napon ünneplitek a nagy honvédő háború végét. Ez az, amit érdemes ünnepelni. Azon csodálkozom azonban, hogy azok, akik létrehozták ezt az ünnepnapot, vajon rájöttek-e a következő két dologra? Az első dolog, a 9-es szám számmisztikai fontossága. A 9-es a beteljesülést, a véget képviseli. Azt gondoljátok, hogy ez véletlen? Ez nem így van. Ha vettek egy pillantást a május hónapra, akkor az az ötödik hónap. Az 5-ös szám a számmisztikai terminológiában a változást jelenti. Ha összeteszitek az 5-öst a 9-essel, akkor szintén változást kaptok. Itt jön a számmisztikai üzenet igazsága ebben a dátumban. Nem tudom gondoltak-e arra azok, akik létrehozták ezt a dátumot, hogy ti is ünnepelhessétek az utolsó nagy háború végét a Földön – nem csak a háború végét, hanem a legutolsót. Ha ez így van kedves ember, akkor sokkal több ünnepelni valótok van, mint gondolnátok! Mikor a számokról szól a dolog, akkor nem léteznek véletlenek. Őket nem véletlen módon választják, még ha annak is látszik. Mindennek jelentősége van. Mi ezt szinkronicitásnak nevezzük. Az, hogy ezeket a számokat választották egy ilyen gyönyörű ünnepléshez, az ma jó érzéssel, örömmel tölt el benneteket. Tehát ezzel szeretném elkezdeni a számotokra.

Sok kérdésetek van és szeretném is megválaszolni őket, de előtte emlékeztetnélek benneteket valamire. A szavak, amelyeket ma mondok nektek, a társamon keresztül jutnak el hozzátok, a fátyol felőlem eső oldaláról. Ezek szeretettel vannak átadva. Ezen üzenetek közül egyik sem lett más okból átadva. Soha nem fogjuk elmondani nektek, hogy hogyan gondolkodjatok. Csupán azokat a válaszokat fogjuk felfedni, amelyek az időtökre vonatkozóan igazak és valódiak.

Az idő amiben most éltek, más. Különböző. Az emberi lények számára nagyon nehéz meglátni ezeket a fajta a dolgokat. Az ember a „mostban” él és megtapasztalja mindazt, amit „adott időnek” neveztek. Mi mindenre rálátással tekintünk – a hosszú emberi tapasztalatra és a lehetőségekre. Látjuk a potenciális lehetőségét annak, amit most csináltok és, hogy ez hová vezet – ti nem látjátok ezt.

Első kérdés

Közületek legtöbben a híreket nézve, csak a gondokat, vagy a nem várt problémákat látjátok meg. Erről akarok először beszélni, mert itt vannak azok, akik megkérdeznék, hogy: „Milyen problémák vannak most Ukrajnában? Mit jelent ez az oroszoknak? Mit jelent ez a világnak? Mit jelent ezen dolgok időzítése?” Úgyhogy azt szeretném, ha visszafordulnátok velem, és megnéznétek egy nagyobb képet.

Két évvel ezelőtt átadtam egy közvetítést arról, hogy 2012 végén más fajta dolgokat várhattok ezen a bolygón – és ezek el is kezdtek felbukkanni. Azok a fajta dolgok, amikre figyelmeztetünk benneteket, az szunnyadó problémák megoldásai. Lehetséges, hogy itt ültök és azt gondoljátok, hogy mostani a nehézségeitek újak, de ezek már 25 éve megvannak. Mindig is ott voltak, kedveseim – tudjátok ezt. Mint a többi dolog, ami megtörtént a bolygón és nem oldódott meg, nem került egyensúlyba a történelmi problémákkal. Ezek meg kell, hogy oldódjanak, mielőtt előrébb tudnátok mozdulni. Ezért az, amin most keresztülmentek, az nagyon hosszú ideje veletek volt már. De most ezek meg kell, hogy oldódjanak, és ennek az eredményét látjátok. Sokan nézik a híreket és azon csodálkoznak, hogy: „Vajon mi fog következni? Hogy fog ez megoldódni?” Engedjétek meg, hogy megkérdezzek valamit! Mit gondoltok, hogyan érezték magukat a szírek, amikor ennyi év után felszínre tört ez a nyugtalanság és a nehézségeik, amikkel rendelkeztek, megoldották volna az összes problémájukat? Kérdezzétek meg az egyiptomiakat, hogy vajon számítottak-e ezekre a nehézségekre, amelyek most náluk vannak? Azt felelnék, hogy: „Nem, soha nem vártuk ezt.”

A nehézségek régiek, de a próbálkozás a megoldásukra új – ez pedig a bolygó átkalibrálása. Mielőtt ez az átkalibrálás befejeződhetne, lehetséges, hogy évtizedeken kell átmennetek. Néha ilyen hosszú időt vesznek igénybe ezek a dolgok, hogy ezeket a nehézségeket meg tudjátok oldani, befejezzétek őket, hogy előre mozdulhassatok. Nem rendelkezhettek örökké ezekkel a megoldatlan dolgokkal.

Második kérdés

A következő kérdés: „Melyik a leginkább megoldatlanabb dolog, amit csak kigondolhatunk a bolygón, és ami érinti a kultúrákat?” A válasz a Közép-Kelet. Azt mondom nektek, hogy ők is elkezdik megoldani a saját dolgaikat. Az, hogy ki milyen földhöz tartozik, határozza meg a végső elszámolást, a korábbi ellenségeket. Megtörténik a tudatosság egybeolvadása és a beleegyezés a megállapodásba. Ez a megoldás a lakosság kezében lesz, nem pedig feltétlenül a vezetőik kezében. Ez a megoldás az évezredes problémákra. Ez a 9-es szám, a beteljesülés. Ezért ott vagytok, ahol lennetek kell, munkálkodva ezen az új korszakon, hogy érthetővé váljanak a nehézségek. Ez az átkalibrálás. Már beszéltünk erről 2012-ben, és mindez még az első kérdéshez tartozik.

Szeretném, ha megnéznétek ezen dolgok számmisztikáját és a jövendölést, amit arra alapozva adtunk át nektek, amit csináltok. Látjuk a megoldás lehetőségeit, de ezt a kirakóst nektek kell megoldani. Ez alkalommal nem fogjátok feladni. Nem csak az oroszokról beszélek, hanem a Földről. Olyan sokszor egyáltalán nincs megoldás, csupán csak a kirakós folytatása. Ez másképpen kell, hogy legyen. Ezért lesz hamarosan még több nehézség a Közel-Keleten. De én nem azt mondtam, hogy háború, hanem, hogy „nehézség”, ami pedig olyan módon lesz megoldva, amit választanak. De nem feltétlenül lesznek ebbe bevonva az állam vezetői, inkább az ország lakossága.

Van itt egy teljesen és abszolút nem idevágó kérdés, de annyian gondolkodnak rajta. „Kedves Kryon! Mi történik igazából a halálkor?” Óh, emberi lény, ez egy rejtélyes dolog, nem igaz? Számotokra leereszkedik a fátyol, és valóban nem tudjátok, ugye? Ez annyira ironikus, mert a helyiség tele van öreg lelkekkel. Olyan sok módon mentetek már át a halálon, oly sok alkalommal, és ennek ellenére ez rejtve van előletek. Mi is történik hát? Beszéljük meg, hogy mi is történik! Ebben a bennetek lévő megszentelt tudatosságban, amit Istennek nevezünk, kétfajta tudatossággal rendelkeztek. Az első az, amit szinaptikus tudatosságnak nevezünk – ez az agyatokból ered, tisztán testi dolog és nagyon is valódi. Ezen tudatosság legtöbbje kiszámítható és intellektuális – ez a túlélés. Ez éppen az, ami fél a haláltól, mert az emberi szervezet meg akar maradni akar és a pusztulás ötlete ijesztő.

A tudatosságotok másik része a tobozmirigy. Mi ezt többdimenziós darabkának hívjuk. A másik elnevezése a Veleszületett. Ő tudja, de számotokra mindez még rejtélyes. Már beszéltünk korábban nektek arról, hogy létezik egy nagyon összetett híd a testi és a többdimenziós elmétek között. A többdimenziós elmétek állandóan beszél hozzátok, ezt intuíciónak nevezitek. De ha az intuícióra gondoltok, akkor azt nagyon nehéz meghatározni, hiszen az annyira megfoghatatlan. Nem tudjátok beazonosítani, hogy ez honnan is jön és mit is jelent. Ez azt mutatja meg nektek, hogy ez nem 3D-s és nem a logikus agyatok szinaptikus részéből ered. Az agyatoknak ez a része tudja, a tobozmirigy tudja, hogy mi történik. Akkor még egyszer nézzük meg, hogy mi is történik a halálnál!

Kedveseim, nincs olyan dolog, hogy halál, csupán az anyagszerű test szűnik meg látszólag és Isten azon csodálatos részei, amik vagytok, érintetlen marad. Megmarad ugyanolyan megszenteltnek, mint amilyen volt, ugyanolyan gyönyörűnek, mint amilyen is mindig volt – itt marad. Néhány kutató, még ki is jelenti, hogy méréseket végzett a halállal kapcsolatban. Hogy mikor az emberi lény megteszi az utolsó lélegzetvételt, akkor nagyon-nagyon kis mértékben, de csökken a test tömege – abban a pillanatban, mikor szétválik az Istenitől. Ne féljetek az utolsó lélegzetvételtől kedveseim, mert a fátyol megemelkedik és ahogy ez megtörténik, visszaemlékeztek! Emlékezni fogtok. Felszabadultságot fogtok érezni és ennek a szabadságnak a szépsége, számunkra leírhatatlan. A halál valójában erről szól és minden egyes jelen lévő emberi lény, ezt már nagyon sokszor megtapasztalta. Gondolkodjatok el erről! Ez normális dolog, és ennek ellenére nem vagytok meggyőződve erről, igazam van? Ez így kell, hogy legyen kedveseim, de tudnotok kell, hogy amiről beszélek nektek, az az igazság. Az a rész a belsőtökben, ami azt mondja nektek, hogy ez így van, az a tudás visszajön és megadja számotokra ezt az információt a halállal kapcsolatban. El vagytok zárva ettől a tudástól, de nem vagytok leblokkolva attól, hogy ezt megérezzétek. Hogy érzitek magatokat? Mikor tudjátok, hogy eljön az idő, mikor kinyúlik felétek Isten keze és megfogja tiéteket. Nem azért, hogy ítélkezzen felőletek, hanem, hogy hazavigyen benneteket. Hogyan érzitek magatokat? Most szeretném, ha kivetítenétek ezt az egész leckét mindazokra az emberekre, akiket szerettetek és elveszítettetek, mert ők ugyanezekkel a tapasztalatokkal rendelkeznek. A lelkük még mindig él. A gyönyörű tudatosságuk, amit ismertetek, még mindig itt van. El tudjátok ezt hinni? Ez az a rendszer, amelyik tiszteletben tartja az emberi lények életét és halálát. Ez az, amit el akarunk mondani nektek, hogy befogadjátok. Ne féljetek tőle!

Harmadik kérdés

„Nos, Kryon! Mi lenne a helyes cselekedet az emberi test elhalálozásakor? Annyi információnk van.” – mondjátok. „Kryon, ezek az információk összeférhetetlenek. Néhány kultúra azt mondja, hogy sohasem szabad elégetni a testet. Néhányan azt mondják, hogy vissza kell adni a Földnek. Néhányan azt mondják, hogy három napig, vagy tovább érinteni sem szabad.”

Attól függően, hogy kit kérdeztek, és az milyen kultúrához tartozik, hogy hogyan tisztelik az Istenüket, azt teszik az emberi testtel.
A válaszom lehet, hogy nem elégít ki benneteket, de az igazságot, a szeretetet adja át nektek és teljes mértékben helytálló. Figyeljetek rám! Amikor megtörtént az az utolsó lélegzetvétel, elmentek. Eltávoztok attól a testi szerkezettől, amit emberi testnek nevezünk. Elmentek és világmindenség Teremtőjével vagytok. Tehát, mit gondoltok, mit fogok elmondani nektek? Hát itt a válaszom. Az emberi lények testével haláluk után tegyétek azt, ami a legtiszteletreméltóbb a kultúrátoknak és, ami a rokonok számára a legjobb. Meghallottátok ezt? Értitek, hogy ennek semmi köze sincs Istenhez? Minket ez nem érdekel, nem számít. Ti vagytok velünk, nem pedig a test. A testetek a kultúrátokkal marad, a többi emberi lénnyel együtt. Tegyétek azt, ami a legjobb számotokra ebben a helyzetben. Ez az, amit megtehettek számukra abban a pillanatban, amikor elsiratják az életeteket. Távoztok, és annyira hiányoztok a számukra. Engedjétek meg a számukra, hogy azt tegyék a testetekkel, ami boldoggá teszi őket! (Kryon nevet) Mit gondoltok erről a válaszról? Azt a szót fogjuk használni, amit ma még nem hallottatok. Valójában ez két szó egy olyan kifejezés, amit úgy nevezünk, hogy „spirituális logika”. Azt szeretnénk, ha lenne „spirituális logikátok” az ilyen fajta dolgokban. Ez természetes módon fog megérkezni hozzátok. Van értelme annak, hogy az univerzum Teremtője megszabja számotokra azt, hogy mit tehettek meg azzal a testi szerkezettel, amely többé már nem rendelkezik a lelketekkel? Nem. Ezek a dolgok kulturálisak. Ez az, amit a férfiak és a nők akarnak, nem az, amit mi akarunk. Tiszteljétek a kultúrátokat, tiszteljétek a családotokat, és engedjétek meg nekik, hogy bármit megtegyenek, amit csak szeretnének azért, hogy jobban érezzék magukat!

Negyedik kérdés

„Kryon! Öreg lélek vagyok, és ezt tudom is. Kryon, tudom, hogy sok életen mentem már keresztül. Kryon, ez a konkrét életem annyi problémával és nehézséggel jár. Úgy érzem, hogy befejezett vagyok. Valóban szükséges visszajönnöm?”

Látjátok, tudom, hogy kik vannak itt. (Kryon nevet) Tudjátok, hogy közületek néhányan feltenné ezt a kérdést. Valójában meg vagytok győződve arról, hogy nem jöttök vissza. „Megcsináltam a saját dolgomat, befejeztem” – mondjátok. Nos, ez az, ami a testi logikus agyatokból ered, nem pedig az Akasha részetekből. Hadd mondjam el nektek az igazságot! Az abszolút tiszta igazságot. Az összes életeteket azzal töltöttétek, hogy azon dolgoztatok, hogy eljussatok ide, ehhez az időhöz és visszajöttök. Vissza fogtok jönni és amikor megérkeztek, ez a bolygó már más lesz. Nem kell majd átmennetek a régi energián, másképpen fogtok felébredni. Hamarabb fogjátok tudni azt, hogy kik vagytok, és ez alkalommal nem követitek el majd ugyanazokat a hibákat. A bolygó régi energiája nem fog harcolni veletek, mint ahogy most tette. Az előttetek álló emberi természet lehetősége, egy új fajta emberi lényt fog megteremteni. Minden, amiért dolgoztatok, az el fog kezdeni beteljesedni.

Azt mondhatjátok, hogy: „Az élet csak most kezdődik, és ez az új korszak kezdete. Ez nem az, amit ezelőtt tapasztaltatok.” Nem dolgoztatok meg keményen azért, hogy iskolába menjetek, hogy megkapjátok a bizonyítványotokat annak befejezéseként, amiért olyan nehezen megdolgoztatok? Aztán miután levizsgáztatok, kidobnátok a szemétbe és valami mással foglalatoskodnátok? (Kryon nevet) Nem, éppen most vagytok készen elkezdeni a munkát. Megvan a tudásotok és a végzettségetek. Éppen ezzel fogtok foglalkozni a következő életetekben. Vissza akartok majd jönni. Ez volt a negyedik kérdés.

Ötödik kérdés

Az ötödik sokkal összetettebb. „Kryon, mi az élet értelme? Át tudom alakítani. Kryon, miért vagyunk itt?” Ez egy jó kérdés. Mikor a fátyol felém lévő oldalán vagytok, ez a kérdés fel sem merül, mert tudjátok rá a választ. Ez az egyedüli szabad választású bolygó a galaxisban. Ami itt történik, az páratlan a galaxis számára. Csupán egyetlen olyan bolygó van ebben a galaxisban, ami a spirituális választás tulajdonságával rendelkezik. Az utolsó, aki ezen a fajta kirakóson dolgozott, az a Hét Nővér csillagképben belül volt. Ez egy kilenc csillagból és számos bolygóból álló csillagkép a plejádi rendszeren belül. Most eljött a ti időtök. Okkal vagytok itt Istennel a belsőtökben – el van rejtve tőletek, hogy vagy meglátjátok azt, vagy nem.

Ha tucatnyi életöltő után ráébredtek erre az igazságra, akkor megváltoztatjátok ennek a bolygónak a rezgését, ami aztán majd a galaxis rezgését változtatja meg, mivel össze vagytok kapcsolva a középponttal. Varázslatos módon vagytok összekapcsolva vele. Minden, ami itt történik, az hatással van mindenre. Ez eléggé nagyszerű a számotokra? Pont ezért vagytok itt. A Föld ezen kirakósán dolgoztok. Ezt már korábban is megtettétek kedveseim. Közületek néhányan a plejádi rendszerben tették meg. Ez egy galaktikus, nem pedig egy földi kirakós. Az egésznek az a célja, hogy megváltozzon ezen galaxis rezgése, hogy magasabb legyen. Az, ami itt történik, meg fog változtatni egy másik univerzumot valahol máshol. Mindez a fényről szól, a fény és a sötétség egyensúlyáról. Néhányat ezek közül nem értetek, de én a legjobb választ adtam nektek, amim csak volt, arra vonatkozóan, hogy ez miről is szól.

Hatodik kérdés

Az utolsó kérdés. „Kryon! Mit tehetünk azért, hogy megfeleljünk Istennek?” Erre egy nagyon rövid választ fogok adni nektek. Ellazulnátok? Tudva azt, hogy bármit is tesztek, mi csak a szándékot nézzük. Nem a tetteket nézzük, nem a fizikai jellemzőket, hanem a szándékot. Mit tehettek azért, hogy megfeleljek Istennek? Azt, hogy beengedtek az életetekbe minket azáltal, hogy meglátjátok a testetekben az Isteni részeteket, hogy felismeritek a valódi származásotokat – a Teremtővel való rokonságotokat. Nem az országotok nemzetségének kémiai származását, vagy az Akashátokban lévőt. A valódi származás az, ami a Galaxisotok közepéből ered, ami maga a Teremtő. Ez az, amit azért tehettek, hogy kielégítsétek Istent.

Lazuljatok el mindezekben a dolgokban! Tudjátok, hogy mindnyájuk által szeretve vagytok és kezdjétek el használni a spirituális logikát! Értsétek meg, hogy nem azokra reagálunk, akik adott számú hajlongást végeznek, vagy azokra, akik szenvednek, vagy valamilyen tárgyakat számlálnak meg, vagy naponta végeznek egy meghatározott számú meditációt! Ha ezek a dolgok boldoggá tesznek benneteket, hát tegyétek, de mindaz, amit valójában akarunk, az szeretni benneteket. Nem érzitek, hogy ennek értelme lenne a számotokra? A világmindenség Teremtője nem a fizikai szabályokról szól a számotokra, hanem inkább az energiáról – a kvantum energiáról, a szív energiájáról és a szeretet energiájáról. Ez a legfontosabb, és az egyedüli, amit látunk.

Azt szeretném, ha ennek ismeretével mennétek ki erről a helyről – másként, mint ahogyan eljöttetek! Húzzátok ki egy kicsit magatokat és tudjátok, hogy tudjuk kik is vagytok! A szeretet az egyedüli dolog, az egyedüli ami létezik.

Elérkeztünk a nap végéhez. A társam félreáll, így elkezdődik nektek az üzenet – az üzenet, amit a számotokra adunk át és mindazoknak, akik figyelnek. Mielőtt elkezdenénk, hányan értitek igazán azt, hogy Isten bennetek van? Mit jelent ez? A szeretet tisztaságával beszélek nektek a fátyol másik oldaláról. Nem úgy, mint egy instruktor, hanem mint a Teremtő Forrás azon része, amelyik szeretne jobban megismerni benneteket. Engedjétek meg ezen Isteni Szellemnek, hogy energiát vonzzon erre a helyre, az istenség sűrűségét, hogy megérezzétek ennek az üzenetnek az erkölcsiségét, és megértsétek a célját! Így tehát jobban meg tudunk ismerni titeket – ez az egyetlen cél.

Az emberiség végül ráébred a nagyobb célokra. Lehet, hogy ehhez generációkra lesz szükség, de ennek a kezdete már most itt van. A problémák egymás után meg lesznek oldva. Az energiák jelen lesznek, és új szerszámok lesznek megalkotva az emberiség kirakósában. Ezalatt azok öreg lelkek, akik itt vannak és hallgatják ezt, fel vannak kérve arra, hogy tisztábban hangolódjanak rá, egy másik fajta életre való ráébredésre.

Tehát mit jelent számotokra a megvilágosodás, amikor a Szellem felébredéséről, a tudatossá válásról beszélünk? Hogyan érzékelitek ezt? Úgy értitek ezt, mint egy hitrendszert, vagy úgy látjátok, mint egy életmódot? Ez az élet megélésének a módja. Egy sor tennivalóval kezdődik. Tehát, beülhettek egy székbe egy ilyen találkozón. Egy folyamattal, egy hittel kezdődik el. Ez egy életmód. Lehetséges, hogy újdonság a számotokra megérteni azt, hogy ez mennyire mélyre szántó dolog, valamint, hogy mire is számíthatnak ettől az öreg lelkek. Ez egy felhívás a számotokra, hogy megragadjátok azt a célt, hogy miért is jöttetek ide. Valaha mielőtt idejöttetek, valaha mielőtt megszülettetek, letekintettetek erre a bolygóra, és a mai napra gondoltatok. Az összes megélt életetek a mostban fókuszálódik. Okkal vagytok ezen a bolygón, és az ok nem az, hogy egy bizonyos módon higgyetek. Az ok az, hogy megváltoztassátok önmagatokat, és egy nagyobb képnek váljatok a részévé. Mindannyian, mindazok, akik hallgatják a szavaimat – ha értitek valamelyik nyelvet, amelyiken itt beszélünk – ti mindnyájan részesei vagytok ennek.

Az 5-ös szám a változás. Ezt már elmondtuk nektek korábban, így nagyon egyszerűen átadunk nektek öt jellemvonást. Úgy fogjuk elnevezni, hogy öt olyan gátló blokkolás, amelyek megakadályozzák a felébredést. Lehet, hogy ezek meglepnek benneteket. Néhányukról már beszéltünk régebben, de nem a ti nyelveteken. Tételezzük fel, hogy hisztek az utatokban, a megvilágosodás, a felébredés útjában. Tételezzük fel most azonnal, hogy hisztek abban, hogy ez az, amit csinálni szeretnétek! Lehet, hogy még hisztek is benne, hogy ezt teszitek. Még azt is elmondtuk nektek, hogy a dolgok megváltoznak, és hogy a régi energia útja nagyon különbözött az újtól. Hadd adják át nektek öt tulajdonságot!

Első tulajdonság

Az egyik legnagyobb gátló blokkolás az, hogy hallotok mindent, amit csak mondok – illetve, amit a tanítók mondanak – és megpróbáljátok beilleszteni Isten módszerét a saját céljaitokba. Viszont ennek nem vagytok a tudatában. Azt gondoljátok, hogy tudjátok hogyan fog megtörténni. Isten mindent úgy csinál majd, ahogy szeretnétek. Biztosak vagytok ebben, mert körülnéztek, és tudjátok, hogy mire van szükségetek. Ezért azt gondoljátok, hogy Isten is tudja, hogy mire van szükségetek. Felsoroljátok ezeket meg azokat a dolgokat. „Igen, tudom, hogy Isten meg fogja változtatni ezt a felsorolást, hiszen tudja, hogy meg kell változtatnom.” Csak ültök kényelmesen és azt mondjátok, hogy: „Itt ez így fog történni.” és semmi sem változik. Értitek, hogy mit csináltok? Éppen most határoztatok el mindent, nem igaz? De lehet azt mondjátok, hogy: „Nos, hát ki más? Én vagyok az, aki ismeri a saját személyes problémáit.”

Kedvesem, te tudod ugyan a saját problémáidat, de nem ismered a körülötted lévő rendszert, nincs nagyobb rálátásod. Nem ismeritek annak a lehetőségét, hogy mások mit fognak megtenni, vagy hogyan is történnek meg a dolgok. Tehát, csak az alapján terveztek, amit tudtok. Értitek, hogy hogyan állít meg ez mindent? Ez meglep benneteket? Meg kell szabadulnotok a kigondolt terveitektől, hogy mire is van szükségetek! Mi van, ha valami sokkal nagyobb készül számotokra? Sohasem láthatjátok meg, sohasem valósítjátok meg, mert megrekedtetek azt gondolván, hogy teljesen pontosan tudjátok, hogy mit fog Isten csinálni. Tehát az első dolog az, hogy szabaduljatok meg a céljaitoktól és engedjétek meg, hogy a Szellem kormányozza a hajót, amiben vagytok és elkormányozza azt olyan helyekre, amikről nem is tudtok! Ez olyan nehéz sokatok számára.

Második tulajdonság

A múltban a társam beszélt arról a kifejezésről, hogy az emberek meg szokták személyesíteni Istent. Ezt már sokszor elmagyaráztuk. Az emberek a Teremtőt emberi tudatossággal ruházzák fel. Néha elgondolkodtok azon, hogy mit tesztek? Lehetséges, hogy azt mondjátok: „Nem, én nem teszek ilyet, ezt jól tudom. Nem fogok embert csinálni az Istenből!” Lehetséges, hogy nem gondoltátok ezt igaznak, mert néhányan közületek pontosan ezt teszik és még csak nem is tudják.

Hadd mondjam el nektek, hogy mit csináltok! Még egy akadályt tesztek a tudatosság útjába. Ha ezt jól csináljátok, akkor aggodalmaskodtok. Gondoljátok ezt át! Közületek hányan törődnek azzal, hogy jól csinálják? Mi történik, ha nem így tesztek? „Nos, akkor nem lenne eredménye. Lehet, hogy megsérteném Istent. Vannak dolgok, amikben meg kell, hogy feleljek Istennek. Megteszem ezt, meg ezt, meg még ezt is. Jól akarom csinálni.” – mondjátok. Látjátok azt a hozzáállást, amiről beszélek? Vagyis már eldöntöttétek, hogy hogyan gondolkodik Isten, vagyis már meghatároztátok, hogy mi felel meg a számára és mi nem. Mi van, ha azt mondom nektek, hogy egyáltalán nincs olyan dolog, hogy megfelelni vagy nem megfelelni Istennek? Ez az, amit akkor tesztek a szüleitekkel, amikor még fiatalok vagytok, de ez nem így van a mindenség Teremtőjével.

Hadd mondjak nektek valamit! Isten mindig elégedett veletek. Hallottatok? Isten mindig elégedett veletek. Ó anya, mikor belenézel a gyermeked szemébe, elégedett vagy az életével? Tehetnek valaha is olyasmit, ami miatt valahogy megvonnád tőlük a szeretetedet? Nem. Isten mindig elégedett veletek. Lehetséges, hogy úgy gondoljátok, rosszul csináljátok, vagy, hogy eltévedtetek a mélységekben, de ez a ti személyes problémátok. Isten mindezek ellenére szeret benneteket. Isten már attól elégedett, hogy lát benneteket, hogy kiválasztjátok milyen utat is tegyetek meg.

Hagyjátok abba az aggódást, ha valamit jól csináltok, mert azt már jól csináljátok! Olyan nagy erőfeszítés az emberek számára felfedezni azt, hogy hogyan működjenek nem lineáris módon. Olyan sok erőfeszítésre, tudatossági változásra van szükség ahhoz, hogy többet tanuljunk meg az új energiáról. De nincs olyan dolog, hogy hibát elkövetni. Közületek néhányaknak több időt vesz igénybe az, hogy megoldják a kirakósukat, de nem kedvetlenítitek el Istent. Ne tegyétek Istent emberré! Érezzétek a szeretetet, ami mindig ott van a számotokra, és tudjátok, hogy nem létezik olyan dolog, hogy a Szellem elkedvetlenítése.

Harmadik tulajdonság

Hagyjátok abba Isten szeletekre bontását! Vagy rendelkeztek Istennel a belsőtökben, vagy nem, de az emberek ezt időrendbe akarják tenni. „Igen Kryon, tudom, hogy Isten ott van bennem, de tudod, én egy elfoglalt ember vagyok. Ezért egy napra, vagy egy órára félreállítom, és ez az, amikor felismerem Istent.” Felismeritek, hogy a hagyomány az, ami ezt teszi? A hagyomány a következő. Rászánjátok az időt az imádatra. Egy bizonyos nap másképp öltöztök fel, másként viselkedtek, bementek egy bizonyos épületbe, hogy aznap Istennek hódoljatok. Aztán haza mentek, normálisan öltöztök fel, normálisan viselkedtek. Ez más dolog. Felismeritek, hogy mit csináltok? Elhatároztátok, hogy részekre bontjátok az életeteket, az istentudatot pedig egy napra beteszitek egy dobozba. Értitek, hogy mit mondok? Itt az ideje ezt befejezni.

Mi állandóan veletek vagyunk. Tehát nem kell egy szelet a számunkra, engedjetek be minden egyes dologba, amit tesztek! Amikor felébredtek, amikor álmodtok, amikor a barátokkal beszéltek, amikor az autót vezettek, Isten bennetek van. Ne csináljatok időbeosztást a számunkra, mivel mi mindig ott vagyunk! Mikor bekapcsoljátok a figyelmeteket, arra az időre, amíg a szobában ültök, azt szeretném, ha megértenétek: amit itt láttok, az mindig veletek van. Ennek a közvetítésnek lehet, hogy van kezdete és vége számotokra, de nem a mi számunkra. Ha beengedtek bennünket a nap 24 órájára, mikor folyamatosan úton vagytok, nem csak egy napra, mikor napirend szerint meditáltok – az csodálatos dolog. De azt szeretném, ha megértenétek, hogy mindig meditatív állapotban vagytok, mert Isten állandóan bennetek van. Ti vagytok azok, akik eldöntöttétek, hogy dobozba zárjátok őt. Meg tudjátok ezt tenni? Ez volt a harmadik.

Negyedik tulajdonság

Mennyire kötődtök a saját személyiségetekhez? Mennyire kötődtök azokhoz a szokásokhoz, amivé váltok általa? Mert meg kell, hogy változzanak. Megváltoznak, ha megkéritek őket, hogy változzanak meg. „Kryon, meg tudnád ez magyarázni?” Ha hitrendszerrel rendelkeztek, akkor a személyiségetek nem változik meg – azok vagytok, akik. Ha megváltozik az életmódotok, ha megváltozik a valóságotok, akkor az, amire azt mondjátok, hogy: „Én ilyen vagyok” – szintén megváltozik. Tudtátok azt, hogy néhányan közületek kötődnek ahhoz, amilyenek? Az aggodalmaitokhoz, a félelmeitekhez. Azt mondjátok erre, hogy: „Én egyszerűen ilyen vagyok.” Néhányatok, lehet hogy tényleg élvezi a panaszkodást. Azt mondjátok erre, hogy: „Nem. Én csak mindig mindent megkérdőjelezek, kielemzek, szóvá teszek. Néhány ember azt gondolja, hogy vitatkozom, de én ilyen vagyok.” Igazán? Szeretnék feltenni egy kérdést. Mennyit tudtok azokról a mesterekről, akik itt jártak ezen a Földön? Ki a kedvenc mesteretek? Óh, sokan voltak. Azt szeretném, ha elképzelnétek a kedvenceteket! Nos, ők mennyit panaszkodtak? Mennyit vitatkoztak? A válasz az, hogy ezt sohasem tették. Azt gondoljátok, hogy az emberek vonzódtak azokhoz az emberekhez, akik állandóan stresszben vannak, akik állandóan veszekednek, akik állandóan panaszkodnak? A válasz nem.

Kedveseim! Meghívunk benneteket, hogy írjátok át ezt a programot, és változtassátok meg az emberi természeteteket! Ez egy nem gyengeség. Nem egy gyengeség, ha mások észreveszik a bennetek lévő Istent. Nem gyengeség lágynak és szeretetreméltónak lenni másokkal szemben. Nem gyengeség bemenni egy tömegnyi ember közé és meglátni Istent mindnyájukban, nem panaszkodva rájuk. Ez a felhívás. Ez nem egy hitrendszer, ez egy életmód. Ez pontosan azt jelenti, hogy vegyünk részt az új energia megvalósításában, a számotokra készült nagy tervben. Nem mehetünk be az életetekbe, hogy olyan dolgokat adjunk meg nektek, amiket megérdemeltek vagy kértek, ha továbbra is panaszkodó személyiséggel viseltettek irányunkban. Azt mondjátok: „Ez a régi energia, és én ezt így szeretném.” Megállítotok bennünket, tudjátok? Szabad választásotok van abban, hogy így tegyetek. Ez a negyedik. Számmisztikailag a 4-es egy szerkezeti szám. Értitek azt az összefüggést, amit most mondtam? Mennyire vagytok strukturáltak abban, hogy kik vagytok, mivel úgy nem tudtok megváltozni? Ez a ti szabad választásotok. Itt van az utolsó.

Ötödik tulajdonság

Közületek hányan hajlanak afelé, hogy felosszák magukat, és a szabadidejüket a hozzájuk hasonlókkal töltsék el? Felismertétek, hogy ez biztonságos, ugye? Mivel sohasem kell válaszolnotok arra a kérdésre, hogy „kik vagytok” és „miben hisztek”. Az kényelmetlen, ugye? Ha valaki megkérdezi tőletek, hogy miben hisztek, az kényelmetlen, nem igaz? Mivel a legtöbb ember nem abban hisz, amiben ti. Így talán már remetévé is váltok. Egy ilyen csoportban, mint ez, jó nektek – nyíltan meg tudjátok beszélni ezeket a dolgokat. Aztán hazamentek és másokat kerestek, akikkel szintén tudtok beszélgetni ezekről a dolgokról. Ez most elkezd megváltozni. Mondtuk ezt ezelőtt is, és azt szeretnénk, ha meghallanátok. Nem fogjátok megváltoztatni a világot azzal, ha bezárkóztok a dobozba. Most van itt az ideje annak, hogy hangosan beszéljetek arról, amiben hisztek. Pontosabban annak jött el az ideje, hogy megéljétek ezeket a változásokat. Engedjétek meg az életmódotok számára, hogy megmutassa másoknak mennyire kiegyensúlyozott is vagytok.

Mennyire vagytok egyensúlyban? Mi van akkor, ha élvezitek a vitázást, a panaszkodást? Mennyire gondoljátok ezt vonzó dolognak? Elgondolkodtatok valaha ezen? Megmutatja ez a belül lévő Istent? Nem. Valóban elgondolkodtatok ezen? Ez az egyensúly? A kiegyensúlyozott emberi lény lágy. A kiegyensúlyozott emberi lénynek sohasem kell másoknak bizonygatnia önmagát. A kiegyensúlyozott emberi lény soha nem fogja ráerőltetni magát másokra. Ülni fognak és kisugározzák az egyensúlyt. Vonzani fognak más emberi lényeket, akik tudni akarják, hogy mi olyannal rendelkeznek, ami ennyire más, ennyire gyönyörű és fénnyel telített. A kiegyensúlyozott emberi lény nehezen jön haragba. A kiegyensúlyozott emberi lény türelmes. Ez az barátom, ahogyan a fényt terjesztened kell a világban! Azok közt jártok, akik nem abban hisznek, amiben ti. A cselekedeteitekkel mutatjátok nekik, hogy miben hisztek, és mivel foglalkoztok.

Tehát, hogy boldogultatok ezzel az öttel? Hol jártok az úton? Ez az öt dolog a megvilágosodóké. Ez az öt azoké, akik már az úton vannak, és a spiritualitás kirakósát próbálják megfejteni. Az ezen a bolygón lévő új energia, elkezdi változtatni a módját annak, ahogyan az öreg lelkek dolgoztak. Lehet, hogy hallgatjátok, és azt mondjátok, hogy: „Ezek a dolgok nehezek.” Hadd mondjak valamit nektek! Az új energia új eszközöket is tartalmaz a számotokra, és ezek abszolút mindent meg fognak változtatni, amit csak megpróbáltok. Most egy sokkal jóindulatúbb rendszer van jelen, mint valaha. Ez miattatok van itt. Türelem, megértés, mindezen dolgok a tietek lehetnek. Lehetséges, hogy azt mondjátok: „Kryon, ez igazából nem én vagyok!” Azt szeretném mondani nektek, hogy de igen! Csak még nem tudtok róla addig, ameddig el nem kezdtek járni velünk az úton.

Ez az üzenet. Ez nem a nap üzenete, hanem az új évezred üzenete. Itt az idő az emberiség számára, hogy elkezdjen megváltozni. Tehát végül minden, amit látni fogok, az a bennetek lévő Isten, egy új életmódban. Ez lassan fog megtörténni, de veletek kell, hogy elkezdődjön. Ez a kirakós, ez a feladat a számotokra, a szabad választással. Mit fogtok tenni? Ezzel be is fejezem.

Nem számít, hogyan döntötök, nem számít hogyan tesztek ezzel az öt ponttal, mi mindig vagyunk. Nem is tudtok elzavarni bennünket. Tehettek úgy, mintha nem is léteznénk, de folyamatosan veletek leszünk. Ez Isten ígérete – az, hogy bennetek vagyunk, és mindig veletek vagyunk, mindig szerelmesen az emberiségbe. Mindig.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2014. 05. 09-10.

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon