Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Kedveseim, Adironnda (aki éppen Kryon előtt közvetített) bölcsen szólt ugyanazon dolgokról, melyeket tanítunk. A közvetítéseknek koherenciában kell lennie a közvetítők között, mivel egyazon energiamezőn belül közvetítenek. Ez egy olyan, a Teremtő Forrásból származó, szeretettel, együttérzéssel és jószándékkal telített mező, amit néhányan Istennek neveznek.

„A közvetítés oly sokféle forrásból érkezik” – mondhatjátok... de azok, melyek pontosak és igazak: olyanok, amik a Szellem szeretetével és együttérzésével telítettek. Ez a mező szintén valami más. Ez a bolygón lévő lehetőségek egy többdimenziós forrása, mivel az itt jelenlévő összes lélek tudatosságát tartalmazza. Túlhalad, átlép azon a dolgon, amit ti fátyolnak neveztek és megérinti a Teremtő arcát. Ez az, ahonnan az információnk ered kedveseim. Ha olyan közvetítést hallotok, ami félelemmel vagy egóval telített, ha olyanra kér benneteket, ami szerintetek helytelen, vagy hogy egy bizonyos szabályrendszert kövessetek – akkor vigyázzatok! Azok az üzenetek nem a mezőből származnak.

Új információk az öreg lelkek számára

Ez a mező, amiről beszélünk, elkezd még koherensebb és felismerhetőbb lenni az öreg lelkek számára. Vannak olyan nagyon öreg lelkek ezen a bolygón, akik hallgatnak bennünket ezen a három napon (utalva a világméretű közvetítői elvonulásra). Azok, akik érdeklődéssel eljönnének egy egész napos meditálós és közvetítős eseményre, talán gyakran azon érettséggel bírnak, amivel mások nem, mikor spirituális dolgokról van szó. Ez az érettség az, ami a tapasztalatból, gyakorlatból, tanulásból és a sok életöltőn belül megtanult leckékből ered. Ettől egy öreg lélek nem lesz jobb személy, mint egy fiatal lélek, hanem inkább ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy ők már több tapasztalattal rendelkeznek. Pont olyan, mint ahogy azokra néznétek, akik kijárták az iskolát, szemben azokkal, akik nem. Mindannyian gyönyörű, intelligens emberi lények, de azok, akik végeztek, több tapasztalattal rendelkeznek. Ezek azok, akiket sokan elismernek és akiktől sokan tanácsot kérnek a bölcsességük miatt. Általában az öreg lelkek azok, akik ezen résztvevői ennek az összejövetelnek.

El szeretnék mondani nektek valami olyasmit, ami tulajdonképpen jónéhány évvel ezelőtt indult el, de manapság is erőteljes jelentéssel bír! Ez valami olyan dolog, amire számítottunk ugyan, de nem beszéltünk róla korábban. Sok olyan öreg lélek van köztetek, a nézők között, akik közvetítőként, energiaérzékelőként és gyógyítóként tekintenek önmagukra. Csakugyan azok vagytok – és ez az érettségetek része. A tanítások közül, amit a tanító Marilyn mondott ma (Marilyn Harper – Adironnda közvetítője) van olyan, ami arról szól, hogy kik is vagytok, hogy az elmúlt életekben sok helyzeten keresztülmentetek már, ahelyett, hogy ebben az életben kéne megtanulnotok őket. Egyfajta rálátást, áttekintést adott át a számotokra, így felismerhettétek önmagatokat a tanításában.

Talán úgy szemlélhetitek magatokat, mint aki jelen pillanatban is információt fogad? Ez egyszerűen mondva: a mezőből kiváltott intuíció egyedi, többdimenziós módon áramlik belétek, feltöltve benneteket lehetőséggel és információval. Ez más, mint jegyzetelni egy előadáson, nem igaz? Vannak köztetek olyanok, akik jelen pillanatban is nyitottak arra az információra, melyről úgy érzitek új, szép, mélyenszántó, és valami olyan, amiről a világnak tudnia kellene. Ülnek itt most olyanok, akik azt mondják: „Honnan tudhatja ezt Kryon? Én is pontosan ezt érzem.” Az oka annak, hogy tudom az, hogy ez nem csak veled van így kedvesem. Ez valami olyasmi, ami világszerte történik az öreg lelkekkel. Ez egy belső tényező oly sokakban a bolygón, akik egy ilyen összejövetelt hallgatnak és néznek. Olyan információt fogadtok, amit sohasem láttatok leírva egyetlen könyvben sem. Az erre az időszakra vonatkozó új információ egyfajta fokozatos „letöltését” kezditek épp el.

Van olyan befogadandó információ, ami „fény nyelven” érkezik. Van olyan információ, ami fogalmi, és olyan dimenzionalitáson belül helyezkedik el, amiről még senki sem beszélt. Elkezditek meglátni az emberre vonatkozó nagyon új információt. Vannak, akik új csakraegyensúlyt látnak, és az emberi test új területeit azokon belül, amiket egész életükben tanulmányoztak. Ezek az új tulajdonságok jóval túlhaladnak a normál csakrák területein.

Talán az vagy, aki első alkalommal látja meg az emberi Merkaba „kiterjesztését”? Ez az érzékelés kiterjesztése az öreg lélek számára. A Merkaba egy olyan energiamező az emberi lény körül, ami már az Ószövetségi Szentírás óta (Királyok II. könyve) is ismert volt, mikor Illés felfedte azt Elizeusnak, aki látta és tényként leírta olyan sietve, ahogy csak tudta: „Itt van az, ahogyan kinéz, itt van, hogy mi is ez.” Elizeus tulajdonképpen kérte ezt a képességet – egy „dupla adagot” abból, amivel Illés rendelkezett.

Ahogy Illés felemelkedett (látszólag megállapodás szerint), Elizeus egy hatalmas – 8 méter széles – fehér fényenergia mezőt látott. Úgy tűnt, hogy Illés benne utazik, ahogy a mennybe ered. (Lásd: Merkaba - Illés szekere - a szerk.)

Sokan, akik most hallgatják és olvassák ezt, elkezdik felismerni ugyanezt az érzékelést. Hogyan is néz ki? Mik a mintázatok? Mik a színek, és miért nem láthatók azok olyan könnyen az emberi szemmel? Mik azok az újfajta „frekvenciák” vagy „tulajdonságok”, amik egyfajta hang és szín mintázatot követnek, amely létrehozta az energia táncát a Merkabán belül, amit oly kevesen láttak meg valaha is?

Nézzetek rá! Mozgás van jelen benne kedveseim, mert ez nem statikus dolog – ez mindig mozgásban van. Vannak köztetek, akik látják is, és elkezdenek beszámolni róla. Néhányan közületek látják ezt, befelé tekintenek és felismernek valami olyat, amire nem számítottak: ennek egy bizonyos része a Föld energiájához tartozik. Első alkalommal látjátok meg Gaiát – annak minden rétegében – a Merkabán belül. Egyesek reakciója az lesz, hogy leülnek, elcsendesednek Gaiával és meditálnak, mivel olyan ősi információ ez, ami újra felfedezésre vár: a Föld (a természet) is egy számottevő, jelentős működő része magának az emberi fajnak. Kérdezzetek csak meg bármilyen bennszülöttet erről, és ők pontosan ezen tény információjának az örökségével fognak betölteni benneteket!

Kapcsolatba kerülni

Néha vannak, akik kritizálják azokat, akik meditálnak és szinte nap mint nap hosszú ideig közvetítenek. Sokan azt mondanák: „Mi a jó ebben bárkinek is?” A kérdés eleve egy félreértést fed fel magáról a folyamatról. A meditáció nem csak az egyes egyén megerősítéséért létezik. A kritikusok nem értik meg, hogy ez olyan öreg lélek energia, ami egyenesen a bolygóba hatol. A bolygó reagál rá, mivel ez tulajdonképpen a meditáló személy Merkabájának a része. De ez nem egy lineáris reakció. Néhányan, akik ezt végzik, tulajdonképpen emelik az egész terület rezgését, merthogy közületek oly sokan hajlandóak lesznek leülni, elcsendesedni, és ők fogják ezt tudni majd.

Ez egy új meglátás kezdete. Ezek azok a dolgok, amelyekről korábban beszéltem, kivéve azt, amit sohasem hangoltunk hozzá pontosan ehhez az információhoz az ébredező öreg lelkek számára. Ez egy új híd. Egy olyan híd, amin most nagyon is át lehet kelni és ami nyitva van.

Észrevettétek?

Mi történik, amikor ez a bolygó elkezd elcsendesedni, amikor nincs tevékenység és nagyon kicsi a légszennyezés? Jelen pillanatban ez az, ami történik. Minden tevékenység és „zaj” most elcsendesedik egy pillanatra. Ebben a csendes térben, mindezen új intuitív dolgok képesek ahhoz az öreg lelkekhez is áramolni, akihez korábban nem tudtak eljutni. Kezditek felismerni és megismerni az érvelését annak, ami a bolygón zajlik, valamint, hogy mi is a lecsendesítés oka? Ez csupán egy darabig tart így kedveseim, és túl lesztek rajta. De jelen pillanatban ezen a helyen, ahol minden megállt, az öreg lélek intuíciója a fátyolon keresztül szárnyalni kezd sokatok tudatosságába.

Az öreg lélek tobozmirigye elkezd nagyon aktívvá válni, és el fog kezdeni látomásokat adni azok számára, akik rendelkeznek a képességgel, hogy ilyen módon lássanak, akik ennek az „edényei” és közvetítik azt. Új folyamatok kezdenek el felbukkanni a gyógyítók számára, még azoknak is, akik akár több, mint 40 éve foglalkoznak ezzel. Sok gyógyító ölbe tett kézzel ülve azt mondja: „Óh Istenem, hogy nem vettem ezt észre? Hogyan történt?” Kedveseim... ez történik akkor, amikor lecsendesítitek önmagatokat. Elkezdtek ránézni a saját munkátokra, és elkezditek meglátni, hogy az talán még annál is nagyobb, mint ahogy eddig gondoltátok. Ez egy csodálatos dolog. Olyan, mint csatornát váltani a rádión az egyik frekvenciáról a másikra. Elkezdtek egyre többet és többet tanulni az új frekvenciára való hangolódással.

Mennyire vagytok lineárisak?

Kedves ember, aki megtapasztaltad már ezeket a dolgokat! Szeretnék átadni pár ezoterikus, spirituális információt a számodra! Még mindig emberi lény vagy, aki csupán néhány dimenzióban él. Egyesek szerint 4D-ben vagytok, mert a tudomány szerint a negyedik dimenzió az idő. Így tulajdonképpen 4D-ben járkáltok mindenki mással együtt, és ez a valóságotok a bolygó számára. Azonban öreg lélekként most megéreztek, átéreztek egy nagyobb fajta, tágasabb dimenzionalitást, és elkezdtek belekerülni abba.

Talán vannak, akik azt mondják, hogy a bolygó most mozdul el az 5D-be. Ennek lenne is értelme, ha lineáris módon mozdulnátok el – de ez nem így van. Az érzékeléseteket most minden létező dimenzió felé elkezditek fokozatosan kibővíteni. Ezt nehéz megmagyarázni. Gondoljatok a következőre! Mondjuk a fekete és a fehér világából valók vagytok. Érkeznek a színek, de a világotok nem fog hirtelen „átcsapni színesbe”. Az érzékelésetek fokozatosan fogja elkezdeni meglátni a tompított színeket, útban afelé, hogy egy nap láthassa a teljes színt. Tehát, a 4D-s létezésetek fekete-fehér. Viszont a színesbe váltás nem azt jelenti, hogy egyszerre csak egyetlen színt kaptok meg. Ehelyett fokozatosan mentek bele az összes színbe. Ez az, ahogyan a dimenzionalitás működik. Ha egyszer elhagyjátok a lineáris dimenziókat, akkor felhagytok a számolással.

Az információ magatokba szívásának új módja

Legyetek tudatában a következőnek! Lesznek olyanok, akik hajlamosak az ilyesfajta információt elméleti síkon fogadni és megközelíteni. Itt is van, hogy ez mit jelent. Tegyük fel, hogy elviszlek benneteket egy városnéző körútra. A folyamat közben azt mondom nektek, hogy: „Nézzétek ezt a többdimenziós épületet! Nézzétek csak meg! Nézzétek ezeket a csodálatos színeket. Erről szeretnék beszélni nektek.” Így hát jó tanulóként leírjátok azt, készítetek pár rajzot róla és azt mondjátok: „Ez csodálatos! Látok egy másikat is odaát. Mondj meg többet róla!”

A körút folytatódik, és így szólok: „Rendben, ott van egy másik is. Vegyétek ezt a másikat is szemügyre itt, mert ez szintén egy többdimenziós épület, és olyan tulajdonságokkal és formákkal rendelkezik, amiket sohasem láttatok még korábban!” Aztán jön a következő és a következő. Tájékozottá váltok és megtöltötök egy halomnyi papírt jegyzettel. Majd megpihentek és így szóltok: „Ez az én hozzájárulásom a bolygóhoz. Most már látom és ismerem azokat az új 'színeket', amik érkezőben vannak a bolygó számára.”

Ennek mindig is ez volt a módja. Tanultok róla, majd tanítjátok, és aztán még többet figyeltek meg. A spirituális beállítottságú embereket gyakran kritizálják azzal, hogy nincsenek „leföldelve”, illetve hogy nem rendelkeznek semmilyen megcselekedhető, gyakorlatias módszerrel annak érdekében, hogy segítsék az emberiség többi részét. Ehelyett egyszerűen csak ücsörögnek és meditálnak, vagy pedig láthatatlan dolgokról beszélnek és megmaradnak a saját köreikben.

Tehát hadd mondjam el nektek, hogy ez hogyan is fog megváltozni!

Itt az ideje bemenni az épületbe

Mindegyikőtök, aki arra a következtetésre jutott, hogy csakugyan több meglátni való is akad, illetve, hogy a fény egyfajta nyelv, valamint hogy az új típusú multidimenzionalitás azokban a dolgokban, melyeket láttok valósak. Nos, nekik tudniuk kell a következőt! Azt szeretném elmondani a számotokra, hogy minden egyes új érzékelés olyan további információval együtt érkezik meg, ami rétegekben úszik alatta. Ez az, ahogyan a többdimenziósság, a multidimenzionalitás működik. Ez már nem egy lineáris információ többé. Nem lehet többé átlépni a tanulás következő szintjére, így szólván: „Milyen csodálatos!”, nem lehet lerajzolni egy könyvbe, vagy leülni és meditálni felette. Minden egyes új érzékelés és tapasztalat – készen álltok rá? – magával a cselekvéssel együtt érkezik meg! Minden egyes új érzékelés egy gyakorlati tettekre váltható tétel, nem pusztán ismeret és tudnivaló. Ez mind felhasználni és megtapasztalni való dolog.

A körút folytatódik: „Itt van egy csodaszép épület... most pedig itt vannak a tervek a megépítéséhez!” Erre nem számítottatok, ugye? Minden egyes víziótok rendelkezik valami olyasmivel, ami kiegészíti azt olyannal, ami cselekvés és tapasztalat a számotokra. Ez egyáltalán nem a dolgok régi módja, és ugyanannyira nem is tudás – ez az új gondolkodásmód felfedése. Látjátok a képet, látjátok az elképzelést, látjátok a színeket, halljátok és ízlelitek azt. Aztán az adatok alatt elkezditek megkeresni a megértés rétegeit. Amikor „bementek az épületbe”, az egy hasonlat arra, hogy belül keresitek meg az információt.

Egy személyesen gyakorlati tettekre váltható tétel szépsége minden egyes olyan réteggel érkezik, amit láttok és amiről tanultok. Egy tettekre váltható tétel valami olyasmit jelent, amiből értelemszerűen cselekvés következik. Az új, többdimenziós információ rátok van hangolva – a mezőtökre – és számotokra van ott, hogy használjátok. Ez értetek van, hogy öreg lélekként felhasználjátok, majd megtanítsátok, vagy pedig példaként másoknak is megmutassátok. Ez mind újdonság, és talán összezavar köztetek egyeseket, akik csak most kezdik el megtapasztalni azt.

Kedveseim, nem azért kaptok „előrelátást”, mivel kedves öreg lelkek vagytok. Azért kaptok rálátást a jövőre, hogy taníthassátok! Azért, hogy beszélhessetek róla, írhassatok róla és elmagyarázhassátok azt.

Végezetül pedig, térjünk vissza Elizeushoz, a spirituális munkáshoz, Illés tanítványához!

Illés belép a mezőbe és fénnyé válik. Első alkalommal láttak meg egy emberi Merkabát. Fénylik, felszáll, majd csend és nyugalom áll be. Képzeljétek csak el Elizeust! Minden elcsendesült. A mestere eltávozott. Mi történt éppen? Beszámoljon róla vajon bárkinek is? Ki fogja ezt elhinni? Mit jelent ez? Minek kellene nevezni a spiritualitás azon „járművét”, amelyet az imént látott?

És csakugyan – beszámolt róla, elnevezte azt, majd mindent a mesteréhez és annak tanításához hasonlóan tett. Ő maga is mesterré vált!

Most pedig itt a második hullám, és ez az öreg lelkeknek szól!

Mi a Merkaba? Mire való? Mit kezdtek vele? Hogyan látjátok meg? Mi van benne? Nos, ahelyett hogy egyszerűen beszámolnátok arról, hogy milyen csodálatos, most egy megcselekedhető, gyakorlati tétellé válik, amit tanítani lehet. Mik a körülötte lévő formák? Mi a körülötte lévő geometria? Lehetséges, hogy ez tartalmaz mindent, ami csak létezik?

Évek óta vannak olyan tanítók kedveseim, akik elkezdték a válaszokat tanítani ezekre a kérdésekre. Amikor a tanár Peggy Phoenix Dubro (aki korábban előadott) a lelki szemeivel első alkalommal látta meg a „kozmikus szövedéket”, nem pusztán csak látta azt, és készíttetett róla egy művészi ábrázolást vagy animációt, majd továbblépett. Ezen túl látta benne: a gyakorlati tettekre váltható tételeket. Ami következett utána, az már a fázisok és a tanítás szintjei voltak arra vonatkozóan, hogy mi is az, illetve, hogy miként használandó.

Azok számára, akik megkapták ezeket az új érzékeléseket kedveseim, most azt mondom, hogy van itt még valami, amiről tudnotok kellene. Keressetek további beágyazott üzeneteket minden egyes intuitív észlelésben! Mi a gyakorlatban megtehető tétel? Hogyan használjátok? Mit jelent? Éppen a szeretet vagy az együttérzés azon új rétegét kaptátok meg, ami azt mondja: „Ülj le itt, és legyél szeretve!”? Ez cselekvésre váltható! A megvalósítás maga a tett. Elkezd megmagyarázni és visszaigazolni egy olyan kifejezést, amit olyan sokszor adtunk már át korábban: „együttérző cselekedet”.

Minden egyes tisztánlátó képességgel – minden színnel, minden formával, minden nyelvvel, minden fénnyel – olyan dolgok járnak, melyeket meg lehet tenni vagy meg lehet valósítani. Ez az öreg lélek feladata ezen a mai napon. Az első tétel tudni róla, a második felfedezni a gyakorlati tettekre váltható réteget, a harmadik pedig felfedni azt mások számára.

Ezek azok a dolgok, melyek újak ma, amiket lassan mindannyian elkezdtek intuitív módon érzékelni, amik különböznek a tegnapiaktól vagy a tegnapelőttiektől. Ezek mindazon új dolgok, melyek azokéi, akik olvassák, vagy nézik ezt a programot vagy épp követik a továbbiakat. Máskülönben nem lennétek itt.

Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól. Jó okkal vagyok az emberiség szerelmese. Üdvözöllek benneteket a váltásban, a valódi váltásban! Mostantól egy év múlva – vagy talán egy kicsit később – szeretnék hasonlóképpen összegyűlni veletek újra, és elmondhatjátok nekem, hogy mit is tanultatok kedveseim! Nem véletlen az, hogy itt vagytok – nem véletlen.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2020. 04. 14.