Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ma este szeretnék elmesélni egy történetet. Ez egy szeretetteljes történet. Azért születik, hogy átölelje a bolygó történelmét, a jelent, a jövőt, amiről mesélni szeretnék, amit szeretnék helyrerakni.

Nevezzük a Föld 2017. júniusi állapotának. Amiatt szeretetteljes történet, ahol kezdődik, ahogy kezdődik. Ha visszalépünk 14 évet, a Kryon csatornázások az 1. könyvvel kezdődtek. Elmondtam benne dolgokat. Ez a könyv tulajdonképpen bevezető volt a Változásokhoz, amiről jómagam és sokan mások, akiket az Angyalok Birodalmának, vagy akárminek hívtok, akik hangok vagyunk a Központi Forrásból kezdtünk információt adni olyasmiről, amit az Ősök és a Régiek mind tudtak. Figyelemmel kísérték a csillagokat az égen évezredeken át, és észrevették, hogy az égbolt megváltozott évtizedről évtizedre, és kezdték megérteni a Naprendszer működését sokkal korábban, mint ahogy modern teleszkópok készültek, rájöttek, hogy a Föld a Nap körül kering, s hogy a Föld a tengelye körül mozog, és azt is tudták, mennyi ideig. Idővel jóslatok születtek az őslakosok köreiben, melyek olyan hasonlóak voltak, hogy még ma is meglepődik az Ember, mikor összehasonlítja őket, pedig nem ismerték egymást.

Elkezdődtek a naptár számítások, a Hosszú Számítás rendszerű időszámítás, melyben tudatosság emelkedéséről beszéltek, és 1989-ben a Partnerem (Lee Carroll) kezdett beszélni a  nevemben, két évvel a Harmonikus Konvergencia megállapodása után, melyben kimondták, hogy megtörténhet a változás, valami folyamatban van. 1993-ban átadtam az információt arról, hogy miért jöttünk ide, mi volt folyamatban, mi fog történni, néhány jóslattal, mindezt egy rejtélyes kis könyvben amikor a Partnerem még csak tanulta a hogyan-t, és kérdezhetitek minek a hogyan-ját? – és a választ megkapjátok ma. Lehetséges, hogy létezik összekapcsolódás a Központi Forrással? A válasz: igen. Ez magyarázza meg a csatornázást: fokozott intuíció, híd a Fátyol túloldalára, a teljes szeretet érzése.

Ebben az 1.könyvben adtam Nektek információt a bolygó mágnesességéről, és még több mindenről. Volt, aki azt mondta ez túl titokzatos volt, csak néhány mondat volt, pedig beszéltem Nektek az időjárás változásról. A Partnerem így értelmezte, ezt mondta: „Lesznek idők és helyek, ahol folyton esőzések voltak, de többé nem lesz ; és lesznek helyek, ahol sohasem esett az eső, de most hirtelen esni fog.” Más szavakkal: masszív időjárás változás lesz. Ez volt 1993-ban. Ez volt az előfutára annak, amit mostanra tapasztaltok a bolygón.

Ez egy szeretetteljes történet Kedveseim, Isten szeretetének története: ez a Központi Forrás szeretete, minden létezőnek szeretete, maga Gaia szeretete az emberi lények iránt. Minden rólatok szól Kedveseim, a bolygón az idős lelkek céllal vannak, pont ebben az időszakban, nincs tévedés. Néhányatok még csak most hall ezekről a dolgokról, mások nagyon is tudatában vannak. Mindannyiótoknak megvan a saját útja. Mindannyiótoknak megvan a saját döntése, hogy miben hisztek, és miben nem hisztek.

Én csak azért vagyok itt, hogy elmeséljek egy fergeteges szeretetteljes történetet, hogy eljön a Változás, és maga a Föld készülődik rá, értetek. Mutatja az utat, hogy tudjatok fejlődni, hogy tanulhassatok az összetartozásról, a bolygóval, saját magatokkal, olyan időkről beszélve, amikor az Emberiség kezd kijönni a régi energiákból, amiket ti emberi természetnek neveztek, ami sohasem emelkedett, sohasem változott, de most meg fog változni.

A jóslatok nem igazán az időpontról szóltak, hanem magáról a tudatosság emelkedéséről és változásáról. Akár a maja naptár, vagy a Hopi prófécia kő, mind ugyanazt mondták. Elmondták, hogy többféle út közül választhattok majd, kettészakadás lesz, a fény és sötétség között. A maguk módján beszéltek egy olyan bolygóról, mely olyan méretű átalakuláson megy át, hogy ha nem pusztítjátok el önmagatokat a Föld tengelyének a precessziós elmozdulásáig, amivel valami elkezdődik, elkezdődik az emberiség fejlődése olyan mértékben, ami korábban nem fordult elő, ami a tudatosság változásával fog kezdődni, és mindazzal, ami ezzel jár, és ehhez szükségetek van egy Földre, ami erre felkészült. Átkalibrálódik a mágneses háló, megváltozik az időjárás, úgyhogy beszélgessünk, az időjárásról!

Sok-sok éven keresztül beszéltem arról, mi történik az időjárásotokkal. Eleinte vitathatónak tűnt. 6-7, vagy talán több év telt el, mikor kezdtétek meglátni a felmelegedést, és elmondtam, nem felmelegedés lesz, hanem lehűlés. Visszanyomozhatjátok, mert akartam, hogy nyoma maradjon, mielőtt mások újabb világvége jelenetet ki nem találnak, ami jellemző az emberiségre. Szeretnék kijelenteni valamit, amit ismételni fogok. Az emberiség végének elképzelése olyannyira belétek ívódott, hogy szokásotokká vált. Valahányszor valami furcsát láttok, elsőként mindig világvégére gondoltok. Így nevelkedtetek, hogy így gondolkodjatok a történelemből, a szentírásokból, a szülőktől tanultakból, mindazok által, akik szívesen vesznek részt olyan összeesküvés elméletekben, melyek szörnyű véget érnek, és láthatóan még élvezik is, amit csinálnak. A világvége elképzelés Kedveseim egy szokás, amiről még mindig nem szoktatok le. De ez egy szeretetteljes történet, és az időjárásról szeretnék beszélni.

Szeretnétek lenyomozni mi történik? Naptevékenységek. Mindig is azok voltak a háttérben. Megtaláljátok a bolygón az időjárási ciklusok nyomait, amiket a naptevékenységek váltottak ki, amiket feljegyzett a történelem. Összefüggés van közöttük. Nem véletlenről, nem tévedésről van szó, amikor érkezik egy ciklus, és jeleztük, hogy jönni fog, már 14 évvel ezelőtt. A ciklusok jönnek, függetlenül attól, hogy vannak itt emberek, vagy nincsenek. Elmondjuk mégegyszer? A ciklusok jönnek, függetlenül attól, hogy vannak itt emberek, vagy nincsenek. A feljegyzések mutatják, hogy a ciklusok nagyon következetesek, felmelegedéssel kezdődnek, magas karbon-dioxid szinttel járnak, majd lehűlés következik és a ciklusok végbemennek újra és újra, és elmondtuk Nektek, hogy ez egy mini jégkorszak lesz.

Az emberek azt mondják „Várj, mégis mikor? Nézzétek meg ciklust, épp itt az ideje. Elmondom Nektek, hogy bele fogtok lépni a hideg részbe 15 éven belül (szerk.mj.: 2030 körül). Vannak, akik még mindig a felmelegedés részét élvezik. Lassan meg fog változni. Egy mini jégkorszak világvéget jelent a bolygó számára? Láttátok művészek rajzait, amiket arról készítettek, hogy milyen lesz, ha New York jég alá kerül, meg minden ilyesmi, ami jól megy a sci-fi filmekben?

Ha tudni akarjátok milyen lesz, csak villantsátok vissza a történelmet, és olvassátok el, hogy mi történt 1650 körül. Az mini jégkorszak volt. A Temze befagyott, hideg volt, de nem jött el a világvége a bolygó számára. Ilyen a mini jégkorszak. Ez fog Veletek történni. Elmondom újra, ha hideg időjárási körülmények között éltek, figyeljetek oda erre a figyelmeztetésre, még hidegebb lesz! Készüljetek fel rá! Az elkövetkező 15 évben találjátok ki, hogyan legyen áramotok, és mindaz, ami kell, függetlenül a szomszédoktól, központi hálózatoktól, mert szükségetek lesz más megoldásokra.

Kedveseim, a hálózat, ahogy jelenleg létezik, nincs felkészülve erre sehol a világon, és meg fog bukni. Ez nem világvége, egyszerűen gyakorlatiasság kérdése. Csak elmondom Nektek, azt, amit már most is érzékeltek. Készüljetek fel egy hideg időszakra! Ennyi.

Egy szeretetteljes történetet akartam elmesélni Nektek. Miért teszi ezt Gaia? Mi a célja az ilyen dolgoknak? Elmondom Nektek mégegyszer, bár vitathatónak hangzik, bár hihetetlen. Hányótoknak van akváriuma? Akik hallgattok, hányótoknak van akváriuma? Mondok Nektek valamit, amit már tudtok. Csinálhattok bármit a vízzel, megváltoztathatjátok a Ph szintet, megváltoztathatjátok a hőfokot, bevezethettek levegőt, akkor is eljön az idő, amikor le kell cserélnetek a vizet. Erről szólnak a hőmérséklet változások. Vitatható. Figyeljétek a bizonyítékot, ahogy mindez elkezdődik, és jusson eszetekbe ez a csatornázás!

A ciklus felfrissíti az óceánban az életet, hogy mindenkinek legyen ennivalója. Végbemegy magától, okkal történik, és nem fog stagnálni. Ó, igen! Kedveseim, mindenfélét eresztetek a levegőbe, a vizekbe, de nem ezek okozzák ezt a ciklust. Már régóta mondjuk: hagyjatok fel a környezet rombolásával, mert a környezet fog megölni Benneteket, de nem Gaia! Gaia túl fog élni bármit, amit tesztek vele, ti viszont nem biztos, ha folytatjátok a környezetszennyezést. Mivel látjátok mindezt, ez kezd változni. Nem ez okozza a változást. Az, hogy korallzátonyok halnak meg, nem miattatok van, hanem a ciklus miatt. Olyan ez, mint egy újraindítás /reboot/ az óceán számára. Látni fogtok jelentéseket erről, meg erről, ugyanakkor látni fogtok furcsa jelentéseket is, hogy túl sok a hal, túl sok van ebből, és ez furcsa, de látni fogjátok, hogy az óceánok életciklusa magától változni kezd, és újraindul.

Szeretném, ha nem értenétek félre mindezt. Szeretném, ha figyelnétek a csodát az Antarktiszon. Mindig is ez volt a mikrobák és más életformák felfrissülésének a lényege az óceánban, és különösen aktív volt a folyamat a jégkorszakok idején. A jégkorszak felfrissíti az óceán élővilágát, és ez milyen hatással van az emberiségre ebben a szeretetteljes történetben? Hogyan is működik ez pontosan? Ez azt jelenti, hogy lesz elegendő ételetek. Az óceán adja az életet. Ételt ad a bolygónak, és része az életfolyamatnak maga Gaia. A Földnek meg kell tennie ezt. Ennek a naptevékenységhez van köze, és még több mindenhez.

A szeretetteljes történet folytatódik, és fel kell frissülnie rögtön a Változások után. Mik a Változások? A megújulás. A civilizáció teljes megújulása, mint tudjátok. Túl haladtatok a mérföldkövön, ahol pusztulás, vég volt várható. Rég esedékes volt egy háború, ti is tudjátok. A szociológusok a fejüket vakargatják a tudósokkal együtt, és van egy csapat, akik próbálják elmondani Nektek, mi történik. A csodák előttetek vannak, és Kedveseim miről szólnak? Az én látásmódom szerint ez egy szeretettel telített történet. A Föld arra készül fel, hogy legyen elegendő élelmetek, hogy magasabb legyen a tudatosságotok szintje, hogy azok az ötletek, amik megszületnek, elfogadásra kerüljenek, és ne legyenek elutasítva, hogy eljöhessen egy időszak, amikor nem ölitek meg egymást.

Már mondtam Nektek, figyeljetek rám: A háborúk vége nem a vég, hanem a kezdet, mivel ha nincs háborúzás, bőség lesz elérhető, olyan fizika lesz elérhető, amit nem fogtok fegyverek gyártására használni. Itt kezdődik el tényleg valami. Ahogyan táplálkoztok, ahogyan öltözködtök, ahogy mindenki egészséges lehet. Véget ér a bolygó szenvedése, olyan politika kezdődik el, aminek lesz értelme, a kormányok nem vitatkoznak, a bolygón összetartozás lesz, láttam! Láttam! Ti viszont nem láttátok még! Ezért meghallgatjátok ezt, majd kisétáltok a szemeteket meresztgetve, és azt mondjátok „Talán mégsem”. „Talán nem.”

Szociális szinten elkezdődött, észrevettétek? Semmi sem fog ugyanolyan maradni. S ezekkel a változásokkal a reakció a félelem. Mikor azt mondjátok, a gazdaság kezd változni, új paradigma kerül bemutatásra, amit el kell fogadni, alá kell írni, hogy mentsük, amit lehet, hogy meg tudjunk menteni egy rendszert. Nem fog nektek tetszeni, mert mindent a régi módon szeretnétek továbbra is. Szeretném azzal kezdeni, hogy lesznek, akik felállnak és azt mondják – „Igen! Látjátok? Mégiscsak itt a világ vége! Már jön is.” Már vannak ilyen emberek.

5 éve vagytok benne a változásokban. Édesanyák! Mennyi idő felnevelni egy gyermeket? Hallom a közönségtől, 40 év (nevet). Nem ennyi. Mondjunk húszat! Ez idő alatt jelen van a szeretetteljes történet! Mindegy mi történik, mikor a gyerekek 3 évesek, vagy 5, vagy 11, vagy 17. A szeretet megmarad, akkor is ha épp rúgkapálnak, vagy sikongatnak, vagy a neveteken szólítanak, ha frusztráltak, vagy önbizalmi problémákon mennek keresztül, ti ott vagytok, és teszitek, ami tőletek telik, mert a szülői szeretet páratlan. Egy új energia, egy új paradigma született meg bennetek a bolygón és 5 évesek vagytok. Kezdtek elgondolkodni rajta, tényleg ez történik? Valóban változás, felemelkedés megy végbe, vagy a világvége közeledik? Ilyen az emberi természet.

Lépjetek velem vissza az időben! Lépjünk vissza több ezer évvel ezelőttre! Képzeljétek el egy pillanatra, hogy egy kis csoportban vagytok, akiket izraelitáknak hívnak, és készen álltok arra, hogy elhagyjátok Egyiptomot. Évekig szenvedtetek, leigázva, rabszolgákként. Nincs hosszú életetek, és tudtátok generációról generációra, hogy nem éltek jól, nem éltek hosszú életet. És akkor megtörténik! Szabad szemmel láthatjátok a csodákat, egyiket a másik után, ami hatására a fáraó meggondolja magát, egészen a nagy alkalomig, az áthaladásig. Saját szemetekkel kell látnotok a sorscsapásokat, a csodákat. Mindet. Akkor tudtok elmenekülni. Összeszeditek amitek van, és elindultok egy civilizációként keresztül a sivatagon, keresztülmentek a Vörös-tengeren, és látjátok, hogy ti átjuttok, de a fáraó nem követ Titeket. Ez a csodák csodája! Ott voltatok, egyedül voltatok, szabadok voltatok. Szabadok voltatok! Saját szemetekkel voltatok szemtanúi. Belement mindez a szemetekbe, az agyatokba. Elraktároztátok elmétekkel, szemetekkel, és akkor kezdtetek körözni, keresztül a sivatagon az Ígéret földjére … eljön az Ígéret földje, jönni fog… de nem jött elég gyorsan, igaz?

Az 5 év alatt elveszítettetek az idősebbek közül, veszítettek a bölcsességből, az idősek vezetése süket fülekre talált, ti fiatalok voltatok, kezdtetek ellenkezni, nem hittetek az Egy Istenben, megtagadtatok mindent, amit láttatok, és itt következik… felismeritek a mintázatot? Izraelben ültem a színpadon nem régen, és mondtam a hallgatóságnak valamit, amit nem akartak hallani. Azt mondtam nekik, hogy még mindig köröznek. Az Ígéret földje az új Jeruzsálem, ha kilépnek a paradigmából, ami a régi energia dobozában van, amiben gyűlölet van, félelem és háború, de amíg ugyanazt várják a másik féltől,  továbbra is csak köröznek.

Kedveseim, el mondok Nektek valamit most rögtön: Isten szeretete nem hagyja, hogy elpusztuljon ez a bolygó, amikor még csak 5 évesek vagytok. Szabad választásotok van. A föld tengelyének precessziójának megvan az ideje. Ahogy halad keresztül az égbolt csíkján, mely a Tejút,  ki-be lépve azon a rejtélyes területen, 18 évet kint töltve, 18-at bent. Ez összesen 36 év. Ez számmisztikában 9, a befejezés száma. 5 évet haladtok egy 18 éves ablakban, amiről elmondtuk Nektek, hogy ez az az időszak, amikor változásokat tudtok elérni. Figyeljetek oda arra, ami elhangzik! Ne féljetek attól, amit mások mondanak Nektek! Egy mini jégkorszak közeledik, hogy megtisztítsa az óceánokat, és táplálja ezt a bolygót, és vannak, akik azt terjesztik erre, hogy itt a világvége, és meg fogtok fagyni. Ennyire szeretne Benneteket Isten?

El tudjátok képzelni, hogy keresztülmentek mindezen, a Változásokon, rendelkeztek minden információval, jönnek a jelek mind a gyümölcsözéshez, keresztülmentek mindazon, amin keresztülmentek, meglátjátok mindazt, amit megjósoltak, megharcoltok a sötét hadsereggel, végignézitek, ahogy a fény és sötétség megmutatja minek kell történnie, felkészültök mindezekre, és Isten hagyja, hogy meghaljatok? Hogy hangzik mindez? Kedveseim, EZ a fantáziálgatás! Szeretném, ha megünnepelnétek Isten szeretetét és a ciklusokat, amik itt vannak, az információt, amit hallottatok, és szeretném, ha megértenétek, hogy át kell írnotok a világvége elméleteiteket.

Valamelyik este volt egy mozi film vetítés, egy sci-fi, a csatornázás után. Ez volt az hosszú évek óta az első olyan film, amelyikben olyan UFÓK látogattak el a földre, akik nagyban hasonlítottak tudatosságukban hozzátok, és a segítségetekre volt szükségük. Nem azért jöttek, hogy elpusztítsanak Benneteket, nem hoztak borzasztó fegyvereket, nem azért jöttek, hogy ellopják az aranyatokat, vagy az óceánjaitokat. Az Univerzumban Kedveseim van élet, mely sokkal fejlettebb, mint a tiétek. Nem arról beszélek, hogy nagyobb az agyuk. Arról beszélek, hogy van bennük együttérzés, bölcsesség, intelligencia, és megoldották a saját béke problémáikat sok-sok évvel előttetek. Látnak Tiket, de „el a kezekkel” politikát követnek, mert szabad akarattal rendelkeztek. Mindig is figyeltek Titeket, jönnek-mennek.

Civilizációk léteztek előttetek, csatornázásban elmondtam Törökországban, a történelem előtti történelemben, történtek ezen a bolygón olyasmik, amik előttetek voltak, beszéltünk Nektek róla. Feldühítettük a történészeket, mikor csatornázásokban elmondtuk a Szfinxnél, hogy nem annyi a kora, hogy sokkal, sokkal régebbi. Vannak dolgok, amiket még nem tudtok. Nem veszitek észre, hogy nem veszitek észre, de majd fogjátok, és aztán minden össze fog állni, hogy észrevegyétek, hogy ez a csúcs, és még több változást fogtok átélni.

Ma reggel elmondtuk, hogy a sötétség mosolyog, amikor féltek. Tőletek függ, mennyit mosolyoghat. Elmondtuk Nektek, hogy a sötétséget nem tudjátok megölni. Az egyetlen lehetőségetek, hogy több fény jön létre. Minél több a fény, annál kevesebb sötétség lesz a bolygón. Most egyenesen benne vagytok a szociális felfedezések mélységeiben. Hallottátok mi mindenről beszéltek ezen a színpadon? Ők már kezdték megérteni az együttérzést, koherenciát, a szív jelentőségét, célját. Elkezdődött, de ez nem a világ pusztulásának kezdete. Szeretném, ha emlékeznétek erre, amikor elmentek innen, és lesznek köztetek, spirituálisak, és nem spirituálisak egyaránt, akik a hírekre mindig azt mondják, a vég közel van.

Amikor a Partnerem (Lee Carroll) megszületett, az első dolog, amit a templomban hallott az volt, hogy közel a vég. Hallotta másoktól is, akik akik továbbra is jártak a templomába, hogy a vég közel van. Mindig közel van. Olyan dobozban vagytok, ami szinte megköveteli, hogy rettegésben legyetek tartva. Mondtuk, hogy bontsátok le a dobozt. Lehet itt az ideje, hogy új paradigmát hozzunk létre, amire a hiteteket építhetitek. Idős lelkek, ti vagytok az elöljárók mindenhez, ami itt történik, a Változásokhoz. Ti vagytok az oka, hogy itt ültök a teremben, hogy ezt a csatornázást hallgathatjátok, vegyétek ezt komolyan! S ha bárki azt mondja, itt a világvége, szeretném ha csak mosolyognátok, és mondjátok el, miért nincs így. Mondjátok el, hogy Isten sokkal jobban szeret, mintsem hagyná, hogy így legyen, ilyesmit emberek találnak ki, nem szent történet. Ami történik, az a legszebb szeretetteljes, már-már szerelmi történet arról, hogy mennyire szeret Benneteket Isten. Keresztülhaladtatok a felemelkedésen, és kezdtetek felmászni a Változás hegyére, ami meglehet rémisztő, ami meglehet ijesztő és nehéz lesz. Ki lehetne jobb, mint az, aki több száz életet megélt, aki rendelkezik az Akasha bölcsességével, ki lehetne jobb, hogy keresztül vigyen minket, mint bolygót, mindezen? Ti vagytok ezek! Ez a legnagyszerűbb történet! Ez a szeretettel teli történet!

Érzitek? Érzitek ma a köztetek és köztem lévő koherenciát, miközben híreket adok át Nektek, melyek jó, friss és ígéretes hírek, melyek igazak? Hagyjátok el ezt a  helyet másmilyenként, mint amilyenként ide jöttetek! Legyetek körültekintőek, amikor másokkal beszéltek! Ne ijesszetek meg másokat olyasmivel, amiről azt hiszik csak feltételezés, pedig nagy igazság, és a szemetekből fogják megérteni, mert ti egyensúlyban vagytok vele. Ez Kryon üzenete, legyen így.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Szerk.mj.: Amennyiben más forrásokat is tanulmányozni kívánsz, akkor azt javaslom, hogy a Google-val keress rá a következő szavak együttesére:

felmelegedés jégkorszak

2017. 06. 04.