Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Alkazár és én meghívunk Benneteket, hogy megtapasztaljátok azt, amiről néhányan azt gondoljátok, hogy nincs is ott. Hogyan lehetne lehetséges megtapasztalni olyasmit, amiről azt állítjátok, hogy Nektek olyanotok nincs? Alkazár elmagyarázta, hogy igenis rendelkeztek vele, ott van, értékes, benne van az Akashában, még ebben az életben is jelen van. Hívhatjátok egy helynek is, ha akarjátok. Olyan helynek, ahová elmehettek, ha akartok. Mentális, érzelmi, spirituális energiák kereszteződése, mely elvezet  a legbékésebb helyre, ahol valaha jártatok. Szerintetek létezik ez a hely? Bennetek?

Ez a közönség egészen közel ül egy nemzeti parkhoz. Amit Yellowstone-nak hívtok, az hatalmas, óriási, és ősi. Túlmutat minden meggyőződésen. Ha ebben a modern korban odamentek a járműveitekkel, nem érzitek, hogy nem vagytok odavalók, amikor a fák elmondják, hogy ők már ott vannak valamilyen formában több ezer éve? A folyók ugyanezt mondják. Nézitek őket, ők pedig néznek titeket, és érezni kezdtek valamit. Éreztek valamit.

Szeretnélek visszavinni Benneteket időben. Tartsunk egy törtélem órát! A környékbeli őslakosok, akik tulajdonképpen több száz, ha nem ezer éve itt jártak Yellowstone-ban a maga hatalmas területével, a maga ősiségével, nem éltek itt. Meg kell kérdezzétek, miért nem? Remekül megmagyarázható. De inkább arról szeretnék beszélni, hogyan reagáltak rá.

Több tucat lehetett a civilizációk, törzsek száma, akik keresztül vonultak Yellowstone-on.  A történészek azt állítják, hogy ez valós dolog. Nem sokszor álltak meg közben, nem sokszor. Nem éltek Yellowstone-ban, nem telepedtek le ott,  mivel volt ott valami nagyon furcsa, amit az őslakosok azonnal észrevettek: akármilyen hatalmas volt, akármilyen ősi, nem voltak ott állatok. Egy állat sem. Nézték a folyókat, a patakokat, és nem volt bennük hal. Nem olyan hely volt, ahol élhettek. Erre a magyarázat helyénvaló. Azokban a napokban érezték a magasságot, és a síkságokon tudtak megélni. Ma már vannak itt állatok, de akkoriban nem voltak. Így hirtelen rendelkezésre állt egy hihetetlen ősi hely, mely oly csendes volt. Egészen más volt az ökológiája, mint amit az őslakosok ismertek: nem lehetett vadászni, nem lehetett halászni, de érezték az energiáját.

Mit gondoltok, mit kezdtek vele? Ha a helyükben lettetek volna, mit csináltatok volna? Mit gondoltatok volna? Ti mennyire tartottátok volna ezt a helyet? Bizonyíték van rá, hogy szinte minden egyes törzs úgy tekintett erre a területre, mint ősi szent hely, ahol még állatok sem lehettek, ahol még  hal sem lehetett, így istentiszteletre tartották fent ezt a helyet, ahol tiszteletüket róhatták le, ahol együttállásba kerülhettek -, ha így akarunk fogalmazni.

Bizonyíték van számos átmeneti rítusra, melyek olyan helyek, ahol megálltak szertartásokat tartani. Értékesnek, gyönyörűnek, csendesnek, ősinek, szokatlannak tartották. Még számukra is kiemelkedő volt minden más ősi hely között, ahol éltek, vagy jártak. Sok a bizonyíték, hogy csak keresztülvonultak, és a keresztülvonulás közben megálltak, és átvették, amit csak tudtak a békéből, ami itt van, hogy magukkal vigyék a földekre, ahova tartottak.

Érezték, hogy ez a gyönyörű hely, ahol nincsenek állatok, nincsenek halak, beszél hozzájuk, és amikor továbbmentek olyan helyekre, ahol rendszerint harcoltak, erősebbek tudtak lenni, és megértették a Föld állatait ennek a mágikus helynek köszönhetően, amihez oly közel ültök most. Ez egy metafora, amit szeretnék Nektek átadni, most azonnal.

Kedveseim! Minden egyes emberi lény keresztül vonul a maga Yellowstone-ján. Ez az a hely, ahol nincs még aggodalom. Lehet gyerekkorban jártatok ott. Olyan időszak, amikor nincsenek még félelmek. Ahol nincsenek még felelősségek. Amikor fiatal felnőttek vagytok, amikor nem értitek, nem veszitek észre, hogy mibe keveredtek bele. A béke időszaka, amin mind keresztül mentetek.

Szeretném, ha visszamennétek oda egy pillanatra, és eszetekbe jutnának azok az ártatlan idők, annak szépsége, hogy nincs aggodalom, nincsenek terhek, nincsenek párkapcsolati gondok, nincsenek egészségügyi problémák, nincsenek félelmek. Szeretném elmondani Nektek, hogy ez nem a múltatok, ez OTT VAN BENNETEK! Mind rendelkeztek vele, mert belevésődött az emléketekbe. Hallhattatok ma egy előadást a fizikáról, amikor bemutatták Nektek, hogy a fizika hol kezdi megérteni az idő visszafordulást. Láthatjátok, hogyan épülhet be abba, amit lineárisnak gondoltok, pedig nem az.

Lehetséges, hogy ellátogathattok arra a helyre? Ha igen, ha úgy hiszitek, hogy megint átélhetitek, akár most azonnal, szeretném ha ezt megdupláznátok, sőt megtripláznátok, mert a bolygó új energiája hátszél számotokra. Mit láttatok ma a színpadon, amikor a tudós mérte a tudatosság és a gondolat koherencia szintjét? Láttátok a grafikont a képernyőn. Láttátok, ahogy a tudatosság képes teljes koherenciát alkotni, és ha meginterjúvolnátok ezt a tudóst, hogyan lehetséges? azt felelné, hogy együttérzésen és szereteten keresztül, amit ráöltünk a tudatosságra és önmagunkra, és egy kijelentést is tett. Láttam a teremben mindenkit, és mindenkit szerettem. Éreztem a visszaáramló szeretetet. Éreztem az együttérzést, éreztem a békét. Ma láttátok, ezek nem pusztán gondolati jókívánságok. Meg tudtok tapasztalni olyasmit, amiről beszélünk, ami szó szerint meg fog változtatni Benneteket.

Mi történne, ha el tudnátok menni erre a békés helyre, arra a helyre, amiről az őslakosok valószínűleg dalokat énekeltek, amiről sok-sok történetük volt, mely egy ősi, magasztos hely, ahol még állatok, és halak sem lehettek, mert annyira szent? Meg van Nektek valamelyik ilyen hely? A válasz: igen. Mindegyikőtöknek. Megvan az erőtök, céltudatosságotok, hogy el tudjatok menni arra a helyre, mely oly ősi, oly szép, ahol az aggodalom nem támad rátok, ahol a tudatosság nem csúszik bele abba, amit emberi természetnek nevezünk, ahol félni kezdtek. Kedveseim, ez a kezdete az emberi fejlődésnek: gondolataitok uralása, cél, tudatosság az egészségben, tudatosság a fizikában, még önmagát is uraló tudatosság, amikor behatolhattok minden egyes sejtbe.

Hozzátok meg magatok számára a döntéseket! Ide elmegyek ma. Elindulok a magam átmeneti rítusára, egy olyan helyre, mely magasan van a hegyekben, a saját agyamban, mely oly szent, hogy nincs ott semmi, csakis saját spirituális lényegem, annak lényege, aki Vagyok. Olyan magasan van ez a hely, hogy az aggodalmak nem tudnak ide felmászni, nem jutnak el hozzám, egy olyan gyönyörű hely az, amihez nincs hozzáférés, és egyetlen múltbéli esemény tud odáig elmászni, hogy megzavarjon engem. Egy hely, mely oly ősi, hogy ott maradhatok, letelepedhetek ott, mosolyogva, és köszönetet mondhatok Istennek, része vagyok. Ezt mind megtehetitek. Ez az átmeneti rítus már nem elérhetetlen, nem nehéz, ez az, akik vagytok.

Alkazárral azt mondtuk, meghívunk, hogy tapasztaljátok meg azt, ami megtapasztalható. Nem elérhetetlen, nem megérinthetetlen, jócskán beleesik mindegyikőtök hatáskörébe, anélkül, hogy el kellene olvasni hozzá egy könyvet, meg kellene hozzá tanulni valami folyamatot.  Ezek vagytok önmagatokkal. Hatalmasok vagytok, erősek és megérdemlitek. Mit gondoltok erről? Ez csak egy egyszerű csatornázás, vagy tele van itatva igazsággal? Ti döntitek el. Ez a ti intuitív felismerésetek.

Kedveseim, most látjátok, miért olyan nagy az izgatottság, azok között akiket vezetőknek, angyaloknak, vagy bárminek neveztek, a csatornázottak között, akik ugyanazt az információt adják át más szavakkal, ahogy beszélnek a dimenziók emelkedéséről más-más szavakkal. Ne zavarjanak meg Benneteket a számok! Ez egy vibrációkról szóló hely, és ez új az emberi természet számára, de nem új az idős lelkeknek, hiszen Ti már jártatok itt. Ti tudjátok miről beszélek. Ti vezetitek a többieket.

Kedveseim, mikor mások látnak Titeket, azonnal koherenciára kapcsoltok, hogy ki-be tudjátok kapcsolni ezt a különleges helyet, hogy megújulva tudjatok visszamenni dolgozni, és mások meg fogják kérdezni, „Hogy csinálod? Honnan kapod? Mi folyik itt?” Ti pedig odafordultok feléjük, mosolyogtok, és azt felelitek „Ott van Benned is”, és ekkor kezdhetitek el magyarázni, Nektek hogyan sikerült. Ez meg fogja változtatni a világot. Erről szól ez a 3 nap. Lehetséges? Szerintetek hogyan, és mit csináltok? Olyan hatással tud lenni másokra, hogy képes őket megváltoztatni, olyanokat is, akik még sohasem voltak ilyen találkozón, mint ez, akiket nem érdekeltek spirituális dolgok, de nagyon érdekli őket, hogyan lehet megoldani a Föld problémáit, hogyan teremthetnek békét önmaguk számára, és azoknak, akik körbeveszik őket. A válasz: igen. úgyhogy haladjatok vele.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 06. 02.