Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Kérem az első kérdést.

„Beszélnél kérlek a multidimenzionalitásról? Úgy hallottam, hogy saját magunknak 11 verziója létezik, plusz a Felsőbb-Énünk. A te meglátásod szerint ez így van? Néhány ezek közül a verziók közül a segítőnk, ahogy tegnap említetted a tudatosságunk második csoportosítása során?”

A válasz nem-lineáris lesz, a kérdés lineáris. Most is megpróbálok majd megalkotni egy olyan választ, amely segíteni fog meglátni nektek azt, hogy mi is történik valójában. Ne számoljátok meg a verziókat! Ne azonosítsátok a dimenziókat! Ahogy mondtam tegnap, az egész egy levesben van, az étel elkészült és a fűszerek is benne vannak. Ezért a többdimenziós az a név, amelyet az emberi léleknek adnánk. Amely a fizikai testben tükröződik, mert még a DNS-eteknek is vannak többdimenziós aspektusai. Tehát úgy mondanátok, hogy az általatok Merkabának nevezett dolog többdimenziós levese, egyfolytában információt sugároz nektek. A vezetőitek részei ennek. A Felsőbb-Énetek része ennek. A DNS-etekben lévő kvantumutasítások részei ennek. Azok, akik a fátyol túloldalán vannak, akik a ti lelketek azonosítójával rendelkeznek, a részei ennek. De ti szeretnétek tudni, hogy melyik-melyik rész, milyen színű, hogy néz ki és mi a neve. Kedves Emberi Lény, ez teljesen érthető. Így tanultátok, mindannyian.

Az emberi faj fejlődésének egyik része az időnek ezen a pontján az, hogy lépjen ki a tanulásból. Dobjátok el a hagyományokat, amelyeket tanítottak nektek még az új korszakban is olyan sokáig és kezdjétek el meglátni az összefüggést, a részek összerakását úgy, ahogyan még sohasem láttátok ezelőtt. Ha egy egészként kezditek el látni magatokat, egységként és abbahagyjátok a többdimenziós ember darabjainak és részeinek szétszedését illetve az azonosításának kísérleteit, akkor elkezdtek megnyugodni. Úgy van, ahogy lennie kell. Vagyok, aki vagyok. Soha nem hallottad a Szellemtől, hogy ilyesféle instrukciókat adott volna: „Vagyok, aki vagyok és ezek a részek...”. Ez nem így működik. A spirituális értelem az, ami szeretné megismerni. Nos, nem tudható, mert a leves az leves és minden egyben van. A vezetők részei a fizikai testű emberi lénynek, a fátyol túloldalán lévők pedig a Felsőbb-Énetek részei. A kristályrács energiái a cselekedeteitek visszatükröződései és a Felsőbb-Énetek is benne van éppúgy, akárcsak a Mágneses Hálóban – mindenhol ott vagytok és okkal. A kérdést becsüljük, de mégis azt mutatja meg, hogy még mindig meg akarjátok számolni a részeket. Hát ez nem ma lesz.

Következőt.

„Beszélnél kérlek arról, hogy miért népesítették be a bolygót 5, 7 és 9 központú lények, akik emberi formával rendelkeztek és ez hogyan kapcsolódik a fejlett Lemúriaiakhoz?”

Azt tudnotok kell kedveseim, hogy a lemúriaiak nem az emberiség végső állapota voltak. Kezdeti emberi lények voltak. Az emberi lények számára évmilliókat vett igénybe a fejlődés addig a pontig, ahol készen álltatok arra, hogy a plejádiak elvessék a magokat. A fő központi számotok az 5, amennyi akkoriban volt, változni készült. Csak a számmisztikára kell tekintsetek. Tehát a lemúriaiak „5-központúak” voltak. Ez nem tartotta vissza őket attól, hogy a megvilágosodásról szóló információkat kapjanak. Nem akadályozta meg őket abban, hogy olyan kultúrájuk legyen, ahol olyan dolgokat fejlesztenek ki, mint a megfiatalodás temploma, ahol fizikai dolgokat kaptak a magszüleiktől. De megakadályozta őket abban, hogy egy bizonyos pontnál magasabb szintre fejlődjenek. Ezt felismerték és tudták is, ez volt az ember spirituális fejlődésének a kezdete.

Tehát a lemúriaiak és Lemúria civilizációja nem olyan valami, amire vissza kell néznetek és azt mondanotok, hogy „bárcsak ott tartanánk ma”. Spirituálisan attól a ponttól kezdve fejlődtetek. Lemúria értékes volt, mert nem voltak háborúk. Lemúria értékes volt, mert az emberiség kezdő spirituális tudásának olvasztótégelye volt. Lemúria különleges volt, mert kifejlesztettek olyan élethosszító, megfiatalító technológiákat, amelyek mágnesességgel és szuperhűtéssel működtek. Ez 10.000m magasságban elérhető volt a számukra. Tudjátok, hogy felszínre került a hegy. De ma fejlettebb technológiával rendelkeztek, ezeket a dolgokat sokkal könnyebben kifejleszthetitek, mint ők. Így hát tiszteljétek őket a kezdeteikért és a gyökerekért.

Az emberi lény központjainak kifejlődése azért történt meg, mert az emberek készen álltak rá. Elmondtuk tegnap este, hogy ahogyan az emberi lények fejlődnek és amint készen állnak bizonyos fajta tulajdonságokra, úgy kapják meg őket. Fejlődni 7, 9, vagy akár esetleg 12-középpontú emberi lénnyé. Ez az emberi fejlődés és a ez a spiritualitásban központosul. Látnotok kell az egész nap folyamán annak a magyarázatát, hogy kik is vagytok. Soha nem volt még megtervezve ettől elegánsabb rendszer arra, hogy hogyan is dolgozzatok együtt, mint amit ma tanítottunk nektek. Ez több középponton alapul, mint amennyivel a lemúriaiak rendelkeztek.

El fog jönni a nap, amikor a középpontokból 12 lesz. Képzelhetitek, az mennyire bonyolult lesz, mivel hozzá kell adnotok a kvantumtulajdonságot is. Lesz egy kerék a keréken kívül. Az evolúcióban ez így működik, a spirituális dolgokban éppúgy, mint a biológiai dolgokban, vagy a tudatosságban. Tehát egyszerűen egy faj természetes fejlődését látjátok, amely eldöntötte, hogy előrelép az élet integritásának egy magasabb szintje felé.

Végül, ahogyan mondtam nektek, ez a fajta magasabb szintű gondolkodás fog tükröződni a kormányzásban, az üzletben és az olyan államok csoportjában is, amelyek soha többé nem akarnak háborúzni, mivel túlélésüket a galaxis részeként látják, nem csupán egy olyan kis kék bolygóként, amelyről nem tudnak elszökni. Sokkal több jön még annál, mint amit ismertek. Ami most következik, az emelni fogja a ráébredéseteket önmagatokra, össze fogja kapcsolni a Földet egy másfajta tudatosságban – és ez sohasem lesz számotokra félelmetes. Ami következik, jóindulatú. Ami következik, az szép. Ezeket a dolgokat nehezen tudjátok elképzelni, de most nyíltan beszélhetek róla. Talán 2012 előtt mindez butaságnak tűnt volna még, mivel egyszerűen túl sok volt a sötétség ezen váltás körül, amelyen most túljutottatok.

Látni fogjátok, hogy maga a közvetítés is megváltozik. Új perspektívák felé nyílik meg. Olyan dolgokról fog szólni, amelyekre előretekinthettek, amelyek nagyszerűbbek, mint bármi más ezelőtt. Annyi kérdés van a teremben. „Köszönjük, Kryon, ez nagyon jól hangzik, de annyira nehéz elhinni, amikor a híreket látjuk. Vajon életben leszünk, hogy lássuk is megtörténni?”. Hát persze, hogy élni fogtok! Talán másként fogtok egy kicsit kinézni. Öreg lélek, visszajössz, ezt nem fogod kihagyni. Ez a végjáték. Évezredeken keresztül küzdöttetek, hogy eljussatok erre a pontra. Tudom, hogy azt mondjátok, fáradtak vagytok, de ez csupán az emberi elme. Nem halljátok az ünneplést? Megengednétek magatoknak egy pillanatra, hogy megpihenjetek Isten karjaiban, megöleltessetek és ünnepeltessetek mindazért, amit tettetek? Nem fogjátok kihagyni az utazás fennmaradó részét, egyszerűen nem. Szóval látni foglak benneteket másfél pillanatra és már jöttök is vissza. Alig várjátok, hogy felébredhessetek azzal a tudással, amiről tudjátok, hogy kiérdemeltétek. Felébredni olyan ösztönökkel, amelyek lehetővé fogják tenni számotokra, hogy emlékezzetek rá, hogyan is kell olvasni mindazt, emlékezni arra, hogy kik is vagytok, valamint arra, hogy tartsátok a fényt.

A következő kérdést.

„Voltak korábbi fejlett civilizációk is a Földön. Milyen tudatosság jellemezte őket?”

Az attól függ, hogyan definiáljuk a fejlettséget. Soha nem volt magasabb szintű tudatosság a bolygón, mint amekkora itt és most a teremben található. Tudtátok ezt? A fejlett civilizációk sokféleképpen lehetnek fejlettek. Fejlettek voltak az ötleteikben és talán a technológiájukban is, de nem a belül rejlő ráébredt tudatosságban voltak fejlettek, kedveseim. Az ottani elhalálozások majdnem teljes mértékű oka az volt, hogy nem léptek előre a spiritualitásban, nem haladtak a tudatosságuk többi részével. Márpedig eljön az ideje annak, amikor ezek átütik a falat és egy magasabb fokú tudatossággal és felébredettséggel hajlamosak lesznek lerombolni egymást. Ide tartottatok volna ti is, tudjátok ezt? Gondoljatok csak a születésetek idején lévő jövendölésekre. A társam minden alkalommal ezt tanítja, amikor a színpadon áll. Gondoljatok azokra a jövendölésekre, amelyek azt mondták, hogy nem lesztek képesek túlélni. Megvoltak a fegyvereitek, amelyek biztosították volna, hogy nem élitek túl. Egymásra céloztak, amikor a jóslatok megszülettek. Csoda hát, hogy azt mondjuk nektek, voltak mások is, akik ugyanazzal álltak szemben: fejlett technológia, fejlett spirituális tudat nélkül egy civilizáció hanyatlásához vezet. Ez a válasz. Össze kell, hogy rakjátok ezeket. Annak kell a csúcson állnia, – ha már hierarchiát szeretnétek, – amely a Teremtő Forrást keresi. Kedves emberi lények, ez lesz a katalizátor az összes többi számára.

Most először az emberi történelem során, ahogyan az ősök előre jelezték, a Föld elkezdi egyensúlyba hozni önmagát. Az emberiség bölcsességében, az egyesülés útját kezdi el meglátni a szétválasztás helyett. Az emberi természet maga is meg fog változni. Az emberi természet is! Ezt a gyermekekben fogjátok ezt először meglátni, mert olyan ideáljaik lesznek, hogy csodálkozni fogtok azon, vajon honnan jöhettek. Becsületesség, vajon honnan ered? Ezek éppen az ellenkezői lesznek annak, amit az emberi természetről tanítottak nektek, vagy amit az emberi természetről tapasztaltatok, amikor ti voltatok gyermekek. Amikor egy gyermeknek nem kell megtanítani azt, hogy lopni rossz dolog, mert ez intuitív. Amikor a gyermek tud Istenről, mert ez intuitív. Amikor a gyermek talán, talán még azt is tudja, hogy élt már korábban is – mert ez intuitív dolog.

Ez egy emelkedettebb tudatosság. Ezzel együtt a technológia is jönni fog. Azzal együtt pedig jönni fog a galaxissal való kommunikáció és egy felemelkedett bolygó kezdete. Nos, még nem térhetünk rá a következő kérdésre addig, amíg el nem mondom nektek, hogy mindennek ára van. Az ára a türelem, mivel az emberiség nem hirtelen fog felébredni. Lesznek idők, amikor úgy tűnik majd, hogy visszafelé haladnak a dolgok. Amikor ott álltok és ti vagytok az egyetlenek, akik azt mondják: „látom a fényt”. Körülöttetek mindenki azt fogja mondani, hogy: „bolondok vagytok, mert nincsen fény”. Elmondom nektek, hogy ez a módja, mindig is így működtek a fejlődő bolygók: hullámokban. Két lépés előre, egy lépés hátra. Öt lépés előre, egy fél lépés hátra. Ez egy folyamat, amelyet láthattok, de ebben a fejlődési folyamatban időnek kell eltelnie. Ezt korábban a magok elültetésének neveztük. 18 évetek van csupán arra, hogy elültessétek a magokat. Még semmit nem mondtam a növekedésükről. Ez nemzedékeken át történik meg.

Meg tudnátok ünnepelni velem egy kvantum dolgot? El tudnátok menni egy olyan időbe – ez nem félelmetes kedveseim, hanem gyönyörű –, amikor nincs testetek? Az a bizonyos, amelyben most vagytok, az egyetlen, amiről azt gondoljátok, hogy most rendelkeztek vele... nos, nem benne vagytok, hanem egy másikban. Visszajöttetek. Ne döntsétek el azt, hogy hogyan kell kinéznie, vagy, hogy kik is vagytok, csak azt mondom, hogy gyertek el oda velem. Ott álltok és egy olyan Földet láttok, ami nagyon különbözik ettől a mostanitól, mivel most tovább éltek és ténylegesen láthatjátok az emberiség fejlődő szellemét. Körülnézhettek és láthatjátok, hogy nincsenek háborúk. Értitek ugye, hogy ugyan szabad választás van, de senki nem öli meg a másikat ebből fakadóan?

Körülnéztek és látjátok, hogy vannak hitrendszerek. Mind egyediek és a mai hitrendszerekből alakultak ki, leszámítva, hogy történt valami. Mind úgy tisztelik a fa egyetlen törzsét, mint a Teremtő Forrást. De másképpen teszik ezt és talán vannak tanaik is. Némelyek közülük kezdők, némelyek nem és mindegyiknek megvan a maga módja arra, ahogyan a Teremtő Forrást tiszteli. Egyik sem mutat rá a másikra és mondja azt, hogy tévednek, mert mindegyik elismeri, hogy van egy mag, hogy mindannyian ugyanarról a helyről jöttek. Ugyanaz a szeretet van mindegyikben. Megvannak az egyedi jellemzőik. Visszatekintenek és azt mondják, hogy: „Voltak napok, amikor megöltük egymást azért, mert nem értettünk egyet.”. Milyen furcsa. Milyen elcsépelt. Milyen barbár!

Amit most lefestettem nektek, az a lehetőség, amelyet látunk bennetek. Életben vagytok, hosszú életűek a tudatossághoz, a megvilágosodáshoz és a technológiához, figyelve a bolygót a jövőben. Számunkra ez már itt van. Ti kedves öreg lelkek, csak most léptétek át a jelzést és kezdtétek elültetni a magokat, de ott lesztek. Csodáljátok hát, hogy miért szeretünk benneteket ennyire, miért sugárzik a Teremtő Forrás középpontjából a könyörület? Csodáljátok, hogy miért szeretnénk fogni a kezeteket, hogy jobban érezzétek magatokat? Csodáljátok, hogy miért kérünk titeket arra, hogy hagyjátok abba a vezetők megszámlálását és ehelyett számítsatok inkább ránk?

A következő kérdést.

„Hogyan tudjuk leginkább kiaknázni az Akashánkat, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük életünk célját?”

Az Akasha kiaknázása a jövő koncepciója. A társam többször állt már velem a zuhany alatt és a kérdései éppen olyanok, mint a tieitek. Óh, sikerült pár dolgot előhúznia és változtatni magán. Szüksége is volt rá, hogy végezhesse a dolgát. De nem tudja, hogyan csinálta. Nem igazán. Tudjátok nem követett egy folyamatot, nem igazán. Tudjátok, mit csinált? Ott állt, és azt mondta: „Isten, kérlek mondd meg nekem, hogy mi az, amit tudnom kell.”. Ebben a folyamatban – ha így szeretnétek nevezni azt, amit ő egy folyamatnak gondol, akkor – bizonyos aspektusokhoz vezették el és ő megvalósította azokat. Még mindig nem tudja, hogy mit is csinált, még mindig nem tudja, hogy hogyan is történt, csak hálás, hogy megtörtént. A zuhanyzóban mondja ki azt, hogy: „Kérlek, mondd meg, hogy mit mondjak.”. A zuhany alatt mondja azt nekem, hogy: „Kryon, nem állhatok ott a színpadon és mondhatom azt, hogy aknázzátok ki az Akashát és... sok szerencsét hozzá!”.

Pedig ez közeledik. Tehát mostanra, hadd mondjak csak annyit nagyon őszintén, magunk között kedves emberi lény, hogy valami nagyon fejlett dolog előtt állsz, amikor arról beszéltek, hogy az emberi tudatosságot felhasználva az Akasha feljegyzésbe áskálódtok arról, hogy kik is voltatok és előhúzzátok azokat a tulajdonságokat, amikre ma van szükségetek. Tehát ahelyett, hogy azt keresnétek, hogy hogyan, azt akarom, hogy fogjátok meg a Felsőbb-Énetek felétek kinyújtott kezét és mondjátok ezt: „Vezess át engem ezen lépésről lépésre. Mit tegyek legközelebb?”. Aztán bízzatok az intuitív gondolatban, mert utasítások fognak érkezni. A társam számára a diétájáról volt szó, ami aztán az anyagcsere-paradigmájává vált. Az intuíciója azt mondta: ne edd többé ezt, ezt és ezt. Majd így is tett. Ebből az lett, hogy: „nos, akarod még ezeket?”. Nem volt a válasz. A teste azt mondta: gratulálok, most már valaki más vagyunk. Kiérdemelted. De 3D-ben kellett kezdenie, lineáris módon, hogy eljusson odáig, hogy valósággá váljon diéta helyett.

Más dolgokra vonatkozóan, amiket véghezvitt, ezeket lépésenként érte el, amiket az intuícióján keresztül adtunk neki egy másik alkalommal. Mert egyszerűen annyit mondott: „Mondjátok meg, mit kell tudnom”. Ez a legjobb kérdés, amit feltehettek a veleszületett intuíciótoknak és egyébként is őt kell megkérdezni. Kérdezzétek meg magatokat! A veleszületettetek a testetek többdimenziós intelligens része, amely mindent tud a 3D és a többi dimenzió közti energiák fizikai egységéről. Okos. Többet tud, mint az emberi tudatosságotok. Ő az, aki ekkor megadja majd nektek az intuíciót, hogy véghezvihessétek azokat a dolgokat, amelyeket az Akasha kiaknázását illetően szeretnétek tenni.

Nos, adtam most nektek néhány információt, amit még a társam sem kapott meg. Azt hiszi, hogy ez tőlünk jött, pedig nem. Kiérdemeltétek. Magatokkal hordjátok. Hát éljetek vele! Meg tudjátok tenni magatok is, saját magatokkal, ha át tudtok kelni a hídon a belső testetek felé. Ahogyan a társam is tette és ami az emlegetett példában is van, az az, hogy üljetek le, és mondjátok azt, hogy: „Kedves Istenem, kedves testem, kedves veleszületett, mivel ti mind együtt vagyok, mondjátok meg nekem, hogy mit kell tudnom!”. Ez a gyors pálya és mégis ez a kevésbé népszerű. Ez olyan dolgok megtételét igényli tőletek, amiket soha nem tettetek meg azelőtt. Beszéljetek magatokhoz, értsétek meg azt, hogy a veleszületettetek – ami az intelligens testetek –, az a tudatosságotok és a ti részetek, viszont az a részetek is, amihez nem feltétlenül juthattok el automatikusan. Hát nem érdekes, hogy az emberi lény órákig képes ülni és meditálni, hogy kapcsolatba kerülhessen a Felsőbb-Énjével azért, hogy átkelhessen a hídon a fátyol másik oldalára és egyszer sem beszél a belsőjéhez? Mi itt most erre gondolunk. Azt hiszem, itt az ideje, hogy elkezdjétek megérteni, hogy ez egy teljes testi élmény – és ez az, ahogyan ez működik. Sok ember nem áll készen erre. Így hát, azt mondom a társamnak a zuhanyzóban, hogy még nem, de hamarosan...

„Amikor a Földön először elvetették a magokat az emberi lények 5-féle rasszával, mi volt az első nyelv? Ez vajon mindannyiunk közös nyelve volt, vagy mind az 5-nek megvolt a maga saját nyelve?”

Sokkal több létezett, mint 5. Inkább 26 volt az. A nyelvek, amiket használtak, különbözőek voltak, mert az emberi lények nem nagyon tudtak utazni. Ugyanabból az okból, amiért a mai nyelvek is születtek. Tudjátok is, hogy hogyan születtek meg egy központi helyen, amit Európának neveztek, ami olyan egyszerű, olyan kicsi és mégis olyan sok nyelv van ott – hát az ok ugyanaz. Ha vesszük az emberiséget, kis csoportokra különítjük el őket, évszázadokon, ha nem évezredeken keresztül és olyan kevesen vannak, sohasem találkoznak, nos akkor elkülönült nyelveik lesznek. Ami a magok elültetése utáni első nyelvet illeti – nos, erről egy plejádit kellene megkérdeznetek. Mit gondoltok, honnan vették? Szeretném, ha emlékeznétek arra, hogy amikor érző emberi lények – akik úgy néztek ki akárcsak ti és nem barlanglakók voltak – elvetették a magokat, akkor ha belegondoltok, valószínűleg már rendelkeztek valamiféle kommunikációval.

De a magok elvetése után sok minden történt. A szociológusok és az antropológusok rá fognak világítani, ha megkérdezitek őket és azt fogják mondani, hogy: „Ne nézzetek visszább többet, mint 100.000 év, ha olyanokat akartok találni, mint amilyenek ti vagytok.”. Mivel felismerték, hogy történt valami. A 26-ból 5 lett. Sőt mit több, ti rasszokról beszéltek. Nem 26 rassz volt. A 26 nem a rasszok száma volt, ezek különböző emberi fajok voltak. Értitek ezt, ugye? Amikor elmentek az állatkertbe és látjátok, hogy hányféle fajtája van az emlősöknek, hányféle szarvas, hányféle majom van... akkor megértitek, hogy az evolúció, a természetes evolúció a túlélés érdekében változatokat hoz létre. Tudjátok ezt.

Most körülnéztek a bolygón és mit láttok? Egyetlen emberi fajt, egyetlen egyet. Különböző változatokat, különböző rasszokat az egyen belül. De a változatok eltűntek. Nos, ez ösztönösen ellenkezik minden evolúciós folyamattal, amit valaha tanulmányoztatok. Ezért a plejádiak a felelősek és ez bizony hosszú ideig tartott és ne értsétek félre, de ez volt a terv. Ez volt a terv, mivel látjátok, hogyan kezelitek egymást most, el tudjátok képzelni, mit tettetek volna egymással, ha különböző emberi fajok vannak? Néhánynak farka van, néhánynak nincsen, nagytermetűek, kistermetűek... Kiirtottátok volna egymást. Tehát csak egy faj maradhatott. Nos, ez gyönyörű kedveseim. Lesznek olyanok, akik a szemüket meresztik majd ennek hallatán és azt mondják, hogy: „Borzalmas az, amit ezek a plejádiak tettek.”. Ez történt velük is, amikor náluk vetették el a magokat, tudtátok ezt? Erről egy arktúriait kellene megkérdeznetek, a plejádiak nagyszüleit...

Azért nem mondtam szülőket, mert volt még egy közöttük. Ez a felemelkedő bolygók galaktikus evolúciója. Van egy terv, egy gyönyörű terv és jelen pillanatban ti vagytok a szabad akarat egyetlen bolygója. Így hát értékeljük a kérdést, de a válasz sokkal hatalmasabb annál, mint azt a kérdező valaha is gondolta volna. Ez egy csodálatos terv és továbbra is azt mondjuk nektek, hogy nincs már messze az, amikor elkezditek megérteni, hogy vannak mások is rajtatok kívül ebben a galaxisban. Intelligens lények és újra fogjátok gondolni Istent emiatt.

Ez lesz az utolsó kérdés.

„Mit tehetünk, hogy felgyorsítsuk az emberiség növekedését?”

Ez egy csodálatos utolsó kérdés. A növekedés alatt ugye a spirituális növekedést értitek. Kedveseim, szeretném, ha jobban szeretnétek egymást, mint ahogyan most teszitek. Szeretném, ha képesek lennétek szeretni azokat, akik rosszat tesznek veletek. Tudjátok, hogy kikről beszélek. Szeretném, ha szerelembe esnétek az arccal, amit a tükörben láttok. Ez megváltoztatja a képet. Elkezdi létrehozni azt, amit a bolygón lévő fény hasonlatának hívunk. Ez a gázpedál. Minél inkább képesek vagytok látni Istent magatokban és ennek megfelelően cselekedni és szerelembe esni a Teremtő Forrás minőségeivel – ami mindig bennetek van és mindig is bennetek volt –, annál inkább ki tudjátok egyensúlyozni magatokat és annál gyorsabb az emberi faj fejlődése. Nem is lesz szükség olyan sokatokra, hogy hatással legyetek rá. Az ok megint az, hogy az egyensúly fertőző. Mindenki egyensúlyban szeretne lenni, mindenki az egyensúly közelében szeretne lenni, senki nem akar frusztráltan, mérgesen és aggodalommal telve élni. Nem igazán. Nem, nem igazán. Tehát, ha ti vagytok a katalizátorok azáltal, hogy megmutatjátok a bennetek lévő Istent, egész tömeget vonzotok a házatok köré, ezt garantálom! Az emberek a boltokban ismerni fognak titeket és emlékezni fognak rátok és akárhová is mentek élelmiszert vásárolni, emlékezni fognak a nevetekre, meg fognak állítani titeket. Tudni fogjátok, hogy mások vagytok és megbékéltek majd ebben. Talán még csatlakozni is akarnak majd hozzátok, veletek ebédelni. Egyetlen ember egyszerre, aki exponenciálisan felgyorsítja a fény bolygójának fejlődését. Vajon honnan tudom ezt? Nos, onnan, hogy nem ti vagytok az elsők...

Mondok nektek még valami mást is. Ezt tudnotok kell kedves emberi lények. Azt gondoljátok, hogy emberi lénynek szerződtetek? Ez csak a Földre szól. Ez csak a Földre szól! Mi lenne, ha azt mondanám, hogy már csináltatok ilyet korábban is? Ez visszhangozhat bennetek: „Valami megváltozott, erre emlékszem. Erre emlékszem, remegek, mert emlékszem erre. Felkelek hajnali fél 4-kor, mert valami történik. Ezen már korábban is keresztülmentem. Mi ez az érzés?”. Erre én azt mondom nektek: néhányan közületek voltak már más felemelkedett bolygókon is, beleértve a plejádiak bolygóját is és az őket megelőzőeket, mert van az öreg lelkeknek egy kiválasztott csoportja, akik igazán öregek. Ez az, amit tesztek. Galaktikus megvilágosodók vagytok és tudni fogjátok ezt. El fog jönni a nap, amikor annak felfedése, hogy kik is voltatok és mit is tettetek, sokkal nagyobb lesz, mint valaha is gondoltátok volna. Mégis, úgy fogtok távozni erről a helyről, beülni a kocsitokba, belenézni a tükörbe, hogy semmit sem hisztek el ebből. Isten áldja az emberi lényt a linearitásáért, de Isten attól még ott van bennetek. Tehát azért adom át ezt az információt azok számára, akik el tudják fogadni és tudnak dolgozni vele, teljes tudatában annak, hogy talán még egy vagy két illetve három életet vehet igénybe, mire tudni fogjátok, hogy igazat mondok. De ezek is ti lesztek, mert ez az, amit tesztek.

23 évvel ezelőtt egy nagyon egyszerű közvetítés során érkeztem meg a társamhoz és azt mondtam, hogy tudni fogja, hogy bejutottam, mert a jelzés átlépésének a valószínűsége sokkal nagyobb, mint volt. Ez volt a napéjegyenlőségek precessziójának kezdete, az első a két „18 éves ablak”-ból, amelynek közepe december 21-én volt. Sok felébredés és olyan közvetítő volt, akik ugyanebben az időben jöttek el. Ellenőrizzétek csak le! Ugyanazt az üzenetet hozták el, mert ez nem egy Kryon üzenet, ez egy galaktikus üzenet. Minden szem rátok szegeződött. Egyszerűen csak nem húztátok ki, hanem átléptetek a jelzésen. Megtettétek, amit nem tehettetek meg soha azelőtt.

Itt lévő öreg lelkek, bennetek ott van a spirituális igazsága és a tudása annak, hogy amit mondok, az tökéletesen igaz: valami történik. Itt vannak tehát az utasítások kedves emberi lények, kedves galaktikus megvilágosodók: emlékezzetek a legutóbbi időre, amikor ez megtörtént! Számítsatok rá, hogy a sötétebb energiák a bolygón csapkodni fognak és vissza fognak támadni, mert tudják, hogy vesztésre állnak. Mivel veszítenek, mindenféléket fognak rátok dobálni. Nektek viszont felfokozott fényetek van. Sajnálom, hogy ilyen egyszerűen fogalmazok. Sajnálom, hogy úgy hangzik, mint egy esti mese, de ez minden, amim van.

Ez elég tömör a számotokra, hogy megértsétek, mi is következik: nyerni fogtok. Ezt láttuk 23 évvel ezelőtt, azt ahogyan ez megváltozott és hogy a folyamatban lesznek részek, ahol megkérdőjelezitek majd mindezt. Amikor ezt teszitek, azt szeretném, ha csak leülnétek és annyit mondanátok, hogy: „Vagyok, aki vagyok. Istenem, kérlek, mondd meg, hogy mi az, amit tudnom kell!”. A belső szikra válaszolni fog és minden rendben lesz!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2013. 06. 15.