Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Akkor kezdjünk bele és bővítsük ki azt a tudást, amit a „Tizenkettes” Kryon könyvnek neveztetek (Az emberi DNS tizenkét rétege). Hozzá szeretnénk adni azt az információt, ami most éppen itt van előttünk éspedig egy olyan módon, ami most szóban hangzik el, de ami majd átírásra kerül, hogy még többet tudjatok meg erről a bolygón jelenlévő energiáról, amit éppen tapasztaltok. Beszéljünk a számmisztikáról. Tudom kik vannak itt. Ismerem a tanulókat, akik itt vannak és nem mondok semmi olyat ma este, amivel megbántanék bárkit közületek. Mert ti, akik tanulmányoztátok az ősi számrendszereket, tudjátok milyen összetett is a dolog. Tudjátok, ezt nem lehet megtanítani az emelvényről 20 perc alatt, nem is fogom ezt megkísérelni. Inkább a folyamatot fogjuk megvizsgálni és alkalmazni fogjuk a 2011-es évre. Vajon a számjegyekben üzenet van? Talán igen. Induljunk hát a számmisztikával.

A számmisztika a számokban lévő energiák tudománya. Nos, vannak sokan, akik ezt nem értik, mert ők nem éreznek semmilyen energiát a számok körül. Tanulmányozni kell és akkor megérted. Nem feltétlenül az életed 3D-s jellemzői. Akár a spirituális dolgok, kívül vannak a 3D-n, ez a számmisztika legbelső lényege. A gondolkodásod nem maradhat a 3D-ben és hitelt kell adnod annak, hogy energia van a számok körül.

Hát, valamit meg szeretnék állapítani. A számmisztika nem rendszer. Ha a fizika számjegyeit szemléled és tanulmányozod a fizikát, megállapíthatod, hogy a fizika sem rendszer. Inkább egy térkép. Azoknak a képleteknek a térképe, hogy a Teremtő hogy helyezte mozgásba a világot. Egy térkép, amelyik ott van előtted, amelyet ha egyszer megértesz, használni tudod a rendszert, ami a térképre vonatkozik, hogy űrhajót küldj a Marsra. Tehát a rendszer eljuttat a Marsra, a fizika térképét használva. Amikor elkezdesz ilyen módon gondolkozni, mindjárt megérted, hogy a számmisztika egy ezoterikus energia-térkép, ami arra ösztönöz, hogy rendszereket fejlessz ki a használatára. Ez tehát az a térkép, amit te meg akarsz érteni, mert a térkép segít az életviteledben, olyan módon, hogy könnyebb legyen neked ezen a bolygón, ahol élsz.

A térkép, mint minden térkép, nem kényszerít arra, hogy erre menj, vagy arra menj. A térkép csak fekszik előtted és van. Hogy te tanulmányozni akarod a térképet, a te szabad választásod hatáskörébe tartozik, de minél többet tanulmányozod, annál nagyobb segítségedre lesz, hogy megértsd az életed. Ezen egyszerű magyarázat segítségével, most akkor nézzük a 2011-es év számmisztikai aspektusait.

A legegyszerűbb formáját fogjuk használni, az eredeti alakját, a számmisztika ősi formáját. Nézzük csak a 2011 számjegyeit, adjuk össze őket és vizsgáljuk meg az energiákat körülöttük. Azoknak viszont, akik most kezdték tanulmányozni a számmisztikát, itt egy figyelmeztetés: Nem tehetitek meg azt, hogy egyszerűen nem veszitek figyelembe az egyes számjegyeket. Hajlamosak vagytok, hogy azonnal összeadjátok őket, megkapjátok az összeget és minden vizsgálódást ezen az összegen végeztek (a számjegyek összegén). Ez működik, de nem megfelelő, mert ezzel eldobjátok a számjegyeket, amelyek azzal az energiával rendelkeznek, amiből megkapjátok az összeget. Ezért, először meg kell néznünk a kettest, a nullát, az egyest és a másik egyest (2011).

Még ne adjuk őket össze. Inkább egy pillanatig csak szemléljük őket. Ha ott vannak az energiák a számjegyek körül és te kiismered magad bennük, hogy miről van szó, nos mit jelentenek? Akkor nézzük a térképet. Vannak a hallgatóságban, akik majd azt mondják: „Hát, ez így nem igazán pontos. Tudod, ezek a számok nem véletlenszerűek. Ezek egy számsor részei. A számoknak véletlenszerűeknek kell lenniük ahhoz, hogy energiájuk legyen.” Nem, nem így van. Lehetnek egy sorozat és mégis van jelentésük. Valójában, ha egy sorozat részei (mint egy évszám), rájuk nézel és megtudsz olyan valamit, amit különben nem tudnál azzal kapcsolatban, ami majd bekövetkezik. Így az évszámok sorozatba vannak ütemezve és ez nem meglepetés.

Kettő, nulla, egy, egy. Ne add még össze őket. Ha összeadod, tudni fogod, hogy miről is fog szólni ez az év általánosságban és van aki ezt már meg is tette. De maradjunk még a számjegyeknél. Kettő, nulla, egy, egy. A számmisztikában a kettő azt jelenti, amit ti dualitásnak hívnátok és amit mi polaritásnak. A polaritás az az energia, ami létrejön két dolog között, az ami isteni és az, ami lineáris – az energia, ami az Ember élete és az közt, ami isteni az Ember életében. Van aki ezt viadalnak hívja, van aki az energia kereszteződésének, van aki násznak, van aki örömnek hívja. Tudtátok ezt? Ne ruházd fel negatív külsővel a polaritást vagy a dualitást. Mi van akkor, ha már elérted a kiegyensúlyozott dualitást? Mi van, ha már teljesen behangoltad magad az isteni és az emberi között lévő polaritásra? Mi van, ha szereted? Ha már rájöttél, miként működik, akkor is negatív? Nem. Mi van akkor, ha az életedben örömöt szerez, minden egyes alkalommal, amikor felébredsz, kinyitod a szemed és megállapítod: „Jól van. Itt vagyok a Földön, bennem az isteni lényeg és azért vagyok itt, hogy elpalántáljam a béke magvait a bolygón. Alig vártam erre a napra. Gyerünk!” Nos, tudom nem mindenki van így. De, mi van ha mégis van ilyen? Vajon negatív dolog lenne? Nem. Csak a polaritás. Egyszerűen ezt jelenti a kettes – az isteni és a nem-isteni közötti polaritás.

Most beszéljünk ennek a polaritásnak az átváltoztatásáról. Mi történik, amikor fogod a nem-istenit és isteni megoldást találsz rá? Akkor istenivé válik! Mi történik a polaritással, ha már nincsenek többé pólusok? Vajon elgondolkoztál már ezen? Vajon akkor az egész eggyé válik? Ez tréfa. (Kryon humor) Rendben. A számmisztikában vannak tréfás dolgok is.

Így, most már ismeritek, ez a kettes polaritása. A következő a nulla. Lesz majd, aki azt mondja: „a nullával ne foglalkozzunk, annak nincs semmi értéke.” Ez nem igaz. Lehet, hogy nincs értéke, ahogy azt a három dimenzióban meghatározod, mert nem tartozik bele az egytől kilencig való sorba. És nem is „helytartó”. A nullának fontos értéke van úgy, hogynincs értéke és ez érték, gondolkozz csak el ezen! Nagyon fontos. Néha csak egyszerűen elválasztja a többi számjegyeket és így jobban fogod látni a térképet, de néha még ettől is sokkal fontosabb szerepet játszik. A számolásban használva tízzel szoroz! Nos, vajon valóban semmi, vagy mégis tesz valamit? Vajon tudod, mire gondolok? Ha kvantum értelemben szemléled, valóban ragyog. De nem is. Még nem. Ez egy másik közvetítés. (Kryon mosolyog)

A következő az egyes. Ó, de hát ez nem egymagában áll, ott van mellette egy másik egyes. A számmisztika alapszabálya azt mondja, hogy ezt a helyzetet nem vehetjük úgy, mintegyest, ezt úgy kell venni, mint 11-est. A tizenegy az első a mesterszámok sorozatában: 11, 22, 33, 44. Az emberiség számára csak három mesterszám meghatározható a kilencből. Vajon tudjátok miért? A 44-nek, az 55-nek, a 66-nak, a 77-nek nincs értelmezése. Még egyszer kérdezem, vajon tudjátok miért? Mert még nem értetek oda! Nem rendelkeztek azzal a tudatossággal, hogy megértsétek, mit jelentenek. A velük kapcsolatos spiritualitás, a nagyszerűség, a fizika kívül van azon a területen, ahol ti pillanatnyilag vagytok.

Most kaptok tőlem egy előrejelzést: a következő generáció folyamán, azok akik tanulmányozzák a számmisztikát, akik ismerik a rendszert, akik tudják, hogy mi közeleg, kapnak egy gyönyörű megoldást a 44-re. És akkor tudni fogjátok, hogy fejlődtök, éppen úgy, ahogy azt mi megmondtuk... fejlődtök, a spiritualitásban és a könyörületben.

Tehát, van a kettes, a nulla és a 11. Mit jelent a 11? Megvilágosodást! A 11 Kryon száma is. Ez az a szám, amit folyton láttok az óráitokon, ugye? Ez nem véletlen kedveseim. Sokan közületek szinkronisztikusan látják a 11:11-et és látják ezt több mint 17 éve. Ez a váltás szimbóluma. Ez a szinkronicitás szimbóluma, ami azt mondja az öreg lelkeknek: „Megérkeztél arra a helyre, amiről tudtad, hogy majd megérkezel. Nézd csak, most itt vagy. Nézd, itt vagy.” Nem volt tévedés, hogy a 11:11-et láttad. Hadd használjam ki a pillanatot, hogy elmondjam, nem tisztességes, ha 11:10-kor ránézel az órádra és kivárod a 11:11-et (nevetés). A 11:11-nek teljesen váratlanul kell megjelenni, újra és újra és újra, minden valószínűség ellenére.

Hát, a 11... a megvilágosodás. Most rakjuk egymás mellé. Még ne adjuk össze. Mit kapunk? Mi a jelentése? Nos, egyik jelentése amit elmondtunk: „a polaritás megvilágosodása”. Gondoltatok erre? Miről is szól ez az év? A dualitás és a polaritás megvilágosodása! Ha megvilágítasz valamit, fényt irányítasz rá. Talán fényt juttattál olyan helyekre, amelyek már régóta sötétben voltak, valamire, ami olyan információhoz juttat, amellyel azelőtt nem rendelkeztél? Nos, ennek valóban nem ez lenne a jelentése, ha összeadtuk volna, amit ugye nem tettünk még meg, de bepillantást enged abba a számjegybe, amelyet össze akarunk adni. Azonnal visszatérünk ide és bepillantunk annak a jelentésébe is.

Hányat kapunk, ha összeadjuk a 2-0-1-1-et? Négyet. A négyes - ez Gaia éve! Mert a négyes a „szerkezet”, de a föld is (Gaia energiája). Észrevettétek, mi történik a bolygóval az idén? Éppen az időjárásról nem beszéltünk még. Sok mindenről beszéltünk. Beszéltünk a vulkanikus tevékenységről, beszéltünk azokról a dolgokról, amiről Gaia is beszélt, amikor sokat mondóan szólt hozzátok a Grand Canyonnál. Azt mondta: „Még nem vagyunk készen. Számítsatok a váltásra. Számítsatok még földmozgásokra. Számítsatok még az időjárás változásokra.” Gaia tudja. És igaz is, Gaia ugyanakkor fogja ugyanazokat a dolgokat mondani, amit én mondtam: Ne féljetek ezektől a változásoktól. Mert így volt előirányozva, terv szerint történnek. Elmondtam ezt nektek előbb is, sőt még előrejelzéseket is adtam némely nagyobb földrengésről, hogy ne rémüljetek meg, ha majd megérkeznek. (A 2008-ban Chilében adott Kryon előrejelzésről beszél.) Ezek a dolgok könnyen előre jelezhetők, mert amikor a sarki jég lassan olvad, a víz szétoszlik a bolygó vékony kérgén. Úgy terheli a földkérget, ahogy az korszakokon keresztül nem történt és az eredmény a földrengések és a vulkanikus tevékenység. Ez nem a világ vége, egyszerűen csak a vízciklus és a társam ezt holnap el fogja magyarázni. (A találkozó keretein belül.)

Tehát 2011 a szerkezetről szól és Gaia éve. „Rendben van, tudjuk.” Mondhatjátok. Menjünk tehát vissza a finomabb dolgokhoz, a dualitás megvilágosodásához. Hogy is csináljuk, mi lenne a legjobb módja? Itt van még egy kis ezoterika. Ha bármit alkalmazni fogsz az életedben a számmisztikából, azt kell nézned, hogyan vonatkozik az rád - nem a szomszédra, vagy úgy általánosságban. Azt akarod majd, hogy magadhoz közelítsd. Azért vagy itt, hogy valamin dolgozz, vagy nem? Minden egyes széken okkal ül itt valaki. (A jelenlevőkről beszél). Csak azért, hogy többet tudj? Azért, hogy örömet találj az életedben? Vagy azért, hogy meggyógyítsd magad? Csalódások terhét viseled, amitől meg szeretnél szabadulni? Szeretnél olyan dolgokat, amikkel soha ezelőtt nem rendelkeztél, ami a békét és az örömet illeti? Azt hallottad megszerezhetők. Mindegyiktek más céllal ül itt ezen a széken.

Most meg akarok nektek mutatni valamit. Meg akarom mutatni a hozzáállást. Te egy problémával jössz, mi pedig egy kísérettel, a szeretet kíséretével. Mi megoldást hozunk. Mindamellett, mi nem fogunk megoldani helyetted semmit. Mi megmutatjuk a térképet és, hogy miképpen tudod megoldani bármely aggodalmad, bármivel kapcsolatban. Tehát, mi a te dolgod? Talán ma elkezdhetnéd vizsgálni azt a számmisztikai energiát, ami rád vonatkozik. Miként fogod tudni magadra vonatkoztatni. Vizualizálni fogsz egy kötelet, ami hozzád köt valami ezoterikus dolgot, amit nem is igazán értesz? És hová köti? A DNS-eddel kell, hogy kapcsolatba hozza!

„Ő megint csak ezzel jön,” mondja majd valaki. „Kryon megint a biológiáról beszél. Kryon, miért nem beszélsz spirituális dolgokról? Az angyalaimról szeretnék tudni. A vezetőimről szeretnék tudni. Ezoterikus dolgokról akarok tudni, földönkívüliekről. De te megint csak jössz a biológiával... beszélj a részecskékről.” Rendben van. Beszéljünk akkor a részecskékről, de olyan módon beszéljünk róluk, amitől esetleg majd meglepődtök. Mert majd lesz benne minden, amit csak kértetek! Most először nézzünk bele megint az írott történelembe, ahol a DNS mezejének nagyszerűségét észrevették és lejegyezték. Elmondtam már ezt a példát ezelőtt is, nem egyszer. Minél rövidebben szeretném összefoglalni, de elárulom, hogy jelentősége van ebben az üzenetben. Visszatekintve, most úgy fogom elmondani, hogy láthassátok, amiről azt akarom, hogy lássátok.

A DNS kvantum mezejének látomása, ahogy azt a történelemben látták

Az ókori próféta Illés, a mai összes nagy vallás prófétája. Azoknak is akik Izraeliták, azoknak is akik muzulmánok, meg azoknak is akik keresztények, mindannyitok szent irataiban nagy prófétaként említik Illést... mint a próféták atyjának egyikét. Bölcs volt és mindenki tisztelte.

Illés olyan valamit tett, amit egyetlen másik Emberi Lény sem tett soha. Azt kívánta, hogy felemelkedjen még életében és azt akarta, hogy ennek írásos nyoma maradjon, hogy mindenki tudhassa, hogy az hogy nézett ki. Hogy úgy mondjuk, azt akarta, hogy le legyen írva, hogy valaki ott legyen vele, hogy lássa. És így volt. Illés kiválasztotta tanítványát Elizeust, hogy jelen legyen és lejegyezze amit lát. Olyan sokszor elmondtam már ezt a történetet, de olyan nagyszerű történet ahányszor csak elmondom!

Nos, Elizeus azonban kért valamit cserébe. Így állapodott meg mesterével: „Mester, mindent megteszek amit csak kérsz. Ha valóban elhagysz, nagyon fogsz hiányozni! De egyre kérlek, hagyd rám a köpenyed.” Talán ez nem lett elég jól megmagyarázva, ezért most elmondom mit jelent és azt szeretném, ha meglátnátok benne egy olyan emelkedett dolgot, amiről még manapság sem beszélnek eleget. Van ugye két spirituális ember. Az egyik arra készül, hogy felemelkedjen és elhagyja a bolygót. A másik pedig azt kéri, hogy az összes bölcsesség, amit a távozó valaha is birtokolt, szálljon át rá őrá, aki itt marad. Vajon tudjátok, hogy történik ez általában? Mindkettőjüknek meg kellett volna halni! A fátyol túl oldalán történik a megállapodás szerint és az egyik visszajön a másik bölcsességével. De ezzel az alkalommal nem így történt.

Belenéztek egymás szemébe, Illés elmosolyodott és azt mondta: „Úgy legyen. Legyen a tiéd.” És valóban! A történelem beszámol róla, hogy Illés távozása után, Elizeus hatalmas és nagyszerű dolgokat tett, még attól is nagyobbakat, mint maga Illés mester. Elizeus fogta Illés próféta bölcsességét és köpenyét, magára vette őket és ettől fogva az övé volt mindkettő. Nos kedveseim, mondjátok meg nekem, miről is szól ez a folyamat? Miért nem tudjátok ti ezt ma megtenni? Nos, elárulom nektek, nem a 3D-ben történt. Elárulom, ez volt az egyik legezoterikusabb dolog, ami valaha is megtörtént, mégis alig beszél róla valaki.

Szeretnéd-e átadni a bölcsességedet valaki másnak egy találkozó alkalmával? Ó, de ez egy másik közvetítés témája. Ez egy kvantum folyamat és gyönyörű. Igaz is, a 44-hez van valami köze! Képzeld el, hogy egy Ember rendelkezik azzal a képességgel, hogy továbbadja a bölcsességét, anélkül, hogy meghalna! Ezt még a Sámánok sem tudták megtenni! Ó, megpróbálták, de nem tudták. Ezért a legnagyobb földön élő sámán-lelkek akkor adták tovább a tudásukat, amikor eltávoztak. Utána az Akashájukon keresztül kellett, hogy visszakapják. Képzeld csak el, milyen lenne ha mindent amit megtanultál, átadhatnál valaki másnak! Ez egy olyan koncepció, hogy alig van a bolygón valaki, aki ismeri. Jelenleg egyedül a tibetiek birtokolják ezt a tudást.

Illés Mester felemelkedése

Illés belépett abba a mezőbe, míg Elizeus figyelte. Ahogy az Írás is mondja, abban a részben amit ti a Királyok második könyvének hívtok, a következő történt: Illés egy fénygömbbé változott! Elizeus olyan gyorsan jegyzetelt, ahogy csak tudott. Teljesen az átalakulás hatása alatt volt, írt amilyen gyorsan csak tudott, de el volt bűvölve a látványtól. Egy fény-gömb volt előtte, de a szivárvány minden színében ragyogó fény-gömb.

Most azt szeretném, hogy azt lássátok, ami nem történt és ellenőrizd magadnak a szent könyvekben. Semmiféle fény nem szállt alá az égből, hogy elvigye Illést! Felfogtátok ezt? Semmi nem jött le fentről. Az összes energiát, amit Elizeus látott, az Illésnek hívott Emberi Lény generálta. Ő tette azt a saját spiritualitásával, amikor egyszerre Isten darabkájává változott, azzá ami különben is volt. Ám nem tudott sokáig úgy maradni, különben porrá égetett volna mindent maga körül! Gyorsan történt és Elizeus látta.

Nem is igazán tudta, hogy mit látott, de elbűvölő volt. Szinte azonnal, ahogy ezt megállapította, háromféle energia szállt alá, hogy segítsen Illésnek feljutni a mennybe. A metafora úgy szólt, hogy Illés egy szekéren távozott, amelyet három fehér ló húzott. Az olyan spirituális dolgok, amelyek nem a 3D-ben történnek, mindig metaforák formájában jutnak el hozzátok. Ez az egyedüli módja annak, hogy üzenetet kapjatok olyan dolgokról, amit nem tudtok felfogni. Azt szeretném azonban, hogy nézzük meg a számmisztikát. A hármasról van szó - a katalizátor hármasról. Ott van mindenütt a spiritualitásban. Megtaláljátok minden vallásban, amint Isten energiáit érzékelteti. Van valami a hármas körül. Mondtuk már, hogy mi a hármas nyelvet használjuk, amikor veletek kommunikálunk, így halljátok és olvassátok ezt. A hármas nyelv is egy metafora az Isten és ember között történő katalitikus üzenet-átadásra. Ez volt az Elizeushoz intézett kommunikáció arról, amit Illés átélt. Elizeust elárasztotta az energia! El is nevezte azt a szekeret, amelyen Illés elhajtott. Héberül Merkabah-nak nevezte, ami azt jelenti „kocsikázni”. Illés a saját Isten-energiájában hajtott el.

Nos, hadd mondjam el mit látott Elizeus valójában. A történelemben ő volt az első Ember, aki mintegy nyolc méterről bámulta azt, amivel minden egyes Emberi Lény a teremtés által rendelkezik. A DNS kvantum mezejének hívják (A Merkaba). Benned is ott van Isten, DNS-ed minden egyes darabkája és maga a DNS elkezd aktiválódni és ugyanaz az élményed lesz neked is, mint ami Illésnek volt! És így van, - a DNS, már megint. De ez nem csak biológia, nem csak egy részecske, de ez a hordozója mindennek, ami spirituális minden egyes Emberi Lényben.

Itt vannak a te Akasha jegyzeteid. Minden amit valaha is tettél, itt van. Minden élet-feladatod itt van. A spirituális lényeged, itt van. Az angyali neved. Még az ET (földönkívüli) energia is itt van! Minden olyan dolog, ami spirituálisan egyedi minden Emberi Lényben, az itt van. Most, hogy ezt megállapítottuk és tudjátok, hogy azt akarjuk megmutatni, mi az ami kvantum természetű minden élő Emberi Lény körül, most hát beszéljünk róla.

Már beazonosítottuk nektek a DNS rétegeit. Egy könyvben elolvashatjátok. Megvannak a héber nevei, egytől egyig, mind Isten nevei. Hát nem érdekes? Vajon látjátok, mennyi tiszteletet tanúsítunk minden réteg iránt? Semmi sem közönséges velük, vagy veled kapcsolatban! Most ha akarod, értsd meg azt a fogalmat, hogy mit teszel magadért ebben az évben, hogy melyiken akarsz dolgozni a DNS-ednek azon fogalmi rétegei közül? El fogjuk mondani és adunk rá egy példát is. Ez egy olyan irányadó példázat lesz, amelyet oda akarunk szegezni (horgonyozni), hogy el ne felejtsétek. Tudjátok, ez egy olyan fontos közvetítés, mint az összes többi, amit valaha is hallottatok, mégis olyan egyszerű, mint az összes többi.

Melyik DNS réteg az, amelyen dolgozni kell ebben az évben?

Nos... vannak olyanok, akik már ismerik a rétegeket és ezek majd megállapítják: „Hát, ez csak a hatos számú réteg lehet. Mert az a Felsőbb Én. Biztos, hogy ez lesz. Végül is, a Felsőbb Én a kommunikációs portál. Amikor leülsz meditálni, ezt aktiválod, ez a vezeték. Amikor befelé fordulsz, hogy megtaláld az örömöt, szintén ez a vezeték. Biztos, hogy ez az. Ezen dolgozunk, ugye?” Azt kell, hogy mondjam, nem ez az. Nem, nem az.

„Akkor a tízes számú. Az egy nagyon spirituális réteg. A létezésünk lényegével van kapcsolatban, az isteni mivoltunkkal. Isteni mivoltunk pedig a létezésünk forrása. Ezért, biztos, hogy ez lesz az. A kreatív forrásról szól és arról, ami nem Isten, de a Teremtő, egy Istentől különálló energia, ami a mindenséget képviseli és az Univerzum teremtését.” Megint csak azt mondanám, hogy nem, ez sem az.

„Nos, akkor a 12-es réteg,” mondjátok majd. „A 12-es réteget nem nagyon nehéz megérteni, mert olyan egyszerű megállapítás. A Mindenható Isten a neve. Biztosan ez az.” Hadd mondjam el, hogy mi a 12-es réteg. Isten ábrázata benned! A Mindenható Isten benned az, amit látnak az emberek, amikor könyörületes vagy, amit látnak, amikor szerelmes vagy. Ez az, amit látnak az emberek, amikor ünnepelsz dolgokat és örvendezel. Maga a teremtés bőkezűsége a Mindenható Isten. Vajon ez az? Nem, ez sem az.

Mindezek a rétegek fontosak, egytől egyig szent természetűek. De egyik sem az, amelyiken dolgoztok ebben az évben. Már ott egy útbaigazítás is, ami az évszám nevéhez kapcsolódik. Ez a 11-es számú réteg. És itt kezdünk bajba kerülni, mert úgy látszik, ezt nem értettétek meg. Így hát, el fogom magyarázni.

A DNS tizenegyedik rétege

A DNS 11. rétegét úgy definiáljuk, mint az isteni női jelleg bölcsességét. Nos, ez az ahol elveszítünk minden férfiasságot. (Nevetés) Mert a 3D-ben nem igazán akarjátok ezt, ugye férfiak? Ez azért van, mert fátyolos dolgokra gondoltok, női dolgokra. Te pedig férfi vagy és ennek a rétegnek az energiája, úgy tűnik, nem feltétlenül illik a nemi jellegedhez (férfi részedhez). Azonban ez nagyon is 3D-s gondolkozás és ez nem így van. Először is, mindannyian voltatok már mindkettő, férfi is és nő is. Tudjátok ezt, ugye? Felváltva. Beszéltünk már erről sokszor. Tudnotok kell, hogy ez a rendszer része. Ez fejleszti ki az egyensúlyt a sok megnyilvánuláson és inkarnáción keresztül, hogy az legyél, aki ma vagy. Gyakran a nő harcos energiákkal rendelkezik, a férfi pedig az anya energiájával, ami szelíd. Ez ott van mindannyitokban. Mindnyájan egy keverék vagytok, úgyhogy ha a bölcs isteni női jelleghez beszélek, mindenkihez szólok a teremben, mert Istennél nincs nemi jelleg. Ezért, egy olyan módon fogom definiálni ezt az isteni energiát, hogy meg fogjátok érteni.

Először is, mi az isteni női jelleg bölcsessége? Mi ez a bölcsesség, néhány szóban? Mi az, ami olyan fontos erre az évre? Beszéljünk arról, hogy mire alkalmas és beszéljünk az isteni női jelleg bölcsességéről. Legfőképpen a könyörület. Ez a kulcs-szó és ezt is hallottátok már ugye? Hallottátok ezen a hétvégén Adamus-tól (Geoff Hoppe korábbi közvetítéséről beszél). Hallottátok Gaiától is, ugye? (Pepper Lewis korábbi közvetítéséről beszél). A könyörület. Milyen fajta könyörület, kérdezheted? Könyörület más emberek iránt? Igen. De többről van szó ennél. Most olyan fogalmakkal fogom elmagyarázni, hogy meg fogjátok érteni.

Hogy miért van a könyörület és a bölcsesség a női jelleghez kapcsolva, mindjárt elmondom. Van egy nagyszerű példa erre, amiből mindannyian meg fogjátok érteni, még a teremben lévő férfiak is, mert még ők is megtapasztalták valamikor. Öreg lélek, férfi testben ülsz itt és büszke vagy erre, de valamikor megtapasztaltad a bölcs, isteni női jelleget és amikor majd kezdek róla beszélni, emlékezni fogsz rá. A szülésről van szó.

Az anya és a gyermek metaforája

Nincs ehhez hasonló, gyermeket szülni. Ez a tapasztalat mély nyomot hagy minden egyes Emberi Lény tudatában, aki valamilyen módon megtapasztalta. Amikor az angyalok ott állnak az ágy mellett és énekelnek és te meghallod, ahogy a gyermek felsír, örömteli élmény! És ha elég szerencsés vagy, hogy te adod oda az anyjának a gyermeket és esetleg rád néz egy pillanatra, az első szemkontaktus... Semmi sem hasonlítható ehhez a bolygón!

Hát ez az, amiről éppen most beszélni akarok. Anyuka, mennyire szereted ezt a csöppséget? Mennyit adnál ezért az energiáért egy százas skálán? A teremben lévő anyukák pedig azt mondják: „százhuszat”. Nincs semmi, ami ehhez hasonló. Az élet teremtése megdöbbentő és nagyszerű. Minden kialakult mintázatod ott van ebben a gyermekben. Minden dolog, ami helyénvaló, átjön és a gyermek tökéletes. Ezoterikus értelemben, itt az a gyermek, akit vártál. Ezoterikus értelemben lehet akár egy rokon a múltból. Mert így működik. Te tudod ezt, ugye? Ezoterikus értelemben, a gyermek választott téged. Ezoterikus értelemben te választottad a gyermeket.

Ez a pillanat tehát varázslatos és ha érted ezeket a gyönyörű, spirituális működéseket, akkor még varázslatosabb. De még ha teljesen érzéketlen vagy mindezekre a dolgokra, akkor is elég varázslatos. Mert jelen van a dinamikus és interdimenzionális szeretet a gyermek és az anya között, amit nem lehet leírni. Egyetemes és az egész világra kiterjedő.

Most a példának okáért, elmesélünk egy elképzelt helyzetet. Hogy mi hogyan tekintünk erre a szeretetre, elmondok egy megfontolni való példát. Ez a példa pedig a nagyszerű, bölcs anya könyörületéről szól. És ez nem csak a bolygón élő, másik Emberi Lény iránt való könyörület, de Isten iránt való könyörület. Könyörület a dualitással kapcsolatban, azzal, ami az isteni rész az Emberben. Ezek a szeretet szalagjai anya és gyermeke között, könyörületes szeretet. Érzékelteti a kommunikációt Isten és te közted, a köztünk lévő szalag. Ez metafora. Amikor megfejted, hogy kicsoda Isten az életedben és a testedben, minden egyéb kezd világossá válni.

Játsszunk el egy kicsit ezzel az elképzelt szituációval. Ebben a varázslatos pillanatban, vegyük úgy, hogy a gyermek egyszerre kortalan és intelligens. Az idő egyszerre megáll. A gyermek egyszerre elkezd kérdezni! Egy pillanat alatt a gyermek meg fog kérdezni, hogy te ki vagy és mit akarsz. Nos, félreértés ne essék, hogy a metafora miről szól, mert amit ez a gyermek majd az anyjától hall, azt akarom én mondani mindegyikőtöknek itt a székeken, rólad és Istenről. Hallgassátok hát ezt a párbeszédet anya és gyermeke között, ez majd bemutatja a bölcs, isteni női jelleget.

A gyermek azt mondja az anyjának: „Édesanyám, milyen lesz majd az életem veled? Ki vagy te valójában? És mit akarsz tenni?”

Gondolkozz egy pillanatig, hogy mit fogsz válaszolni. Mondjuk ilyen valamit?

Az anya lenéz a karjában lévő gyermekre és azt mondja: „Nos, az első dolgom, hogy elrejtőzzem tőled. Valóban keményen kell majd dolgoznod azért, hogy megtudd, mennyire szeretlek. Darabokra kell tördelnem a szeretetem és olyan helyekre dugnom, ahol majd csak úgy találod meg, ha folyamatosan keresed és keresed. A sötétben lesz, elkülönítve tőled, csak a többi Ember számára. Sok-sok titokkal találkozol majd és talán soha meg sem találsz.”

Vajon ezt fogod mondani a gyermekednek, anyuka? Ez lesz az üzenet? Vagy valami teljesen ellenkező dolgot fogsz mondani? Mint például:

„Itt vagyok a számodra, csak a számodra! Semmit nem takargatok és veled leszek egész életedben. Soha nem kell keresned engem, mert itt leszek melletted és védelmezlek. Soha nem lesz titok, hogy hol vagyok... nem lesznek titkok! Nem számít, mit hallottál, vagy esetleg, mit gondolnak mások, Én itt vagyok!”

Hát, ez az igazság, ugye arról, hogy mit fogsz mondani ennek a különleges lénynek, aki éppen megérkezett, a te véreddel. A gyermek felsóhajt és közelebb húz magához. Ez az igazság.

„Mesélj még anyu! Mesélj még?”

Anyuka, vajon akkor a gyermek szemébe nézel és azt mondod: „Nos, csak azért, hogy jó kapcsolatban legyünk, azt akarom, hogy szenvedj egy kicsit. De nem csak azt, lesznek kötelező tennivalóid... meg kell másznod néhány ezer lépcsőt. Elvárom, hogy ütlegeld magad, hogy kellemetlenül és nyomorúságosan érezd magad és kételkedj abban, hogy értékes vagy. És akkor, ha nem jól viselkedsz, sorsodra hagylak.”

Vajon ezt fogod neki mondani? A válasz NEM! És el szeretném mondani, hogy Isten sem mondja ezt neked!

Idehallgassatok kedves Emberi Lények, az élet nem kell, hogy nehéz legyen. Az Emberi Lények raktak Emberi szabályokat Istenre. Emberi Lényt csináltak Istenből, biológiai nemi jelleget adtak neki, még háborúkat is raktak a mennyekbe! Olyan sok más dolgot is tettek, hogy emberibbé tegyék a Világegyetem teremtőjét! Ne vegyetek meg mindent. Használjátok saját spirituális logikátokat. Nem ilyen a mi kapcsolatunk, öreg lélek és soha nem is volt ilyen.

Azt akarom, hogy úgy távozzatok erről a helyről, hogy tudjátok kik vagytok: az a gyermek, aki ott fekszik a Mindenható teremtő karjában és Isten szemébe néz.

Nézzük még egyszer ezt a kérdést, de most megfordítva. Isten és te közted: „Istenem, mit akarsz? Mit vársz tőlem?”

„Azt akarom, hogy szeress egész életedben. Tudom, lesznek nehéz idők és lesz, amikor nem fogod megérteni, mi történik. Tudom, hogy te egy gyermek vagy és lesznek kezdeti nehézségek. Tudom, lesznek olyan idők, amikor elhátrálsz tőlem, de majd visszajössz. De azt akarom, hogy tudd, én mindig itt vagyok. A kezem mindig elérheted, hogy átsegítsen a sötétségen. Minden időben hívhatsz.” Hát ez a mi kapcsolatunk veletek.

A fátyol túloldalából mutatok meg egy darabkát, amelyik nyíltan és szabadon tud beszélni az öreg lelkekhez ebben a teremben és azt mondom: „Ez a mi kapcsolatunk, a könyörület kapcsolatrendszere.” És erről szól az idei év.

„Mi mást akarsz még, Istenem, mi mást?” Hogy mit fog mondani az anya évek múltával? Számunkra ugyanazt. A gyermek felnő és az anya azt mondja: „Hát, miért nem jössz gyakrabban ebédre?” Még akkor is, amikor már a gyermeknek saját élete van, már sok mindenre rájött, már saját családja van, az anya csak árasztja a szeretetet és azt mondja:„Miért nem hívsz fel néha?” Nem is kell ehhez zsidónak lenni!

(Nevetés)

Hát, ezt akartam éppen most elmondani nektek. Ugye ezt fogjátok mondani a gyermeknek? A gyermek egy életre szóló szeretet. Vajon lehet ez egyszerűbb? Vajon lehet ez mélyrehatóan tisztább? Miért rakja az emberiség Istent skatulyába, kelepcébe ejtve Emberi alakban, felruházva Emberi tulajdonságokkal, olyan mint nemi jelleg, ítélkezés, irigység, díjazás és büntetés? Mi nem ez vagyunk! Mi a mindenség teremtői vagyunk, beleértve ebbe azt a szépséget is, ami az Emberi Lény.

Anyuka, apuka, nem ezeket a negatív és rémítő jellemzőket fogod mondani a gyermekednek, ugye? Mi sem! A szó tehát a könyörület.

Ez a 2011-ben a 11-esnek felel meg és annak, ami a 11-es a DNS-ben és annak az energiának, amelyen éppen dolgoztok. Mert ha megszerzed az anyai könyörületet, a bölcs, isteni női jelleget, Isten és az Ember között lévő polaritást többé már nem dualitásnak hívják. Inkább szingularitásnak, vagyis egységnek, ami te vagy és Isten, olyan mint egy.

Kedveseim, mindenki látni fogja az arcotokon. Ekkor kezdődik a gyógyulás, a gyógyulás, amiért jöttél. Ekkor minden probléma megoldódik. És ekkor kezded el palántálni a Földi béke magvait.

Miért nem fogadod el, ha kínálunk? Miért nem hívsz fel bennünket néha? (Nevetés) Talán ma este? Vajon nagyon fáj a levegőbe emelni a kezed és azt mondani: „Szeretlek Istenem”? És ne legyél meglepődve, ha a kezünket ott érzed a kezedben, miközben azt válaszoljuk: „Köszönjük, hogy hívtál.”

Ez a mai este üzenete. Erről szól ez az év.

Maradj egyensúlyban, válj könyörületessé. Persze lesznek zavaró tényezők, öreg lélek, hisz egy csata kellős közepén vagytok. Mondtuk, hogy ez így lesz. Ez a régi és az új energia csatája és egyáltalán nem kellemes. Lesznek akik majd olyan dolgokon mennek keresztül, amire nem is számítottak. Maradjatok egyensúlyban. Isten ami ott van benned, még mindig a kútfő energiája. Ott vannak a magok és mint a mindenség teremtője, mindig is ott lesznek. A szeretet örök, én kimondtam és sokan az öreg lelkek közül, akiknek szüksége van rá, hallották.

Kezdődjön hát a gyógyulás.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2011. 06. 11.