Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A kérdés fel lett téve. Mi jön ezután? Ha az energia a Földön valóban elkezdi megváltoztatni azt, amit emberi természetnek hívunk, akkor mi jön ezután? Ha az öreg lélek éonokat élt itt a bolygón, akkor ez azt jelenti, hogy az öreg lelkeknek meg kell tanulniuk, hogy hogyan csinálják valahogy másképpen. A számtalan megtapasztalás a régi energiában, fel fog készíteni az újra, de ez nem fog automatikusan megtörténni. Még az öreg léleknek is vagy egy fejlődési görbéje. Ez most a téma, amit ezekben az években tanítottam.

A dolgok átkalibrálódnak és a dolgok valódi esszenciája – amit úgy éreztek, olyan nagyon értetek –, átkalibrálódnak. Az emberi kapcsolatok átkalibrálódnak, még az is, amiről érzed, hogy a túlélés számodra, elkezd változni. Megkérdezitek magatoktól, mit is tehetnék? Mitől kellene óvakodnom, mi az ami más, mit kellene megtanulnom? Először is van időtök, nem érdekes, hogy bárki más mit mond nektek. A fejlődés egy lassú folyamat. A tanítások folytatódni fognak tovább még évekig és új dolgok jönnek elő. Olyan elképzelések, amelyekre idáig talán nem is gondoltatok és még abban az úgynevezett Új Korban is lesz átkalibrálás. Lesznek néhányan, akik azt mondják: „Ez volt a módja, ahogyan régen is csináltam ezt. Ez az én elképzelésem a Szellemmel való kapcsolatról. Ez az én elképzelésem a szeretetről.” Amikor ez elkezd távolodni tőled és valami mást épít fel, készen leszel rá? Abba az irányba fogsz tartani, ahelyett hogy vele szemben mennél? A dolog, amiről még nem beszéltünk túl sokat, az a szeretet átkalibrálása, az öreg lélek hozzáállása.

Amivel szembenézhettek az teljesen más és talán nem is helyesen látod azt. Így hát az első kérdés amit felteszünk, az, hogy mennyire leszel toleráns a változásban? (Kryon nevet) Képes leszel-e együtt változni vele, öreg lélek? Vagy ragaszkodni fogsz és azt mondod: „Pontosan ezt vártam, ezért pontosan ezt fogom tenni!”? Képes vagy kitisztítani az elmédet és azt mondani: „Teljesen mindegy, hogy min mentem keresztül. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok. Kész vagyok arra, amit még nem is ismerek!”? Gyere előre vele, ahelyett hogy kritizálnád, vagy ellöknéd magadtól! Lenyelem a békát, ahogy mondják és belemegyek azért, hogy megtapasztaljam, hogy milyen érzés.

Ezt fogjuk kérni tőletek kedves emberi lények. Különösen azoktól, akik itt ülnek a teremben, azoktól, akik efféle üzeneteket hallgatnak éppen most. Ti vagytok azok, akik a változást véghezviszik és elültetik a magokat. Ha ugyanabban az irányban haladtok tovább, amiben vagytok, akkor az lehet, hogy nem szolgál titeket. Ezt nagyon sok módon értem, de legfőképpen a hozzáállásotokra. Hogyan tekintetek a jövőre? Előre elbíráltátok, hogy mi következhet be? Félsz attól, hogy mi következhet be? Vagy úgy tekintesz rá, ahogyan mi?

A Föld olyan sokáig sötét volt és az öreg lelkek elkezdtek egyenként gyufát gyújtani. Ahogyan már korábban is mondtuk, az a gyufa nem információ, az nem doktrína, az könyörület. Ezért az a gyufa, a Föld iránti könyörület fénye. Egyszer csak azon emberek irányába indul el, akiket nem túlságosan kedvelsz magad körül. Aztán mutatod az utat.

Itt van az, amiről igazán beszélni akarunk. 22 évig a partnerem mást se csinált, csak szavakba foglalta a köztünk lévő kapcsolatot és most ez is átkalibrálódik. (Kryon nevet) Újra és újra elmondjuk nektek, hogy nem vagytok egyedül, nem vagytok egyedül. Nem vagytok egyedül. A legtöbb emberi lénynek ez csak elméleti, így hát csak ülnek a WC-n és folyamatosan ismételgetik magukban, amíg el nem hiszik. Azt remélik, éreznek majd valamit a függöny másik oldaláról a bánat, a fájdalom, a depresszió, a düh idejében. Ez illuzórikus.

A függöny megvastagodott a régi energiában. Az apa, a fegyelem régi energiájában. Ez most megváltozik. Jorge tanító tesz egy bejelentést, Peggy tanító kiterjeszti. Mit tennének a szülők tenni, ha elveszítenék a gyermekeiket? Azt gondolják, hogy tudják, hol vannak. Nem fogják feladni, nem adják fel. Az anya nem adja fel, amihez kapcsolódik. Ő a biológiai életerő, ő maga a gyermekeik maguk. Sokkal erőteljesebben, mint az apa. Ő hordta ki a gyermeket, ő szerette a gyermeket, mielőtt még levegőt vett volna és sosem fogja elengedni.

Ha van egy függöny, ami elválasztja őt a gyermekeitől, akkor ő a sötétben van, nem tudnak beszélni hozzá és ő sem tud beszélni a gyermekeihez. De ha az a függöny elkezd felemelkedni, még ha csak lassan is, az anya hallhatja a gyermekek sírását, mit gondoltok, hol lesz az anya? A térdeire ereszkedik és hallgatja a függöny megtörését, bátorítást adva nekik, mondván, hogy az útját járja. Azt akarom nektek mondani metaforikusan, hogy ez az, ami a bolygón történik. A függöny elkezd lassan felemelkedni. Azok számára, akik nem hisznek ebben, hallgassanak ide. Elmondjuk, hogy mi is a mai nap kihívása.

A szeretet átkalibrálása azt jelenti, hogy sokkal elérhetőbb a függöny másik oldaláról, mint ezelőtt bármikor. Ha azt szeretnéd, legyél a WC-n egyedül, depressziósan. Most először, talán nagyon régóta, meghallhatsz minket és mi is meghallunk téged. Érezheted, hogy ott vagyunk veled, sokkal inkább, mint bármikor ezelőtt.

Hirtelen az az energia, amit te teremtettél éonokon át, elkezd kifizetődni számodra. Mostanra már van segítség. Sokkal óriásibb, mint azelőtt és most már nincs olyan hegy, amit meg kellene mászni kedveseim. Most már van segítség megmászni. Egészen a csúcsig tolunk téged, ha megengeded nekünk. Ez a nap üzenete.

A szívet a 3D-n kívül lehet meghatározni, de ez az, ami miatt nem fogunk engedni benneteket. Ez a kezdete annak, amiben reménykedtünk, amiben reménykedtél öreg lélek és nem kell egyedül megtenned. Ott van a szeretet sokkal erőteljesebb energiája, amely saját magát önti bele Gaiába. Olyan módon, amit meg fogtok érezni. Olyan módon ahogyan tudni fogjátok, hogy ott van. Teljesen természetes módon érezni fogjátok, ki van mellettetek. Ez más, micsoda különbség.

Arra a kihívásra buzdítalak titeket, hogy kezdjétek el gyakorolni ezt. Tudva, hogy ott vagyunk, ott állunk mellettetek, amikor bajban vagytok, amikor nincsenek szavak, amiket ki kellene mondani, amikor nem tudjátok, melyik irányba tartsatok. Segítünk kifejleszteni a könyörületet, mielőtt dühöt vagy ellenállást éreznétek, vagy drámáznátok. Úgy fogjátok érezni, hogy már a reakciótok előtt elkezdtetek ellazulni, azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek valaha felidegesítettek. Olyan szituációkban, amelyek régen aggódásba kergettek, most már természetesek lesztek. Néhányan még azt is mondhatják, hogy: „Mi a baj velem?” (Kryon nevet) „Nem azt érzem, mint azelőtt, néhány érzelmet már azelőtt éreztem, hogy ez megtörtént volna!” Tudod, hogy igazam van. Emlékezni fogsz erre az időre, erre a napra, amikor elmondtam, milyen is lesz az.

Gyerünk, menj be a WC-be és zárd be az ajtót. De most először, nem leszel képes lekapcsolni a fényt, mert a fény veled marad és azok mi vagyunk. Az az anya, térdepelve, kiabál a függönybe ütött lyukon át, amely felemelkedik, ami azt mondja, most már itt vagyunk. Ne add fel! Folytasd! Figyelünk téged. Itt vagyunk. Segítünk és ennek jó hírnek kellene lennie.

Ez az az átkalibrálás, amire mindannyian vártatok. Ne bíráljátok el előre azt a kalibrációt, amiben benne voltatok. Ne döntsétek el, hogy mit jelent ez. Mozduljatok egy olyan irányba, ahol ezt várjátok, ahol ez jó és jótékony, hogy ott vagyunk nektek. Amikor ez megtörténik, csak mosolyogjatok és mondjátok, hogy: „Tudtam, hogy ez lesz az az út.”.

Ez más, teljesen más. Ezek azok a dolgok, amiket tanítunk. Számítsatok olyan dolgokra, amelyekre nem számítotok. Hogy olyan helyeken legyetek szándékosan, ahová nem terveztetek elmenni. Hogy olyan dolgokat tegyetek talán, amelyeket előtte nem tettetek, számítva a szinkronicitásra, amire nem gondoltatok azelőtt. Ez az, ami fényt teremt. Mit tehettek? Tolerancia, várjátok a nem várt dolgokat és mozduljatok olyasvalamibe, amit én úgy hívnék, nem 3D-s.

Olyan dolgokban megbízni, amelyeket nem láttok vagy nem terveztetek, nem egy 3D-s cselekedet. Egy egy olyan tapasztalás, ahol megfogjuk a Szellem kezét és azt mondjuk, hogy: „Vezess keresztül rajta!” Aztán megteszitek. Újra megteszitek, mert az első alkalommal is bevált és utána újra megteszitek és újra és újra. Ennek gyakorlása eljuttat egy életstílusba, ahol már megbíztok abban, amit nem láttok, magáért a túlélésért.

Van időtök kedveseim. Van időtök. Ne siessetek előre és tegyetek meg dolgokat, csak ennek a találkozónak a hatására, amelyeket valójában nem is tennétek meg. Legyetek körültekintőek és hagyjatok időt arra, hogy egyes dolgok letisztuljanak. Nézzetek a saját életetekre és látni fogjátok, hogy mi hiányzik. Már most is tudjátok. Aztán lassan elkezdhettek cselekedni. Teszteljétek a vizeket ha úgy szeretnétek. Ezt teljes szeretetben mondjuk nektek, mivel tudjuk, hogy milyenek a vizek. Mindegyik teljesen különböző és ti is látni fogjátok.

Így hát kedveseim, ez a nap üzenete minden tanítótól, aki most színpadon van. Még azoktól is, akik a zenét szolgáltatják. A szívükben hordozzák az üzenetet és ők is tanítók. Hagyd el másképpen ezt a helyet, mint ahogyan idejöttél. Számolj ezzel. Gyújtsd meg a gyufát, amiről beszéltünk, a körülötted élőkkel való hozzáállásodban. Lassulj le a dühre, gyorsulj fel a szeretetre.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2012. 03. 25.