Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Most pedig hadd beszéljek az Emberről és az Emberi testről. Az információ olyan részeit és darabkáit akarom nektek elmondani, amelyeket már bemutattunk néhányszor, de soha nem közvetlenül közvetítésen keresztül. Adni fogok néhány utalást azzal kapcsolatban, hogy mit tehettek.

Az emberi test érdekes. Egy kis darab biológia az ami ti vagytok, de gyakran úgy tűnik mintha ez egy másik szobában lenne. Ez alatt azt értem, hogy nincs valós kommunikáció közted és eme rendszer között. Nem úgy lett tervezve, hogy kommunikáljon veled, kivétel ez alól a fájdalom. Ez minden. Ez egy egysíkú közelítés, amelyet korán megkaptatok, hogy képesek legyetek a túlélésre – tehát tudni fogod, ha például belelépsz a parázsba, vagy így tudni fogod ha valamitől megsérülsz vagy valami megszúr. Mindezt azért, hogy el tudd kerülni. Úgy tűnik a fájdalom negatív és mindig egy kihívás. Pedig az egyik legnagyobb ajándék, annál is inkább, mert ez őriz meg benneteket a bajtól. Riaszt ha valami nem jó... és csak ezzel a kommunikációval rendelkezel és csak egyirányú. Nem tudsz neki válaszolni, vagy kérdéseket feltenni.

Sokan közületek azt mondják: „Ez már csak így van. Mit tehetek? A test nem tud beszélni. Semmit nem tud mondani.” Igazad van ezzel kapcsolatban, ha csak a felszínt szemléled. Tulajdonképpen ez a tény valóban működhet ellened, függetlenül attól, mennyire vagy megvilágosodott. Például számodra van-e annak értelme, hogy egy megvilágosodott test amilyennel te is rendelkezel, azzal a bonyolultsággal amivel rendelkezik, néma legyen egy halálos betegséggel szemben ami benne garázdálkodik? Mégis ez történik, napról napra. Arról a betegségről beszélek most, ami Észak-Amerikában több embert öl meg mint bárhol máshol a világon – a rákról. Ez nem olyan betegség amit „elkapsz”. Ez olyan valami, amit a tested fejleszt ki ingerlés és egyensúlyhiány következtében. Ez a sejtek növekedésének elszabadulása, ellenőrizhetetlen, a maga módján végigszántja a szervezetedet. Lehet, hogy éppen most itt ülsz valamelyik széken és ott dühöng a testedben és nem tudsz róla, amíg a test úgy nem dönt, hogy fájdalmat okoz. Akkor pedig már gyakran túl késő.

Ahogy szemléled ezt az egész Emberi test forgatókönyvet, ilyen kérdések merülhetnek fel benned: „Miféle rendszer ez? Vajon a test olyan buta, hogy még figyelmeztetni sem tud ezekről a fontos dolgokról amelyek bennem történnek?” A válasz igen, ha ezt a dolgot egy olyan álláspontról mérlegeled, ahonnan tanítottak benneteket... egy nagyon korlátolt látószög.

Én azért vagyok itt, hogy elmondjam, ez egyáltalán nincs így. Soha nem is volt így. Mindig is képesek voltatok bizonyos szintig eljutni, hogy lássátok mi történik belül, de csak kevesen teszik meg. Az a különbség egy három dimenziós történelmi elképzelés elfogadása és a gondolkodásod kiterjesztése között, hogy tartalmazzon egy olyan valamit, amiben sokan még csak nem is hisznek. Éveken át, a kineziológia hidalta át ezt a kommunikációs rést, mégis mennyien használják? Ez a logika törvényének vádirata, nem? Itt van valami, amiről az idők folyamán bebizonyosodott, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy közvetlenül beszéljen hozzád és általánosságban mégsem fogadta el az emberiség. Miért? Mert kívül van azon a területen, amiről azt tanultátok, hogy lehetséges. Ez tehát ma a probléma.

A megmagyarázhatatlan megmagyarázása

Nem közölném veletek a következőket, ha nem lenne igaz. Ez az információ kemény, de máris érkezik kedves társam (Lee-hez beszél). Most beviszlek benneteket az interdimenzionális gyógyítás sűrűjébe. Hihetetlen, a következő lépés az amit ez az új energia támogatni fog. Kezdesz majd megmagyarázhatatlan dolgokat látni. Ó, néhányan ezeket csodáknak fogják hívni. Néhány dolgot, amit most elmondok nektek, még száz év múlva sem fognak bizonyítani, mert ilyen sokáig fog tartani valahol a biológusoknak, hogy megvizsgálják a származásod és a családfád összefüggését azzal, amit te ma ezzel kapcsolatban tettél. Ó, ez már nagyon kísérteties!

Első pont – az a bizonyos mechanizmus

A DNS minden darabja körül van egy mező. A DNS minden darabja mellett ott van egy másik DNS darab és egy mező veszi körül a mezőt, amelyet körülvesz egy mező. Ráadásul mindez csoportosítva van, nem kinyújtott szalag mint a ti ábrázolásotokban. Elmondom, hogy mindez mit eredményez. Ez hozza létre a tudatosság együvé tartozását. Felmerült-e benned valaha is a kérdés, miért van az úgy az ezoterikus világban, hogy tudsz úgy beszélni a testedhez, mintha egy darab volna, miközben milliószor millió darabból áll?

A DNS-ben van egy spirituális komponens. A DNS-ben benne van Isten egy darabja, az otthonnak egy darabja. A DNS-ben ott van a valóság, kvantum állapotban. A DNS-ben, ahogy a társam megállapította, jelen van egy intelligens elgondolás. A mezőt ami körülveszi a DNS-t, a tudósok már észrevették és a tudomány bebizonyította, hogy interdimenzionális. Egyik darab szemben a másikkal és az szemben a következővel, létrehoz egy egymásba illeszkedő, egymást átfedő interdimenzionális mezőt és mindennek egy címe van az univerzum számára... rajta a te neved.

Azt mondom, hogy amikor elkezdesz a testedhez beszélni, az egy egész-testi élmény. Nem kell megszólítanod a nagyujjadat vagy a könyöködet. Mert egyszerre szólsz mindegyikhez és egyszerre hallgatnak rád. Úgy gondolj erre, mint egy egész-testi élményre, mert a DNS végzi az átfedést. A mezők átfedésben vannak és ezek az egymást átfedő mezők létrehoznak egy nagyobb mezőt, ami létrehoz egy még nagyobb mezőt. Pillanatnyilag, milliószor millió ilyennel rendelkezel, ez a mező szó szerint olyan valami, amit fókuszálva kivetítesz és ezt nevezzük ezoterikus fénynek. Közben ez szolgálja a személyes gyógyulást is. Készen áll, hogy „hallgasson a főnökre”. A társam már korábban rátapintott erre a tulajdonságra. Ti valójában nem hiszitek el, hogy beszélni tudtok a sejtjeitekhez. Az igazság az, hogy tudtok és sejtjeid mindig is figyeltek. Gondolkozz el ezen!

A tény az, hogy teljes mértékű kommunikációs lehetőségeid vannak, interdimenzionális módon ezzel a masszív DNS-mezővel. Te vagy ez a mező és a mező belőled áll, de ha soha nem beszéltél hozzá, akkor a saját útját fogja járni. A DNS-nek milliószor millió darabja áll készen arra, hogy rád hallgasson, te meg még sohasem beszéltél hozzájuk! Csak remélni tudod, hogy jól működnek és ha nem, akkor jön a fájdalom.

Ahogy már korábban is mondtuk, egy olyan kultúrába és rendszerbe születtél, amely minden érzékszervi tulajdonságot és spirituális megvilágosodást a fejben hordoz, soha meg nem érted, hogy a test minden darabkája megvilágosodott. Ezért csak sétálgatsz körbe a „fejedben”, reméled, hogy a lábujjad működik, reméled, hogy a veséd működik, reméled, hogy a szíved még bírja. És sosem gondolsz arra, hogy akár valóban képes lehetsz megszólítani vagy megváltoztatni ezeket a dolgokat. Ők mindig itt voltak és vártak rád egész életeden keresztül! Én ezt most úgy hívom „a test hallgat a főnökre”, mert a DNS arra vár, hogy beszélj hozzá a saját tudatosságodon keresztül. Van a DNS-edben egy megvilágosodott jellemző... talán a Felsőbb-Énednek hívhatnád.

Akárhogy is akarod hívni, ez egyszerre szólítja meg az egész sejtstruktúrát és kezdi el megváltoztatni. Hát ettől a ponttól kezdve lesznek a dolgok egyre bonyolultabbak. „Rendben van Kryon, hogyan csinálod? Mi történik, amikor megteszed? Hogyan leszel interdimenzionális? Én a 3D-ben vagyok.” Ez egytől egyig komoly probléma és ez a megmagyarázhatatlan rész.

Most itt, ebben a csoportban vannak olyanok, akik a tudatosság határán vannak (úgy érti, nem figyelnek). Őket most arra kérem, térjenek vissza az éberségbe egy rejtvény kedvéért. Ez olyan módon történő tanítás, ami nem feltétlenül úgy történik mint korábban, mivelhogy egy új energia van jelen. A társamnak a következőt kell tennie: elő kell adnia egy metaforát a három dimenzióban, ami most egy multi-dimenziós hatást magyaráz meg. Az előadása egyszerű de a megértése nem. Fontos, hogy megértsétek ezt a metaforát. Fontos, hogy megértsétek a miattatok alkalmazott időparadoxont, hogy túllépjetek ezen a ponton, beszéljetek magatokhoz és hagyjátok, hogy bármi megtörténjen. Fel kell, hogy ismerjétek legalább, hogy tanulmányozzátok és feltételezzétek, hogy helyes. Két része van.

Első rész: Képzeljünk el együtt valami egyszerűt. Hogy megértsétek, lássátok az elmétekben. Vegyünk egy vonatot. Ez a vonat te vagy. A síneken halad, ami a ti időkeretetek a 3D-ben. Az érzékelésed szerint a vonat állandó sebességgel halad a sínen, a pálya nyílegyenes. A sebesség a ti időtök és ez sosem változik. Láthatod a síneket magad előtt, ahogy eltűnnek a távolban. Ez a vonat előtt van, ami a jövődet jelképezi. A vonat hátsó része jelképezi a múltadat. A vonat nagyon-nagyon rövid, csak néhány vagon. Te vagy a vonat... a fejed, a tested, a kezeid és a lábaid. A vonat lassan mozog, állandó ritmusban, ezt nevezzük a te valóságodnak. Ez a ti 3D-s valóságotok.

Vizualizáld ezt a vonatot, ahogy mozog a te valóságodban, de tudnod kell, hogy az én nézőpontomból az igazi interdimenzionális vonat nem olyan amilyennek te látod. Mert amikor rád nézek, egy vonatot látok, ugyanazt a vonatot egy nagyon-nagyon kis körben. A kör olyan kicsi, hogy alig nagyobb mint a vonat maga. Tehát, Kryon ezt a vonatot úgy írja le, hogy egy nagyon kis körben mozog. Ezt most nagyon tisztán értsétek meg: Amit ti láttok és amit én látok, az tulajdonképpen ugyanaz a dolog, de a lényeg itt az, hogy segít megértened az érzékelésetek korlátozottságát, így képet kaphatsz a valóságról, hogy hogyan működnek a dolgok. Mert amit a következő lépésben megmutatok és elmondok nektek és amit megmutatok a társamnak, az segíteni fog megérteni a megérthetetlent. Segíteni fog beilleszkedni abba, amit tanítani fogok a következő 3 pontban, miután megmutattam a következőt.

Tegyük fel, hogy beszélni fogsz a sejtjeidhez az életed hátralévő minden egyes napján és teszel valamit, hogy megváltoztasd őket (gyógyítod őket például). Mondjuk, hogy amikor ezt teszed, azt azzal a metaforával tudnánk jelképezni, hogy fested a síneket ahogy haladnak alattad, amíg te a vonatodon vagy. Mondjuk, legyen a festék színe piros a példa kedvéért, mert az feltűnő. Hát itt vagy, beszélsz a sejtjeidhez és változást okozol a biológiádban. Megjelölöd, hogy mikor következett be ez a változás, azzal, hogy a síneket pirosra fested. Ott a festék a fedélzeten és be tudod festeni a síneket élénkpirosra, ahogy haladsz előre.

Most képzeld el ezt a 3D-ben, mert fontos számodra, hogy lásd ezt az elmédben. Kezded pirosra festeni a síneket, ami változás a sejtjeidben, mert te egy erőteljes személy vagy és kapcsolatban állsz a saját sejtszerkezeteddel (a lehetőség mindannyiótok számára). Ahogy a vonat halad előre a ti három dimenziótokban, visszatekinthetsz és láthatod, hogy hol kezdted pirosra festeni a síneket és ez a vörös szakasz eltűnik mögötted. Ugyanígy előre is tekinthetsz és látni fogod, hogy a sínek még nem pirosak, de azok lesznek amikor odaérsz, hogy befesd őket, mert az elmédben folytatod a festést egész életedben. Az idő miatt van, ahogy fested a síneknek egy szakaszát, a piros szakasz egyre hosszabb és hosszabb lesz, ahogy korosodsz. Ez a ti 3D-s érzékelésetek a sínek pirosra festéséről, abban az időkeretben amelyben éltek.

Most gyertek át az én oldalamra egy pillanatra. Ó, nem tudom, hogy ezt meg fogjátok-e érteni vagy sem, de ez gyönyörű! Amit mondani fogok az is gyönyörű! Persze ez csak egy egyszerű vonat és egy piros sínpár, de idehallgassatok: Az én nézőpontomból, ebben a parányi kis körben kezdtél festeni és az egész sínpár, szinte azonnal pirosra változott. Körülbelül egy perc alatt az egész pirossá vált, örökre! Piros előtted és piros mögötted is, ameddig csak ellátsz, mert interdimenzionálisan az egész egy kis körben van. Ez az interdimenzionális érzékelés... és ha még nem találtad volna ki, a sejtjeid és a DNS-ed is interdimenzionálisak. Tehát a lineáris érzékelésed az, amitől folyamatosan azt gondolod, hogy az előtted lévő nagyon hosszú síneket minden nap festeni kell és csak a korlátozott meglátásod az, ami elválaszt az igazságtól, hogy amit tiszta szándékkal teszel, az örök. A sínek festését nem lehet visszacsinálni... soha! A sínek most már teljesen és mindenütt pirosak. Akár milyen mély értelmű is ez a gyógyulás szempontjából, még jobb és még összetettebb lesz néhány pillanat múlva.

Második rész: Folytasd a 3D-s vizualizációt. Ott vagy és fested a síneket. Létrehozol egy tárgyat és ledobod a vonatról. Lehet, hogy ez olyan valaminek a megnyilvánulása, amit kértél. Lehet, hogy az egy tárgy, ennek a vizualizációnak az érdekében és te hoztad létre, ahogy haladtál a síneken, majd félredobtad. Talán egy felismerés. Talán társ-teremtés.

Miután ledobtad, természetesen elhaladtál mellette, mert a vonatod állandó mozgásban van. Tehát ebben az érzékelésben azt mondhatod: „Amit tettem, ott tűnik el a távolban mögöttem... a múltam.” Tudod a dátumot és az időpontot az emlékezéshez, mert az most már a múltad, amikor megtörtént.

De valami rejtélyes dolog történik. Elég érdekes, ahogy haladsz a síneken, újra feltűnik az a tárgy! Ezért te a magad módján ezt úgy értelmezed, mint egy jelet Istentől ami azt jelenti: „Ezt újra meg kell tenned.” Így, te újra ráveszed magad, újra megteszed, bármi is volt az amit tettél, hogy létrehozd a tárgyat már megint.

„Már meg is van!” - mondod és úgy érzed, hogy befejezted a megújítást, megnyilvánulásod, az öngyógyításod, vagy Istenhez szóló kéréseid megújítását. De egy kicsit később, itt jön újra! Ezt úgy értelmezed, mint annak a jelét, hogy „a korsót utána kell tölteni”. A három dimenzióban megszoktad, hogy a korsót apránként töltöd meg, remélve, hogy nem repedt sehol, de számolsz vele, hogy idővel valami elhasználódik. Ez nagyon három-dimenziós, így hát megismételsz dolgokat. Visszatérsz hozzájuk újra meg újra. „Itt az ideje: tegyük meg újra. Jó érzés tudni, hogy teli a korsó. Tegyük meg újra.”

Hadd mondjam el, mi az igazság: A valóság az, hogy egy interdimenzionális világban éltek és ezt most már a tudomány is beismeri. Ti azonban folytatjátok, hogy mindent egy egyenes idővonalon érzékeltek, ami öregít benneteket és természetesen abba az irányba tol, hogy állandóan újra megtegyétek a dolgokat. De ami valójában történik a sejtjeiddel spirituálisan, hogy bármit is hozol létre amiről beszélünk, az egy nagyon parányi körben történik. Amikor egyszer megteszed, az hatással van a teljes körre, örökre. Soha nincs rá szükség, hogy újra megtedd, mert örökre felhagynál a megnyilvánulással mihelyt megtetted!

Most jön a neheze. Ha eddig velem maradtatok, ha a sínek egy körben futnak, akkor állandóan ugyanazt a teret utazod be. Ez azt jelenti, ahogy hátranézel, az volt egyszer a jövőd! Amikor magad elé nézel, az volt valamikor a múltad. A kör az ilyen. És ha ez így van, akkor van egy kérdésem: Meg tudod-e akkor változtatni a múltadat azzal, ha valami olyat teszel ami kihat a sínekre, amelyek éppen alattad vannak? Maradjatok velem.

Figyeljetek. Az időparadoxont és ezt a vizualizációt használva, most az interdimenzionális gyógyításnak három jellemzőjét mondom el, a könnyűtől haladva a bonyolultabbig és egészen a hihetetlenig.

A könnyű: Egy interdimenzionális sémát használva, a legkönnyebb amit tehetsz, a fiatalodás. A fiatalodás a mi szavunk, amit eljuttattunk a társamnak és azt értjük alatta, hogy lelassítani a test óráját. A testetek egy 3D-s időkeretben él. Úgy lett tervezve, hogy így legyen. Együtt halad a különböző ciklusokkal, a föld, a naprendszer és a Hold ciklusaival... és ti tudjátok ezt. Képes arra, hogy számlálja az éveket. Újratermeli önmagát (sejtosztódás), egy test-órát használva, amely kötve van ahhoz a környezethez melyben élsz és ez így is marad mindaddig, amíg te meg nem változtatod az időmérést.

Az időmérés megváltoztatása lehetetlen a ti valóságotokban, mert az idő mindig ugyanazzal a sebességgel halad. De mi lenne ha megváltoztatnád a sejtjeid reagálását az órára? Más szavakkal, mi lesz ha megváltoztatod a „belső órát”? Megteheted. Létrehozhatsz egy olyan helyzetet, ahol a sejteket arra utasítod, hogy lassítsák le az öregedésüket. Ráadásul (figyelj csak), tulajdonképpen felidézheted a síneknek azt a részét, amikor még fiatal voltál és utasítsd a DNS-edet a vizualizáción keresztül, hogy azt kövesse!

Interdimenzionálisan meg fogsz mutatni a testednek egy vizualizációt abból az időből, amikor még fiatalabb voltál. Nem számít hány éves korodból, de amit teszel, az az, hogy bemutatsz a testednek egy kirakós játékot. Menjünk visszafelé, annyira mielőtt még a telomerek (a DNS-ed rojtjai) milliószor millió alkalommal szétváltak és megismétlődtek volna. Visszafelé menni. Lehetséges az? Igen. Ezzel azt éred el, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol az óra nem ugyanabban az időkeretben ketyeg a sejtjeid számára.

Menjünk tovább! Mondjuk, hogy még mindig a vonaton vagy. Amikor elkezdesz fiatalodni, elkezded ezt vizualizálni és létrehozod a saját hatalmad megnyilvánulásának tárgyát, amelyet ledobtál a sínek mellé, elkezded pirosra festeni a síneket, a test-óra lassulásának a tudatosságával. 3D-ben vissza fogsz nézni és azt mondod: „Itt ez a pont, ahol elkezdtem fiatalodni.” De ezzel a perspektívával valami baj van: ez az idő-paradoxon, nem? Mert ha elkezdesz visszafelé haladni – vagyis, ha valóban lelassítod a test-órát – akkor a síneknek pirosnak kell lenniük mögötted! Ne edd magad eme koncepció miatt, csak nevess azon, hogy hogyan kell működnie.

Interdimenzionális állapotban a sínek teljesen pirosak és a tested tett valamit a sínpályával, ami számodra egy csoda. Megvan a képessége, hogy visszafordítsa a DNS-ét olyan időpontra, mielőtt még megkaptál volna egy betegséget vagy elértek volna az öregedés fájdalmai. „Ez gyógyításnak tűnik Kryon!” Ó igen, ez meg a másik dolog. De értsd meg a következőt: olyan dolgokat csináltok, amelyek kívül esnek a három dimenzión vagy még annak a lehetőségén is, hogy meglásd őket a három dimenzióban.

A fiatalodás a sejtstruktúra visszamozdítása az időben és elhelyezése egy olyan testben, amely idősebbnek tűnik, mint amennyi valójában. Hogy most mi történik? A következő: lassítod az öregedés folyamatát. Hát ez történik. Persze, vissza nem fordul. Nem leszel hirtelen fiatal. Inkább, csak lassítod az öregedést. Te vagy az, beszélsz a testhez, átveszed egy olyan rendszertől amely az ajánlott beállítás volt, amikor megszülettél, várt a „főnökre”, hogy megváltoztassa! Vajon érted? A tested csak egyetlen utasítást kapott az „időre” és ez a naprendszer volt (a hold). Elgondolkoztál ezen valaha is? Hirtelen te vagy a felelős ennek az órának a beállításáért.

Ebben kételkedsz, ugye? Úgy gondolod, hogy ez nem lehetséges ugye? Ahogy ezt olvasod vagy hallgatod, elveszíted a fonalat. „Ez túl hátborzongató Kryon. Mozduljunk olyan valamihez, amit én is meg tudok tenni.” Mondtam, hogy ez az elfogadásról szól és a valóságod megváltoztatásáról. Emlékszel, mondtam, hogy három interdimenzionális terület van amiről beszélni kívánok? Ez volt a könnyű. Ha gondjaid vannak ezzel, akkor jobb, ha a többit nem is olvasod.

Tudod, a 3D hangoskodik, de az interdimenzionális dolgok amelyek Isten szeretetéből fakadnak, suttognak. Ha meg akarod hallani a suttogást, meg kell szüntetned a hangoskodást. Szét kell szerelned magát a 3D-s beidegződést és fel kell függesztened a módszert, ahogy tanultál mindenről, születésed pillanatától fogva. Kemény.

„Rendben Kryon, hogyan csináljuk? Hogyan? Azt mondtad, kaptunk egy vonatot, kaptunk egy sínpályát, megkaptuk a piros festéket és mit is mondtál? Hogy fessük a síneket? Azt hogy csináljam? Hogy ültessem át ezt a metaforát a saját valóságomba?”

Hát erről van szó: az Emberi Lények kételkednek abban, ami nem egyezik az érzékelésükkel. Ki mondta azt, hogy az érzékelésetek királyi? Mondta-e valamikor is valaki neked, hogy éppen az érzékelés annak a módja, ahogy a dolgokat látni kell? Mert az érzékelés nem mindig az igazságot mutatja. Amikor először hallottak a baktériumokról, azokról a láthatatlan szervezetekről amelyek olyan fontosak az egészségetek szempontjából, az egész orvosi közösség harsogott a nevetéstől. Láthatatlan dolgok körülöttünk? Kételkedtek az érzékelésük miatt. Az volt az igazság, vagy csak abban a pillanatban ott tartott a tudatosságuk?

A tiszta szándék a válasz. A tudatosság változtatja a valóságot! Ez arany a Szellem számára, bár láthatatlan számotokra. A tiszta szándékot nem tudod meghamisítani. A szándék az, amikor térdelsz. A szándék az, amikor bajban vagy. A szándék az, amikor azt mondod: „Mindent megteszek! Ments ki innen.” Nagyon kemény. De tudnod kell a következőt: nem kell kihívás a tiszta szándékhoz. Létre tudod hozni a tiszta szándékot a szíveddel, az érzelmeiddel, amikor készen állsz elkezdeni és azt mondod: „Most készen állok és megteszem.”

„Kryon, milyen gyakran kell ezt megtennem?” Rendben háromdimenziós Ember, hányszor akarod még látni, hogy elhalad a sínek mellett? (nevetés) A válasz: Egyszer! Nem elég jó neked? „Nos, ezt nem tudom megérteni, ezért minden esetre újra meg fogom tenni. Gyakran meg fogom tenni. Minden nap meg fogom tenni.” Gyönyörű. Ártani semmit nem fog, de lassan elfoglalhatja az egész idődet! Nem az ismétlés a kulcs. Soha nem is az volt. Minél inkább interdimenzionális leszel, annál jobban meg fogod érteni. A tiszta szándék. Egy alkalom. Ez minden amibe kerül. Ha nem érzed megfelelőnek, gyerünk tedd meg újra. Nem árt semminek. Ez volt a könnyű rész.

A bonyolultabb: Ez a gyógyítás – a testedben lévő betegség gyógyítása olyan fokig, hogy sohasem tér vissza. Soha. Ti az allopatikus medicina világában éltek. Ez egy háromdimenziós világ és egy idővonal mentén működik. Ha valami rossz, korrigáljátok. Tapaszt tesztek rá. Ha valami rossz, vegyszerrel kezelitek, ami megváltoztatja a sejteket, hogy kiegyensúlyozza a problémát. Mindez az okról és a hatásról szól. Egészen érthető, hogy ezt teszitek és nincs ítélkezés emiatt.

Azonban ebben az új energiában, most már elkezdhetitek az interdimenzionális gyógyítást. Megkapjátok ezt az információt, bár ez elég nehéz. Nagyon rá kell, hogy hangolódjatok és némiképp kilépni a 3D-ből. Figyeljetek, mondjuk, hogy rák van a testedben. Ez egy metafora és egy vizualizáció, csak a példa kedvéért. Ettől nem fogsz rákot kapni, mert a spirituális tanulás tudatállapotában vagy és jelen van a fény. Mondjuk, hogy meg akarod gyógyítani ezt a betegséget magadban. Azt gondolod, létezik egy időpont amikor megkaptad a betegséget. Aztán egy időpont, amikor rosszabbra fordult és egy időpont, amikor a tested szólt, hogy ott van. Az agyad számára ez egy nagyon egyenes pálya. Te a 3D-ben vagy. Most veled megyünk és elmondjuk, hogy meg tudod gyógyítani az interdimenzionális tiszta szándékkal.

„Tiszta szándék? Ennyire nem lehet egyszerű Kryon! Tiszta szándék? Nem. Valamit tenned is kell érte. Át kell esned egy orvosi szertartáson.” Valóban! Megteheted! Mondta neked Kryon valaha is, hogy ne tedd? Talán egy teljes mértékű gyógyulást számodra az hozza, ha megteszed mindkettőt, a 3D-s gyógyítást és az interdimenzionálist is. Mi lenne ha azzal amit mondok, felgyorsíthatnád az allopatikus gyógyítást 50%-kal, vagy még többel? Ki mondta neked, hogy vagy az egyik vagy a másik? Az Emberek szeretnek gondolati dobozokat rakni mindenre amit csinálnak.

Akarok neked mutatni valamit. Szeretném ha eljönnél velem valahova. Vajon tisztában vagytok vele, hogy minden spirituális vagyon ami a bolygón van, tiszta szándékkal lett megváltoztatva? A bolygó minden vallása megadja neked a lehetőséget, hogy megtérj, szó szerint perceken belül. Kérdezd meg őket. A vallás amelybe születtél, egy ilyen (a kereszténység). Elérhetsz egy teljes, azonnali megtérést. Mindent teljes mértékben megfordíthatsz, ha „igent” mondasz Istennek. Ha akarod, ezt megteheted az iszlámmal is. Fölveheted a próféta nevét és ebben megtalálhatod Isten szeretetét és nagyszerűségét. Kérdezd meg őket. Az élmény lenyűgöző és a döntéseden múlik, hogy „igent” mondj és közöld.

És ekkor elkezdődik a 3D-s munka, nem? Némely vallásban kell más dolgokat is tenned. Lépcsőt másznod, iskolába járnod, egy adott módon imádkoznod, különböző ruhákat viselned. De mindez egyetlen döntéssel kezdődik, amelynek azonnali hatása van rád. Az egyik vallásotokban mint nő, megházasodhatsz Krisztussal. Egy döntés, egy szertartás és minden megváltozik, egy életre. Tehát miért van az, hogy ez elég jó ezekre, de nem jó a saját tested szent templomára. Gondolkodj el ezen. A tiszta szándék volt mindig is a válasz és az isteni tulajdonság a sejtjeidben csak az állásfoglalásra vár.

Vizualizáld: van egy betegséged. Most pedig el fogod törölni. A tiszta szándéknak egy interdimenzionális állapotában azt látod (vizualizálod), hogy a sejtszerkezeted visszatér abba az időbe, mielőtt a betegség még megtörtént volna. Érted? Gondolkodj a 3D-s dobozon kívül. Ugyanazt a dolgot teszed, amit a fiatalodással tettél (könnyű rész) azzal a különbséggel, hogy most van 3D-s bizonyítékod. Vagy ott van még, vagy már nincs ott. Ez még nehezebbé teszi a dolgot, mert most azon aggódsz: vajon sikerült-e, vagy nem sikerült? Azon aggódsz, vajon vissza fog-e jönni. Valóban, gyakran mélységes és kéz-remegtető aggodalom mutatja meg, hogy soha nem volt meg a tiszta szándék.

Ó kedves Ember, azt akarom mondani, hogy a valódi, tiszta szándék fogja elkezdeni festeni azokat a síneket. Ez vissza fog vinni oda, mielőtt még megkaptad a betegséget, mielőtt bármi történt. Ez szó szerint annak az órának a visszaforgatása. Ez azt jelenti a sejtjeid számára, hogy soha nem volt problémád! Mondtam, hogy ez nem lesz könnyű. Újból, ez az idő-paradoxon. Mindig emlékezni fogsz a napra, amikor meggyógyítottad magad és a betegséged soha nem fog visszajönni. Mi tudjuk, hogy nem, hiszen soha nem is volt! Vajon érted az Emberi Lény gyógyulásának erejét? Vajon érted, mi minden lehetséges itt, visszavinni téged egy olyan tudatosságba, mielőtt ezek közül a dolgok közül bármi megtörtént volna, mielőtt a testedet megszállta volna az a nem oda illő valami?

Most lesz csak igazán nehéz, mert össze próbáljátok egyeztetni a valódi világ bizonyítékait és egy interdimenzionális gyógyulás allopatikus rendszerrel való tesztelését. Meg fogjátok tudni a tényeket. Meg fogjátok tudni a százalékos arányát azoknak, akik javulnak és akik nem – az allopatikus jelentés minden szavát. Ne törődj velük! És ünnepeld a diagnózisuk eredményeit! Te nem fogod újra megkapni, nem fog újra visszajönni, nem tud, mert nem tettél rá tapaszt. Soha nem voltál beteg. Az egész sín-pálya piros. Kedves Ember, ez nagyon nehéz.

Áldott az, aki ezt igaznak fogadja el, mert sokan vannak. A csodák, amelyekről a spirituális történelemben olvastál, soha nem lettek megkérdőjelezve. A betegségek soha nem jöttek vissza. Mi volt ennek az oka? Ők éppen olyanok voltak, mint azok akiket éppen most írtunk le neked. A különbség? A belső Mester tette, egy külső mester helyett.

És a következő? A hihetetlen. Utaltunk már erre két évvel ezelőtt és most kifejtjük. Kedves társam (Kryon Lee-hez beszél), ez a legnehezebb dolog amit valaha is csináltál. Egy képet festek most a számodra. Ez nem azt jelenti, hogy tökéletesen át fogod adni, mert te is ugyanazzal a 3D-s perspektívával rendelkezel mint a többiek. De azért íme, itt van, a lehető legjobb módon előadva.

Amit ti úgy neveznétek, hogy a rendszer, ahogyan a dolgok működnek, egy hihetetlenül összetett dolog. Ebben a rendszerben, ott van a bolygó minden egyes Emberi Lényének minden lehetősége. Rendszerek vannak rendszereken belül, melyeket karmikus csoportoknak neveztetek. A karmikus csoport egy olyan csoport, amely leérkezik és valamilyen módon együttműködik a többiekkel. Ez nem a dolgok előre elrendelése, hanem a hajlamoké. Ez azt jelenti, potenciálokon alapul és nem valami 3D-s idővonalon amely megmásíthatatlan. Ez egy régi rendszer és veletek van örökre. Összerendel téged más Emberi Lényekkel azért, hogy olyan energiákat hozzatok létre, amelyek megnyilvánulnak azért, hogy megoldjanak bizonyos energiákat, azért, hogy elindítsanak bizonyos energiákat. Ez az egyik dolog amiről beszéltünk, hogy szabad akaratoddal képes vagy leszerelni és érvényteleníteni, ha úgy döntesz (Kryon, Első Könyv). De így érkezel (ezzel születsz).

Amikor megérkezel, szintén ott egy komplexitás a biológiátokban, mert a spirituális karma egy részének szintén van dolga a leszármazással, a fizikai DNS kémiával. Most oda akarok kilyukadni, hogy vannak a génjeitekbe beépített hajlamok (DNS eredetűek), olyanok, mint gyengeségek és betegségre való hajlamosság. Ez teljes mértékben, egészen karmikus. Ha egy anyának valamilyen betegsége van, gyakran az anyjának is ugyanolyan betegsége volt. Ez az asszony amikor a gyerekeire néz, tudja, hogy azok megkaphatják ugyanazt a betegséget és azok gyerekei és azok gyerekei és azok gyerekei. Ezt úgy hívjátok, hogy hajlamosság a genetikai hibára. Ami létrehoz egy családfát, az elhalálozás, a nehézségek, a kihívások, a szomorúság és a gyász családfáját.

És ezzel kapcsolatban a következőt akarom még mondani: Itt egy olyan energiában ültök, ami olyan mint egy varázslat, tiszta szándékkal. Ide hallgass. Ha rendelkezel egy genetikus hajlammal és azzal foglalkozol, hogy kigyógyítod magad egy súlyos betegségből, akkor hallgasd, hogy a rendszer ezt hogyan kezeli. A genetikai hiányosság, ami ezt a problémát létrehozta a múltban, minden hozzátartozódban, belőled el fog tűnni. De az a genetikai hiba, ami mindezt létrehozta és folyamatosan létrehozhatja azt a már meglévő gyermekeidben, szintén el fog tűnni. DNS-ed meg fog változni és ez spirituálisan visszhangozni fog a gyermekeid hajlamosságában. A ciklus be fog fejeződni veled.

Ez ellene szól minden logikának, amit valaha is tanultál: „Hol van a gyermekeim szabad akarata, ha én megváltoztatom?”, mondhatnád. Ez nem így van. Meg kell értened a karmikus energiát, meg kell értened a karmikus csoportot, meg kell értened, miért vagy itt. Sokkal több mindent meg kell értened attól, mint amivel kezdted. Egy ember cselekedete megváltoztathatja sokaknak a karmikus jellemzőit. Ez arról szól, hogy lehet az, hogy a fény, amelyet egy ember hozott létre, mégis megvilágít egy emberekkel teli szobát. Ez nem a gyerekek gyógyításáról szól. Hanem a karmikus hajlamuk megváltoztatásáról. Amit te, a saját DNS-eddel csinálsz, jelet küld az övéknek. Mindannyian össze vagytok kapcsolva. Ne figyelj azokra a szabályokra, amelyekről úgy gondolod, hogy tisztában vagy velük. Füleljetek.

Nincs olyan dolog, hogy múltbeli élet. Ez egy párhuzamosan létező élet a síneken, amelyeket éppen most festettél pirosra a karmikus és genetikus változás színével. És amikor ezt teszed, akkor az egész karmikus csoport sínpályája amelyet úgy látsz mint koncentrikus köröket körülötted, szintén piros lesz amikor eljön az adott génért. Lehet, hogy furcsán hangzik, de azzal amit most csinálsz, képes vagy megállítani a következő és a rákövetkező nemzedék karmájának előrehaladását. Ha vannak gyermekeid, azok meg fognak szabadulni a hajlamosságtól.

DNS-edben, ahogy már tanítottuk, jelen vannak bizonyos interdimenzionális szempontok. Egyik ezek közül a saját Akasha jegyzeted és az éppen körülötted lévő csoport kölcsönhatása. Ez az ami változik. Okoz-e ez változást a DNS-ben? Képes vagy-e azt látni? Képes leszel-e ezt valóban kémiailag szemlélni? És a válasz igen. Ez a hatalom. Ez a hihetetlen rész. Amikor majd a tudomány képes lesz mérni a genetikus hajlamot, majd látni fogják.

„Kryon most ezt én nem értem. Éppen olyan valamit mondtál, aminek egyáltalán semmi értelme. Azt mondtad, hogy ez meg fogja változtatni a múltat. Vannak olyan rokonaim, aki már meghaltak. Akkor, most fel fognak ébredni? Hogy tudod megváltoztatni a múltat, azzal, amit ma csinálsz?” Lépj ki abból a 3D-s körből egy pillanatra. Nézd azt amit a Szellem lát. A Szellem nem lát titeket, ahogy megszülettek majd meghaltok és megint megszülettek és meghaltok. A Szellem egész idő alatt angyali lényekként lát benneteket, Isten egy darabjaként. A Szellem ugyanazt a lényegi lelket látja, ugyanazt a Felsőbb Ént minden egyes életedben, függetlenül attól, hogy ki is vagy ezen a bolygón, ez mindig ugyanaz! Elgondolkodtál már ezen valaha? A Szellem azt a nagyszerű valakit látja, aki tiszta szándékkal meg tudja változtatni egy egész karmikus csoport szerkezetét. A gyermekeidnek fogalmuk sem lesz arról amit tettél, de amikor már régen elmentél, egy normális életet élve, ők szintén egy betegségmentes potenciált fognak maguk után hagyni és a családod jövője örökre megváltozott. Most gondold el, mire lesznek képesek? Mi történhetett volna, ha minden nő korán meghalt volna? Ha ezt felfogod, akkor megérted annak a hatását, amit ma teszel. Ki tudja? Jövendő elnökök és világvezetők lehetnek azokból, akik egyébként meg sem születtek volna. Ami a régen meghalt hozzátartozóid feltámadását illeti, fel fognak támadni. És ők lesznek holnap a jövendő ük-ükunokáid, betegségmentesen.

A társam megtette a tőle telhetőt, hogy mindent átadjon amire kértem. Ez az idő-paradoxon – a három dimenzióban nem érthető meg – én pedig azt mondom kedves Emberi Lények, csak idő kérdése, hogy kilépjetek a három-dimenziósságotokból és elkezdjetek dolgozni ezekkel az eszközökkel és ünnepeljétek a tényt, hogy működnek. Ne próbáljátok magyarázni őket. A jövőben lesznek olyanok, akik képesek lesznek mindezt jobban elmagyarázni, mint azt a társam tette. Lesznek akik majd könyvbe foglalják, mert itt az ideje. Az energia ezt folyamatosan támogatni fogja és meglesz rá a fizikai bizonyíték, saját magukban és a gyermekeikben és a félelem szintje csökkenni fog náluk emiatt.

Áldott az emberi lény, aki a szívébe fogadja ezt az üzenetet és hisz benne, mert ennek ez a módja és mindez látható lesz, idővel. Úgy fogják majd ismerni, mint igazságot és elfogadni is, jóval az után, hogy a társam már elment. Emlékezzetek hát erre a napra, amikor kinyitottam nektek az ajtót, hogy elmondjam, hogy ezek a dolgok lehetségesek.

Hát, itt az ideje, hogy távozzunk. Bár még nem akarok elmenni. Elmondtam a társamnak évekkel ezelőtt, hogy amíg itt ül és ezt csinálja, ez megállítja a test-óráját. Mert fél lábbal a fátyol túloldalán áll, ahol nem létezik az idő. Ekkor azt mondta nekem: „Akkor mindig ezt csináljuk.” (nevetés)

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2008. 01. 26.