Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A Teremtés Barlangjáról először 20 évvel ezelőtt beszéltem. Néhányaknak ez csak egy új elképzelés volt, másoknak viszont teljesen új volt. Az energia tulajdonsága ott, nem egyszerűen csak egy hely, ami beszámol nektek az érkezésről és a távozásról. Páratlan ember, nekem még csak engedélyem sincs ott lenni. Az engedély nem a pontos szó rá. Nincs rá szavam, amely átadná nektek azt, amit a partnerem nem tud lefordítani. Talán a helyénvaló az. Az energia beállít egy szintet és ha az energia az emberiségé és csakis az emberiségé, akkor engem nem fogtok ott megtalálni. Aki soha nem volt és soha nem is lesz emberi lény. Ezért vagyok olyan furcsa számotokra, ahogyan számomra is, amikor nem vagytok itt.

Amikor egy napon újra találkozom veletek, egymás mellé fogunk állni – ami szintén helytelen, mivel mi nem egyesek vagyunk – a fátyol azon oldalán, ahol én vagyok. A közösségnek, a Teremtés energiájának és a szeretet erejének a részei vagytok. Egyenlőként fogunk ott állni és mindenre emlékezni fogtok, mindenre. Emlékezni fogtok a mai napra. Az a tulajdonság, ami a legelképesztőbb a Teremtés Barlangjával kapcsolatban, az a kvantumságában rejlik. Ez időntúli. Tehát jóllehet ki is választhattok egy Akasha bejegyzést arról, hogy kik voltatok korábban a létező karmikus csoportok szerint. Azt mondanám nektek, hogy ez a fő tulajdonsága olyan, mint egy családi gyűjtő.

Hallgassatok ide, ezt nehéz megérteni, olyan bonyolult a számotokra, akik egy lineáris divatban léteznek a túlélésért. Minden egyes lélek, amely valaha is a bolygón járt és valaha is fog, a barlangban van. Ez nem előre elrendelés, ezek a lehetőségek. Ezért, van egy esszenciája a családnak, amit nem tudok elmagyarázni nektek. Tervezés van ott, amit nem tudok elmagyarázni nektok. Gyönyörű kapcsolatok jönnek még. Nem tudják megmagyarázni nektek, én viszont el fogom mondani.

Az öreg lelkek a bolygó egy lehetőségével, vagy energiájával érkeznek meg. Ha mind felébrednek a lehetőségre – még ha lassan is – és megbecsülésüket adják a szinkronicitásnak és Istennek, mint Forrásnak, akkor mi el tudjuk rendezni a lehetőségeket mindannyiuk körül. Ha megérkeznek és nem ébrednek fel, vagy egyszerűen csak keresztülszántják az életüket, mint mindenki más, akkor falakba fognak ütközni, bonyodalmaik és drámáik lesznek, amikkel minden más ember is rendelkezik, aki elválasztotta magát a Forrástól.

Ha azt választjátok, hogy belesétáltok a központ fényébe, akkor egy olyan teljes dimenzió ébred fel számotokra, amiről még csak nem is tudtátok, hogy rendelkeztek vele. Gondoskodás, szeretet, gyönyör, egy érzés, hogy sohasem vagytok egyedül. Egy érzés, hogy törődnek veletek, egy érzés, hogy Isten mindenről tud körülöttetek és, hogy mindez előre el van tervezve.

Embernek lenni nem könnyű és még az sem számít, hogy mi a helyzet abban az állapotban, nektek dolgoznotok kell, túl kell éljetek. Nem kellene inkább átsegíteni titeket az életen? Mert akkor azoknak, akik felébrednek, el fogom mondani a lehetőségét annak, hogy kivel fognak találkozni, ki lesz a társuk, a szépséget és a nagyszerű megállapodásaikat, amelyek a mai napon még ismeretlenek. Nem olyan nehéz ismerni őket, ha a Teremtő központjában ültök. Nem olyan nehéz. Minden, ami a Teremtő központjában van, az a lehetőségek keveréke. Ha ide jöttök, meg fog történni, ha nem, nem fog.

Néhányan, akik a székekben ülnek, megmentették az életeteket. Tegnap elmondtam a központ ébredésénél. Enélkül a felébredés nélkül, egyszerűen jól bele fogtok futni abba a helybe, amit a halálotoknak hívnak. Mivel nincs intuitív megérzésetek, hogy elmozduljatok jobbra vagy balra. Csak a 3D-s logikátok van, valamint a szüleitek és a körülöttetek lévők utasításai, amelyek elvezetnek titeket ide vagy oda. Ez egy olyan kis darab a kirakósból.

A legfőbb igazság, amit ma át szeretnék adni nektek ebben a rövid üzenetben – tőlem nektek, a Teremtő Forrástól, ahová vissza fogtok térni – az az, hogy: nagyszerűnek születtetek! De mindannyian az életeteken keresztül azt mondtátok, hogy nem. Ülnek itt olyanok ma a székeken, akik a kezdetektől fogva a „csináld vagy meghalsz” szerint cselekedtek. A kultúrától, a vallástól, a szüleiktől és a testvéreiktől kapták meg ezt. „Mit javasol, hogyan menjünk keresztül az életen?” Az első 20 évben bántanak és azt mondják, hogy: „Semmi vagy.” Mi történik? Túl tudod ezt élni öreg lélek, túl tudod ezt élni? A válasz több, mint a túlélés. Törölhetitek ha akarjátok. Törölhetitek. Amint beálltok a központba, jobban tudjátok. Hogyan is magyarázhatnám ezt el jobban?

Amikor nézitek és látjátok az igazságot, akkor az törli a hazugságot, nem igaz? Amikor kitaláljátok, hogy valami, amiben egész életetekben hittetek, teljesen rossz és hibás. Az összes rossz és hibás élmény elenyészik, mert most már jobban tudjátok. Hát itt van a felkérés, hogy jobban tudjátok.

Álljatok a központotokba és érezzétek az erőtöket, mint egy egyén, aki legalább 200-szor járt már a bolygón. Álljatok a középpontotokba és érezzetek engem onnan, ahol a Teremtő egy kis darabkája van bennetek. Mint ahogyan Éliás egy darabkája, aki látta Éliást felemelkedni. Ahogy olyan sokszor elmondtuk, van egy nagyszerű részetek, amely többdimenziós. Ez óriási, egy nagy lenyomat a bolygón. De ha nem találjátok meg: „Ezt nem hiszem el.” és nem álltok bele, akkor csekélyke. Olyan apró, mint egy atom, ha sohasem láttátok. Nem mutatja meg magát, mivel nem helyénvaló. Nem bizonygatja magát, mert az nem helyénvaló. Készen áll a szabad választásra. Mindig is ez volt a helyzet. Még a sámánok a múltban is érkezhettek úgy, hogy sohasem látták. Ez nem automatikus. Minden egyes életetek szükséges ahhoz, hogy megkeressétek és nyugtázzátok. Tehát kérdezlek: „Miért vagy itt a székben?” A válaszom a számodra az, hogy azért mert azt érezted, hogy itt kell lenned.

Azt szeretném, hogyha most a kíséret, amely velem együtt érkezett, körétek helyezkedne. Metaforikusan azt kívánom tőluk, hogy tegyék a kezeiket rátok. A szeretet és a kegyelem átadását szeretném ezen a helyen. Így tehát azok, akik azt kívánják, hogy megváltozzon az életük és olyan erősen akarják elültetni a megvilágosodásuk magjait, ők soha nem fogják egyedül érezni magukat. Azt akarom, hogy ez most megtörténjen. Ha készen álltok arra, hogy meghozzátok ezeket a döntéseket az életetekben, most velem együtt, akkor ez a megfelelő időpont.

Ez mind azt jelenti kedveseim, hogy kicsit másképpen fogtok távozni, mint ahogyan idejöttetek. Ez mind azt jelenti kedveseim, hogy nem számít az, hogy milyen helyzetbe kell, hogy visszamenjetek. Nem számít, mert van egyfajta fényetek! Sétálhattok szörnyekkel teli sötét helyeken, nem lesz hatással rátok. El tudjátok kezdeni érezni. El tudjátok kezdeni érezni a továbbfejlesztett képességeiteket és az erőtöket. El tudjátok kezdeni érezni a kevesebb megbántottságot, amikor olyan dolgokat mondanak nektek, amilyeneket. Hihetetlenül tudjátok állni, mivel tudjátok azt, hogy mi mindannyian ott vagyunk veletek. De ehhez szabad választás szükséges. Nem kívánság, nem reménykedés, nem könyörgés, nem imádkozás, hanem az abszolút tudása annak, hogy kik is vagytok.

Elmondom nektek, hogy kik is vagytok. Nagyszerűeknek születtetek, készen állva a haladásra. A nagyszerűség versenyautó motorja van bennetek. Nem nyugszik le ha ment egy kört, ugye? Ez azokról az időkről szól, amikor beléptek ebbe az erőbe és amikor a dolgok elkezdenek megváltozni. „Óh, ez lassú.” Ne számítsatok a fény kinyilatkoztatására. Számítsatok a magokra, amelyek el vannak ültetve. Számítsatok a békességre, a jobb alvásra és hogy irányíthatjátok a dolgokat, amelyek zavartak titeket. Finoman, lassan megváltoztok.

Az emberi lények egyszerűen nem tudnak automatikusan másnapra belépni a központ energiájába, különösen, hogyha nem tették meg ezelőtt. Ez időt igényel, kényelmesnek kell lennie. Ha kiegyensúlyozatlannak érzitek magatokat a folyamatban kedveseim, ha vannak dolgok, amelyek zavarnak benneteket – még a megvilágosodott állapotban is, amelyet felvesztek –, ha valaki tulajdonsága irányíthatatlannak tűnik is, ha következmények vannak, akkor azt akarom, hogy tudjatok valamit: ne gondolkozzatok úgy, mint egy ember! Ne menjetek keresni a könyvtárakba, hogy irányítani tudjátok. A Forráshoz vagytok kapcsolódva, ez az amiért ez történik.

Van itt valaki, akinek ezt hallania kell. Tudod, hogy ki vagy. Menj a Forráshoz és mondd azt: „Nem tudom, hogy miért van ez így. Ez bánt engem és irritál. Nem értem, az energia túl intenzív a számomra.” Tudod, hogy a központ mit fog csinálni? „Óh, köszönöm, hogy most megengeded nekünk, el van intézve.” Közölnötök kell, mondhatjátok azt, hogy: „Nos, én azt gondoltam, hogy Isten mindig velem van. Isten nem tudja?” Elmondok valamit, ti mindenkit okoltok. Itt nincsenek automatizmusok, egyet kivéve. Eléggé szeretve vagytok, eléggé szeretve vagytok ahhoz, hogy lehetőségek legyenek körülöttetek. Ez fogja megteremteni a szinkronicitást.

Azt kellene választanotok, hogy rájuk találjatok, elfogadjátok őket, vagy együttműködjetek velük. Minden, amit mondtunk, az az ember által hajszolt dolog. Olyan ez, mint amikor ott hever a szerszámos készlet és minden egyes lépéssel valamit tennetek kell. Beszéljetek a Szellemhez: „Drága Szellem, ezek azok a dolgok, amelyekre szükségem van, hogy irányíthassak. Túlságosan érzem ezt és sokkal kevésbe azt. Nem értem a fejlődést, lassíts le! Nem alszom. Azt akarom, hogy egy kicsit kevesebbet törődj velem ezekben az időkben és kicsit többet azokban.” Elmondom nektek, hogy amint beléptek a központotokba, meg fogjátok kapni azokat a dolgokat. Hagyjátok, hogy a Szellem tudja azt, hogy hogyan működjön együtt veletek. Ez csodálatos.

Amikor a partnerem először elkezdett közvetíteni, le kellett lassítanunk és felnyitni őt. Nem tudtuk ezt. Most már tudja, hogy hogyan csinálja, ahogyan mi is. Minden egyes ember különböző, minden egyes ember. Hány életetek volt már? Mit tanultatok? Mi a spirituális együtthatótok? Mi az, amit el fogtok fogadni és mi az, amit nem? Mi a leckétek az életben? Mit kell itt megtanulnotok? Mik a nehézségek területei? Mik az erősségeitek és mik a gyengeségeitek? Láthatjátok, hogy a kirakós összetett és mi közösségként állunk itt, készen állva arra, hogy meghallgassunk mindannyiótokat, de mondanotok kell nekünk.

Micsoda egy szerszámos készlet az, amely még a megvilágosodásotokat és a fejlődéseteket is irányítja. Ez csodálatos! Ez azt jeleni, hogy nem egy szabály van mindenre. Ez nem általános, tudjátok? A család az nem általános, az személyes és gyönyörű. Tudjuk a neveiteket. Nos, mit szólnátok ahhoz, ha a csoport továbbra is megérintene titeket és azt mondaná, hogy ez a megfelelő időpont. Ha van valami, amit el szeretnétek mondani a Szellemnek, valami amire szükségetek van, valami amit akartok, valami amit el akartok mondani és még ha csak annyi is, hogy köszönöm, akkor ez most megfelelő időpont lenne rá.

Áldott az az ember, aki látja a láthatatlant, ami benne van. Amely a bármely valaha megismert láthatón, hallhatón, szagolhatón kívül van. Áldott az az emberi lény, aki megérti és tudja, hogy sokkal-sokkal többdimenziósabb annál, mint amit a fizikusok bevallanak. Áldottak azok emberek, akik tudják, hogy csak ideiglenesen vannak itt és, hogy a halálban nincsen szálka, illetve, hogy vissza fognak térni. Az öreg lelkek azóta itt vannak, amióta a Föld létezik és ők itt is akarnak lenni.

Lehet, hogy nem ilyen életet akartatok és gondolhatjátok azt, hogy ez bonyolult. Tudom, hogy kik vannak itt és, hogy nem ez az, amiért jöttetek. Hallgassatok ide, nem azért vagytok itt, hogy szenvedjetek. Isten nem tesz be benneteket egy a kényelmeteket meghaladó helyre. Miért nem jöttök rá erre rá? Miért nem jöttök rá erre? Ez elkezd megváltozni. Jöjjetek rá, hogy hová tartoztok és nem a helyszínre gondolok. Úgy értem, hogy mennyire szeretnek, érzitek ezt? Tudnátok egy kicsit magasabbra állni és azt mondani, hogy: „Ez az a nap, amikor megváltoztattam az életemet!” Az a fény, amit hordoztok, még annál is jobban segíteni fogja a bolygót, mintsem azt valaha gondoltátok volna. Nem azért vagytok itt, hogy boldogtalanok legyetek. Ismételten, ez Kryon üzenete és 22 éve ez az. Ez sokkal egyedibbé teszi, mivel az energia, amit teremtettetek ezt megengedi. Egy magasabb rezgés, jóval nagyobb sajátosságot enged meg. Megengedi a számunkra, hogy egy kicsit jobban letisztítsuk valaki rendszerének a többdimenziós jellemvonásait.

A szeretet soha nem változik, az mindig ugyanolyan. Nem számít, hogy hol vagytok, még akkor sem, amikor a padlón hevertek és azt mondjátok magatoknak, hogy: „Tudom, hogy nem leszek itt holnap.” Azt akarom elmondani nektek, hogy olyan sokszor megtettétek már ezt és nem fáradtatok bele. Mert ebben a pillanatban látni fogtok engem és mindenki mást. Üdvözölni fogunk, hogy újra itthon vagytok. Ne aggódjatok ezen pillanat miatt. Terjesszétek ki az életeteket a békével. Maradjatok tovább, tartsátok a fényt. Elég hamar itthon lesztek.

Most a kíséret háttérbe húzódik, de egy részüket bennetek hagyják, meghagyva a választást, hogy elfogadhassátok. Ez ennek a módja. Az energia nem a 3D-ben van, nem spirituális, hanem többdimenziós. Olyan sokáig van veletek, ameddig csak akarjátok. Marad és a felkérés az, hogy fejlesszétek. Lássátok, értsétek meg, érezzétek és tudjátok, hogy sohasem vagytok egyedül.

Ezek a mai és a holnapi nap igazságai és az igazságok mindörökre. Kryon vagyok, az emberiség szerelmese. Ez a mai nap, a nagyszerűségetek és a hozzátok fűződő kapcsolatom üzenete.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2011. 08. 14.