Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Itt az ideje, hogy beszéljünk nektek a fogalmi hitrendszerekről, hogy hogyan is kezdenek el a pártfogásotokban működni és hogyan is válik a tudatosság kevésbé lineárissá. Mindezek a dolgok fennkölt fogalmaknak látszódhatnak, de néhányan közületek ezeket éppen most is használják. Van egy bizonyos, amelyet félretettünk mostanáig, mivel bonyolult elmagyarázni. Ez az, amit a Veleszületettnek hívtok. Ma ki lesz nyilatkoztatva, hogy hogyan is működik az, amit nem mondtunk, vagy magyaráztunk el korábban.

Egy rövid visszatekintés az ember 9 tulajdonságára

Létezik egy teljesen ezoterikus rendszer, amelyet korábban közvetítettünk a számotokra és az emberi lény 9 tulajdonságának hívtunk. Ezek a tulajdonságok összekapcsolódnak és egy körben működnek együtt. Azt akarom, hogy a társam a közeljövőben megtanítsa őket. Azt akarom tőle, hogy ezt egy legalább 3 részes oktatásban tárja fel, így az emberiség együtt veheti fel őket és láthatja meg, hogy hogyan is kapcsolódnak össze. Mindezt azért, hogy jobban megértsétek önmagatokat. A 9 tulajdonság, ahogy közvetítettük őket, 3 darab 3-as csoportból áll. Ezt nem az, amit nehéz lenne felfogni, de a bonyolultság ott kezdődik el, amikor megpróbáljátok megérteni, hogy hogyan is kapcsolódnak egymáshoz, mit is jelenthetnek a számotokra. Illetve, hogy hogyan kapcsolódnak ma és hogyan fognak holnap. 9 van belőlük. Elmondtuk nektek azt, hogy 3 tulajdonság, 1 darab minden egyes 3-as csoportból, ugyanazzal a névvel rendelkezik – a Felsőbb-Én. Úgy azonosítottuk a csoportokat, mint az Emberi testi csoport, a Lélek csoport és a Támogató csoport. A Felsőbb-Én mindegyikükben benne volt, de az az egy, amiről ma beszélünk, az nyíltan benne van abban, amit az Emberi testi csoportnak nevezhetnénk. Mint sok másiknál, itt is több is van, mint ami látszik. Ezt hívják a Veleszületettnek.

Veleszületett

A Veleszületett szó az emberi tudatosság része. Mindannyian rendelkeztek ezzel testi szinten és egy olyan módon fogunk ma róla beszélni, ahogyan korábban sohasem tettük. Csak egy kicsit fogunk róla beszélni nektek, de remélhetőleg éppen eleget ahhoz, hogy felkeltsük az érdeklődéseteket és megértessük veletek azt, hogy több van itt a számotokra, mintsem gondolnátok – sokkal több.

A Veleszületett a múltban úgy lett meghatározva, mint a sejtjeitek okos része. Na mármost, ez azt eredményezheti, hogy létezik egy nem-okos rész is. Hadd mondjuk el azt, hogy ez a tudatlanabb rész – ha hiszitek, ha nem –, ez a tudatlanabb rész az agyatok. Az agy sok dolgot érzékel és ez a legcsodálatosabb számológép. Ez ma a legjobb emlékezeti és összefüggő számítási eszköz a Földön. Minden, amit megtapasztaltatok, az az agyatokban van. Ez szabályozza, hogy hogyan viselkedtek, mit tesztek, hogyan cselekedtek, miben hisztek és, hogy hogyan érzékelitek a dolgokat. De hadd mondjam el nektek, hogy hol téved egy kicsit. Nem tud mindent arról, hogy mi történik a sejtjeiteken, vagy az érzelmi testeteken belül. Küldhet jeleket, hogy működtesse a testeteket, de vak arra nézve, hogy mi is történik azután. Ez szintén könnyedén zavaró dolog.

Az agyatok nincs „hurokban”

Intellektualizálhatjátok ezt nagyon sokáig, de soha nem fogjátok kitalálni az agyatokkal, hogy hogyan is működnek a sejtjeitek. Olyan valamire vagytok allergiásak, amit a testetek soha nem tapasztalt meg? Talán ez egy étel, amit soha nem kóstoltatok meg, vagy egy vegyszer, amit nem is láttatok? Honnan tudnátok? Ahogy elkezditek enni az ételt, vagy beviszitek a kémiai anyagot, nem kellene az agynak azt kiáltania, hogy: „Ne tedd! Allergiás vagy rá! Ráfázol!”. De nem teszi. Nincs kapcsolatban a sejtszerkezettel. De a Veleszületett igen.

A Veleszületett a test okos része. Mindent tud a teljes rendszeretekről. Valójában olyan okos, mint az agyatok, de egy más módon. Tehát, mit tehet egy emberi lény, hogy kitalálja allergiás-e valamire? Mondjuk azt, hogy ez ti vagytok. Tehát megkérdezhetitek az agyatokat, de annak fogalma sincs róla. Így ehelyett helyezzétek az ételt, vagy a vegyszert a kezetekbe és végezzetek izomtesztet rajta. Ezt kineziológiának hívják. Egy nagy szó, valami nagyon egyszerűre. Az izomtesztelés a test Veleszületettjét használja, hogy egy „igen vagy nem” választ adjon arról, amit ismer, de az agyatok nem.

Tehát a kineziológia folyamatában megértettétek és nyugtáztátok azt, hogy van a testetek rendszerének egy olyan része, amely többet tud, mint az agyatok? Valójában ez egy olyan folyamat, amely évszázadok óta használatban van és nagyon pontos.

A Veleszületett sokkal többet tud annál, hogy mire is vagy allergiás barátom. Ez a DNS-etek kvantumrészeire is teljesen rá van hangolódva, ami pedig mindent tud a spirituális és sejti fejlődéseitekről. A Veleszületett párbeszédben áll a Felsőbb-Énetekkel, mind a 3 emberi csoport szintjén. Ezt nehéz meghatározni. Ha behelyezitek ezt az információt egy kördiagramba, akkor vonalakat rajzolhattok a csoportok közé és láthatnátok, hogy mire is gondolok. Ez az okos testetek és ez mindennel kapcsolatban áll.

Hadd kérdezzek tőletek valamit kedveseim. Nem találjátok furcsának azt, hogy léteznek bizonyos fajta betegségek, amelyek el tudnak rejtőzni a sejtjeitekben és megtámadhatnak benneteket, mégis csak a kellemetlen közérzetetek, vagy a halálotok révén szereztek tudomást róluk? Micsoda agyatok van, ami nem szól nektek erről? Soha sem kaptatok jelet az agyatokon keresztül bármelyikről, kivéve a kényelmetlenséget és a fájdalmat! De a Veleszületett azon nyomban tud róla, amint megtörténik. A Veleszületett tudja, hogy mikor lépett be a testetekbe. Ahogy a fehérvérsejtjeitek elmennek a helyekre, ahol harcolniuk kell, az egész immunrendszeretek riadót fúj! Nektek még csak fogalmatok sincs róla, amíg az agyatok azt teszi, amit mindig is tesz – felbecsül és emlékszik. De ebben az esetben, nagyon gyatra munkát végez, hogy segítse a túléléseteket.

A Veleszületettről

Mi a Veleszületett? Hol van? Ezt nehéz elmagyarázni. Elmondtuk drága emberi lények azt, hogy a megfoghatatlan Akasha információ, egyik agyatokban sincs benne. Nem mehettek el az agyatokhoz, hogy megtaláljátok, hogy kik is voltatok az előző életeitekben. A Veleszületett ugyanez. Ez nem az agyatokban van, hanem a testetek minden egyes sejtjében, valamint a DNS-etek minden molekulájában található meg. A különbség a Veleszületett és az Akasha között az, hogy a Veleszületett van a csúcson (ez egy lineáris fogalom a számotokra) és mindig közvetít, mindig ott van. Ha tudjátok, hogy hogyan figyeljetek rá és, hogy hol is van, akkor rá tudtok hangolódni. Az izomtesztelés a megismerés egyik módja, egy nagyon alapvető mód. Néhányak közületek szintén tudják, hogy a Veleszületett reagál az akupunktúrára. Tudtátok? Az agyatok nem.

A Merkaba – a Veleszületett kvantummezeje

A Veleszületettnek sejtszinten van tudomása minden dologról és folyamatosan közvetíti. Olyan jól közvetíti, hogy az belefolyik abba, amit a test Merkabájának hívtok. Na mármost, a Merkaba egy kvantummező a testetek körül, ami nagyon erősen pulzálja az ezoterikus információt, beleértve a testi egészséget is. Sokaknak megvan a képessége, hogy lássa és kiolvassa ezt a mezőt.

Egy intuitív orvos ki tud állni elétek a siker különféle fokozataival és kiolvassa az üzeneteket a Veleszületettetekből. Ennek az intuitív személynek nem kell izomtesztet végeznie ahhoz, hogy tudja, valami zajlik a sejtjeitekben. Látják, vagy érzik a test körüli mezőben. Most azt gondolhatjátok, hogy egy intuitív orvos analízist végezve ránez a májatokra, vagy a szívetekre. Ez nagyon lineáris gondolkodás és nem ez az, ami történik. Ez a hitetek doboza, ami minduntalan dolgozik. Ehelyett az intuitív orvos azt kvantumenergiát érzékeli a mezőtökön belül, amelyet a Veleszületettetek közvetít az egészségetekről, arról, hogy mi történik vegyi szinten és, hogy mi fejlődhet ki bennetek. Ez más, mint amit gondoltatok, ugye? Ez a Veleszületett és ez az egyetlen dolog, amit a Veleszületett csinál.

Az Akasha kiaknázása – A Veleszületett szerepe

Amit most következően el fogok mondani, azt korábban már átadtuk nektek. Azonban ezt a közlést, szeretném jobban elmagyarázni. A Veleszületettetek egy olyan kormányzó is, amire személyesen szükségetek van. Hadd magyarázzam meg, lapozz egyet velem. Korábban beszéltünk az Akasha kiaknázásáról. Tehát hadd nyissuk ki azt az ajtót egy pillanatra. Lehetséges az kedvesem, hogy bemenj az elmúlt életeid tulajdonságainak a hatalmas tárházába és felvegyél valamit, amire ma van szükséged? A válasz az, hogy igen. Ezt hívják az Akasha kiaknázásának és ez a Kryon tanításoknak egy alapvető eleme. Mindazonáltal, az egyéni ember által elvégzett utat, valóban nehéz meghatározni. Ez egy személyes intuitív folyamat. Azonban egy jellemzője gyakran félre van értve, ami pedig a Veleszületettől eredő szükséges jóváhagyás. Ez azért van, mert a Veleszületett okos test tudja, hogy mire van szükségetek. Ez akkor a kormányzó, vagy a szűrő, ami megadja számotokra az engedélyt arra vonatkozólag, hogy mit húzhattok ki az Akashátokból, hogy használjátok. Nemet fog mondani a komolytalan dolgokra és igent azokra a dolgokra, amelyek engedélyezik a számotokra, hogy meggyógyítsátok önmagatokat a betegségből, hosszabb életet eredményezzen és megnövelje a DNS-etek hatékonyságát. Ez az okos test szabályzó.

A Veleszületettet nem érdekli az, hogy hogyan néztek ki. Az egészségetek érdekli. Ha be akartok menni az Akashátokba és olyasvalamit kihúzni onnan, ami a túlélésetekhez kell, akkor az ott is lesz veletek. Ha simább bőrt akartok, akkor nem fog reagálni. Értitek, hogy mire gondolok? Ez az Akasha kiaknázásának a kormányzója. Apropó, az Akasha nagyon is készen áll arra, hogy erre legyen használva. (Kryon kacsint)

Megérdemlitek mindazt, amit megéltetek kedveseim és ez nagyon is elérhető. Ez az életútnyi információ egy kvantumlevesben hever, amely készen áll a használatra. Ha most éppen egy betegség van a testetekben és talán ki akarnátok aknázni az Akashát egy olyan módon, amely segítene megteremteni a gyógyulást, akkor meg tudjátok tenni. Mint minden nem-lineáris dolognak, ennek is szükséges az új, érett tudatosság és a gyakorlás, hogy működjön. De a test készen a számotokra, hogy „elmenjen megszerezni” egy olyan elmúlt élet sejtszerkezetét, amely nem rendelkezik betegséggel. Ennek a lenyomata azóta lakik bennetek, mióta megszereztétek és megéltétek azt. A Veleszületett felelős a spontán gyógyulásért! A tudománynak fogalma sincs, hogy az ember hogyan csinálja ezt. A Veleszületett tud segíteni nektek, hogy „elmenjen megszerezni” a dolgokat a kiérdemelt Akashátokon belülről, majd belehelyezze a sejtszerkezetetekbe őket. Ez az, amiért okos! El tudjátok képzelni annyira teljesen megtisztítani a betegséget, mintha soha nem is lett volna ott a tünete? Ez folyamatosan megtörténik. El tudjátok képzelni, hogy elhagyjatok egy gyógyszerfüggőséget másnapra? Ez pontosan ugyanaz a működési elv.

Ültetek valaha olyan összejövetelen, ahol elhangzott valami, vagy történt egy érzés és ti ledermedtetek? Mik ezek? Mondhatnátok, hogy: „Ezek a visszaigazolás ledermedései.”. Sejtitek, hogy honnan jönnek? A Veleszületettől! A Veleszületettnek van meg a képessége arra, hogy jelezze számotokra az igazságot. Az agynak nincs meg. Tény, hogy az agyatok gyakran kerül az útba. Ez az az agy, amely a hitetek dobozát tárolja. Ez az az agy, ami azt az érzékelést tárolja arról, hogy kik is vagytok, amely a tapasztalaton és az emlékezeten alapul. Ez a 3D-s túlélő eszközötök. De az agy nem tudja megadni az igazságot. Csakis azt tudja megadni a számotokra, amit az igazságnak érzékel a logikára, a feldolgozott, kiszámolt, szinaptikus indoklásra és kizárólag a korábbi tapasztalatokra alapozva.

Az agyatok azért tudja megmondani a számotokra, hogy ne érintsétek meg a tűzhelyet, mert korábban egyszer már megtörtént. De nem tud nektek visszaigazoló dermedéseket adni olyan információról, amivel nem rendelkezik. Az intellektus azt akarja tőletek, hogy azt higgyétek, hogy az agy felülmúlhatatlan. Azonban az agy csak egy része a test rendszerének és nem egy túlzottan intuitív darabja. A Veleszületett az, amely tudja az igazságot. A Veleszületett van kapcsolatban a DNS-etek kvantum részeivel, ezért tudomása van a spiritualitásotokról és Isten benne lévő igazságáról is.

A következő lépés

A jövő emberi lényének egyik tulajdonsága az, hogy egy hidat épít ki az emberi tudatosságotok és a Veleszületettetek között. Ez az egyik a 3 dolog közül, a 9 tulajdonság leckéjének sejtes részeiben, az emberi energiák részben. Ehhez szükséges, hogy létezzen egy új szerszámok hídja, így többet nem kell izomteszteket végezzetek. Valójában a saját intuitív orvosaitokká tudtok válni. Ez nem értelmetlen? Tehát, amikor egy vírus vagy baktérium betör a testetekbe, – valami, amiről az agyatok nem tud riasztani benneteket – akkor is tudni fogtok róla! Ez a híd fogja elkezdeni beteljesíteni az emberi lény evolúcióját, továbbá egy logikus következő lépés a hosszabb élet irányába. Tudom, hogy ez értelmetlen a számotokra. Inkább képesnek kellene lennetek érzékelni ezeket a dolgokat, amikor felbukkannak, mintsem elmenni egy orvoshoz tesztekre. Elmenni egy orvoshoz tesztelésre nem egy rossz dolog, de ennek azt kellene visszaigazolnia inkább, amiről tudjátok, hogy történik és nem pedig felfedeznie kellene azt.

A második agy

A Veleszületett olyan sok mindent tesz értetek! Néhányan közületek elkaptak egy nagyobb képet arról, hogy hová is szeretnék kilyukadni ezzel a beszélgetéssel. Itt van egy fogalom, amelyet nem igazán tettünk szóvá korábban. Adni fogunk neki egy nevet, de kérlek ne értsétek félre. Csak egy szavatok létezik az intelligens irányító központotokra és ezt a szót az agynak hívjátok. Tehát, adni fogunk nektek egy fogalmat, amely a Veleszületett, azaz a második agyatok. Ez egyáltalán nem úgy üzemel mint az első, de okos, intelligens és tudja, hogy mire van szükségetek. Néha még ki is tud cserélni egy funkciót, amit a logikus agyatok normálisan csinál.

Hadd mutassam meg nektek, hogy mire is gondolok. Itt van egy kirakós, egy orvosi rejtvény: amikor egy olyan baleset történik, ami teljesen elválasztja a gerincvelőtöket, deréktól lefelé érzés vagy izomfunkció nélkül hagyva titeket. Ez azért van, mert a jelzések az agyból az izmaitokba, többet nem képesek továbbítódni. Az ösvény ezek jelzések számára kettéválasztódott. Ezután a hátralévő életeteket kerekesszékben töltitek, talán még mások által is táplálva. De a kirakós az, hogy van néhány dolog bennetek, amelyek valahogyan folytatják a feladatukat. Az egyik közülük a szívetek. A másik az emésztés. Sok ezen dolgok közül, még akkor is folytatja a munkát, ha azt mondtátok, hogy az agyatoktól, a központi idegrendszeretektől, a szervtől, ami az összes jelet kiküldi, hogy munkára bírja a dolgokat, le voltak választva a jelzések. A cső, ahol a jelzések el vannak küldve a gerincen belül, el van törve. Tehát, mi tartja mindezeket a szerveket működésben a nyak alatt?

A szívetek függ az agyatokból jövő jelzésektől, hogy működjön. Szüksége van az agy adott részeiből jövő elektromos impulzusokra, megteremtve egy szinkronizált ritmust annak érdekében, hogy a szív verni tudjon. Mégis, ha az agy le van választva, a szív tartja a saját ritmusát. Hogyan tud működni? Most el fogom mondani nektek: A Veleszületett átvállalja és folytatja a jelzést. Mindig ott van, mert a Merkaba test-szerte jelen van, nincs központosítva egy helyre, mint az agyatok. A szervek folytatni fogják a működésüket, de az ösvény az izmokhoz elveszett. Még a szaporodás is meg tud történni! A szív tovább működik, az emésztés folytatódik és mindez az agyi kapcsolat nélkül.

A Veleszületett okos! Ez a második agy. Az orvostudomány gyakran tanácstalan ez ügyben és én éppen most adtam meg nektek a választ. Tehát a Veleszületett az intelligencia a testetekben, ami okosabb a sejti dolgokban, mint az agyatok. Most azt akarom, hogy ezt mind csomagoljátok be.

Mit kellene kezdenetek mindezzel az információval? Azt akarom, hogy kapcsolatban legyetek a Veleszületettel. Ez a szív kapcsolata kedveseim. A Felsőbb-Én, a Veleszületett és az emberi tudatosság az a 3 emberi energia, amelynek össze kell olvadnia. Emberi tudatosság, Felsőbb-Én és Veleszületett.

Amikor a DNS egy magasabb hatékonyságon kezd el működni, akkor ott olyan hidak vannak, amelyek ezen dolgok között kezdenek el felépülni. Akkor fogjátok elkezdeni megérezni őket, amikor felismeritek és érzékelitek az igazságot. Amikor elkezdtek belátással rendelkezni és tudomással bírni dolgokkal kapcsolatban azért amik, akkor abbahagyjátok a válaszok keresgélést. Sokkal tartózkodóbbak vagytok és a válaszaitok gyakran ugyanazok, mint azoké körülöttetek, akiknek ugyanolyan ész motorjuk van. Mindez most belülről jön, egy külső forrás helyett.

Sokan azt fogják mondani nektek, hogy ez mind hülyeség. Beszélnek nektek Istenről és megkérdeznek titeket, hogy hisztek-e benne. Elmondják azt, hogy alávalónak születtél, vagy, hogy léteznek társaságok, amik megpróbálnak irányítani titeket, vagy, hogy bármerre is néztek, egy összeesküvés van ellenetek. Félelmet hoznak létre és az eredmény az emberi félelem, zavartság, elkülönülés és még a háború is.

Az okos Veleszületett

Mi lenne, ha meg tudnátok érteni a Veleszületettben rejlő igazságot? Megértenétek azt, hogy Isten egy darabkája vagytok ezen a bolygón és meg tudjátok különböztetni azt, hogy mi, vagy mi nem történik körülöttetek. Az emberi lény okosabbá válik, amikor a két agy egyesül és akkor képessé váltok látni a saját egészségi helyzeteteket azért, hogy elkapjátok a dolgokat azelőtt, mielőtt kicsúsznának a kezeitek közül. Továbbá azért, hogy érzékeljétek Isten igazságát az Akashátok gyönyörű rendszerén belül.

Ezt elmondtuk nektek korábban az Akasha megbeszélésén. Mindegyikőtöknek más étrendje van, attól függően, hogy mi működik értetek. Nincs olyan dolog, hogy megvilágosodott étrend, kivéve azt az egyet, amit a saját belátásotok adott. A Veleszületett okos. Az Akashátokkal működik együtt és ismeri a lelketek minden szempontját. Kapcsolatban áll a Felsőbb-Énetekkel. Tudja, hogy milyen étrend fog működni nálatok, a közvetlen előző életeitek alapján. Ez az Akashátokban van és a Veleszületettetek kapcsolatban áll vele.

Na mármost, ahogyan elkezditek felépíteni a hidat a Veleszületetthez, minden elkezd megváltozni. A kérdéseket, amiket feltettetek ebben a szobában (és ezek mindig ugyanazok), nem lesz szükséges megválaszolni: „Kedves Kryon! Hogyan tudja (ide a neved jön) kiaknázni az Akashámat? Én (ide a neved jön) el akarok ide menni, tudni akarom ezt, tudni akarom azt. Hogyan tudom én (ide a neved jön) megteremteni ezt meg azt az életünkben?”

Kedvesem, közeledik a nap, amikor soha nem lesz szükség arra, hogy feltegyed ezeket a kérdéseket. Soha többé, mint ahogyan egy embert sem kérdeznél meg az utcán, hogy hogyan sétál. Egy napon, amikor az ezoterikus dolgokra kerül a sor, nem fogjátok érezni, hogy a sötétben vagytok, vagy azt, hogy vannak hiányzó darabok. Amikor a Veleszületett elkezd jelen lenni a tudatosságotokban, akkor a fogalmak el fognak kezdeni egybeolvadni és a hiányzó darabok el fognak kezdeni feltöltődni. Sokkal okosabbak lesztek azon tekintetben, hogy kik is vagytok. Továbbá egy dologgal kapcsolatban is, amely fel fog bukkanni, mégpedig, hogy tudni fogjátok, hogy nem innen származtok! Ezt érzékelni fogjátok! Ti a Nagy Központi Napból származtok. Onnan jöttök, ahonnan én is jövök és tudni fogjátok azt, hogy örökkévalóak vagytok! Tudni fogjátok azt, hogy több mint egy életetek volt. Ez valami olyasmi lesz, hogy úgy tudjátok majd, mint ahogyan a Veleszületett tudja, nem pedig valami, amit intellektualizáltok a fejetekben lévő számítógéppel.

Ez a szív kapcsolata kedveseim. A Veleszületett az, ami érzelmet teremt. Hadd mondjam el nektek kedveseim azt, hogy a Veleszületett segít számotokra szerelembe esni. A Veleszületett adja meg nektek azokat az energiákat, amelyeket nem tudtok megmagyarázni. A Veleszületett tesz titeket kissé flúgossá (senki sem tudja megmagyarázni a „szerelmes” érzést), de a Veleszületett mindent tud róla. A Veleszületett a testetek minden sejtjét meg tudja változtatni, majd az igaz információval fog zengeni és segít nektek személyesen. Ez nagyobb belátást és egy bölcs embert fog megteremteni. Nincs ilyen, mint ez és a legfontosabb dolog az, hogy „az igazság az az igazság”. Egyre több és több ember fogja érteni azt, amit ti is. Látjátok, hogy hogyan szolgálja a Veleszületett az emberiséget, hogyan áll párbeszédben a Felsőbb-Énetekkel és hogyan tud Istenről?

Ez volt a történetünk erre a napra – valamiről bennetek, ami elképesztő és valóban értetek működik. Talán nem ismerhetitek meg a nagyságát, vagy hogy mi is volt az? Talán nem tudtátok, hogy hogyan is működött, vagy, hogy milyen fontos is? Most egy kicsit többet tudtok. Végül pedig a gyönyörű rész: ez nem egy entitás bennetek kedveseim. Ezek ti vagytok – a híd a fizikai testtől a Felsőbb-Én felé, a sejtjeitek okos része felé.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2013. 08. 31.