Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Szeretném, ha elképzelnéd az Atlanti óceánt. Hatalmas! Ám ebben az óceánban jelen van egy egység. Az egész óceánt egy objektumként vonzza a hold. Látszólag egy entitásként, gyengéden megduzzad és dagályt, majd apályt okoz egymástól több ezer kilométerekre levő partszakaszokon. Ha tanulmányozod az árapály jelenségét, talán eltűnődsz azon, hogy hogyan lehet ott egy rendszer, amire az óceán úgy tűnik, mintha egy tudatosságként válaszolna. Úgy tűnik, sokféleképp koordinálja magát, habár vízmolekuláknak nevezett részek billióiból áll.

Nos, itt a metafora: az óceán vízből áll, a vízmolekula képlete általatok jól ismert, H2O. Most szeretném, ha elképzelnéd, hány molekula van az óceánban. Adok rá egy pillanatot, hogy megszámold.

Nem tudod megszámolni őket, igaz? Ez egy hihetetlenül nagy szám, csak a matematikusok számára érthető. Túl nagy ahhoz, hogy elképzeld, matematikai jelölésekkel lehetne megadni, amit csak a matematikusok tudnak igazán felfogni. Ez a szám olyan hatalmas lenne, ami emberi felfogóképességetek határán kívül esik.

Most képzeld el (ebben a metaforában), hogy azoknak a molekuláknak mindegyike egy angyal. Ehhez hozzájön (hogy még bonyolultabbá tegyük), hogy valamiféleképp a molekuláknak ezek a billiói és billiói mind ismerik egymást! Mind ismerik egymást egy kvantumszinten, ebben a rendszerben, ami az egyikükkel történik, az mindegyikükkel történik – egyidőben. Valahogy mind összeköttetésben vannak. Az egyik ismeri a másikat, nem számít, hány ezer mérföld távolságra vannak egymástól az óceánon belül. El tudsz képzelni egy ilyen kapcsolatot?

Tekintsd az óceánt ebben a metaforában most úgy, mint Istent. Isten nem egy dolog, hanem angyali tudatosság-részek billióinak a kombinációja (az óceán). Gondolj csak bele, hogy ez mekkora egy molekula számára! Most vegyél egy kis pohár vizet, ami majdnem a tetejéig teli van egy kis adaggal ebből az óriási óceánból, majd tedd a poharat az óceánba és hagyd, hogy gyengéden táncoljon a felszínén. Ebben a metaforában a pohár víz a Föld bolygó.

Szeretném, ha észrevennél valamit: a pohár az óceánból származó vízzel van tele. Kezded érteni? Bármit jelentsen is az óceán számodra, az benne van a pohárban is. Valójában, ha a pohárban lennél és egy H2O molekula lennél, akkor nem tudnál tisztán átlátni az üvegen. Valójában még azt sem tudnád, hogy az óceán létezik. Ám ugyanúgy együtt mozognál vele, mintha része lennél az óceánnak.

Anélkül, hogy tudnál erről a hatalmas óceánról, azt sem tudnád igazából, hogy ki vagy. Még azt sem tudnád, hogy egy H2O molekula vagy. Ha spirituálisan szétnéznél, talán így szólnál: „Úgy tűnik, hogy a pohár vizünk fala a határ. Minket a pohár tartalmaz és nem látunk semmit azon túl. Nem látunk ki! Ezenkívül nincs bizonyíték arra, hogy lenne valaki a poháron kívül. Így befelé fordulunk és csak önmagunkat tanulmányozzuk.” Ez a Föld.

Ám ha a pohár az óceánból származó vizet tartalmaz, akkor ez azt jelenti, hogy a pohár valójában angyalokat tartalmaz (a metafora szerint)! Ám ebben az esetben ők olyan angyalok, akik mintha nem tudnának róla, hogy ők angyalok. Úgy tűnik, mintha teljes elszigeteltségben lennének, elvágva mindentől, kivéve, ami a pohár vízben történik. A pohárban levő víz nem képes látni, mekkora az óceán, ha egyáltalán elhinnék, hogy létezik ilyen. Ó, fel tudnak nézni a csillagokra és érzékelni az Univerzumot, ám nem látnak keresztül az üvegen, hogy valóban meglássák, mekkora Isten.

Mégis valami érdekes történik. Létezik egy tömeges intuíció. Minden egyes molekula közepén, valami módon tudják, hogy létezik valami náluk nagyobb. Ez intuitív, ám a pohárban mindenütt érzékelhető. Itt az emberi természet valósága: az emberiség 85 százaléka hisz a túlvilági életben. Vallások százaiban, melyek egymástól függetlenül fejlődtek számtalan korban és helyen a történelem során, van valami közös: hiszik, hogy ha elhagyják a Földet, valahova máshova mennek!

85 százalék elképesztő szám lenne, ha ez egy politikai szavazás eredménye! Ez több, mint egyszerű többség – ez a tudatosság parancsa. Tehát sejtszinten az Emberi Lény tudja, hogy van valami a poháron túl. Még ha nincs is olyan entitás, aki bizonyítani tudná, a hit átvonul a korokon, át a jövőbe és férfiak és nők továbbra is meghalnak hitüket védve, miszerint a pohár falán túl az ő Istenük van.

Nemrégiben felfedezett, nagyon régi törzsek Új Guineában, valami érdekesre utalnak: magukra hagyva fejlődtek évszázadokon keresztül és a nyugati világ csak most bukkant rájuk. Ám anélkül, hogy bármiféle külső befolyás érte volna őket, úgy tűnik, hogy ezen törzsek mindegyike hisz a halál utáni életben! Nos, tudjátok, ez az emberi intuíció. Sokan azt mondják, ez csak egy vágyálom, ami azért lett kitalálva, hogy az életet többé tegye, mint ami és egy mankó, ami segít megbirkózni a halállal. Sőt ez gyakran egy pszichológiai állítás, ami nagy ívben elkerüli a nyilvánvaló tényt, hogy az ember spirituális természettel rendelkezik. A pszichológusok az ember állapotát sokkal inkább magából az emberi tapasztalatokból fakadó dolognak magyaráznák, anélkül, hogy hajlandóak lennének elismerni az interdimenzionális erőket és energiákat, amik esetleg egy láthatatlan Istenre utalnak. Ám látjátok, a túlvilágba vetett hitt valójában intuitív sejtszintű információ.

Nem lehetséges, hogy a Földön élő emberek 85 százaléka ugyanazt gondolja valamiről és hogy ez csak véletlen vagy puszta vágyálom legyen. Valamilyen szinten nemcsak hogy tudomásotok van a pohár másik oldalán levő óceánról, hanem tudtok az ott levő családról is, billióikról és billióikról. Hát ha még többet is tudnátok! Ez a spirituális keresés, ami gyakran irányít emberi kultúrákat és vezet még háborúkhoz is, ahol az egyik fél úgy hiszi, hogy az ő Istenük jobb, mint a másiké. Így megölik egymást, hogy megszabadítsák a bolygót a „rossz gondolkodástól”. Különös ugye, hogy a nemlátható napjainkban is kormányokat helyez pozícióba, átszabja a térképet és háborúkat teremt?

Sok erőfeszítést és energiát pazaroltok egy „vágyálomra”.

Most megállunk és elnézést kérünk, hogy olyan gyakran használunk metaforákat, ám ezt az információt ilyen módon kell átadnunk, hogy egyáltalán tovább tudjunk lépni a tanításban. Így megállok egy pillanatra és felteszem a kérdést: látjátok, milyen lenyűgöző ez a rendszer?

Milyen nagy az Isten?

Elég nagy ahhoz, hogy sokszoros Univerzumokat teremtsen – angyali entitások billióit és billióit, ami messzebb terjed annál, mint amit el tudtok képzelni – dimenziók szintjeit, melyeket képtelenek lennétek felfogni. A nagynál is nagyobb!

Mégis elég kicsi ahhoz, hogy szeressen téged és a szívedben létezzen.

Isten érzékelése

Milyennek érzékelitek tehát Istent? A poháron kívülről nézve, elég viccesnek tűnik számunkra (Kryon). Elmondom, mi történik: a pohárban levő molekulák (Ember-angyalok) kezdenek körülnézni és eltűnődni mindenen. Ahogy megtárgyaltuk, hisznek a túlvilágban. Ezért érzik, hogy kell lennie egy Istennek valahol. Majd úgy döntenek bölcsességük mélyéből fakadóan, hogy Isten bizonyosan egy óriási molekula! Miért? Mert ez az egyetlen dolog, amit látnak. Csak egy modelljük van – önmaguk. Majd azt mondják, hogy erre bizonyíték is van, mert a szent írások is ezt mondják. Például van egy olyan szent írás, ami szerint „Isten a saját képmására” teremtett titeket. Így ha te egy molekula vagy, akkor Istennek is egy hatalmas molekulának kell lennie, mivel – ha hiszel az írásnak – olyan vagy, mint Isten.

Hogy magyarázzam el, kedveseim? Ez az a feltevés, amit a kezdetektől tanítunk nektek és amit olyan nehéz megértenetek. Megfordítottátok! Fordítva következtettek. Nem értitek, mert nem tudtok áthatolni a pohár falán. A „saját képmására teremtette” azt jelenti, hogy a pohárban levő minden egyes molekula része az óceánnak! Visszafelé következtettek, látjátok? Isten „képmása” az Univerzum alapos ismerete. Ez az angyali birodalom isteni mivolta és csakugyan a képmásotok. A „képmás” bennetek van.

Érdekes, hogy az emberek a legnagyobb dolgot csak saját valóságukban tudják elképzelni. Így a pohárban levők, évezredekre, elhatározták, hogy Isten egy molekula. Az Istenről készült ábrázolások emberszerűek és az angyalok is. Minden egyes alkalommal, amikor egy angyal megjelenik a Földön, az esemény történetét leíróknak bőrt és szárnyakat kell aggatni rájuk, feltételezve, hogy egy személyről van szó és egy nevet adnak nekik. Ez nagyon mulatságos! Mivel az angyalok interdimenzionálisak, szárnyak és emberi forma nélkül és mindig „csoport” jellemzővel bírnak. Ez azért van így, mert ők az egész óceán tudatosságát képviselik. Ám azért, hogy az Emberek megértsék a látogatásukat, emberi formára és szintre hozzák őket.

Látod, hogy ez mennyire korlátozott? Gondold el, ha a pohárban csak hangyászok lennének, akkor ők úgy döntenének, hogy Istennek egy hatalmas hangyásznak kell lennie. Majd így folytatnák: „Ha a mennybe jutok, az teli lesz hangyával!” Mulatságos, nem? Ám ez nem sokban különbözik attól, amit az emberek többsége tesz. Azt mondják nektek, hogy ha a mennybe mentek, ott aranyutcák lesznek – és palota mindegyikőtök számára. Néhány kultúrában úgy hiszik, hogy 72 szűzzel találkoztok (persze csak a férfiak nyernek jogot erre). Értitek, mit mondok? Csak a pohár falának határáig tudtok menni, ami a spirituális gondolkodáson és saját valóságotokon alapszik. Az elképzelést, hogy Istennek és a mennynek milyennek kell lennie, saját emberi tapasztalatotok tartalmazza és korlátozza.

Mi az igazság? Nincsenek utcák vagy paloták (vagy szüzek), ha átjutsz a pohár falán. Ami ott van, az egy ragyogó valóság, amire azonnal emlékezni fogsz. Ott növekedés történik és Isten részévé válsz, ami mindig is voltál és minden ismeret a tiéd. Hazaérkezel! Ebben a metaforában, a pohár fala a fátyol. Nem vagy képes átlátni rajta és valójában sosem látod az óceánt (Istent). Így minden, amit elképzelsz, nem nagyobb a pohárnál és ezt kezded imádni. Imádod, amit nem látsz, azt gondolva, hogy bármi legyen is az az erő a pohár túloldalán, bölcsebbnek és nagyobbnak kell lennie nálad. Amit nem értesz, hogy a tényleges teszt okozza ezt, amiben részt veszel.

Képesek az angyalok, elkülönülve a pohárban, felismerni végül az igazságot arról, hogy kik ők? Fel fogják valamikor ismerni, hogy részei az óceánnak? Vagy végül megölik egymást, megpróbálva elérni az arany utcákat vagy a 72 szüzet? Erről szól Kryon munkája. Azért vagyunk itt, mert egy ébredési folyamat zajlik, egy hatalmas változás, és az emberiség kezd keresztüllátni a pohár falán. Hadd jelentsem ki. Nincs semmi imádni való; minden csak felfedezni való. Itt az ideje interdimenzionálisan gondolkodni.

De álljunk meg egy pillanatra. Figyeljétek meg a rendszert és mindazt, amit képvisel. Isten óriási – mérhetetlen. Az óceán fényévek billióira terjed, kvantum-Univerzumokon és multiverzumokon keresztül, ám az angyalok mind ismerik egymást. Hogyan lehetséges ez? Ez az interdimenzionális létezés legfontosabb jellemzője, hogy minden összeköttetésben áll, mégis látszólag különálló és távolság által elválasztott. A kiterjedés az Univerzumban olyan méretű, hogy nem tudjátok elképzelni, ám mivel az angyalok mind összeköttetésben állnak a valós időben, mindegyikük ismeri a nevedet. Érted?

Milyen nagy az Isten?

Elég nagy ahhoz, hogy Univerzumokat teremtsen, ám elég kicsi ahhoz, hogy ismerje a neved – elég kicsi ahhoz, hogy itt legyen ma este – elég kicsi ahhoz, hogy melletted álljon, amikor ezeket a szavakat olvasod.

Kommunikáció a fátyolon keresztül

Hogyan érinti ez az imát és a meditációt? Hadd beszéljek erről újra. Van valami varázslatos, amit tudnotok kellene erről a metaforikus óceánról. Sokan töltitek azzal az életeteket, hogy megpróbáltok átlátni a pohár falán. Spirituálisak vagytok és ez hajt benneteket. Talán az energiák, amiket hozunk, segítenek ezzel kapcsolatban. Reméljük, mert ez a célja a létezésünknek és minden tanításunknak. Itt van valami, amire talán nem gondoltatok: az interdimenzionális óceánban levő angyalokat nem tartja vissza a pohár fala. Ők szabadon jöhetnek és mehetnek, amikor akarnak! Egyedül ti vagytok azok, akik azt választották, hogy korlátozzon benneteket a dualitás.

Az óceán állandóan áthalad a pohár falán, ami azt jelenti, hogy az angyalok ebben a hatalmas óceánban most is veled vannak. Ez azt jelenti, hogy akkor is veled voltak, mikor felmerültek azok a problémák, amelyek talán ebbe a hallgatóságba vezettek, vagy oda, hogy ezt az oldalt olvasod. Ahogy már korábban említettük, az Emberek leülnek imádkozni és összeállítanak egy listát Istennek, hogy mi megy rosszul az életükben. Így szólnak: „Édes Istenem, itt van ez, meg ez és még ez.” Ritkán értik meg, hogy Isten mindvégig velük van.

Itt van újra a kihívás: legközelebb, mikor imádkozol, ne mondj semmit! Légy csendben és tudd, hogy Isten vagy! Figyelj, mert a megoldások, egy olyan nyelven érkeznek énekelve hozzád, amelyet csak most kezdesz érteni.

Képzeld el, hogy megfogod Felsőbb Éned kezét, aki szó szerint a metaforikus pohár víz tetején áll, egyik lábával az óceánban. Ez a személyes összeköttetésed és Isten mindent tud rólad. Soha nem kell listát készítened, vagy bármit is mondanod. Ha lenne egy bátyád vagy nővéred, akivel biológiailag össze lennél kötve, akkor beszámolnál neki arról, hogy mi történt a nap folyamán? Nem, mert ő is ott volt, emlékszel? Ez ugyanígy van az isteni kommunikációval is.

Az egész óceán mindent tud a pohárról és rólad. Az egész óceán tudja, mi az oka a pohár létezésének, még ha te nem is. Hiszed vagy sem, az egész óceán része a változásnak, amit a pohár hajt végre (a Föld rezgésszint változására utal).

A fátyolon túl

Most elérkeztünk ahhoz a tanításhoz, hogy ez a fátyol hogyan hat rátok. A fátyol nem hagyja, hogy meglásd isten-léted metaforikus óceánját, ami körülvesz, ám mivel láthatatlan, egyformán vitatott és félreértett. Hadd válaszoljak egy gyakran feltett kérdésre: ami a halállal kapcsolatos. „Kryon, lehetséges beszélni egy halott emberrel?” A válasszal kapcsolatban van egy kérésem: kérlek, ne ragadjatok ki részeket a szövegösszefüggésből. Ha idézitek ismételjétek meg a teljes választ.

– „Kryon, tudunk beszélni halott emberekkel?”
A válasz nem, egyáltalán nem. Soha. Semmiképp. Lehetetlen.
– Mi az oka?
– Mert nem létezik olyan, hogy halott ember!

Értitek? Angyalok, figyeljetek: amikor a körülöttetek élők, akiket szerettetek és elveszítettetek látszólag meghalnak és elhagyják a Földet, akkor mindössze annyi történik, hogy átmennek a pohár falán a másik oldalra. Tehát kérdezzétek inkább ezt: „Tudok beszélni azokkal, akiket szerettem és elvesztettem ezen a bolygón?” És a válasz igen!

Amikor interdimenzionálissá válnak, az zavarba ejtő számotokra. Azt várjátok, hogy egy négydimenziós beszélgetést folytassatok az entitással, aki átment és aki még inkább angyalivá vált, mint amilyenek ti vagytok, ahogy itt ültök. Őket már nem lineáris kommunikáció jellemzi és már nem egyes számúak, ahogy ti vagytok. Tehát a velük folytatott egyedüli valós kommunikáció, ami nehézséget okoz számotokra, mert az interdimenzionális és a linearitás hiánya teszi számotokra oly nehezen érthetővé,

Rendben, akkor most hadd jöjjön némi rejtvény. Szeretném, ha éreznétek a személyt, akire gondoltok, mert valóban itt vannak. Teljeskörű engedélyük van arra, hogy jöjjenek és menjenek a pohár falán keresztül. Hallgatják ezt a zenét (a szemináriumon elhangzót) és hallják ezeket a szavakat. Melletted ülnek és szeretnék, ha megérinthetnének a pohár falán keresztül. Néhányan valóban érzitek őket! Részesei vagytok egy változásnak, ami ezen a bolygón zajlik, ahol növekszik a tudatosság és ez új interdimenzionális lehetőséget teremt minden egyes Emberi Lény számára. Szólítom néhányatokat, hogy érezzétek az illatukat is! Emlékeztek a jellegzetes illatukra? Ők képesek azt előállítani, hogy bebizonyítsák nektek, hogy itt vannak.

Sokkal több dolog történik, mint gondolnátok. Kryon még mindig itt van és veletek lesz, míg befejezitek energiátok megváltoztatását. Energiája egy komplex családfa/energiafelhő része, ami közös bennünk. Ahogy Kirael mester korábban mondta: „Ezt nem én találtam ki” (Kahu Fred Sterling közvetítésére utal). Folytasd csak és érezd őket, ha akarod, mert itt vannak! Majd dicsérd a rendszert.

Gondolj bele, milyen hatalmas ez az egész! Mi van, ha igazam van (gondolhatod) és ez az üzenet képes megszabadítani félelmeidtől és kétségeidtől? Mi van, ha ez teljes mértékben helytálló? Ha így van, ez azt jelenti, hogy néhányan felhagyhattok most a gyásszal és helyette üdvözölhetitek ezeket a szeretett lényeket, mert ők szeretnének veletek maradni életetek hátralevő részére. Ez egy olyan rendszernek a része, ami messze kívül esik felfogóképességetek határán.

Isten nagyobb, mint bármi, amit fel tudnál fogni, ám elég kicsi ahhoz, hogy a szívedben éljen.

Micsoda rendszer – a fátyol másik oldaláról érkező angyalok látogatása az Ember angyaloknál a bolygón, és közületek oly sokan még sincsenek ennek tudatában. Tudjátok, miről szól mindez? A mester-lét titkainak felfedezéséről. Ha képes vagy elkezdeni megérteni ezeket a dolgokat, a tudás elkezdi a mester-lét jellemzőit feltárni benned, a valóság mögé hatolva, amelyben születtél és újraírva DNS-ed programját. Ez a megvilágosodás definíciója.

Az angyalok, akik veled vannak, erősítenek és segítenek aktiválni a DNS-edet. Ez azt jelenti, hogy soha senki nincs egyedül.
Ó, álljunk csak meg egy pillanatra és gondolkodj el ezen.

Milyen nagy az Isten? Elég nagy ahhoz, hogy Univerzumokat teremtsen! Ám elég kicsi ahhoz, hogy a szívedben éljen.
A fátyol olyan, mint egy papírtigris. Úgy gondolod, nem tudsz áthatolni rajta, míg el nem kezdesz azzá válni (azáltal, hogy interdimenzionálissá válsz). Majd csodálkozol, hogy miért tartott ilyen sokáig! Minden ezzel kapcsolatos félelem eltűnik, ahogy kezdesz valóban a részévé válni.

Néhányan így vélekednek: „Kryon, sokszor hallottalak már. Úgy tűnik, leragadtál ugyanannál az üzenetnél. Mikor fogunk valami valóban új dolgot hallani?”
Alkut ajánlok, kedves olvasó (és hallgató). Íme a megállapodás: ha teljes egészében „beültetitek” az információt, amelyet már 16 éve ismétlek, akkor megváltoztatom az üzenetet. És talán itt is az ideje. Miért nem távozol erről a helyről máshogyan, mint ahogy ideérkeztél?

A Föld történelme megrázó változásokkal van tele és nem véletlenül vagy itt. A változás miatt döntöttél úgy, hogy idejössz. Néhányan a kezüket tördelik és azt mondják: „Én gyűlölök itt lenni. Ez nagyon nehéz és kemény dolog.”

Itt jön újra a régi üzenet: miért nem kapcsolod fel a fényt, hogy meglásd, mi történik? Változtasd meg a DNS-ed! Valami betegséggel jöttél ide ma este? Miért nem nélküle távozol? „Persze” – mondhatod – „ám erre csak a bolygón élő mesterek képesek”. Így van! Pontosan! Miért nem igényeled a mester-létet, ami a tiéd?

Oka van annak, hogy itt vagy. Olyan fényt tudsz sugározni, amilyet eddig csak nagyon kevés Emberi Lény volt képes. A sötétség és a fény közötti harc kellős közepén vagy és érzed ezt, ugye? Miért nem kapcsolod fel a fényt, állsz meg egy pillanatra a folyamatban és gondolkozol el: ez a metaforikus óceán olyan nagy! Univerzumokat hozott létre. Több angyal van ebben az óceánban, mint amit valaha el tudnál képzelni – több angyal, mint az Univerzum galaxisaiban található összes csillagok száma.

Isten elég nagy, hogy mindezt megteremtse, ám elég kicsi ahhoz, hogy a szívedben éljen.

Ez az üzenetem. A legközelebbi alkalommal, amikor találkozunk, talán ismét ez lesz az üzenetem, mert Isten ennyire szeret benneteket. Értitek?

Olyan sokan próbáltok kijutni a pohárból. Szeretnétek átjutni a pohár falán és az óceán részévé válni. Valami mást mondok. Ehelyett, miért nem engeditek inkább be az óceánt? Ha beengedtek minket, akkor a béke a Földön valóság lesz! Az angyalok beengedése az életedbe nem metafora, hanem valóság. Azáltal, hogy engedélyezed, hogy az isteni valóság megnyilvánuljon az életedben, aktiválod az isteni DNS-t önmagadban és magának a fátyolnak a részévé válsz. Ez megváltoztatja a bolygó energiaegyensúlyát.

Ez volt az üzenetem a mai estére. Ám most szeretném, ha megváltozva hagynád el ezt a helyet. Erről a témáról már sokszor beszéltünk: te egy Világítótorony vagy a Föld számára, ami azért épült, hogy ellenálljon a viharoknak. Ezért érkeztél a vihar idején, érted? (Ez egy metafora arra, hogy épp a változások időszakában jöttél a Földre.) Soha nem találsz világítótornyot biztonságos helyen, igaz? És ez talán egy utalás lehet neked arra, hogy miért vagy itt. Tehát ha elkezd tombolni a vihar, csak mosolyogj és így szólj: „Gyere csak! Ezért épültem. Itt vagyok az élet veszélyes szikláin és sugárzom a fényemet és biztonságba kormányozom azokat, akiknek nincs fényük. A fényemet a Föld legsötétebb helyeire fogom küldeni, amit csak ismerek, hogy jobban lássanak ott az Emberek. És ha vannak körülöttük felfedésre váró kincsek, akkor betöltöm azt a helyet a fényemmel, hogy lássák a rejtőzködő dolgokat. Ezek a rejtett kincsek talán a következők: béke ott, ahol lehetetlennek tűnik a béke; szeretet olyan helyeken, amelyeket eddig csak a gyűlölet jellemzett; olyanok gyógyulása, akik gyógyíthatatlan betegségben szenvedtek és a hétköznapi nők és férfiak egyetértése a bolygón, amelynek a civilizációja megérdemli, hogy békében éljen.”

Ezek a drágakövek, melyek a sötétben rejtőznek. Ezért vagytok itt ma ilyen sokan. Miért jöttél volna külömben egy ilyen helyre (a közvetítésre utal)? Csak a furcsa show-t akartad látni? (mert némelyek számára a közvetítés csak az) Talán. Vagy valami több ennél, ami idehozott? Az információ, melyet ma ismertettünk, helytálló és több történik, mint ami szemmel látható, részesei vagytok, nagyon is benne vagytok, ha úgy akarjátok. Kezdd mindjárt magaddal. Fogadd el a fényt saját biológiádon belül.
Újra elmondjuk: távozz máshogyan, mint ahogy érkeztél! Más legyél, amikor felkelsz a székedről, mint amikor leültél.

Néhányan nem igazán fogtok aludni az éjszaka. Mert túl sok angyal fog ünnepelni a szobátokban!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2004. 10. 23.