Kryon - Yellowstone, 2017. június

Kryon, Yellowstone-ban, 2017. júniusában az alábbi témákról beszélt

Yellowstone park

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Alkazár és én meghívunk Benneteket, hogy megtapasztaljátok azt, amiről néhányan azt gondoljátok, hogy nincs is ott. Hogyan lehetne lehetséges megtapasztalni olyasmit, amiről azt állítjátok, hogy Nektek olyanotok nincs? Alkazár elmagyarázta, hogy igenis rendelkeztek vele, ott van, értékes, benne van az Akashában, még ebben az életben is jelen van. Hívhatjátok egy helynek is, ha akarjátok. Olyan helynek, ahová elmehettek, ha akartok. Mentális, érzelmi, spirituális energiák kereszteződése, mely elvezet  a legbékésebb helyre, ahol valaha jártatok. Szerintetek létezik ez a hely? Bennetek?

Ez a közönség egészen közel ül egy nemzeti parkhoz. Amit Yellowstone-nak hívtok, az hatalmas, óriási, és ősi. Túlmutat minden meggyőződésen. Ha ebben a modern korban odamentek a járműveitekkel, nem érzitek, hogy nem vagytok odavalók, amikor a fák elmondják, hogy ők már ott vannak valamilyen formában több ezer éve? A folyók ugyanezt mondják. Nézitek őket, ők pedig néznek titeket, és érezni kezdtek valamit. Éreztek valamit.

Szeretnélek visszavinni Benneteket időben. Tartsunk egy törtélem órát! A környékbeli őslakosok, akik tulajdonképpen több száz, ha nem ezer éve itt jártak Yellowstone-ban a maga hatalmas területével, a maga ősiségével, nem éltek itt. Meg kell kérdezzétek, miért nem? Remekül megmagyarázható. De inkább arról szeretnék beszélni, hogyan reagáltak rá.

Több tucat lehetett a civilizációk, törzsek száma, akik keresztül vonultak Yellowstone-on.  A történészek azt állítják, hogy ez valós dolog. Nem sokszor álltak meg közben, nem sokszor. Nem éltek Yellowstone-ban, nem telepedtek le ott,  mivel volt ott valami nagyon furcsa, amit az őslakosok azonnal észrevettek: akármilyen hatalmas volt, akármilyen ősi, nem voltak ott állatok. Egy állat sem. Nézték a folyókat, a patakokat, és nem volt bennük hal. Nem olyan hely volt, ahol élhettek. Erre a magyarázat helyénvaló. Azokban a napokban érezték a magasságot, és a síkságokon tudtak megélni. Ma már vannak itt állatok, de akkoriban nem voltak. Így hirtelen rendelkezésre állt egy hihetetlen ősi hely, mely oly csendes volt. Egészen más volt az ökológiája, mint amit az őslakosok ismertek: nem lehetett vadászni, nem lehetett halászni, de érezték az energiáját.

Mit gondoltok, mit kezdtek vele? Ha a helyükben lettetek volna, mit csináltatok volna? Mit gondoltatok volna? Ti mennyire tartottátok volna ezt a helyet? Bizonyíték van rá, hogy szinte minden egyes törzs úgy tekintett erre a területre, mint ősi szent hely, ahol még állatok sem lehettek, ahol még  hal sem lehetett, így istentiszteletre tartották fent ezt a helyet, ahol tiszteletüket róhatták le, ahol együttállásba kerülhettek -, ha így akarunk fogalmazni.

Bizonyíték van számos átmeneti rítusra, melyek olyan helyek, ahol megálltak szertartásokat tartani. Értékesnek, gyönyörűnek, csendesnek, ősinek, szokatlannak tartották. Még számukra is kiemelkedő volt minden más ősi hely között, ahol éltek, vagy jártak. Sok a bizonyíték, hogy csak keresztülvonultak, és a keresztülvonulás közben megálltak, és átvették, amit csak tudtak a békéből, ami itt van, hogy magukkal vigyék a földekre, ahova tartottak.

Érezték, hogy ez a gyönyörű hely, ahol nincsenek állatok, nincsenek halak, beszél hozzájuk, és amikor továbbmentek olyan helyekre, ahol rendszerint harcoltak, erősebbek tudtak lenni, és megértették a Föld állatait ennek a mágikus helynek köszönhetően, amihez oly közel ültök most. Ez egy metafora, amit szeretnék Nektek átadni, most azonnal.

Kedveseim! Minden egyes emberi lény keresztül vonul a maga Yellowstone-ján. Ez az a hely, ahol nincs még aggodalom. Lehet gyerekkorban jártatok ott. Olyan időszak, amikor nincsenek még félelmek. Ahol nincsenek még felelősségek. Amikor fiatal felnőttek vagytok, amikor nem értitek, nem veszitek észre, hogy mibe keveredtek bele. A béke időszaka, amin mind keresztül mentetek.

Szeretném, ha visszamennétek oda egy pillanatra, és eszetekbe jutnának azok az ártatlan idők, annak szépsége, hogy nincs aggodalom, nincsenek terhek, nincsenek párkapcsolati gondok, nincsenek egészségügyi problémák, nincsenek félelmek. Szeretném elmondani Nektek, hogy ez nem a múltatok, ez OTT VAN BENNETEK! Mind rendelkeztek vele, mert belevésődött az emléketekbe. Hallhattatok ma egy előadást a fizikáról, amikor bemutatták Nektek, hogy a fizika hol kezdi megérteni az idő visszafordulást. Láthatjátok, hogyan épülhet be abba, amit lineárisnak gondoltok, pedig nem az.

Lehetséges, hogy ellátogathattok arra a helyre? Ha igen, ha úgy hiszitek, hogy megint átélhetitek, akár most azonnal, szeretném ha ezt megdupláznátok, sőt megtripláznátok, mert a bolygó új energiája hátszél számotokra. Mit láttatok ma a színpadon, amikor a tudós mérte a tudatosság és a gondolat koherencia szintjét? Láttátok a grafikont a képernyőn. Láttátok, ahogy a tudatosság képes teljes koherenciát alkotni, és ha meginterjúvolnátok ezt a tudóst, hogyan lehetséges? azt felelné, hogy együttérzésen és szereteten keresztül, amit ráöltünk a tudatosságra és önmagunkra, és egy kijelentést is tett. Láttam a teremben mindenkit, és mindenkit szerettem. Éreztem a visszaáramló szeretetet. Éreztem az együttérzést, éreztem a békét. Ma láttátok, ezek nem pusztán gondolati jókívánságok. Meg tudtok tapasztalni olyasmit, amiről beszélünk, ami szó szerint meg fog változtatni Benneteket.

Mi történne, ha el tudnátok menni erre a békés helyre, arra a helyre, amiről az őslakosok valószínűleg dalokat énekeltek, amiről sok-sok történetük volt, mely egy ősi, magasztos hely, ahol még állatok, és halak sem lehettek, mert annyira szent? Meg van Nektek valamelyik ilyen hely? A válasz: igen. Mindegyikőtöknek. Megvan az erőtök, céltudatosságotok, hogy el tudjatok menni arra a helyre, mely oly ősi, oly szép, ahol az aggodalom nem támad rátok, ahol a tudatosság nem csúszik bele abba, amit emberi természetnek nevezünk, ahol félni kezdtek. Kedveseim, ez a kezdete az emberi fejlődésnek: gondolataitok uralása, cél, tudatosság az egészségben, tudatosság a fizikában, még önmagát is uraló tudatosság, amikor behatolhattok minden egyes sejtbe.

Hozzátok meg magatok számára a döntéseket! Ide elmegyek ma. Elindulok a magam átmeneti rítusára, egy olyan helyre, mely magasan van a hegyekben, a saját agyamban, mely oly szent, hogy nincs ott semmi, csakis saját spirituális lényegem, annak lényege, aki Vagyok. Olyan magasan van ez a hely, hogy az aggodalmak nem tudnak ide felmászni, nem jutnak el hozzám, egy olyan gyönyörű hely az, amihez nincs hozzáférés, és egyetlen múltbéli esemény tud odáig elmászni, hogy megzavarjon engem. Egy hely, mely oly ősi, hogy ott maradhatok, letelepedhetek ott, mosolyogva, és köszönetet mondhatok Istennek, része vagyok. Ezt mind megtehetitek. Ez az átmeneti rítus már nem elérhetetlen, nem nehéz, ez az, akik vagytok.

Alkazárral azt mondtuk, meghívunk, hogy tapasztaljátok meg azt, ami megtapasztalható. Nem elérhetetlen, nem megérinthetetlen, jócskán beleesik mindegyikőtök hatáskörébe, anélkül, hogy el kellene olvasni hozzá egy könyvet, meg kellene hozzá tanulni valami folyamatot.  Ezek vagytok önmagatokkal. Hatalmasok vagytok, erősek és megérdemlitek. Mit gondoltok erről? Ez csak egy egyszerű csatornázás, vagy tele van itatva igazsággal? Ti döntitek el. Ez a ti intuitív felismerésetek.

Kedveseim, most látjátok, miért olyan nagy az izgatottság, azok között akiket vezetőknek, angyaloknak, vagy bárminek neveztek, a csatornázottak között, akik ugyanazt az információt adják át más szavakkal, ahogy beszélnek a dimenziók emelkedéséről más-más szavakkal. Ne zavarjanak meg Benneteket a számok! Ez egy vibrációkról szóló hely, és ez új az emberi természet számára, de nem új az idős lelkeknek, hiszen Ti már jártatok itt. Ti tudjátok miről beszélek. Ti vezetitek a többieket.

Kedveseim, mikor mások látnak Titeket, azonnal koherenciára kapcsoltok, hogy ki-be tudjátok kapcsolni ezt a különleges helyet, hogy megújulva tudjatok visszamenni dolgozni, és mások meg fogják kérdezni, „Hogy csinálod? Honnan kapod? Mi folyik itt?” Ti pedig odafordultok feléjük, mosolyogtok, és azt felelitek „Ott van Benned is”, és ekkor kezdhetitek el magyarázni, Nektek hogyan sikerült. Ez meg fogja változtatni a világot. Erről szól ez a 3 nap. Lehetséges? Szerintetek hogyan, és mit csináltok? Olyan hatással tud lenni másokra, hogy képes őket megváltoztatni, olyanokat is, akik még sohasem voltak ilyen találkozón, mint ez, akiket nem érdekeltek spirituális dolgok, de nagyon érdekli őket, hogyan lehet megoldani a Föld problémáit, hogyan teremthetnek békét önmaguk számára, és azoknak, akik körbeveszik őket. A válasz: igen. úgyhogy haladjatok vele. És ez így van.

A tudatosság ereje

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vannak köztetek, akik tudatában vannak annak, hogy egy olyan helyen, mint ez, energiák mozognak. Még több is történik itt. Sokkal több. Kezditek elérni a metafizika korát. Ha lesznek olyanok, akik azt mondják „Éreztem valami energiát, ami szép volt”, mellettük ott terem valaki, egy tudományos műszerrel, és be is méri.

Sokszor fogtok hallani a koherenciáról. Ez olyan szó, amiről azt hiszitek, hogy értitek, pedig lehet nem is. Mi történik, amikor megvilágosodók találkoznak? Nem minden itt jelenlévő hisz abban, ami itt van, pedig ha adnátok neki egy lehetőséget, nem ártana Nektek, és talán először sikerülne kilépnetek a hitetlenség dobozából. Míg Ti, többiek, ti tudjátok, hogy ahogy az óra ketyeg, egyre többen kezditek itt érezni a Szellem (Teremtő) valóságát, a Bennetek lévő Teremtő valóságát, talán saját Akashátokból. Ahogy ketyeg az óra, történik valami.

Vannak, akik úgy érzik, elnehezedik a terem. Olyan érzés ez, amit nem tudtok megfogalmazni, vagy megérteni. Vannak, akiknek gondjai vannak a végtagjaikkal, mert elnehezednek, történhet ez a vállaitokkal, lábatokkal is, mozdítani sem tudjátok. Mindez olyasminek a tünete, amit eddig nem tudtatok megmagyarázni. Szinte olyan ez, mint ami ott van, ahonnan a Teremtő Forrás érkezik, ami rátok telepszik egy pillanatra és azt mondja: emlékezz! emlékezz! emlékezz!

Lehetséges, hogy Örök vagy? Csak gondolj bele! Lehetséges, hogy éltél már korábban is? Lehetséges, hogy az élet folytatódik azután, hogy hamvaiddá leszel? És az, ami folytatódik tovább, az az igazi Éned! Arról beszélünk mi! Azt láthatod a tükörben. Nem pedig a test, nem a fizikai rész, nem a molekulák, hanem a szeretet és együttérzés lényegisége és koherenciája (összetartozása).

A bolygó, ezekben az időkben, Kedveseim, kezd mindennek tudatára ébredni. Ebben a 3 napban különféle üzeneteket fogok átadni, és az utolsó napi nagyon különleges lesz. Szeretnék Nektek beszélni a Felemelkedés időzítéséről. De most, ebben a teremben, azok előfutáraira nézek, akik tanulják, értik az energiákat, és kezdenek irántuk érdeklődni, pedig nem is számítottak rá. Az energiák kezdenek kereszteződni a tudománnyal, és kezdenek egymásba folyni. Lesznek, akik ellenkeznek, nem értik, hogy hol végződik a spiritualitás, hol kezdődik a tudomány, nem értik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Minél többet tanulmányozzátok, hogy hogyan hozta létre a Teremtő az Univerzumot, annál egyértelműbbé fog válni, hogy a spiritualitás kő kemény tudomány, ami gyönyörű, és a rendszere működik.

Miről beszélünk Nektek 28 éve? Arról, hogy a tudatosság a legerősebb erő a Földön, és hogy nem tekintettetek így rá, egészen mostanáig. Elkezdődtek a kutatások, amik megmutatják, hogyan hat a tudatosság a fizikára, és kezditek megérteni, hogyan hat a tudatosság saját biológiátokra. Lehetséges, hogy a tudatosság ennyire erőteljes, és ilyen mértékig fókuszálható? Ti magatok tervezitek a saját egészségeteket. A testetekben nem létezhet semmi, ami nem odaillő, ha utasítjátok, hogy hagyja el. Ez az erő, ami a tudatosságban rejlik.

28 éven át gondoltátok azt, hogy mindez jól hangzik, de nem voltatok benne biztosak, és volt ez, meg az, és nem tudtátok milyen módszert használjatok, milyen könyvet olvassatok. Mennyi lépcsőfokot kell megmászni? Mennyi szenvedésen megyünk keresztül, mert nem értjük meg, hogy az egyszerűségében van a kulcs? Ki kell lépni Önmagatokból, hogy eljussatok saját tudatosságotok magjához, ahol igényt tarthattok dolgokra, saját sejtszerkezeteteket illetően.

Tudtátok, hogy testetek sejtjei, több milliárd sejt, mind a főnökre figyelnek? Nem csinálnak semmit saját maguktól, Kedveseim, hacsak nem áll elő az a helyzet, hogy nem vesztek róluk tudomást. Ha azzal töltöttétek életeteket, hogy a testetekre néztetek, és azt mondtátok, „remélem kitart”, akkor a sejtek mindenfélébe kezdtek maguktól, mert nem kaptak iránymutatást. Mi lenne, ha ehelyett minden egyes reggel ráhangolódnátok saját „rádió állomásotokra”, ahol csak ti vagytok és Önmagatok, és innen érkezne az adás, ami megmondja, mi helyénvaló ma? „Én vagyok a sejtek csoportja. Ezt fogjuk ma csinálni. Ez fog történni a jövőben. Íme az egészséges állapot, ami feláll.”

Azt hiszitek mindez egyszerű pozitív gondolkodás? Azt mondjátok „Nos, a pozitív állítások aranyosak.” De mi van akkor, ha erejük van? Mi van akkor, ha ezek az állítások hozzák létre azt, amit fókusznak nevezünk, amiben önmagatokra fókuszáltok? Mi van akkor, ha így elmúlhatnának betegségek? Mi van akkor, ha így megváltozhatnának étrendek, és  nem kellene belehalni? Megváltozhatna a metabolizmus (anyagcsere).

Elgondolkodtatok azon valaha is, hogy miért működik a testetek úgy, ahogy működik? Néztetek rá a testetekre valaha úgy, hogy azt kérdeztétek tőle „Miért tetted ezt velem?” A testetek válaszolna, és azt felelné „Mert sohasem mondtad, hogy mást tegyek. Mert sohasem beszéltél hozzám. Mert nem hiszel benne, hogy megteheted.”

A tudatosságotok nem az agyatokban, nem a fejetekben található! A tudatosságotok része testetek minden egyes sejtjének. Ez egy abszolút egyesített erőfeszítés, és amit a sejtjeidnek mondasz, azt nem csak meghallgatják a sejtjeid, hanem beszélgetnek is veled róla.

Azok, akik tudják miről beszélek, képesek arra, hogy kitisztítsák a testükből a testnek nem megfelelő dolgokat, nem csak a betegségeket, hogy egészségesek legyenek, hanem a félelmeket, egyensúlytalanságot, aggodalmakat. Nem gondoljátok, hogy ezzel a képességgel születtetek meg? Ez képessége mindannyiótoknak Kedveseim. Megértettétek, hogy a félelem tulajdonsága, hogy terjed mindenfelé, és ereje van, és csak vándorol Benneteket, mert nem szóltok rá semmit? Hagyjátok, hogy úrrá legyen rajtatok! Bele gondoltatok ebbe valaha is?

Ez a 3 nap feltárja a Bennetek lévő Éneteket. Ez a 3 nap segíteni fog Nektek, hogy megértsétek, mi mindenre vagytok képesek, hogy arra tudjatok fókuszálni. Hogyan tudnak hatni rátok a körülöttetek lévők, aminek nem is vagytok tudatában? Mindez most kezdődik el. A bolygó készen áll. Ez az emberi tudatosságban rejlő erő feltárása. Mit jelent ez? Mire képes mindez? Miről szól mindez?

Eljön a nap, amikor a tudatosság képes lesz a fizikátokat irányítani, mert kezdtek fejlődni tudásotokban, bölcsességetekben, és mindig elérhető lesz számotokra az együttérzésen keresztül. Az együttérzés a kulcs, mindig is az volt. Az együttérzés a kulcs mindenhez, beleértve az emberiség fejlődését, és a békét a Földön. Együttérzés önmagunk iránt, és együttérzés egymás iránt. Nemsokára jövök vissza még több üzenettel. És ez így van.

A mágneses háló átkalibrálása és következményei

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A tudomány elfogadja, hogy a valóságnak számos dimenziója van. Nehéz ezeket elkülöníteni, egymástól elválasztani, nehéz megnevezni őket, nehéz megmondani, mi a különbség köztük, de a tudósok tudnak a dimenziók létezéséről.

Mondtuk Nektek, hogy az Emberiség épp csak elindult, épp csak megkezdett egy olyan utat, mely elvezetheti egy fejlett állapotba, mely úton felismerések várnak rá, és a felismerések egy része arról szól, hogy minden több dimenziójú. Út közben új eszközök tárulnak fel a tudósok számára, és új eszközök kerülnek elő az Emberi Lények számára is. Ez pedig időbe fog telni.

Most szeretnék kicsit visszatekinteni. Szeretnék összekötni pár pontot. Ahogy a pontok összekapcsolódnak, úgy kapcsolódik össze a tudomány, az ezotéria, mindaz, amire egykor csak rácsodálkoztunk.

1993-ban kiadattam a Partneremmel (Lee Carroll) az első beszélgetéseinket. Ha ma beleolvastok, rejtélyesnek tűnnek, akkoriban kissé máshogy ment neki a csatornázás. De az üzenet tisztasága megjelent  „Az utolsó idők” című kis könyvben. Azért kapta ezt a címet a könyv, mert elérkeztetek egy régi paradigma végéhez, mely nagyon sokáig volt érvényben a bolygón. Véget ér egy régi tudatosság, lefut a régi emberiség. A könyvben elmondtam, hogy ennek a bolygónak a mágneses mezejére szükség van az élethez, a háló szükséges a tudatossághoz. Akkoriban ezt kinevették. Nem léteztek erre irányuló tanulmányok, amik összekapcsolták volna a tudatosságot a fizikával, a mágneses hálóval. Ezeket a dolgokat mind félreértették, egyáltalán nem hitték el.

Akik olvasták, azt mondták – Na már megint itt van a tudomány valóságának – vagy annak, aminek tudatában vagyunk – elválasztása az ezoterikus gondolatoktól. Az emberek lerakták a könyvet azzal, hogy ez nevetséges. Ezen a hétvégén hallhattatok tudósokat megszólalni, akik kijelentették, hogy tudományos kísérletek alapján igenis van kapcsolat, egészen mély kapcsolat, a bolygó, a tudatosság, a fizika, minden terület között.

A Földetek Univerzumának Teremtője, a rendelkezésre álló Lelketekkel, tudatosságotokkal miért húzott volna egy vonalat közétek, és minden más közé? Miért ollózott volna szét Benneteket? Semmi értelme, mégis ezt állítja a régi paradigma. A dolgokat darabjaira bontva,  egymástól szétválasztva tanuljátok. Az egyetem kémia szakának épületében lévők nem kommunikálnak a biológia szak épületében lévőkkel, vagy a fizika szak épületében lévőkkel. vagy a pszichológia szak épületében lévőkkel. Ilyen rendszerben szereztek diplomát vagy csak az egyikből, vagy csak a másikból, és sohasem kapcsoljátok magát a rendszert össze egy olyan diplomával, ami mindegyikről szól. Nem kapcsoltok össze mindent, helyette szétválasztotok mindent egymástól.

Mondtam Nektek, hogy a mágneses mező mozdulni fog. Olyan információkat adtam nektek ebben a könyvben, amitől bárki, aki olvasta kerekre nyitotta a szemét. Beszéltem a mágneses rács csoportról, akik 1993-2002-ig voltak jelen. Lényem jelenlétének itt a Földön a Partneremmel az a célja, hogy mozdítsak a mágneses hálón. Egy nemrégiben elhangzott csatornázáson, Izraelben beszéltem néhány dologról, néhány bizonyítékról azzal kapcsolatban, hogy a mágneses mező megmozdult, és gyorsan változik. Ez tudományos információ, ami mérhető. Beszéltem nektek az óceánokban élő emlősökről, melyek mágneses mezőt értelmezve navigálnak, és kivetődtek a partokra, mert az irányvonalak megváltoztak. Elmondtam Nektek, hogy azokon a helyeken, ahol leszállnak a repülőgépeitek, amit kifutónak neveztek, a számozások iránytűvel bemért irányok, és újra kell számozni a kifutókat. Meg  is történt.

Bármit mondtam ennek a bolygónak a mágnességét illetően, az megtörtént. Az, hogy miért történt úgy, számotokra nevetségesen hangzott: jön egy Mágneses Mester a csapatával, és segít átkalibrálni (elmozdítani) a bolygó mágneses mintázatát. Megvizsgálhattátok az iránytűitekkel. Ez a kalibrálás felkészítés volt valamire, hogy egy olyan új tudatosság fejlődhessen ki, amilyen itt még sohasem volt. Ennek már mondania kellene Nektek valamit arról, hogy milyen kapcsolatban áll a tudatosság és a fizika. Meg kellett változtatni a mágneses rácsot, mert elérkeztetek ahhoz, hogy átlépjetek egy mérföldkövet. Mi mind tudtunk erről. Ez nem feltételezés volt, láttuk, ahogy megtörténik, egészen korán, jóval 1987 előtt, amikor ünnepeltetek. Mi tudtuk, hogy folyamatban van, így a hálót átkalibráltuk.

Vannak, akik még mindig nem értik, hogy ennek mi köze van spirituális, ezoterikus dolgokhoz, és Istenhez. Ha figyeltetek a mai üzenetekre, akár tudományos, akár csatornázás útján érkeztek, a dolgok kezdenek elmozdulni valami felé, amit úgy hívok, hogy egyesített megértés, amiben kapcsolódtok. Erről szeretnék beszélni röviden.

Öt évvel ezelőtt kezdtem beszélni Nektek a Mezőről. Úgy neveztem el, hogy tulajdonsággal rendelkező fizika. Elmondtam Nektek, hogy egyes dolgok kezdenek egyesülni egymással, mely során az egyik hatással lesz a másikra. Elmondtam, hogy látni fogtok párhuzamos történéseket, és ma, a színpadon tudósok lépnek fel, tanítók tartanak előadásokat a Mezőről. Kezdték meglátni az egyesülést, a fizikát, mely harmóniára, koherenciára törekszik, és láthatjátok, milyen hatással vannak ezek egymásra. Ez a mai nap tanítása.

Hadd húzzak hát néhány párhuzamot, és hadd meséljek el egy-két történetet! Kezdjük ezzel:

13 hónappal azelőtt, hogy megtörtént, csatornáztam valamit, amiről tudtam, hogy közzé fogják tenni, felveszik. Azt mondtam, hogy nemsokára új pápa lesz. 13 hónappal később a Föld kapott egy új pápát. Kryon nem azért van itt, hogy jóslatokat mondjon, hogy elárulja a jövőt, ugyanis szabad választásotok van. Így az első kérdés, amit feltesztek az az, hogy ha szabad választásotok van, hogyan adhat Kryon bármi jóslatot, ha a döntés a ti kezetekben van? A válasz pedig az, hogy benne volt a Mezőben. Már ismert információ volt, belekerült a mintázatba, így megtörtént. Egy ok miatt mondtam el: ez előfutára mindannak, amire képesek vagytok. Szó volt erről ma többszörösen, hogy a múlt, a jelen és a jövő lineáris, 4 dimenziós felfogás, ti pedig kezdtek apránként multidimenzionálisak lenni, és ez kezdi megváltoztatni az időértelmezést. Főleg azt az értelmezést, mely szerint az idő haladása változtatja meg az életeteket. Szó volt erről a színpadon a mai napon is. Hadd kanyarodjak vissza ehhez a jóslathoz! 13 hónappal azután, hogy megkaptam ezt az információt, és átadtam Nektek, új pápát kaptatok.

Mit gondoltatok akkor, amikor átadtam Nektek a jóslatot? Lineárisan gondolkodva azt gondoltátok: ha Kryonnak igaza van, meg fog halni a pápa. Ehelyett olyasmi történt, amit Jolly Joker lapnak hívok. A történelem során először a pápa lemondott, és új pápa vette át a helyét. Beszéljünk arról, amelyik átvette a pápai posztot! Felfedek most számotokra valamit, amit elmondtam Olaszországban is, de kértem, ne vegyék fel, mert olyasmiket is mondtam, amik nem voltak odavalóak abban a pillanatban. Az új pápa a Ferenc nevet adta magának. Kedveseim, az új pápa Assisi Szt. Ferenc reinkarnációja, és elmondom, miben hasonlóak, mi történt.

Ha valaki tanulmányozza Assisi Szt. Ferenc történetét, találkozni fog olyasmikkel amiknek van értelme, és olyanokkal, amiknek nincs. Elmondom Nektek, hogy Assisi Szt. Ferenc megzsarolta a pápát. Ferenc nagyon népszerű volt, mert képes volt integrálódni, mert szerette Istent, mert képes volt meglátni azt, amit mások nem, nagyon-nagyon sikeres volt, és vonzotta magához a többi embert. A papok otthagyták az Egyházat, hogy Ferenccel tarthassanak, és franciskánusok (ferencesek) lettek. A pápa behívatta Ferencet, hogy leállítsa. Ferenc azonban azt mondta a pápának: nem szabad többet pénzt szedned azért, hogy a bűnök megbocsátást nyerjenek. Helytelen ilyesmit tenni, nem szül integritást. A pápa erre azt felelte Ferencnek: ha lenyugszol, azt hirdeted, hogy engem követsz,  és nem hagyod, hogy az emberek összegyűljenek, megteszem ezt neked. Ferenc (jó értelemben véve) megzsarolta a pápát. Megváltoztatta az egész Egyházat. Még egy kép is van arról, ahogy aláírják a megállapodást a pápával egy városkában, amit úgy hívnak, hogy Assisi. És Ferenc régi Jolly Joker lapja visszatért. Még mindig rendelkezik az integritás képességével, és meg fogja változtatni az Egyházat úgy, ahogy már elmondtam akkor, amikor elárultam Nektek, hogy új pápátok lesz.

Itt megállunk egy pillanatra. Ez jóslat, vagy valami más? Elmondom Nektek, hogy van még valami. Ez mindig is benne volt a Mezőben. Minden benne van a Mezőben. A különbség Kedveseim a régi és az új energia között az, hogy a Mező kezd még jobban egyesíteni, mint bármikor tette. A Mező a ragasztó, ami kezdi összehozni az összes mezőt, mindenféle mezőt, és az, amelyikre nem számítotok, hogy egyesül mindegyik mezővel az a tudatosság! A tudatosság is játékossá vált mostanra a Föld fizikájában. Mi hát akkor az, ami egyesül? Inkább azt kérdezzük meg, mi az, ami nem egyesül? Minden kapcsolatba ér mindennel. Mindig is kapcsolódtak, de most, ebben az új energiában, az átkalibrált mágneses hálóval, a megváltozott tudatossággal, láthatjátok, ahogy sebesen szárnyalnak, együtt.

Van, akiknek nem tetszik, hogy a tudósok olyasmi után kutatnak, ami bebizonyít olyan dolgokat, amik nagyon elképesztőek voltak még pár évvel ezelőtt. Most pedig megtörténik. Megtörténik! Időtlenség, ami érezhető.

Hadd fessek le egy képet! Van valami esemény, amire szeretnétek elmenni. Valami nagy esemény ez. Lehet, hogy egy nagy színházban kerül megrendezésre, lehet hogy csodás zenei esemény, és elkéstek. Odaértek a színházhoz, de azt látjátok, hogy a nagy parkoló tele van. Nincs egy ember sem a parkolóban, mindenki a színházban van. Elkezdődött a műsor, amit szerettetek volna megnézni. Ti meg ott ücsörögtök a parkolónál, ami tele van. Mihez kezdtek? Kezdtek körözni az autóval, majd kezditek használni az intuíciótokat. Az intuíciótok azt súgja: fordulj balra! Tőled 100 yardnyira van egy ember, akinek épp lejárt a munkaideje, aki az épületben dolgozik, és épp az autójához sétál. Olyan parkoló hely felé haladsz így, mely meg fog üresedni. Az intuíció azt súgja, fordulj jobbra, menj végig ezen a sávon, tőled 40 yardnyira van valaki, aki épp sétál az autójához, közben a te autód intuitívan, a te vezetéseddel olyan irányba halad, ahol még nincs megüresedett hely.  Egymástól 20 yardnyira kezded csak el meglátni a folyamatot, egy lélek sétálgat a parkolóban, megfordul, és beül az autóba, amelyik felé a te autód tart. Kiáll a parkolóhelyről, az megüresedik, te pedig behajthatsz oda.

Elemezzük mi történt? Egy olyan üres hely felé kezdtetek el haladni, ami még nem is létezett. Van, aki parkoló angyalban hisz, hogy az segített. Pedig nem. Ez a Mező. Ahogy megtanultatok bízni valamiben, ami sokaknak evidens, nem tapasztaljátok meg az előrelátást, mint a Mező egységét. Ki tudott arról a parkolóhelyről? A válasz: egy személy, aki kapcsolatban volt a Mezővel, ugyanúgy, ahogy Ti is kapcsolódtatok. Így rákapcsolódtatok arra, amit úgy fogok nevezni, hogy annak lehetősége, hogy megürül az a parkolóhely, amint az a személy elindult az autója felé. Értitek hogyan működik? Ha minden kapcsolódik, az azt jelenti, hogy a jövőre szinte ugyanúgy tekinthetünk, mint a MOST-ra, a jövő úgy tapasztalható meg a testetekben, mint a MOST, olyan erősen, hogy megérezhetitek, és irányába fordulhattok, mintha máris valós lenne, és létezne. Értitek?

Evezzünk még gyakorlatiasabb vizekre! Ma, a színpadon, tudományos előadásokat láttatok. Arról szólt a kísérlet, hogy hogyan reagál bizonyos képekre a szívverés, és az emberi lény többi fiziológiai része, és szondákkal mérték az eredményeket. A képek akár szörnyűek, akár szeretetteljesek voltak, a reakciókat igyekeztek bemérni. Így láthattátok, hogy az emberi lény valahogy képes reagálni már azelőtt, hogy a képet megmutatják. Ez hogy lehetséges? Hogy ez még összetettebb, és még meghökkentőbb legyen, aki a képeket felmutatta, nem tudatossággal rendelkező lény volt, hanem egy számítógép program, ami véletlenszerűen dobálta a képeket. Vagyis nem volt jelen olyan emberi lény, aki tudhatta melyik kép fog következni, akiről levehető lett volna az információ a Mezőben. Hadd mutassak be Nektek valamit, amire nem igen számítotok!

Az előadó nagyon figyelmes, nagyon sajátságos, nagyon korrekt, nem vont le következtetéseket. Annyit mondott, hogy érdekes volt. Érdekes volt? Persze! Hadd áruljam el, mi történt. Beszéltem Nektek a Mezőről. Mi mivel van kapcsolatban? A válasz: minden kapcsolatban van mindennel. A számítógép Tőletek különálló, önmagában elszigetelt egység a külső térben? Nem. Ott van mellettetek. Van köztetek, aki egyszerűen összetöri a számítógépét, mikor mérges. Kezditek kapiskálni? A Mező része. A programozás a Mezőben történt, az elektronok a Mezőben vannak, a mozgató, és logikai chipek is a Mezőben vannak, Ti pedig fogtátok, és ők is fogták a kísérlet közben, hogy mi lesz a következő képen, mert a Mezőben volt.

Mennyien szoktatok beszélgetni az autótokkal, és értek el vele eredményeket? Bírd ki, kérlek bírd ki! Csak még egy kicsit! – mondogatjátok neki. Tudom, hogy elromlott Benned valami, de tarts ki még egy kicsit! Minden rendben lesz! Gumik, bírjátok ki! Azoknak mondom, akik nagyon jól tudják, miről beszélek. Nyilvánvalóan élettelen tárgyak ugyanúgy benne vannak a Mezőben. Gaia is benne van a Mezőben, és a fák is, az állatok is, minden létező benne van a Mezőben megadván Nektek, kedves Emberi Lények, kik fejlődésben vagytok, a lehetőséget, hogy kezdjétek gyakorolni a ráhangolódást, hogy legyen elképzelésetek arról, hogy mire számítsatok az életben, mi vár rátok az életben, hogy felkészülhessetek, hogy kitérhessetek a golyó elől, mondhatjuk így is. Kitérhessetek a betegségek elől, elkerülhessétek a konfrontációt, ha nem helyénvaló.

Kezdtek képessé válni az élet irányítására, úgy, ahogy soha sem gondoltátok volna, kivéve persze, ha úgy döntötök, hogy a 4 dimenziós dobozban maradtok. Ez a szabad választás! Ez jellemzi a szabad akaratot, és nem annak eldöntése, mit reggeliztek holnap reggel. Azt döntsétek el, hogy benne maradtok a dobozban, vagy hagyjátok, hogy ilyesmi kezdjen begyűrűzni a hitrendszeretekbe, a tudatosságotokba, és azt mondjátok: hűha! ENNEK van értelme! S többé nem tartotok ezoterikus, elmebajos, flúgos csatornázó személynek, és csatlakozhatok a tudósokhoz, akik bebizonyítják mindazt, amit 20 évvel ezelőtt csatornáztam. Idáig jutottunk el mára. Idáig jutottatok el Ti mára! És ez még nem minden, de mostanra ennyi elég.

Mit kezdtek ezekkel az információkkal? Megfelelőnek tartjátok, kedves töprengők? Amikor meditáltok, kapcsolódtok a Mezőhöz, beszéltek a Földhöz, és a Benneteket körbevevő tárgyakhoz, és kezditek megérteni mindennek összeragasztóját, amitől tényleg tud működni ez az egész, ami a szeretet. A szeretet és az együttérzés a legerősebb erő, nem csak a Földön, hanem az egész Univerzumban. Egy nap, elhozzák Hozzátok mélységeiben. És ez így van.

Paradigmaváltás

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Gyakran beszélünk a Felemelkedéssel járó változásokról, ami egyre személyesebbé válik. Beszélhetünk olyan dolgokról is, melyek bolygó szintűek, és fogunk is. Beszélhetünk azokról a dolgokról, amikkel szembe kell néznetek a Felemelkedés miatt, amit úgy hívtunk, hogy az az időszak, amikor a Föld bolygónak lehetősége nyílik arra, hogy kihúzza magát abból, ami mindig is volt. Ez pedig személyes ügy. Annak kell legyen. Az emberiség felemelkedése, a fejlődés, mindazok, amikről időről-időre, újra és újra beszélünk, elérkezik minden egyes emberi szívhez.

Az üzenet, amit átadunk az emberi lényekről, valószínűleg a legnehezebben megérthető üzenet, hiszen ez Rólatok szól. Ebben a teremben mindenki megszületett, felnevelkedett, és a régi paradigmákban élte az életét. Ahogy kezdjük felfedni a bolygó, az emberi viselkedés új paradigmáit, az szinte olyan, mintha valami elszigetelt dolog lenne mindattól, amiről tudomásotok van.

Vannak, akik mikor meghallják ezeket az üzeneteket, felállnak, és tágra nyitott szemmel távoznak, hogy ez nem nekik való, ez őrültség, ilyesmi nem történhet meg, mivel régi paradigmák működtetésére lettetek nevelve, ami túlélésről, régi üzemmódú létezésről szól, ezt tudjátok. Ezek a mindennapok témái. Hogyan tudtok kijutni abból a dobozból, amit annyira szerettek? Azt mondjátok, „Kryon, én nem is igazán szeretem ezt a dobozt, azért vagyok itt, azért ülök itt, mert szeretnék belőle kijutni.” Ó, tényleg. Szerintem valóban szeretnétek kinyitni az ajtót, szeretnétek kiszaladni, megérezni a napsütést, de azonnal vissza is szaladtok.

A doboz, amiben vagytok, az a doboz, amiben nevelkedtetek. Az a valóság doboz, amivel jártok-keltek, mindazon dolgok, amiket csináltok, amit tudtok, beleértve azt, ahogy kapcsolódtok másokhoz, amit esztek, ahova mentek, amit mondtok, mind a neveltetésetekből adódik. Helyes-helytelen, megfelelő – nem megfelelő, működő – nem működő, belevésődik az emberi agyba, és az agy járatai a túlélésben futnak össze. Ennek megfelelően cselekedtek, hogy egyik helyről eljussatok egy másik helyre. Majd hirtelen kezdtek rájönni, hogy a doboz nagyon kicsi. Isten viszont nagyobb, és nem egy másik dobozról van szó, amibe átmehetünk, ami a hit, ahogyan egyesek nevezik – hanem a falak lebontásáról. Ekkor látjátok meg mindazt, amiről 28 éve beszélünk nektek.

A rólatok szóló igazság az, hogy nem a véletlen szülöttei vagytok, nem egy állatfaj vagytok, nem létezik olyan rendellenesen működő Istenség, akihez imádkoznotok kell, aki úgy szeret Benneteket, hogy elküld a Pokol tüzébe, ha nem csináltok jó dolgokat ,vagy nem viseltek bizonyos dolgokat. A doboz leomlik, és rájöttök, hogy okkal vagytok itt,  és a Teremtő Forrás, nem az Isten elnevezés, hanem a Teremtő Forrás, Bennetek van. Kezditek megérteni, hogy a szülő és gyermek kapcsolata nem is úgy működik, ahogy eddig tudtátok. Az emberi részetek, a fizikai testetek, az agyatok, mindaz, ami az emberi részetek, rendelkezik szabad választással, és fejlesztheti saját tudatosságát, míg itt vagytok;  de a lélek egyenlő Istennel. A lélek része a kollektív Teremtő Forrásnak, az Univerzumnak, a Multiverzumnak, és azon túliaknak. Mindez Bennetek van.

Ezért most nem azt tanuljátok, hogyan értelmezzetek valami olyasmit, amit még sohasem láttatok, vagy hogy hogyan jussatok el valahova, hogyan szerezzetek meg valamit, mennyi lépcsőfokot másszatok meg, egyáltalán nem. Azt kell felismernetek, hogy ez mindig is Veletek volt, csak elzárta valamelyik dobozotok. A túlélés doboza, a hit doboza, vagy a hitetlenség doboza, és ahogy kezditek lebontani a dobozokat, kezditek megérteni, hogy értékesek vagytok, részei vagytok valaminek, hogy van egy terv. És ezekben az időkben, ebben a korban, idős Lelkek, fáradtak vagytok mindattól, ami ezen a bolygón van.

Mondok Nektek valamit! Minden egyes próféciátok azt mondta, hogy ezek lesznek a végső idők, hiszen a próféciák szerint a Föld elpusztítja önmagát, a civilizáció eljut arra a pontra, hogy annyira jó fegyverei lesznek, amik mindenkit lesöpörnek a Föld színéről, vagyis az, amik vagytok, saját pusztulásotokra lett programozva. Ennek keretében mondtátok, hogy rendben, ez az utolsó alkalom, nem jöttök vissza.

Ez a túlélés doboza, még az ezoterikus doboz is, értitek? Amikor visszajöttök, megújulás lesz Kedveseim! Tudatotokra ébredtek ezen a bolygón egy új energiával, új fénnyel, olyan dolgokra emlékeztek, amikre korábban sohasem emlékeztetek, bölcsebbek lesztek, nem fogjátok ugyanazokat a hibákat elkövetni, megint fiatalok lesztek. Miért ne élnétek ezzel? Ideje emberként élni, úgy, ahogy eleve tervezve volt, nem pedig úgy, amivé fordult, ahol csak háborúzni és gyűlölködni tudtok.

Megint leültem egy közönség elé Izraelben. Akik eljöttek, hogy találkozzanak velem, hogy olyan szavakat hallhassanak, amit hallani akartak, még azok után is, hogy elhangzottak ezek a szavak, azt felelték „ez lehetetlen”. A szituáció az szituáció. A gyűlölet, az gyűlölet. A dobozok, dobozok. Adhatsz nekik annyi reményt, amennyit csak akarsz. De Kedveseim, ez az, amire a túlélés dobozban tanítottak Benneteket, és szét kell bontsátok ezt a dobozt mindkét oldalán, és újra kell indítani a tanulást, eltávolodva attól, ami a múltban történt, arra fókuszálva, hogy a jövőben mi fog történni!

Mi történt Veletek a múltban? Milyen hatása van? Milyen érzéseitek vannak önmagatokkal kapcsolatban, a saját jövőtökkel, az országotok jövőjével, a gyermekeitek jövőjével kapcsolatban? Megmondom nektek, hogy elferdített, ahogy éreztek, mert még mindig a dobozban vagytok.

Szeretnék Nektek beszélni a hozzáférhetőségről, lehet, nem értitek mi az. A dobozotok azt hirdeti, hogy ha hozzáférhetőséget kaptok a Teremtő Forráshoz, A Teremtés Istenéhez, bármihez, az azt jelenti, hogy meg kell találnotok az ajtót, és be kell nyitnotok oda. Néhányan itt vagytok, lehet, hogy ez az ajtó; lehet, hogy van egy másik ajtó; lehet, hogy az Egyház az ajtó; lehet, hogy mindenki számára más az ajtó, de mind ajtót kerestek. Ez, Kedves Barátaim, egy régi paradigma, ami nem létezik! Nincs ajtó! Helyette az új paradigma az, hogy bontsátok le a falakat! Ott van mindannyiótokban amit kerestek, ne keressetek új ajtókat! A hozzáférhetőség mindenhez, amit valaha akartatok, a szíveteknek, a testeteknek, a családotoknak, az országotoknak az a paradigmaváltás. Ne keressetek másik Istent! Azt találjátok meg, amelyik mindig is ott volt Bennetek, és értsétek meg, hogy igaza van, értékes, helyénvaló, mindegy, mit mondtak Nektek. És hozzáférhető!

Utolsó kérdés: Szerintetek az a csodálatos, szépséges Teremtő Forrás, mely együttérző, és tiszta szeretetet táplál irántatok, az a Teremtő Forrás, amit hordoztok magatokkal, gondoljátok, hogy másként viselkedik, mint ahogy ti viseltettek saját gyermekeitek iránt? Azt felelitek, nem, nem viselkedik másként. A Teremtő a szeretet, az együttérzés és szépség modellje. Édesanyák! Ahogy újszülött gyermeketek iránt éreztek, ahogy gyermekeitek felnőnek karjaitokban, az otthonotokban, ahogy bántok velük, amilyen együttérzőek vagytok velük szemben, ahogy szívetek pumpálja a vért, ahogy gyermeketekért dobog, nem gondolkodtok azon ki ő, vagy ki volt ő, honnan érkezett, vagy hogy tietek-e, gondoljátok, hogy Isten kevesebb ennél?

Szeretném, ha odafigyelnétek az új paradigmára: hozzáférhetőség, elérhetőség.

Van a kisgyermekeiteknek hozzáférhetősége anyukáikhoz, apukáikhoz? A házaitokban élnek, ti nevelitek őket. A másik szobában sírnak utánatok, mert sohasem jöttök be hozzájuk? Körbevették magukat azzal a hittel, hogy nincs anyukájuk, hogy anya soha nem is létezett, hogy anya nem jön vissza? Anya mindig ott van! Anya mindig átöleli őket, ha sírnak. Anya felfigyel a könnyeikre, anya velük együtt nevet, amikor ők is nevetnek. ILYEN Isten!  Tiszta! Szeret Benneteket a nap minden percében. Várja, hogy lebontsátok mindazt, ami nem részetek, ami régi paradigma: régi félelmek, régi hitrendszerek. Isten ilyen! És ott van Bennetek, elérhető, hozzáférhető, mint ahogy ti is azok voltatok, vagy vagytok kisgyermekeitek számára. Isten nem kevesebb, mint az emberi lény szeretete, és együttérzése egy gyermek iránt. Jóval több ennél!

Kérlek Benneteket, hogy ne keressétek tovább az ajtót! Forduljatok befelé, egészen a szívetekig, és vegyétek észre, Isten mindig is ott volt! Semmi mást nem kell tennetek, mint bontsátok le a falakat, amiket felhúztatok, hogy ne láthassátok meg mindezt!

Ez egy nagyszerű üzenet. Ez egy nagyszerű történet. És ez 100%-ban igaz. És ez így van.

A Csatorna kitárul – a világ megtisztul

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A Partnerem (Lee Carroll) ma bemutatta azt, amit Ti úgy neveztek, hogy csatornázás, én pedig azért vagyok itt, hogy elmondjam, tanulhatjátok ezt, amennyit csak akarjátok, le is írhatjátok, de eljön a nap, amikor nem lesz rá szükség, hiszen ennek irányába haladtok.

Álljunk meg egy pillanatra, és nézzünk bele a csatornázások történelmébe! Én úgy definiálnám a csatornázást, amit most is hallgattok, hogy van egy ember, aki kapcsolatban van a Csatornával, mely a Teremtő Forráshoz vezet, és gyakorlatra tesz szert abban, hogy félrerakja saját működését, minden érzelmét, intellektusát, és megvalósítja, hogy ő maga egy üres palatábla, és rendelkezik az értelmezés, és kommunikáció minden eszközével.

Így működnek a művészek. A festő művésznek, mesternek, zeneszerzőnek rendelkeznie kell eszközökkel ahhoz, hogy festeni tudjon, faragni tudjon, zenét tudjon lejegyezni, de amikor valaki csatornázik, olyan dolgok jönnek át, amit egyetlen ember sem tudna magától kitalálni.

Kedveseim, a múltban ez nagyon nehéz volt. A Partneremnek szokása, hogy elviccelje, de hadd mondjak Nektek valamit: a csatornázás nehéz! A múltban azoknak, akik csatornáztak, nehéz utat kellett bejárniuk. Azért nézett ki olyan furán amit csináltak, mert nehéz volt keresztül jutniuk a sötétségen. Nehéz volt az átjutás, de át kellett jutni. Azért volt nehéz, mert az embereknek nem volt még eszközük, hogy eléggé megnyíljanak anélkül, hogy a sötétség ne csapott volna le rájuk. Ezért ez harcnak minősült.

A Csatorna nem volt mindig akadálytalan. Előfordult, hogy megszakadt, ezért nem volt tiszta a csatornázás, vagy elfogult lett, és a csatornázó maga nem is volt ennek tudatában. A régi időkben a sötét és világos egyensúlyba  hozása nehéz volt. A teremben lévő sámánok ezt tudják. Az előző életeitekben merész kérés volt azt kérni Tőletek, hogy legyetek azok, akik vagytok, és közben maradjatok is életben. A csak 30 évvel ezelőtti csatornázóknak is nehéz dolguk volt, a 40 évvel ezelőttieknek még ennél is nehezebb volt.

Éljünk a pillanattal, és ünnepeljük a csatornázókat, akik furán néztek ki, akik furán viselkedtek, mert amit ők tettek, az ultra bátor volt: átléptek a Fátyol túloldalára, hogy megtalálják Isten együttérzését és szeretetét: ehhez keresztül kellett küszködniük magukat piszkon és mocskon, félelmen, borzalmon, veszélyen, és ennek ellenére megtették. Átjutottak, mert kellett, önmaguk teljes megadásával, és ebbe beleöregedtek, mivel a sejt szerkezetük folyton harcban állt a sötétség és fény között. Ettől rángatóztak, ettől néztek ki olyan viccesen, amiről a Partnerem korábban elmondta, hogy sohasem csinálna ilyet.

Ebben a korban a csatornázás sokkal könnyebb! A Kapcsolat nyitva áll, és tiszta. Ennek pedig az az oka, hogy a sötét-világos aránya jobb, mint amilyen 50 évvel ezelőtt volt. Manapság jobb, sokkal jobb, mint 2012-ben volt. Olyannyira nyitottá vált a Csatorna, hogy most azt kell megtanulnotok, amit láttok általa. Most ahelyett, hogy keresztül kellene küszködnötök magatokat piszkon, mocskon, borzalmon, félelmen, ahelyett, hogy a Csatorna bezárna előttetek, kinyílik, és jön át rajta minden. Ez a minden gyakran az, amit a Mező tartalmaz, a nap tudatossága néha úgy néz ki, mint a Fátyol túloldala, és a Teremtő Forrás. Egyformán néznek ki, mert a Csatorna szélesre van tárva. Ma sokkal több mindenből lehet válogatni, mint valaha, ma sokkal több gyakorlásra van szükség, ha lépést akarunk tartani. Ez a különbség.

Úgyhogy problémák is jönnek minden újjal. Az újban fontos, hogy az információ olyan tiszta legyen, amilyen tiszta csak lehet, mert az újban többen figyelnek oda.

Mondtam Nektek az egyik könyvben, hogy eljön a nap, amikor mindenki képes lesz beszélgetni mindenkivel, és nem lesznek többé titkok, nem lesz több megtévesztés. Az átláthatóság evidens lesz, még nem tartunk itt, de már látható, merre tartunk, amiatt, ami rendelkezésetekre áll, amit úgy hívunk, hogy Háló.

Amikor Ti többet tudtok egy országról, mint a saját vezetői, az kezd mondani Nektek valamit. Amikor az összefüggéseket ti is ismeritek ugyanúgy, mint a vezetők, az megváltoztatja a politikát, megváltoztatja a vezetőséget, mert milliók fogják tudni egyszerre pontosan mi történik, hol történik. Ez meg fogja változtatni a soron következő választásokat. Kit fognak megválasztani, ha az emberek többet tudnak, mint valaha tudhattak? Lehetetlenné fog válni a dolgok eltusolása, lehetetlenné fog válni mások átverése.

Úgyhogy Kedveseim, a csatornázás mostanra, a tegnaphoz hasonlítva teljesen megváltozott az előbb elmondott okok miatt. Akkor húzzunk egy vonalat, és menjünk 50 évet előre, vagy talán 60-at, a jövőbe.

Ha megjelentek 60 év múlva, és részt akartok venni egy csatornázás meghallgatásán az Új Korban, nem fogtok találni egyet sem. Azért nem, mert a Csatornázás automatikusan működni fog akkorra. Minden egyes Emberi Lény, aki kifejezi szabad akaratát és szándékát, hogy szeretné az információt, elérheti azt automatikusan. Lehet, egy évszázadot is igénybe fog venni, hogy megvalósuljon, szabad választásotok, milyen lassan, milyen gyorsan történjen meg. Lehet egy fél évszázad is. Ez a szabad akarat.

Mi a különbség? Megmondom Nektek! Hallhattátok már, amikor a Partnerem vázolta, hogy ha kiültetnénk a színpadra 12 csatornázót, akikről tudja, hogy képesek az integritásra, ugyanazt az üzenetet adnák át, más-más módon. Ez ahhoz a konklúzióhoz vezetne Titeket, hogy lehet, hogy a Földön lévő életről, az együttérzésről, a jövőről az Igazság Egy, amit intuitív úton kapnak a csatornázók, és különbözőképpen mondják el, de maga az üzenet világos marad: a változás ideért, együttérzés van, szeretet van, átalakulás van, fejlődés van.

Képzeljetek el egy népességet, mely spirituális emberekből áll, akik mind képesek venni ugyanazt az üzenetet, és ehhez nem kell elmenniük egy találkozóra, hogy ott kapják meg. Erre tartotok! 

A csatornázás múltja, jelene – a változások után – és jövője egyértelmű: a nehézből könnyebbé válik, majd automata lesz. Ez az Emberi Lény fejlődésének definíciója. És ez csak a kezdet! Ha mindez igaz, fel kell tegyétek a kérdést:” Csak a megvilágosodók lesznek képesek ilyen üzeneteket fogni?” A válasz: nem. Automatikusan meg fog jelenni a képesség, amivel az Ember intellektuálissá, emocionálissá válik, és ezt mindenki meg fogja kapni, anélkül, hogy észrevenné. Abból fogjátok észre venni, hogy az elme megkönnyebbül, koherens gondolatok jelennek meg, és világméreteket öltve fogjátok látni, hogy elfogadják a tényt, hogy nem szabad megölni senki Emberi Lényt. Az ölés semmilyen körülmény között sem lehet opció. Még az általatok eutanáziának nevezett mód is meg fog kérdőjeleződni, mivel újabb gyógymódok lesznek, mindenből kivezető lehetőségek, amikkel korábban nem rendelkeztetek. Egy egy új Föld lesz. Ezek új Emberi Lények lesznek. Nem lesz többé háború, és majd azt kérdezitek „Hogy történhetett mindez? Mindenkit megtérítettek?” A válasz: ha úgy vesszük igen. Áttérítettek mindenkit az együttérzésre.

Sok doboz van, amit spirituális hitnek hívtok, amikhez tanok kapcsolódnak. Mindegyikhez elér. Elmondtuk Nektek, hogy a jövőben a vallás fejlődése másmilyen lesz, mint ahogy gondoljátok. Vannak, akik azt mondják, hogy a vallás egyszerűen eltűnik, nem létezhet tovább, mert az régi energia. Kedveseim, a vallás nem régi energia. A vallás Isten tisztelete, isten imádata. Ez nem régi energia. Ez csodálatos! A különbség az lesz, hogy a tanok kezdenek el változni, nyitottabbakká válnak, és azt fogják hirdetni, hogy bármely módon elfogadott az Egy Isten tisztelete, bárhogy elfogadott az Egy Isten együttérzésének megélése, és ha így tesztek, az megfelelő és csodálatos. Ha a fejeteket betakarjátok egy bizonyos területen, az csodálatos, de nem fontos, mert ez a vallás fejlődése, egymás elfogadása. Elfogadjuk, ha nem egyformán csináljuk, elfogadjuk, hogy nem egyformák vagyunk, elfogadjuk egymás történelmét, egymás kultúráját. A vallások nem fognak eltűnni. Az fog megváltozni, hogy egymás felé fordulnak, mosolyogni fognak és azt mondják: „Ez Egy Isten, te mész a magad útján, én az én utamon, hát nem szép ez? Nem szeretetteljes, nem szépséges, hogy barátok vagyunk?”

A megengedés az együttérzés teljes kifejlődése. Mindez úton van. Amikor az egész Emberiség fogja a csatornázást, és ugyanazt az Igazságot kapja meg Istenről, az együttérzésről, az fogja megváltoztatni ezt a bolygót, és elindít valamit, amit csak a történészek fognak tudni feljegyezni. Vége lesz egy régi Korszaknak, véget ér a barbarizmus, vagy nevezzétek úgy, ahogy akarjátok. Terjedni fog az együttérzés.

A megvilágosodók bárhol vannak, hallani fogják ezt, és azt fogják kérdezni: „és mikor lesz ez?” Én pedig elmondok Nektek valamit. Nem fontos, hogy mikor lesz, Ti itt lesztek! Lehet nem fogtok ugyanígy kinézni, de itt lesztek, és részt fogtok venni benne, az egészben. Szeretném, ha vennétek egy mély lélegzetet, és megértenétek, hogy itt lesztek, és szép dolgokat fogtok látni, de ma még a sötét és fény közötti csatába lépésnek van ideje, mely a szétválás csatája. Lesznek, akik feladják körülöttetek, tanácstalanok lesznek, ahogy a fény és a sötétség kezdi rendezgetni az új energiát. A sötétség továbbra is próbálja felütni a fejét, ahol csak lehet, sikoltozik és kiabál, mert vesztésre áll, próbál előtérbe kerülni különféle formákban, hogy megtévesszen, és visszaszerezzen Benneteket magának. Ne hagyjátok, hogy bármi is visszafordítson Benneteket! Ne hagyjátok, hogy a félelem úrrá legyen rajtatok, bármit hallotok! Mondtam Nektek, ez olyan időszak, ami nehéz, ti pedig jelentkeztetek erre az időszakra, ezekre a nehézségekre.

Ez a harc a fény és a sötétség közötti harc, én pedig megvilágosodók előtt ülök. A megvilágosodók hallgatják ezt az üzenetet. A sötétség nem nyúlhat hozzátok, ha nem engeditek meg neki. Benne vagyok a hitetekben, a Bennetek lévő Istenben, oda senki sem férkőzhet be. Gyógyítók, figyeljetek! El mondom újra. Védelemre van szükségetek, mielőtt bárki emberhez nyúltok. Magatokban hordozzátok a Fényt, ami oly csodás, a sötétség menekül előletek, ahogy előléptek. Olvasók, Rátok is vonatkozik. Csatornázók, rátok is. A sötétség számít rá, ismeri a változással járó dinamizmust. Legyetek tudatában, hogy nem lesz már olyan, mint amilyen volt. Ha kétkedtek efelől, várjatok kicsit, és érkezni fognak dolgok, amik segítenek ezt megérteni, és elmúlik a kétkedés Kedveseim, ha kifejezitek a szándékotokat, hogy segítséget szeretnétek a megértéshez. Figyeltetek? Elmúlik a kétkedés, ha kifejezitek a szándékotokat, hogy segítséget szeretnétek a megértéshez.

Ez a csatornázás üzenete: a napok kezdenek fogyni, ebben a formában. Távozzatok innen úgy, hogy olyan dolgokat tudtatok meg, amiknek nem voltatok tudatában. Gondolkodjatok el ezeken a dolgokon! Töltsétek meg magatokban spirituális logikával! És ez így van.

Mini jégkorszak vár ránk

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ma este szeretnék elmesélni egy történetet. Ez egy szeretetteljes történet. Azért születik, hogy átölelje a bolygó történelmét, a jelent, a jövőt, amiről mesélni szeretnék, amit szeretnék helyrerakni.

Nevezzük a Föld 2017. júniusi állapotának. Amiatt szeretetteljes történet, ahol kezdődik, ahogy kezdődik. Ha visszalépünk 14 évet, a Kryon csatornázások az 1. könyvvel kezdődtek. Elmondtam benne dolgokat. Ez a könyv tulajdonképpen bevezető volt a Változásokhoz, amiről jómagam és sokan mások, akiket az Angyalok Birodalmának, vagy akárminek hívtok, akik hangok vagyunk a Központi Forrásból kezdtünk információt adni olyasmiről, amit az Ősök és a Régiek mind tudtak. Figyelemmel kísérték a csillagokat az égen évezredeken át, és észrevették, hogy az égbolt megváltozott évtizedről évtizedre, és kezdték megérteni a Naprendszer működését sokkal korábban, mint ahogy modern teleszkópok készültek, rájöttek, hogy a Föld a Nap körül kering, s hogy a Föld a tengelye körül mozog, és azt is tudták, mennyi ideig. Idővel jóslatok születtek az őslakosok köreiben, melyek olyan hasonlóak voltak, hogy még ma is meglepődik az Ember, mikor összehasonlítja őket, pedig nem ismerték egymást.

Elkezdődtek a naptár számítások, a Hosszú Számítás rendszerű időszámítás, melyben tudatosság emelkedéséről beszéltek, és 1989-ben a Partnerem (Lee Carroll) kezdett beszélni a  nevemben, két évvel a Harmonikus Konvergencia megállapodása után, melyben kimondták, hogy megtörténhet a változás, valami folyamatban van. 1993-ban átadtam az információt arról, hogy miért jöttünk ide, mi volt folyamatban, mi fog történni, néhány jóslattal, mindezt egy rejtélyes kis könyvben amikor a Partnerem még csak tanulta a hogyan-t, és kérdezhetitek minek a hogyan-ját? és a választ megkapjátok ma. Lehetséges, hogy létezik összekapcsolódás a Központi Forrással? A válasz: igen. Ez magyarázza meg a csatornázást: fokozott intuíció, híd a Fátyol túloldalára, a teljes szeretet érzése.

Ebben az 1.könyvben adtam Nektek információt a bolygó mágnesességéről, és még több mindenről. Volt, aki azt mondta ez túl titokzatos volt, csak néhány mondat volt, pedig beszéltem Nektek az időjárás változásról. A Partnerem így értelmezte, ezt mondta: „Lesznek idők és helyek, ahol folyton esőzések voltak, de többé nem lesz ; és lesznek helyek, ahol sohasem esett az eső, de most hirtelen esni fog.” Más szavakkal: masszív időjárás változás lesz. Ez volt 1993-ban. Ez volt az előfutára annak, amit mostanra tapasztaltok a bolygón.

Ez egy szeretetteljes történet Kedveseim, Isten szeretetének története: ez a Központi Forrás szeretete, minden létezőnek szeretete, maga Gaia szeretete az emberi lények iránt. Minden rólatok szól Kedveseim, a bolygón az idős lelkek céllal vannak, pont ebben az időszakban, nincs tévedés. Néhányatok még csak most hall ezekről a dolgokról, mások nagyon is tudatában vannak. Mindannyiótoknak megvan a saját útja. Mindannyiótoknak megvan a saját döntése, hogy miben hisztek, és miben nem hisztek.

Én csak azért vagyok itt, hogy elmeséljek egy fergeteges szeretetteljes történetet, hogy eljön a Változás, és maga a Föld készülődik rá, értetek. Mutatja az utat, hogy tudjatok fejlődni, hogy tanulhassatok az összetartozásról, a bolygóval, saját magatokkal, olyan időkről beszélve, amikor az Emberiség kezd kijönni a régi energiákból, amiket ti emberi természetnek neveztek, ami sohasem emelkedett, sohasem változott, de most meg fog változni.

A jóslatok nem igazán az időpontról szóltak, hanem magáról a tudatosság emelkedéséről és változásáról. Akár a maja naptár, vagy a Hopi prófécia kő, mind ugyanazt mondták. Elmondták, hogy többféle út közül választhattok majd, kettészakadás lesz, a fény és sötétség között. A maguk módján beszéltek egy olyan bolygóról, mely olyan méretű átalakuláson megy át, hogy ha nem pusztítjátok el önmagatokat a Föld tengelyének a precessziós elmozdulásáig, amivel valami elkezdődik, elkezdődik az emberiség fejlődése olyan mértékben, ami korábban nem fordult elő, ami a tudatosság változásával fog kezdődni, és mindazzal, ami ezzel jár, és ehhez szükségetek van egy Földre, ami erre felkészült. Átkalibrálódik a mágneses háló, megváltozik az időjárás, úgyhogy beszélgessünk, az időjárásról!

Sok-sok éven keresztül beszéltem arról, mi történik az időjárásotokkal. Eleinte vitathatónak tűnt. 6-7, vagy talán több év telt el, mikor kezdtétek meglátni a felmelegedést, és elmondtam, nem felmelegedés lesz, hanem lehűlés. Visszanyomozhatjátok, mert akartam, hogy nyoma maradjon, mielőtt mások újabb világvége jelenetet ki nem találnak, ami jellemző az emberiségre. Szeretnék kijelenteni valamit, amit ismételni fogok. Az emberiség végének elképzelése olyannyira belétek ívódott, hogy szokásotokká vált. Valahányszor valami furcsát láttok, elsőként mindig világvégére gondoltok. Így nevelkedtetek, hogy így gondolkodjatok a történelemből, a szentírásokból, a szülőktől tanultakból, mindazok által, akik szívesen vesznek részt olyan összeesküvés elméletekben, melyek szörnyű véget érnek, és láthatóan még élvezik is, amit csinálnak. A világvége elképzelés Kedveseim egy szokás, amiről még mindig nem szoktatok le. De ez egy szeretetteljes történet, és az időjárásról szeretnék beszélni.

Szeretnétek lenyomozni mi történik? Naptevékenységek. Mindig is azok voltak a háttérben. Megtaláljátok a bolygón az időjárási ciklusok nyomait, amiket a naptevékenységek váltottak ki, amiket feljegyzett a történelem. Összefüggés van közöttük. Nem véletlenről, nem tévedésről van szó, amikor érkezik egy ciklus, és jeleztük, hogy jönni fog, már 14 évvel ezelőtt. A ciklusok jönnek, függetlenül attól, hogy vannak itt emberek, vagy nincsenek. Elmondjuk mégegyszer? A ciklusok jönnek, függetlenül attól, hogy vannak itt emberek, vagy nincsenek. A feljegyzések mutatják, hogy a ciklusok nagyon következetesek, felmelegedéssel kezdődnek, magas karbon-dioxid szinttel járnak, majd lehűlés következik és a ciklusok végbemennek újra és újra, és elmondtuk Nektek, hogy ez egy mini jégkorszak lesz.

Az emberek azt mondják „Várj, mégis mikor? Nézzétek meg ciklust, épp itt az ideje. Elmondom Nektek, hogy bele fogtok lépni a hideg részbe 15 éven belül. Vannak, akik még mindig a felmelegedés részét élvezik. Lassan meg fog változni. Egy mini jégkorszak világvéget jelent a bolygó számára? Láttátok művészek rajzait, amiket arról készítettek, hogy milyen lesz, ha New York jég alá kerül, meg minden ilyesmi, ami jól megy a sci-fi filmekben?

Ha tudni akarjátok milyen lesz, csak villantsátok vissza a történelmet, és olvassátok el, hogy mi történt 1650 körül. Az mini jégkorszak volt. A Temze befagyott, hideg volt, de nem jött el a világvége a bolygó számára. Ilyen a mini jégkorszak. Ez fog Veletek történni. Elmondom újra, ha hideg időjárási körülmények között éltek, figyeljetek oda erre a figyelmeztetésre, még hidegebb lesz! Készüljetek fel rá! Az elkövetkező 15 évben találjátok ki, hogyan legyen áramotok, és mindaz, ami kell, függetlenül a szomszédoktól, központi hálózatoktól, mert szükségetek lesz más megoldásokra.

Kedveseim, a hálózat, ahogy jelenleg létezik, nincs felkészülve erre sehol a világon, és meg fog bukni. Ez nem világvége, egyszerűen gyakorlatiasság kérdése. Csak elmondom Nektek, azt, amit már most is érzékeltek. Készüljetek fel egy hideg időszakra! Ennyi.

Egy szeretetteljes történetet akartam elmesélni Nektek. Miért teszi ezt Gaia? Mi a célja az ilyen dolgoknak? Elmondom Nektek mégegyszer, bár vitathatónak hangzik, bár hihetetlen. Hányótoknak van akváriuma? Akik hallgattok, hányótoknak van akváriuma? Mondok Nektek valamit, amit már tudtok. Csinálhattok bármit a vízzel, megváltoztathatjátok a Ph szintet, megváltoztathatjátok a hőfokot, bevezethettek levegőt, akkor is eljön az idő, amikor le kell cserélnetek a vizet. Erről szólnak a hőmérséklet változások. Vitatható. Figyeljétek a bizonyítékot, ahogy mindez elkezdődik, és jusson eszetekbe ez a csatornázás!

A ciklus felfrissíti az óceánban az életet, hogy mindenkinek legyen ennivalója. Végbemegy magától, okkal történik, és nem fog stagnálni. Ó, igen! Kedveseim, mindenfélét eresztetek a levegőbe, a vizekbe, de nem ezek okozzák ezt a ciklust. Már régóta mondjuk: hagyjatok fel a környezet rombolásával, mert a környezet fog megölni Benneteket, de nem Gaia! Gaia túl fog élni bármit, amit tesztek vele, ti viszont nem biztos, ha folytatjátok a környezetszennyezést. Mivel látjátok mindezt, ez kezd változni. Nem ez okozza a változást. Az, hogy korallzátonyok halnak meg, nem miattatok van, hanem a ciklus miatt. Olyan ez, mint egy újraindítás /reboot/ az óceán számára. Látni fogtok jelentéseket erről, meg erről, ugyanakkor látni fogtok furcsa jelentéseket is, hogy túl sok a hal, túl sok van ebből, és ez furcsa, de látni fogjátok, hogy az óceánok életciklusa magától változni kezd, és újraindul.

Szeretném, ha nem értenétek félre mindezt. Szeretném, ha figyelnétek a csodát az Antarktiszon. Mindig is ez volt a mikróbák és más életformák felfrissülésének a lényege az óceánban, és különösen aktív volt a folyamat a jégkorszakok idején. A jégkorszak felfrissíti az óceán élővilágát, és ez milyen hatással van az emberiségre ebben a szeretetteljes történetben? Hogyan is működik ez pontosan? Ez azt jelenti, hogy lesz elegendő ételetek. Az óceán adja az életet. Ételt ad a bolygónak, és része az életfolyamatnak maga Gaia. A Földnek meg kell tennie ezt. Ennek a naptevékenységhez van köze, és még több mindenhez.

A szeretetteljes történet folytatódik, és fel kell frissülnie rögtön a Változások után. Mik a Változások? A megújulás. A civilizáció teljes megújulása, mint tudjátok. Túl haladtatok a mérföldkövön, ahol pusztulás, vég volt várható. Rég esedékes volt egy háború, ti is tudjátok. A szociológusok a fejüket vakargatják a tudósokkal együtt, és van egy csapat, akik próbálják elmondani Nektek, mi történik. A csodák előttetek vannak, és Kedveseim miről szólnak? Az én látásmódom szerint ez egy szeretettel telített történet. A Föld arra készül fel, hogy legyen elegendő élelmetek, hogy magasabb legyen a tudatosságotok szintje, hogy azok az ötletek, amik megszületnek, elfogadásra kerüljenek, és ne legyenek elutasítva, hogy eljöhessen egy időszak, amikor nem ölitek meg egymást.

Már mondtam Nektek, figyeljetek rám: A háborúk vége nem a vég, hanem a kezdet, mivel ha nincs háborúzás, bőség lesz elérhető, olyan fizika lesz elérhető, amit nem fogtok fegyverek gyártására használni. Itt kezdődik el tényleg valami. Ahogyan táplálkoztok, ahogyan öltözködtök, ahogy mindenki egészséges lehet. Véget ér a bolygó szenvedése, olyan politika kezdődik el, aminek lesz értelme, a kormányok nem vitatkoznak, a bolygón összetartozás lesz, láttam! Láttam! Ti viszont nem láttátok még! Ezért meghallgatjátok ezt, majd kisétáltok a szemeteket meresztgetve, és azt mondjátok „Talán mégsem”. „Talán nem.”

Szociális szinten elkezdődött, észrevettétek? Semmi sem fog ugyanolyan maradni. S ezekkel a változásokkal a reakció a félelem. Mikor azt mondjátok, a gazdaság kezd változni, új paradigma kerül bemutatásra, amit el kell fogadni, alá kell írni, hogy mentsük, amit lehet, hogy meg tudjunk menteni egy rendszert. Nem fog nektek tetszeni, mert mindent a régi módon szeretnétek továbbra is. Szeretném azzal kezdeni, hogy lesznek, akik felállnak és azt mondják – „Igen! Látjátok? Mégiscsak itt a világ vége! Már jön is.” Már vannak ilyen emberek.

5 éve vagytok benne a változásokban. Édesanyák! Mennyi idő felnevelni egy gyermeket? Hallom a közönségtől, 40 év (nevet). Nem ennyi. Mondjunk húszat! Ez idő alatt jelen van a szeretetteljes történet! Mindegy mi történik, mikor a gyerekek 3 évesek, vagy 5, vagy 11, vagy 17. A szeretet megmarad, akkor is ha épp rúgkapálnak, vagy sikongatnak, vagy a neveteken szólítanak, ha frusztráltak, vagy önbizalmi problémákon mennek keresztül, ti ott vagytok, és teszitek, ami tőletek telik, mert a szülői szeretet páratlan. Egy új energia, egy új paradigma született meg bennetek a bolygón és 5 évesek vagytok. Kezdtek elgondolkodni rajta, tényleg ez történik? Valóban változás, felemelkedés megy végbe, vagy a világvége közeledik? Ilyen az emberi természet.

Lépjetek velem vissza az időben! Lépjünk vissza több ezer évvel ezelőttre! Képzeljétek el egy pillanatra, hogy egy kis csoportban vagytok, akiket izraelitáknak hívnak, és készen álltok arra, hogy elhagyjátok Egyiptomot. Évekig szenvedtetek, leigázva, rabszolgákként. Nincs hosszú életetek, és tudtátok generációról generációra, hogy nem éltek jól, nem éltek hosszú életet. És akkor megtörténik! Szabad szemmel láthatjátok a csodákat, egyiket a másik után, ami hatására a fáraó meggondolja magát, egészen a nagy alkalomig, az áthaladásig. Saját szemetekkel kell látnotok a sorscsapásokat, a csodákat. Mindet. Akkor tudtok elmenekülni. Összeszeditek amitek van, és elindultok egy civilizációként keresztül a sivatagon, keresztülmentek a Vörös-tengeren, és látjátok, hogy ti átjuttok, de a fáraó nem követ Titeket. Ez a csodák csodája! Ott voltatok, egyedül voltatok, szabadok voltatok. Szabadok voltatok! Saját szemetekkel voltatok szemtanúi. Belement mindez a szemetekbe, az agyatokba. Elraktároztátok elmétekkel, szemetekkel, és akkor kezdtetek körözni, keresztül a sivatagon az Ígéret földjére … eljön az Ígéret földje, jönni fog… de nem jött elég gyorsan, igaz?

Az 5 év alatt elveszítettetek az idősebbek közül, veszítettek a bölcsességből, az idősek vezetése süket fülekre talált, ti fiatalok voltatok, kezdtetek ellenkezni, nem hittetek az Egy Istenben, megtagadtatok mindent, amit láttatok, és itt következik… felismeritek a mintázatot? Izraelben ültem a színpadon nem régen, és mondtam a hallgatóságnak valamit, amit nem akartak hallani. Azt mondtam nekik, hogy még mindig köröznek. Az Ígéret földje az új Jeruzsálem, ha kilépnek a paradigmából, ami a régi energia dobozában van, amiben gyűlölet van, félelem és háború, de amíg ugyanazt várják a másik féltől,  továbbra is csak köröznek.

Kedveseim, el mondok Nektek valamit most rögtön: Isten szeretete nem hagyja, hogy elpusztuljon ez a bolygó, amikor még csak 5 évesek vagytok. Szabad választásotok van. A föld tengelyének precessziójának megvan az ideje. Ahogy halad keresztül az égbolt csíkján, mely a Tejút,  ki-be lépve azon a rejtélyes területen, 18 évet kint töltve, 18-at bent. Ez összesen 36 év. Ez számmisztikában 9, a befejezés száma. 5 évet haladtok egy 18 éves ablakban, amiről elmondtuk Nektek, hogy ez az az időszak, amikor változásokat tudtok elérni. Figyeljetek oda arra, ami elhangzik! Ne féljetek attól, amit mások mondanak Nektek! Egy mini jégkorszak közeledik, hogy megtisztítsa az óceánokat, és táplálja ezt a bolygót, és vannak, akik azt terjesztik erre, hogy itt a világvége, és meg fogtok fagyni. Ennyire szeretne Benneteket Isten?

El tudjátok képzelni, hogy keresztülmentek mindezen, a Változásokon, rendelkeztek minden információval, jönnek a jelek mind a gyümölcsözéshez, keresztülmentek mindazon, amin keresztülmentek, meglátjátok mindazt, amit megjósoltak, megharcoltok a sötét hadsereggel, végignézitek, ahogy a fény és sötétség megmutatja minek kell történnie, felkészültök mindezekre, és Isten hagyja, hogy meghaljatok? Hogy hangzik mindez? Kedveseim, EZ a fantáziálgatás! Szeretném, ha megünnepelnétek Isten szeretetét és a ciklusokat, amik itt vannak, az információt, amit hallottatok, és szeretném, ha megértenétek, hogy át kell írnotok a világvége elméleteiteket.

Valamelyik este volt egy mozi film vetítés, egy sci-fi, a csatornázás után. Ez volt az hosszú évek óta az első olyan film, amelyikben olyan UFÓK látogattak el a földre, akik nagyban hasonlítottak tudatosságukban hozzátok, és a segítségetekre volt szükségük. Nem azért jöttek, hogy elpusztítsanak Benneteket, nem hoztak borzasztó fegyvereket, nem azért jöttek, hogy ellopják az aranyatokat, vagy az óceánjaitokat. Az Univerzumban Kedveseim van élet, mely sokkal fejlettebb, mint a tiétek. Nem arról beszélek, hogy nagyobb az agyuk. Arról beszélek, hogy van bennük együttérzés, bölcsesség, intelligencia, és megoldották a saját béke problémáikat sok-sok évvel előttetek. Látnak Tiket, de „el a kezekkel” politikát követnek, mert szabad akarattal rendelkeztek. Mindig is figyeltek Titeket, jönnek-mennek.

Civilizációk léteztek előttetek, csatornázásban elmondtam Törökországban, a történelem előtti történelemben, történtek ezen a bolygón olyasmik, amik előttetek voltak, beszéltünk Nektek róla. Feldühítettük a történészeket, mikor csatornázásokban elmondtuk a Szfinxnél, hogy nem annyi a kora, hogy sokkal, sokkal régebbi. Vannak dolgok, amiket még nem tudtok. Nem veszitek észre, hogy nem veszitek észre, de majd fogjátok, és aztán minden össze fog állni, hogy észrevegyétek, hogy ez a csúcs, és még több változást fogtok átélni.

Ma reggel elmondtuk, hogy a sötétség mosolyog, amikor féltek. Tőletek függ, mennyit mosolyoghat. Elmondtuk Nektek, hogy a sötétséget nem tudjátok megölni. Az egyetlen lehetőségetek, hogy több fény jön létre. Minél több a fény, annál kevesebb sötétség lesz a bolygón. Most egyenesen benne vagytok a szociális felfedezések mélységeiben. Hallottátok mi mindenről beszéltek ezen a színpadon? Ők már kezdték megérteni az együttérzést, koherenciát, a szív jelentőségét, célját. Elkezdődött, de ez nem a világ pusztulásának kezdete. Szeretném, ha emlékeznétek erre, amikor elmentek innen, és lesznek köztetek, spirituálisak, és nem spirituálisak egyaránt, akik a hírekre mindig azt mondják, a vég közel van.

Amikor a Partnerem (Lee Carroll) megszületett, az első dolog, amit a templomban hallott az volt, hogy közel a vég. Hallotta másoktól is, akik akik továbbra is jártak a templomába, hogy a vég közel van. Mindig közel van. Olyan dobozban vagytok, ami szinte megköveteli, hogy rettegésben legyetek tartva. Mondtuk, hogy bontsátok le a dobozt. Lehet itt az ideje, hogy új paradigmát hozzunk létre, amire a hiteteket építhetitek. Idős lelkek, ti vagytok az elöljárók mindenhez, ami itt történik, a Változásokhoz. Ti vagytok az oka, hogy itt ültök a teremben, hogy ezt a csatornázást hallgathatjátok, vegyétek ezt komolyan! S ha bárki azt mondja, itt a világvége, szeretném ha csak mosolyognátok, és mondjátok el, miért nincs így. Mondjátok el, hogy Isten sokkal jobban szeret, mintsem hagyná, hogy így legyen, ilyesmit emberek találnak ki, nem szent történet. Ami történik, az a legszebb szeretetteljes, már-már szerelmi történet arról, hogy mennyire szeret Benneteket Isten. Keresztülhaladtatok a felemelkedésen, és kezdtetek felmászni a Változás hegyére, ami meglehet rémisztő, ami meglehet ijesztő és nehéz lesz. Ki lehetne jobb, mint az, aki több száz életet megélt, aki rendelkezik az Akasha bölcsességével, ki lehetne jobb, hogy keresztül vigyen minket, mint bolygót, mindezen? Ti vagytok ezek! Ez a legnagyszerűbb történet! Ez a szeretettel teli történet!

Érzitek? Érzitek ma a köztetek és köztem lévő koherenciát, miközben híreket adok át Nektek, melyek jó, friss és ígéretes hírek, melyek igazak? Hagyjátok el ezt a  helyet másmilyenként, mint amilyenként ide jöttetek! Legyetek körültekintőek, amikor másokkal beszéltek! Ne ijesszetek meg másokat olyasmivel, amiről azt hiszik csak feltételezés, pedig nagy igazság, és a szemetekből fogják megérteni, mert ti egyensúlyban vagytok vele. Ez Kryon üzenete, legyen így, és ez így van.

Hogyan lehet több fény

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Nem régen én adtam át az információt, mely arról szólt, hogy ahogy berobban az új energia erre a bolygóra, 2012 végén, vagy annak környékén, változás fog elindulni; az a paradigma, amihez szokva vagytok, melyet normálisnak tartotok, kezd megváltozni. Voltak, akik nem értették, amit mondtam, hogy a fény növekedése a bolygón szinte azonnal növelni fogja a sötétséget is. Beszéltem a sötét hadseregről, ami itt van, és az oka mindennek az, hogy ahogy a bolygó kezd kiemelkedni a sötétségből, a sötétség harcolni kezd a paradigmaváltással szemben, és ez történik.

Kedveseim, a sötétség ma mosolyog. Azért mosolyog, mert vannak, akik sírnak, akik rettegnek, kétségbeesetten tördelik a kezeiket, (…) és a sötétség ennek nagyon örül. Jeleztük, hogy ez be fog következni, és itt is van. A következő jelzésem: Kedveseim, nem tudjátok megölni a sötétséget. Hallottátok ezt? Nem tudjátok eltüntetni a sötétséget. Ami átveheti a helyét, az csakis a fény lehet. A fény átveheti a sötétség helyét, mert a sötétség passzív, míg a fény aktív energia. Ahol létezik a fény, ott a sötétség nem létezhet. Ez fizika. Ti vagytok a fény, de meglehet hiányzik valami. Hadd beszéljek valamiről, csak röviden!

Idő. Lépjetek velem vissza az időben! Már az emberek létezése előtt itt voltatok a tudatosságon keresztül, mivel részei vagytok mindennek, mivel örökkön örökkévalók vagytok. Sokszor elmondtuk már ezt Nektek. Ez a bolygó még csak kialakulóban volt, az élet épp csak elkezdődött, és talán ez ellentmondásos más spirituális rendszerek tanításaival, de megint elmondom Nektek, az élet megjelenése általános más bolygókon is, nem csak nálatok. A Természet Anyával kezdődik. Az élet keveréke az elektromosságnak, a mágneses hálónak, a kémiának, a földnek, azoknak a dolgoknak, melyek a bolygóhoz tartoznak, és amikor megfelelő keverékük jön létre, egy fényszikra indul el. Egy nap egyet fogtok érteni ezzel, amikor meglátjátok, hogy az egész galaxisban élet van, ugyanazért, amiért itt is van élet.

Az életet nem egy angyal hozta el ide, hanem Gaia adta meg Nektek. Gaiatól kaptátok, és négyszer is megkaptátok, mielőtt Gaia rátalált a megfelelő arányokra. Céllal lett késleltetve az élet, hogy fiatalok legyetek, és jelen legyetek, ahogy most vagytok jelen. Már elmondtuk korábban, hogy miután elkezdődött a fotoszintézis, hirtelen létezhettetek, és fenntarthattátok magatokat. Gaianak sikerült kiraknia a puzzle darabkákat. Több millió éven át rakosgatta őket, egyik kudarc érte a másik után, míg az élet ki nem alakulhatott, és ti, Kedves emberi lények, megjelenhettetek itt. Gaia volt az. Most pedig nem csak a természetről van szó. Ha felnéztek a fák végtelenségére, rájöttök, hogy azt lélegzitek be,  amit a fák adnak Nektek. Nem csak a fák segítenek – hanem minden, ami zöld. Még lent a gombák is oxigént adnak Nektek. Ez az életerő, ami abból fakad, hogy partnerkapcsolat van köztetek és a bolygó között, körbevesz Benneteket, hogy meglássátok. Miért hozom ezt most fel? Mert olyan sokatokból hiányzik ez a felismerés, nem vagytok ennek tudatában.

Szeretném, ha elgondolkodnátok valamin! Mi az, ami közös bennetek azokkal, akik kétségbe vannak esve Londonban? Mind Gaian (a Földön) álltok. Ha megöleltek egy fát, most azonnal, és körbeölelitek az energiában, és megköszönitek Gaianak, hogy partnerkapcsolatban van Veletek, a föld, amin álltok; a magma, ami azzá tette, ami; ugyanolyan föld, mint ami annak a lába alatt van, aki a tengeren túl kétségbeesésben van. Ez a partnerkapcsolat Gaiaval, de ti nem számoltok vele, elfelejtitek.

Megkértem a Partneremet (Lee Carrollt), hogy itt szervezze meg ezt a konferenciát, ezen a „forró ponton”, ezeknél a gejzíreknél, ahol Gaiai mozgásai ilyen intenzívek, hogy érezhessétek a Föld Anya erejét, és igényt tartsatok rá, mint anyára, mint partnerre, aki táplál Benneteket, aki oxigént ad Nektek, és tudja, kik vagytok. Voltatok kint a természetben mostanában? Szétnéztetek? Átöleltétek? Mondtatok köszönetet? Nem egy valamiről van szó, hanem egy valakiről. Érző, intelligens lény, rendelkezik személyiséggel, ő a Föld Anya, ő Gaia, ő partneretek, örök. Kedveseim, ez része a Mezőnek. Használjátok ki, mert ez az összekapcsolódás a bolygóval, amivel most is rendelkeztek, része a titoknak, hogyan lehet több fény. Bele gondoltatok már ebbe? Minden kapcsolódik Gaiahoz, és készen áll számotokra, hogy fényt szórjon. Ezért vagytok itt, ebben, Yellowstone-ban. Most már tudjátok.

A kör bezárul. Az okok egyértelműek. Talán megvolt a lehetősége mindvégig, mivel benne volt a Mezőben. De a dolgok, amik az óceánon túl történtek megtörténhettek ma, tegnap, tegnapelőtt, és ti itt vagytok, mint csoport, hogy kompenzáljátok, hogy segítsétek az érintetteket azáltal, hogy fényt küldötök, és a fényküldés legjobb módja, ha a földön keresztül külditek, mert ugyanazon a földön álltok. Nincs benne semmi misztikus, ez egy csatorna köztetek és köztük, és pont itt van.

Sokan megkaptátok ezt az üzenetet, együttérzésben és szeretetben, mindazzal, ami ma reggel történt, és rájöttetek, hogy ez változásokat fog kiváltani és valóban változásokat hoz sokakban. Folytatni fogom.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2017. 06.
Témakör